Millaista aluetta Ristikivi on?

vanda1

Ylätuhdonkuja, meille tarjottiin kaupungin vuokra-asuntoa. Kannattaako muuttaa? onko lapsiperheillehyvä alue? Kulkeeko bussit keskustaan?

27

4106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ristikivi 1

      Ristikivi on hyvää aluetta. Linja-auto menee vierestä, kesä aikana kerran ja viikonloppuisin kerran tunnissa, muuten noi kaksikertaa tunnisa. Hyvä uimaranta vieressä, pururadat menee läheltä, joten luontoa riittää, jos tykkään pelata kolfia niin kolfkeskus vieressä. Talvella voi hiihdellä harrastaa pilkillä istumista. Ihmiset sosiaalisempia kuin muualla koska täällä asuu paljon koiraystäviä. Jos on ala-aste ikäisiä lapsia Tikan koulu turvallisen kävelyreitinvarrella matkaa noin puolitoista kilometiä. Itse tykkään asua täällä. Tervetuloa Ristikiveen

      • ristikivi1

        KORJAAN ÄSKEISEN. Linja-auto kulkee kesäkuukausina ja viikonloppuisin kerran tunnissa, muuten noin kaksikertaa tunnissa. EI kesällä kerran niinkuin manitsin.


    • Sieltä päin

      Ihan kivaa aluetta, luonto lähellä, metsää ja Päijänne. Luontopolku ja hiihtolatu. Päiväkoti Ristikivessä ja seuraava Tikassa lähellä koulua. Ylätuhdonkuja ihan hyvä kuja.

    • Entinen ristikiveläi

      Ristikivi on hyvä ja rauhallinen paikka asua. Suosittelen.

    • vanda1

      Onko tuolla ristikivessä oikeesti paljon juoppoja vai oliko tuo yksi viesti vain arvio kun kyse kaupungin vuokratalosta?
      Kun tituleerattiin heti toisiks pahimmaksi alueeksi pupuhuhdan jälkeen josta olen kuullut pelkkää negatiivista? asunto pitäis huomenna ottaa vastaan.

    • ristikivi1

      Täällä, Ristikivessä ei ole juoppoja sen enempää kuin missään muuallakaan. Asun itse Jva.n talossa ei mitään häiriötä ole tähän mennessä ollut. Typerää puhetta siellä, täällä ja tuolla onko juoppoja. Pihansiivous talkoita järjestetään ja muita tapahtumia porukalla. Kyllä niitä kauheuksia on Suomessa tapahtunut paremmissakin alueissa. Juopotkin on ihmisiä eikä mitään elukoita. Silloin on muutettava korpeen asumaan jos tälläisiä ihmisiä ja muita naapureita sattuu pelkämään. Minua nämä tälläiset puheet ärsyttävät. Kuka meistä toista parempi on. Jos kaupungissa ja esikaupungeissa haluaa asua niin silloin on hyväksyttävä kanssa asukkaatkin. Aikasemmin jo mainitsin mitä kaikkea täältä löytyy.

      • on omaakin elämää

        Kyllä löytyy varsinkin näitä kotipolttosen juojia ja toistensa asioita kyttääviä naapureita en ikinä muuttais sille peräkylälle


    • ristikivi1

      Maaseudun rauhaan muutto on sinulle se ainoa vaihto ehto. pappani aikanaan asui sellaisella pientilalla, jossa oli lähimpään naapuriin noin kaksikilometriä. Siellä ei ollut haittaa muista ihmisistä. Siellä sai elää sitä omaa rakasta elämää yksin ilman naapureita. Minulle on ihan sama mitä naapurit tekee, vaiko tekeekö mitään. Minun puolesta on sama vaikka kaikki alkoholit kielettäis kaikkialta, koska itse en ole koskaan käyttänyt enkä tulevaisuudessakaan käytä. Kuitenkaan en ole se henkilö joka näistä asioista päättää, joten en moiseen ajatukseenkaan halua päätäni vaivata. Jos mielestäsi naapuri kyttää, niin kyttäät sinäkin. Muuten tollaisia väitteitä et osaa täällä huudella. Jostain sinun täytyy myös tietää kotipoltto asuntoja kun täällä osaat niistä niin kertoa. Oletko siis itse se kyttäävä naapuri. Hanki se elämä.

    • sympatia

      Minä asun mieheni kans ristikivessä ja olemme tyytyväisiä.. 8 vuotta vierähtänyt moitteeettomasti...

      • hohohooo

        Minä asun kankitiellä ja rauhassa saa olla kunnes eläkepäivä koittaa


    • Onfkjskd

      Ristikivi on VIELÄ ok, mutta pahasti on sekin mamuttumassa. Ja kun mamuja alkaa virrata se tietää vaan että alaspäin ollaan menossa.

    • masku

      Parasta aluetta jos on perhe tai olet urheilullinen ihminen. Rauhallista ja vaurasta. Suurmarketit vieressä. Täällä asunut kohta kakskytä vuotta eikä muuttoaikeita. Kaunis luonto järvimaisemineen. Kerrostaloihmiset loistavat poissaolollaan, joten täällä tulee olla yhteisöllinen. Sinkkuihmiset, ravintolat niitähän ei ole joten ei sovi kaikille trendinuorille. Nyt ne rakentaa mutkaan kerrostaloja, mutta ne ovat kauempana Ristikiven varsinaisesta asuintaloalueelta. Lähikauppa puuttuu joten auto on välttämätön.

      • Eioleikävä

        Hyvä vaan jotta te pilkun n*****at asutte siellä hevon persreijässä


    • tosiasijjaaa

      Ristikivessä ei siis yhtään mitään palveluja, eli auto välttämätön.
      En muuttaisi vaikka kesällä kaunista seutua onkin
      . Kannattaa harkita muuta vaihtoehtoa, sieltä et sitten Jva:n asunnosta pääse pois edes asunnon vaidolla kun kukaan ei sinne takahikiälle halua.

    • gghggjgj

      Ristikivi on hyvää aluetta. Sieltä löytyy metsää lenkkipolkuineen ja Päijänne tarjoaa veden uimarantoineen. Sanoisin et Jyväskylän parhainta asuinaluetta. Asunnon ostaja voi valkata asuntoja, mutta Jva ei varmaan tarjoa monia mahdollisuuksia. Kannattaa tarttua nyt asuntotarjoukseen.

    • Rehellisyys

      Ristikivessä asuu viinasta tykkääviä ja ulkomaalaisia myös asuu.. kaupat on kuokkalan keskustassa ja keljon kauppakeskus on toinen vaihtoehto. Auto olis hyvä olla.. kävely matkaa on ristikivestä kuokkalan keskustaan. Tämä ei oo huhua vaan totta.

    • kokija

      Yksi ainoa pikkukauppa ,ei raha-automaattia,jotenkin takana....auto välttämätön . Siellä tiiviissä pientalo lähiössä vaan joutuu helposti silmätikuksi,talot vieri vieressä ja juoruihmisiä päivystää pihoilla omine kuppikuntineen ihan kuin Säykissä aikanaan,ahdistaa olla erilainen,eli kuljet yöaikaan vaikka hiljaa,kuuntelet päivällä musaa hieman kovemmin,tai jos sulle tulee kerankin äänekäs tuttu kylään .Sori,mut juopoista saa harmillisen naapurin,asui missä tahansa,sen takia en enää muuta kunnallisiin asuntoihin enään....sekä mamuista harmia sillotälö,,yöihmsiä ja äänekkäitä ja aina masinat täysillä,ei osaa olla hiljaa tai yksin kute juopotkaan.

      • Anonyymi

        Demariräkälä.


    • neuvokkuutta

      Ulkomaalaiset eivät osaa elää niinkuin ihmisten tulisi elää toisiaan kunnioittaen. He kun ovat tottuneeet asumaan teltassa ja yhtymään kameleihin.
      Pois ne pitää täältä saada. Pitäsiköhän Kaartin Pataljoonan tulla harjoitusammuntoihin.

      • Hehehehee

        Nyt irtoo cacci hyvin kun tämä kaappihomo inisee täällä tylsyyttään


    • ristiverinen

      Ei tänne kannata tulla! Painu Austraalijaan, siellä näet KENKUROITA.
      Tai hae turvapaikkaa Irakista, valita että Sipilä ja Merkkeli vainoaa sua.

      • Surkeaaon

        Ristikiveksessä on aika paljon näitä laitapuolen tallaajia. Itse en muuttaisi tuonne hevon kuuseen asumaan.


      • Anonyymi
        Surkeaaon kirjoitti:

        Ristikiveksessä on aika paljon näitä laitapuolen tallaajia. Itse en muuttaisi tuonne hevon kuuseen asumaan.

        Slummi mikä slummi.


    • Anonyymi

      Kovin on kateellista porukkaa. Vain Suomessa asuinalueet aiheuttavat yhtä syvää kateuden tunnetta. Ja vielä tässä keskustelussa alue mikä on harvaan asuttu, kauppoja ei ole, sopii perheellisille joilla on auto, eli ei kovin monille opiskelija-kaupunki jyväskylässä, ja silti ihmiset kiuhuu kateudesta. On ehkä vähän erikoista. Järvimaisema-kateuden kyllä ristikiven kohdalla ymmärtää, mutta yrittäkää nyt elää tyytyväisenä vaikka sattuisi joutumaan asumaan keskustassa tai jossain keljossa. Itse asun mäki-matissa, mutta serkkuni asuu ristikivessä ja käymme monesti kesäisin uimassa sen hiekkarannalla, serkkua ei saisi millään muualle asumaan.

    • Anonyymi

      Jos ei ole autoa ei missään nimessä Ristikiveen asumaan.
      Aikasi kiikutat ostoskassejasi linja-autolla niin alkaa pikku hiljaa ketuttaa.

      • Anonyymi

        Tämä on aivan totta. Itseäni ei haittaa, BMW kun käyntiin surahtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on aivan totta. Itseäni ei haittaa, BMW kun käyntiin surahtaa.

        Niin, ei haittaa silloin kun se suostuu käynnistymään.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe