"Venäläiset" ampui alas matkustajakoneen eilen torstaina

Nyt juuri sitten

Pudonneessa malesialaiskoneessa oli viranomaisten mukaan yhteensä 298 ihmistä, joista 154 oli hollantilaisia.
Lisäksi koneessa oli 43 malesialaista (mukaan lukien 15 miehistön jäsentä), 27 australialaista, 12 indonesialaista, 9 brittiä, 4 saksalaista, 4 belgialaista, 3 filippiiniläistä ja 1 kanadalainen. 41 henkilön kansalaisuutta ei vielä tiedetä.

Jo selvää, että ilmatorjuntaohjus pudotti koneen.

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Clinton sanoi haastattelussa, että "Euroopan pääkaupungeissa tulisi raivostua" jos Venäjällä oli mitään tekoa Malaysia Airlinesin lentokoneen pudottamisen kanssa. Lue lisää medista.

26

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ryshä on ryshä..

      Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin edustajat ovat järjestön tiedottajan mukaan matkalla valvomaan malesialaiskoneen putoamispaikkaa Itä-Ukrainassa.

      Taitaa taas tulla vankeja venäläisille.

      • Koroljov

        Venäjälle puolueettomasta tutkimuksesta on tietysti pelkkää hyötyä, koska sen tulos tulee tekemään lopun kaikista vihjailuista Venäjän osallisuudesta turmaan.


      • haista passsska
        Koroljov kirjoitti:

        Venäjälle puolueettomasta tutkimuksesta on tietysti pelkkää hyötyä, koska sen tulos tulee tekemään lopun kaikista vihjailuista Venäjän osallisuudesta turmaan.

        Näinhän se on, terroristivaltio venäjän rikollispresidentti, murhaaja ja sotarikollinen Putin on ilmoittanut syylliseksi kaikissa tapauksissa Ukrainan, vaikka venäläisterroristit olisivatkin ampuneet siviililentokoneen alas. Putin selkeästi ilmoitti että syyllinen on Ukraina koska ohjus on ammuttu Ukrainan maaperältä (vaikkakin ohjus on ammuttu roistovaltio venäjän tukemien venäläissyntyisten terroristien toimesta).

        Eli oli tutkimuksen tulos ihan mikä tahansa, terroristijohtaja Putinin mielestä syyllinen on Ukraina.


      • Puolueeton komitea
        Koroljov kirjoitti:

        Venäjälle puolueettomasta tutkimuksesta on tietysti pelkkää hyötyä, koska sen tulos tulee tekemään lopun kaikista vihjailuista Venäjän osallisuudesta turmaan.

        Venäjän puolueeton lehdistö on kertonut että Venäjä on perustamassa puolueettoman komitean selvittämään Ukrainan pudottaman lentokoneen putoamisen syyt ja syylliset. Puolueeton komitea toimii puolueettomuudestaan tunnetun Venäjän ihmisoikeuskomitean alaisuudessa, siis saman joka on kertonut mm. Suomen törkeistä ihmisoikeusrikoksista. Kaikki jo nimetyt komitean jäsenet ovat puolueettomista maista eli Venäjältä.

        lähde. isvestja.ru, vesti.ru


      • totuus2014
        Puolueeton komitea kirjoitti:

        Venäjän puolueeton lehdistö on kertonut että Venäjä on perustamassa puolueettoman komitean selvittämään Ukrainan pudottaman lentokoneen putoamisen syyt ja syylliset. Puolueeton komitea toimii puolueettomuudestaan tunnetun Venäjän ihmisoikeuskomitean alaisuudessa, siis saman joka on kertonut mm. Suomen törkeistä ihmisoikeusrikoksista. Kaikki jo nimetyt komitean jäsenet ovat puolueettomista maista eli Venäjältä.

        lähde. isvestja.ru, vesti.ru

        Tämä Ukraina ja Venäjän välinen ongelma ratkeaa vain sillä että EU ja YK menee yhdessä osapuolten väliin ja sulkee rajan. Tämän jälkeen separatisti riisutaan aseista ja lähetettään takaisin niihin maihin josta ovat tulleet. Osa tuomitaan sotarikoksista vankilaan, ne jotka saadaan kiinni. Ukrainan sodan johto ja tekemiset myös tutkitan. Venäjä ei tästä tietysti pidä, mutta Putin on jo nyt saavuttanut tavoitteen, hän on yhdistänyt Venäjän kansan taakseen ja saanut sen aseman minkä on Venäjällä halunnut. Putin on tajunnut muutama vuosi sitten että hän ei voi vaihtaa kansaa eikä voi luopua vallasta, joku vihamies/ystävä tapaa hänet, hän on tehnyt liian monta lehmän kauppaa. Venäjän kansa luottaa Putiniin että hän takaa turvallisuuden, että Venäjä ei luisu samaan tilaan kun se oli -90 luvun alussa. Ihmisiä ammuttiin ja ryöstettiin surutta keskellä päivää Pietarissa, tätä ei länsimaat muista eikä ymmärrä. Venäläiset näkee Putinissa vahvan johtajan joka on palauttanut Venäjän kunnian. Olen itse käynyt Venäjällä, esim. Pihkovassa josta panssarivaunut ajoi Tallinnaan kun Viro pyrki itsenäistymään. Yksi Venäläinen sotilas kertoi että he joutuivat keräämään bensaa panssari vaunuihin joka puolelta että pääsivät ”hyökkäämään”. Ihmiset näkivät nälkää, ja joivat viinaa ja tappelivat. Venäläiset eivät halua tätä enää. Tätä Putin käyttää taitavasti hyväkseen. Eurooppalaisten olisi hyvä käydä Venäjällä keskustelemassa ihan tavallisten Venäläisten kanssa, kuunnella mitä he ajattelevat. Miksi he kannattavat Putinia? Heillä on ollut heikkoja johtajia Gorbatshov, Jeltsin… ja kansanvaltaan he eivät luota, näkevät että se on sama kuin kommunismi. Eikä heillä ole samanlaista demokratia ja päätöksen teon kulttuuria kuin Suomessa tai Euroopassa.
        Yksi tapa miten Venäjällä saataisiin järjestys, olisi että jokaiselle Venäläiselle annettaisiin vaikka hehtaari maata. Venäjällä uskoakseni suurin maan omistaja on Venäjän valtio, kun köyhät saisivat oman maapalan, he voisivat miettiä viljelevätkö vai myyvät pois. Samaan tapaan USA on aikoinaan 1800 luvun lopussa rakentunut. Maata Venäjällä riittää. Osa ihmisistä saisi metsää osa viljelymaata osa järven tai joenrantaa… Näitä palstoja myymällä vaikka Suomalaisille niin he saisivat rahaa. Näin kävi esim. Virossa 1990 luvulla.
        Kun ihmiset saa maata niin ne alkavat rauhoittumaan ja Venäjä saa historiaansa vakaan ajan jakson.
        Uskon että ennen tätä Venäjällä syttyy sisällissota ja se käydään rikkaiden ja köyhien välillä. Syy miksi tähän ajaudutaan, on Venäjän talouden täydellinen romahtamien, valuutta pako, ja kuivuus. Putin ja muut johtajat pakenevat maasta ja Venäjän sotavoimat pyrkii ottamaan vallan, mutta kansa ei tähän suostu vaan vaatii uudet vaalit, ja rikkaiden omaisuuden uudelleen jakoa sekä palauttamista Venäjän kansalle. Tähän kehitykseen menee arviolta alle 10 vuotta. Tämän romahduksen jälkeen Venäjällä saadaan toimiva demokratia, ei Kommunismi.
        Suomen linja on väärä, meidän olisi hyvä nopeuttaa Venäjän romahdusta, ja mennä muiden EU maiden mukaan lisäämään pakotteita ja uhkaamaan voimatoimilla. Suomen tulisi ajaa voimakkaammin YK ja EU joukkojen roolia Ukrainassa. Suomi on mukana EU nopean toiminnan joukoissa, nyt niille joukoille olisi käyttöä. Venäjä mellastaa tällä tavalla vuosia, tämä on vaan jatkumo Georgiasta, seuraava on varmaan Latvia, Liettua ehkä jopa Viro. Tällä tavalla Putin pysyy vallassa. Lyhyellä tähtäimellä menetämme kauppaa ja sopimuksia ehkä jopa yrityksiä Venäjällä mutta ison ja pysyvän muutoksen eteen tarvitaan Venäjällä iso muutos, nyt valta ja rahat on vain liian suppean joukon käsissä, Venäjän luonnonvarat pitää saada paremmin koko maapallon käyttöön. Ei yksi maa/yksi mies/ryhmä voi kyykyttää koko muuta Eurooppaa ja maailmaa. No se että emme tee mitään on ehkä hyvä koska muut EU maat uskaltaa toimia koska kuuluvat NATOON se on aina voima jota Venäjä kunnioittaa. Kysymys kuuluu onko Putin valmis käyttämään ydin aseita valtansa pitämiseksi? No ehkä Venäjällä on edes yksi järkevä ihminen joka pystyy estämään Putinin ja hänen lähipiirinsä toimet kun he ovat ajaneet umpikujaan. Voi olla että 2018 jalkapallon MM kisoja ei pelata Venäjällä, tai jos pelataan, sen jälkeen Putinin valtakausi on loppu.


    • K-linjalla

      300 siviiliä tapettiin kertalaakissa kepusatraappi-ruokolan mainostamilla "rauhan aseilla".

    • Tarja on ruokolla !

      Kuka se on ?
      Tarkoitatko ruokolallaTarja Halosta ?

    • Koroljov

      ""Euroopan pääkaupungeissa tulisi raivostua" jos Venäjällä oli mitään tekoa Malaysia Airlinesin lentokoneen pudottamisen kanssa."

      Siinäkin tapauksessa, että Donetskin alueen federalistit olisivat ampuneet koneen alas, he ovat todennäköisesti tehneet sen Kiovan juntan joukoilta valtaamallaan ohjuspatterilla. USA:n sotahaukkojen ja russofobisen länsimedian yritys kääntää tämä asia Venäjää vastaan ei tule menemään lävitse.

      • 12+3

        Ihan oikeasti, vedä ittes jojoksi tai muuta sinne butlerin venäjälle.


    • Tuskin epäselvää

      Venakot ampui alas ja itse sanovat että muut sen teki.

    • Rysä osaa valehtelun

      Venäjä on nyt astunut roistovaltioiden joukkoon.
      Putin sanoi, että ellei Ukraina olisi jatkanut sotaa, konetta ei olisi pudotettu. Selityksiä, hän on vastuussa tapahtuneesta.

      -Separatistikomentaja twiittaa : "tiputettiin kone"
      -Luoteesta kaakkoon lentävä kone tiputetaan BUK:ista laukaistulla ohjuksella
      -Venakot ohjusmiehinä.

      Venäjän media on kuluneen vuorokauden ajan ollut mielenkiintoista seurattavaa: Kuin toisintoa sukellusvene Kurskin onnettomuuden ajalta, tai ajalta jolloin Neuvostoliitto ampui alas KAL 007 -matkustajalentokoneen (jumbo-jet).

      Vastuunkantamisen sijasta, länsi ja väitetyt läntiset salajuonet ovat muka olleet syypäänä tapahtuneeseen, aivan kuten Kurskikin muka törmäsi länsimaiseen sukellusveneeseen (vaikka Kurskin tuhosi sen oma torpedo) tai että muka malesialaiskone ajattiin tahallaan maahan, kuten KAL 007 muka ajettiin tahallaan mereen.
      -Tällainen rajaton ja uskomaton potaska ei ole ainoastaan syvä loukkaus uhreja ja heidän omaisiaan kohtaan, vaan myös lukijoittensa henkisen ymmärryskyvyn aliarviointia, joka pitkällä aikavälillä vain vahingoittaa Venäjää, Venäjän ystäviä, ja Venäjän omaa julkisuuskuvaa ja uskottavuutta maailmalla

      USA voisi auttaa venäläisterroristien ohjusasemien tuhoamisessa häivehävittäjillä ja HARM ohjuksilla.

      • Putin Haagiin

        Nyt Putinin aseistamat terroristit väittävät että lentokoneessa on ollut valmiiksi kuolleita matkustajia ja se on Ukrainan lavastus jolla heidät on saatu ampumaan tämä siviilikone, eli kone on ollut Ukrainan masinoima ansa heille.


    • Kymmenen viisitoista

      vuotta ja Putin istuu tuomittavana Haagissa. Näin se menee...

    • 12+5
      • Onko anustappisi

        pistänyt persposkeen?


      • kaikkikeputhomoja?
        Onko anustappisi kirjoitti:

        pistänyt persposkeen?

        Niin, oliko kepulla jotain asiaa vai kerroitko vain haaveistasi?


      • Etkö ymmärtänyt
        kaikkikeputhomoja? kirjoitti:

        Niin, oliko kepulla jotain asiaa vai kerroitko vain haaveistasi?

        kysymystä vai mistä asia kiikastaa?


      • 18+909
        Etkö ymmärtänyt kirjoitti:

        kysymystä vai mistä asia kiikastaa?

        Kyllä tämä kepujen tyhmyys vaan edelleen hämmästyttää!


        Tämä palsta koskee keskustaa, sen politiikkaa ja tämä ketju venäläisten alas ampumaa siviilikonetta sekä keskustan sekä kommentoijien suhtautumista asiaan.

        Teidän kepuhomojen palstat lienevät ihan muualla.


      • Pisto persposkeen
        18+909 kirjoitti:

        Kyllä tämä kepujen tyhmyys vaan edelleen hämmästyttää!


        Tämä palsta koskee keskustaa, sen politiikkaa ja tämä ketju venäläisten alas ampumaa siviilikonetta sekä keskustan sekä kommentoijien suhtautumista asiaan.

        Teidän kepuhomojen palstat lienevät ihan muualla.

        aiheuttaa näköjään ärtymystä, joka johtaa kevyenä pintakuorena olevan sivistyksen välittömään rakoiluun.

        Minä ymmärrän, että olet kovin kiinnostunut homostelusta mutta sehän ei ollut päivän teema tälläkertaa?

        Sinun tulee kiinnittää enenevää huomiota itsehillintäsi kehittämiseen ;)))


      • 44+98
        Pisto persposkeen kirjoitti:

        aiheuttaa näköjään ärtymystä, joka johtaa kevyenä pintakuorena olevan sivistyksen välittömään rakoiluun.

        Minä ymmärrän, että olet kovin kiinnostunut homostelusta mutta sehän ei ollut päivän teema tälläkertaa?

        Sinun tulee kiinnittää enenevää huomiota itsehillintäsi kehittämiseen ;)))

        Edelleen teidän homojen palstat ovat ihan muualla.


      • Tottakai ymmärrän
        44+98 kirjoitti:

        Edelleen teidän homojen palstat ovat ihan muualla.

        halusi homosteluun mutta kiitos ei. Kysyppä vaikka Paloheinän paksulta pojalta. Hänellähän on myöskin laaja sivistys, itsensä kertomana, joka rakoilee perin herkästi?


      • 16+12
        Tottakai ymmärrän kirjoitti:

        halusi homosteluun mutta kiitos ei. Kysyppä vaikka Paloheinän paksulta pojalta. Hänellähän on myöskin laaja sivistys, itsensä kertomana, joka rakoilee perin herkästi?

        Sinähän täällä aina aloitat nuo jutut homoista... homopankkopoika kun olet


      • Niin, tänään
        16+12 kirjoitti:

        Sinähän täällä aina aloitat nuo jutut homoista... homopankkopoika kun olet

        sunnuntaina sidä aloitit :)))

        Taidat olla niitä peräkammarin poikia?


    • humanrights

      Let´s stop buying and all relationships with russia / bloodhand putin!

    • Vasurit ihmeissään

      Ryshäläiset ihmeissään.
      Jopa matkustakonekkin ammuttiin Venäläisten toimesta alas.
      Vielä puuttuis jos Putin käskisi ohjuksia ampua lentokoneen hylylle, ettei olisi todisteita.

      Sanoivat aikanaan että Putin käskenyt kerrotalon räjäyttää, josta sai alkusytykkeen johonkin maansakolkkiin.
      Tuntuu jo jopa uskottavalta.

    • Putin

      Tämä Ukraina ja Venäjän välinen ongelma ratkeaa vain sillä että EU ja YK menee yhdessä osapuolten väliin ja sulkee rajan. Tämän jälkeen separatisti riisutaan aseista ja lähetettään takaisin niihin maihin josta ovat tulleet. Osa tuomitaan sotarikoksista vankilaan, ne jotka saadaan kiinni. Ukrainan sodan johto ja tekemiset myös tutkitan. Venäjä ei tästä tietysti pidä, mutta Putin on jo nyt saavuttanut tavoitteen, hän on yhdistänyt Venäjän kansan taakseen ja saanut sen aseman minkä on Venäjällä halunnut. Putin on tajunnut muutama vuosi sitten että hän ei voi vaihtaa kansaa eikä voi luopua vallasta, joku vihamies/ystävä tapaa hänet, hän on tehnyt liian monta lehmän kauppaa. Venäjän kansa luottaa Putiniin että hän takaa turvallisuuden, että Venäjä ei luisu samaan tilaan kun se oli -90 luvun alussa. Ihmisiä ammuttiin ja ryöstettiin surutta keskellä päivää Pietarissa, tätä ei länsimaat muista eikä ymmärrä. Venäläiset näkee Putinissa vahvan johtajan joka on palauttanut Venäjän kunnian. Olen itse käynyt Venäjällä, esim. Pihkovassa josta panssarivaunut ajoi Tallinnaan kun Viro pyrki itsenäistymään. Yksi Venäläinen sotilas kertoi että he joutuivat keräämään bensaa panssari vaunuihin joka puolelta että pääsivät ”hyökkäämään”. Ihmiset näkivät nälkää, ja joivat viinaa ja tappelivat. Venäläiset eivät halua tätä enää. Tätä Putin käyttää taitavasti hyväkseen. Eurooppalaisten olisi hyvä käydä Venäjällä keskustelemassa ihan tavallisten Venäläisten kanssa, kuunnella mitä he ajattelevat. Miksi he kannattavat Putinia? Heillä on ollut heikkoja johtajia Gorbatshov, Jeltsin… ja kansanvaltaan he eivät luota, näkevät että se on sama kuin kommunismi. Eikä heillä ole samanlaista demokratia ja päätöksen teon kulttuuria kuin Suomessa tai Euroopassa.
      Yksi tapa miten Venäjällä saataisiin järjestys, olisi että jokaiselle Venäläiselle annettaisiin vaikka hehtaari maata. Venäjällä uskoakseni suurin maan omistaja on Venäjän valtio, kun köyhät saisivat oman maapalan, he voisivat miettiä viljelevätkö vai myyvät pois. Samaan tapaan USA on aikoinaan 1800 luvun lopussa rakentunut. Maata Venäjällä riittää. Osa ihmisistä saisi metsää osa viljelymaata osa järven tai joenrantaa… Näitä palstoja myymällä vaikka Suomalaisille niin he saisivat rahaa. Näin kävi esim. Virossa 1990 luvulla.
      Kun ihmiset saa maata niin ne alkavat rauhoittumaan ja Venäjä saa historiaansa vakaan ajan jakson.
      Uskon että ennen tätä Venäjällä syttyy sisällissota ja se käydään rikkaiden ja köyhien välillä. Syy miksi tähän ajaudutaan, on Venäjän talouden täydellinen romahtamien, valuutta palo, ja kuivuus. Putin ja muut johtajat pakenevat maasta ja Venäjän sotavoimat pyrkii ottamaan vallan, mutta kansa ei tähän suostu vaan vaatii uudet vaalit, ja rikkaiden omaisuuden uudelleen jakoa sekä palauttamista Venäjän kansalle. Tähän kehitykseen menee arviolta alle 10 vuotta. Tämän romahduksen jälkeen Venäjällä saadaan toimiva demokratia, ei Kommunismi.
      Suomen linja on väärä, meidän olisi hyvä nopeuttaa Venäjän romahdusta, ja mennä muiden EU maiden mukaan lisäämään pakotteita ja uhkaamaan voimatoimilla. Suomen tulisi ajaa voimakkaammin YK ja EU joukkojen roolia Ukrainassa. Suomi on mukana EU nopean toiminnan joukoissa, nyt niille joukoille olisi käyttöä. Venäjä mellastaa tällä tavalla vuosia, tämä on vaan jatkumo Georgiasta, seuraava on varmaan Latvia, Liettua ehkä jopa Viro. Tällä tavalla Putin pysyy vallassa. Lyhyellä tähtäimellä menetämme kauppaa ja sopimuksia ehkä jopa yrityksiä Venäjällä mutta ison ja pysyvän muutoksen eteen tarvitaan Venäjällä iso muutos, nyt valta ja rahat on vain liian suppean joukon käsissä, Venäjän luonnonvarat pitää saada paremmin koko maapallon käyttöön. Ei yksi maa/yksi mies/ryhmä voi kyykyttää koko muuta Eurooppaa ja maailmaa. No se että emme tee mitään on ehkä hyvä koska muut EU maat uskaltaa toimia koska kuuluvat NATOON se on aina voima jota Venäjä kunnioittaa. Kysymys kuuluu onko Putin valmis käyttämään ydin aseita valtansa pitämiseksi? No ehkä Venäjällä on edes yksi järkevä ihminen joka pystyy estämään Putinin ja hänen lähipiirinsä toimet kun he ovat ajaneet umpikujaan. Voi olla että 2018 jalkapallon MM kisoja ei pelata Venäjällä, tai jos pelataan, sen jälkeen Putinin valtakausi on loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe