Illuminaatti teoria MH17 lentoturmaan

creanova

Malaysia Airlinesin MH17 lentoturmaan liittyy muutamia asioita, jotka herättävät kysymyksiä. New York Timesin journalisti siteerasi lentoviranomaista, jonka mukaan Malaysia Airlinesin lento MH17 (kone tyyppi Boeing 777) teki ensimmäisen lentonsa heinäkuun 17. päivä 1997, eli seitsemäntoista vuotta sitten. Malaysian Airlines lento MH17 ammuttiin alas 17. päivä heinäkuuta 2014.

Voiko kyse olla pelkästä huonosta sattumasta vai onko kyseessä illuminaatin teko? Lentoon ja koneeseen liittyy numerokoodi seitsemän ja seitsemäntoista, jotka toistuvat koko ajan. Vuosi 2014 numeroista saadaan laskettua numero seitsemän. Malaysia Airlinesin lento MH17 lensi lentotasolla 330, kun se katosi tutkasta. Numero 33 on vapaamuurareiden (illuminaateissa on vapaamuurareita) korkein aste. Voiko kaikki symbolisuus sekä numerokoodit olla sattumaa vai oliko tosiaan kyse illuminaatin teosta, jonka tarkoituksena oli uhrata tietty määrä ihmisiä tiettynä tarkalleen määrättynä hetkenä? En väitä, että näin on, mutta sekin voi olla mahdollinen selitys koneturmalle.

Malaysia Airlines lento MH17 lennolla uskotaan olleen noin 100 HIV/AIDS tutkijaa ja heidän joukossaan tunnettu tutkija Joep Lange. Valtaeliitin maapallon ihmisten väestönvähennys hanketta ajatellen HIV tutkimus voi ottaa melkoisen takapakin ja lisätä ihmisten kuolleisuutta, joka on illuminaatin tavoite. Tragedia tapahtui vain päiviä ennen suurta kansainvälistä AIDS konferenssia ja päivä sen jälkeen kun YK:ssa tiedemiehet suunnittelivat kykenevänsä lopettamaan AIDS epidemian vuoteen 2030 mennessä. Illuminaateille ei ole mikään ongelmaa järjestää HIV tutkijoita koneeseen tiettyyn hetkeen, sillä sen kautta olisi saatu kaksi tavoitetta täytettyä: ihmisuhrit saatanalle sekä edistää maapallon väestönvähennystä HIV tutkimuksen takapakin kautta. Illuminaatti voi käyttää Venäjä - Ukraina tilannetta hyväkseen luomalla siihen sopivan syntipukin ja siksi kone tiputettiin alas juuri itäisen Ukrainan ilmatilassa. En väitä tätä varmaksi totuudeksi, mutta illuminaatin tavoitteet ja numerosymboliikka osuvat kyllä yksiin koneturman kanssa.

sivulta http://www.kotipetripaavola.com/mustamessujalapsiuhrit.html

19

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauhistunutt

      karseeta. Ihan kauheeta.

    • puska paska

      Aivan varma että koneen tuhoaminen oli suunniteltu. Kuka vittu harjoittelis minkä tahansa ampumista oikeilla ohjuksilla.

      • perä puska

        Nato antoi ohjukset käyttöön ja kertoi koordinaatit valmiiksi. Seperastit osaa edes taskulaskinta käyttää.


      • öijbhgouhvouv

        Olette harhaisesa mielikuvitusmaailmassanne eläviä henkisesti lapsen tasolle jääneitä vajakkeja. Mikä tahansa tragedia vääntyy sairaissa aivoissanne salaliitoksi. Yhteys paikalliseen mielenterveystoimistoon olisi sinunkin kohdallasi paikallaan, jos et sitten jo ole avohoitoasiakas.


      • Auliisti valpas
        öijbhgouhvouv kirjoitti:

        Olette harhaisesa mielikuvitusmaailmassanne eläviä henkisesti lapsen tasolle jääneitä vajakkeja. Mikä tahansa tragedia vääntyy sairaissa aivoissanne salaliitoksi. Yhteys paikalliseen mielenterveystoimistoon olisi sinunkin kohdallasi paikallaan, jos et sitten jo ole avohoitoasiakas.

        Älänyt. Anna poikien ja tyttöjen kirjoitella.


    • Ei ole salaisuus

      Tuohon lentopäivään liittyy mielenkiintoinen yksityiskohta.

      TWA800

      Tapahtui heinäkuun 17. 1996.

    • hyijahui

      On kauheeta.

    • illu vaan

      Malesian airlinesin kone joka katosi 4kk sitten intian valtamerelle on nyt itä- ukrainan pellolla!
      Koneet ovat täysin identtiset ja valmiit ruumitkin mätiä 4kk piilottelun jälkeen. scearya vai?

      • ojhfikhgcc

        Ja siinäkin koneessa oli toistasataa hollantilaista? Pelle.


    • nw0 99

      MH17 JA MH350 olivat vierekkäin lähtöhetkellä,toiseen lastattiin AIDS ryhmä ja toiseen normimatkustajat. Missä on nyt AIDS ryhmä??

    • allunkone

      Karmaisevaa oli teon takana kuka tahansa.

    • ex novus ordo

      Maailman "eliittiväki" illuminaatit, joihin kuuluvat myös korkean tason politiikkoja, valtioiden päämiehiä, uskonnollisia johtajia, pankkiireita jne. harjoittavat lapsiuhri rituaaleja. Illuminaatit luottavat siihen etteivät ihmiset voi uskoa heidän tekevän törkeitä ja kauhistuttavia rikoksia, koska he ovat maailman valtaeliittiä. Heidän tekemänsä rikokset ovat niin kauhistuttavia ja hirvittäviä, että monet ihmiset eivät usko niiden olevan totta. Ikävää ja valitettavaa on, että se on kuitenkin totta, sillä osa (ei kaikki) maailman valtaeliittiä osallistuu okkultistisiin ja saatanallisiin rituaaleihin. Valtaeliitin rikokset perustuvat juuri siihen, että kun he tekevät tarpeeksi kauhistuttavan asian, niin he luottavat siihen ettei kukaan usko sitä ja siksi he saavat jatkaa kauhistuttavia tekosiaan.

      Ympäri maailmaa syksyllä illuminaattien seremonioissa tapetaan tuhansia lapsia. Satanistit uskovat saavansa voimaa tappamisten kautta. He voivat repiä sydämen irti ihmiskehosta ja paloitella sen osiin. Pääsiäisen aikana tapetaan aikuisia ihmisiä.

      Näihin rituaaleihin kuuluu myös seksiriitit, joita tehdään jopa nuorille lapsille. Seksiriitin uskotaan lisäävän voimaa sekä synnyttävän pelkoa ja lisäävään salaseuran jäsenten solidaarisuutta. Rituaalien kautta valtaeliitti etsii itselleen maallista valtaa ja voimaa sekä menestystä, jota he saavat palvoessaan saatanaa. Heidän menestymisensä hinta on kova, sillä he maksavat siitä lopulta iankaikkisesti kadotuksessa elleivät he tee parannusta ja tule Raamatulliseen uskoon.

      Illuminaatin jäsenet elävät kaksoiselämää, sillä he ottavat osaa näihin saatanallisiin rituaaleihin ja samaan aikaa toimivat yhteiskunnassa korkeassa asemassa kuten politiikkoina, lääkäreinä, psykologeina, terapeutteina, pankkiireina, lakimiehinä, hallitusten jäseninä, uskonnollisina johtajina ja vaikuttajina jne. He ovat vapaamuurarien eliittiä. He ovat eliitin jälkeläisiä, joita on lapsesta asti harjoitettu olemaan illuminaattien eliittiä.

      Illuminaatit käyttävät ihmisiä seksuaalisesti hyväkseen. Illuminaatti on soluttautunut kaikkiin uskontoihin ja pyrkii hallitsemaan niitä. Tästäkin syystä nykyään pyritään harjoittamaan ekumeniaa kaikkien uskontojen ja uskonnollisten sekä hengellisten yhteisöjen kanssa. Vatikaanilla on vahva ote illuminaateissa. Illuminaatti on homo-agendan, Aids:n ja seksuaalisen vallankumouksen takana. Illuminaatit vihaavat kaikkea mitä Raamatun Jumala ja totuus edustavat.

      Vuosittain n. 700 000 alaikäistä lasta katoaa Yhdysvalloissa sekä lukematon määrä lapsia ja aikuisia ympäri maailmaa. Osa kadonneista löytyy elävinä ja osa kuolleina. Monia heistä ei koskaan löydetä, sillä he päätyvät sieppauksen seurauksena saatanallisen rituaalin uhreiksi.

      • ex novus ordo

        Raamattu sanoo, että maan pedot tappavat ison määrän ihmisiä lopunaikana. Ilmestyskirjan  peto on liitetty ilmestyskirjassa Babylonian porttoon, joka tarkoittaa sitä että maan peto on antikristillinen voima, eli uuden maailmanjärjestyksen valtaeliitti, joka on tappanut ja tulee tappamaan tuhansittain ihmisiä joka vuosi rituaalimurhien kautta. Valtaeliitin suunnitelmissa on myös maapallon väestönvähennys ohjelma, joka tarkoittaa sitä, että he pyrkivät erilaisin keinoin vähentämään maailman väkilukua. Maapallon väestönvähennys tarkoittaa kirjaimellista ihmisten surmaamista, jota tehdään myös peitellysti erilaisten asioiden kautta.

        Maailmassa on noin 7 miljardia ihmistä ja maailman luonnonvarat alkavat loppumaan ja siitä ei riitä kaikille, niin sen tähden maailman valtaeliitti suunnittelee ihmisten surmaamista kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ilmestyskirjan kuudes luku kertoo minkälaisten asioiden kautta ihmisiä kuolee suuria määriä:

        Miekka on esikuvaa sodasta, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana ihmisiä kuolee suuria määriä ihmisiä erilaisissa sodissa. Ihmisiä kuolee nälkään, joka tarkoittaa sitä, että lopunaikana on paljon ihmisiä, jotka näkevät nälkää ja kuolevat sen tähden. Rutto tarkoittaa kulkutauteja ja epidemioita. Tämä tarkoittaa sitä, että lopunajan maailmassa ihmisiä kuolee paljon erilaisiin kulkutauteihin ja epidemioihin. Maan petojen kautta tarkoittaa maailman valtaeliittiä, jotka voivat olla monien sotien ja konfliktien takana. Samoin valtaeliitti voisi estää nälänhädän, mutta he eivät tee sitä, vaan antavat ihmisten kuolla nälkään. Samoin valtaeliitti ei halua lääketieteen ratkaisevan maailman terveysongelmia, siksi niin monia tiedemiehiä kuolee lavastettujen sekä suunniteltujen kuolemien kautta. Sitten on oma lukunsa valtaeliitin suorittamat rituaalimurhat, joissa ihmisiä tapetaan ja uhrataan saatanalle.


    • pohdintaa

      Tuohon aids.kokoukseen liittyi sellainen tausta juttu, että eräs henkilö paljasti siitä että virus on kehitety usan biologisen sodankäynnin laboratoriossa.

      Lähteeestä http://nwohavaintoja.blogspot.fi/ poimittua

      "[email protected]
      31.03.2007, 8:32 PM, Sue Arrigo kirjoitti:

      Tervehdys Dr. Cantwell,

      Kiitoksia siitä, että teillä oli rohkeutta ottaa totuus pöydälle. Ent. CIA:lle työskennelleenä lääkärinä korkealla turvaluokituksella. Minä kirjoitin aikanaan vuonna 1991 DCI Websteriin kirjoituksen, jossa otin esille USA:n biologisen sodankäynnin asiat, joita suoritetaan siihen suunnatuissa biologisen sodankäynnin laboratorioissa.

      Tein tuon sen jälkeen, kun sain käsiini vanhoja salaisia CIA:n Langleyn biologisen sodankäynnin tutkimuskeskuksen asiairjoja. Yksi asiakirja koski Bush vanhemman vaarallisia biologisten aseiden kauppoja Saddam Husseinin kanssa.

      Kirjoitukseni koski myös sitä, että kuinka minun milestäni biolgisten aseiden tuotantolaitokset tulisi sulkea. Mutta itse asiaan... HIV virus luotiin Ft. Detrickin laboratoriossa. Noihin aikoihin minä kirjoitin tuon raportin, että maailmaneliittiin kuuluville henkilöille oli jo vuonna 1983 otettu käyttöön toimiva rokote HIV-virukseen.

      Kaikki tämä josta kirjoitin on mielestäni rikos ihmiskuntaa vastaan ja tämän takia kaikki biologisten aseiden kehittämislaitokset tulisi sulkea lopullisesti. Se on myös rikos ihmiskuntaa vastaan, että HIV-virukseen on olemassa toimiva rokote vain tarkoin valitun eliitin käyttöön.

      Kun samaan aikaan muut HIV-tutkijat yrittävät kehittää tällaista toimivaa rokotetta ja kuitenkin miljoonat AIDS-potilaat kuolevat kuitenkin aidsiin.""

      Haluittiinko sitten estää tuollaisen tiedon leviäminen?

      • Ja miillähän ajalla pahikset teki AIDS-viruksen, kun ensimmäiset AIDS-tapauksiksi varmistetut on 1960-l. lopulta ja 1970-l. alusta?


    • Uskovaisen tyypillistä numerologiahullutusta.

      Vapaamuurariasteiden määrä muuten ei ole kaikissa vapaamuuraririiteissä 33, vaan määrä vaihtelee.

    • nwo 99

      Taas pelataan aikaa,tutkimusryhmiä ei päästetä onnettomuuspaikalle kun on niin levotonta. Samanlaista aikapeliä pelattiin myös MH370 kohdalla.

    • ???

      Illuminaatteja kun ei ole ollut olemassa sitten 1800-luvun, jotan aloittaja on väärässä jo siinäkin.

    • 10PistettäJaPapukMerkki

      Illuminaatti CIAn välityksellä pudotti Ukrainan hävittäjällä mh17 ja se oli todistettu ennen tätä ohjushöpinää jota Illuminaatti pitää yllä. Arvoitus mikä maa toimii maapallon on Illuminaattina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe