Kertokaas

Abortti

Miks kaikki abortin puoltajat aina vetoaa "oisko itestä kiva synnyttää raiskauksesta alkunsa saanut lapsi?"
Totuushan on että suurin osa aborteista on sosiaalisista syistä ja tilastoissa on vain muutama raiskauksen takia tehty abortti.

21

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen puolesta

      Abortti on hyväksyttävä toimenpide, oli syy sosiaalinen tai ei.

    • Aina naisen puolella

      Ensimmäisen vastaajan kanssa samaa mieltä. Jokainen syy on pätevä aborttiin, oli se sitten se, ettei raha riitä lapseen tai ettei yksinkertaisesti halua lapsia. Mikään ehkäisy kun ei ole 100% varma. Mitä kukaan muu on päättämään toisen puolesta, milloin tämä saa abortin tehdä ja milloin ei? Minun puolestani vastustajat seisköön vaikka päällään ja huudelkoon "abortti on murha!"-soopaansa, se ei naisilta aborttioikeutta vie, eikä onneksi oikeuta vastustajia alistamaan näitä synnytyskoneiksi.

    • "älyllistä" murhaa

      Lasten elämät ja tappamisen vastustus ei lopu, lainsäädäntö järkeistyy ennemmin tai myöhemmin ja sillehän sinä et mahda mitään, vaikka kuinka tällä idioottifoorumilla mesoaisit. Lälläslälläslää. :DDDD

      • "lainsäädäntö järkeistyy ennemmin tai myöhemmin"

        Näin tapahtuikin vuonna 1970, jolloin laittomien aborttien ja niistä johtuvien kuolemien, lapsettomuuden ja sairastuvuuden määrä romahti.

        Muusta muutoksesta ei taida löytyä vastausta edes siitä mutupallosta.


      • höpön löpöt

        "Näin tapahtuikin vuonna 1970,"

        Se taantui radikaalisti sillon keskiaikaselle, lasten ihmisoikeudet pohjamutiin polkevalle raakalaistasolle.
        Mutupallos taitaa hönkiä että lait on kaikkitietäviä totuuksia ja ikuisen muuttumattomia :)


      • höpön löpöt kirjoitti:

        "Näin tapahtuikin vuonna 1970,"

        Se taantui radikaalisti sillon keskiaikaselle, lasten ihmisoikeudet pohjamutiin polkevalle raakalaistasolle.
        Mutupallos taitaa hönkiä että lait on kaikkitietäviä totuuksia ja ikuisen muuttumattomia :)

        Lait eivät ole muuttumattomia. Onneksi yhä enemmän yksilön oikeuksia ajatellaan ja naisetkin saivat edes lisääntymiseensä liittyviä oikeuksia ja mahdollisuuksia säädellä elämäänsä ja estää uupumus ja huolehtia terveydestään. Suuri parannus tapahtui 1960-1970 -luvulla, kun tuli kunnollinen ehkäisy ja ehkäisyvalistus sekä abortti- että päivähoito-oikeus.

        Vasta sen jälkeenhän on naisilla ollut kunnollinen mahdollisuus elättää sekä itsensä että lapsensa ja elää ihmisarvoista elämää. Tätä ennen naisten oli turvauduttava arveluttaviin keinoihin epätoivoisessa tilanteessa kun yhteiskunta ei reagoinut mitenkään vaan jätti naiset oman onnensa nojaan ja päästi kuitenkin miehet vastuusta kuten aina ja nytkin tapahtuu.

        Millä tavalla naisten ihmisarvojen tunnustaminen on muka keskiaikaista ja ihmisoikeudet pohjamutiin polkevaa raakalaistasoa?


      • naurettavaa draamaa
        höpön löpöt kirjoitti:

        "Näin tapahtuikin vuonna 1970,"

        Se taantui radikaalisti sillon keskiaikaselle, lasten ihmisoikeudet pohjamutiin polkevalle raakalaistasolle.
        Mutupallos taitaa hönkiä että lait on kaikkitietäviä totuuksia ja ikuisen muuttumattomia :)

        "Vasta sen jälkeenhän on naisilla ollut kunnollinen mahdollisuus elättää sekä itsensä että lapsensa ja elää ihmisarvoista elämää. "

        Juu, olihan se nyt niiin ihmisarvotonta ja kerrassaan kamalaa ilman tappamis"oikeutta" ja kaikki nykynen hyvinvointi on tappamis"oikeuden" ansioo!!! Ylistetty olkoon iäti ihana ylijumalaisen murhaava tappamis"oikeus"!!!!!!!

        "naisten ihmisarvojen tunnustaminen "

        Kuinka sitä nyt vois ollakaan ilman tappamis"oikeutta" :DDDD syntyneidenkin murhanneiden ihmisarvoa poljetaan todella TÖRKEESTI vankiloissa :((((( nyt barrikadeille huutaan niidenkin vapaan murhaoikeuden ja ihmisarvon tunnustamisen puolesta!!!!!!


      • pirkkojapena

        Lainsäädäntö tiukkenee entisestään. Ennen pitkää raskaus lopetetaan alkuunsa ja tehdään sterilisaatio jos äidillä ei ole mahdollisuutta huolehtia lapsestaan, juopot, narkkarit ym... epäsosiaalinen aines.
        Ei yhteiskunnalla ole varaa elättää henkilöitä joiden kohtalo on surkea, joudutaan kasvamaan huumeiden ja juoppojen keskuudessa. He tulevat seuraamaan tapoja jotka oppivat kotonaan.
        Lapsia ei saa tappaa, abortti on laillinen toimenpide ja tulee olemaan, et voi asialle mitään, vaikka mylvisit täällä niin kauan kuin elät.
        Voimaton raivosi tihkuu joka lauseestasi.


      • senku hekumoit vaan

        "Ennen pitkää raskaus lopetetaan alkuunsa ja tehdään sterilisaatio jos äidillä ei ole mahdollisuutta huolehtia lapsestaan"

        niitä murhankiilu fantasioitas... onneks vaan siellä rinnakkaistodellisuutes synkeissä mutu-unelmakuplissa ;))))
        Itsekästä mukavuustappamista tullaan vastustaan tasan niin kauan kun aborttöörit riehuu lapsentappamishurvittelujaan.

        Abortti on lapsen murhaaminen, lakipykälien varjolla tai ilman, ja tämä tulee totuus aina olemaan, et voi asialle mitään, vaikka mylvisit täällä niin kauan kuin elät.
        Voimaton raivosi tihkuu joka lauseestasi.


    • Ajatelkaa ympäristöä

      Syitä miksi abortti on sallittavaa ja tulee olemaan sallittavaa:

      1. Nainen ei ole mikään synnytyskone. Naiseen voi jäädä elinikäisiä arpia ja roikkumaha raskaudesta.

      2. Synnytys sattuu aivan kamalasti!

      3. Ihmisiä on maailmassa jo yli 7miljardia, ja ihmisten paljous luo lisää saasteita, joka puolestaan tulee todennäköisesti tulevaisuudessa tappamaan meidät kaikki. Olisimme jo todennäköisesti kuolleet omiin saasteisiimme jos kaikki vahinkolapset oltaisiin annettu adoptioon/pidetty.

    • ajatelkaa lasta

      Syitä miksi mukavuusabortit tullaan kieltämään ennemmin tai myöhemmin:

      1. Nainen ei ole mikään murhakone. Naiseen voi jäädä elinikäisiä psyyken arpia ja lapsettomuus lapsen kuoliaaksi repimisestä.

      2. Lapsen tappaminen abortilla sattuu kamalasti, eikä vähiten henkisesti!

      3. Ihmisiä mahtuu maailmaan vaikka edes me väestökadon Suomessa antaisimme kaikkien lasten elää ihmisoikeutettua elämäänsä.

      • osu ja uppos?

        Kolahtiks lujaaki? :))

        Synnytyskone :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        jopa jotain.


      • mutuvalhetursulle

        "Tiedoksesi että lääkkellisessä keskeytyksessä ei ole vaaraa lapsettomuudesta. "

        Ei vai?? Koskaan ei tuu tietenkään mitään tulehduksia eikä sellasta että se jouduttas kuitenkin sorkkiin tyhjäks... :) ja autuaasti unohtuu näemmä sekin että lapsettomuuteen voi olla myöhemmin miljoona muutakin syytä, vaikka se myrkytys ois sujunu kuinka "hyvin"..


    • toimi jo!!

      "3. Ihmisiä on maailmassa jo yli 7miljardia, ja ihmisten paljous luo lisää saasteita,"

      Mutta et oo vieläkään tehny asialle mitään ja vähentäny ITTEES täältä saastuttamasta?? Ainiin, löysät on pöksyissä etkä kykene muuhun kun tekopyhään passkanjauhantaan....

    • Kiva kun joskus joku esittää relevantteja aiheita pohdittavaksi. Kiitos siitä aloittajalle!

      On aivan totta, että vain murto-osa aborteista tehdään rikoslain olosuhteiden voimassa ollessa. Ja on totta, että suurin osa tehdään sosiaalisista syistä.

      Mutta tuo "oisko kiva..." -kysymys koskeekin vain raiskaustapausta, miten kysyjä on tarkoittanutkin. Miksi siis vetää asiayhteyteen muut perusteet, jos on kyse rikoslain olosuhteista? Miten sosiaalisista syistä tapahtuvat abortit liitttyy asiaan? Raiskauksestahan tuossa on kyse.

      Tällainen tilastollinen tosiseikka perusteiden jakaumasta ei oikeastaan ole peruste aborttia tarvitsevalle olla tekemättä aborttia tai olla puolustamatta aborttioikeutta. Kukaan yksilö ei aborttia tarvitessaan mieti aborttinsa perustetta vaan se tarve lähtee ihan yksilötason ongelmatilanteesta.

      Enkä minä ainakaan aborttioikeutta puolustavana näe mitään tolkkua siinä, että sosiaalisista syistä tapahtuvat abortit pitäisi evätä sen takia, kun raiskauksia tapahtuu niin vähän. Raiskaus on yksi peruste ja sosiaalisiin syihin taas luetaan iso joukko asioita, eikä näillä kahdella perusteella ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

      Olenkin monesti miettinyt, että mitä järkeä abortinvastustajilla on perustella aborttikieltoehdotuksiaan raiskausten vähyydellä. Pitäiskö raiskatuiltakin kieltää abortti kun raiskauksia on niin vähän vai mitä tämä tarkoittaa? Vai pitääkö nainen raiskata, että hän olisi ainoastaan tällöin oikeutettu aborttiin?

      Aina aborttiin joku syy on. Huvikseen sitä ei varmasti kukaan tee, vaikka abortinvastustajat kokevat "mukavuusabortin" tuovan elämään jotain ansaitsematonta mukavuutta ja etua, mikä on ilmeisesti abortinvastustajan oman elämän ongelmien syy. Pitäähän se syntipukki omaan onnettomuuteen jostain värvätä.

    • mutupallos pyörii

      "abortin vastustajalla on joko jostain syystä lapset jääneet saamatta tai sitten abortin vastustajalle on vahinkoraskaus sattunut kohdalle useastikin"

      Niinpä tietysti, oishan se nyt täys mahdottomuus olla ihan vaan eri mieltä kun sinä ;DD Mutta mikäs se oma pakottava motiivis sit olikaan, moni suosijakiihko taitaa olla täällä vaan hoidattamassa niitä omia kipeitä aborttitraumojaan tai jos ei oo tehny sitä, niin on muuten vaan kiihkofemininatsismin ja lapsivihan sumentama että järki on menny. Ehkä joillain on jääny lapset saamatta ja nyt haluaa että muutkin jää ilman ja tappais ne ihan tarkotuksella.

    • nahkatakkinen tyttö

      En ole koskaan vedonnut kyseiseen argumenttiin, yleistäminen on paha tapa

    • ikävä tosiasia

      Kysymys muistuttaa siitä tosiasiasta, että on eri asia
      tehdä abortti kuin tappaa lapsi. Kukaan ei varmasti
      hyväksy lapsen tappoa, vaikka tämä olisi syntynyt
      raiskauksen seurauksena. Sen sijaan kyselytutkimukset
      maailmalta antavat ymmärtää, että suurin osa hyväksyy
      kuitenkin abortin näissä tapauksissa.

    • mutuhatun tosiasiat?

      "Sen sijaan kyselytutkimukset
      maailmalta antavat ymmärtää, "

      Saisko niitä sit tännekin näytille?

      • etsivä kyllä löytää

        " Saisko niitä sit tännekin näytille? "

        Eipä taida maksaa vaivaa. Mutta googlaamalla niitä
        kyllä löytyy. Ja jos oikeasti kiinnostusta olisi, etsisit
        itse. Sinua näyttää kiinnostavan enemmän rähiseminen kuin
        varsinainen asiasisältö.


    • kuinkas arvattiinkaa

      "Mutta googlaamalla niitä
      kyllä löytyy."

      niin että 'kato ite googlesta' :DDDDDDD tässäpä se jälleen nähtiin, suosijoiden "todisteiden" taso ;'DDDD mutta toihan varmaan riittääkin sit seuraavan kerran taas kun joku kiihko alkaa inttää vastustajalta jotain joutavanpäivästä todistetta... "Mutta googlaamalla niitä kyllä löytyy. Ja jos oikeasti kiinnostusta olisi, etsisit itse."
      XDDD laitetaas talteen taas tämäkin ja muistutellaan sopivassa kohtaa ;))))

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe