Bull & Guru yhteistyössä taas!

-GSADGAG-

Matti ”Guru” Halonen jatkaa kolmen vuoden tauon jälkeen Jari ”Bull” Mentulan valmentajana. Matilla on toistakymmentä vuotta kokemusta Jarin valmentamisesta ja tuo kokemus on varmasti hyödyksi, kun Jaria aletaan viedä kohti seuraavia tavoitteita. On helppo uskoa, että tämä valmennussuhde tulee toimimaan ja Bullista saadaan parempi kuin koskaan.

http://www.bodylehti.fi/?p=5030

27

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -SAGASGSA-

      "Olemme taas tehneet töitä yhdessä muutaman viikon ja homma etenee paremmin kuin aikoihin. Treenit sujuvat todella hyvin. Tärkeimpänä ilo ja into treenaukseen, joka on jälleen sitä luokkaa, mitä se oli nuorena poikana. Nyt siis tehdään töitä tinkimättä ja ensivuonna noustaa lavalle…kovempana kuin koskaan J"

      http://www.bodylehti.fi/?p=5030

    • Ilouutinen

      HYVÄ!

    • Tuskin toimii

      Ei hyvää päivää, tämäkin vielä...

    • -Peke-

      Eikö Mentula sanonut jossain haastattelussa, että kilpailee tänä vuonna. No parempi ettei kilpaile ja saadaan ihan uusi kokonaisuus lavalle ensi vuonna. todella hienoa, että insuliini Milosista päästy eroon =)

      Nyt on luvassa jotain hyvää, loistavaa!

    • -AGAG-
    • Sikspackin ihailija

      Mä en oo kellää nähny niin isoja vatsalihaksia ku jarilla , miten sellaset saa? (tahtoo myös)

    • rthgbshnmjfyrumtd

      Ei v i t t u mitä p a s k a a... teiniarmeija taas vauhdissa. Ei suomen skene muuten pysyiskään pystyssä. Niin kauan kuin hyväuskoisia pässejä riittää niin homma pyörii.

    • TonyHa
      • Lintteri

        Iso mies toden totta.Tuntuu, että hän hengästyy jo puhuessaan, ei kovin hyvä merkki. Painaako lihakset hengityselimiä, astmaa vai mistä on kyse? Kardiota pitäisi varmaan tehdä rutkasti enemmän.


    • Pianomies-fani

      Minusta tuntuu, että Rikkaalla Pianomiehellä (Rich Piana) on parempi yläkeho kuin tällä, tosin en tiedä kehonrakennuksesta hevonkusenvittua, arvostelulaji jokatapauksessa.

    • EiKanoottia

      Vähän rivien välistä on luettavissa, että Bull loppujen lopuksi tajusi mitä Miloksen kanssa kävi. Kunto meni kisa kisalta huonompaan kuntoon, eikä Milos tainnut paljon välittää Bullin kropan toiminnallisuuksista. Lisäksi keskikropastakin ja heikkouksista puhuttiin, joihin Milos ei varmasti puuttunut mitenkään. Tehtiin vaan jotain giaintsettejä.

      Ja ketä tästä saadaan kiittää? Niitä faneja, jotka näistä asioista on kirjoitellut ympäri nettiä. Varmasti on Bull itsekin käynyt esim. tuota pakkiksen ketjua lukemassa, joka avasi omalta osaltaa silmiä. Mitä tästä nämä sai kiitokseksi? Ketju lukotettiin, Bull vetäytyi ´julkisuudesta´ ja lisäksi päälle tuli trollin maine.

      En ole itse kirjoittanut mitään tuohon Bullin ketjuun, mutta mielestäni voisi nyt edes suoraselkäisesti tulla esiin ja tehdä miehen teon ja kiittää näitä faneja, jotka tästä syystä trolleiksi leimattiin.

      • Lucero

        Onko Milos yleensäkään saanut valmentaja mitään hyvää aikaan, porukkaa kuollut hänen valmennuksessa, tosin en tiedä pitääkö sekään paikkaansa.


    • Mutta henki säilyi

      Milos vei sun kilos...

    • Miloksen valmennettavien kohtalot:

      Flex Wheeler = munuaiset
      Luke Wood = vainaa
      Mustafa Mohammed = munuaiset
      Sonny Schmidt = vainaa
      Greg Kovach = epämuodostunut apina
      Ed van Amsterdam = vainaa
      Ernie Taylor = synthol pelle
      King Kamali = pelkkä pelle
      Kris Dim = sydänkohtaus, halvaus
      Marius Dohne = munuaiset
      Jari Mentula = Lopetti Miloksen kanssa, mutta ehtikö Miloksen lääkkeet jo tehdä peruuttamatonta vahinkoa esim. Jarin sisäelimille?

      Listaa kun lukee, niin tuntuu, että Milos saa jotain ihme nautintoa siitä kun saa saattaa porukkaa sairaalakuntoon ja joskus jopa hautaan asti.

      Taitaa tämä Milos Sarcev olla jopa tähän lajiin liian hullu ja sairas tyyyppi.

    • Lääkäri

      Kaikki lääkkeiden käyttäjät ovat sairaita, kehonrakentajat varsinkin kun käyttävät niin paljon.

    • MattiH

      Silti käsittämätöntä että Milos sai näin kauan toimia valmentajana, paljon pahaa saatiin aikaan. Treenityyli näyttää muillakin Bullinpiirissä muuttuneen kertaheitolla. Vieläköhän Milos vetää leirejä Tampereella : )?

    • Milos takaisin!

      Ei tarvi katsella salattuja elämiä kun voi seurata näitten suomibodareiden touhuja. On paljon hauskempaa.

      • Evita 14v

        Minä katson Salkkarit (Salatut Elämät), Uukkarit (Uusi Päivä) Esinahan (Emmerdale), kakkanaamion (Kauniit ja Rohkeat) ja sit seuraa suomibodareita eritoten Petterin ja Miken seikkailuja, en ees tykkkää mistään rumista ulkomaalaisista ja en ees seuraa Nyssistä ku se näyttää arabilta.


    • Ministerit,herätys!

      Joo, teinitoisto on kyllä hieno lahja tälle maalle. Salilla parikymppiset nuoret suunnittelevat jo korvaushoidon aloittamista kun ikää tulee vähän lisää, kiitos näille vähän yli kolmekymppisille roinareille jotka foorumeilla vannovat korvaushoidon nimeen, kun oma tuotanto on tuhottu niillä myrkyillä.

      • Pyllytutkija

        Mulle on ihan kullinpillunvitunsama jos tuhoavat oman testotuotantonsa, mutta että verorahoilla aksetaan korvaushoito niin se korpee. Ainut hyvä juttu on, että noi ei ole kovin pitkäikäisiä.


      • Pimeetä porukkaa.

        ". Salilla parikymppiset nuoret suunnittelevat jo korvaushoidon aloittamista kun ikää tulee vähän lisää, kiitos näille vähän yli kolmekymppisille roinareille jotka foorumeilla vannovat korvaushoidon nimeen, kun oma tuotanto on tuhottu niillä myrkyillä. "

        Tämä oli tiivistetty todella hyvin, ja siis tuossahan ei ole liioiteltu mitään pätkän vertaa. Kolmekymppiset roinarit on kyllä jo nelikymppisiä ja siellä jo ihan 15 vuotiaat pikkupojatkin puhuu korvaushoidosta.

        Nyt mennyt jo niin naurettavaksi tuo touhu ettei sanotuksi saa.


      • Pyllyni on naitu
        Pimeetä porukkaa. kirjoitti:

        ". Salilla parikymppiset nuoret suunnittelevat jo korvaushoidon aloittamista kun ikää tulee vähän lisää, kiitos näille vähän yli kolmekymppisille roinareille jotka foorumeilla vannovat korvaushoidon nimeen, kun oma tuotanto on tuhottu niillä myrkyillä. "

        Tämä oli tiivistetty todella hyvin, ja siis tuossahan ei ole liioiteltu mitään pätkän vertaa. Kolmekymppiset roinarit on kyllä jo nelikymppisiä ja siellä jo ihan 15 vuotiaat pikkupojatkin puhuu korvaushoidosta.

        Nyt mennyt jo niin naurettavaksi tuo touhu ettei sanotuksi saa.

        Luonto karsii tyhmimpiä, ihan hyvä homma =)


      • Pimeetä porukkaa.
        Pyllyni on naitu kirjoitti:

        Luonto karsii tyhmimpiä, ihan hyvä homma =)

        "Luonto karsii tyhmimpiä, ihan hyvä homma =) "

        Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa.

        Mikki-hiiri paidat vaan päälle, tukka pystyyn ja hauista pumppaamaan. Sitten prse paljaana kuva habaposesta.


    • Hyvää kesän jatkoa!

      Pimeetä porukkaa.-nimimerkki heittää hyvää settiä! Asiathan on just noin niin kuin sanot. Tukka pystyyn ja korvaushoitoa piikillä persauksiin...

    • -DHSDHSDH-
    • -DFSHDFSHHSDHS-
      • Suosso

        Luulis, että noilla massoilla nousis yli 300kg ilman paitaa kuten Riku Kirillä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe