Ukraina pudotti koneen !

Totuutta esiin

Porvarilehdistö Suomessa, on julistanut sepataristit syylliseksi lentokoneen alasampumiseen, ilman minkäänlaista todistetta. Porvarilehdistön tarkoitus on demonisoida Venäjä kaikin keinoin, kuten Jenkit vaativat yhteistyön nimessä. CNN, ABC jne. kiittävät !

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syyllisiä on

      Joka tapauksessa. Jos Kiovannatsit ei olisi sota/tuhoamisretkellä Itäukrainassa, tätä ei tapahtuisi!

    • Kaalisopan ölisijät

      Putinin terrotisteille lahjoittama ohjus tappoi.

    • Venäjä aina paha ?

      Ukrainan hävittäjä ampui alas, provokaatio Venäjää vastaan !

    • Kiitos 1939

      Jaahas, on Putin -nuoret vallanneet näköjään Suomenkin median, no se oli odotettavissa.Ryssä on ryssä vaiikka ....

    • Dotta !

      Puolueetonta mielipidettä on turha Suomessa etsiä ainakaan lehdistä. Kaikki valtalehdet on kokoomuksen talutusnuorassa, eli uutisointi on sen mukaista. Ainut media jonka puoluettomuuteen voi luottaa on YLE, MTV3, Nelonen on tiukasti kokoomus kanavia !

    • rautaa rajalle

      Eiköhän vaadita porukalla natoa tänne rajalle pommittamaan venäjää, ukrainan kriisin takia !!!!

    • karjala takaisin 1

      Suomi Natoon, ja tukikohtia itärajalle ! Kunniakasta on saada sinkkiarkuissa suomalaisnuoria kotiin, kunhan USA saa tarvitsemansa öljyn !

    • Vesa Kaitera

      Totuutta esiin kirjoitti: "Porvarilehdistö Suomessa, on julistanut sepataristit syylliseksi lentokoneen alasampumiseen, ilman minkäänlaista todistetta."


      On erittäinkin epätodennäköistä, että tuon malesialaiskoneen olisi ampunut alas jokin muu taho kuin separatistit tai Ukrainan armeija. Sekä se kohta, josta alasampumiseen käytetty ohjus ilmeisesti ammuttiin samoin kuin se kohta, missä kone sai osuman, ovat kumpikin Itä-Ukrainassa. Eiköhän tämä pudota al-Qaidan ja vastaavat järjestöt pois laskuista.

      Malesialaiskone tuli lännestä. Miksi ihmeessä Ukrainan armaija olisi erehtynyt uskomaan sitä separatistien koneeksi? Separatisteilla ei tiettävästi ole edes tuontapaisia suuria lentokoneita. Mitä ihmettä Ukrainan armaija siis olisi voittanut ampumalla tuntematonta kymmmenen kilometrin korkeudessa ollutta maalia? Se olisi ollut täysin tarkoituksetonta.

      Separatisteilla on ainakin joitakin Buk-järjestelmiä, joilla he ovat todistettavasti ampuneet alas viimeisen viikon aikana yhden Ukrainan suuren kuljetuskoneen. Nyt he ilmeisesti sitten luulivat malesialaiskonetta Ukrainan armeijan koneeksi ja twiittasivat riemukkaasti pudottaneensa toisen koneen, kunnes havaitsivat erehtyneensä maalista. Sen jälkeen he rupesivat aktiivisesti syyttämään Ukrainan armeijaa hämmentääkseen soppaa, Syyllinen puoli on nyt aivan ilmeinen, mutta on hyvin epätodennäköistä, että separatistit olisivat pudottaneet malesialaiskoneen tietäen sen sivilikoneeksi. Siinä ei olisi ollut mitään järkeä. Tässä heille sattui erehdys kuten aikoinaan venäläisille korealaiskoneen suhteen ja amerikkalaisille iranilaiskoneen kohdalla.

    • kyllä

      Mutta ennekuin ristiinnaulitaan ... tutkitaan !

      • Vesa Kaitera

        Tapausta on tietenkin tutkittava, jos siihen vain tarjoutuu mahdollisuus. En ole sunikaan varma, että tarjoutuu. Mutta koska on yleisesä tiedossa, ettei separiteilla ole ollut käytössään lentokoneita, niin Ukrainan armaija ei ole edes tuonut ilmatorjuntaa maan itäosiin. Uhkaa ilmasta ei ainakaan toistaiseksi ole sitä kohtaan ollut. Tällöin ainoa jäljelle jäävän tahon eli separatistien on pakko olla syyllinen osapuoli.

        Ukrainan pääministeri on väittänyt, etteivät ohjusta ole ampuneet alas "juopuneet gorillat" eli siis separatistit itse vaan venäläiset ammattimiehet. Itse ottaisin tässä vaiheessa kantaa noiden "juopuneiden gorillojen" syyllisyyden puolesta. Ukrainan armeijan kuljetuskoneet ovat potkurikoneita, jotka eivät kykene lentämään likimainkaan niin korkealla kuin mitä alas ammuttu malesialaiskone teki. Myös malesialaiskoneen nopeus oli suunnileen kaksinkertainen potkurikoneeseen verrattuna. Lisäksi jos alas ammuttu kone todellakin olisi ollut ukrainalainen sotilaskone, niin senhän olisi maan itäosiin päästessään pitänyt olla oleellisesti maksimilentokorkeuttaan alempana laskeutumista varten. Näistä tiedoista kyllä jokainen ohjusjärjelmään syvällisesti perehtynyt ammattimies olisi tunnistanut malesialaiskohteen ei-sotilaalliseksi kohteeksi ja jättänyt ohjuksen laukaisematta. Ergo: varsinaisen ohjuksen laukaisun hoiti joku sepratistien rähmäkäpälä, joka oli saanut vain lyhyen pikakoulutuksen asiaan, ja hän arvioi tilanteen täysin väärin. Tämän tapauksen jälkeenhän Venäjä on vaatinut ja käsittääkseni myös saanut separatisteille lahjoittamansa BUK-järjestelmät takaisin. Tämä ei ollut venäläisten kannalta ihan niitä onnistuneimpia operaatioita.


    • Rahoitus kunnossa

      Heh taas länsipropagandaa, varmaan rahoitettu CNN / ACC . No Venäjä on AINA paha, ja länsimaat aina oikeassa !

    • Näillä mennään

      No onneksi totuus häviää tähän mediahässäkkään! Mikä on onneksi länsimedian kyllästämä. Eli CNN, eli meidän maikkari sanoo että, todellakin Venäjä on syyllinen 2. maailmansotaan !!! Eli tämä on totuus ! !!!!

    • llLasse

      Kiitos kaikille medialle, mielettömästä venäjänvastaisesta mediasta !!!!! On todella kivaa räpeltää tätä russofobista ja rasistista juttua !

    • Timo 62

      Onneksi Venäjä aloitti 2:n maailmansodan, jotta voidaan syyttää Venäjää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe