Onko sodanjumala Sebaot

käskenyt Israelia tappamaan Gazassa siviilejä ja lapsia? Ovatko helluntailaiset sitä mieltä, että tappaminen on oikein ?

41

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS (Ei kirj.)

      En tiedä sodanjumalista mutta täytyy kyllä sanoa, että matkustajalentokoneen alasampuminen Ukrainan yllä oli ehkä OIKEAN Jumalan tapa puhutella niitä israelfanittajia, joiden mukaan palestiinalais-siiviilien tappaminen ei oo niin nöbönuugaa.

      "Oheistappioita" ja "Oheistappioita"

      • ai että oikea jumala

        KTS on murhanhimoinen ja itseään korottava ja muita halveksiva psykopaatti. Vain psykopaatti pystyy ajattelemaan että oli oikein että se lentokone ammuttiin alas.


    • Sebaot oli muinaisten israelilaisten sotajoukkojen komentajajumala. Se kai komentaa tappamaan naiset ja lapsetkin. Sebaot oli Daavidin hyvä kaveri kun tapettiin lähikansojen ihmisiä, ja sama mielikuvitusjumala edelleenkin on Itkumuurilla kyykkijöiden epäjumala.

      Jes. 13:4
      Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa.

    • uhreja tulee

      Herra Sebaot laittoi jälleen kerran rohinaksi Palestiinassa. Mitä hän muidern lapsista välittää, omaisuuskansa on tärkein ja aina oikeassa.

      • Anonyymi

        Israelin hävittäjäkone murhasi onnistuneesti Hamasin johtajan Hassan Atrashin, IDF ja Shin Bet ilmoittivat lauantaina.
        Salamurha tapahtui Rafahin alueella Gazan eteläosassa.
        Atrash vastasi Hamasin armeijan kaupasta, tuotannosta ja varustamisesta. Hän osallistui myös aseiden salakuljetukseen eri maista Gazan alueelle ja Länsirannalle.

        Atrashin lisäksi autoon oli sulloutunut
        30 alle 5 vuotiasta lasta,
        hamas tiedottaa.


      • Anonyymi

        Seurannut olen
        ja uskoisin muidenkin huomanneen,
        Li Andersson on kiihkeä
        hamas fani
        tai sitten toisin nähtynä, kannattaa ja suosii antisemitismiä.
        Auttaako se sitten saamaan ääniä
        kisoissa, no ainakin samoin ajattelevilta.


      • Anonyymi

        KATSO: Gazan sairaalan johtaja myöntää, että Hamas muutti klinikan sotilaslaitokseksi
        Shin Bet -tutkimuksen aikana Kamal Adwan -sairaalan johtaja selittää, kuinka Hamas otti vallan
        Hamas muutti Kamal Adwanin sairaalan Beit Lahiassa Gazan kaistalla sotilastukikohdaksi, sen johtaja Ahmad Kahlot myönsi Israelin sisäisen tiedustelupalvelun Shin Betin suorittaman tutkimuksen aikana.
        Sairaalan johtajan todistus paljastui Shin Betin ja Israelin puolustusvoimien tiistai-iltana julkaisemassa videossa kuulustelusta.
        Kahlot oli kymmenien aseellisten epäiltyjen joukossa, jotka antautuivat ja pidätettiin sairaalassa Gazan kaistan pohjoisosassa 12. joulukuuta IDF:n mukaan. Joukkopidätyksen kuvamateriaali julkaistiin kaksi päivää myöhemmin .

        Kahlot värvättiin Hamasiin korkea-arvoiseksi upseeriksi, ja useat sairaalan henkilökunnasta palvelivat hänen alaisuudessaan olevan Hamas-järjestön armeijan toimihenkilöinä, hän sanoi.

        Kahlotin mukaan noin 16 sairaalan työntekijää palveli kaksinkertaisessa roolissa Hamasin terroristeina, mukaan lukien lääkärit, sairaanhoitajat, ensihoitajat ja virkailijat.

        Hamasin terroristit muuttivat sairaalan sotilaslaitokseksi, piilottivat sinne sen työntekijät, käyttivät ambulansseja kuljetuksiin ja jopa pitivät siellä siepattua israelilaissotilasta.

        ”He piiloutuvat sairaaloihin, koska uskovat sairaalan olevan turvallinen paikka. He eivät vahingoita, jos he ovat sairaalassa, hän sanoi.

        "Hamasilla on toimistoja sairaaloiden sisällä", Kahlot jatkoi kuulustelun aikana. "Siellä on paikkoja korkeille virkamiehille – he toivat sinne myös siepatun sotilaan. Tutkinnalle, sisäiselle turvallisuudelle ja erityisturvallisuudelle on varattu paikka. Heillä kaikilla on yksityiset puhelinlinjat sairaalan sisällä."

        Kahlot selitti, että Hamasilla on omat yksityiset ambulanssit, jotka ovat hieman erivärisiä ja ilman rekisterikilpiä. ”Sitä käytettiin siepatun sotilaan tuomiseen ja ruumiiden siirtämiseen. Se tulee ja menee ilman haavoittuneiden kuljettamista."

        ”Kerran pyysin heitä viemään haavoittuneen miehen Indonesian sairaalaan parantumiseen, hoitoon, he kieltäytyivät. Heidän tehtävänsä on tärkeämpi", sairaalan johtaja sanoi Israelin viranomaisille.

        "Hamasin johtajat ovat pelkuria. He jättivät meidät maahan ollessaan piilossa. He tuhosivat meidät."

        Yli 70 terroristia pidätettiin Kamal Adwanin sairaalan alueella viime viikolla tehdyssä leikkauksessa. Syntyi useita yhteenottoja, joiden aikana IDF:n sotilaat tuhosivat lisää terroristeja.

        Israelin sotilastiedusteluyksikkö 504 ja Shin Bet -koordinaattorit veivät vangit kuulusteltavaksi.

        IDF:n julkaisemassa kuvamateriaalissa terroristit ovat poistuneet sairaalan tiloista aseet päänsä yläpuolella antautumisen merkkinä.


      • Anonyymi

        Johtava lääkäri pääsee kasvojen leikkaukseen ja saa uuden henkilöllisyyden,
        eikä mitään yhteyksiä vanhaan elämään saa olla.
        Tuskin yhteyden pitäminen vanhaan
        edes kiinnostaa.
        Se
        miten Shin Bet on saanut lääkärin
        puhumaan, jäänee arvoitukseksi?

        Li Anderssonin ja muiden sellaisten
        pitäisi lukea
        Jerusalem Postia ja allisraelnews
        sanomalehtien nettisivuja.
        No
        turhaa se olisi, kun pitäisi sitä
        Israelin propagandana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johtava lääkäri pääsee kasvojen leikkaukseen ja saa uuden henkilöllisyyden,
        eikä mitään yhteyksiä vanhaan elämään saa olla.
        Tuskin yhteyden pitäminen vanhaan
        edes kiinnostaa.
        Se
        miten Shin Bet on saanut lääkärin
        puhumaan, jäänee arvoitukseksi?

        Li Anderssonin ja muiden sellaisten
        pitäisi lukea
        Jerusalem Postia ja allisraelnews
        sanomalehtien nettisivuja.
        No
        turhaa se olisi, kun pitäisi sitä
        Israelin propagandana.

        Jouluevenkeliumi profeetta Jesajan mukaan,
        noin 800 vuotta aiemmin kuin
        Luukas kirjoitti tämän enemmän yleisesti tunnetun.

        Jesaja
        9. luku
        5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu.
        Hänen harteillaan on herruus, ja hänen nimensä on Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
        6. Herruus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallaan.
        Se vahvistetaan ja lujitetaan oikeudella ja vanhurskaudella nyt ja ikuisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.


      • Jumala rakastaa niin paljon meitä ihmisiä, että Jeesus syntyi ihmiseksi ja Jeesus meni ristille meidän ihmisten syntien tähden, Jeesuksen päällä oli meidän kaikkien synnit ja Jumala tuomitsi ne siellä. Joka ottaa vastaan Jeesuksen, hän pelastuu. Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Jokainen ihminen on Jumalalle arvokas, mutta me ihmiset emme halua ottaa vastaan Jumalan rakkautta.

        Jumala valitsi Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin ja Jaakobin pojista muodostui juutalaisten esi-isät. Jeesus kuului Jaakobin pojan Juudan jälkeläisiin. Jeesus syntyi juutalaiseksi ja Hänestä tuli pelastus kaikille, jotka ottavat Hänet vastaan elämäänsä, myös meille pakanoille.


    • JAHWE.voitti

      Ai tänne kokoontuu kaikki korppikotkat..
      Siis Hamas ei ammu raketteja Israelin ollenkaan? Ne yrittää tappaa Herran omaisuuskansaa minkä kerkiävät, mutta kun heidän teknologiansa ei riitä siihen. Israelia ei koskaan pyyhitä kartalta pois, siitä pitää huolen Israelin ja minun Jumalani. Siunaan Israelia Jeesuksen nimessä ja seison heidän rinnallaan. Hamas käyttää lapsia ja naisia suojaamaan ammusvarastoja. He haluavat saada näillä uhreilla maailman myötätunnon puolelleen ja ovat saaneetkin lappixin ja kumppanit. Minä ole voittajien puolella.

    • Niinpä. 65000 israelilaista sotilasta vastaan kourallinen Hamasin sotilaita. Jos herrasi on muinainen epäjumala, niin sokea olet uskosi kanssa.

      • JAHVE.voitti

        Juu hamasinko pitää antaa kaikessa rauhassa ampua rakettejaan Israelin puolelle. Ehkäpä joku niistä tappaisi jonkun vahingossa. Tarkoitus on kylläkin paljon pahempi.
        Nyt on aika jyrätä hamas ulos Gazasta lopullisesti.
        Herrani on nykyinen ja pysyvä ikuinen JAHVE, Elohim, Sebaot Jne.
        Hyvällä Isällä on monta nimeä, niitä on lisääkin, jos haluat listan.
        Niihin ei kuulu aserat ja baalit.. lappix, tiesitkö, että helvetti on kuuma paikka. Jeesus on ainoa, joka voi pitää sinut pois sieltä, jos huudat häntä avuksi tässä elämässä.


    • Pitää vaan jättää Jumalalle asiat jotka eivät kuuluu ihmisille ja varsinkin ei Suomalaisille.

      • JAHVEko.voitti

        Kerrankin olen samaa mieltä savonarolan kanssa. Mikähän minussa on vikana. :) Oletko tullut ajatelleeksi, että me suomalaiset ollaan Isaskarin ja joidenkin muiden Israelin heimojen kadonneita?
        Oksastettu jaloon viinipuuhun ja vielä toiseksi Jaakobin veri virtaa meidänkin suonissamme. Silloin Israelin asiat kuuvat meillekin. Ainakin siunaamme Israelia, että Herran siunaus olis päällämme.


      • Olen suomalainen
        JAHVEko.voitti kirjoitti:

        Kerrankin olen samaa mieltä savonarolan kanssa. Mikähän minussa on vikana. :) Oletko tullut ajatelleeksi, että me suomalaiset ollaan Isaskarin ja joidenkin muiden Israelin heimojen kadonneita?
        Oksastettu jaloon viinipuuhun ja vielä toiseksi Jaakobin veri virtaa meidänkin suonissamme. Silloin Israelin asiat kuuvat meillekin. Ainakin siunaamme Israelia, että Herran siunaus olis päällämme.

        Mistä olet saanut päähäsi, että suomalaisilla olisi juuret Lähi-Idässä? Me olemme suomalais-ugrilaisia ja meillä on aivan oma uskonto ja perinteet. Lähi-Idän väkivaltauskonto, kristinusko,tuotiin tänne väkisin.


    • Eikö niitä siviilejä ja lapsia kuole pääasiassa siksi, kun Hamas tuo heitä ihmiskilviksi paikkoihin, joista ampuvat raketteja Israelin puolelle? Israelin armeija on kohdistanut iskunsa taloihin, joiden katoilta raketteja on ammuttu. Terroristijärjestö Hamas on vastuussa näistä kuolonuhreista, joita menehtyvät ihmiskilpinä heidän raketti-iskujensa seurauksena. Tämän luulisin olevan selvä ja kirkas asia jokaiselle rehelliselle ja totuudessa pysyvälle ihmiselle, ainakin uskovalle.

      >>Onko sodanjumala Sebaot käskenyt...

      • "Onko Gaasasta ammutut raketit oikein, kun niiden tarkoitus on yksi ainoa - tappaa juutalaisia lapsista vanhuksiin?"

        Jos jutskut kieltäytyisivät tappamaan vastapuolta sota loppuisi.

        Ihme sanoilla saivartelua sulta toi"ei se ole sodanjumala vaan sotajoukkojen päämies"..se on ihan se ja sama.

        Jumala kuitenkin. Sotaisa, sadistinen jumala Sebaot. Veri lentää ja jukka palvoo.


      • ???
        sarisusannass73 kirjoitti:

        "Onko Gaasasta ammutut raketit oikein, kun niiden tarkoitus on yksi ainoa - tappaa juutalaisia lapsista vanhuksiin?"

        Jos jutskut kieltäytyisivät tappamaan vastapuolta sota loppuisi.

        Ihme sanoilla saivartelua sulta toi"ei se ole sodanjumala vaan sotajoukkojen päämies"..se on ihan se ja sama.

        Jumala kuitenkin. Sotaisa, sadistinen jumala Sebaot. Veri lentää ja jukka palvoo.

        Eikös Jumala ole antanut käskyn älä tapa? Vai etkö sinä usko siihenkään, että se on totta? Ja sodassa on 2 osapuolta.


      • to..
        sarisusannass73 kirjoitti:

        "Onko Gaasasta ammutut raketit oikein, kun niiden tarkoitus on yksi ainoa - tappaa juutalaisia lapsista vanhuksiin?"

        Jos jutskut kieltäytyisivät tappamaan vastapuolta sota loppuisi.

        Ihme sanoilla saivartelua sulta toi"ei se ole sodanjumala vaan sotajoukkojen päämies"..se on ihan se ja sama.

        Jumala kuitenkin. Sotaisa, sadistinen jumala Sebaot. Veri lentää ja jukka palvoo.

        "Jos jutskut kieltäytyisivät tappamaan vastapuolta sota loppuisi. " En tiedä onko missään jutsku- kansaa, israelilaisia ja juutalaisia on ja jos he lakkaisivat puolustautumasta ei tulisi rauhaa koska Israel ei ole hävittämässä ketään, mutta jos Hamas lakkaisi sotimasta tulisi rauha koska hamasin päämäärä on nimenomaan hävittää Israel ja myös muut ei-islamilaiset vähemmistöt lähi-idästä.

        Sebaot nimistä jumalaa ei ole, kun Israelin uskonto syntyi lähi-idässä uskottiin että jumalat asuivat "taivaassa" ja heillä oli siellä seurueet jotka auttoivat ja palvelivat heitä , enkelit olivat nämä taivaalliset joukot. JHWH ei ole sotaisa eikä ei-sotaisa, sodanjumalat olivat erikseen eikä Israelilla ollut sellaista.


    • memento mori

      Eipä sitä lappixilta kysytä taivaasta Jumalallista lupaa, mitä Hän tekee.
      Jumalalla on oikeus vaikka ottaa sinulta henki tässä ja nyt. Eli se henki, mikä sieraimissasi hönkäilee, ei ole omaasi. Maasta sinä olet ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman. Eli Memento mori, on hyvä muistaa.

      Mittaile siinä sitten kenenkäkin lupia, kun omakaan henkäys ei ole käsissäsi.

      Kun henki otetaan se on pois.

      • Teidän jumalanne ovat kivi- ja puujumalia, joten uskokaa ennemmin joulupukkiin. Heitä ovat Raamatun epäjumalat Eel, Jahve ja Sebaot, puhumattakaan Baalista, Molokista ja Aserasta.
        Ja henki lähtee kaikilta. Ei siinä sen kummempaa dramatiikkaa ole.


    • Teidän jumalanne ovat kivi- ja puujumalia, joten uskokaa ennemmin joulupukkiin. Heitä ovat Raamatun epäjumalat Eel, Jahve ja Sebaot, puhumattakaan Baalista, Molokista ja Aserasta.

    • KTS (Ei kirj.)

      Toivon että näinä lopun aikoina mahdollisimman moni, erityisesti kaikki kristityt, voisivat herätä Jumalan todellisuuteen, ja alkaa siunaamaan kaikin mahdollisin tavoin Israelin Shalom Nyt rauhanliikettä, Tzelem-ihmisoikeusliikettä, rabbien rauhanliikettä ja upseerien Jo Riittää Miehitys -liikettä, jotka urheasti joka vuosi puolustavat palestiinalaisten oikeutta omaan satoonsa siirtokuntalaisten äärijuutalaisten rosvojen katalia hyökkäyksiä vastaan.

      HYVÄ! HIENOA!

      • Hyvät ajat

        Lopun ajat ovat nyt kestäneet pari tuhatta vuotta. Siinä ajassa ihmisten hyvinvointi on lisääntynyt roimasti


    • ei ole

      Ei ole käskenyt tappamaan. Kannattaa sodankin kohdalla aina miettiä hieman syitä sotaan, niissä on eroja. Nykyäänhän lähes kaikki sodat ovat sitä varten, että rikkaat rikastuisivat ja uhrilampaat lähtevät tottelevaisesti tappamaan toisiaan.

      • Moraalitonta!

        Raamatun Jumala aiheutti Jerikon tuhon ja egyptiläisten lasten murhat. Hän toimi kuin itse Paholainen. Hän on kiivas ja sotaisa. Ajatelkaa: hänet saa leppymään vain lähes koko ihmiskunnan tuhoaminen tai ristiinnaulitseminen.


      • ei ole
        Moraalitonta! kirjoitti:

        Raamatun Jumala aiheutti Jerikon tuhon ja egyptiläisten lasten murhat. Hän toimi kuin itse Paholainen. Hän on kiivas ja sotaisa. Ajatelkaa: hänet saa leppymään vain lähes koko ihmiskunnan tuhoaminen tai ristiinnaulitseminen.

        "Raamatun Jumala aiheutti Jerikon tuhon ja egyptiläisten lasten murhat. Hän toimi kuin itse Paholainen."

        Edelleen suosittelen sinua ottamaan selvää syistä tälle toiminnalle.


      • ei ole kirjoitti:

        "Raamatun Jumala aiheutti Jerikon tuhon ja egyptiläisten lasten murhat. Hän toimi kuin itse Paholainen."

        Edelleen suosittelen sinua ottamaan selvää syistä tälle toiminnalle.

        Mikään ei oikeuta lasten murhia. Olet psykopaatti jos ajattelet toisin.


      • Syyt selvillä
        ei ole kirjoitti:

        "Raamatun Jumala aiheutti Jerikon tuhon ja egyptiläisten lasten murhat. Hän toimi kuin itse Paholainen."

        Edelleen suosittelen sinua ottamaan selvää syistä tälle toiminnalle.

        Syyt lukevat Raamatussa. Israelin kansan takia murhattiin kymmeniä tuhansia vauvoja ja valtava määrä sikiöitä kuoli äitiensä kohtuihin. Tämä kerrotaan Raamatussa. Ja jotkut sitten lukevat näistä hirmutöistä ja KIITTÄVÄT Jumalaa.


      • ei ole
        sarisusannass73 kirjoitti:

        Mikään ei oikeuta lasten murhia. Olet psykopaatti jos ajattelet toisin.

        Jumala on oikeudenmukainen, myös tappaessaan egyptiläisten esikoiset.


      • ei ole
        Syyt selvillä kirjoitti:

        Syyt lukevat Raamatussa. Israelin kansan takia murhattiin kymmeniä tuhansia vauvoja ja valtava määrä sikiöitä kuoli äitiensä kohtuihin. Tämä kerrotaan Raamatussa. Ja jotkut sitten lukevat näistä hirmutöistä ja KIITTÄVÄT Jumalaa.

        Syyt ovat kyllä Raamatussa ja ne ovat tässä:

        1.Moos 15
        13. Ja Herra sanoi Abramille: "Niin tiedä totisesti, että sinun jälkeläisesi tulevat elämään muukalaisina maassa, joka ei ole heidän omansa, ja heidän on niitä palveleminen, ja ne sortavat heitä neljäsataa vuotta.
        14. Mutta myös sen kansan, jota he palvelevat, minä tuomitsen; ja sitten he pääsevät lähtemään, mukanaan paljon tavaraa.
        15. Mutta sinä saat mennä isiesi tykö rauhassa, ja sinut haudataan päästyäsi korkeaan ikään.
        16. Ja neljännessä polvessa sinun jälkeläisesi palaavat tänne takaisin; sillä AMORILAISTEN SYNTIVELKA EI OLE VIELÄ TÄYSI."

        3.Moos. 18
        20. Älä makaa lähimmäisesi vaimon kanssa, ettet siten itseäsi saastuttaisi.
        21. Älä anna lapsiasi poltettaviksi uhrina Molokille, ettet häpäisisi Jumalasi nimeä. Minä olen Herra.
        22. Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.
        23. Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ettet siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko eläimelle pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys.
        24. Älkää saastuttako itseänne millään näistä, sillä näillä kaikilla ovat itsensä saastuttaneet ne kansat, jotka minä karkoitan teidän tieltänne.
        25. Ja maa tuli saastaiseksi, ja minä kostin sille sen pahat teot, niin että maa oksensi ulos asujamensa.
        26. Sentähden noudattakaa minun käskyjäni ja säädöksiäni älkääkä mitään näistä kauhistuksista tehkö, älköön maassa syntynyt älköönkä muukalainen, joka asuu teidän keskellänne -
        27. sillä kaikkia näitä kauhistuksia ovat tehneet tämän maan asukkaat, jotka olivat ennen teitä, niin että maa tuli saastaiseksi -
        28. ettei maa teitäkin oksentaisi, jos te sen saastutatte, niinkuin se on oksentanut ulos sen kansan, joka oli ennen teitä.
        29. Sillä jokainen, joka tekee minkä tahansa näistä kauhistuksista, hävitettäköön kansastansa, kaikki, jotka semmoista tekevät.
        30. Sentähden noudattakaa minun määräyksiäni, ettette seuraisi niitä kauhistavia tapoja, joita on seurattu ennen teitä, ettekä saastuttaisi itseänne niillä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne."


      • o..

        Millä perustella sinusta joku on "epäjumala", jotta näin olisi, jonkun on oltava oikea jumala, kerro mikä ? Myöskin HY:n teologisen asiallisesti paikkansapitävän tekstin olet ymmärtänyt väärin.


      • to..
        o.. kirjoitti:

        Millä perustella sinusta joku on "epäjumala", jotta näin olisi, jonkun on oltava oikea jumala, kerro mikä ? Myöskin HY:n teologisen asiallisesti paikkansapitävän tekstin olet ymmärtänyt väärin.

        to... kirjoitti


      • o.. kirjoitti:

        Millä perustella sinusta joku on "epäjumala", jotta näin olisi, jonkun on oltava oikea jumala, kerro mikä ? Myöskin HY:n teologisen asiallisesti paikkansapitävän tekstin olet ymmärtänyt väärin.

        Kun Eel, Jahve ja Sebaot ovat muinaisten israelilaisten epäjumalia. Se on selvä juttu, eikä sitä edes voi ymmärtää väärin muut kuin uskontojen sokeuttamat.


      • to..
        lappix kirjoitti:

        Kun Eel, Jahve ja Sebaot ovat muinaisten israelilaisten epäjumalia. Se on selvä juttu, eikä sitä edes voi ymmärtää väärin muut kuin uskontojen sokeuttamat.

        Mikä oli siis se oikea jumala jota israelilaisten olisi yksin pitänyt palvoa, mikään ei ole epäjumala kuin suhteessa oikeaan jumalaan?
        Sebaot ei ole jumalan nimi, vaan tietyn jumalan nimen yhteydessä käytetty epiteetti, kaikilla jumalilla muuten oli tsava. Muut uskonnot eivät sotkeuta mitään uskontoa,kyllä niillä kullakin on selvät rajat, ja jos joku niin luulee silloin hän itse sotkee uskonnot keskenään .


      • EiMuutaKysyttävää
        lappix kirjoitti:

        Kun Eel, Jahve ja Sebaot ovat muinaisten israelilaisten epäjumalia. Se on selvä juttu, eikä sitä edes voi ymmärtää väärin muut kuin uskontojen sokeuttamat.

        Voitko kertoa palstaa lukeville, että uskotko Jumalaan ja jos uskot, niin millä nimellä häntä kutsut?


    • JAHVE.voitti

      Uskon Jumalaan. Hänen nimensä on " Minä Olen" Hän on aina ollut hänellä ei ole alkua eikä loppua. Hän ei ole sidottu aikakäsitykseen.
      Hänellä on myös muita nimiä, joita lappix on osittain jo luetellut.
      Jahwe ei ole epäjumala, vaan kaiken luoja. Koko kaikkeuden hallitsija.

      Riidanhalu on syynä tämän palstan aloittajalla. Miksi jotain vaivaa niin hirveesti, kun ihmiset uskoo yhteen ainoaan oikeaan kaikkivaltaaseen luojaan?
      Täältä on helppo pysyä pois, vai onko? lappix kyllä ilmestyy paikalle kiusallaankin. We still love you.

    • Juu, niin on "minä olen" JHWH=JAHVE joka on Baalin ja Aseran poika. Eel oli kanaanilaisten epäjumala. KOska Suomessa on sukonnonvapaus, saatte uskoa myös epäjumaliin.

    • Anonyymi

      Ihmettelen ylipäänsä Luterilaisten ja muiden uskontojen innokkuutta ja fanaattisia kannanottoja puolesta ja vastaan mitä tulee Israelin ja Hamasin väliseen konfliktiin ja yleensäkin maailman politiikkaan.
      Uskova kristitty ei voi olla Jeesuksen ja ”maailman” seuraaja. Et voi. Jeesus varoitti etteivät hänen seuraajansa saa olla ”osa maailmasta”.
      Silloinhan te olette osa maailmaa kun otatte kantaa ihmisten harjoittamaan likaiseen politiikkaan jota politiikka on kaikkialla maailmassa.
      Ette luota myöskään Jeesukseen jota sanotaan kirjoituksissa Rauhanruhtinaaksi. Häntä teidän pitäisi seurata eikä politiikan valtavirtaa. Jeesus Kristus tuo rauhan ihmiskunnalle kun hän toivonmukaan pian saapuu.
      Jeesuksesta haluttiin tehdä poliittinen vapauttaja, joka auttaisi juutalaiset voittamaan Rooman ensimmäisellä vuosisadalla. Juutalaiset olivat hyvin ahtaalla Rooman alaisuudessa. Verot olivat epäoikeudenmukaisen kovat ja tämä aiheutti jatkuvia konflikteja tuolloin. Mitä Jeesus teki? Ottiko hän osaa silloiseen politiikkaan ja astui johtamaan juutalaisia taistelijoita verisiin mellakoihin. Niinkö hän teki?
      Jeesus vetäytyi pois ja totesi, ettei ” hänen kuninkuutensa ole osa tästä maailmasta”.
      Mitäs te luterilaiset teette? Kiivaita kannanottoja puolesta ja vastaan.
      Sanon ihan suoraan. Suurimmalle osalle Luterilaisia ”uskollanne” ei ole mitään käyttöarvoa teille koska toimitte kaikessa vastoin Jumalan neuvoja ja ikuisia normeja. Luuletteko että uskollanne on Jumalan edessä mitään arvoa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe