Esirukouspyyntö Pihon sivuilla

-jarmo-

Kerrankin oli Jouko Pihon sivuilla täysin epäitsekäs rukouspyyntö - Halleluja!

Juha Gabelin esirukouspyyntö
Olen jo useamman päivän ajan tuntenut kehotusta kirjoittaa seuraavan esirukouspyynnön.
Veljet ja sisaret, te jotka Herra on valinnut esirukoustehtävään, nyt on aika alkaa todella rukoilla ja jos mahdollista myös paaston kera, että Herra nostaisi lupaamansa profeetan Suomeen.
Aika on lähellä ja se vaatii rukousta, kuten varmasti jokainen sen ymmärtää

Haluaisin Johannes Kastajamaisella fiiliksellä kehottaa kaikkia uskovia:
Rukoilkaamme kaikki kovasti paastoten että Jumalan itsensä valitsema, eikä ihmisten valitsema ja korottama profeetta heräisi ja nousisi esille. Rukoilkaamme että Jumalan oma Pohjolan Valon profeetta heräisi ja nousisi suurenmoiseen tehtäväänsä täpötäytettyna Pyhässä Hengessä ja Jeesuksessa Kristuksessa tuomaan pimeään maailmaan pelastuksen valoa ja saattamaan maailmanhistorian suurimman herätyksen liikkeelle!!!

Lyhyellä matikalla tuo herätys saattaa tuoda parikin miljardia ihmistä Jumalan luo, (Joh.ilm. 7:9-17) joten sen puolesta kannattaa jo paastotakin :D

28

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -jarmo-

      Kenenkään ei tarvitse pelätä tämän profeetan inhimillisyyttä, koska hän on niin täysin Pyhän Hengen ohjauksessa ja hengessä. Ja kun hän tulee, hän on nöyrimmmistä nöyrin, tulisista tulisin ja vankoista vankin, heikoista heikoin ja vahvimmista se kaikkein voimakkain.
      Kenekään ei tarvitse siinä kohtaa enää miettiä mistä tämä tulee, sen huomaa.

      • sinettisormus1

        Aamen, otetaan tuo rukous lomalle mukaan ....


      • 2.Er.ErP.
        sinettisormus1 kirjoitti:

        Aamen, otetaan tuo rukous lomalle mukaan ....

        Joo ja lomalla sitten käydään kiireesti täyttämässä kannattajakortti eik's vaan?


    • Vai niin

      Kannattajakortti..... ai sinä olekin lomalla sieltä, missä testataan, että voiko lomalle yleensäkään päästää ja missä vaiheessa vielä. Eiks'vaan?

      • 2.Er.ErP.

        Mä olen muuten täysin palvelleena eläkkeellä eli olen siis evp.


    • Fun with religion

      Kuinka monta esirukoilijaa vaaditaan, jotta saataisiin aikaan yksi varsinainen rukous? Entäs jälkirukoilu?

    • From the west

      Kyllä tällainen voimallinen profeetta Suomeen varmasti tuleekin, mutta häntä ei välttämättä oteta vastaan. Olutta ja viiniä lipittävä vanhemmisto ja ennakkoluuloiset paimenet saattavat hyvinkin äkkiä kääntyä tällaista miestä vastaan.
      Kannataa siis rukoilla, että hänet myös otetaan vastaan.

      • Haa niinpä

        Miestä, ehkä hän onkin nainen ja uskovat eivät kuuntele häntä siksi. Jumala osaa kyllä romuttaa ihmisten pönkköuskovaisuudet.


      • -jarmo-
        Haa niinpä kirjoitti:

        Miestä, ehkä hän onkin nainen ja uskovat eivät kuuntele häntä siksi. Jumala osaa kyllä romuttaa ihmisten pönkköuskovaisuudet.

        Nyt ymmärsit väärin. Se "nainen" Conchita Wurst akitoi sillä toisella puolella... siis antikristillisellä puolella. Ihan on Jessen näkönen ja varmaan seksuaalisesti viehättää sinuakin, kun noin ajattelet.
        Kyllä tämä Pohjolan profeetta on sen oikeen Jessen sotureita.


      • -lapsi-

    • Tiedonsanat

      missä kohtaa raamattua uudistetunliiton puolella luvataan....

      joku lopunajan "pohjolan valo" (lapista?) profeetta saa aikaan sen että koko valtio, sen kansalaiset, ja johtajat maallisella ja hengellisellä puolella
      kääntyy suurin joukoin Herran Jeshuan puoleen?

      Tämän jälkee alkaisi valtiossa kaikille hyvä aika ja uudestisyntyneet uskovat alkaisi auttaa ja rakastamaan heikoimpia sisaria ja veljiä? Palkkapaimenet evlut lahkossa ja ekumeniassa lähtisi ulos suuresta baabelista josta on löytyvä marttyyrien ja pyhienverta.

      Lue tämä hiljaa... he ovat vallanhimossaan tappaneet ja tapattaneet ihmisiä , vielä tänäpäivänä, oletko sinä sisällä ja kannatamassa tuota porttoa ja sen tyttäriä jota ei voi parantaa (ilm.17-18).

      Vaikka joku mies tulisi, huom mies profeetta, niin, hänen sanomaa raamatun mukaan saa ja jopa täytyy tutkia raamatulla, vaikka hän parantasi sairaita ja herättäisi
      kuolleita. Herra Jeshua ei kuitenkaan jaa kunniaansa ihmisille, eikä tuo valomies voi vaatia tai kehoittaa ihmisiä pysymään evlut jäsenenä koska heidän suutaus ja jäsenten puhtaat valkeat vaatteet ovat marttyyrien ja pyhien veressä.

    • Pyhä Järjestys

      16.7.2014

      On mukavaa havaita, että jotkut näyttäisivät kaipaavan Suomenmaahan Kaikkivaltiaan lähettämää oikeaa lähettilästä, profeettaa, sananjulistajaa - millä nimillä häntä sitten kutsuttaisiinkaan - ohjaamaan pimeyteen katoavia maan asukkaita Jumalan valkeuteen sekä Jumalalle mieluiseen elämään. Toivottavasti he ovat tosissaan.

      Pyrkimättä mitenkään loukkaamaan ketään kehotan näitä odottajia ja muitakin pohtimaan, mitä Jumalan lähettilään, profeetan tulo todellakin tarkoittaisi heille henkilökohtaisesti ja laajemmin Suomessa asuville ns. uskoville ja uskomattomille?

      Yhtäkään Kaikkivaltiaan Luojan oikeata lähettilästä, profeettaa ei nimittäin tule enää minkään kansan tai heimon, myöskään Suomessa asuvien luokse ilman, että nämä joutuisivat tunnustamaan oikeaksi myös Jumalan aikaisempien lähettiläiden, profeettojen ilmoitukset, mukaan lukien profeetta Muhammedin, jota kutsutaan Kaikkivaltiaan profeettojen sinetiksi. Joka ei häntä muiden Jumalan lähettiläiden joukkoon tunnusta, ei ole mikään oikea Jumalan lähettiläs, profeetta, vaan eksyttäjä.

      Islamin profeetta Muhammed oli Kaikkivaltiaan Luojan lähettämä oikea profeetta, joka tuli palauttamaan ja vahvistamaan oikean uskon Kaikkivaltiaaseen ja Hänen Kristukseensa (Messiaaseensa) samoin kuin vahvistamaan Kaikkivaltiaan muiden lähettiläiden esille tuomat Pyhät Ilmoitukset sekä palauttamaan maanpiirin kansoille ja heimoille Aabrahamin elämänjärjestelmän, elämänvaelluksen Jumalan ja Kristuksen edessä Kristuksen Uudessa Liitossa apostolisen seurakunnan alaisuudessa.

      Hänet myös tunnustettiin aikanaan laajalti Kaikkivaltiaan oikeaksi lähettilääksi, profeetaksi. Nämä tunnustajat eivät olleet vain hänen vähäpätöisinä pidettyjä kannattajiaan, vaan myös ympäröivien kansojen ja heimojen kuninkaita ja muita mahtavia. Toki monet hänet kielsivätkin ja nousivat vastustamaan häntä, mutta monelle kävi siinä pyrkimyksessä kehnosti.

      Profeetta Muhammed lähetti lukuisille sen aikaisille hallitsijoille kirjeitä, joissa hän kehotti näitä tunnustamaan edustamansa Islamin näiden omaksi elämänjärjestelmäkseen, uskonnokseen sekä hänet Jumalan lähettilääksi tai tästä kieltäytyessään vastaamaan alaistensa synneistä ja menettämään valtansa. Hallitsijat myös reagoivat kirjeisiin ja niihin mitä ilmeisemmin usein myös vastasivat.

      Profeetta Muhammedin kirjeitä näille hallitsijoille samoin kuin eräitä näiden vastauksia on säilynyt, mikä osaltaan paljastaa, miten häneen suhtauduttiin kaikkein ylhäisimpienkin joukossa.

      Jotkut hallitsijoista pelkäsivät häntä ja ottivat hänen kirjeensä äärimmäisen vakavasti. Jotkus myös tunnustivat profeetta Muhammedin Islamin omakseen, jotkut omaksuivat siitä kunnioituksella jotakin, mutta pitivät samalla edelleen kiinni osasta opituista (vääristä) käsityksistään, eräät taasen raivostuivat hänen kirjeistään, jopa yrittivät lähettää miehiään pidättämään häntä, mutta saaden sen seurauksena surmansa Jumalan rangaistuksena.

      Profeetta Muhammed tunnusti myös kirjeissään oikein, Jumalan Pyhän Sanan ja Lain mukaisesti, että Marialle syntynyt Jahushua (Jeesus) Kristus (Messias) on Jumalan Aadamin (ihmisen) lihaan lähettämä Sanansa ja Pyhä Henkensä. Todistus Kristuksesta (Messiaasta) on luettavissa Muhammedin kirjeestä Abyssinian (Etiopian) kuningas Negukselle.

      Nämä kirjeet hallitsijoille ja muu tuonaikainen muistiin kirjattu aineisto todistavat kiistatta, että profeetta Muhammedia todellakin pidettiin laajalti Kaikkivaltiaan Luojan lähettämänä lähettiläänä, profeettana, jota toteltiin, pelättiin, vastustettiin ja vihattiin.
      Hänen arvovaltaisuuttaan on yritetty heikentää myös synnyttämällä hänen jo mentyään suoranainen kertomusteollisuus, jossa hänen suuhunsa on laitettu yhtä sun toista.

      • Pyhä Järjestys

        (jatkoa edelliseen)

        Profeetta Muhammedin todellinen auktoriteetti seurauksineen on voimassa Jumalan ja Kristuksen edessä edelleen tänäkin päivänä ja koskettaa jokaista maanpiirin asukasta tahtoi hän sitä tai ei - myös Suomenmaassa.
        Vaikutus on sen verran mahtava ja Kristusta (Messiasta) tukeva ja vahvistava, että tuon auktoriteetin esiin purkautumista yritetään estää suunnattomalla vastustuksella ja sotkemisella.

        "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
        Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen kuningaskunnallansa; se PERUSTETAAN ja VAHVISTETAAN tuomiolla ja oikeamielisyydellä nyt ja iankaikkisesti. JHVH Sebaotin kiivaus on sen tekevä." (Jes.9:5-6)

        Tutustukaapa seuraavaan koosteeseen hänen lähettämistään kirjeistään aikansa hallitsijoille ja niiden saamasta vastaanotosta, niin saatte osittain mielikuvaa siitä, mitä Jumalan oikean lähettilään, profeetan ilmestyminen merkitsee hallitsijoille ja tavallisillekin kansalaisille.

        The letters of the Prophet Muhammad to the Kings beyond Arabia

        http://www.kalamullah.com/Books/The letters of the Prophet Muhammad to the Kings beyond Arabia.pdf

        https://archive.org/details/TheLettersOfTheProphetMuhammadToTheKingsBeyondArabia.pdf

        Lukekaa myös, mitä Jumala ilmoittaa tottelevaisuudesta, kuuliaisuudesta Jumalan lähettilästä, profeettaa kohtaan seuraavasta Koraanin sanahausta, johon on koottu joukko tottelevaisuutta, kuuliaisuutta kuvaavia kohtia:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12304169#comment-0


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Profeetta Muhammedin todellinen auktoriteetti seurauksineen on voimassa Jumalan ja Kristuksen edessä edelleen tänäkin päivänä ja koskettaa jokaista maanpiirin asukasta tahtoi hän sitä tai ei - myös Suomenmaassa.
        Vaikutus on sen verran mahtava ja Kristusta (Messiasta) tukeva ja vahvistava, että tuon auktoriteetin esiin purkautumista yritetään estää suunnattomalla vastustuksella ja sotkemisella.

        "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
        Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen kuningaskunnallansa; se PERUSTETAAN ja VAHVISTETAAN tuomiolla ja oikeamielisyydellä nyt ja iankaikkisesti. JHVH Sebaotin kiivaus on sen tekevä." (Jes.9:5-6)

        Tutustukaapa seuraavaan koosteeseen hänen lähettämistään kirjeistään aikansa hallitsijoille ja niiden saamasta vastaanotosta, niin saatte osittain mielikuvaa siitä, mitä Jumalan oikean lähettilään, profeetan ilmestyminen merkitsee hallitsijoille ja tavallisillekin kansalaisille.

        The letters of the Prophet Muhammad to the Kings beyond Arabia

        http://www.kalamullah.com/Books/The letters of the Prophet Muhammad to the Kings beyond Arabia.pdf

        https://archive.org/details/TheLettersOfTheProphetMuhammadToTheKingsBeyondArabia.pdf

        Lukekaa myös, mitä Jumala ilmoittaa tottelevaisuudesta, kuuliaisuudesta Jumalan lähettilästä, profeettaa kohtaan seuraavasta Koraanin sanahausta, johon on koottu joukko tottelevaisuutta, kuuliaisuutta kuvaavia kohtia:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/12304169#comment-0

        (jatkoa edelliseen)

        Kaikkivaltias vaatii hyväksymään kaikki lähettiläänsä ja heidän kauttaan lähettämänsä Pyhät Ilmoituksensa noudatettavaksi liittojensa mukaisesti:

        2:135. Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin uskoa (arab. millata), koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin (arab. mush'rikīna).»
        2:136. Sanokaa: »Me uskomme Jumalaan ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
        2:137. siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (Jumalalta ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet
        Hänelle alamaisiksi.» Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. Jumala on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.

        2:285 Profeetta uskoo siihen, minkä hänen Herransa on hänelle ilmoittanut, samoin uskovaiset; jokainen heistä uskoo Jumalaan, Hänen enkeleihinsä ja Hänen lähettiläisiinsä. Me emme tee erotusta Hänen profeettainsa välillä, ja he sanovat: »Me kuulemme ja tottelemme. Sinulla on (meille) anteeksiantamus, oi Herra! Niin, Sinussa on määränpää.»

        3:80. Aikoinaan, kun Jumala teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi:
        »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja
        otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?» He vastasivat: »Me tunnustamme sen». Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
        3:81. Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
        3:82. Jotakin muuta Jumalan elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?
        3:83. Sano: »Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        3:84. Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din) jotakin muuta kuin Islaamia, niin Jumala ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
        3:85. Kuinka Jumala ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi,senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin?
        Jumala ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
        3:86. Näiden palkaksi tulee Jumalan, enkelien ja ihmisten kirous.

        3:100. Kuinka voittekaan olla uskottomia, kun Jumalan tunnusmerkit luetellaan teille ja Hänen profeettansa on teidän keskuudessanne? Joka turvautuu Jumalaan, hänet johdetaan varmasti (kulkemaan) oikeata tietä.
        3:101. Te, jotka uskotte, pelätkää Jumalaa niin, kuin Häntä on pelättävä, eikä teidän pidä kuoleman, ennenkuin olette tulleet Hänen tahtonsa alaisiksi.
        3:102. Pitäkää kiinni kaikki Jumalan (pelastus)köydestä älkääkä hajaantuko, vaan muistakaa Jumalan armoa teitä kohtaan silloin, kun olitte toistenne vihollisia ja Hän lähensi sydämenne, niin että te Hänen armonsa kautta tulitte aivan kuin veljiksi keskeänne. Te olitte tulikuilun partaalla, mutta Hän pelasti teidät siitä. Siten selittää Jumala tunnusmerkkinsä teille, jotta tulisitte oikealle tielle
        3:103. ja jotta teistä tulisi seurakunta, joka kutsuu ihmisiä hyvyyteen, säätää heille oikeat elämäntavat ja estää heitä pahuudesta; sellaiset ihmiset tulevat menestymään.
        3:104. Älkää te olko niiden kaltaisia, jotka saatuaan selvät todistukset erottautuivat toisistaan ja riitelivät toistensa kanssa. Sellaisia odottaa kauhea rangaistus
        3:105. sinä (Ylösnousemuksen) päivänä, jolloin toisten kasvot kirkastuvat ja toisten mustuvat (synkkenevät) ja niille, joiden kasvot synkkenevät, sanotaan: »Ettekö te ole niitä, jotka tulitte uskottomiksi oltuanne uskossa?
        Niin, maistakaa nyt rangaistusta luopumisenne tähden!»
        3:106. ja ne, joiden kasvot kirkastuvat, heidät suljetaan Jumalan laupeuteen, ja he pysyvät siinä iankaikkisesti.
        3:107. Nämä ovat Jumalan ihmeellisiä ilmoituksia, jotka julistamme sinulle totuudessa; Jumala ei halua tehdä väärin maailmoille (ihmisille).


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Kaikkivaltias vaatii hyväksymään kaikki lähettiläänsä ja heidän kauttaan lähettämänsä Pyhät Ilmoituksensa noudatettavaksi liittojensa mukaisesti:

        2:135. Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin uskoa (arab. millata), koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin (arab. mush'rikīna).»
        2:136. Sanokaa: »Me uskomme Jumalaan ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
        2:137. siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (Jumalalta ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet
        Hänelle alamaisiksi.» Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. Jumala on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.

        2:285 Profeetta uskoo siihen, minkä hänen Herransa on hänelle ilmoittanut, samoin uskovaiset; jokainen heistä uskoo Jumalaan, Hänen enkeleihinsä ja Hänen lähettiläisiinsä. Me emme tee erotusta Hänen profeettainsa välillä, ja he sanovat: »Me kuulemme ja tottelemme. Sinulla on (meille) anteeksiantamus, oi Herra! Niin, Sinussa on määränpää.»

        3:80. Aikoinaan, kun Jumala teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi:
        »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja
        otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?» He vastasivat: »Me tunnustamme sen». Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
        3:81. Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
        3:82. Jotakin muuta Jumalan elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?
        3:83. Sano: »Me uskomme Jumalaan, siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        3:84. Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din) jotakin muuta kuin Islaamia, niin Jumala ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
        3:85. Kuinka Jumala ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi,senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin?
        Jumala ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
        3:86. Näiden palkaksi tulee Jumalan, enkelien ja ihmisten kirous.

        3:100. Kuinka voittekaan olla uskottomia, kun Jumalan tunnusmerkit luetellaan teille ja Hänen profeettansa on teidän keskuudessanne? Joka turvautuu Jumalaan, hänet johdetaan varmasti (kulkemaan) oikeata tietä.
        3:101. Te, jotka uskotte, pelätkää Jumalaa niin, kuin Häntä on pelättävä, eikä teidän pidä kuoleman, ennenkuin olette tulleet Hänen tahtonsa alaisiksi.
        3:102. Pitäkää kiinni kaikki Jumalan (pelastus)köydestä älkääkä hajaantuko, vaan muistakaa Jumalan armoa teitä kohtaan silloin, kun olitte toistenne vihollisia ja Hän lähensi sydämenne, niin että te Hänen armonsa kautta tulitte aivan kuin veljiksi keskeänne. Te olitte tulikuilun partaalla, mutta Hän pelasti teidät siitä. Siten selittää Jumala tunnusmerkkinsä teille, jotta tulisitte oikealle tielle
        3:103. ja jotta teistä tulisi seurakunta, joka kutsuu ihmisiä hyvyyteen, säätää heille oikeat elämäntavat ja estää heitä pahuudesta; sellaiset ihmiset tulevat menestymään.
        3:104. Älkää te olko niiden kaltaisia, jotka saatuaan selvät todistukset erottautuivat toisistaan ja riitelivät toistensa kanssa. Sellaisia odottaa kauhea rangaistus
        3:105. sinä (Ylösnousemuksen) päivänä, jolloin toisten kasvot kirkastuvat ja toisten mustuvat (synkkenevät) ja niille, joiden kasvot synkkenevät, sanotaan: »Ettekö te ole niitä, jotka tulitte uskottomiksi oltuanne uskossa?
        Niin, maistakaa nyt rangaistusta luopumisenne tähden!»
        3:106. ja ne, joiden kasvot kirkastuvat, heidät suljetaan Jumalan laupeuteen, ja he pysyvät siinä iankaikkisesti.
        3:107. Nämä ovat Jumalan ihmeellisiä ilmoituksia, jotka julistamme sinulle totuudessa; Jumala ei halua tehdä väärin maailmoille (ihmisille).

        (jatkoa edelliseen)

        3:178 Jumala ei aio jättää uskovaisia siihen tilaan, jossa te nyt olette, siihen asti kunnes Hän erottaa väärät hyvistä. Eikä Jumala aio ilmaista teille silmiltä salattua, vaan Jumala valitsee (siihen tarkoitukseen) kenet tahtoo lähettiläittensä joukosta. Uskokaa siis Jumalaan ja Hänen lähettiläihinsä, sillä jos uskotte ja pelkäätte Jumalaa, saatte runsaan palkinnon.

        4:64. Siksihän Me lähetimme profeettoja, että heitä Jumalan määräyksestä toteltaisiin; mutta jos he rikottuaan itseään vastaan tulevat luoksesi ja rukoilevat Jumalalta armahdusta ja profeetalta auttavaa välitystä, niin he havaitsevat Jumalan sääliväiseksi ja laupiaaksi.
        4:65. Ei, vannon Jumalasi kautta, ett'eivät he ole tosiuskovaisia, ennenkuin ottavat sinut erotuomariksi keskinäisissä kiistoissaan tuntematta sisimmässään mielikarvautta sinun langettamasi päätöksen johdosta ja
        täydellisesti alistuen.
        4:66. Jos Me olisimme antanut heille määräyksen: »Uhratkaa henkenne tai lähtekää kodeistanne!» ei monikaan olisi niin tehnyt; jos he tekisivät sen, mitä heille on säädetty, niin olisi se heille parempi ja vahvistaisi heitä.
        4:67. ja silloin Me antaisimme totisesti heille suuren palkinnon luonamme
        4:68. ja opastaisimme heidät varmasti oikealle tielle.
        4:69. Ne jotka tottelevat Jumalaa ja Hänen lähettilästänsä, pääsevät niiden pariin, joille Jumala on osoittanut mielisuosionsa, nimittäin profeettojen, pyhimysten, marttyyrien luo; kuinka ihanaa on olla heidän seurassaan!

        4:150. Ne, jotka kieltävät Jumalan ja hänen profeettansa ja tekevät eron Jumalan lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4:151. ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4:152. Mutta niille, jotka uskovat Jumalaan ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, Jumala on armollinen ja laupias.

        6:114. Toivoisinko minä sitten erotuomariksi ketään muuta kuin Jumalaa;
        Hänhän teille on lähettänyt ylhäältä Pyhän Kirjoituksen sellaisena, että sen voi selittää. Ja ne, joille Me annoimme Kirjoituksen, tietävät, että Herrasi on sen totisesti lähettänyt ylhäältä. Älä kuulu siis, (Muhammed) epäröiviin.
        6:115. Herrasi sanat ovat täydellisiä totuudessa ja oikeudessa; kukaan ei voi Hänen sanojaan muuttaa. Hän on kaikkikuuleva, kaikkitietävä.

        28:87 Älä salli heidän erottaa itseäsi Jumalan merkeistä, sen jälkeen kuin ne on sinulle lähetetty. Kutsu heitä Jumalan luo, äläkä koskaan kuulu niiden joukkoon, jotka asettavat muita jumalia Jumalan vertaisiksi.

        41:40. Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        41:41. näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
        41:42. valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä.
        41:43. Sinulle ei sanota mitään muuta, kuin mitä sanottiin jo sananjulistajille ennen sinua; Herrasi voi anteeksi antaa, mutta myös ankarasti rangaista.


      • -lapsi-
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        3:178 Jumala ei aio jättää uskovaisia siihen tilaan, jossa te nyt olette, siihen asti kunnes Hän erottaa väärät hyvistä. Eikä Jumala aio ilmaista teille silmiltä salattua, vaan Jumala valitsee (siihen tarkoitukseen) kenet tahtoo lähettiläittensä joukosta. Uskokaa siis Jumalaan ja Hänen lähettiläihinsä, sillä jos uskotte ja pelkäätte Jumalaa, saatte runsaan palkinnon.

        4:64. Siksihän Me lähetimme profeettoja, että heitä Jumalan määräyksestä toteltaisiin; mutta jos he rikottuaan itseään vastaan tulevat luoksesi ja rukoilevat Jumalalta armahdusta ja profeetalta auttavaa välitystä, niin he havaitsevat Jumalan sääliväiseksi ja laupiaaksi.
        4:65. Ei, vannon Jumalasi kautta, ett'eivät he ole tosiuskovaisia, ennenkuin ottavat sinut erotuomariksi keskinäisissä kiistoissaan tuntematta sisimmässään mielikarvautta sinun langettamasi päätöksen johdosta ja
        täydellisesti alistuen.
        4:66. Jos Me olisimme antanut heille määräyksen: »Uhratkaa henkenne tai lähtekää kodeistanne!» ei monikaan olisi niin tehnyt; jos he tekisivät sen, mitä heille on säädetty, niin olisi se heille parempi ja vahvistaisi heitä.
        4:67. ja silloin Me antaisimme totisesti heille suuren palkinnon luonamme
        4:68. ja opastaisimme heidät varmasti oikealle tielle.
        4:69. Ne jotka tottelevat Jumalaa ja Hänen lähettilästänsä, pääsevät niiden pariin, joille Jumala on osoittanut mielisuosionsa, nimittäin profeettojen, pyhimysten, marttyyrien luo; kuinka ihanaa on olla heidän seurassaan!

        4:150. Ne, jotka kieltävät Jumalan ja hänen profeettansa ja tekevät eron Jumalan lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4:151. ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4:152. Mutta niille, jotka uskovat Jumalaan ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, Jumala on armollinen ja laupias.

        6:114. Toivoisinko minä sitten erotuomariksi ketään muuta kuin Jumalaa;
        Hänhän teille on lähettänyt ylhäältä Pyhän Kirjoituksen sellaisena, että sen voi selittää. Ja ne, joille Me annoimme Kirjoituksen, tietävät, että Herrasi on sen totisesti lähettänyt ylhäältä. Älä kuulu siis, (Muhammed) epäröiviin.
        6:115. Herrasi sanat ovat täydellisiä totuudessa ja oikeudessa; kukaan ei voi Hänen sanojaan muuttaa. Hän on kaikkikuuleva, kaikkitietävä.

        28:87 Älä salli heidän erottaa itseäsi Jumalan merkeistä, sen jälkeen kuin ne on sinulle lähetetty. Kutsu heitä Jumalan luo, äläkä koskaan kuulu niiden joukkoon, jotka asettavat muita jumalia Jumalan vertaisiksi.

        41:40. Totisesti eivät ne, jotka poikkeavat oikealta tieltä kieltäen ilmoituksemme, pääse Meiltä piiloon. Kumpi on parempi, sekö, joka on heitetty tuleen, vai se, joka pääsee turvaan ylösnousemuksen päivänä? Tehkää mitä tahdotte, Hän totisesti näkee mitä teette,
        41:41. näkee ne, jotka eivät usko varoitukseen, kun se tulee heidän luokseen. Totisesti, Koraani on ylevä Kirjoitus,
        41:42. valhe ei siihen ylety, ei edestä eikä takaa; se on sanoma viisaalta, ylistetyltä.
        41:43. Sinulle ei sanota mitään muuta, kuin mitä sanottiin jo sananjulistajille ennen sinua; Herrasi voi anteeksi antaa, mutta myös ankarasti rangaista.

        Eksyt ja eksytät. Jeesus on ylösnoussut Herra. Hän antoi henkensä koko maailman edestä. Muhammedin luut lojuvat maan päällä.

        Tyhjä hauta
        http://saarna.1g.fi/saarnat//Kalevi_Lehtinen_18.mp3


    • Ilmiantaja

      Aloitusviestissä ei ilmoitettu päivämäärää. Ei profetiaa. Ilmiannettu ylläpidolle.

    • Pasi Toivonen

      >>Islamin profeetta Muhammed oli Kaikkivaltiaan Luojan lähettämä oikea profeetta...>>

      Meni naimisiin 9-vuotiaan tytön kanssa. Sellaiselle touhulle on olemassa nimikin, jota ei saa mainita ettei tule syytettä.

      • -jarmo-

        Tarkotaks et Muhametti oli pedofiili? Joo niin oli, tavallinen saastainen ja inhottava pedofiili. Pedofiili on henkilö, jonka sukupuolivietti kohdistuu lapsiin ja HUOM!
        SETA on järjestö. jonka nimilyhenne tulee sanoista Seksuaalinen Tasa-arvo joka tarkoittaa seksuaalisuude, eli sukupuolivietin kohdistumista kaikkeen mahdolliseen mihin seksuaalivähemmistö vain ikinä haluaa mieltyä.

        Äänestäkää siis homoliittojen puolesta, jos haluatte kymmenen vuoden päästä pedofiliasta laillista. Pääsee Muhammetitkin taas naimaan 9 vuotiaita.


      • uuh1
        -jarmo- kirjoitti:

        Tarkotaks et Muhametti oli pedofiili? Joo niin oli, tavallinen saastainen ja inhottava pedofiili. Pedofiili on henkilö, jonka sukupuolivietti kohdistuu lapsiin ja HUOM!
        SETA on järjestö. jonka nimilyhenne tulee sanoista Seksuaalinen Tasa-arvo joka tarkoittaa seksuaalisuude, eli sukupuolivietin kohdistumista kaikkeen mahdolliseen mihin seksuaalivähemmistö vain ikinä haluaa mieltyä.

        Äänestäkää siis homoliittojen puolesta, jos haluatte kymmenen vuoden päästä pedofiliasta laillista. Pääsee Muhammetitkin taas naimaan 9 vuotiaita.

        Haha, aivan kuten "neitsyt"-maria.. Se mikään neitsyt enää ollut. Se oli käännösvirhe, oikea muoto olisi ollut neito-maria. Joserf sai vähän nuorta lihaa niin kuin mohammed. Josef naitettiin Marian ollessa alle 15v. :D Ei islam ole ainoa uskonto jossa tykätään vähän nuoremmista.. ;)


      • Pyhä Järjestys

        19.-20.7.2014

        Tuskinpa olen saanut Luojalta elämäntehtäväkseni Hänen lähettiläidensä henkilökohtaisen perhe-elämän intiimien asioiden ruotimisen, etenkään julkisuudessa, ja tuskinpa on kukaan muukaan. Aniharvapa sellaisesta tunkeilusta pitää, eivät edes Jumalan profeettojen halventajat, jos omalle kohdalle sattuu.

        En myöskään tunne niin hyvin profeetta Muhammedin elämää vaimojensa kanssa, että voisin siihen ottaa kovin yksityiskohtaisesti kantaa.

        Mutta luulenpa, että hänen lukuisat vaimonsa selittyvät muullakin tapaa kuin niillä tarpeilla. Tuohon aikaan yksineläviä naisia, jotka eivät olleet leskiä, oli varmaankin aika harvakseltaan, sellaisia lienevät olleet ns.portot. Yleensä jokainen kuului johonkin miehen johtamaan perheeseen, mikä oli samalla sosiaalihuoltoa ja oli sitä kauan sen jälkeenkin ja on sitä edelleenkin monissa maissa.
        Yksinjääneet lesket saattoivat joutua tiukoilla ja pääsy jonkin miehen vaimoksi vaikka muiden vaimojen joukkoon saattoi koitua hänelle suureksi avuksi. Vastavuoroisesti useampi toimelias vaimo miehen tukena auttoi varmasti aika tavalla suurperheen elämää ja vaurastumistakin.

        Menneinä aikoina oli hyvin tyypillistä monien kansojen ja heimojen joukossa, että tuleva vaimo katsottiin pojalle tai täysi-ikäiselle miehelle valmiiksi jo hyvissä ajoin jostakin sopivaksi koetusta perheestä, etenkin tytön ollessa usein silloin vielä alakäinen. Aviopuolisoiden ollessa vielä alaikäisiä, liitto sovittiin tyypillisesti näiden vanhempien tai huoltajien kesken.
        Näitä etukäteen sovittuja avioliittoja esiintyy tänäkin päivänä myös länsimaissa tänne muualta tulleiden kansojen ja heimojen edustajien joukossa. Asia on koettu ajankohtaiseksi ongelmaksi myös EU-Suomessa ja sitä käsiteltiin aivan äskettäin myös Yleisradion ajankohtaisohjelmassa.

        Menneinä aikoina myös mentiin yhteen hyvin nuorina, samoin ensimmäiset lapset saatiin hyvinkin nuorina äidin ollessa usein vasta teini-ikäinen.

        Tietääkseni Maria sai Jahushuan (Jeesuksen) alle 15-vuotiaana. Taivaallinen Isä antoi Marian tulla siis raskaaksi tämän ollessa vielä varsin nuori tyttö. Pitäisikö siis Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen Pyhää Henkeänsä syyttää nyt jonkinlaisesta lapsen hyväksikäytöstä? Jahushualla (Jeesuksella) oli siis hyvin nuori äiti, aivan kuin kahden-kolmen vuoden ikäisellä pikkupojalla olisi alaikäinen isosisko (alle 18-vuotias).

        Kaikkivaltiaan Luojan oikean lähettilään panetteleminen ja halventaminen etenkin julkisesti on äärimmäisen typerää ja harkitsematonta ja voi tuoda hyvinkin ikäviä seurauksia. Ja ennen kuin kukaan sellaista edes aikoo, hänen olisi viisasta tutkiskella asiaansa huolellisesti ennen kuin menee tuottamaan Jumalan asialle ja itsellensä vahinkoa.

        Jumalan oikean apostolisen seurakunnan vanhimpia kehotetaan arvostamaan ja olemaan varovaisia heidän syyttelyssään, saati sitten korkeimmalla sijalla olevia lähettiläitä eli apostoleita kohtaan.

        "Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät." (1.Tim.5:17)

        "Älä ota huomioosi syytettä vanhinta vastaan, ellei ole kahta tai kolmea todistajaa." (1.Tim.5:19)


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        19.-20.7.2014

        Tuskinpa olen saanut Luojalta elämäntehtäväkseni Hänen lähettiläidensä henkilökohtaisen perhe-elämän intiimien asioiden ruotimisen, etenkään julkisuudessa, ja tuskinpa on kukaan muukaan. Aniharvapa sellaisesta tunkeilusta pitää, eivät edes Jumalan profeettojen halventajat, jos omalle kohdalle sattuu.

        En myöskään tunne niin hyvin profeetta Muhammedin elämää vaimojensa kanssa, että voisin siihen ottaa kovin yksityiskohtaisesti kantaa.

        Mutta luulenpa, että hänen lukuisat vaimonsa selittyvät muullakin tapaa kuin niillä tarpeilla. Tuohon aikaan yksineläviä naisia, jotka eivät olleet leskiä, oli varmaankin aika harvakseltaan, sellaisia lienevät olleet ns.portot. Yleensä jokainen kuului johonkin miehen johtamaan perheeseen, mikä oli samalla sosiaalihuoltoa ja oli sitä kauan sen jälkeenkin ja on sitä edelleenkin monissa maissa.
        Yksinjääneet lesket saattoivat joutua tiukoilla ja pääsy jonkin miehen vaimoksi vaikka muiden vaimojen joukkoon saattoi koitua hänelle suureksi avuksi. Vastavuoroisesti useampi toimelias vaimo miehen tukena auttoi varmasti aika tavalla suurperheen elämää ja vaurastumistakin.

        Menneinä aikoina oli hyvin tyypillistä monien kansojen ja heimojen joukossa, että tuleva vaimo katsottiin pojalle tai täysi-ikäiselle miehelle valmiiksi jo hyvissä ajoin jostakin sopivaksi koetusta perheestä, etenkin tytön ollessa usein silloin vielä alakäinen. Aviopuolisoiden ollessa vielä alaikäisiä, liitto sovittiin tyypillisesti näiden vanhempien tai huoltajien kesken.
        Näitä etukäteen sovittuja avioliittoja esiintyy tänäkin päivänä myös länsimaissa tänne muualta tulleiden kansojen ja heimojen edustajien joukossa. Asia on koettu ajankohtaiseksi ongelmaksi myös EU-Suomessa ja sitä käsiteltiin aivan äskettäin myös Yleisradion ajankohtaisohjelmassa.

        Menneinä aikoina myös mentiin yhteen hyvin nuorina, samoin ensimmäiset lapset saatiin hyvinkin nuorina äidin ollessa usein vasta teini-ikäinen.

        Tietääkseni Maria sai Jahushuan (Jeesuksen) alle 15-vuotiaana. Taivaallinen Isä antoi Marian tulla siis raskaaksi tämän ollessa vielä varsin nuori tyttö. Pitäisikö siis Kaikkivaltiasta Luojaa ja Hänen Pyhää Henkeänsä syyttää nyt jonkinlaisesta lapsen hyväksikäytöstä? Jahushualla (Jeesuksella) oli siis hyvin nuori äiti, aivan kuin kahden-kolmen vuoden ikäisellä pikkupojalla olisi alaikäinen isosisko (alle 18-vuotias).

        Kaikkivaltiaan Luojan oikean lähettilään panetteleminen ja halventaminen etenkin julkisesti on äärimmäisen typerää ja harkitsematonta ja voi tuoda hyvinkin ikäviä seurauksia. Ja ennen kuin kukaan sellaista edes aikoo, hänen olisi viisasta tutkiskella asiaansa huolellisesti ennen kuin menee tuottamaan Jumalan asialle ja itsellensä vahinkoa.

        Jumalan oikean apostolisen seurakunnan vanhimpia kehotetaan arvostamaan ja olemaan varovaisia heidän syyttelyssään, saati sitten korkeimmalla sijalla olevia lähettiläitä eli apostoleita kohtaan.

        "Vanhimpia, jotka seurakuntaa hyvin hoitavat, pidettäköön kahdenkertaisen kunnian ansainneina, varsinkin niitä, jotka sanassa ja opetuksessa työtä tekevät." (1.Tim.5:17)

        "Älä ota huomioosi syytettä vanhinta vastaan, ellei ole kahta tai kolmea todistajaa." (1.Tim.5:19)

        (jatkoa edelliseen)

        Tiedättekö, minkä ikäisenä tyttö katsottiin mennneinä aikoina soveliaaksi sukupuoliyhteyteen ilman, että sitä pidettiin rikoksena? Minkä ikäisenä sitä pidettiin hyväksyttävänä esimerkiksi kristittyjen joukossa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa? Vuonna 1885 tämä ikäraja oli 10 vuotta! Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa tämän hyväksymisen ikäraja oli 1800-luvun loppupuolella ainoastaan seitsemän vuotta ennen sen nostamista! Kristittyjen joukossa on siis hyväksytty yleisesti lapsimorsiamia.

        Kehotan lukemaan seuraavan tutkielman profeetta Muhammedin nuoresta vaimosta, niin havaitsette, ettei nuoren tytön ottaminen aikuisen miehen vaimoksi ollut mitenkään omituista, saati sitten rikollista menneinä aikoina, ei myöskään monien kristittyjen ryhmien joukossa.

        Tässä tutkielmassa esiintyvät alhaiset ikärajat, etenkään erään ryhmän sairaalloisen alhaiset ikärajat, eivät edusta siis omaa näkemystäni enkä tutkielman esilletuomisella anna minkäänlaista hyväksyntää kenenkään lapsen, nuoren tai aikuisenkaan minkäänlaiselle hyväksikäytölle, en seksuaaliselle tai muunkaanlaiselle!!! Eikä varmasti myöskään kenenkään lapsen, nuoren tai aikuisenkaan kaappaamiselle Jumalan Sanan ja Lain vastaisten yhteiskuntajärjestelmien aivopestäviksi ja riistämiksi seksuaalisesti - seksuaalisen vapauden merkeissä - tai muutenkaan.

        why-did-prophet-muhammad-marry-aisha-the-young-girl_eng

        http://d1.islamhouse.com/data/en/ih_books/single/en_Why_did_Prophet_Muhammad_Marry_Aisha_the_Young_Girl.pdf

        Sitäpaitsi olen jokseenkin varma siitä, että profeetta Muhammedin nuori vaimo Aisha ei ikinä vaihtaisi osaansa. Muhammed otti hänet vaimokseen tämän isän pyynnöstä. Mutta milloin he menivät yhteen sillä tavalla vai odottivatko vuosia, en tiedä.
        Aishasta tuli jo nuorella iällä erittäin arvostettu ja kunnioitettu nainen profeetta Muhammedin seuraajien joukossa. Hänen kerrotaan oppineen valtavasti hyödyllisiä asioita monelta alueelta profeetan vaimona ollessaan ja niitä häneltä myös kysyttiin. Hän sai myös säilytettäväkseen äärimmäisen arvokkaat Koraanin käsikirjoitukset. Tämä nuori tyttö ja vaimo kuuluu koko ihmiskunnan arvostetuimpiin naisiin, edelleenkin.

        Mitä näillä teeskentelijöillä olisi hänelle tarjota tilalle? Itsensäkö? Jonkin eksytetyn länsimaisen uranaisen kadotukseen vievä kohtalo? Porttokristittyjen yhteiskuntien sukupuolitautia teini-ikäisenä sairastavan tytön elämänvaellus?


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Tiedättekö, minkä ikäisenä tyttö katsottiin mennneinä aikoina soveliaaksi sukupuoliyhteyteen ilman, että sitä pidettiin rikoksena? Minkä ikäisenä sitä pidettiin hyväksyttävänä esimerkiksi kristittyjen joukossa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa? Vuonna 1885 tämä ikäraja oli 10 vuotta! Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa tämän hyväksymisen ikäraja oli 1800-luvun loppupuolella ainoastaan seitsemän vuotta ennen sen nostamista! Kristittyjen joukossa on siis hyväksytty yleisesti lapsimorsiamia.

        Kehotan lukemaan seuraavan tutkielman profeetta Muhammedin nuoresta vaimosta, niin havaitsette, ettei nuoren tytön ottaminen aikuisen miehen vaimoksi ollut mitenkään omituista, saati sitten rikollista menneinä aikoina, ei myöskään monien kristittyjen ryhmien joukossa.

        Tässä tutkielmassa esiintyvät alhaiset ikärajat, etenkään erään ryhmän sairaalloisen alhaiset ikärajat, eivät edusta siis omaa näkemystäni enkä tutkielman esilletuomisella anna minkäänlaista hyväksyntää kenenkään lapsen, nuoren tai aikuisenkaan minkäänlaiselle hyväksikäytölle, en seksuaaliselle tai muunkaanlaiselle!!! Eikä varmasti myöskään kenenkään lapsen, nuoren tai aikuisenkaan kaappaamiselle Jumalan Sanan ja Lain vastaisten yhteiskuntajärjestelmien aivopestäviksi ja riistämiksi seksuaalisesti - seksuaalisen vapauden merkeissä - tai muutenkaan.

        why-did-prophet-muhammad-marry-aisha-the-young-girl_eng

        http://d1.islamhouse.com/data/en/ih_books/single/en_Why_did_Prophet_Muhammad_Marry_Aisha_the_Young_Girl.pdf

        Sitäpaitsi olen jokseenkin varma siitä, että profeetta Muhammedin nuori vaimo Aisha ei ikinä vaihtaisi osaansa. Muhammed otti hänet vaimokseen tämän isän pyynnöstä. Mutta milloin he menivät yhteen sillä tavalla vai odottivatko vuosia, en tiedä.
        Aishasta tuli jo nuorella iällä erittäin arvostettu ja kunnioitettu nainen profeetta Muhammedin seuraajien joukossa. Hänen kerrotaan oppineen valtavasti hyödyllisiä asioita monelta alueelta profeetan vaimona ollessaan ja niitä häneltä myös kysyttiin. Hän sai myös säilytettäväkseen äärimmäisen arvokkaat Koraanin käsikirjoitukset. Tämä nuori tyttö ja vaimo kuuluu koko ihmiskunnan arvostetuimpiin naisiin, edelleenkin.

        Mitä näillä teeskentelijöillä olisi hänelle tarjota tilalle? Itsensäkö? Jonkin eksytetyn länsimaisen uranaisen kadotukseen vievä kohtalo? Porttokristittyjen yhteiskuntien sukupuolitautia teini-ikäisenä sairastavan tytön elämänvaellus?

        (jatkoa edelliseen)

        Koraani ilmoittaa, keitä profeetta Muhammed sai ottaa vaimoikseen ja millä perusteilla sekä minkälaisia vaatimuksia profeetan vaimoille asetettiin:

        33:6 Profeetta on uskovaisia lähempänä kuin nämä ovat toisiansa, ja profeetan vaimot ovat kuin äidit heille.

        33:30. Te Profeetan vaimot! Ken ikinä teistä julkeasti loukkaa säädyllisyyttä, hänen rangaistuksensa on oleva kaksinkertainen, sillä se on helppo asia Jumalalle.
        33:31. Mutta ne teistä, jotka ovat kuuliaisia Jumalalle ja Hänen sananjulistajalleen sekä tekevät hyvää, saavat Meiltä kahdenkertaisen palkan; Me olemme valmistanut heille ihanan osan.
        33:32. Profeetan vaimot! Te ette ole muiden naisten kaltaisia: jos otatte asemastanne vaarin, älköön puheenne olko hempeätä, jottei se olisi kenellekään kiusaukseksi, vaan käyttäkää sopivaa puhetta.
        33:33. Ja pysytelkää asunnoissanne älkääkä somistako itseänne entisen pimeyden ajan koruilla; harjoittakaa hartautta, antakaa almuja ja totelkaa Jumalaa sekä hänen sananjulistajaansa. Jumala vain tahtoo poistaa teistä
        kaiken saastan, te Profeetan perhekunta, ja puhdistaa teidät sisimpäänne asti.
        33:34. Ja pitäkää mielessänne Jumalan ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; Jumala on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.

        33:50. Profeetta, Me olemme totisesti vahvistanut sinun laillisiksi vaimoiksesi kaikki ne, joille olet myöntänyt lesken osuudet, sekä ne, jotka omistat Jumalan antamina orjattarina sotasaaliista, sekä setäsi tyttäret ja isäsi sisaren tyttäret,
        myöskin enosi tyttäret ja äitisi sisarten tyttäret, jotka kanssani pakenivat vainottuina uskonnon vuoksi; samoin on laillinen vaimosi sellainen uskovainen nainen, joka pyrkii avioliittoon kanssasi, mikäli suostut naimaan hänet. Nämä
        säädökset ovat nimenomaan sinua, mutta eivät muita uskovaisia varten; me tiedämme hyvin, mitä olemme heille säätänyt vaimoista ja orjattarista. Älköön siis mikään parjaus sinuun koskeko; Jumala on anteeksiantava, laupias.
        33:51. Sinä saat syrjäyttää heistä kenet tahdot ja lähestyä ketä suvaitset, jopa niitäkin, joita aikaisemmin olet vieronut, eikä siitä kenelläkään ole sanottavaa; tämä kohtelu on sopivinta, jotta eivät heidän silmänsä kostuisi eivätkä he
        murehtisi, ja jotta he kaikki tyytyisivät siihen, mitä tahdot heille suoda. Jumala tietää, mitä on sydämissänne, sillä Jumala on tietävä, pitkämielinen.
        33:52. Tämän jälkeen sinun ei ole sallittu ottaa itsellesi naisia eikä vaihtaa vaimojasi uusiin, vaikka näiden kauneus sinua miellyttäisi, vaan sinun on tyydyttävä laillisiin vaimoihisi; Jumala pitää kaikesta vaarin.
        33:53. Uskovaiset, ellei lupaa ole annettu, älkää käykö Profeetan taloon aterialle, älkääkä odotelko hänen ruokansa valmistumista, mutta jos teidät on kutsuttu, käykää sisään ja aterioituanne hajaantukaa, pyrkimättä liikaan
        tuttavallisuuteen. Tämä kaikki vaivaa Profeettaa; häntä ujostuttaa sanoa sitä teille, mutta Jumala ei teitä jätä vaille totuutta. Ja kun yleensä heiltä jotakin pyydätte, tehkää se telttaverhon ulkopuolelta. Tämä on soveliain
        käyttäytyminen teidän ja heidän sydämensä vuoksi. Ei teidän sovi häiritä Jumalan sananjulistajaa eikä liioin koskaan ottaa hänen entisiä vaimojaan avioksi, sillä se on totisesti viheliäistä Jumalan silmissä.
        33:54. Jumala näkee kaikki, mitä teette julkisesti tai salassa.
        33:55. Profeetan vaimoja kohtaan ei ole moittimisoikeutta heidän isillään eikä pojillaan enempää kuin heidän veljillään, veljiensä pojilla, sisartensa pojilla, vielä vähemmän heidän heimonsa naisilla tai orjattarilla. Tästä Jumalan
        määräyksestä on pidettävä vaari, sillä Jumala kelpaa kaiken todistajaksi.
        33:56. Totisesti Jumala ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (Jumalan) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        33:57. Ne, jotka puhuvat pahaa Jumalasta ja Hänen sananjulistajastaan, Jumala on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen.
        33:58. Ne, jotka aiheettomasti puhuvat pahaa uskovista miehistä ja uskovista naisista, ovat vikapäitä panetteluun ja julkeaan syntiin.
        33:59. Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas
        ja laupias.

        66:5. Voi olla, että jos profeetta teistä eroaa, hänen Herransa antaa sijaanne parempia vaimoja kuin te - kuuliaisia, uskollisia, nöyriä, katuvia, Jumalaa palvelevia, paastojen noudattajia, olivatpa he leskiä tai neitsyitä.


      • Pyhä Järjestys
        Pyhä Järjestys kirjoitti:

        (jatkoa edelliseen)

        Koraani ilmoittaa, keitä profeetta Muhammed sai ottaa vaimoikseen ja millä perusteilla sekä minkälaisia vaatimuksia profeetan vaimoille asetettiin:

        33:6 Profeetta on uskovaisia lähempänä kuin nämä ovat toisiansa, ja profeetan vaimot ovat kuin äidit heille.

        33:30. Te Profeetan vaimot! Ken ikinä teistä julkeasti loukkaa säädyllisyyttä, hänen rangaistuksensa on oleva kaksinkertainen, sillä se on helppo asia Jumalalle.
        33:31. Mutta ne teistä, jotka ovat kuuliaisia Jumalalle ja Hänen sananjulistajalleen sekä tekevät hyvää, saavat Meiltä kahdenkertaisen palkan; Me olemme valmistanut heille ihanan osan.
        33:32. Profeetan vaimot! Te ette ole muiden naisten kaltaisia: jos otatte asemastanne vaarin, älköön puheenne olko hempeätä, jottei se olisi kenellekään kiusaukseksi, vaan käyttäkää sopivaa puhetta.
        33:33. Ja pysytelkää asunnoissanne älkääkä somistako itseänne entisen pimeyden ajan koruilla; harjoittakaa hartautta, antakaa almuja ja totelkaa Jumalaa sekä hänen sananjulistajaansa. Jumala vain tahtoo poistaa teistä
        kaiken saastan, te Profeetan perhekunta, ja puhdistaa teidät sisimpäänne asti.
        33:34. Ja pitäkää mielessänne Jumalan ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; Jumala on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.

        33:50. Profeetta, Me olemme totisesti vahvistanut sinun laillisiksi vaimoiksesi kaikki ne, joille olet myöntänyt lesken osuudet, sekä ne, jotka omistat Jumalan antamina orjattarina sotasaaliista, sekä setäsi tyttäret ja isäsi sisaren tyttäret,
        myöskin enosi tyttäret ja äitisi sisarten tyttäret, jotka kanssani pakenivat vainottuina uskonnon vuoksi; samoin on laillinen vaimosi sellainen uskovainen nainen, joka pyrkii avioliittoon kanssasi, mikäli suostut naimaan hänet. Nämä
        säädökset ovat nimenomaan sinua, mutta eivät muita uskovaisia varten; me tiedämme hyvin, mitä olemme heille säätänyt vaimoista ja orjattarista. Älköön siis mikään parjaus sinuun koskeko; Jumala on anteeksiantava, laupias.
        33:51. Sinä saat syrjäyttää heistä kenet tahdot ja lähestyä ketä suvaitset, jopa niitäkin, joita aikaisemmin olet vieronut, eikä siitä kenelläkään ole sanottavaa; tämä kohtelu on sopivinta, jotta eivät heidän silmänsä kostuisi eivätkä he
        murehtisi, ja jotta he kaikki tyytyisivät siihen, mitä tahdot heille suoda. Jumala tietää, mitä on sydämissänne, sillä Jumala on tietävä, pitkämielinen.
        33:52. Tämän jälkeen sinun ei ole sallittu ottaa itsellesi naisia eikä vaihtaa vaimojasi uusiin, vaikka näiden kauneus sinua miellyttäisi, vaan sinun on tyydyttävä laillisiin vaimoihisi; Jumala pitää kaikesta vaarin.
        33:53. Uskovaiset, ellei lupaa ole annettu, älkää käykö Profeetan taloon aterialle, älkääkä odotelko hänen ruokansa valmistumista, mutta jos teidät on kutsuttu, käykää sisään ja aterioituanne hajaantukaa, pyrkimättä liikaan
        tuttavallisuuteen. Tämä kaikki vaivaa Profeettaa; häntä ujostuttaa sanoa sitä teille, mutta Jumala ei teitä jätä vaille totuutta. Ja kun yleensä heiltä jotakin pyydätte, tehkää se telttaverhon ulkopuolelta. Tämä on soveliain
        käyttäytyminen teidän ja heidän sydämensä vuoksi. Ei teidän sovi häiritä Jumalan sananjulistajaa eikä liioin koskaan ottaa hänen entisiä vaimojaan avioksi, sillä se on totisesti viheliäistä Jumalan silmissä.
        33:54. Jumala näkee kaikki, mitä teette julkisesti tai salassa.
        33:55. Profeetan vaimoja kohtaan ei ole moittimisoikeutta heidän isillään eikä pojillaan enempää kuin heidän veljillään, veljiensä pojilla, sisartensa pojilla, vielä vähemmän heidän heimonsa naisilla tai orjattarilla. Tästä Jumalan
        määräyksestä on pidettävä vaari, sillä Jumala kelpaa kaiken todistajaksi.
        33:56. Totisesti Jumala ja Hänen enkelinsä siunaavat Profeettaa; uskovaiset, rukoilkaa (Jumalan) siunausta hänelle ja tervehtikää häntä arvonsa mukaisesti.
        33:57. Ne, jotka puhuvat pahaa Jumalasta ja Hänen sananjulistajastaan, Jumala on kironnut tässä maailmassa ja tulevassa elämässä sekä valmistanut heille häpeällisen rangaistuksen.
        33:58. Ne, jotka aiheettomasti puhuvat pahaa uskovista miehistä ja uskovista naisista, ovat vikapäitä panetteluun ja julkeaan syntiin.
        33:59. Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä; Jumala on kaikessa viisas
        ja laupias.

        66:5. Voi olla, että jos profeetta teistä eroaa, hänen Herransa antaa sijaanne parempia vaimoja kuin te - kuuliaisia, uskollisia, nöyriä, katuvia, Jumalaa palvelevia, paastojen noudattajia, olivatpa he leskiä tai neitsyitä.

        (jatkoa edelliseen)


        Oheinen lainaus suomenkielisen Koraanin 33. Liittoutuneiden Suuran johdannosta todistaa, että profeetta Muhammedin avioliitot vaimojensa kanssa kestävät kyllä arvostelun, ja monet niistä voidaan nähdä jopa epäitsekkäänä uhrautumisena:

        "Suura sisältää lisäksi viittauksia profeetan vaimoihin, minkä yhteydessä voidaan mainita, että hänellä 25-30-vuotiaana oli vain yksi vaimo, Khadidza, 15 vuotta häntä vanhempi, johon hän oli hartaasti kiintynyt ja jonka hän säilytti rakkaassa muistossa kuolemaansa saakka.
        Paitsi Ajeshaa, Profeetan lähimmän ystävän Abu Bekrin tytärtä, jonka hän nai hänen isänsä pyynnöstä tyttären ollessa vielä lapsi, kaikki hänen myöhemmät avioliittonsa olivat leskien kanssa, joiden asema syystä tai toisesta oli säälittävä. Jotkut heistä
        olivat sodassa kaatuneiden miesten leskiä. Yksi heistä oli vanki, ja tällöin Muhammed teki avioliitosta keinon koko voitetun heimon vapauttamiseksi ja sen omaisuuden palauttamiseksi. Kaksi oli hänen vihollistensa tyttäriä, ja hänen liitostaan heidän kanssaan tuli rauhan peruste.
        On merkillepantavaa, että näiden avioliittojen kausi oli myöskin hänen tarmokkaimman toimintansa kautta, jolloin hänellä oli sotaretkiensä tähden perin vähän lepoa ja alati paljon työtä kasvavan valtakuntansa järjestämisessä."


    • KTS(ei kirj.)

      Kts. Minä tiedän kaiken, Minä olen muslimi ja siksi en siedä, että kristillisiä ja raamatullisia kirjoitatte. Kaikella valheen voimalla kirjoitan vastaan ja yritän sotkea ja käännyttää teitä.

    • יחזקאל

      Raamatun mukaan tyttö on naitavissa heti kun hänen rintansa alkavat kasvaa.

      Hes. 16:7-8: Sitten sinä vartuit, tulit isoksi ja ehdit kauneimpaan kukoistukseesi, rintasi paisuivat, ja hiuksesi kasvoivat; mutta vielä sinä olit alaston ja paljas. Niin minä kuljin ohitsesi ja näin sinut, ja katso, sinun aikasi oli lemmen aika. Ja minä levitin liepeeni sinun ylitsesi ja peitin häpysi. Ja minä vannoin sinulle ja menin liittoon sinun kanssasi, sanoo Herra, Herra; ja sinä tulit minun omakseni.

    • יחזקאל

      Minä olen kts. Olen muslimi ja tehtäväni on sotkea viestejänne mahdollisimman tehokkaasti, ettei teidän keskustelustanne tulisi mitään. Olen Hamasin leivissä.

    • KTS(kitso)

      Kitso on asialla, taas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe