Pettäjä liittyy seurakuntaan.

kuultua puhetta!

Raivoisilla aplodeilla tervetulleeksi seurakuntaan toivotettiin eräs mies joka julistettiin uskovaksi ja uudestisyntyneeksi ja joka sai hengen kätten päällepanemisen kautta.
Hieman myöhemmin paljastui ikävä yllätys. Mies upotuskasteesta ja hengen täyteydestä huolimatta tunnusti olevansa homoseksualisti.
Kuinka on mahdollista saada usko, uudestisyntymä, kaste ja henki pelkällä vastaanottamisella ja siitä todistamisella?
Tämän miehen todistaminen sanoessaan olevansa homo kertoo helluntailaisilla olevan uskon jota ei ole taivaasta vahvistettu.
Ihmisten vakuutteleminen ei ole Raamatullista uskoa vaan se on yleistä uskoa helluntailaisten parissa.

7

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoijjakkaata

      Halloo, eikö homo saa tulla uskoon??!!

    • ehyt.

      Kuinka moni homo oli tai tuli uskoon riehuessaan kuin villisiat lootin ovella ja vielä enkeleitä himoitsivat kiihkossaan?
      Löydätkö Raamatusta ainuttakaan eheytynyttä Jumalan hylkäämää homoa?

      • EvaS.

        Eivät terveet tarvitse parantajaa vaan sairaat. Hmo tarvitsee pelastuksen samoin kuin syntinen heterokin.


    • Vaitoehtoja on 2vain

      Jumalan syli on auki kaikille,mutta kun ihminen tulee uskoon Jeesuskeen Ristukseen ja uskoo saaneensa synnit anteeksi ,niin ihminen ei saa harjottaa syntistä elämää,ei se synti mitä on ennen uskoontuloa harjoittanut on jätettävä,kaikki on oltava hyvää ja sanan mukaista ja elää moitteetonta elämää Armossa,ne Homoudet ja Lespudet ovat jätettävä,jos pelastua haluaa ihminen tosissan,muuten se uskoontulo on turhaa,ei Jumala salli eikä pakotakkaan ketään pelastukseen se on vapaaehtosta,mutta uskoon tulo on suuri askel,mutta viisas askel ihmiselle,että ei sitä haluakkaan syntiä tehdä,kun se uskoontulo on ijankaikkiseen vaikuttava asia ja kerran saa olla Paratiisissa,mitä ihminen ei tajuakkaan täällä mitä se oikeastaan on se ihanuus ja ilo,mikä kestää ja kestää ! Ari

    • Rouboukop

      Eenokki vetää henkeä välillä.

    • Syntisen ystävä

      'Rakkaat veljet ja sisaret Herrassa!

      Yrittäkää ymmärtää uskon perusasiat, älkääkä sulkeko Taivaan ovea kenenkään edessä:
      1. Jeesus antaa synnit anteeksi niin heteroille, homoseksuaaleille kuin muillekin kurjille syntisille, jotka syntinsä tunnustavat ja tekevät parannuksen.
      2. Uskoon tullut homoseksuaali sitoutuu uudustisyntymisessään seuraamaan Jeesusta armossa ja totuudessa. Hän ei harjoita enää homoseksuaalisia suhteita, aivan samalla tavalla kuin uskoon tullut sinkkukaan ei enää harjoista seksuaalisia suhteita. Kuinka moni uskovaksi mainittu sinkku hyväksyy esiaviolliset seksuaalisuhteet, kun ne vain tapahtuvat rakkaudessa ja suhteen tarkoitus on edetä avioliittoon - kuinka moni heistä saa omantunnon piston, kun suhde päättyykin, eikä avioliitto koskaan toteudukaan? Miksi homoseksuaalit nostetaan aina tiukun nokkaan - onko seksisuhteessa tai avoliitossa missään suhteessa parempi tai vähemmän syntinen?
      3. Rehellisyys ja totuudellisuus ovat sydämen uskovan todellisia tunnusmerkkejä. On oikein, että homoseksuaalisen taipumuksen omaava kertoo avoimesti taipumuksestaan, puhuu sitoutumisestaan elämään ilman seksuaalisuhteita ja pyytää seurakunnan esirukousta kilvoitteluunsa.
      4. Miksi homoseksuaalisuus on aina esillä aivan kuin se olisi suurin synti? Monet tuntemani helluntailaiset olivat mukana Suomen historian suurimmassa taloushuijauksessa, Win Capitassa keräten suuria omaisuuksia tekemättä koskana parannusta. Asiasta tiedettiin, mutta kukaan ei siihen millään lailla puuttunut - miksi te puututtu homoseksuaalisen taipumuksen omaavaan, jos kyseinen henkilö kaiken huipuksi vielä tahtoo elää puhtaasti ja pysyä irti seksuaalisuhteista?

      Nimim ehyt kysyy: "Löydätkö Raamatusta ainuttakaan eheytynyttä Jumalan hylkäämää homoa?" Kysymyksesi on johdatteleva - entäpä, jos kysyisimme näin: "Löydätkö Raamatusta ainuttakaan eheytynyttä Jumalan pelastamaa homoa?" Johdatteleva kysymys vie meidät sellaiseen johtopäätökseen, että ellei henkilö pääse irti homoseksuaalisesta taipumuksestaan, niin hän on Jumalan hylkäämä. Olet sisäistänyt armon ja Jeesuksen sovitustyön hyvin kapeasti, jos rajaat jonkin taipumuksen tai synnin armon ja anteeksiannon ulkopuolelle.

      Ajatteleeko joku todella niin, että sen tähden, että joku on heteroseksuaali, niin hän elää elämänsä puhtaammin kuin joku toinen? Mille jalustalle te nostatte itsenne - ettekö näe, että olette vain kurjia, armahdettuja syntisiä, eikä kukaan teistä ole toista parempi.

      Kaunein kuva, minkä Raamattu Jeesuksesta antaa on se, että häntä kutsutaan syntisten ystäväksi. Kenen ystäviä te olette?

    • ehyt.

      syntisten ystävälle.

      miksi te puututtu homoseksuaalisen taipumuksen omaavaan, jos kyseinen henkilö kaiken huipuksi vielä tahtoo elää puhtaasti ja pysyä irti seksuaalisuhteista

      Emme me taipumusten vuoksi puutu jos hän siitä kärsii tai joku toinen tahtoo luopua homoseksuaalisuuden synneistä.

      Missä se esimerkki nyt oikein viipyy ja samalla vastaathan liikkuivatko apostolit siellä missä homoja oli?
      Entä Jeesus? Etsikö Herra Jumalan himoihinsa hyljänneitä homoja ympäri israelia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe