Putimedia.

Natin

Jälleen kerran näyttää venäläisestä kaksoisajattelusta ja kaksoispuheesta, sekä käänteisestä psykologiasta, joita jo George Orwell kuvaili kirjassaan "1984": Juhlapuheissa Putin ja separatistipomot puhuvat tekevänsä yhteistyötä kansainvälisten viranomaisten kanssa, mutta sitten kun yhteistyön hetki koittaisi, toimitaankin täysin päinvastoin.

Sen sijaan, että venäläistahot pyrkisivät selvittämään tapahtunutta, he pyrkivät jälleen kerran hävittämään todisteita ja sotkemaan koko tutkinnan. Lopulta venäläiset tulevat syyttämään kaikesta "länsimaiden salajuonta", kuten perinteinen neuvostopropagandistinen tapa vaatii.

Eilinen venäläismedia olisi ollut hauskaa sirkustelua seurattavaksi, ellei kyse olisi ollut vakavasta asiasta. Ohessa muutama poiminta venäläisten propagandakoneiston pupputuotannosta, jota he syöttävät omalle kansalleen Venäjällä malesialaiskoneen alasampumiseen liittyen:

- Lentokoneeseen lastattiin Amsterdamissa 300 ruumista ja se lennettiin tahallaan maahan Ukrainassa Venäjän nolaamiseksi.

- Osa matkustajista oli vakoojia, joilla oli kiikarit mukanaan Venäjän maaperän tarkkailemiseksi lennon aikana.

- Malesialaiskoneen alasampui tuntemattomat 2 hävittäjälentokonetta jotka tulivat Mustalta Mereltä ja lensivät takaisin merelle ennen kuin Venäjä ehti pelastaa malesialaiskonetta.

- Malesialaiskoneessa oli Ukrainan ja CIA:n asettama pommi, jonka he räjäyttivät radiolla maasta käsin kun lentokone oli itäisen Ukrainan kohdalla.

- Malesialaiskone räjähti sähköisen hankauskipinän seurauksena, joka syntyi lentokoneen polttoainejärjestelmässä.

...ja kaikkia näitä toistetaan rinnakkain vakavalla naamalla: Propagandakoneiston kertoma "muka totuus" vaihtuu ja muuttuu koko ajan, mutta aina selityksenä (valhe) on se, että Venäjällä tai Venäjän tukemilla separatisteilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä, huolimatta siitä, että separatistipomo ehti jo tunnustaa (ja juhlia) alasampumista netissä ja että tapahtuma on dokumentoitu tiedusteluviranomaisten toimesta.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin läntiseen kohtuullisen luotettavaan tiedonvälitykseen tottuneelle tuo "Pravda" saattaa tuoda ylläreitä.

      Eihän kansan kuulukaan tietää totuutta vaan se mitä suuri päällikkö haluaa heidän tietävän.

    • VASKISEPPÄMESTARI!

      .



      HEI! Mitkä Rikostekniset todisteet kiistatta osoittavat sen, että Malesialaiskoneen ampuivat alas Venäjämieliset Itäisen Ukrainan ns. taistelijat? Onko Teillä Oikeistolaiset SINIMUSTAT väitteenne tueksi mitään muuta kuin erittäin kova Ryssäviha eli FINROSFORUM rl:n asiamiesten päähän piintymät?

      Nyt Te SINIMUSTAT ilmeisesti ajattelette jotain sellaista, että Hyvä Länsi on Täydellinen PARATIISI, kun taas PAHA ITÄ on saastainen hylkiö-, rikos- ja korruptiopesä sekä erittäin kehittymätön kansantalous. Uskotteko Te Oikeistoremmi todella jotain sellaista, että Venäjän ja Itäisen Ukrainan kansalaiset hyötyvät eniten Matkustajakoneen pudotuksesta vai onko tilanne se, että UKRAINA ja Oikeistosektori sekä SVOBODA saavat suorastaan tuulta purjeisiin omassa taistelussaan. Nyt Hyvä LÄNSI voi suorastaan riekkua Venäläisiä ja Venäjää vastaan ja vielä todella Kultaisella Lautasella.

      Onko nyt Hyvä Länsi rl:ssä Elinkeinoelämä kunnossa vai onko tilanne se, että Suomessa ja Laajemmin TELLUS-planeetalla on vähintään 30-40 kertaa kovempi TALOUSLAMA kuin oli ns. Suuren Laman aikaan 1930-luvun alkuvuosina? Miksi Mooses Ensimmäinen vielä tuhosi kaiken mahdollisen 1990-luvun loppupuolella ja 2000-luvun alussa SUOMI-nimisessä maassa?

      Onko Teillä siellä MEDIA:ssa selvillä se, että Ukraina-valtiossa toimii myös sellainen lähellä CIA:ta oleva yksityinen ns. Turvayhtiö kuin ACADEMY, ja jolla on varmasti palveluksessaan sellaisia henkilöitä, jotka tuntevat tasan tarkaan ilmatorjuntajärjestelmät ja ihan varmasti osaavat myös näitä käyttää. Nyt ihmettelen sitä, että MIKSI Te myös siellä MEDIA:ssa olette niin tavattoman varmoja siitä, että UKRAINA-valtiossa kaiken pahan ja kamalan aiheuttajia ovat vain ja ainoastaan ns. Separatistit, kun taas SVOBODA ja OIKEISTOSEKTORI koostuu täysistä Pyhimyksitä, vaikka näiden yhteisöjen jäsenet ovat harrastaneet ns. vasemmistolaisten, kommunistien ja venäjänkielisten hakkaamista ja vielä ovat polttaneet kommunistien, vasemmistolaisten ja venäjänkielisten piiritoimistoja ja vastaavia.

      Nyt ainakin minulle on aiheuttanut ihmettelyä myös se, että kun Kiovan MAIDAN joskus vuoden 2013 syyskuussa alkoi, niin ensin LÄNSILEHDISTÖ kertoi sen, että EUROMAIDAN-yhteisön Oikeistosektori- ja SVOBODA-yhteisön jäsenet hakkasivat vasemmistolaisia, venäjänkielisiä ja kommunisteja ja samalla Oikeistosektorin ja SVOBODA :n jäsenet ja kannattajat ylistivät tulisesti sitä ukrainalaisjohtajaa, joka oli ollut yhteistoiminnassa NATSI-SAKSA-valtion joukkojen kanssa Toisessa Maailmansodassa. Kun sitten siirryttiin Uuteen Vuoteen siis Joulun jälkeiseen aikaan, niin ÄÄNI Länsilehdistössä muutui täysin ja nyt alettiin ylistää Euromaidan- yhteisöä ihmisoikeusasian eteenpäin viennistä kuten myös Korruption vastaisen taistelun harjoittamisesta. Nyt sitten ihmettelen sitä, että Miksi LÄNSILEHDISTÖ muutti täysin suhtautumistaan Euromaidan-liikkeen toimintaan heti, kun Vuosi vaihtui ja oli tultu vuodesta 2013 vuoteen 2014. MIten Te siellä MEDIA:ssa olette ymmärtänyt tämän suhtautumisvaihdon, siis muuttumisen täysin päinvastaiseksi?

      • Miten mahdat määritellä sen minkä suuruinen lama on toiseen nähden joka on ollut aivan erilaisessa tilanteessa vai sanoisinko maailmassa.

        Meidän lamammehan on enimmiltään ylivelkaantumista.

        Nythän ei vielä puhuta mistään absoluuttisista todisteista sen lentokoneen alasampumisen osalta vaan siitä mikä näyttää todennäköiseltä.

        Kone ammuttiin alas kapinallisten/terroristien alueella.

        Nuo terroristit ovat aiemminkin ampuneet alas hallituksen kuljetuskoneita.

        Venäjä oli toimittanut heille tapaukseen soveltuvia ilmatorjuntaohjuksia.

        Terroristit estelevät tutkijoiden työtä pyrkien nähtävästi peittelemään omaa mokaansa. Jos he olisivat syyttömiä he ottaisivat tutkijat avosylin vastaan.

        Ukrainan hallituksen joukot eivät ole tarvinneet ilmatorjuntakalustoaan koska terroristeilla ei ole lentokoneita joten miksi he olisivat kaivaneet ne esille?

        jne. Helposti tulee mieleen ampujaryhmä, venäjämieliset terroristit!


    • LUOLAPAJAMESTARI!

      HEI"

      Ymmärtääkseni se SAKKI, joka on ottanut UKRAINA-valtiossa vallan, niin on valmis käyttämään ihan mitä tahansa keinoja sen aikaansaamiseksi, että VIHOLLINEN joutuu mahdollisimman suuriin vaikeuksiin. Nyt UKRAINA-Oikeiston jäsenet ovat vahvoilla jo siitä syystä, kun heidän tukenaan on koko HYVÄ LÄNSI ja ainakin EU-NATO-USA. Olen kai oikeassa siinä asiassa, että ainakin USA ja Teekutsuliike pitää Venäjää vihollisenaan jo siitä syystä, kun PUTINA ja Kumppanit panivat pisteen sille, että koko Venäjä-alueen Luonnon varat Presidentti Boris Jeltsin ja Kumppanien haluamalla tavalla annettaisiin ALE-hintaan esimerkiksi KU KLUX KLAN ap:n hallintaan.

      Haluaisin nyt odottaa mahdollista ns. puolueetonta tutkintaa siitä, että kuka tai ketkä ampuivat Malesian lentokoneen alas. Olette kai Tekin Hyvät Toverit Porvarit kanssani sitä mieltä, että jo tämän hetken Mainoskuvion avulla arvioiden Venäjä ei ole hyötynyt yhtään tästä Lentokonepudotuksesta.

      Minä ainakin jonkinlaisena KRIMINOLOGIA-harrastajana ihmettelen sitä, että mistä ihmeestä Ukrainan Nykyhallituksen korkea-arvoinen edushenkilö voi jo tällä hetkellä tietää tasan tarkkaan sen, että Separatistit ovat syypäitä lentokoneonnettomuuteen. Onhan Ukrainassa voimissaan myös sellaiset Aatesuuntaukset kuin SVOBODA ja Oikeistosektori. Minä ainakin olen sitä mieltä, että jos me voisimme uskoa sen, että Separatistit ovat syyllisiä Lentokoneonnettomuuteen, niin pitäisi kai nyt tulla todisteita jostain muualtakin kuin ns. Edun Saajilta eli Ukraina ja USA.

      PS Nyt Te Työeläkeläinen olette sitä mieltä, että ei ole ainakaan Hyvä Länsi -yhteisössä mitään sellaista kuin LAMA. Te olette myös sitä mieltä, että meidän siis Suomen ongelma on vain ylivelkaantuminen. Oletteko Te miettineet sitä, että mistä Suomen ylivelkaantuminen voisi johtua? Ainakin minä olen sitä mieltä, että eräs keskeinen syy on Teidän Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmin kehräämät suuret ökyhenkilöinen verohelpotukset.

      PS Nyt pitää vielä muistaa se, että Suomi ja Hyvä Länsi sekä TELLUS-planeetta on kärsinyt erittään kovan tason ns. Kysyntälamasta siis sellaisesta, että Yrittäjäkaarti ei ole saanut tuotteitaan kaupaksi haluamallaan hinnalla, joten on pitänyt ilmeisesti siirtyä ALE-hinnoitteluun. Nyt on sitten se Hyvä Kysymys, että miten me voidaan kumota kova Kysyntälama. Onkohan Teidän Porvarikaartin vastaus se, että alennetaan oikein kovalla kädellä pieneläjän palkkatasoa. Onko Kysyntälamaan todella AJATUSPAJA LIBERA rp:n keinot ainoita oikeita ja järkeviä?

      PS Me voimme nyt todeta sen, että ns Suuri Lama tapauksessa 1930-luvun alussa elvytys oli tehokas keino Talouselämän kasvun aikaan saamisessa, sillä siltarumputyöt ja vastaavat työllistivät todella hyvin. Nyt me voimme ihmetellä ja kummastella sitä, että mikä rakennustyömaa nykyään 2000-luvulla voisi työllistää rivityöväestöä vähänkään merkittävällä tavalla. Mikä voisi todella Hyvät Toverit Porvarit?

    • orm

      Aloitukseen nähden länsimedia toimii vastakkaisesti. Se tuomitsee kapitalistisen Venäjän jo ennen kuin mitään on tapahtunut.
      Jos ruoho taittuu Grönlannissa, Venäjä olisi sen takana. Näin kulkee pelin henki.
      Suomessa huhuja käytetään vaatimuksiin "rautaa rajalle".

      Sekä putimedia että natomedia toimivat samoin vastakkaisina pooleina. Työläisen kannalta asioista pitää tarkastella asioina.
      Länsi ei puhu sanaakaan Ukrainan työväenliikkeen tukahduttamisesta. Se tapahtuu ikäänkuin sivutuotteena, jota ei haluta huomatakaan.
      Ukrainan separistit tiettävästi saavat tukea ja rahoitusta yksiltä oligarkeilta ja Kiovan hallitus toisilta. Selkkauksen ydin lienee alunperin Kiovan hallituksen lait vähemmistökansallisuuksien oikeuksien kaventamisessa ja joista suurin ryhmä on etniset venäläiset.

      • Saattaahan se Venäjä olla omistusrakenteeltaan kapitalistinen mutta henkisesti se ei ole päässyt eroon komumentaliteetistaan.

        Venäjä on taas pyrkimässä hieman etuajassa "suurvallaksi", se kokeilee voimakeinoja vaikka paremmin se sujuisi ihan vain töitä tekemällä ja saavutuksistaan mainetta niittämällä mutta tuo vaatisi omaa työtä joka ei näytä sopivan komukoulutetulle nyt vallassa olevalle väestölle.

        Kun venäjä ja muut jälkikommunistiset maat demokratisoituvat niin niillä alkaa mennä paremmin.


    • että sillein

      "Saattaahan se Venäjä olla omistusrakenteeltaan kapitalistinen mutta henkisesti se ei ole päässyt eroon komumentaliteetistaan."

      Fasismin lyömisestä maailmassa on kulunut liki 70 vuotta. Jotkut Suomessa eivät vieläkään ole päässeet fasismiliiton vahingollisuudesta irti.

      • Joo, olet oikeassa !

        Siinä että olet mielisairas. Ei muuta.


      • Turhaa vauhkota jostain fasismista kun punafasismi jäi henkiin!

        Olisitte senkin lyöneet niin maailma olisi paljon parempi.

        Enemmän punafasismi on maailmaa pilannut kuin sen musta versio jonka lyömistä sinä hehkutat.

        Tuo komumentaliteetti on juuri sitä punafasismia!


    • ohoh ???

      Netistä asiantunteva lausunto BUK-asejärjestelmästä.
      Ehkäpä Tuomioja ei niin oikeassa olekaan!!!!

      "Suomen ulkoministeri Erkki Tuomioja väitti juuri äsken aamu teeveen hastattelussa, että Ukrainan separatistit- olisivat saaneet käsiin Venäjältä BUK M1 ohjustentorjuntalaitteen ja ammattitaidottomina ampuivat matkustajakoneen alas.
      Venäjän armeijan asiantuntija sanoo, että siviilit luulee, että kun nappia painaa niin kohde putoaa alas.
      Näin ei kuitenkaan ole sillä BUK on konkonainen asejärjestelmä, jossa on useita kuorma-autoja panssarivaunuja, monimutkaiset tutkalaitteet, varsinaiset laukaisualustat jne.
      Jos tälläinen kolonna olisi siirretty Venäjältä siviilikuvia varmaankin olisi netit pullollaan.
      Ilmatorjuntaohjuksen laukaisemiseen tarvitaan suuri koordioitu miehistö, joka on kouluttautunut vuosia.
      Mikään kivääri ja haulikkoporukka ei järjestelmää osaa käyttää.
      Ukrainan armeijalla on BUK ohjustentorjuntayksikkö alueella, josta laukaisun "tiedetään" lähteneen.
      Ukrainan armeija on kutsunut malesialaiskoneen alasampumisen jälkeen BUK miehistön pois alueelta?!"
      http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172392-erkki-tuomiojan-aseasiantuntemus-ja-separatistit

    • Natin

      "Mikään kivääri ja haulikkoporukka ei järjestelmää osaa käyttää."

      Näköjään ei.

      On todennäköistä, että venäläiset ovat kouluttaneet separatisteja käyttämään ohjuslaukaisualustaa ja siksi he innoissaan ovat heti tilaisuuden tullen ryhtyneet toimeen, ollen kuitenkin vielä riittämättömässä määrin koulutettuja erottamaan oikeata kohdetta väärästä.

      Oheisessa videossa näytetään yhteen BUK järjestelmään liittyvää kuljetusta Venäjältä Ukrainaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=BFMXPRHNKzs

    • Natin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe