Poliisi jätti koiran kitumaan?

Järkyttynyt..!

Kyllä minä niin mieleni pahoitin lukiessani miten poliisi oli jättänyt yliajetun koiran ojanpohjalle kitumaan, että eikö Mikkelin poliiseilla ole minkäänlaista sydäntä loukkaantunutta eläintä kohtaan vai mitä nuo oikein meinasivat..???!!!
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071618493790_uu.shtml

48

1043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikein toimittu

      Oisko pitäny ampua siihen kun ei kuitenkaan pahasti loukkaantunnu? Poliisilla muutakin tekemistä kuin kuskailla ihmisten koiria. Joku eläinrakas sivullinen olisi voinut viedä lääkäriin jos omistaja ei pääse heti paikalle.

      • joskus saman kokenut

        Hei!Voimia koiralle ja omistajalle.Toivottavasti poliisi joutuu vastaamaan teostaan.Kerro miten meni jatkossa.Kaikesta huolimatta hyvää kesää


      • Koiruli parka

        Kyllä kuuleppa poliisin tehtävä on pelastaa elämiä olkooppa kyseessä ihminen tai eläin ja sut sais mun puolesta jättää vaikka katuojaan virumaan oot niin piittaamaton nyhväke. Hyi poliisit minkäs kataluuden teitte,, kaikille sitä poliisikoiria annetaankin ja voi huumekoiraparat kanssa :((


      • villematias

        Ei ole oikein toimittu eläinsuojelulain (eikä muutenkaan) mukaan.
        Loukkaantunutta eläintä pitää auttaa.


    • persereikä poliisi

      Olen ihan varma että jos esim poliisin huumekoira loukkaantuu niin kyllä varmaan käytetään kaikki resurssit siihen että koira saadaan hoitoon nopeasti,tavalisen pulliaisen koiralla ei ole vitunkaan väliä.toivottavasti nämä apinat saa lopputilin.

      • heekkiävaan

        Vitun kyrvännulikat kytät, on aikaa kuskailla jotain räppäriä keikalle..toivottavasti ko palliaivot loukkaantuisivat itsekkin!!!


    • dirli

      Alkaa olla jo pohjanoteeraus tämä! Tyhjää nyhjätään ja ajellaan parittain hiljaisilla kujilla kun ei kukaan ihminen ole liikkeellä eikä mitään tapahdu missään. Vahditaan puskissa Anttolantien laidalla sunnuntaiaamuna kun autoja menee noin kolme tunnissa. Sitten on äkkiä niin kiire että pitää jättää koira kitumaan moneksi tunniksi keuhko rutussa ja tassu poikki. Jos ei omistaja oilisi älynnyt poliisilaitokselta kysyä niin koira olisi jäänyt sinne kuolemaan eikä ikinä ois ilmoitettu että on edes nähty sitä. Oli aikaa ottaa panta mut ei koiraa mukaan. Hävyttömät!

    • mävaan

      Taisi tulla tehtävä ABC- ASEMALLE,eli siis kahvipaussi!!!!!!!!!!!
      Vasta on siitä päästy kun poliisi LAPPI tappeli portarien kanssa!
      Nyt yhtä himmeillä polttimoilla varustetut järjenjättiläiset hoitavat kituvan eläimen.

      Taitaa olla tähän kylään valittu poliisipäällikkö SEITERÄN TIVOLISTA,kun tollasia kavereita löytää hommiin!

      Kerros päällikkö jos löydän ojanpenkalla lojuvan loukkautuneen poliisin VOINKO TOIMIA SAMOIN KUIN TÄMÄ PARTIO!?
      Puheet toisesta tehtävästä ovat hätavaletta! Tai voihan siinä joku mopopoika ollut ajelemassa kalalle.
      Ei withu ole todellista tämän poliisitoiminta!

    • EdelleenVeronmaksaja

      Törkeää!!!
      Pultsareitako sitten pitää kuskata?
      Pultsarit itse järkänneet itsensä tilaansa, mutta koira on täysin syyntakeeton!
      Jos eläin on vahingoittunut, tosiaankin kuuluu viedä hoitoon eikä jättää tienposkeen!!! Poliisin kuuluu veromarkoilla hoitaa KAIKKIA asioita, eikä jättää eläintä kitumaan! Kyseessä on kuitenkin AINA lemmikkieläin jos suomessa koirasta kysymys!!! Täydellinen tehtävän virhearviointi! Mitä se olisi haitannut, jos olisi nostanut koiran takatilaan ja toimittanut lähimpään eläinlääkäriin ja omistaja olisi voinut sieltä sen noutaa!

    • teitä viisaampi

      Koira on koira ja ihminen on ihminen. Omistaja saa tappaa koiransa ihan silloin kun haluaa. Ihmistä ei saa tappaa ilman rikosseuraamusta.

      • vielä viisaampi

        Mutta koirankin huonosta kohtelusta saa tuomion.


      • ykä

        Halusin vaan sinulle kommentoida ( teitä viisaampi), olet ilmeisesti todella tyhmä, vai oliko tarkoituksesi saada enemmän meteliä. No toivon että en koskaan sinua tunnista, jos makaat loukkaantuneena ojan pohjalla, niin todella menen vain ohi. Katsos minä olen niin tyhmä.


    • aslak lapist

      Näähän onki maalaispoliisia.kävelykadulla ajeleevat öljyt valuvilla romuilla,liian isot haalarit roikkuen.suomen 1huonoin palvelu.

    • Hilma-koira

      Voin vain kuvitella miten Hilma-koira ilostui nähdessään poliisien tulevan sen luo äärimmäisen hädän hetkellä ja se varmaankin heilutti häntäänsä viimeisillä voimillaan kunnes huomasi kauhukseen poliisien vievän vain sen pannan luikken samantien paikalta pakoon. Koira ei voinut mitään se tietty itki kovin siellä ojassa ja oli vaikeaa hengittää kauhiassa helteessä. Katsokaapa poliisipartio peiliin näettekö siellä sankaripoliiisit jotka hehkuvat kaikkien lööppien otsikoissa kansalaisten taputtaessa käsiään se on kuulkaas kaukainen haave nytten vaan.

      • Koirallinen

        Poliisin pitäisi noidattaa lakia kuten edellyttää kansalaisilta. Eikö loukkaantuneen koiraheitteillejättö ole.
        HÄVETKÄÄ POLIISIT


      • smr
        Koirallinen kirjoitti:

        Poliisin pitäisi noidattaa lakia kuten edellyttää kansalaisilta. Eikö loukkaantuneen koiraheitteillejättö ole.
        HÄVETKÄÄ POLIISIT

        Kukaan ei itkisi mitään jos koira olisi lopetettu ojaan, niinkuin yleensä tehdään.


      • maanpakolainen
        Koirallinen kirjoitti:

        Poliisin pitäisi noidattaa lakia kuten edellyttää kansalaisilta. Eikö loukkaantuneen koiraheitteillejättö ole.
        HÄVETKÄÄ POLIISIT

        Suomen lait eivät koske suomalaisia viranhaltijoita, koska lainrikkomuksista ei kukaan viranhaltija joudu vastuuseen. Puolue suojelee omiaan. Näin tekee ainakin SDP. Siksi meillä on virkarikollisia joka nurkka pullollaan. Yhteensähän näitä byrokraatteja on nauttimassa palkkaa jo n 800000 eli eniten maailmassa väestömäärään verrattuna.


    • kukkuakukkua

      Onko koiran omistava nainen puhunut totta? Hyvän, skandaalinkäryisen aiheen iltalehti tietysti tästä sai. Paisuteltu juttu lisäksi?

      • tai sit ei

        Jotain outoa tossa jutussa on. Poliisit ottivat kyllä koiralta pannan, mutta jättivät koiran ojaan. Eivät soittanet omistajalle tai yleensä minnekkään, että homman hoitaisi joku muu loppuun. "ei meillä ole aikaa" olivat sanoneet-
        Ei tossa naisen tarvitse paljon enää keksiä juttuja skandaalin toivossa.


      • akseli 1

        Lähinnä tarkoitus on että nykyään Suomi on poliisivaltio, he ovat lain yläpuolella, ja tekevät mitä haluavat, jos ehtivät. Tai ainakin poliisit kuvittelevat olevansa jotakin suurta kun heillä ääretön valta. Ei ole hyvä suunta. Yksinkertaisesti poliisille on annettu liikaa oikeuksia kohdella muita ihmisiä kaltoin. Tämä huolestuttaa. Ei Suomessa ole valta kansalla, vaan poliisilla.


      • maanpakolainen
        akseli 1 kirjoitti:

        Lähinnä tarkoitus on että nykyään Suomi on poliisivaltio, he ovat lain yläpuolella, ja tekevät mitä haluavat, jos ehtivät. Tai ainakin poliisit kuvittelevat olevansa jotakin suurta kun heillä ääretön valta. Ei ole hyvä suunta. Yksinkertaisesti poliisille on annettu liikaa oikeuksia kohdella muita ihmisiä kaltoin. Tämä huolestuttaa. Ei Suomessa ole valta kansalla, vaan poliisilla.

        Kaikkein eniten vastuutonta valtaa on sosiaaliviranomaisilla. Poliisinkin on toteltava heitä.


    • 20+6=?

      "Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton (SEY) sivuilla on tarkat ohjeet siitä, mitä autoilijan kuuluu tehdä eläinkolarin sattuessa.

      Ohjeissa kerrotaan, että eläinkolarissa loukkaantunut kissa ja koira pitää toimittaa eläinlääkärin hoitoon. Kissasta ja koirasta pitää aina ilmoittaa poliisille.

      Ohjeissa myös muistutetaan, että eläimen heitteillejättö on rikos."

      Saas nähdä, koskeeko poliisia ;)

    • ristosereipas

      Jos on pahasti loukkaantunut, niin pitää murskata kallo esim. auton tunkilla. tai isolla kivellä.

      • eläinrääkkäystä !

        Väitätkö ettei poliiseilla ole pyssyt mukana ? Ampumalla tuon olisi voinut tehdä.

        Olikohan kamerat nyt mukana niin saataisiin ihan nähdä mitä poliisit
        tuumasivat , kun jättivät koira poloisen virumaan ojaan USEIKSI TUNNEIKSI !
        Ei järkevien poliisien toimintaa.

        Partion nimet julki !


    • Ex Rankkuri

      Luojan kiitos alueeltamme löytyy vielä kilttejä ja järkeviäkin poliiseja, jotka antavat nyt satikutia mediassa koiran ojaan hyljänneillle poliiseille ja tutkintaakin siitä ollaan näemmä käynnistämässä. Tuohon avauksen linkkiin on päivittynyt toinen linkki otsikolla: "Ei eläintä saa jättää tien varteen kitumaan",,, lukekaas :)

    • GFYFGHGXH

      Armova polliisille! Eihän ne tyhjäpäät osanneet toimia kun ei ollut polliisitv-kuvaaja mukana kertomassa miten pitää toimia!
      Mikäli vielä KINNUNEN,LASTUMÄKI, PETELIUS, SÄMPY YM sen ajan näyttelijät olisivat "kentällä",niin MIKKELISSÄ filmattaisiin loput poliisi-opisto elokuvat ja suurin osa näytteliöistä olisi virassa olevia NS POLIISEJA!

    • hththhh

      Ensin tutkitaan sitten hutkitaan. Jokainen on syytön niin kauan kunnes toisin todistetaan.

      • tinrintintin

        Just näin. Voihan olla, että tunnistivat rotuharvinaisuuden (puoliksi huski, puoliksi lapinkoira, puoliksi maamuuli) ja lopettamisen sijaan päättivät selvittää labrassa sormenjäljista kenen pantaa elukka kantoi.


      • tinrintintin kirjoitti:

        Just näin. Voihan olla, että tunnistivat rotuharvinaisuuden (puoliksi huski, puoliksi lapinkoira, puoliksi maamuuli) ja lopettamisen sijaan päättivät selvittää labrassa sormenjäljista kenen pantaa elukka kantoi.

        x´D.Hyvinkin mahdollista


    • tulivaamielee

      oliko tutkapanta? rktl:n juttuja?

    • Koiraihminen

      Eihän toisaalta korppi korpin silmää noki, eli varmaan mitään rangaistusta ei tule, korkeintaan sormen heristelyä näön vuoksi. Käsittämätöntä toimintaa.

    • yyyyyyy.yyyyyyyyyyy

      Koiranomistaja on syy, hänjoutuu korvaamaan kolariauton vauriot. Onneksi ei tullut henkilövahinkoja, silloin olisi joutunut maksamaan ehkä loppuikänsä korvauksia.

      • Kuka ajoi päälle?

        Häh,,,! Siis missä sanotaan, että koiran yliajanut auto on vaurioitunut? Lukemani perusteella joku silminnäkijä on todistanut sitä yliajoa ja, koska tästä koiraan törmänneestä autoilijasta ei sanota uutisissa mitään tämä on käsittääkseni jättänyt koiraparan oman onnensa nojaan elikkä tuo yliajaja tässä on suurin syyllinen koko jupakkaan, koska ei varo eläintä liikenteessä vaan ajaa surutta yli :(


      • lue tästä
        Kuka ajoi päälle? kirjoitti:

        Häh,,,! Siis missä sanotaan, että koiran yliajanut auto on vaurioitunut? Lukemani perusteella joku silminnäkijä on todistanut sitä yliajoa ja, koska tästä koiraan törmänneestä autoilijasta ei sanota uutisissa mitään tämä on käsittääkseni jättänyt koiraparan oman onnensa nojaan elikkä tuo yliajaja tässä on suurin syyllinen koko jupakkaan, koska ei varo eläintä liikenteessä vaan ajaa surutta yli :(

        http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=17084


    • Puudeli täti

      Koiran yliajajalle torut kanssa ois sitä voinu ottaa koiran kyytiin ja ajaa se äkkiä eläinlekuriin niin mää ainaski oisin teheny.

    • kuulopuhheitako?

      Voisi edes kiristää sen nippusiteen siihen kurkun ympärille, ettei kauaa kidu... siis virkavallalle... ja virkainnolle.. ja nuorten simputtajalle poliisiputkassa... varsinkii Lahessa. kuulemma tosi törkeetä käytöstä jos jollakin rauhallisella pitkätukka nuorella sattuu olemaan pikkasen hamppua taskunpohjalla. kaivaavat peräreikää myöten joka paikan... homot!!!
      Sit kuitenkii annetaan rikolliset moottoripyöräjengiläiset olla rauhassa ja myyä kovia huumeita lapsille tekemättä mitään. kaupungit oikein taitaa kilpailla kuka saa pahimman jengin muuttamaan oaman kaupungin tiloihin mukamas kerhoa pitämään. Eikö laki kiellä kiinteistön vuokraamista rikolliseen tarkoitukseen??

      • 1+1

        Miten tää nyt liittyy aiheeseen? Jutussa ei muuta samaa, kun sana poliisi.
        Aloita ihan uusi ketju jos haluat asiasta keskustelun aikaan.


    • Läns*Männi

      Jos on ikänsä inhonnut kotieläimiä niin lopputulos lienee juuri tämä mutta on kyllä aika erikoista, että yhdestä poliisipartiosta löytyy kaverukset, joilla molemmilla on moiset elkeet loukkaantunutta eläintä kohtaan vai oliko siellä paikalla isompikin partio eläinvihaajia tekemässä strategisia päätöksiä pöh?

    • elkm

      Poliiseille olis ollut kangasniemelläkin asiaa eläinrääkkäysten puitteissa. Nimittäin ukonniemen puutarhalla eläimet metriä paksussa paskapatterissa 30 asteen helteellä.Pihalla kanoja ym. eläimiä, ei varmaan sais pitääkkään minkään lakien mukaan sellaista määrää.Eläinlääkäri käynyt varmaan jo paikalla. Olis ollut aktivisteille töitä!

    • vahingossa

      vahingossa äärettömyyteen...kaikki missä ko viranomainen töpeksii sattuu vahingossa..

    • hävetkää poliisit

      Poliisin toiminta ei kyllä kiitosta ansaitse tässä tapauksessa.
      Ei kaikkea sen varaan pidä laskea että poliisilla on kiire.
      Eläintä ei kitumaan jätetä kiireeseen vedoten.

    • anti-kok

      Ensi kerralla jos näen loukkaantuneen sikakokkareen tien poskessa jätän varmasti kitumaan. Tuo paskasakki on sortanut jo tarpeeksi. Kansa nousee vielä....

      • Ei pidä alentua vääritekijän tasolle. Silloin on itsekkin yhtä väärässä.


    • uudeltamaalta

      koiran omistaminen pitää säätää veron alaiseksi.esim 400e per koira. joten tuolla rahalla voidaan palkata henkilökuntaa koirien avittamiseksi. on muutenkin tosi outoa ettei kyseistä veroa jo ole.
      ei poliisien kuulu kuskailla koiria hoitoon,samoin ei niille kuuluisi mielestäni juoppojenkaan kuskailu.sen voisi hyvin jättää vartiointi liikkeen tehtäväksi.
      en vähättele koirien hoidon tärkeyttä mutta ei se tosiaan ole poliisin tehtävä.
      koiravero jonka avulla esim pentu tehtailu saataisiin kuriin.samoin koirille pakollinen eläinlääkäri käynti per vuosi.

      • ei voi mitään

        Vaan muuten kuuluu poliisin kuskailla.


    • hau hau,

      Mietnköhän koira voi,vai kuoliko raukka?

      • tiedän vain..

        Koira voi hyvin. Keuhko parantunu ja eteenpäin liikkuu. Tosin tassulla ei edelleenkään varaa.


    • Tutkinalueenituhot1

      Todennäköisesti päälleajaja oli joku metsästäjä,niinhän neovat viime aikoina kehuneet miten heillä on lupa tappaa lemmikit kotiportille jos vain sattuvat autolla osumaan tai sitten ammutaan ja loukutetaan,kuulemma ylimmän Piliisijohdon määräys ja laki puolella.Tässä se nähtiin todisteet pois kaulasta niin tuli heitteille jätetty villikoira,samoin näkevät villikissoja vaikka muut ei näe kun karkulaisia. Menisivät metsään laskemaan paljonko on näätäeläimiä ja supeja joka paikka täynnä.hämärän rajalla autolla sivuteille niin selviää kuka tappaa luonnossa lintujen poijat,jänikset ,ym niitä nimittäiäin riittää ja varmaan tuo koirakin oli jonkun edellämainitun peräässä.En ole ikinä nähnyt suolla ja sen reunoilla revittyjä lintuja ja pesiä näin paljon,että eikun jalat alle metsästäjät ,teillä on homma hanurissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe