Häpyhuulten liikakasvu / leikkaus

Leikkaukseen

Onko kellään kokemuksia häpyhuulten liikakasvusta ja niiden leikkaamisesta?
Kuinka helposti pääsee kunnalle leikkauttamaan?
Kuinka paljon maksaa yksityisellä?
Mikä olisi edullisin vaihtoehto leikata yksityisellä?

Olen itse kiinnostunut leikkauttamaan häpyhuulet pienemmäksi ja haluaisin kuulla konkreettisia kokemuksia, en niinkään mielipiteitä aiheesta.

18

5533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sdnsj

      Tiedän tapauksia, että julkisella puolella on leikattu. Jos on selvää haittaa (hankautuminen) niin kyllä ne leikataan.

    • onnellinennyt1

      Mä kävin noin 4kk sitten leikkauttamassa yksityisellä.
      Hinta tais olla 1300euron kieppeillä, paikallispuudutuksessa laserilla, kunnallisessa olisi ollut leikkaus todella edullinen, mutta itsestäni turvallisempi vaihtoehto oli yksityinen. Hinnathan kallistui muutama kk sitten niin nyt leikkaushinnat varmaan 2000euron maissa?
      Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
      Puudutuspiikit sattuivat älyttömästi, mutta kyllä sen kesti, leikkaava kirurgi ja mukana oleva hoitaja teki kuitenkin kaikkensa että kestin sen.
      Ensimmäisenä iltana oli kovat kivut, jotka sain lääkkeillä kuriin.

    • Äskeinen

      Lisään vielä, että jos sulla on semmoinen vakuutus joka korvaa lääkärimenot, niin sun on mahdollista saada se yksityisen lasku sinne jos leikkaava kirurgi on sitämieltä että haittaavat sua.
      Mulla ri tälläistä ollut, mutta kun itse aiheesta etsin tietoa ni luin jostakin :-)

    • Cha

      Kävin sisempien häpyhuulien pienennyksessä heinäkuussa 2013. Mua oli noin 12 vuotiaasta asti harmittanut isot sisemmät häpyhuulet, kun ulommat huulet on tosi siistit ja "matalat".

      Kävin Cityklinikalla, maksoi 900e. Siellä oli silloin juuri jokin tarjous, normaalisti olisi silloin ollu kai 1200e about.

      Sain rauhoittavaa ennen leikkausta ja leikattiin paikallispuudutuksessa. Ongelmia tuotti se, että mulla on todella ohutta verta. Leikkausavustaja pääsi tositoimiin kun yritti pitää leikkausaluetta veren alta esillä, verta tuli todella paljon :D

      Kipu on tuossa kohtaa aika suhteellinen kysymys. Tottakai se sattuu ihan helvetisti kun sun häpyhuuliin isketään piikkejä tiheään tahtiin että tunto pysyy poissa. Ei siinä muuta kamalaa ollut, mutta ne piikit, ne piikit. Eikä se ihmisiho kauheen mukavalta tuoksunut, kun sitä laserilla vedettiin. Mutta menisin silti uudestaan :)

      Leikkauksen jälkeen vuosin aika paljon verta. En saanut lähteä sen takia pois, joten ystäväni tuli paikalle mun kanssa pieneen yksityishuoneeseen katselemaan telkkaria.
      Jossain vaiheessa huomasin, että verta tosiaan vaan valuu eikä se hyydy. Leikkausavustaja tutki mun alapäätä ja totesi, että veri valuu mun sisältä tikkien takaa.
      Suihkun kautta leikkaussaliin, tikit auki ja todettiin, että valtimo on sisällä auki. Se vain poltettiin kiinni ja tikattiin uudestaan häpyhuulet kiinni.

      Kuulostaa ehkä hämmentävältä, mutta kun juttelin asiasta erään tuttavani kanssa, joka lääketiedettä opiskelee, niin hän sanoi että ei kyseessä ollut niinkään mikään kirurgin suuri virhe. Valtimo on tässä leikkauksessa alttiina kyseiselle tapahtumalle, eikä mua olis missään nimessä laskettu kotiin yhtään verta valuvana.

      Paikat parani nopeasti. Lopputuloksesta mulla oli pääni sisällä aluksi ehkä erilainen kuva. Hämmästyin, kun tajusin että kaikki tikit on poissa ja lopputulos on tämä. Tietty häpyhuulet vielä hieman muokkaantuivat. Oikeasti tosi kaunis lopputulos. Poikaystäväni aina vaan ihmettelee, että kuinka nätiltä tää näyttääkään.

      Multa on kyselty että menikö multa tuntoherkkyys häpyhuulista, mutta ainut muutos mikä on huomattavissa on se, että kiihottuessani klitoris turpoaa ihan huomattavasti enemmän kuin ennen leikkausta :)

      Oon Cityklinikalla käynyt useammankin kerran ja aina on ollut tosi "miellyttävää" käydä siellä asioimassa. Leikkausavustajat on aina ihan mahtavia ja tämä virolainen kirurgi myös. Leikkauksen aikana soi musiikki ja paikalla olevat pystyvät hyvin kommunikoimaan kaikesta keskenään. Hoitajat pitää oikeasti huolen että sulla on asiat mahdollisimman hyvin ennen leikkausta, sen aikana ja sen jälkeen. Jopa vastaanotossa on miellyttävää porukkaa aina.

      Kerran erään toimenpiteen jälkeen mun elimistö oli vähän shokissa, tärisin vaan enkä saanut itse puettua. Mulle annettiin heti paljon energiaa sisältävää sellaista syötävää geeliä ja laitettiin omaan pieneen huoneeseen lepäämään ja tuotiin syötävää sinne. Mua pidettiin siellä niin kauan kuin he ja minä koettiin tarpeelliseksi ja he sanoivat, että klinikan sulkeuduttua mut voidaan kyllä siirtää jatkotarkkailuun johonkin toisaalle. Mutta ei ollut tarvetta :)

    • kaikkeakanssamaan

      Liikakasvu, onpa kummallinen termi. Usein sanotaan, että hullulla on halvat huvit, mutta eipä tuo halpaa näytä olevan.

    • fkgkg

      Mä en pystyisi olla hereillä sitä tehdessä. Onko muilla ollut ongelmana helvetin ruma alapää? Itselläni nimittäin sellainen on, ja pelkään että porukka alkaa nauramaan kun ongelmani esitän. Olen 25 vuotias enkä pysty harrastamaan seksiä. Tietääkö kukaan ketään naista joka näitä toimenpiteitä tekisi? Hän ehkä ymmärtäisi paremmin kuin mies. Niin ruma on alapääni.

      • rumaruma

        Voi jeesus! Jos sukupuolielimet olisi tarkoitettu näyttelyesineeksi, ne tuskin olisi sijoitettu jalkojen väliin, jossa ne pysyvät mukavasti piilossa. Liikakasvua??? Ei sinne ole pakko tuijotella itse eikä pitää yleisesti näytillä. Ei sukupuolielinten ole tarkoitus olla "nätti" vaan toimia ihan muissa tehtävissä.


      • rumempi
        rumaruma kirjoitti:

        Voi jeesus! Jos sukupuolielimet olisi tarkoitettu näyttelyesineeksi, ne tuskin olisi sijoitettu jalkojen väliin, jossa ne pysyvät mukavasti piilossa. Liikakasvua??? Ei sinne ole pakko tuijotella itse eikä pitää yleisesti näytillä. Ei sukupuolielinten ole tarkoitus olla "nätti" vaan toimia ihan muissa tehtävissä.

        Älä muuta virka!


    • fkgkg

      Turha se on haukkua tai päivitellä kun ette tiedä miltä se näyttää OIKEASTI. En sinne myöskään tuijottelisi ellei olisi pakko esim. pesujen ja tampoonin laiton yhteydessä. Sattumoisin se helvetin toinen häpyhuuli näkyy sieltä koko ajan, roikkuu kuin ylimääräinen lihanpala sieltä pilkistää vaikka jalat on kiinni. Kyllä tähän jotain apua olisi saatava.

      • antaa näkyä vaan

        So what, antaa näkyä


      • ihan hullua
        antaa näkyä vaan kirjoitti:

        So what, antaa näkyä

        Aivan totta. On yleeensä lähes vakio, että toinen sisempi häpäri roikkuu alempana ja on myös yleistä, että se näkyy ulompien välistä. Media vaan antaa ymmärtää, että naisen elimen kuuluu näyttää aikuisenakin pikkutytyön pimpiltä.
        Jos sen ulkonäkö olis käyttöominaisuuksia tärkeämpää se sijaitsisi jossain rintojen välissä yleisesti katseltavana.


    • häppärigirl

      Help! Tietääkö joku hyvää nais gyneä joka näitä toimenpiteitä tekisi? Miehelle on lihanpalojani lähde levittelemään...

      • Nainen naiselle!

        Cityklinikalla myös Riikka Veltheim tekee näitä operatioita.. voit varmaan kysyä sieltä!


      • riitastakiinnostunut
        Nainen naiselle! kirjoitti:

        Cityklinikalla myös Riikka Veltheim tekee näitä operatioita.. voit varmaan kysyä sieltä!

        Onko Riitta luotettava? Jollain kokemuksia? Itse en uskontoni vuoksi voi miehelle mennä.


    • leikkaukseen pian

      Olen menossa kyseiseen leikkaukseen kunnallisen kautta. Häpyhuulet ovat vaivanneet minua jo monia vuosia. Nyt kiinnostaisi tietää teidän kokemuksia jotka ovat käyneet siinä. Esim. palautuuko häpyhuulet normaalin tuntuiseksi? En missään nimessä halua että alapää tuntuu ja näyttää ihan leikellyltä!

      • Anonyymi

        Hei! Kävitkö leikkauksessa? Ja miten psit kunnallisen kautta? Kiitos!


    • Anonyymi

      Hei, minulle on tulossa leikkaus ja ihan yllätyksenä tuli, että asia katsottii sairaudeksi ja leikataan julkisella puolella, jolloin saan sairaslomaakin.
      En ole koskaan saanut leikkauksesta sairaslomaa ja mietin, että en kyllä halua esimiehelleni laittaa sairaslomatodistusta, jos siinä lukee, että “liikaa kasvaneiden sisempien häpuulten leikkaus”.
      Osaako joku kertoa, tuleeko lääkärintodistus minkälaisella syyllä tällaisessa tapauksessa?
      Lomaakin on jäljellä ja mietien, että mieluummin otan sitten omaa lomaa, kuin laitan asian esihenkilön tietoon.

      • Anonyymi

        Kuinka paljon sisemmät häpyhuulet tulivat ulos? Ilmeisesti olet käynyt jo operaatiossa?

        Tuskin lääkärintodistuksessa lukee sen enempää kuin gyn. toimenpide.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe