Sama hinta

Kokeilija2

Olen kokeillut minkä hintaisen matkan saisi Thaimaaseen,Phuketiin lähinnä,räätälöityä kun ottaa lennot ja hotellin erikseen,ja tulos on että pakettimatka suunnilleen saman hintainen,yli tonnin menee aina viikonkin matkaan,ja voi olla koneen vaihtoja.Siis onko niin että niin se asia on? Välimeren kohteisiin pääsee edullisesti omatoimimatkalla

8

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimintaohje

      Kuukaudeksi kun hotellin ottaa, sen saa usein lähes samaan hintaan mitä kaksiviikkoakin. Ei netistä varaamalla vaan sisäänkävelemällä. Ei noita hintavertailuja voi nettiä tuijottamalla tehdä. Monilla, niinkuin itselläni on pitka suhde johonkin hotelliin tai hotelliketjuun jotka lähettävät kuukausittain tarjoukset sähköpostiin josta linkki jopa -70% alennuksiin riippuu sesongista alennuksen määrästä mutta aina se on 30%-70% luokkaa. Tammikuussa kuukaudeksi lennot 740€ Finnair ja hotelli 3 *** 850€ 2.1 2015- 1.2.2015 hotellin alennus tällä kertaa 37%. Varasin ja maksoin hotellin Maanantaina lennot ostin jo huhtikuussa.
      Ensikertalaiselle omatoimimatkaajalle suosittelen hotellin varaamista pariksi päiväksi ja tutkii sitten paikanpäällä. Taatusti pääsee edullisemmin kuin nettihinnat.Ei siitä paljoa vaivaa ole hotelleja niin paljon. Sitten kun mieluisa hotelli löytyy antaa sähköposti osoitteen tarjousviestejä varten. Vaatii tosin myös kielitaitoa ja ole kohtelias.

    • usein mennyt

      Reittilennot voi varata vuotta ennen paluupäivää. Jos olet reissussa 1.12.2015 -31.12.2015. Finnairin suorat lennot voit ostaa 31.1..2015 silloin ne on noin kuukauden edullisimillaan myynissä. Liity Finnair plus jäseneksi, ei maksa mitään tarjouksia saat joka tiistai sähköpostiin. Pomppulennot rasittaa niillä saa vaivaan ja aikaan nähden niin pienen hyödyn ja matkustusaika voi olla yli 20 tuntiakin.

    • Oot tosi aloittelija

      Olet aivan pihalla. älä vaan ala antamaan kenellekään yhtään typeriä "neuvojasi" missään asiassa.

    • omatoiminen

      Paikanpäältä saa edullisemmin kuin netistä. Monesti suoraan hotellien omilta nettisivuilta edullisemmin kuin varausfirmojen kautta ei aina. Hotels.comit, Tivalgot ym ottavat provikat. Jos uskaltaa niin todella niin todella nuo sisäänkävelyhinnat edullisia. Jokaisessa turistikohteessa thaimaassa paljon hotelleja kyllä tilaa löytyy aina.
      Tuolle joka kommentoi oot aloittelija kysyisin kuinka hän toimisi. Varmaankin soittamalla matkatoimistoon 4€/minuutti ja antaa myyjän jaaritella niitä näitä ja puhelinlasku 100€ hah hah.

    • Riippuu vähän siitäkin, onko matkan ajankohdalla yhtään pelivaraa. Monasti äkkilähtöjen lentoja saa edullisestikin, mut silloin pitää olla pelivaraa siirtää haluttuja lentopäiviä.
      Matkustusmukavuudestakin saattaa joutua hieman tinkimään. Tosin esim. Tui:lla hintaan pitää laskea halvimpiin lisää, koska pelkät lennot ostamalla ei saa kuin käsimatkatavaran mukaan. Ruumaan menevästä joutuu maksamaan lisää. Samoin ruoat, juomat, ja viihdepaketin (sellaisen halutessaan) joutuu maksamaan lisää.

      Jos tietää vuoden aikaisemmin halutun matkustusajankohdan, silloin finnairin jäsenyys kätevä.
      Pomppulennoilla helposti voi vaihtokentillä kulua enemmän rahaa, kuin säästöstä koituu, vaikkei sitä oikein huomaakkaan. Etenkin jos odotus aika on monia tunteja

      Jos pomppulennoilla voisi siirtää vaihdon parinpäivänpäähän, jotta vaihtopaikalla voisi viettää paripäivää, voisi se olla houkuttavampi vaihtoehto, koneenvaihtopaikan ollessa mielenkiintoinen. Jossain singaboressa, bangkokissa, malesiassa voisin hyvin paripäivää kuluttaa.

      Noista hotellihakujen tuloksista harvoin saa parhaan tarjouksen. Jo liittymällä agodan, booking, tms jäseneksi saa sähköpostiin halvempia tarjouksia, kuin trivagot yms pystyvät sivuillaan näyttämään. Silti voi kysyä vielä hotellista omaa tarjousta sähköpostilla. Myös monien hotellien fb-sivuilla voi olla tarjouksia, jotka eivät virallisilla nettisivuilla näy. Jos oikein haluaa uhrata aikaa niin esim. globen sivuilta löytyy hotelleja jotka eivät ole minkään hakupalvelun käytössä. Niissä myös viitteellisiä hintoja, jotka tosin voivat olla vanhentuneita, mut suuntaa antavia.

      Kuten monet sanoneetkin, ettei huonetta kannata ainakaan tuntemattomasta hotellista varata ehkä koko lomaksi. Ennen matkaa kuitenkin kannattanee vertailla itseään miellyttäviä hotelleja varaussivuilta, jottei sitten paikanpäällä majoituksen etsimiseen kulu kohtuuttomasti aikaa. Toki jos matkakohteen nurkat on tutut, niin silloin on helpompaa myös majoituksen vaihto.

      Pakettimatkan etu on taas se ettei juuri mistään tarvitse itse huolehtia. No oikeaan bussiin löytämisestä. Toisaalta se kyllä voi myös rajoittaa, matkailua, etenkin jos valittu kohde/hotelli ei miellytäkkään. Etenkin yksin matkustaessa, pakettimatkalle kertyy helposti hintaa.

      Itselle omaan thaimaan matkaan oleellisena osana kuuluu, *oikean* lennon ja hotellin löytäminen. Niiden etsiminen on osa fiilistelyä, ja siihen *uhraan* hyvin paljon aikaa. Ymmärrän hyvin ettei sellainen kaikille sovi, eikä ole tarpeenkaan.
      löytäkäähän jokainen itselle mukava matka.

    • takuu juttu

      se on se suurin ero kun ostaa itse lennot ja varaa oman hotellin että sillä hinnalla minkä valmismatkat maksaa saa paljon paremman hotellin ja usein 2 viikon hinnalla saa kuukadeksi. Ihan turha tulla muuta puhumaan ja on aivan älytöntä ottaa valmismatka Thaimaahan.

    • komentti
    • M-toim. töissä evp

      Näinhä se menee. Suomalaisilla matkatoimistoilla ei ole kilpailu mahdollisuuksia isojen matkatoimistojen kanssa. AM , FM ja Tjäre.varaavat talvikaudella hotellista XXX 10kpl johonkin hintaan ja saksalainen matkatoimisto 50 kpl huoneita samasta hotellista. Saksalaiset saavat edullisemmin hinta per huone, ja suomalaisille jää ne alakerrosten tai remonttia odottavat huoneet. Tämä meininki oli -90 luvulla eikä se ole siitä muuttunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe