Veivät uhrien luottokortit

RyöstönNiniToveri

Kivoja toveteita Ukrainassa. Ensin kone alas ja sitten luottokorttiryöstö. Näin kommunistit toimii.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuotahan ei liene vielä todistettu mutta jos noin todella on, siis luottokorttien osalta, niin taivas meitä tuolta porukalta varjelkoon.

    • gardif

      Lähdetiedot esiin ryöstäjien ja koneenampujien puoluekannasta.
      Tosiasia on että Ukrainassa ahdistetaan kaikkea vasemmistolaisuutta, myös demareita ja ammattiyhdistysliikettä.
      Liekö aloitus persujen oikeistoporukasta.
      Ukrainan hallitus, Itä-Ukrainan kapinalliset ja Venäjän hallitus eivät ole kommunisteja.

      • Eivät kaiketikkaan kommunisteja mutta nk. jälkikommunistisia jolla tarkoitan kommunistisen kasvatuksen ennen 1991 saaneita joilla ei ole iskostunut länsimainen vapaa yhteiskunta alitajuntaan vaan heillä on opit komuajoilta ja mahdollisuudet uudesta maailmasta eivätkä he osaa niitä soveltaa.

        On ihan sama onko aloittaja persu tai komu mutta tuon uutisen minäkin luin ja jäin ihmettelemään.

        Vanha totuushan on, minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa ja tämä on tuhoksi niille maille jotka kommunismista vapauduttuaan saivat hallintoonsa komumielisiä. Viro taitaa olla yksi niitä harvoja maita joissa tuosta ei niin paljoa ole haittaa ollut. Muilta näyttää kuluvan, ent. NL mukaan lukien, parikin sukupolvea ennen normaaliin elämän menoon pääsyä.


    • KIVISEPPÄMESTARI!

      HEI! Mitkä Rikostekniset todisteet kiistatta osoittavat sen, että Malesialaiskoneen ampuivat alas Venäjämieliset Itäisen Ukrainan ns. taistelijat? Onko Teillä Oikeistolaiset SINIMUSTAT väitteenne tueksi mitään muuta kuin erittäin kova Ryssäviha eli FINROSFORUM rl:n asiamiesten päähän piintymät?

      Nyt Te SINIMUSTAT ilmeisesti ajattelette jotain sellaista, että Hyvä Länsi on Täydellinen PARATIISI, kun taas PAHA ITÄ on saastainen hylkiö-, rikos- ja korruptiopesä sekä erittäin kehittymätön kansantalous. Uskotteko Te Oikeistoremmi todella jotain sellaista, että Venäjän ja Itäisen Ukrainan kansalaiset hyötyvät eniten Matkustajakoneen pudotuksesta vai onko tilanne se, että UKRAINA ja Oikeistosektori sekä SVOBODA saavat suorastaan tuulta purjeisiin omassa taistelussaan. Nyt Hyvä LÄNSI voi suorastaan riekkua Venäläisiä ja Venäjää vastaan ja vielä todella Kultaisella Lautasella.

      Onko nyt Hyvä Länsi rl:ssä Elinkeinoelämä kunnossa vai onko tilanne se, että Suomessa ja Laajemmin TELLUS-planeetalla on vähintään 30-40 kertaa kovempi TALOUSLAMA kuin oli ns. Suuren Laman aikaan 1930-luvun alkuvuosina? Miksi Mooses Ensimmäinen vielä tuhosi kaiken mahdollisen 1990-luvun loppupuolella 2000-luvun alussa SUOMI-nimisessä maassa?

    • jahoo

      "HEI! Mitkä Rikostekniset todisteet kiistatta osoittavat sen, että Malesialaiskoneen ampuivat alas Venäjämieliset Itäisen Ukrainan ns. taistelijat?"

      Hyvä kysymys.
      Venäjä ja "separistit" eivät hyödy mitään siviilikoneiden ampumisesta.
      Ukrainan "Oikea Sektori" tai hallitus taasen hyötyisi suuresti.
      USA ja EU syyllistävät Ukrainan kriisistä jatkuvasti kovaan ääneen Venäjää. Jos ampuja olikin muu kuin venäjämieliset (tai koneessa oli terroristi) niin Kiovan hallitus syyttämällä Venäjää suuntaa huomion pois itsestään.
      Kiova synnytti kriisin, yrittää tukahduttaa sitä asein, kieltäytyy neuvotteluista ja aselevosta kaiketi ulkopuolisten neuvonantajien suosituksesta. Venäjämielisille siviilikoneen ampuminen olisi sama kuin itsemurha.

      Aloitus lienee tyypillinen äärioikeiston ilmaus, jota joku tukikin. Kommunisteilla ei Ukrainan kriisiin ole osaa eikä arpaa.

      • Vastahan on esitetty oletuksia ja arveluita mutta jo se, että nuo venäjämieliset pyrkivät estämään kansainvälisiä tutkijoita ja ovat itse sekoittaneet onnettomuuspaikkaa sekä vieneet mustat laatikot mennessään antaa taas hyvän syyn olettaa heillä olevan jotain salattavaa ja haluavan estää todellisuuden esiintuloa.

        Taitaa kriisin alkusyynä olla jälkikommunismi kun venäläismielinen pressa olisi vienyt koko maan Venäjän yhteyteen ja kansa alkoi laittaa hanttiin koska diggaa länttä enemmän.

        Venäjä kuvittelee kuten NL aikoinaan omaavansa "etupiirin" jossa saa huseerata vapaasti. Aikoinaanhan Suomeakin yritettiin NL:n yhteyteen mutta kovapäinen suomalaiskansa pani hanttiin ja säästyi suurelta kurjuudelta.

        Minä veikkaan ampujien olleen juuri noita venäläismielisiä terroristeja!


      • avarakatsanto evp

        "Hyvä kysymys.
        Venäjä ja "separistit" eivät hyödy mitään siviilikoneiden ampumisesta."

        se ei kuitenkaan poista sitä hyvinkin todennäköistä vaihtoehtoa, että Venäjän toimittamalla ohjuskalustolla - jota hyvin todennäköisesti saattoivat käyttää jopa venäläiset sotilaat, `kasakat´- tuo matkustajakone pudotettiin rikollisten toimesta. Venäjä ja Itä-Ukrainalaiset rikolliset eivät hyödy asiasta vaan päinvastoin tulevat kokemaan synkkiä aikoja. Jos heidät siis todetaan syyllisiksi.

        Muutenkin alkaa tuo Ukrainan tilanne aseellisine, kännissä meuhkaavine roskasakkeineen muistuttamaan Jugoslavian hajoamissotia. Vaadittiin Bosnian sodan kaltainen murhenäytelmä ennenkuin serbit saatiin kuriin. Vei vielä yli vuosikymmenen ennenkuin asiasta vastuulliset saatiin Haagiin missä osa on päättänyt päivänsä ja loput odottavat tuomiota. Saa nähdä esimerkiksi vuosikymmenen päästä, keitä Haagin sellissä silloin istuu tuomiota odottamassa Ukrainan tapahtumista.


      • Eivät hyötyneetkään

        - kävi päinvastoin. Ukrainan separatistit ovat saaneet rautaisannoksen negatiivista julkisuutta - sen kääntäminen voitoksi on ylivoimainen tehtävä. Luotettavalta tuntuva selitys Malesian Airlinesin koneen alas ampumiseen on, että separatistit ampuivat koneen alas hölmöyttään ja osaamattomuuttaan - luulivat konetta Ukrainan ilmavoimien koneeksi. Asian jälkiselvittelyssä separatistit ovat käyttäytymisellään tehneet kaikkensa, jotta heitä pidettäisiin vähä-älyisenä roskajoukkona.


      • höpöhöpö..
        Eivät hyötyneetkään kirjoitti:

        - kävi päinvastoin. Ukrainan separatistit ovat saaneet rautaisannoksen negatiivista julkisuutta - sen kääntäminen voitoksi on ylivoimainen tehtävä. Luotettavalta tuntuva selitys Malesian Airlinesin koneen alas ampumiseen on, että separatistit ampuivat koneen alas hölmöyttään ja osaamattomuuttaan - luulivat konetta Ukrainan ilmavoimien koneeksi. Asian jälkiselvittelyssä separatistit ovat käyttäytymisellään tehneet kaikkensa, jotta heitä pidettäisiin vähä-älyisenä roskajoukkona.

        Ukrainan kapinallisilla yksinkertaisesti ei ole sallaista kalustoa missään edes olemassa jolla he voisivat ampua maasta käsin jonkin lentokoneen 10 kilometrin korkeudelta.

        Ja eri medioissa esitettyihin venäläisiin BUK-ohjuksiin täytyy olla kuukausien koulutus ja kaikennäköistä muuta sotilaskalustoa että sillä voi ampua tarkasti lentokoneita alas kymmenen kilometrin korkeudesta.

        Ja ukrainan kapinallisilla ei ole nyt edes noita BUK ohjuksia olemassa eikä minkäänlaista koulutusta ja muuta tarvittavaa kalustoa niihin.

        Tosin kansainvälisessä mediassahan on myös kerrottu että Ukrainan armeija on siirrellyt itäukrainassa aktiivisesti ohjusalustojaan.

        Se on nyt todella huvittavaa seurata että mitenkä sitä sitten "suu pannaan" lansimaissa jos tuo syyllinen siviilikoneen alasamumiseen alkaa löytymäänkin sieltä Kiovan hallinnon hallitsimien sotajoukkojen suunnalta.


    • lööperi

      Oulunkylässä kerrottiin varmana tietona, että hommafoorumilaiset olisivat menneet venäläiskamujensa luo ja niiltä salaa putsanneet uhrien rahapusseja.

    • sotarauha

      Moraaliset asettamukset ovat oikein lännen mediassa. Siviilien ampujat ja sotaan syylliset tulee saada oikeuden eteen. Läheltä liippaa lausunnot sotien kriminalisoimisesta. Oikeat asettamukset.

      Ukrainan hallitus osaltaan kiristää jännistystä. Yrittää ratkaista kriisiään aseilla. Ampuu umpimähkään kaupunkeja ja kyliä. Kiovan hallitus on syyllistymässä myös joukkotuhontaan. Hallituksen ulkomaiset neuvonantajat myös oikeuteen.
      Hiljattain USA ampui iranilaisen siviilikoneen. USA rikosoikeuteen ilman muuta. USA on tunnustanut ampumisen.
      Libyan eu-laiset pommittajat pari vuotta takaperin, sotarikosoikeuteen välittömästi. Myös ne eu-politiikot, jotka olivat pommitusten takana.
      Syyriassa länsi tukee avoimesti rahalla ja aseilla terroristeja. Tuhot ovat valtavat, samoin ihmisuhrit. Venäjä myy aseita Syyriaan ja sekin on sotarikos.
      Israel rakentaa jatkuvasti asuntoja vieraan maan alueille. Nyt se pommittaa maan asukkaita. Tuhot ja ihmisuhrit suuremmat kuin Ukrainassa lentokoneen pommituksessa.

      Lännen moraalipuhe viime päivinä on oikeansuuntainen. Ampujat, sotijat, aseiden toimittajat, ampumisia tehneet politiikot, sotia puolustavat, sotaan kiihottajat, väärien huhujen levittäjät, kaikki tyynni sotarikosoikeuteen ja työleireille välittömästi.
      Sanat pitää muuttaa teoiksi.

    • rosvoja ja konnia

      Haiskahtaa siltä, että länsi-Nato olisi päättänyt kerralla nujertaa kapitalistisen Venäjän.
      Mikään vihjailu ja syytös ei ole poissuljettu kunhan se palvelee Venäjän moittimista.
      Työläisten kannalta Venäjä ei ole senparemmin puolusteltavissa kuin kapitalismi yleensä mutta sodanlietsonta valheiden ja uhkailujen avulla on edesvastuutonta.

      Ukrainan kriisi on sen itsensä synnyttämä.
      Maassa oligarikkikapitalistit tappelivat maan suunnasta. Osalla on kansalta varastettuja rahoja lännen pankeissa, osalla Venäjän pankeissa ja ristiintalletus lienee myös.
      Joulukuussa Maidanille tuli äärioikeisto, kaappasi rauhallisen mielenosoituksen ja sen jälkeen maa on mennyt yhtä alamäkeä.
      Jos alussa olikin viitteitä ökyrikkaiden suuntaan, äärioikeisto muutti mielenosoitukset kansanvastaiseksi. Venäjä ei suinkaan tue oligarkkikapitalistien kansallistamista kuten ei Suomenkaan porvarit.

      Venäjä on sittemmin sekaantunut kriisiin. Krim meni sille. Krim on muuten rauhallinen.
      EU ja Nato "asuvat" Kiovassa rahoineen, aseineen ja neuvoineen. Eli antavat tukea hallituksen sotatoimille neuvottelujen sijaan.

      Aloituksen varkausjuttu sotarintamilla on tavanomainen. Kaikkialla pikkurosvot saalistavat vainajien jäämistöä. Kun rinnalle laitetaan hallituksen pommitukset kaupunkeihin, aiheutetut aineelliset ja henkiset vahingot, mittasuhde paljastuu.
      Irakissa USA:n sotilaat varastivat muinaisaarteita ja omaisuutta järjestelmällisesi armeijan silmien tieten. Taisivat varastaa oman hallituksen varoja, jotka muodollisesti oli osoitettu tuhottujen sairaaloiden korjaamiseen.
      Entäs Suomen ökyrikkaat, jotka varastavat valtiolta pimittämällä veronmaksua.
      Myös lompakon varkaus on rikos, sitäkään ei saa hyväksyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe