Olen aivan loppu

IHANFINAALISSA

tähän tilanteeseen. Olen itse 19 vuotias nuori, kaunis, sopusuhtainen ja iloinen persoona. Mies on 22 vuotias hyvännäköinen ja joskus iloinen persoona. Eli tilanne on tämä.Olemme olleet yhdessä 3 vuotta josta yhdessä asumista vuosi. Minä opiskelen, aloitin juuri uuden ammatin opinnot ja opintotukea en saa koska vahemmilla hyvät tulot (Kelan mukaan vaikuttaa kunnes olen 21. Äiti on siis kirurgi ja isä sähkö-insinööri). Mies on työtön ja täten elättää meidät molemmat työmarkkinatuella ja asumislisällä. Pärjäämme rahallisesti hyvin. Mutta mutten parisuhde on omalla tavallaan päin vittua. Minä siivoan, tiskaan, kokkaan, pyykkään ja JOPA VIIKKAAN MIEHELLE VAATTEET KAAPPIIN KUIN LAPSELLE. Kun kysyn kiitosta näistä niin tulee valitus, "Missä minun kiitos on? Minä tämän kaiken maksan". Joo, aivan. Kela maksaa. Avusta on turha edes haaveilla. Mies menee omien menojen mukaan, yö myöhään ties missä. Koti ja nainen ei kiinnosta. Seksistä. Tai siis mistä seksistä? Sitä ei nyt oikeastaan ole. Alussa panimme kuin duracel-puput. Monesti päivässä. Nyt 1-2 kertaa kuussa??? Mikäkö lie ongelma. Ja kaiken kruunaa se, että se ei minusta ole edes seksiä. Minä kumarrun ja hoitelen miehen suullani esileikkinä. Hän ei edes katso minun alapäätäni. Se on sitten sen suuhoitelun jälkeen vain kalu sisään ja nylkytetään pari minuuttia. Riidat johtuu usein juuri kotitöistä ja seksistä. Onko minussa vikaa. Kuulemma nalkutan liikaa kun pyydän viemään omat roskat pois ja tiskaamaan omat tiskit. Onko se todella niin että minussa on se vika? Olenko enään hänen rakas? Missä mättää!? Kertokaa hyvät ihmiset!

19

528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnellisesti sinkku

      Kurjaa. Itse olin myös hänen tapaisen miehen kanssa kimpassa. Erosin ja on elämä ollut suunnilleen pelkkää aurinkoa tämän jälkeen ! :)

      • Alkuperäinen

        Tosiaan rakastan häntä silti. En tiedä miksi?


      • y5raetgrf
        Alkuperäinen kirjoitti:

        Tosiaan rakastan häntä silti. En tiedä miksi?

        Tunnet rakastavasi häntä, koska varmaankin teillä on ollut ihanaa aikaa ennen kuin muutitte yhteen? Sinulla on mielessäsi kuva siitä, millaista teillä voisi olla, jos mieskin kantaisi kortensa yhteiseen kekoon ja toive siitä saa sinut jatkamaan...
        Karu totuus vaan on, että ei parisuhde pitemmän päälle toimi pelkästään toisen osapuolen pitäessä sitä pystyssä. Sinusta on tullut miehelle itsestäänselvyys lyhyessä ajassa ja kun hänellä on kaikki hyvin, hän on sitä mieltä, että rutiset aivan turhasta.

        Tuossa iässä pitäisi oikeasti nauttia elämästä ilman mitään pakkopullafiiliksiä, joten kysypäs itseltäsi, että haluatko oikeasti tuota? Näetkö itsesi tämän miehen kanssa vielä vuosienkin kuluttua ja miten yhteinen elämänne on siinä välillä kehittynyt?


    • niin.

      Miksi olet tuon miehen kanssa. Ei se siitä parane. Olet sille vain palvelija, rakkautta teillä ei ole yhtään. Tuollaisten vätysten kans naise alkaa suhteeseen jotka eiosaa edes imuria käyttää.

    • Voi Luoja! Toivon, että saisit voimia päästä tuosta kaikesta eroon. Ihan todella! Rahallisesti tulee olemaan tiukkaa, mutta pärjäät kyllä jotenki! Usko minua: Mikä tahansa on parempaa kuin tuo. Meillä on vain tämä yksi elämä ja sekin aivan liian lyhyt hukata huonoon suhteeseen. Juokse karkuun vielä kun voit!

      • alkuperäinen

        Kiitos vastauksista. Tosiaan asiat on muuttunut lähiaikoina parempaan päin. Kyllä hän imuroi jne jos pyytää! Omaaloittenaisuutta miehestä ei löydy.


    • bye bye baby

      Miksi nuori nainen pilaa elämänsä tuollaisen äänien kanssa? Maailmassa on hyviäkin miehiä.

    • dfgfghgfhfgdghdghdgh

      Uskon että monille naisille tulee mielenterveysongelmia pitkällä aikavälillä jos tämä sanonta pitää paikkansa:

      "Kaikilla on tarve saada tasapainoisesti rakastaa ja kokea olevansa rakastettu."

    • Piste tarinalle!!!!

      Et ole enään hänen rakas, toivottavasti kirjoituksesi kuitenkin oli vain provo. Ei kai nykypäivänä kukaan nuori nainen voi olla noin tyhmä, että pilaa nuoruutensa ja opiskeluaikansa ilmaisena piikana ja jopa huo.rana olona??

      Mieti!

    • ---

      Kiitoksia taas. Tosiaan voisin kertoa hieman tarkemmin. Yksi asia vituttaa järjettömästi. Olen keittiössä, jossa suora näkymä tietokoneelle. Mies istuu siinä, minä tiskaan hiki hatussa. Hän laukoo "hauskoja" kommentteja pelistään ja huutelee jos "kuolee" tai häviää pelissään. Naureskelee ja näyttää oikeasti nauttivan elämästään siinä virtuaalipaskassa. Minä melkein kyyneleet silmissä kysyn, onko tuo reilua? Imuroisit edes siinä välissä. Kun pyydän imuroimaan, mies laukoo parit kommentit että "voi perkele, saatana, vittu oli peli kesken". Hän valittaa että pidän siisteyttä yliarvostettuna. Jos hän todella sen sitten näkee että siisteys yms. on minulle tärkeää, miksei sitten tee jotain sen eteen että olisin tyytyväinen? Hän jopa puhuu minulle ilkeästi. Tai sitten olen herkkä? En tiedä mutta se tapa jolla hän minulle puhuu ei oikein kuulosta minun korviini kauniilta puheelta. Hän on lapsellinen. Jos sanon jotain nin hän haistattaa paskat ja nauraa perään. Jos otan siitä itseeni niin hän sanoo vain "Voi vittu se oli ny läppä". Joskus riidojen yhteydessä saan kuulla olevani päävikainen. ämmä ja kaikkea muuta mukavaa. Riidan jälkeen väittää olevansa suutus päissään sanonut nämä. Riidan aikana valitta ettei jaksa jatkvaa "nalkutustani". Mitenköhän minä jaksan tätä? Kuulemma hän ei pakota minua tekemään näitä kotitöitä, mutta kysymys kuuluu, kuka ne sitten tekisi? Ei hän pärjäisi ilman minua vaikka toisin väittää. Pitäisikö viikoksi muuttaa vahemmilleni ja katsoa kuinka mies todella pärjää. Mutta pelkään että hän "tuohaisi" raha asiat ja kaikki menisi vain päin vittua. En osaa enää rentoutua!? OLENKO VAIN OIKEASTI ITSE SOPPANI KEITTÄNYT?


      AP

      • .......

        Häivy nyt hyvän sään aikana tuosta läävästä!
        Usko kokeneempiasi: TUO EI TULE KOSKAAN muuttumaan paremmaksi!


    • Mieti nyt vähän

      Oletko esimerkiksi lihonut suhteen alkuajoista, tai muuten saanut käytökselläsi miehesi kiinnostuksen katoamaan.
      Älä ensimmäiseksi syytä miestäsi, katso ensin itseäsi.

    • yksi ainut elämä

      No kestämäänhän tuo ei tule.
      Sääli vaan kun hukkaat nuoruuttasi tuohon, mutta kai se sitten kantapään kautta on mentävä.
      Joillekin se pitää rautalangasta vääntää. Jotkut ei opi sittenkään.
      En sano tätä pahalla vaan karvaan kokemuksen syvällä rintaäänellä. Kunpa avaisit silmäsi tyttö ja uskaltaisit olla itsellesi rehellinen.
      Sinulla on koko elämä mahdollisuuksineen avoinna. Mieti tosissaan mihin sen haluat käyttää.
      Kipeäähän se kai tekee, mutta kipua on opittava tässä maailmassa sietämään,ja joskus se on meidän parhaaksemme!

    • gklhkldslk

      Sanon tämän nyt sinulle nuori nainen elämäsi alussa. Meillä on vain yksi elämä, älä haaskaa sitä tuollaiseen paskaan. Poikaystävälläsi on joku luonnehäiriö. Sitten vanhempana lasten kanssa vasta oletkin kusessa, jos tuohon jäät. Lähde nyt kun vielä voit. Miehesi ei arvosta eika rakasta sinua, kun käyttäytyy tuolla tavoin.

      Rakkaus on ikuista, kohde vain välillä vaihtuu. Se seuraava rakkaus tuntuu aivan yhtä hyvältä, ja et varmasti huonompaan vaihda tuosta kokemuksesta oppineena.

    • Sinkkumies.

      Miten kaks pärjää yhdel työmarkkinatuella kun sehän on vain 550 euroa. Ruokakin maksaa jo 350 euroa kuussa yhdelle jos syö terveellisesti. sait on muita laskuja.

      • aurinkoinen ilta

        Hei,
        Miehesi ei ole kasvanut aikuiseksi! Teet hänelle kaiken, joko todella rakastat häntä, tai et uskalla lähteä suhteesta, no voit löytää paremman! Jos et uskalla , tai halua löytää toista niin lopeta se valitus ja piilota x box ohjaimet ja, muut, ja jos me mies siitä pimahtaa niin, mitä enemmän pimahtaa niin sitä enemmän hän on riipuvainen siitä. Tee hänelle selväksi mitä haluat suhteelta, jos hän siivoa tunnin , niin tunti pelaamista? Tee itsellesi mukava olo, hanki lkiva harrastus, älä tee ruokaa vaikka mies pelaisi läävässä, sitten kun huomaa, siivoatte yhdessä, älä ole hänelle äiti, muuten hän ei kasva aikuiseksi! Mutta aloita itsestäsi, osaatko nauttia päivästäsi ilman häntä? Osaatko olla yksin ilman että maailma kaatuu päälle? Jos hän ei arvosta sinua, ensin sinun tulee löytää oma arvostus, sinun pitää olla tosissasi, muuten hän ei ole,, älä tee hänen pyykkejä ja muuta! Unohda ne vain, sitten kun ei ole puhtaita vaatteita hänellä, kysy mikset pessyt? Jos asiat alkaa muuttua, voit pestä jos huvittaa, muuta sen ei pidä olla itsestään selvyys. Olin 3 lapsen kanssa ja tein saman virheen, ja nyt vasta 20 v jälkeen, mieheni on kasvanut aikuiseksi, mutta en tukeudu häneen tai riipu hänessä, voi kun olisin tajunnut sen aikaisemmin!
        Halaus jajaksamista ja iloa elämään!


    • jeesboks

      Moi! Minulla oli samankaltainen tilanne, mutta juuri toisinpäin. Olen siis mies ja minä tein kotona vuoden asumisen jälkeen aivan jokaisen asian. Alussa kyllä oli ihanaa ja niinkuin tekin, tyttöystävän kanssa seksiä oli joka päivä ja monta kertaa, mutta kuten sekin ja kotityöt ja myös minun seura ei enää kiinnostanu. Hän juoksenteli yö myöhään jossain ja hyvä jos aamuisin sai edes pusua antaa. Sitten kävin lukemaan hänen puhelimestaan viestejä ja eikös sieltä paljastunut että hän taitaa rakastaa toista miestä ja kaipaan hänen viereen kun ei muuten unta saa jne.... Ja kun muutin pois niin eikös heti ala se ruikutus että hän teki väärin ja haluaa minut takaisin eikä voi elää ilman minua ja pystyy muuttumaan jos haluan vielä yrittää.

    • www.

      Ongelmanne oikeastaan on se, että rupesit täysi-ikäiselle miehelle ÄIDIKSI, kun aloit häntä passaamaan ja kaiken hänelle valmiiksi tekemään. Ikuisena pikkupoikana hän tulee pysymäänkin, niin kauan kuin hänellä on nainen, joka luopuu tyttöystävän roolista, ja rupeaa hänelle äidiksi.

      Et varmaan osaa arvata, mutta tuosta juontaa sekin, ettei häntä enää oikein kiinnosta seksi sinun kanssasi. Kuka nyt ÄITINSÄ kanssa sekstailisi!

      Älä tee samaa virhettä enää seuraavassa suhteessa.

    • Ole järkevä

      Arvoisa ap. olet nuori 19-vuotias, sinulla on opiskelut kesken. Nyt olisi aika elää nuoruutta, eikä kuunnella tuonlaisen kumppanin kiroilua ja ennen kaikkea tuo pelaaminen, sehän ei lopu vaan lisääntyy. Lisäksi työtön , uskon myös aika kouluttamaton, joten laskepa nyt yhteen asiat.

      Miten hän voi tuhoa raha-asiat, älä anna sen tapahtua. Ymmärsin sinun olevan kodista, josta saat apuja, joten pidä tarkoin omat raha-asiasi omalla tililläsi ja hoida ne itse, ei minkäänlaista oikeutta toiselle päästä niihin ei edes nähdä niitä, sama itsellesi älä ole utelias hänen rahoihinsa, tämä menettely jo selvittää onko teillä jatko yhdessä. Yhteinen tili, johon kumpikin osallistuu omalla osuudella kodin menoihin.

      Noin nuoren se seksi on ollut se yhdessä pitävä asia ja kuten huomaat se vähenee ja tulee jokaisessa suhteessa alun jälkeen vähenemään, joten sitten astuvat kuvaan myös nämä muut elämään kuuluvat asiat, niidenkin pitäisi toimia ja teillä ei näin ole.

      En kehoita sinua tekemään minkäänlaista muuta asiaa, kuin että katsot näitä osa-alueita ihan omasta näkövinkkelistä ja tarkastele rakastatko todella tyyppiä vaiko seksiä hänen kanssaan.
      On hyvin viisas ajatus muuttaa vaikka sinne vanhempien luo ja katsoa, mitä kaveri tekee sillä aikaa, pari viikkoa jos pystyisit olemaan poissa alkaa totuus valjeta.

      Se että rakastaa seksiä, ei riitä rakkaudeksi, rakkaus on toisen huomioimista, yhteisiä suunnitelmia.
      Teillä on jo suuri eroavaisuus tuo toisen työttömyys ja pelihimo, joka kertoo, että eipä taida se työ oikein kiinnostaakaan.

      Ennen vanhempien luokse muuttoa raha-asiat niin, että kaveri ei pääse tilillsesi, eikä edes näe mitä siellä on ja etenkään sitä ovatko vanhempasi antaneet sinulle varoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe