Herzoggi tulee Suomeen

Menenkö vai en?

Kertokaa
mikä on se syy
miksi hänestä varoitetaan?
Olen saanut jo kaksi tekstiviestiä
joissa kielletään osallistumasta
ja antamasta rahaa projektiin.

16

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätiuskovaiselle

      Eihän täällä osaa kukaan sinun varoittelijoiden puolesta sanoa mitkä juuri heidän syyt varoitella on.

    • Rahat rikkaalle?

      Älä rahaa ainakaan anna. Herran vuositulot ovat lähes 130 000 euroa.

    • kii5

      Siitä syystä että hän valitettavasti ei julista puhdasta evankeliumia vaan julistuksen joukossa on todella paljon erittäin vaarallista ja epäraamatullista New Agesta poimittua harhaa, joka on jopa niin vaarallista että sen uskominen voi vaarantaa, ja vaatantaakin, sinun pelastuksen.

      (Raamatussa varoitetaan tästä Gal. 1:6-9:
      Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin, joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin. Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.)

      Elikkä kannataa ihan oikeasti vältellä hänen kokoustaan. Sivumennen sanoen, hän ei suinkaan ole ainoa joka poikkeaa puhtaasta evankeliumista vaan heidänkaltaisiaan on hämmästyttävän paljon ihan tässäkin maassa.

    • Pelleilylle stoppi

      Ja mikähän niistä tuhansista jo olleista, olevista tai tulevista suuntauksista on puhdasta evankeliumia? Ei semmoista kuulkaa olekaan, vaan kaikki perustuu stand up -komiikkaan jota esittävät milloin kotimaiset tai ulkomailta tulleet "saarnamiehet".

      Tällä pelleilyllä pilataan koko kristinuskon ydin ja hyvää tarkoittava sanoma.

      Ei kannata tukea moista toimintaa menemällä paikalle edes uteliaisuuttaan.

    • Tutustuttavaksi

      Niiden joita Herzog kiinnostaa, kannattaa tutustua oheisiin puheisiin ja kirjoituksiin.
      Jokainen puhuja ja kirjoittaja avaa tätä aihetta osaltaan.

      Heimo Enbuskan artikkeli Ristin Voitossa:
      http://s29.postimg.org/jz9l351vb/herzog1.jpg
      http://s29.postimg.org/qi2fg2e2f/Herzog2.jpg

      Pasi Turunen; Herzog ja kirkkauden invaasio läpivalaisussa: http://www.patmos.fi/arkisto/747/pasi_turusen_puhe_15_6_nyt_patmoksen_mediakanavalla

      Leo Mellerin puhe: David Herzog - mies ja hänen sanomansa, kirjojensa ja Raamatun valossa:

      http://www.youtube.com/watch?v=3oJZezpXEvU

      Juha Ahvion arviointia David Herzogista: http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/571/david_herzogin_opetuksen_perustavanlaatuisen_vakavista_teologisista_ongelmista

      Patmos-radio 31.5: Miksi kiistelty David Herzog tulee Suomeen? Mika Jantunen, Pasi Turunen ja Petri Mäkilä keskustelevat: http://patmos.studio24.fi/media/miksi_kiistelty_david_herzog_tulee_suomeen/2641?p1=1#ui-tabs-0

      Salme Blomsterin arvio David Herzogista: http://keskustelu.suomi24.fi/node/12238826

      Petri Paavolan monisivuinen tutkimus Herzogista: http://www.kotipetripaavola.com/davidherzog.html

      Ilkka Koiviston blogi "Viis faktoista — kunhan Jeesusta julistetaan": http://blogitaivas.fi/2014/06/16/viis-faktoista-kunhan-jeesusta-julistetaan/

      Lisämateriaalia:
      Video "Herzog tulee!": https://www.youtube.com/watch?v=o2EFWXVFzC4
      Video "Menestyksen lupaajat": https://www.youtube.com/watch?v=u4GXWZuPGHw

    • Mene rukoillen

      Aina voi mennä hengelliseen tilaisuuteen jossa evankeliumia Jeesuksesta julistetaan. Ei kannata pelätä varoittelijoita.

      • Varoituksen sanat

        Kyseessä on uskonnollinen huijari, illusionisti, taikuri. Koska kyse on uskonnosta, eli liikutaan henkimaailman seassa, tuollainen toiminta on viattomalle kuulijalle vaarallinen kokemus. Tällaisessa tilaisuudessa tulee fundamentalistiselle Raamatun lukijalle paha olo. Hän kuulee Raamattua väärinkäytettävän, selitettävän väärin, eli harhaoppisesti, että tarkoitushakuisesti. Hän ei ole uskoa korviaan, eikä silmiään ja hänen tekisi mielensä avata suunsa ja varoittaa muita. Hänelle tulee paha ja ahdistunut olo. Miksei tulisi, kun kysymys on Perkeleen voimista, okkultismista? Paha olo on siis Pyhän Hengen varoitus: "lähde pois!" Samoin on ihan tuon laittamani videon kohdalla: kun olet kuunnellut "riittävästi", sulje se.

        Mutta varoitushuutojen esittäminen riivatussa, lihanhimojensa vallassa olevien ihmisten joukossa on kuitenkin tarpeetonta, jopa vaarallista. Kuulettehan te tuon videon alussa tuon joukon orgastisen huokailun taustalla. Juu, juu, he ovat pelkästään lihallisissa orgasmeissaan! Tuollaisen henkilön seuraajat eivät edes lähtökohtaisesti ole tosikristittyjä, vaan jo valmiiksi uskossaan ja hengessään epärehellisiä, epäraittiita. Kyllä he Raamatun tuntevat, mutta se ei heille sellaisenaan kelpaa. Pitää saada ripaus taikuutta, okkultismia, henkivaltoja, lihallisuutta lisää, enemmän kuin Jumala on luvannut, tai sallii. Ei parannusta, vaan päinvastoin lihantekojen pyhittämistä. He ovat kyllä tietoisen valintansa tehneet, eksytyksen puolelle.

        Tuollaisesta tulee kunnon kristityn pysyä kaukana, sillä Saatana on ihmistä vahvempi: jos sille avaa pienenkään portin, se pujahtaa siitä sisään.


    • Eräs näkemys

      "Jos et ole herkästi suggeroituvaa ihmistyyppiä, niin näet vain paljon ihmisiä, jotka intoilevat valtavasti siitä, miten "voimakkaasti voivat tuntea Hengen olevan tilaisuudessa läsnä" etkä itse voi todeta mitään erikoista. Tilaisuus tuntuu vain pitkältä ja tylsältä, ja täydelliseltä ajanhukalta.

      Jos antaudut tilaisuudessa käytettäville joukkosuggestion menetelmille ja olet sellainen ihminen, johon voidaan niillä menetelmillä vaikuttaa, niin ehkä johonkin erikoisiin tunnelmiin pariksi tunniksi pääset, ja siinä onkin sitten kaikki.

      Varmasti paikalle saapunutta joukkoa "lämmitellään" ensin pitkään kestävällä, äänekkäällä "ylistämis"sessiolla, jossa toistetaan moneen kertaan jokaisen laulun säkeitä. Niissä on sellaisia aiheita, että Jumala on suuri ja tekee voimallisia tekoja ja on täällä ja ennen muuta täyttää Hengellä. Porukka halutaan suggeroida odottamaan, mitä ihania kokemuksia ja elämyksiä tänä iltana saadaan.

      Lisää suggerointia tulee puheissa. Kerrotaan, mitä oli tapahtunut aikaisemmissa kokoontumisissa. Vakuutellaan, että nyt on erityinen ilta ja lupa odottaa vaikka mitä.

      Ohimennen tilaisuudessa saatetaan mainita Jeesuksen kärsineen kuoleman ristillä ja ottaneen pois maailman synnin. Evankeliumin ydintä tuodaan hämäyksen vuoksi sen verran esille, että saadaan vaiennettua arvostelijat! Mutta kokonaisuudessaan tilaisuus on muuta kuin ristin evankeliumia. Pääasiana ovat ajalliset (ehkä muutenkin varsin mitättömät) ihmeet ja tunteiden kokeminen.

      Saattaa tulla pitkä kolehtipuhekin, jossa ei ole tietenkään rahaa pakko antaa mutta ovelasti liitetään runsas antaminen siihen, että saa kokea sinä iltana isompia ihmeitä kohdallaan.

      Sitten joku voimakkaammin suggeroituneista osallistujista pyydetään lavalle ja kysytään, ovatko hänen hiuksensa kasvaneet. Ja hänestä ehkä tuntuu että joku hiustupsu jossain kohdassa hänen päätään saattaa nyt kyllä ehkäpä tuntuakin paria milliä pidemmältä kuin ennen tätä tilaisuutta. "Evankelista" (siis se shown pääesiintyjä) huutaa sitten innokkaasti, että tälle veljelle tapahtui juuri nyt hiusten kasvamisen ihme! Halleluujaa! Ja kaikki osoittavat suosiotaan ihmeelle...

      Tähän tyyliin se menee."

      http://uskojaelama.net/forum/index.php?topic=2568.msg225867#msg225867

    • Rukoileva kristitty

      Emme ole uskossa Herzogiin! Eräät näyttävät olevan.

      Miksi pitää mennä edes tukimaan outoja ilmiöitä ja vierasta sanomaa? Miksi?

      Mutta miksi Herzog tulee Suomeen? Onko hänellä kenties joku sellainen sanoma meille, jota emme vielä tiedä? Pystyykö joku suomalainen saarnaaja kuulemaan rukouksessa samaa?

      • vastaus sulle

        Rahaa se tulee hakemaan.


      • floksi

        Jaa miksi Herzog tulee Suomeen?
        Koska hänet kutsuttiin. Siinä koko ongelma.


    • menemene

      Mene toki ja varaa rahaa rutkasti mukaan, että saat antaa amerikanmiehelle tarpeeksi, itseasiassa, jos tilisi on vähissä kannattaa ottaa lainaa ja maksaa sitten reilummin. Varma nakki siunauksille!

    • hyväksi käytetty

      Myy sielusi hänelle niin saat kaiken haluamasi.

    • Järki hoi

      Yksi epäilyttävä juttu on noi kultahampaiden ilmestyminen suuhun ja kultapöly jne. Jotenkin tulee tunne, että ei Jeesus kultahammasta antaisi ihmiselle.. Siis miksi juuri KULTAhampaan? Sitä paitsi se on rumakin. Uskon Hänen antavan terveen ja luonnollisen valkoisen hampaan. Ja kultapölystä ei taideta mainita Raamatussa mitään. Ja se tulee muistaa, että kaikki yliluonnollinen ei ole Hänestä!! Lukisin senkin ajan Sanaa kuin menisin kuuntelemaan epämääräisiä.

      • Garlic Clove

        Herzog kertoi hoitaneensa omaa hammassärkyään valkosipulinkynnellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe