Miltä pettäjästä tuntuu

Kysymyksiä pettäjälle

Millaiset omantunnon tuskat on?
Onko paha mieli, hävettääkö.
Mitkä tunteet omaa kumppania kohtaan.
Millaiset tunteet sitä kohtaan jonka kansa petit?

89

1069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fbfcnvgmvg,b

      Pettäjästä ei tunnu miltään, mikäli on ihastunut (ja tavallaan sairas). Häpeä ja mielipaha tulevat jälijunassa. Kumppania kohtaan ei ole tunteita ollenkaan salasuhteen alussa, vasta myöhemmin alkaa näkemään ne asiat puolisossa, joita alunperinkin arvosti. Tunteet sitä kohtaan jonka kanssa pettää laimenevat, kun suhteen on lopettanut.

      • no just

        Eli kun vapaa ihminen ihastuu, se on "terveen merkki", mutta kun varattu ihastuu, se on "tavallaan sairas"?


      • göldsgjöa

        Ihastuminen on täysin normaalia, oli sitten varattu tai vapaa.


      • sekopää

        Mistä kohtaa se pettäjä on sairas jos ihastuu? Päästäkö? No sitä hän kyllä on, mutta ei ihastumisen takia. Vaan sen takia, ettei kunnioita eikä arvosta puolisoaan edes sen vertaa että pitäisi ihastumisen vain ajattelun tasolla. Ihan oikeesti, rakastaako pettäjä sun mielestä ketään muuta kuin itseään? Arvostaako hän sua kun pettää? Mistä se arvostus yht'äkkiä sitten löytyy jos salasuhde loppuu? Sekö on arvostuksen merkki, kun ei jättänytkään sua.

        Omituista ajatella, että ihastunut olisi sairas. Mä olen kai sitten alati sairas. Ja ihan sekopää, kun varattuihinkin olen ihastunut.


    • serafia s

      Siitä on jo vuosia, no ehkä on etäisyyttä tarpeeksi:
      Kun ihastuu ja rakastuu sata lasissa, ei omatunto mykistyy. Ei ollut paha mieli, ei hävettänyt... Alkuun. Sitten nousi pintaan ajatus, että oma kumppani on ansainnut parempaa kuin "poissa olevana paikalla" olevan siipan.
      Tietyt piirteet omassa kumppanissa ärsyttivät entistä enemmän, no mitäs kun salarakas oli niin erilainen ja ihana...

      Rakastuminen toiseen johti eroon vuosia sitten ja meistä tuli salarakkaan kanssa julkisesti pari lopulta. Tietysti vankassa alamäessä olleen avioliittonsa olisi voinut päättää fiksummin kuin rakastumalla toiseen, se on oikeastaan ainut seikka, mikä kaihertaa. Mutta mennyt on mennyttä, haavat nuoltu puolin ja toisin.

    • en kadu edelleenkään

      Omatunto ei kolkuta, kun on niin rakastunut että. Eihän rakkauden tunteminen voi olla väärin. Rakastunut ihminen ei vain osaa olla pahoillaan. Ei hävettänyt, mutta pidin huolen, että en kärähdä. Nimittäin jos jutusta tuleekin jotain, silloin voi vielä lähteä omasta liitosta ns. siististi. Jos kärähtää, paletti on sekaisin joka puolella. Oma kumppani ärsyttää ihan koko ajan. Järjellä tajuaa, että toinen on ihan ok, mutta kun sydän näkee vain virheitä siinä toisessa. Lopuksi toinen alkaa jopa niin paljon ärsyttään, että ei halua koskea, seksistä puhumattakaan. Riippuu ihmisestä, alkaako omaatuntoa soimaan missään kohtaan. Jos toinen on ns. hyvä ihminen, niin alkaa, jos toinen vain haukkuu, huutaa jne. ei varmasti ala. Pelkkä toisen näkeminen voi yököttää, jos niikseen. Riippuu tilanteesta.

      • huumahumma

        Mitä teet naimisissa, jos kumppani yököttää. Salasuhdetta ei tule, jollei itse sellaista halua. Ihastumisia on kaikilla. Tunteet laimenee ihastusta kohtaan, jollei tee asialle mitään. Toki, jos on halujen vietävissä, niin hyppää hetken huumaan. Liitto vaatii työtä pysyäkseen vireänä. Vireyttä ei tuo ulkopuoliset suhteet,ne johtavat liiton kriisiin.Teot ratkaisee.


    • näin meillä

      Ei minkäänlaisia tuskia? Hyvä olo on. Seksi on seksiä. Ei sen kummempia tunteita jälkeenpäin. Ei hävetä. Miksi pitäisi, ja ketä? Puolisoa kohtaan normaalit tunteet. Ei me toisiamme omisteta. Ja vastaan jo valmiiksi, mieskin saa mennä, ilman raportointia. Viihdymme hyvin yhdessä myös, rakastamme ja rakastelemme.

    • Seksioniloinenasia

      Omantunnontuskat? Ei niitä ole. Miksi pitäis olla?
      Paha mieli ja hävettääkö? Ei hävetä, paha mieli voisi tulla jos vaimo saa tietää ja tekee mun olosta hankalan.
      Mitkä tunteet kumppania kohtaan? Lasteni äiti, tottumus, ihan kiva.
      Millaiset sitä kohtaan jonka kanssa petin? Kaikki olleet oikein kivoja.

    • entinen pettäjä

      Minulla on ollut salasuhde muutaman kuukauden. Suhde päättyi viikonloppuna. Ensimmäiset viikot meni täysin ilman tunnontuskia. Olin niin totaalisen ihastunut tähän salarakastajaan, että oma puoliso vain ärsytti. Ei tehnyt yhtään tiukkaa valehdella menoista.

      Ensimmäisen kuukauden jälkeen alkoi tulla pieniä omantunnonpistoksia jatkuvista poissaoloista, erityisesti lasten takia. Olin kuitenkin edelleen niin hurmiossa salarakkaastani, että pystyin työntää tunteet suht helposti taka-alalle.

      Kahden kuukauden jälkeen jäimme puolisoni kanssa kesälomalle ja samoin salarakkaani puolisonsa kanssa. Vietimme molemmat enemmän aikaa perheemme kanssa, yhteydenpito väheni. Minä palasin töihin kahden viikon jälkeen ja aloin taas odottaa viestejä salarakkaalta. Niitä tuli kyllä, mutta koko ajan harvemmin ja niiden sävy alkoi olla neutraali eli ihan peruskuulumisia kyseli. Huomasin, että aloin ärsyyntymään asiasta ja istuin puhelin kädessä suurinpiirtein koko työpäivän odottaen viestiä salarakkaaltani. Samanaikaisesti tunsin kuitenkin syyllisyyttä salasuhteesta, koska olimme puolisoni kanssa lähentyneet yhteisen lomamme aikana. Tunsin myös mustasukkaisuutta salarakkaan puolisoa kohtaan, olihan hän tavallaan syy siihen, että viestejä ei enää tullut kuten aiemmin ja tunsin menettäväni rakastajani pikkuhiljaa.

      Viikonloppuna odotin kuumeisesti yhteydenottoa salarakkaalta, sitä ei tullut, vaikka tiesin, että hän oli yksin mökillä. Sunnuntaina laitoin viestin itse, salarakas vastasi, mutta ei sydämiä tms. Olin vihainen ja pettynyt ja mietin koko päivän asiaa. Illalla tajusin, että eihän tässä ole mitään järkeä. Rakastan puolisoani, en halua häntä menettää ja samanaikaisesti yritän jääräpäisesti pitää kiinni salasuhteesta, vaikka se toi minulle vain pahaa oloa, pettymystä ja syyllisyyttä. Niinpä päätin salasuhteen. Salarakkaani ei voinut uskoa, oli koko ajan ajatellut että lomien jälkeen palataan taas siihen mihin ennen lomaa jäätiin. Näin olisikin käynyt, ellei yhteydenpito olisi hänen puoleltaan vähentynyt jolloin alkuhuuma alkoi haihtua.

      Onneksi sain voimaa päättää suhteen, vaikka se vähän koville ottikin. Toista kertaa en tuohon peliin enää lähde. En tunne nyt syyllisyyttä ja pystyn kyllä jättää asian taakseni kokonaan jollen jää puolisolleni kiinni. Salarakasta kohtaan en tunne enää mitään, välillä pientä haikeutta, kun muistelen alkuajan huumaa.

    • Pettäjä

      Täällä puhuu pettäjä,

      Omantunnon tuska on sanoin kuvaamaton. Petin mieheni. Siitä on jo vuosia, mutta asia nostaa palan kurkkuuni edelleen. Rakastan mieheni yli kaiken. Syy, miksi olin uskoton, en ole vielä(kään) itse ymmärtänyt. Mitään syitä ei ollut. Olin humalassa, mutta eihän sellainen yksistään saisi olla mikään syy.

      Se mies kenen kanssa petin omaa miestäni, häntä kohtaa tunnen pelkästään ällötystä. Olin itse raukka kun en kertonut kotona. Jäin kiinni, niin kuin suurin osa jää, jos tilastoihin on uskomista. Minua harmittaa ihan kaikki siinä hommassa. Se, että petin, se, etten heti kertonut, se että tuhosin henkisellä tasolla niin paljon. Mieheni ei ainakaan vielä pysty täysin minuun luottamaan. Hän kyllä yrittää, mutta voi olla hyvin pieniä asioita, muutoksia suunnitelmissa, mitkä laukaisevat epävarmuuden tunteen hänessä. Minä ymmärrän kyllä sen, ja yritän tukea hänet parhaani mukaan. Mutta ei mene päivääkään, ettenkö katuisi ja ettenkö pelkäisi menettäväni hänet. Kunnioitan hänet suuresti, hän on tehnyt valtavasti töitä sen eteen, että yrittää antaa anteeksi. Minä en voi asiaa kiirehtiä. Raskasta se on, mutta itse olen tämän aiheuttanut.

      Yksi asia mikä on jäänyt itseäni ärsyttämään, on se, että päätimme mieheni kanssa että emme kerro tämän toisen miehen vaimolle (siis sen äijän kenen kanssa olin pettänyt mieheni). Eli se kolmas osapuoli on päässyt kuin koira veräjästä. Se oksettaa.

      Minä en tule koskaan enää toistamaan virheeni. Jos voisin, palaisin taaksepäin ajassa ja tekisin tekoni tekemättömäksi.

      Sanon kaikille: älkää pettäkö kumppaninne! Ei kannata! Se on pahinta mitä voi toiselle tehdä ;-( Se satuttaa toista niin syvästi ja se EI ole missään nimessä sen arvoista!

    • Miehesi.

      Aivan hirveät on omantunnon tuskat, itken joka kerta katkerasti kun olen pannut toista naista. En vaan tiedä mikä minuun meni, ehkä se nainen vaan osasi olla niin viettelevä etten voinut vastustaa?

      On hirveän paha mieli ja hävettää kovin. Olen paska, paska, paska ihminen! En edes ihminen, enkä ainakaan mies! En tiedä mitä teen jos vaimo saisi tietää että taas viimeyönä harrastin seksiä toisen naisen kanssa. Voi vaimo rukkaa! Tuolla hän ulkona aurinkoa ottaa eikä tiedä ollenkaan mikä paskiainen olen!

      Rakastan, voi että RAKASTAN!!!!

      Paha nainen se on, halveksin, inhoan. En vaan tiedä miten se aina osaa sanoa oikeat sanat kun laitan sille viestiä tai soitan ja kyselen kuulumisia, niin pakko on aina lähteä panemaan. Himottaa vaan niin peevelisti. On niin hyvä naimaan se nainen.

      • tsorry

        Olet kylläkin nainen, joka on tämän sepustuksen kirjoittanut.


      • Voi olla mies
        tsorry kirjoitti:

        Olet kylläkin nainen, joka on tämän sepustuksen kirjoittanut.

        Ei välttämättä ole nainen. Seksiriippuvuus tekee hyvistä miehistä ja naisistakin tämänlaisia pettäjiä, paha olo seuraa aina mukana hyvän miehen kaksoiselämässä.


      • Kaikesta saa pilailla

        Vitsiyritys


      • epäuskottavaa
        tsorry kirjoitti:

        Olet kylläkin nainen, joka on tämän sepustuksen kirjoittanut.

        Olen samaa mieltä kanssasi tsorry, kyllä nimim. Miehesi on nainen. Hän toivoo, että ketjua lukevat rakastajat tai rakastajattaret ajattelisivat, ettei naimisissa oleva oikeasti halua pettää, vaan rakastaa puolisoaan. Kliseitä, joopa joo.


    • 1212

      Olimme yhdessä lasteni isän kanssa 20v. Viimeiset 7 v. Petin häntä. Siihen mahtui yksi pitkä rinnakkaissuhde 5v. Ja yksi lyhyempi romanssi.
      Huonoa omaatuntoa en koskaan potenut. Enkä katunut. Olin yrittänyt tehdä kaikkeni suhteemme eteen ja lopulta ehdottanut eroa. Miehelle riitti koti ja lapset sekä tietokone. Erosta hän ei suostunut puhumaan. Tulimme hyvin toimeen. Olimme hyvä tiimi. Ilman seksiä. Mieheni sanoi että ymmärtää jos haluan seksiä jonkun kanssa. Ainoat ehdot olivat ettei tuttuja eikä kukaan ylimääräinen saa tietää. Hänkään.
      Turha sanoa että lapset kärsivät. Eivät kärsineet. Lasten kanssa keskusteltiin paljon ja puuhattiin tavallisia asioita. Lapsia on aina rakastettu ehdoita ja ovat saaneet kasvaa hyvässä kodissa. On halattu ja aurettu. Itketty ja kiukuttu. Aina selvitty.

      Meillä oli tavallinen elämä ja olimme mieheni kanssa hyvät ystävät. Rakastan häntä syvästi edelleen ja kunnioitan lastemme isänä. En vaan rakastanut enää vuosiin siten kuin aviomiestä tulisi rakastaa.
      Pikkuhiljaa hän kypsyi ajatukseen erosta ja yhdessä etsimme hänelle kivaa kotia jonne lapsetkin saavat omaa tilaa. Asumme noin 3 km etäisyydellä ja soittelemme lähinnä lasten asioista.
      Pettäminen oli kohdallani

      • 1212

        Pettäminen oli kohdallani keino selvitä.


      • Kuulostaa järkyttävältä
        1212 kirjoitti:

        Pettäminen oli kohdallani keino selvitä.

        Miten kukaan voi suostua tuollaiseen noin kauan? Onko mies aseksuaali?


      • Molemmat, siis

        "Ilman seksiä. Mieheni sanoi että ymmärtää jos haluan seksiä jonkun kanssa."
        En ihmettele tavallista elämääsi, siihen on syy.
        Eikö tullut mieleen että jos tavallisen ikäinen mies kieltäytyy seksistä, hän pettää itse? Ihan vaan, uskottomat jotka ei enää halua seksiä oman kumppanin kanssa, sanoo juuri noin. Et kai luule että mies oli aseksuaali, hah haa!


      • Huomiox
        Molemmat, siis kirjoitti:

        "Ilman seksiä. Mieheni sanoi että ymmärtää jos haluan seksiä jonkun kanssa."
        En ihmettele tavallista elämääsi, siihen on syy.
        Eikö tullut mieleen että jos tavallisen ikäinen mies kieltäytyy seksistä, hän pettää itse? Ihan vaan, uskottomat jotka ei enää halua seksiä oman kumppanin kanssa, sanoo juuri noin. Et kai luule että mies oli aseksuaali, hah haa!

        1212 ei puhu molemminpuolisesta sopimuksesta vaan antaa ymmärtää että hän oli ainoa joka petti.


      • Järkyttävää? Ei kai!
        Kuulostaa järkyttävältä kirjoitti:

        Miten kukaan voi suostua tuollaiseen noin kauan? Onko mies aseksuaali?

        No aika moni mies suostuu elämään ilman seksiä vielä paljon pitempään, ja pettämättä koskaan, eikä siihen lupaa vaimolta tulisikaan, ja jos rouvalle asiasta mainitsee niin herranen aika sitä huutoa ja suuttumusta... Onko vaimo silloin aseksuaali, vai vain nainen jolla on oikeus kieltäytyä sikamaisen riettaan aina "sitä" ajattelevan miehensä ehdotuksista?

        Kummasti tällä palstalla kyllä korostuu naisten kaksinaamaisuus. Jos nainen pettää joko luvan kanssa tai ilman puolisoaan, on siihen aina joku "hyvä" syy ja jo ajatus siitä, että viriili nainen joutuisi kärvistelemään loppuikänsä puutteessa miehen pihtaamisen vuoksi on järkyttävä.

        Sitten taas jos vaimo pihtaa, niin mieshän on vain ansainnut sen, koska on ihan varmasti itse syypää tilanteeseen.


      • 1212
        Huomiox kirjoitti:

        1212 ei puhu molemminpuolisesta sopimuksesta vaan antaa ymmärtää että hän oli ainoa joka petti.

        Kyllä molemminpuoleinen sopimus voi tarkoittaa sitä että vain toinen käy vieraissa....mies ei ollut kiinnostunut seksistä. Kenenkään kanssa.


    • pettäjäukko vastaa

      Millaiset omantunnon tuskat on?

      - Eipä tuo ole tuskaa tuottanut, kylläkin kiinnijäämisen, oman siipan loukkaamisen ja eron pelkoa. Eka kerroilla oli tietysti omatunnon kolkutusta, mutta itsekäs nautinnonhalu kyllä vaientaa kolkkeen ennen pitkää.

      Onko paha mieli, hävettääkö?

      - Oma houkutuksen heikkous hävettää, ei ole paha mieli kun kuitenkin se mitä salasuhteessa tapahtuu on kaunista ja perustuu toisistamme tykkäämiseen ja kyltymättömään seksihimoon jota omat puolisot eivät jaksa tai kestäisi.

      Mitkä tunteet omaa kumppania kohtaan?

      - Rakastan omaa kultaa ja arkea hänen kanssaan yli kaiken, mutta ei se rajoita ettenkö voisi toistakin rakastaa, tarjoamme toisillemme sellaista seksiä, johon omat kumppanit ei edes kykene tai tunne haluja. Omat lisäksi tyytyy melko vähään seksiin ja koetaan ettei tarvittse häntä vaivata vonkaamalla jatkuvasti tai sellaisia juttuja jotka ei yksinkertaisesti huvitta -> kaikki tyytyväisempiä kunhan homma vaan ei paljastu.

      Millaiset tunteet sitä kohtaan jonka kansa petit?

      - Kyllä sitä lähes rakkaudeksi voisi kuvata, tunteet on vahvat mutta erilaiset kuin omaa siippaa kohtaan. Ehkä se on myös molemminpuolista eläimellistä himoa, jonka tyydytystarve tulee aina välillä. Samankaltaisuus seksihaluissa yhdistää ja aika hyvin ymmärretään toisiamme. Oikeastaan optimi voisi olla parinvaihto kerrassaan ristiin, kaikki saisi seksin suhteen haluamansa kumppanin. Pitäisiköhän järjestää yhteinen illanvietto johonkin mökille?

      • ukko ei anna

        Ootko edesehdottanut vaihtelevaa seksiä vaimollesi? Ootko kysyny saako hän sulta tyydyttävää seksiä? Jos kysyit, niin onko kysymisestä kauan aikaa? Ihmisen halut ja tarpeet voivat vaihdella eriaikoina. Se miten asiat joskus oli ei välttämättä ole tämänhetken tilanne puolisosi kohdalla. Moni ukkomies vaan olettaa. Turhan moni vaimo riutuu kotona kosketuksen ja hyvän seksin puutteessa, kun vaihteluhaluinen ukkomies pörrää muualla, kun ukkomies ei halua antaa seksiä vaimolleen.


      • pettäjäukko vastaa
        ukko ei anna kirjoitti:

        Ootko edesehdottanut vaihtelevaa seksiä vaimollesi? Ootko kysyny saako hän sulta tyydyttävää seksiä? Jos kysyit, niin onko kysymisestä kauan aikaa? Ihmisen halut ja tarpeet voivat vaihdella eriaikoina. Se miten asiat joskus oli ei välttämättä ole tämänhetken tilanne puolisosi kohdalla. Moni ukkomies vaan olettaa. Turhan moni vaimo riutuu kotona kosketuksen ja hyvän seksin puutteessa, kun vaihteluhaluinen ukkomies pörrää muualla, kun ukkomies ei halua antaa seksiä vaimolleen.

        No totisesti on tuosta keskusteltu kantilta sun toiseltakin. Seksuaalinen perusvire nyt vain on kullakin se mikä sattuu olemaan. Kukaan ei toistaan voi muuttaa, omaa käyttäytymistä kyllä voi. Orgasmi ei ole naisellani ongelma, se onnistuu kyllä. Myös läheisyyttä meillä on paljon ja kuten sanoin rakastetaan toisiamme molemmat.

        Kysyn vaan että mitä se on keltään pois, että on myös toinen nainen, jos kuitenkin pystyn antamaan oman halujen mukaista seksiä aina kun hän vain seksiä haluaa tai siihen suostuu? Ei rakkaus tai kyky rakastaa häviä vaikka rakkauden kohteita olisikin enemmän kuin yksi. Epäreiluahan se on olla kertomatta, mutta miksi loukata kun kokonaisuus pelittää kuitenkin ok?


      • pettäjäukko vastaa
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No totisesti on tuosta keskusteltu kantilta sun toiseltakin. Seksuaalinen perusvire nyt vain on kullakin se mikä sattuu olemaan. Kukaan ei toistaan voi muuttaa, omaa käyttäytymistä kyllä voi. Orgasmi ei ole naisellani ongelma, se onnistuu kyllä. Myös läheisyyttä meillä on paljon ja kuten sanoin rakastetaan toisiamme molemmat.

        Kysyn vaan että mitä se on keltään pois, että on myös toinen nainen, jos kuitenkin pystyn antamaan oman halujen mukaista seksiä aina kun hän vain seksiä haluaa tai siihen suostuu? Ei rakkaus tai kyky rakastaa häviä vaikka rakkauden kohteita olisikin enemmän kuin yksi. Epäreiluahan se on olla kertomatta, mutta miksi loukata kun kokonaisuus pelittää kuitenkin ok?

        Ja se vaihteluhalu ei kohdistu mitenkään ihmiseen vaan juttuihin joita tehdään ja haluun kokea intohimoa seksikumppanin taholta...


      • On nähty ja kuultu
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No totisesti on tuosta keskusteltu kantilta sun toiseltakin. Seksuaalinen perusvire nyt vain on kullakin se mikä sattuu olemaan. Kukaan ei toistaan voi muuttaa, omaa käyttäytymistä kyllä voi. Orgasmi ei ole naisellani ongelma, se onnistuu kyllä. Myös läheisyyttä meillä on paljon ja kuten sanoin rakastetaan toisiamme molemmat.

        Kysyn vaan että mitä se on keltään pois, että on myös toinen nainen, jos kuitenkin pystyn antamaan oman halujen mukaista seksiä aina kun hän vain seksiä haluaa tai siihen suostuu? Ei rakkaus tai kyky rakastaa häviä vaikka rakkauden kohteita olisikin enemmän kuin yksi. Epäreiluahan se on olla kertomatta, mutta miksi loukata kun kokonaisuus pelittää kuitenkin ok?

        Onneksi se kyky rakastelemiseen loppuu silloin näiltä pettäjiltä ja pettämisen puolustelijoilta, kun ikää tulee lisää... Se on luonnon laki, että mies menettää kykynsä pikkuhiljaa ja se alkaa tutkimuksen mukaan jo 40 ...
        Joten revi siitä!

        Suuri rakastaja menettää itsekunnioituksensa muiden kunnioituksen lisäksi, kun ei ota enää eteen. Sillä lörpällä on huono saavuttaa ikuista intohimoa!
        Joillekin sopii lääkkeet Viagra yms., mutta kun lähes jokaiselle tulee ikääntymisen mukana perussairauksia niin silloin ko. tehostelääkkeet ovat kiellettyjä.

        Panomiehistä tulee vanhoja kärttyisiä ukkoja....


      • uskomaton
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No totisesti on tuosta keskusteltu kantilta sun toiseltakin. Seksuaalinen perusvire nyt vain on kullakin se mikä sattuu olemaan. Kukaan ei toistaan voi muuttaa, omaa käyttäytymistä kyllä voi. Orgasmi ei ole naisellani ongelma, se onnistuu kyllä. Myös läheisyyttä meillä on paljon ja kuten sanoin rakastetaan toisiamme molemmat.

        Kysyn vaan että mitä se on keltään pois, että on myös toinen nainen, jos kuitenkin pystyn antamaan oman halujen mukaista seksiä aina kun hän vain seksiä haluaa tai siihen suostuu? Ei rakkaus tai kyky rakastaa häviä vaikka rakkauden kohteita olisikin enemmän kuin yksi. Epäreiluahan se on olla kertomatta, mutta miksi loukata kun kokonaisuus pelittää kuitenkin ok?

        Miksi loukata? No vaikka siksi, että nyt viet puolisoltasi mahdollisuuden päättää, millaisen ihmisen kanssa hän elämänsä jakaa. Elät toisen kustannuksella. Olet itsekäsja käytät toista hyväksesi. Jos kuvio on mielestäsi tyydyttävä ja rakastat, sittenhän kertomisessa ei pitäisi olla mitään pelättävää?


      • pettäjäukko vastaa
        On nähty ja kuultu kirjoitti:

        Onneksi se kyky rakastelemiseen loppuu silloin näiltä pettäjiltä ja pettämisen puolustelijoilta, kun ikää tulee lisää... Se on luonnon laki, että mies menettää kykynsä pikkuhiljaa ja se alkaa tutkimuksen mukaan jo 40 ...
        Joten revi siitä!

        Suuri rakastaja menettää itsekunnioituksensa muiden kunnioituksen lisäksi, kun ei ota enää eteen. Sillä lörpällä on huono saavuttaa ikuista intohimoa!
        Joillekin sopii lääkkeet Viagra yms., mutta kun lähes jokaiselle tulee ikääntymisen mukana perussairauksia niin silloin ko. tehostelääkkeet ovat kiellettyjä.

        Panomiehistä tulee vanhoja kärttyisiä ukkoja....

        No lähemmäs viisissä kymmenissä mennään, joten lähtiskin ees osa seksihaluista, ni ei tartteis enää kahta naista pitää.. Mut ei, joka päivä kuumottaa ja panettaa.. Siihen ei auta ees toinen naine ku nähään niin harvoin.. Terveelliiset elämäntavat näköjään pitää kyvyt hyvänä jos on tarpeeksi rietas mieli?


      • pettäjäukko vastaa
        uskomaton kirjoitti:

        Miksi loukata? No vaikka siksi, että nyt viet puolisoltasi mahdollisuuden päättää, millaisen ihmisen kanssa hän elämänsä jakaa. Elät toisen kustannuksella. Olet itsekäsja käytät toista hyväksesi. Jos kuvio on mielestäsi tyydyttävä ja rakastat, sittenhän kertomisessa ei pitäisi olla mitään pelättävää?

        No onhan siinä se pelko, että joutuisin luultavasti luopumaan rakkaimmastani ja menettäisin samalla aika monta muutakin hyvää ihmissuhdetta.. vain sen vuoksi että piti keventää omatuntoa? Pitäisikö sinusta minun sitten vaatia omaa rakasta suostumaan hänen mielestään liian pervoihin asioihin? Tai sekstailemaan monta tuntia putkeen, kun alle tunnin rakastelukin jo tuntuu olevan liikaa kerran viikossa, eh.. Mieluummin käytän seksihimoista, samanlaista pervoilua ja maratonsekstailua haluavaa (kuten itsekin olen) naista sijaisnäyttelijänä.


      • ................
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No onhan siinä se pelko, että joutuisin luultavasti luopumaan rakkaimmastani ja menettäisin samalla aika monta muutakin hyvää ihmissuhdetta.. vain sen vuoksi että piti keventää omatuntoa? Pitäisikö sinusta minun sitten vaatia omaa rakasta suostumaan hänen mielestään liian pervoihin asioihin? Tai sekstailemaan monta tuntia putkeen, kun alle tunnin rakastelukin jo tuntuu olevan liikaa kerran viikossa, eh.. Mieluummin käytän seksihimoista, samanlaista pervoilua ja maratonsekstailua haluavaa (kuten itsekin olen) naista sijaisnäyttelijänä.

        Että on naisia, jotka toimivat ns. seksistuntteina, kiintoisaa.


      • uskomaton
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No onhan siinä se pelko, että joutuisin luultavasti luopumaan rakkaimmastani ja menettäisin samalla aika monta muutakin hyvää ihmissuhdetta.. vain sen vuoksi että piti keventää omatuntoa? Pitäisikö sinusta minun sitten vaatia omaa rakasta suostumaan hänen mielestään liian pervoihin asioihin? Tai sekstailemaan monta tuntia putkeen, kun alle tunnin rakastelukin jo tuntuu olevan liikaa kerran viikossa, eh.. Mieluummin käytän seksihimoista, samanlaista pervoilua ja maratonsekstailua haluavaa (kuten itsekin olen) naista sijaisnäyttelijänä.

        Ei voii eikä saa vaatia, voi vain ehdottaa ja pyytää. Tai voi ehdottaa rakkaallesi stunttien käyttöä ja antaa hänen päättää omasta puolestaan, onko se hälle niin ok kuin sinulle. Tiedätkö jo etukäteen, miten rakkaasi reagoi? Ehkä oletkin hänelle niin rakas, että hän antaa sinun hakea tyydytystä myös muualta? Ehkä hänkin käsittää nuo loogiset perustelusi? Vai sitäkö pelkäät, ettet olekaan niin rakas kuin haluat kuvitella? Olet pelkuri ja hyväksikäyttäjä, vaikka suhteesi toiseen pysyisikin salassa. Suhteessasi puolisoosi et ole läsnä omana itsenäsi, olet pelkkä miehen kuva. Vaikka halut eivät kohtaisi, pettäminen ei ole välttämättömyys ja pakon sanelemaa. Se on oma valinta, valitettavasti valinta myös toisen puolesta ja toisen kustannuksella.


      • Naisen mielikuvitust
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No onhan siinä se pelko, että joutuisin luultavasti luopumaan rakkaimmastani ja menettäisin samalla aika monta muutakin hyvää ihmissuhdetta.. vain sen vuoksi että piti keventää omatuntoa? Pitäisikö sinusta minun sitten vaatia omaa rakasta suostumaan hänen mielestään liian pervoihin asioihin? Tai sekstailemaan monta tuntia putkeen, kun alle tunnin rakastelukin jo tuntuu olevan liikaa kerran viikossa, eh.. Mieluummin käytän seksihimoista, samanlaista pervoilua ja maratonsekstailua haluavaa (kuten itsekin olen) naista sijaisnäyttelijänä.

        Taitaa pettäjäukko nyt satuilla! Kirjoittaa sekstailusta, joka on ilmiselvästi taasen naisten käyttämä termi ja sitten jatkaa lausetta rakastelulla...tosimieshän panee ja häntä panettaa!:) Ja rietastelustakin hän käyttää kaunokieltä..
        Puhumattakaan, että viisikymppinen ukko muka jaksaa ja pystyy ihan tuntitolkulla...höpö höpö! Viagralla?


      • että näin mielestäni
        Naisen mielikuvitust kirjoitti:

        Taitaa pettäjäukko nyt satuilla! Kirjoittaa sekstailusta, joka on ilmiselvästi taasen naisten käyttämä termi ja sitten jatkaa lausetta rakastelulla...tosimieshän panee ja häntä panettaa!:) Ja rietastelustakin hän käyttää kaunokieltä..
        Puhumattakaan, että viisikymppinen ukko muka jaksaa ja pystyy ihan tuntitolkulla...höpö höpö! Viagralla?

        Kyllä sitä kuule jaksaa, kun edessä on haluttava nainen, joka haluaa myös sinua.

        on tämä hauska palsta, kun pihtaria pitäisi ymmärtää eikä saa pettää mutta pihtaria ei myöskään saa pakottaa seksiin. Ainoa häviäjä on se puoliso, ketä seksi kiinnostaisi. Miksi kukaan ei puolusta puutteessa eläjää? Miksi pihtaajien ei pitäisi myös tulla vastaan ja suostua seksiin siitä nauttien?


      • nauttii
        että näin mielestäni kirjoitti:

        Kyllä sitä kuule jaksaa, kun edessä on haluttava nainen, joka haluaa myös sinua.

        on tämä hauska palsta, kun pihtaria pitäisi ymmärtää eikä saa pettää mutta pihtaria ei myöskään saa pakottaa seksiin. Ainoa häviäjä on se puoliso, ketä seksi kiinnostaisi. Miksi kukaan ei puolusta puutteessa eläjää? Miksi pihtaajien ei pitäisi myös tulla vastaan ja suostua seksiin siitä nauttien?

        On sullekin pajunköyttä pihtareista syötetty?


      • ei kun näin
        että näin mielestäni kirjoitti:

        Kyllä sitä kuule jaksaa, kun edessä on haluttava nainen, joka haluaa myös sinua.

        on tämä hauska palsta, kun pihtaria pitäisi ymmärtää eikä saa pettää mutta pihtaria ei myöskään saa pakottaa seksiin. Ainoa häviäjä on se puoliso, ketä seksi kiinnostaisi. Miksi kukaan ei puolusta puutteessa eläjää? Miksi pihtaajien ei pitäisi myös tulla vastaan ja suostua seksiin siitä nauttien?

        Olen 50v nainen ja rakastaja on samanikäinen ja kyllä me rakastellaan tuntikausia, koska
        himoitaan toisiamme uudelleen ja uudelleen. Se alkaa katseesta, koskettelusta, suutelusta, sellaisesta, että siitä jo voisi saada orgasmin. Tyydytetään toisemme, levätään ja sitten himot heräävät uudelleen. Kun aamulla nousen taksiin, ei jää epäselväksi mitä olen tehnyt koko yön. Olen väsynyt ja onnellinen:)


      • 69 ja 96
        ei kun näin kirjoitti:

        Olen 50v nainen ja rakastaja on samanikäinen ja kyllä me rakastellaan tuntikausia, koska
        himoitaan toisiamme uudelleen ja uudelleen. Se alkaa katseesta, koskettelusta, suutelusta, sellaisesta, että siitä jo voisi saada orgasmin. Tyydytetään toisemme, levätään ja sitten himot heräävät uudelleen. Kun aamulla nousen taksiin, ei jää epäselväksi mitä olen tehnyt koko yön. Olen väsynyt ja onnellinen:)

        Joko 1000 kertaa on täynnä? Luin kauan sitten tutkimuksen, että juuri himokasta tietyt kerrat ja siiten pitäisi vaihtaa, jos haluaa samanlaisen himon. Onhan se ihanaa, aika normaalia himoita alkuhuumassa, kaikki suhteilijat ovat sen jollain tasolla kokeneet. Mutta siinäpä se juju piileekin, miten säilyttää se sama himo, saadakseen sen pulpahtamaan uudelleen pitkässä suhteessa. Sitä ei moni tunnu osaavan? Ajattelisin, että juuri ikäisilläsi olisi tuo taito, mutta ei ilmeisesti liity ikään?


      • Hyvä oivallus
        69 ja 96 kirjoitti:

        Joko 1000 kertaa on täynnä? Luin kauan sitten tutkimuksen, että juuri himokasta tietyt kerrat ja siiten pitäisi vaihtaa, jos haluaa samanlaisen himon. Onhan se ihanaa, aika normaalia himoita alkuhuumassa, kaikki suhteilijat ovat sen jollain tasolla kokeneet. Mutta siinäpä se juju piileekin, miten säilyttää se sama himo, saadakseen sen pulpahtamaan uudelleen pitkässä suhteessa. Sitä ei moni tunnu osaavan? Ajattelisin, että juuri ikäisilläsi olisi tuo taito, mutta ei ilmeisesti liity ikään?

        Outoa olisi jos salasuhteessa ei säilyisi intohimo? Muutenhan se olisi turhaa..
        Siinä ei eletä normaalia pitkää parisuhdetta, joka viisikymppisillä on usein jo kolmekymmentä vuotta vanha.

        Salasuhteilijat ja uusintakierroksilla olevat eivät ole tähän aiheeseen vertailukelpoisia!


      • Hyvä oivallus
        Hyvä oivallus kirjoitti:

        Outoa olisi jos salasuhteessa ei säilyisi intohimo? Muutenhan se olisi turhaa..
        Siinä ei eletä normaalia pitkää parisuhdetta, joka viisikymppisillä on usein jo kolmekymmentä vuotta vanha.

        Salasuhteilijat ja uusintakierroksilla olevat eivät ole tähän aiheeseen vertailukelpoisia!

        Jatkan vielä, että juuri nämä edellä mainitsemani tapaukset ovat niitä ikuisia intohimon metsästäjiä! Etsitään aina uusi, kun vanha ei tarpeeksi kipinöi...
        He ovat loppuviimein niitä kaikista onnettomimpia yksilöitä jotka sotkevat elämänsä, kun mikään ei riitä ja uskotaan uuden aina odottavan kulman takana.

        Aina löytyy molemmista sukupuolista näitä elämän kiertokoululaisia, joten vakka saa kantensa ainakin hetkeksi!
        Suurin vika näissä ihmisissä on, että he jättävät jälkeensä rikottuja läheisiä....mutta heitä ei se haittaa.


      • pettäjäukko vastaa
        Hyvä oivallus kirjoitti:

        Jatkan vielä, että juuri nämä edellä mainitsemani tapaukset ovat niitä ikuisia intohimon metsästäjiä! Etsitään aina uusi, kun vanha ei tarpeeksi kipinöi...
        He ovat loppuviimein niitä kaikista onnettomimpia yksilöitä jotka sotkevat elämänsä, kun mikään ei riitä ja uskotaan uuden aina odottavan kulman takana.

        Aina löytyy molemmista sukupuolista näitä elämän kiertokoululaisia, joten vakka saa kantensa ainakin hetkeksi!
        Suurin vika näissä ihmisissä on, että he jättävät jälkeensä rikottuja läheisiä....mutta heitä ei se haittaa.

        No siksipä tämä ukko onkin valinnut yhden intohimoisen naisen salasuhteeseen. Ettei tarvitsisi jatkuvasti vaihtaa naista. Yksi jonka kanssa eletään arkea ja hoidetaan tämä elämän julkinen puoli ja toinen jonka kanssa eletään jatkuvassa intohimossa silloin harvoin kun nähdään. Intohimo säilyy kun ei nähdä niin usein ja kuten "ei kun näin" mainitsee se intohimo jatkuu ja jatkuu koko tapaamisen ajan. Pienikin ele laukaisee uuden aktin jne. ja kun on yhtämittaista rakastelua tapaamiset täynnään, vaikea sitä on pysyä ettei myös rakastuisi toiseen.

        Niin, "69 ja 96", miten säilyttää pitkän suhteen intohimo, jos intohimojen kohteet lopulta osoittautuu toisella aina samaksi vaniljatouhuksi, jossa ei kokeilla uutta ja harrastetaan korkeintaan kerran viikossa ja toinen himoaa joka sopukkaa naisessaan, mutta saa vain yhdessä asennossa, yhdessä paikassa ja silloinkaan ei passaisi kuluttaa hässimiseen varttia kauempaa. Hän kun on jo saanut mitä seksiltä haki, loppu olisi vaan turhaa alistumista ja miehen tarpeiden tyydytystä.

        "Naisen mielikuvitust", voitthan aina ja kaikkialla epäillä itse kunkin sukupuolta ja jopa seksuaalista identiteettiä käyttämiensä sanojen vuoksi. Oikea ihmistuntij, mutta saitpas sanottua jotain terävää tähänkin keskusteluun! Mies olen ja muuta en voi! Ihan tiedoksi, on olemassa naisia jotka puhuvat ja kirjoittavat ronskimpaa kieltä käyttäen kuin useimmat muut naiset ja on miehiä, jotka kykenevät puhumaan/kirjoittamaan herkemmin asioista kuin toiset. Ehkä olen myös huomannut, että herkkyyttäni esiin tuomalla, löytyy helpommin naisia, jotka tykkäävät rakastella tuntikaupalla, kuten tämä "ei kun näin" on tainnut oivaltaa, antaa ja saada, imeä mulkkua ja tulla vitustaan nuolluksi, tulla lopulta rajusti otetuksi, pannuksi, naiduksi, nussituksi, käytetyksi, jopa perseeseen. Voi sääli sinua.. Muuttuiko loppulauseeni tässä yllä jo enemmän miehen kirjoittamaksi?

        "Että näin mielsetäni", en olisi paremmin mainitsemaasi näkökulmaa osannut sanoiksi muotoilla. Pettäjä on se mätä omena tällä palstalla ja petetty on marttyyri. Näin se on ja joka muuta esittää, joutaa roviolle...

        Taidampa lähteä töistä kotiin katsomaan josko se mamma kaipaisi panemista ja nussimista, kun hänelle ei raksatelu ja nuoleminen kelpaa ;)


      • voi apua
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No siksipä tämä ukko onkin valinnut yhden intohimoisen naisen salasuhteeseen. Ettei tarvitsisi jatkuvasti vaihtaa naista. Yksi jonka kanssa eletään arkea ja hoidetaan tämä elämän julkinen puoli ja toinen jonka kanssa eletään jatkuvassa intohimossa silloin harvoin kun nähdään. Intohimo säilyy kun ei nähdä niin usein ja kuten "ei kun näin" mainitsee se intohimo jatkuu ja jatkuu koko tapaamisen ajan. Pienikin ele laukaisee uuden aktin jne. ja kun on yhtämittaista rakastelua tapaamiset täynnään, vaikea sitä on pysyä ettei myös rakastuisi toiseen.

        Niin, "69 ja 96", miten säilyttää pitkän suhteen intohimo, jos intohimojen kohteet lopulta osoittautuu toisella aina samaksi vaniljatouhuksi, jossa ei kokeilla uutta ja harrastetaan korkeintaan kerran viikossa ja toinen himoaa joka sopukkaa naisessaan, mutta saa vain yhdessä asennossa, yhdessä paikassa ja silloinkaan ei passaisi kuluttaa hässimiseen varttia kauempaa. Hän kun on jo saanut mitä seksiltä haki, loppu olisi vaan turhaa alistumista ja miehen tarpeiden tyydytystä.

        "Naisen mielikuvitust", voitthan aina ja kaikkialla epäillä itse kunkin sukupuolta ja jopa seksuaalista identiteettiä käyttämiensä sanojen vuoksi. Oikea ihmistuntij, mutta saitpas sanottua jotain terävää tähänkin keskusteluun! Mies olen ja muuta en voi! Ihan tiedoksi, on olemassa naisia jotka puhuvat ja kirjoittavat ronskimpaa kieltä käyttäen kuin useimmat muut naiset ja on miehiä, jotka kykenevät puhumaan/kirjoittamaan herkemmin asioista kuin toiset. Ehkä olen myös huomannut, että herkkyyttäni esiin tuomalla, löytyy helpommin naisia, jotka tykkäävät rakastella tuntikaupalla, kuten tämä "ei kun näin" on tainnut oivaltaa, antaa ja saada, imeä mulkkua ja tulla vitustaan nuolluksi, tulla lopulta rajusti otetuksi, pannuksi, naiduksi, nussituksi, käytetyksi, jopa perseeseen. Voi sääli sinua.. Muuttuiko loppulauseeni tässä yllä jo enemmän miehen kirjoittamaksi?

        "Että näin mielsetäni", en olisi paremmin mainitsemaasi näkökulmaa osannut sanoiksi muotoilla. Pettäjä on se mätä omena tällä palstalla ja petetty on marttyyri. Näin se on ja joka muuta esittää, joutaa roviolle...

        Taidampa lähteä töistä kotiin katsomaan josko se mamma kaipaisi panemista ja nussimista, kun hänelle ei raksatelu ja nuoleminen kelpaa ;)

        Pane nyt ihmeessä sitä mammaasi samoin ottein kuin sitä toista naista, niin alkaa mammasi vikisemään. Sanoisin, että mammasi käyttöohjeet olet hukannut jo siinä, kun häntä mammaksi kutsut. Jokainen valitsee ja valintansa vastuun kantaa, toivon, ettei se jossakin kohtaa muutu raskaaksi ja syövytä mielenterveyttäsi.


      • Yhteenveto☀
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No siksipä tämä ukko onkin valinnut yhden intohimoisen naisen salasuhteeseen. Ettei tarvitsisi jatkuvasti vaihtaa naista. Yksi jonka kanssa eletään arkea ja hoidetaan tämä elämän julkinen puoli ja toinen jonka kanssa eletään jatkuvassa intohimossa silloin harvoin kun nähdään. Intohimo säilyy kun ei nähdä niin usein ja kuten "ei kun näin" mainitsee se intohimo jatkuu ja jatkuu koko tapaamisen ajan. Pienikin ele laukaisee uuden aktin jne. ja kun on yhtämittaista rakastelua tapaamiset täynnään, vaikea sitä on pysyä ettei myös rakastuisi toiseen.

        Niin, "69 ja 96", miten säilyttää pitkän suhteen intohimo, jos intohimojen kohteet lopulta osoittautuu toisella aina samaksi vaniljatouhuksi, jossa ei kokeilla uutta ja harrastetaan korkeintaan kerran viikossa ja toinen himoaa joka sopukkaa naisessaan, mutta saa vain yhdessä asennossa, yhdessä paikassa ja silloinkaan ei passaisi kuluttaa hässimiseen varttia kauempaa. Hän kun on jo saanut mitä seksiltä haki, loppu olisi vaan turhaa alistumista ja miehen tarpeiden tyydytystä.

        "Naisen mielikuvitust", voitthan aina ja kaikkialla epäillä itse kunkin sukupuolta ja jopa seksuaalista identiteettiä käyttämiensä sanojen vuoksi. Oikea ihmistuntij, mutta saitpas sanottua jotain terävää tähänkin keskusteluun! Mies olen ja muuta en voi! Ihan tiedoksi, on olemassa naisia jotka puhuvat ja kirjoittavat ronskimpaa kieltä käyttäen kuin useimmat muut naiset ja on miehiä, jotka kykenevät puhumaan/kirjoittamaan herkemmin asioista kuin toiset. Ehkä olen myös huomannut, että herkkyyttäni esiin tuomalla, löytyy helpommin naisia, jotka tykkäävät rakastella tuntikaupalla, kuten tämä "ei kun näin" on tainnut oivaltaa, antaa ja saada, imeä mulkkua ja tulla vitustaan nuolluksi, tulla lopulta rajusti otetuksi, pannuksi, naiduksi, nussituksi, käytetyksi, jopa perseeseen. Voi sääli sinua.. Muuttuiko loppulauseeni tässä yllä jo enemmän miehen kirjoittamaksi?

        "Että näin mielsetäni", en olisi paremmin mainitsemaasi näkökulmaa osannut sanoiksi muotoilla. Pettäjä on se mätä omena tällä palstalla ja petetty on marttyyri. Näin se on ja joka muuta esittää, joutaa roviolle...

        Taidampa lähteä töistä kotiin katsomaan josko se mamma kaipaisi panemista ja nussimista, kun hänelle ei raksatelu ja nuoleminen kelpaa ;)

        Hei nyt kaikki petetyt naiset nouskaa barrikaadeille ja pistäkää näille kaiken maailman pettäjäukoille ( joita näkyykin tällä palstalla harvemmin) ja heidän hempukoileen "luut kurkkuun"!

        Sairasta tulla nimenomaan uskottomuuspalstalle kehumaan omaa paremmuuttaan ja irvailemaan juuri heidänlaistensa satuttamille puolisoille! Hävetkää jos olette aikuisia!

        Tämäkin ns. sanottu "pettäjäukko" hakee palstalta vahvistusta kaikelle paskamaisuudelle jota aiheuttaa puolisolleen! Näkyy hyvin viihtyneen näiden ylivertaisten hempukoiden seurassa. Saahan hän purkaa "sydäntään" vertaisilleen saaden heiltä suurta kunnioitusta, sitä mitä hän ei enää kotoaan saa.

        Lopuksi vielä! Hän on yksin syyllinen parisuhteensa tilaan ja siihen, että hänen vaimonsa ei häntä halua. Vaimo näkee ja vaistoaa hänen likaiset touhunsa ja on aina vaan vähemmän kiinnostunut seksistä luuserin kanssa.


      • lerpan vuoksi vierai
        On nähty ja kuultu kirjoitti:

        Onneksi se kyky rakastelemiseen loppuu silloin näiltä pettäjiltä ja pettämisen puolustelijoilta, kun ikää tulee lisää... Se on luonnon laki, että mies menettää kykynsä pikkuhiljaa ja se alkaa tutkimuksen mukaan jo 40 ...
        Joten revi siitä!

        Suuri rakastaja menettää itsekunnioituksensa muiden kunnioituksen lisäksi, kun ei ota enää eteen. Sillä lörpällä on huono saavuttaa ikuista intohimoa!
        Joillekin sopii lääkkeet Viagra yms., mutta kun lähes jokaiselle tulee ikääntymisen mukana perussairauksia niin silloin ko. tehostelääkkeet ovat kiellettyjä.

        Panomiehistä tulee vanhoja kärttyisiä ukkoja....

        No siksihän ne nelikymppiset hyppää vieraissa ja etsii pikkupimuja, kun jo vähän lerputtaa ja ensimerkit vanhenemisesta muutenkin näkyvät. Haluavat todistaa mieskuntoaan ja pikkupimujen tiukassa, tuntuttuu lerppahepissä kivalta. Ei heti eteenotto häviä. Pikkupimu taas kokemattomana ei kovemmasta tiedä ja maksaja toki kelpaa...


      • huvia
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        No siksipä tämä ukko onkin valinnut yhden intohimoisen naisen salasuhteeseen. Ettei tarvitsisi jatkuvasti vaihtaa naista. Yksi jonka kanssa eletään arkea ja hoidetaan tämä elämän julkinen puoli ja toinen jonka kanssa eletään jatkuvassa intohimossa silloin harvoin kun nähdään. Intohimo säilyy kun ei nähdä niin usein ja kuten "ei kun näin" mainitsee se intohimo jatkuu ja jatkuu koko tapaamisen ajan. Pienikin ele laukaisee uuden aktin jne. ja kun on yhtämittaista rakastelua tapaamiset täynnään, vaikea sitä on pysyä ettei myös rakastuisi toiseen.

        Niin, "69 ja 96", miten säilyttää pitkän suhteen intohimo, jos intohimojen kohteet lopulta osoittautuu toisella aina samaksi vaniljatouhuksi, jossa ei kokeilla uutta ja harrastetaan korkeintaan kerran viikossa ja toinen himoaa joka sopukkaa naisessaan, mutta saa vain yhdessä asennossa, yhdessä paikassa ja silloinkaan ei passaisi kuluttaa hässimiseen varttia kauempaa. Hän kun on jo saanut mitä seksiltä haki, loppu olisi vaan turhaa alistumista ja miehen tarpeiden tyydytystä.

        "Naisen mielikuvitust", voitthan aina ja kaikkialla epäillä itse kunkin sukupuolta ja jopa seksuaalista identiteettiä käyttämiensä sanojen vuoksi. Oikea ihmistuntij, mutta saitpas sanottua jotain terävää tähänkin keskusteluun! Mies olen ja muuta en voi! Ihan tiedoksi, on olemassa naisia jotka puhuvat ja kirjoittavat ronskimpaa kieltä käyttäen kuin useimmat muut naiset ja on miehiä, jotka kykenevät puhumaan/kirjoittamaan herkemmin asioista kuin toiset. Ehkä olen myös huomannut, että herkkyyttäni esiin tuomalla, löytyy helpommin naisia, jotka tykkäävät rakastella tuntikaupalla, kuten tämä "ei kun näin" on tainnut oivaltaa, antaa ja saada, imeä mulkkua ja tulla vitustaan nuolluksi, tulla lopulta rajusti otetuksi, pannuksi, naiduksi, nussituksi, käytetyksi, jopa perseeseen. Voi sääli sinua.. Muuttuiko loppulauseeni tässä yllä jo enemmän miehen kirjoittamaksi?

        "Että näin mielsetäni", en olisi paremmin mainitsemaasi näkökulmaa osannut sanoiksi muotoilla. Pettäjä on se mätä omena tällä palstalla ja petetty on marttyyri. Näin se on ja joka muuta esittää, joutaa roviolle...

        Taidampa lähteä töistä kotiin katsomaan josko se mamma kaipaisi panemista ja nussimista, kun hänelle ei raksatelu ja nuoleminen kelpaa ;)

        Eipä taida kovin hyvät taitosi olla, kun ei vaimosi sua juurikaan halua. Ei oo kovin vaikeaa satunnaisempaa naista panna, joka ei arjenkuvioissa mukana. Mie paankin sunlaisten miesten vaimoja, ovat himokkaita ja asennot vaihtelelee, ihan voihkivat himosta. Ukko, kun on itserakas ja ei osaa vaimoaan panna kuin sillai nopeasti yhdellä lailla. Eikä oo vaikea näitä puutteessa eläviä vaimoja löytää, kun ukot kehuskelee jätkäporukoissa panojaan...


      • pikku pilit
        huvia kirjoitti:

        Eipä taida kovin hyvät taitosi olla, kun ei vaimosi sua juurikaan halua. Ei oo kovin vaikeaa satunnaisempaa naista panna, joka ei arjenkuvioissa mukana. Mie paankin sunlaisten miesten vaimoja, ovat himokkaita ja asennot vaihtelelee, ihan voihkivat himosta. Ukko, kun on itserakas ja ei osaa vaimoaan panna kuin sillai nopeasti yhdellä lailla. Eikä oo vaikea näitä puutteessa eläviä vaimoja löytää, kun ukot kehuskelee jätkäporukoissa panojaan...

        Aika rohevasti kirjoitit, mutta täysin samaa mieltä. Itse pettäjä omaa kyvyttömyyttään aiheuttaa typerän tilansa ja on vaimo millainen tahansa, niin uskottomuuden aistiessaan kylmenee. Itse siis pettäjä vaimonsa kylmenemisen aiheuttaa. Tosi mies pitää kyllä vaimon tyytyväisenä missä asennossa tahansa, vaikka siinä perinteisessä.


      • hellitä hetkeksi
        Yhteenveto☀ kirjoitti:

        Hei nyt kaikki petetyt naiset nouskaa barrikaadeille ja pistäkää näille kaiken maailman pettäjäukoille ( joita näkyykin tällä palstalla harvemmin) ja heidän hempukoileen "luut kurkkuun"!

        Sairasta tulla nimenomaan uskottomuuspalstalle kehumaan omaa paremmuuttaan ja irvailemaan juuri heidänlaistensa satuttamille puolisoille! Hävetkää jos olette aikuisia!

        Tämäkin ns. sanottu "pettäjäukko" hakee palstalta vahvistusta kaikelle paskamaisuudelle jota aiheuttaa puolisolleen! Näkyy hyvin viihtyneen näiden ylivertaisten hempukoiden seurassa. Saahan hän purkaa "sydäntään" vertaisilleen saaden heiltä suurta kunnioitusta, sitä mitä hän ei enää kotoaan saa.

        Lopuksi vielä! Hän on yksin syyllinen parisuhteensa tilaan ja siihen, että hänen vaimonsa ei häntä halua. Vaimo näkee ja vaistoaa hänen likaiset touhunsa ja on aina vaan vähemmän kiinnostunut seksistä luuserin kanssa.

        Keskustelun aihehan on miltä pettäjästä tuntuu. Ja kun joku kertoo, ettei tunnu kovinkaan pahalta, päinvastoin, niin sä kehoitat barrikaadeille. Ja vain sen takia, että yksi mies uskaltaa kertoa oman kokemuksensa.

        Eihän heidän parisuhde voi huonosti. Vaimo haluaa vähemmän seksiä kuin mies, ehkä sitä perinteisempää ja rauhallisempaa. Mies antaa sitä hänelle. Mies taas joskus haluaa vähän muutakin ja kokeilla uutta. Sitä suo hänelle se vieras nainen. Mitä tuossa on kamalaa? Vaimo on tyytyväinen. Kakkonen on tyytyväinen. Mies on tyytyväinen. Kaikki vaan ei ole niin kokeilunhaluisia kuin joku toinen. Ja se heille suotakoon. Eihän ketään voi pakottaa harrastamaan sellaista seksiä, josta ei tykkää.

        Vähän avarakatseisuutta, please, niin on helpompi elää.


      • parenpaa nyt
        hellitä hetkeksi kirjoitti:

        Keskustelun aihehan on miltä pettäjästä tuntuu. Ja kun joku kertoo, ettei tunnu kovinkaan pahalta, päinvastoin, niin sä kehoitat barrikaadeille. Ja vain sen takia, että yksi mies uskaltaa kertoa oman kokemuksensa.

        Eihän heidän parisuhde voi huonosti. Vaimo haluaa vähemmän seksiä kuin mies, ehkä sitä perinteisempää ja rauhallisempaa. Mies antaa sitä hänelle. Mies taas joskus haluaa vähän muutakin ja kokeilla uutta. Sitä suo hänelle se vieras nainen. Mitä tuossa on kamalaa? Vaimo on tyytyväinen. Kakkonen on tyytyväinen. Mies on tyytyväinen. Kaikki vaan ei ole niin kokeilunhaluisia kuin joku toinen. Ja se heille suotakoon. Eihän ketään voi pakottaa harrastamaan sellaista seksiä, josta ei tykkää.

        Vähän avarakatseisuutta, please, niin on helpompi elää.

        Toivottavasti tuo ukko viitsii vaimonsa tyydyttää kunnolla. Liian moni jättää puolisonsa hoitamatta tai panee pikaisesti parin perinteisessä asennossa. pettäjämies ei halua vaimon kanssa kuin pikapanon ja vain vaimon aloitteesta. Erehdyin tällaisen vaimoksi. Aikaisemmissa suhteissa oli vaihtelevaa pitkäkestoista seksiä kuten eronjälkeisissäkin. Ex miehen kanssa oli vaan sitä perinteistä, kun hän ei muuta halunnut tai osannut. No kävi vieraissa ja satuili vaimon vähistä haluista.Onneksi tuli ero ja saan taas kunnon seksiä, ei enää puutteessa kärvisteltä, ukko ei osaa vaimoa tyydyttää...


      • pettäjäukko vastaa
        lerpan vuoksi vierai kirjoitti:

        No siksihän ne nelikymppiset hyppää vieraissa ja etsii pikkupimuja, kun jo vähän lerputtaa ja ensimerkit vanhenemisesta muutenkin näkyvät. Haluavat todistaa mieskuntoaan ja pikkupimujen tiukassa, tuntuttuu lerppahepissä kivalta. Ei heti eteenotto häviä. Pikkupimu taas kokemattomana ei kovemmasta tiedä ja maksaja toki kelpaa...

        Kyllä vain on lähes samanikäistä seuraa ja tykkää kun kovuutta piisaa koko yöksi, kuten hänelläkin liukkautta.


      • pettäjäukko vastaa
        ................ kirjoitti:

        Että on naisia, jotka toimivat ns. seksistuntteina, kiintoisaa.

        Näin meillä, miten teillä?


      • ihanan sain
        pikku pilit kirjoitti:

        Aika rohevasti kirjoitit, mutta täysin samaa mieltä. Itse pettäjä omaa kyvyttömyyttään aiheuttaa typerän tilansa ja on vaimo millainen tahansa, niin uskottomuuden aistiessaan kylmenee. Itse siis pettäjä vaimonsa kylmenemisen aiheuttaa. Tosi mies pitää kyllä vaimon tyytyväisenä missä asennossa tahansa, vaikka siinä perinteisessä.

        Päädyin naimisiin kaverin vaimon kanssa. Kaveri aikoinaan petti vaimoonsa ja sanoi, että on vaan perinteistä harvoin haluava vaimo. Päädyin heidän eron jälkeen kaverin ex vaimon seuraan. Voi sitä seksin määrää ja vaihtelua. Voidaan kyltymättöminä rakastella tunteja. Ollaan oltu yhdessä 10v ja vielä himoa riittää. Vaimon ex mies taas uudessa suhteessa, jossa vaimo pihtaa ja tarvitsee uutta. En enää usko, kun katselen omaa villikissaani. Ei parempaa vaimoa voisi olla kaikki luistaa ja on laadukasta. Kiva kuulla,että muutkin on saanut laiminlyödyistä vaimoista laatuseksiseuraa.


      • Maailmanmeno
        parenpaa nyt kirjoitti:

        Toivottavasti tuo ukko viitsii vaimonsa tyydyttää kunnolla. Liian moni jättää puolisonsa hoitamatta tai panee pikaisesti parin perinteisessä asennossa. pettäjämies ei halua vaimon kanssa kuin pikapanon ja vain vaimon aloitteesta. Erehdyin tällaisen vaimoksi. Aikaisemmissa suhteissa oli vaihtelevaa pitkäkestoista seksiä kuten eronjälkeisissäkin. Ex miehen kanssa oli vaan sitä perinteistä, kun hän ei muuta halunnut tai osannut. No kävi vieraissa ja satuili vaimon vähistä haluista.Onneksi tuli ero ja saan taas kunnon seksiä, ei enää puutteessa kärvisteltä, ukko ei osaa vaimoa tyydyttää...

        Aikaisemmin puhuttiin paljon enemmän Madonna/huora-ilmiöstä!
        Aviomies ei halunnut lastensa äidiltä mitään huoramaisia temppuja kotona sillä huorat olivat sitä varten erikseen! Vaimon kunnioittaminen oli ihan toisessa mittakaavassa...
        Kotona harrastettiin kaunista ja toista huomioivaa rakastelua ja varmasti on paljon vieläkin paljon sitä samaa....

        Tämä nuori pornosukupolvi tai siihen nuoresta iästä jo kasvanut ei tiedä mitään oikeanlaisesta rakastelusta, hyvinkin pitkäkestoisesta ja täyttymyksellisestä.
        Nyt vain pannaan, mitä kovemmin sitä paremmin ja ilman turhia kosketteluja sekä esileikkejä.

        Pornofilmejä katsomalla ja niistä opiskelemalla seksuaalisuus kasvaa kieroon....
        Sieltä ilmiöstä juontaa varmasti myös ajatus, että kaikkea saa/voi panna mikä liikkuu. Toisten puolisot eivät ole rauhoitettuja nykynuorten ja vähän vanhempienkin mielestä!


      • intohimoinen nainen
        Hyvä oivallus kirjoitti:

        Jatkan vielä, että juuri nämä edellä mainitsemani tapaukset ovat niitä ikuisia intohimon metsästäjiä! Etsitään aina uusi, kun vanha ei tarpeeksi kipinöi...
        He ovat loppuviimein niitä kaikista onnettomimpia yksilöitä jotka sotkevat elämänsä, kun mikään ei riitä ja uskotaan uuden aina odottavan kulman takana.

        Aina löytyy molemmista sukupuolista näitä elämän kiertokoululaisia, joten vakka saa kantensa ainakin hetkeksi!
        Suurin vika näissä ihmisissä on, että he jättävät jälkeensä rikottuja läheisiä....mutta heitä ei se haittaa.

        Mitä vikaa on intohimossa? Suhtaudun muutenkin elämään intohimoisesti! Työhön, harrastuksiin, jokaiseen uuteen päivään. Keskityn täydellisesti siihen, mitä juuri sillä hetkellä teen. Jos se on rakastelu, niin partneri saa täyden huomion. En elä laimeasti "ihan sama mulle" tai "sitku ja mutku" elämää! Tämä nimenomaan on sitä onnellista elämää, nauttia kaikesta, mistä nauttia voi. Surut ja murheet tulevat, jos ovat tullakseen ja niistäkin selviää, kun ei jää "tuleen makaamaan"! Ei ole sellaista vastoinkäymistä tai murhetta, ettei siitä löydy jotain hyvääkin. Ne kasvattavat henkisesti. Eläkää intohimoisesti, tarttukaa kiinni hetkeen, älkää ajatelko mennyttä tai tulevaa!


      • pettäjäukko vastaa
        voi apua kirjoitti:

        Pane nyt ihmeessä sitä mammaasi samoin ottein kuin sitä toista naista, niin alkaa mammasi vikisemään. Sanoisin, että mammasi käyttöohjeet olet hukannut jo siinä, kun häntä mammaksi kutsut. Jokainen valitsee ja valintansa vastuun kantaa, toivon, ettei se jossakin kohtaa muutu raskaaksi ja syövytä mielenterveyttäsi.

        Panisin kyllä jos kelpaisi ja olen kyllä yrittänyt asiaa vaikka millä keinoilla edistää, mutta kun kaikki ehdotukset mistä tahansa muusta, kuin vaimon hyväksymistä parista jutusta järjestelmällisesti torpataan, mitä siinä voi tehdä, painostaa tai pakottaa ei halua, kun en oikein sääliseksistä välitä tai siitä jos nainen tekee mun kanssa jotain mitä pitää vastenmieleisenä. O

        ma ei häviä yhtään sille toiselle ulkonäössä tai vartalonmuodoissa ja ihan varmasti teksin samat jutut kanssaan jos kelpaisi. kehun sopivilla tavoilla miten nätti jne, hieron öljyn kanssa koko vartalon, tulos -> ruvetaan nukkumaan tai äläs nyt mene sinne pillun puolelle, hiero nyt vaan, vaikka olis jo tunnin hieronut ja pidätellyt omaa kiihkoa..

        Jopa takaapäin paneminen on yksi näistä kielletyistä jutuista, suuseksi kumminkaan päin ei onnistu, kun eihän kusielimiä sovi nuolla. Uusintoja on ihan turha kuvitella samana iltana. Lakkaisi vaimo mieluummin kokonaan harrastamasta seksiä, niin eroaisin, mutta kun pitää se pari kertaa kuussa kuitenkin hänenkin mielestään seksiä saada oman kaavansa mukaan. No parempihan se on edes sitä kaavamaista seksiä harrastaa silloin kun edes se onnistuu, kuin olla kokonaan ilman, jos kerran aiotaan yhdessä elää.

        Luuletko toisaan että vaimoani hänelle mammaksi kutsuisin, huh huh! Sattuu nyt vain olemaan lasteni äiti..


      • pettäjäukko vastaa
        Yhteenveto☀ kirjoitti:

        Hei nyt kaikki petetyt naiset nouskaa barrikaadeille ja pistäkää näille kaiken maailman pettäjäukoille ( joita näkyykin tällä palstalla harvemmin) ja heidän hempukoileen "luut kurkkuun"!

        Sairasta tulla nimenomaan uskottomuuspalstalle kehumaan omaa paremmuuttaan ja irvailemaan juuri heidänlaistensa satuttamille puolisoille! Hävetkää jos olette aikuisia!

        Tämäkin ns. sanottu "pettäjäukko" hakee palstalta vahvistusta kaikelle paskamaisuudelle jota aiheuttaa puolisolleen! Näkyy hyvin viihtyneen näiden ylivertaisten hempukoiden seurassa. Saahan hän purkaa "sydäntään" vertaisilleen saaden heiltä suurta kunnioitusta, sitä mitä hän ei enää kotoaan saa.

        Lopuksi vielä! Hän on yksin syyllinen parisuhteensa tilaan ja siihen, että hänen vaimonsa ei häntä halua. Vaimo näkee ja vaistoaa hänen likaiset touhunsa ja on aina vaan vähemmän kiinnostunut seksistä luuserin kanssa.

        En hae vahvistusta yhtään millekään. Tosin saan vahvistuksen sille, että sinä olet juuri niitä kiihkoilevia tyyppejä, jotka lähi-idässä heittää sen ensimmäisen kiven. Just sunlaisten tyyppien vuoksi maailmaan ei ikinä saada rauhaa, aina pitää kiihkota ja nousta barrikaadeille mitä hölmömmistä asioista. Eikö vain voisi ajatella, että ihmisiä ei ole luotu joidenkin kirjojen kuvaamiin tiukkoihin yksiavioisiin parisuhteisiin.

        En mielestäni ole aiheuttanut minkäänlaista paskamaisuutta tai kärsimystä vaimolleni. Toivottavasti en koskaan aiheutakaan, se olisi iso pettymys itseeni silloin.

        Ja vaimoni kyllä haluaa minua, tosin hiukan rajoittuneeseen tapaan omien seksuaalisten mieltymystensä mukaisesti (verrattuna minun yliseksuaalisuuteen, jonka kiletämättä toivoisin jo hiljalleen hieman normalisoituvan) ja ei läheskään yhtä usein kuin toivoisin. En silti halua loukata tai jättää häntä vain minun itsekkäiden eläimellisten halujeni vuoksi. Kun kaikki muu sujuu ja on kunnossa. Jopa pientä halujen nousua on havaittavissa ja olenkin pohtinut perustelemaani oikeutusta käydä vieraissa, että onkohan sekään enää voimassa. Mutta seksin rajoittuneisuus kuitenkin jäisi, vaikka määrä saataisiinkin haluamalleni tasolle.


      • pett ukko vast
        parenpaa nyt kirjoitti:

        Toivottavasti tuo ukko viitsii vaimonsa tyydyttää kunnolla. Liian moni jättää puolisonsa hoitamatta tai panee pikaisesti parin perinteisessä asennossa. pettäjämies ei halua vaimon kanssa kuin pikapanon ja vain vaimon aloitteesta. Erehdyin tällaisen vaimoksi. Aikaisemmissa suhteissa oli vaihtelevaa pitkäkestoista seksiä kuten eronjälkeisissäkin. Ex miehen kanssa oli vaan sitä perinteistä, kun hän ei muuta halunnut tai osannut. No kävi vieraissa ja satuili vaimon vähistä haluista.Onneksi tuli ero ja saan taas kunnon seksiä, ei enää puutteessa kärvisteltä, ukko ei osaa vaimoa tyydyttää...

        Juu tätäkin oon pohtinut pitkän parisuhteen varrella, että syttyisikö hän erilaisiin juttuihin eri miehen kanssa. Jopa salaa toivonut että innostuisi edes joskus kokeilemaan vierasta, mutta eipä tunnu kiinnostavan kun tästäkin on joskus keskusteltu. Voisihan tuo oppia uusia temppuja tai saada otteensa hieman intohimoisemmaksi?


      • Vanhempana
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        Panisin kyllä jos kelpaisi ja olen kyllä yrittänyt asiaa vaikka millä keinoilla edistää, mutta kun kaikki ehdotukset mistä tahansa muusta, kuin vaimon hyväksymistä parista jutusta järjestelmällisesti torpataan, mitä siinä voi tehdä, painostaa tai pakottaa ei halua, kun en oikein sääliseksistä välitä tai siitä jos nainen tekee mun kanssa jotain mitä pitää vastenmieleisenä. O

        ma ei häviä yhtään sille toiselle ulkonäössä tai vartalonmuodoissa ja ihan varmasti teksin samat jutut kanssaan jos kelpaisi. kehun sopivilla tavoilla miten nätti jne, hieron öljyn kanssa koko vartalon, tulos -> ruvetaan nukkumaan tai äläs nyt mene sinne pillun puolelle, hiero nyt vaan, vaikka olis jo tunnin hieronut ja pidätellyt omaa kiihkoa..

        Jopa takaapäin paneminen on yksi näistä kielletyistä jutuista, suuseksi kumminkaan päin ei onnistu, kun eihän kusielimiä sovi nuolla. Uusintoja on ihan turha kuvitella samana iltana. Lakkaisi vaimo mieluummin kokonaan harrastamasta seksiä, niin eroaisin, mutta kun pitää se pari kertaa kuussa kuitenkin hänenkin mielestään seksiä saada oman kaavansa mukaan. No parempihan se on edes sitä kaavamaista seksiä harrastaa silloin kun edes se onnistuu, kuin olla kokonaan ilman, jos kerran aiotaan yhdessä elää.

        Luuletko toisaan että vaimoani hänelle mammaksi kutsuisin, huh huh! Sattuu nyt vain olemaan lasteni äiti..

        Leiki sinä pettäjäukko, leiki niin kauan vaimosi tunteilla, kun kärähdät!
        Vaimosi näyttää silloin sinulle " nähden munat" ja ehkä viimein heräät todellisuuteen sinäkin.

        Ps. Ihmettelen vain, että kuinka tuollainen panomies (ainakaan omasta mielestään) on valinnut vaimon täysin toisenlaisesta ääripäästä omiin seksuaalisiin mielihaluihin nähden?
        Vai onko teillä teinirakkaus, jossa vaimosi on jäänyt kiinni yhdessä opittuihin kaavoihin, mutta sinä pettämisestä tai pornosta johtuen olet herännyt " vaatimaan" erilaisia seksileikkejä?
        Eikö seurusteluaika ole juuri etsikkoaika, jolloin otetaan selville myös toisen seksuaaliset mieltymykset? Jos tyytyy silloin vähään niin turhaa on valittaa...
        Sama


      • Korjauksia
        Vanhempana kirjoitti:

        Leiki sinä pettäjäukko, leiki niin kauan vaimosi tunteilla, kun kärähdät!
        Vaimosi näyttää silloin sinulle " nähden munat" ja ehkä viimein heräät todellisuuteen sinäkin.

        Ps. Ihmettelen vain, että kuinka tuollainen panomies (ainakaan omasta mielestään) on valinnut vaimon täysin toisenlaisesta ääripäästä omiin seksuaalisiin mielihaluihin nähden?
        Vai onko teillä teinirakkaus, jossa vaimosi on jäänyt kiinni yhdessä opittuihin kaavoihin, mutta sinä pettämisestä tai pornosta johtuen olet herännyt " vaatimaan" erilaisia seksileikkejä?
        Eikö seurusteluaika ole juuri etsikkoaika, jolloin otetaan selville myös toisen seksuaaliset mieltymykset? Jos tyytyy silloin vähään niin turhaa on valittaa...
        Sama

        "nähden munat"= "närhen munat"
        (ainakaan omasta mielestään)= (ainakin omasta mielestään)


      • sitoutuneet ihmiset
        pett ukko vast kirjoitti:

        Juu tätäkin oon pohtinut pitkän parisuhteen varrella, että syttyisikö hän erilaisiin juttuihin eri miehen kanssa. Jopa salaa toivonut että innostuisi edes joskus kokeilemaan vierasta, mutta eipä tunnu kiinnostavan kun tästäkin on joskus keskusteltu. Voisihan tuo oppia uusia temppuja tai saada otteensa hieman intohimoisemmaksi?

        Ehkä vaimosi uskoo avioliittolupaukseensa ja ei siksi petä. Et voi tietää onko hän oikeasti niin vähään tyytyvä vai onko suhteenne vain ajanut hänet siiihen osaan. Eri ihmisten kanssa seksi on erilaista. Halutonkin voi olla hyvin halukas ja monenlaisesta nauttiva jonkun toisen seurassa. Tilanteisiin tottuu ja ei jaksa nähdä vaivaa etsiäkseen muuta seksiseuraa, jos kumppanilta saa edes välttäväntasoista seksiä ja muu elämä toimii jotenkuten.


      • huijaat itseäsi?
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        En hae vahvistusta yhtään millekään. Tosin saan vahvistuksen sille, että sinä olet juuri niitä kiihkoilevia tyyppejä, jotka lähi-idässä heittää sen ensimmäisen kiven. Just sunlaisten tyyppien vuoksi maailmaan ei ikinä saada rauhaa, aina pitää kiihkota ja nousta barrikaadeille mitä hölmömmistä asioista. Eikö vain voisi ajatella, että ihmisiä ei ole luotu joidenkin kirjojen kuvaamiin tiukkoihin yksiavioisiin parisuhteisiin.

        En mielestäni ole aiheuttanut minkäänlaista paskamaisuutta tai kärsimystä vaimolleni. Toivottavasti en koskaan aiheutakaan, se olisi iso pettymys itseeni silloin.

        Ja vaimoni kyllä haluaa minua, tosin hiukan rajoittuneeseen tapaan omien seksuaalisten mieltymystensä mukaisesti (verrattuna minun yliseksuaalisuuteen, jonka kiletämättä toivoisin jo hiljalleen hieman normalisoituvan) ja ei läheskään yhtä usein kuin toivoisin. En silti halua loukata tai jättää häntä vain minun itsekkäiden eläimellisten halujeni vuoksi. Kun kaikki muu sujuu ja on kunnossa. Jopa pientä halujen nousua on havaittavissa ja olenkin pohtinut perustelemaani oikeutusta käydä vieraissa, että onkohan sekään enää voimassa. Mutta seksin rajoittuneisuus kuitenkin jäisi, vaikka määrä saataisiinkin haluamalleni tasolle.

        Olet pettäjä ukko yksin päättänyt lähteä vieraisiin, jos teillä ei ole sovittuna avointa suhdetta. Nyt tuomitset erimieltä olevia. Ehkä siellä sulle on ollut vastaamassa liitossaan liian vähän seksiä saavia, jotka vaistonneet jonkin olevan liitossaan pielessä ja syyksi on jossain vaiheessa paljastunut, että puoliso onkin hoitanut tarpeensa liiton ulkopuolella. Tunnen monia ihmisiä joille on käynyt näin (kavereita, eronneita jne). Liitossa on silloin muidenkin arjen asioiden hoito ollut epäsuhdassa ja sen vaikutukset ovat hiipineet seksinkin saralle vaikka vaimo ei alunalkujaan olisi ollut vähään tyytyvä. Turhan usein on vain oletettu toisesta. Et kuule välttämättä tiedä vaimosi aatoksia niinhyvin kuin luulet.

        Moni on jopa yllättynyt herännestä halustaan uudessa suhteessa avioliiton loputtua. Jotkut vaan jumittuu tilanteeseen eivätkä hae muutosta ennenkuin on pakko. Olen eronnut liitosta, jossa mies petti. Seksi ei sujunut niin hyvin yhteen kuin olisimme halunneet. Aikaisemmissa ja myöhemmissä suhteissani seksi on ollut villimpää, useammin toistuvaa ja pitkäkestoisempaa. Suurimmat syyt erilleen ajautuimiseemme olivat kotitöiden, lasten hoidon, miehen peliriippuvuuden ja tuhlailevuuden aiheuttama työnjaollinen epäsuhta liittomme aikana. Kuitenkin eniten loukkasi sivusuhde ja siihen liittynyt valehtelu. Sellainen salailu oli äärimmäisen loukkaavaa ja romutti eniten ex mieheäni kohtaan tuntemaani arvostusta. Pitkään sai rakentaa luottamustaan miehiin, joten kokemuksesta voin sanoa, että pettäjä ukko todennäköisesti loukkaat vaimoasi katalasti ja sen tulet näkemään, jos ja kun suhteesi paljastuu. Salasuhteet, kun tuppaa lopulta paljastumaan halusi tai ei.


      • madonna vai huora
        Maailmanmeno kirjoitti:

        Aikaisemmin puhuttiin paljon enemmän Madonna/huora-ilmiöstä!
        Aviomies ei halunnut lastensa äidiltä mitään huoramaisia temppuja kotona sillä huorat olivat sitä varten erikseen! Vaimon kunnioittaminen oli ihan toisessa mittakaavassa...
        Kotona harrastettiin kaunista ja toista huomioivaa rakastelua ja varmasti on paljon vieläkin paljon sitä samaa....

        Tämä nuori pornosukupolvi tai siihen nuoresta iästä jo kasvanut ei tiedä mitään oikeanlaisesta rakastelusta, hyvinkin pitkäkestoisesta ja täyttymyksellisestä.
        Nyt vain pannaan, mitä kovemmin sitä paremmin ja ilman turhia kosketteluja sekä esileikkejä.

        Pornofilmejä katsomalla ja niistä opiskelemalla seksuaalisuus kasvaa kieroon....
        Sieltä ilmiöstä juontaa varmasti myös ajatus, että kaikkea saa/voi panna mikä liikkuu. Toisten puolisot eivät ole rauhoitettuja nykynuorten ja vähän vanhempienkin mielestä!

        Olin jo unohtanut tuon madonna vai huora teeman. Sehän oli tosiaan joskus pinnalla ja arvomaailma tunki myös romanttisiin aikansa elokuviin. 'Siinä kiltit tytöt päätyivät vaimoiksi, perheeseen sitouduttiin yli kaiken ja rakastelu oli hellää ja pitkää kuin kaunis kahdenihmisen fyysisesti ja henkisesti taivaisiin kohottava leikki.

        Huorat taas haki pornofilmityyppistä aktia eri miesten kanssa, jossa fyysinen puoli pääroolissa. Nuoret miehet hankki kokemuksia ennen tosirakkaaseen sitoutumista huorien kanssa. Muttei huoran kanssa sopinut kunnon miehen liittoaan perustaa. Tosi kunnolliset taas säästivät itseään rakkauden liittoon. Arvomaailmat muuttuu, mutta ajattelusta taitaa olla nykyliitoissakin jäänteitä. Tuota uskottomuuden oikeutusta seksitarpeiden tyydyttämiseksi ilman avoimen liiton sopimusta en ymmärrä. Miksei vaimo voi olla miehelleen huora ja madonna samaan aikaan tunnetiloista riippuen.

        Avioliiton kaunis ja hellä rakastelu on taivaallisen ihanaa. Salasuhde on likaista, se on seläntakana hoidettua himoa vaikka sisältäisi henkisen yhteyden. Ryhdikäs ihminen hakee eron ja lähtee vasta sitten rietastelemaan. Puolison seläntakana touhuaminen on puolisoa loukkaavaa ja kunnioittamatonta käytöstä. Ei hyvä, jos kaikki on sallittua, kunhan ei jää kiinni..


      • pettäjäukko vastaa
        huijaat itseäsi? kirjoitti:

        Olet pettäjä ukko yksin päättänyt lähteä vieraisiin, jos teillä ei ole sovittuna avointa suhdetta. Nyt tuomitset erimieltä olevia. Ehkä siellä sulle on ollut vastaamassa liitossaan liian vähän seksiä saavia, jotka vaistonneet jonkin olevan liitossaan pielessä ja syyksi on jossain vaiheessa paljastunut, että puoliso onkin hoitanut tarpeensa liiton ulkopuolella. Tunnen monia ihmisiä joille on käynyt näin (kavereita, eronneita jne). Liitossa on silloin muidenkin arjen asioiden hoito ollut epäsuhdassa ja sen vaikutukset ovat hiipineet seksinkin saralle vaikka vaimo ei alunalkujaan olisi ollut vähään tyytyvä. Turhan usein on vain oletettu toisesta. Et kuule välttämättä tiedä vaimosi aatoksia niinhyvin kuin luulet.

        Moni on jopa yllättynyt herännestä halustaan uudessa suhteessa avioliiton loputtua. Jotkut vaan jumittuu tilanteeseen eivätkä hae muutosta ennenkuin on pakko. Olen eronnut liitosta, jossa mies petti. Seksi ei sujunut niin hyvin yhteen kuin olisimme halunneet. Aikaisemmissa ja myöhemmissä suhteissani seksi on ollut villimpää, useammin toistuvaa ja pitkäkestoisempaa. Suurimmat syyt erilleen ajautuimiseemme olivat kotitöiden, lasten hoidon, miehen peliriippuvuuden ja tuhlailevuuden aiheuttama työnjaollinen epäsuhta liittomme aikana. Kuitenkin eniten loukkasi sivusuhde ja siihen liittynyt valehtelu. Sellainen salailu oli äärimmäisen loukkaavaa ja romutti eniten ex mieheäni kohtaan tuntemaani arvostusta. Pitkään sai rakentaa luottamustaan miehiin, joten kokemuksesta voin sanoa, että pettäjä ukko todennäköisesti loukkaat vaimoasi katalasti ja sen tulet näkemään, jos ja kun suhteesi paljastuu. Salasuhteet, kun tuppaa lopulta paljastumaan halusi tai ei.

        En ainakaan tarkoituksella ole muita tuominnut, muuta kuin ärsyttävästä suhtautumiseta kirjoituksiini. pyrkimys on ollut tuoda esille vain omia tunteita kun sellaista alunperin kysyttiin.

        No kun noin viisaita latelet, kerropas saman tien miten saisin myös seksin vaimon kanssa toimimaan, sellaisella määrällisellä ja laadullisella tasolla, ettei minun tarvitsisi enää ravata salaa rakastelemassa sitä toista yhtä viehättävää , mutta laillani hieman ylihimokasta vaimoimmeistä? Miten minä teen sen kiimaannuttavan vaikutuksen häneen, jonka periaatteessa vain uusi kumppani voisi tehdä? Vai onko ainoa vaihtoehto sinustakin erota ja etsiä riittävän kiimainen vapaa nainen seuraksi (jota en usko ihan heti vapaista edes löytyvän, kiimaisimmat naikkoset kun muuttuu herkästi varatuiksi).

        Työt on aina jaettu mahdollisimman tasapuolisesti, varmasti minussa on piirteitä joita hän ihailee ja myös piirteitä jotka ei ole niin kovin mieleensä. Kuten kaikissa. En ole peli-, työ- tai viinasriippuvainen ja olen yleisesti kivana ja seurallisena pidetty mies. Ikinä en ole vaimon läsnäollessa ketään naista liehitellyt/tuijotellut/ihalillut jne. Aina ja kaikkialla hän on itse minun ihailujeni ja kehujeni kohde ja todellakin, elämä olisi paljon helpompaa vain yhden kanssa elellessä. Mutta kun en halua jo tässä iässä muuttua äreäksi vanhaksi ukoksi, jota joku ketjun aiemmassa viestissä toivoi.


      • Synninpäästö?
        pikku pilit kirjoitti:

        Aika rohevasti kirjoitit, mutta täysin samaa mieltä. Itse pettäjä omaa kyvyttömyyttään aiheuttaa typerän tilansa ja on vaimo millainen tahansa, niin uskottomuuden aistiessaan kylmenee. Itse siis pettäjä vaimonsa kylmenemisen aiheuttaa. Tosi mies pitää kyllä vaimon tyytyväisenä missä asennossa tahansa, vaikka siinä perinteisessä.

        Joopa joo, hyvin pettäjä-ukko puolustautuu vaikka onkin lähes vainaaksi nyljetty täällä. Sen tästä voisi oppia että kyllä kannattaa tehdä kunnollinen seksuaalinen tutustuminen kumppaniin ennen kuin menee liittoon tai alkaa lapsia tekemään. Suurin piirtein samanlainen seksielämä olisi hyvä olla molemmilla tavoitteena ja myös about samat tavat sitä toteuttaa niin ei tarvitsisi mennä vierailta apuja pyytämään.

        Kummallista on jos ei pettäjä-ukko yliseksuaalisuuttaan tajunnut ennen kuin meni liittoon, on se sen verran vahva ominaisuus. Olisi voinut avata aiheesta juttua jo hyvissä ajoin puolisoehdokkaan kanssa. Ellei nyt sitten ole vasta varttuneemmalla iällä syttynyt liekkeihin.

        Mutta mitäpä me pettäjä-ukkoa niin ankarasti tuomitsemaan?


      • uskomaton
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        En ainakaan tarkoituksella ole muita tuominnut, muuta kuin ärsyttävästä suhtautumiseta kirjoituksiini. pyrkimys on ollut tuoda esille vain omia tunteita kun sellaista alunperin kysyttiin.

        No kun noin viisaita latelet, kerropas saman tien miten saisin myös seksin vaimon kanssa toimimaan, sellaisella määrällisellä ja laadullisella tasolla, ettei minun tarvitsisi enää ravata salaa rakastelemassa sitä toista yhtä viehättävää , mutta laillani hieman ylihimokasta vaimoimmeistä? Miten minä teen sen kiimaannuttavan vaikutuksen häneen, jonka periaatteessa vain uusi kumppani voisi tehdä? Vai onko ainoa vaihtoehto sinustakin erota ja etsiä riittävän kiimainen vapaa nainen seuraksi (jota en usko ihan heti vapaista edes löytyvän, kiimaisimmat naikkoset kun muuttuu herkästi varatuiksi).

        Työt on aina jaettu mahdollisimman tasapuolisesti, varmasti minussa on piirteitä joita hän ihailee ja myös piirteitä jotka ei ole niin kovin mieleensä. Kuten kaikissa. En ole peli-, työ- tai viinasriippuvainen ja olen yleisesti kivana ja seurallisena pidetty mies. Ikinä en ole vaimon läsnäollessa ketään naista liehitellyt/tuijotellut/ihalillut jne. Aina ja kaikkialla hän on itse minun ihailujeni ja kehujeni kohde ja todellakin, elämä olisi paljon helpompaa vain yhden kanssa elellessä. Mutta kun en halua jo tässä iässä muuttua äreäksi vanhaksi ukoksi, jota joku ketjun aiemmassa viestissä toivoi.

        Halut ovat erilaisia ja voivat muuttua suhteen aikana. Et ehkä saa seksiä vaimon kanssa toimimaan - sellaiseksi kuin sinä haluat. Mutta miksi vain sinulla olisi siihen oikeus? Jos suhteessa on ongelma, parempi kääntää sille selkänsä ja lähteä sinne, minne kalu osoittaa? Väitän, että vaikka kuinka hienosti vakuuttaisi kohtelevansa puolisoaan, epärehellisyys kyllä tulee ilmi. Ja itsekin siitä kärsit: joudut tukahduttamaan osan itseäsi ja salaamaan sen.

        Vaikka kuinka selittelijöitä ja oikeuttaisit tekoasi, pettäminen on väärin. Väärin. Teet väärin vaimoasi kohtaan, kun viet häneltä mahdollisuuden päättää omasta puolestaan. Selkärankainen ottaisi asian esiin, tuli mitä tuli. Vähättelet vaimosi ymmärrystä ja kapasiteettia. Voit vapaasti olla sitä mieltä, ettei ihmistä (miestä?) ole luotu yksiavioiseksi, mutta pliis, kerro se vaimollesi.


      • kasvihuonesää
        uskomaton kirjoitti:

        Halut ovat erilaisia ja voivat muuttua suhteen aikana. Et ehkä saa seksiä vaimon kanssa toimimaan - sellaiseksi kuin sinä haluat. Mutta miksi vain sinulla olisi siihen oikeus? Jos suhteessa on ongelma, parempi kääntää sille selkänsä ja lähteä sinne, minne kalu osoittaa? Väitän, että vaikka kuinka hienosti vakuuttaisi kohtelevansa puolisoaan, epärehellisyys kyllä tulee ilmi. Ja itsekin siitä kärsit: joudut tukahduttamaan osan itseäsi ja salaamaan sen.

        Vaikka kuinka selittelijöitä ja oikeuttaisit tekoasi, pettäminen on väärin. Väärin. Teet väärin vaimoasi kohtaan, kun viet häneltä mahdollisuuden päättää omasta puolestaan. Selkärankainen ottaisi asian esiin, tuli mitä tuli. Vähättelet vaimosi ymmärrystä ja kapasiteettia. Voit vapaasti olla sitä mieltä, ettei ihmistä (miestä?) ole luotu yksiavioiseksi, mutta pliis, kerro se vaimollesi.

        Miksi miehen pitäisi se selvittää vaimolleen että ei ole yksiavioinen.
        Kun kerran heidän liittonsa toimii ja mies kohtelee vaimoaan hyvin. Kohtelevatko kaikki uskollisetkaan hyvin.

        Jos hän kertoisi, lopputuloksena olisi melko varmasti ero tai ainakin loppuelämä elettäisiin kaikkea muuta kuin hyvässä parisuhteessa. Onko vaimo nyt kovin onneton, miehen kertomus ei tätä ajatusta tue. Takuuvarmasti olisi jos salasuhde paljastettaisiin.Toiset sanoo, että sittenpähän paljastuisi milaisen ketaleen kanssa on ollut naimisissa ja vaimo olisi vapaa tekemän omat ratkaisunsa.
        Jääminen tai eroaminen, kumpikin ratkaisu tekee onnettomaksi.
        Kuka uskoo onnelliseen loppuun kummsssakaan tapauksessa. Voihan sitä haaveksia, että löytyisi kummallekin ne sopivat henkisellä että fyysisellä puolella.

        Mistä sitä loppujen lopuksi tietää vaikka vaimolla olisi nyt jo aavistukset. Onhan näitä ennenkin katsottu sormien läpi. Kyllä ne viiriililläkin miehellä kyvyt hiipuu paljon vähemmäksi kun kuusikymppispäivä ylitetään. Että eiköhän aika hoida senkin puolen.


      • mieti viellä
        kasvihuonesää kirjoitti:

        Miksi miehen pitäisi se selvittää vaimolleen että ei ole yksiavioinen.
        Kun kerran heidän liittonsa toimii ja mies kohtelee vaimoaan hyvin. Kohtelevatko kaikki uskollisetkaan hyvin.

        Jos hän kertoisi, lopputuloksena olisi melko varmasti ero tai ainakin loppuelämä elettäisiin kaikkea muuta kuin hyvässä parisuhteessa. Onko vaimo nyt kovin onneton, miehen kertomus ei tätä ajatusta tue. Takuuvarmasti olisi jos salasuhde paljastettaisiin.Toiset sanoo, että sittenpähän paljastuisi milaisen ketaleen kanssa on ollut naimisissa ja vaimo olisi vapaa tekemän omat ratkaisunsa.
        Jääminen tai eroaminen, kumpikin ratkaisu tekee onnettomaksi.
        Kuka uskoo onnelliseen loppuun kummsssakaan tapauksessa. Voihan sitä haaveksia, että löytyisi kummallekin ne sopivat henkisellä että fyysisellä puolella.

        Mistä sitä loppujen lopuksi tietää vaikka vaimolla olisi nyt jo aavistukset. Onhan näitä ennenkin katsottu sormien läpi. Kyllä ne viiriililläkin miehellä kyvyt hiipuu paljon vähemmäksi kun kuusikymppispäivä ylitetään. Että eiköhän aika hoida senkin puolen.

        Kyllä vaimo aavistaa normaalisti, että jotain on pielessä, mutta ei tiedä mikä, jos et kerran vieraitakaan katsele vaimon aikana. Ehkäpä oot vaimollesi niin varma nakki ja ihailun kohde ettei hänen tarvitse vuoksesi vaivautua. Ihminen nimittäin haluaa usein sitä ihmistä mitä tosetkin näkyy haluavan vaikkei tekoihin asti. En hyväksy seläntakana vehtaamista, mielestäni se aina heijastuu suhteeseen. Ymmärrän kyllä, että toimintasi on inhimillistä, muttei se tee kuitenkaan sitä moraalisesti oikeaksi. En ole tehnyt vastaavassa tilanteessa valitsemaasi ratkaisua ja luultavasti päätyisin eroon tai pariterapiaan, jos joutuisin pettämisen kohteeksi.

        Ihminen tottuu arkeensa ja jää helposti junnaamaan kaavoihinsa. Saatko vaimon innostumaan mistään uusista asioista joita ette ole aikoihin tehneet? En tarkoita seksiä vaan muita asioita... Joskus yhteinen hauskanpito ja pieni hulluttelu voi tehdä suhteelle hyvää esim joillekkin se on naku uinti, auringonlaskun tuijottelu yhdessä, telttaretki tai reffeille meno kuten nuorena tehtiin jne.. Uudelleen ihastuminen nimittäin tuo joskus suhteeseen takaisin kadonneen seksuaalisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun.

        Joskus pariterapia avaa lukkoja ja joskus ero on oikea tie. Moni on tavallaan onnellinen, jos ei tiedä petoksesta, mutta sisimmässään kuitenkin tuntee ettei kaikki ole kohdallaan vaan ei tiedä mikä mättää. Moni vaimo suree sisällään vuosia hyväksyen tilanteen, kun toinen kohtelee hyvin, mutta jotakin kuitenkin suhteesta uupuu entiseen nähden. Kyllä usein jokin mättää tunnetasolla, jos ei miestään halua. En tiedä onko pettämällä eläminen sitten enemmä iloa antavaa kuin ihmistä lopulta sisältäpäin syövää? Tiedän, että kurjaa on huomata tulleensa petetyksi vuosia suhteessa, että selviää mikä suhteessa mätti ja iskee viha ja suru ettei tullut silloin herätellyksi, kun tilanteen olisi saanut korjattua. Sen olen läheisten kipuilua asioiden parissa seuranneena saanut tuntea.

        Kuulostaa siltä ettei vaimosi ole tilanteen tasalla ei tiedä pettämisen mahdollisuudesta. On ollut ehkä hyvinkin kaunis ja miesten piirittämä nuoren? Ehkä ihan liiaksikin miesten piirittämä aikanaan? Toisesta ei osaa pitää kunnolla kiinni, jos on aina ollut ihailun kohteena. Ei ole joutunut taistelemaan vastakkaisen sukupuolen huomiosta ja mies on alusta asti palvonut. Mies muuttuu itsestään selväksi osaksi elämää. Veikkaan, että vaimosi on sisimmässään onneton vaikka arki sujuu mukavasti ja tarpeet tyydytetään kohtuullisesti.

        Joskus toki voi onnistua elämään kohtuullisesti valitsemallasi rinnakssuhde tavalla elämänsä loppuun. Erotilastot, mielialalääkityksen määrät ym kyllä puhuvat Suomessa toista todellisuutta, kun usein siellä on juuri uskottomuutta monilla näiden sairastumisten tai erojen takana. Voit mennä terveydenhuollon ammattilaisen puheille, jos haluat pohtia laajasti ratkaisuja elämässä ja parisuhteessasi. Mene juttelemaan jos epäröit ratkaisusi kestävyyttä tai se muuten mieltäsi kalvaa. Moni on saanut uutta näkökulmaa ja oppinut näkemään uusia puolia parisuhteessaan ja itsessään ammattikeskustelun avulla. Rohkea olet, kun olet mielipiteesi ilmaissut ja antautunut keskusteluun. Juuri mielipiteiden vaihto suuntaan jos toiseen avartaa näkökulmia.


      • Särähti korvaan
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        En ainakaan tarkoituksella ole muita tuominnut, muuta kuin ärsyttävästä suhtautumiseta kirjoituksiini. pyrkimys on ollut tuoda esille vain omia tunteita kun sellaista alunperin kysyttiin.

        No kun noin viisaita latelet, kerropas saman tien miten saisin myös seksin vaimon kanssa toimimaan, sellaisella määrällisellä ja laadullisella tasolla, ettei minun tarvitsisi enää ravata salaa rakastelemassa sitä toista yhtä viehättävää , mutta laillani hieman ylihimokasta vaimoimmeistä? Miten minä teen sen kiimaannuttavan vaikutuksen häneen, jonka periaatteessa vain uusi kumppani voisi tehdä? Vai onko ainoa vaihtoehto sinustakin erota ja etsiä riittävän kiimainen vapaa nainen seuraksi (jota en usko ihan heti vapaista edes löytyvän, kiimaisimmat naikkoset kun muuttuu herkästi varatuiksi).

        Työt on aina jaettu mahdollisimman tasapuolisesti, varmasti minussa on piirteitä joita hän ihailee ja myös piirteitä jotka ei ole niin kovin mieleensä. Kuten kaikissa. En ole peli-, työ- tai viinasriippuvainen ja olen yleisesti kivana ja seurallisena pidetty mies. Ikinä en ole vaimon läsnäollessa ketään naista liehitellyt/tuijotellut/ihalillut jne. Aina ja kaikkialla hän on itse minun ihailujeni ja kehujeni kohde ja todellakin, elämä olisi paljon helpompaa vain yhden kanssa elellessä. Mutta kun en halua jo tässä iässä muuttua äreäksi vanhaksi ukoksi, jota joku ketjun aiemmassa viestissä toivoi.

        Nyt kävi pettäjäukolla paha moka!
        Hän nimittelee salasuhdenaista naikkoseksi, joka on kansan kielellä " huorahtava nainen".
        Hyi hitto miten rahvaanomainen ukko! Joku onneton seksinnälkäinen hänetkin sänkyynsä huolii...

        Toisaalta vaimostaan hän käyttää nimitystä; rakastamansa nainen. Pikkuinen häivähdys siinä on onneksi oikeasta arvostuksesta.


      • pettäjäukko vastaa
        Särähti korvaan kirjoitti:

        Nyt kävi pettäjäukolla paha moka!
        Hän nimittelee salasuhdenaista naikkoseksi, joka on kansan kielellä " huorahtava nainen".
        Hyi hitto miten rahvaanomainen ukko! Joku onneton seksinnälkäinen hänetkin sänkyynsä huolii...

        Toisaalta vaimostaan hän käyttää nimitystä; rakastamansa nainen. Pikkuinen häivähdys siinä on onneksi oikeasta arvostuksesta.

        Naikkonen on minun suusta tässä yhteydessä enemmänkin ihaileva nimi, hänen minulle osoittaman seksuaalisuutensa vuoksi. Ei todellakaan huoraan viittaava, huorahan on maksullinen nainen jos olen oikein ymmärtänyt ja meillä on alusta asti ollut tasavertaisuus ja oma halu tässä salasuhteessa. Jos olisin ollut sitä mieltä että hän olisi huorahtava, käyttäisin juuri sitä termiäkin. En ole voinut pysyä tunteettomana häntäkään kohtaan ja kyllä sitäkin tunnetta kuvaisin olevan lähempänä rakkautta kuin pelkkää seksinhimoa. Mitä pidempään tämä on jatkunut, sen syvemmäksi tunteet on puolin ja toisin menneet, toki pidetään molemmat mielessä että kotona on se ykkössuhde molemmilla.


      • pettäjäukko vastaa
        mieti viellä kirjoitti:

        Kyllä vaimo aavistaa normaalisti, että jotain on pielessä, mutta ei tiedä mikä, jos et kerran vieraitakaan katsele vaimon aikana. Ehkäpä oot vaimollesi niin varma nakki ja ihailun kohde ettei hänen tarvitse vuoksesi vaivautua. Ihminen nimittäin haluaa usein sitä ihmistä mitä tosetkin näkyy haluavan vaikkei tekoihin asti. En hyväksy seläntakana vehtaamista, mielestäni se aina heijastuu suhteeseen. Ymmärrän kyllä, että toimintasi on inhimillistä, muttei se tee kuitenkaan sitä moraalisesti oikeaksi. En ole tehnyt vastaavassa tilanteessa valitsemaasi ratkaisua ja luultavasti päätyisin eroon tai pariterapiaan, jos joutuisin pettämisen kohteeksi.

        Ihminen tottuu arkeensa ja jää helposti junnaamaan kaavoihinsa. Saatko vaimon innostumaan mistään uusista asioista joita ette ole aikoihin tehneet? En tarkoita seksiä vaan muita asioita... Joskus yhteinen hauskanpito ja pieni hulluttelu voi tehdä suhteelle hyvää esim joillekkin se on naku uinti, auringonlaskun tuijottelu yhdessä, telttaretki tai reffeille meno kuten nuorena tehtiin jne.. Uudelleen ihastuminen nimittäin tuo joskus suhteeseen takaisin kadonneen seksuaalisen uteliaisuuden ja kokeilunhalun.

        Joskus pariterapia avaa lukkoja ja joskus ero on oikea tie. Moni on tavallaan onnellinen, jos ei tiedä petoksesta, mutta sisimmässään kuitenkin tuntee ettei kaikki ole kohdallaan vaan ei tiedä mikä mättää. Moni vaimo suree sisällään vuosia hyväksyen tilanteen, kun toinen kohtelee hyvin, mutta jotakin kuitenkin suhteesta uupuu entiseen nähden. Kyllä usein jokin mättää tunnetasolla, jos ei miestään halua. En tiedä onko pettämällä eläminen sitten enemmä iloa antavaa kuin ihmistä lopulta sisältäpäin syövää? Tiedän, että kurjaa on huomata tulleensa petetyksi vuosia suhteessa, että selviää mikä suhteessa mätti ja iskee viha ja suru ettei tullut silloin herätellyksi, kun tilanteen olisi saanut korjattua. Sen olen läheisten kipuilua asioiden parissa seuranneena saanut tuntea.

        Kuulostaa siltä ettei vaimosi ole tilanteen tasalla ei tiedä pettämisen mahdollisuudesta. On ollut ehkä hyvinkin kaunis ja miesten piirittämä nuoren? Ehkä ihan liiaksikin miesten piirittämä aikanaan? Toisesta ei osaa pitää kunnolla kiinni, jos on aina ollut ihailun kohteena. Ei ole joutunut taistelemaan vastakkaisen sukupuolen huomiosta ja mies on alusta asti palvonut. Mies muuttuu itsestään selväksi osaksi elämää. Veikkaan, että vaimosi on sisimmässään onneton vaikka arki sujuu mukavasti ja tarpeet tyydytetään kohtuullisesti.

        Joskus toki voi onnistua elämään kohtuullisesti valitsemallasi rinnakssuhde tavalla elämänsä loppuun. Erotilastot, mielialalääkityksen määrät ym kyllä puhuvat Suomessa toista todellisuutta, kun usein siellä on juuri uskottomuutta monilla näiden sairastumisten tai erojen takana. Voit mennä terveydenhuollon ammattilaisen puheille, jos haluat pohtia laajasti ratkaisuja elämässä ja parisuhteessasi. Mene juttelemaan jos epäröit ratkaisusi kestävyyttä tai se muuten mieltäsi kalvaa. Moni on saanut uutta näkökulmaa ja oppinut näkemään uusia puolia parisuhteessaan ja itsessään ammattikeskustelun avulla. Rohkea olet, kun olet mielipiteesi ilmaissut ja antautunut keskusteluun. Juuri mielipiteiden vaihto suuntaan jos toiseen avartaa näkökulmia.

        Tämä onkin tämän ketjun asiallisimpia vastauksia minun tapaukseni kommenteiksi :)

        En todellakaan tiedä haluanko elämäni loppuun asti pitää tätä rinnakkaissuhdetta yllä. En halua vaimoa onnettomaksi tehdä, enkä toisaalta tätä seksuaalisempaakaan naista. Enkä aio asiassa ratkaisuja tehdä ainakaan vielä.

        Sitä en tiedä olisinko onnellisempi vain uskollisena pysyneenä (ehkä olisin kun en muustakaan tietäisi, ehkä olisin lopulta eronnut suhteen toimimattomuuden vuoksi). Jos voisin neuvon laittaa eka reissulle itselleni menneisyyteen sanoisin, älä mene, mutta kun tehtyä ei saa tekemättömäksi, sen tietää kaikki.

        Jos lopettaisin sivusuhteen, alkaisiko suhde vaimon kanssa kukoistaa? Olisiko enemmän paukkuja saada siihen iloa, hauskuutta, kenties seksiäkin, pystyisinkö olemaan hänelle jollain tavalla parempi puoliso? Isoja kysymyksiä ja en usko että kukaan tähän osaa vastata. Ja jos lopettaisin suhteen, pitäisikö siinä vaiheessa kertoa tietäen jo etukäteen ettei kukaan paljastuksesta ainakaan onnellisemmaksi tule?

        Jos vaimo olisi uskoton, haluaisinko tietää itse? Todella vaikea sanoa. Jos se ei aiheuttaisi tunnetasolla suhteen heikentymistä minuun, en haluaisi. Mutta jos hän alkaisi tuntua etäisemmältä ja ettei halua kanssani täysillä jatkaa, siinä tapauksessa kai haluaisin tietää (ettei hänen etäisyytensä syntyisi sen vuoksi ettei voi olla minulle rehellinen)..

        Totuuden nimissä, en olisi täällä keskustelemassa, ellei jokin kuitenkin taustalla kertoisi että teen väärin ja jos en yhtään epäilisi onko vaimo vaistonnut minussa mitään. Sitä en tiedä haluanko tehdä mitään ratkaisuja asian suhteen ainakaan toistaiseksi, aikahan sen näyttää.

        " Joskus yhteinen hauskanpito ja pieni hulluttelu voi tehdä suhteelle hyvää esim joillekkin se on naku uinti, auringonlaskun tuijottelu yhdessä, telttaretki tai reffeille meno kuten nuorena tehtiin jne"

        Telttailua lukuunottamatta nämä kaikki ja paljon muutakin on tehty. Suuri osa tänäkin kesänä. Juu ja piristää ne hetkeksi seksin määrää, samoin kuin syvemmät keskustelut asioista tai pieni muistutus että tykkään usein seksistä. Kuitenkin kaikki seksin sisällön monipuolisuuteen viittaavat taitavasti sivuutetaan ja siis tehdään minun seksitarpeita koskevia päätöksiä täysin yksipuolisesti, vaikka tietää varsin hyvin mitä olen vailla. Samaan aikaan tietysti toivoo että pysyisin uskollisena, mutta aina kaikkea ei vain voi saada ja joku joutuu tekemään kompromisseja...

        Luultavasti uskottomuuteni ydin (peruste jolla olen salasuhteen itselleni oikeuttanut) on ollut juuri tämä tunne, että toinen päättää puolestani mitä makuukammarissa tapahtuu ja kaiken lisäksi miten usein, esitin minä asioiden suhteen mitä vain toiveita. Väittää samaan aikaan rakastavansa, mutta katsoo oikeudekseen säännöstellä jotain jonka tietää olevan minulle tärkeää. En usko että olen läheskään ainoa ihminen suomessa joka näillä perusteilla vastaavan päätöksensä on tehnyt. Tai itseasiassa teidän salarakkaan ajattelevan hyvin samalla tavalla kuin itse ajattelen.


      • pettäjäukko vastaa
        Synninpäästö? kirjoitti:

        Joopa joo, hyvin pettäjä-ukko puolustautuu vaikka onkin lähes vainaaksi nyljetty täällä. Sen tästä voisi oppia että kyllä kannattaa tehdä kunnollinen seksuaalinen tutustuminen kumppaniin ennen kuin menee liittoon tai alkaa lapsia tekemään. Suurin piirtein samanlainen seksielämä olisi hyvä olla molemmilla tavoitteena ja myös about samat tavat sitä toteuttaa niin ei tarvitsisi mennä vierailta apuja pyytämään.

        Kummallista on jos ei pettäjä-ukko yliseksuaalisuuttaan tajunnut ennen kuin meni liittoon, on se sen verran vahva ominaisuus. Olisi voinut avata aiheesta juttua jo hyvissä ajoin puolisoehdokkaan kanssa. Ellei nyt sitten ole vasta varttuneemmalla iällä syttynyt liekkeihin.

        Mutta mitäpä me pettäjä-ukkoa niin ankarasti tuomitsemaan?

        Tuossa olet oikeassa, että olisi alunperin pitänyt pitää tiukemmin omien halujen toteutumisesta kiinni, vaan se optimismi juuri rakastuneena, siinä ei monet järkevätkään neuvot mene perille, jos joku sellaisia edes olisi esittänyt. Minun seksuaalisuus on ollut hyvin samantyyppinen läpi elämäni ja vaimo on edennyt enemmän sitä tyypillistä kaavaa, että alkuun on hehkeämpää ja taivutaan toiveisiin paremmin, mutta vähitellen oma mukavuus kait on vienyt voiton?

        Mutta suosittelen ehdottomasti ennen yhteenmuuttoa ihan kunnolla arvioimaan yhdessä ollaanko seksuaalisuuden suhteen edes alussa samalla viivalla ja jatkamaan oikeasti matkaa jos halujen tasot tai kohteet ei kunnolla kohtaa.

        Sorry nyt vain, mutta synninpäästöjä ei voi mulle tehdä, kun en usko asioiden olevan syntisiä tai pyhiä, minulle on olemassa vain toinen toistaan oikeudenmukaisempia tai vähemmän oikeudenmukaisia tekoja, joskus tosiaan myös todella väärin toista kohtaan.

        Tiedän varsin hyvin tekeväni väärin vaimoa kohtaan, mutta en taida tässä suhteessa olla ainoa joka tekee väärin toista kohtaan? Silti jokin liimaa toisiimme ja se on kai se rakkaus henkisellä tasolla.

        Tällä areenalla näkyy tosiaan tuo kivittäminen olevan muotia, vaikka näkyy joiltakin tukeakin tulevan.

        Toivottavasti en jää kiinni suhtestani ja jos jään, toivottavasti vaimolla on vahvuutta ottaa ikävä asia vastaan katkeroitumatta elämälle, vaikka minua kohtaan niin tuntisikin.

        Menipäs nyt syvälliseksi, elämä jatkuu ja yritetään vain olla hyviä lähimmille, kukin tavallamme..


      • ei hyvältä näytä
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        Naikkonen on minun suusta tässä yhteydessä enemmänkin ihaileva nimi, hänen minulle osoittaman seksuaalisuutensa vuoksi. Ei todellakaan huoraan viittaava, huorahan on maksullinen nainen jos olen oikein ymmärtänyt ja meillä on alusta asti ollut tasavertaisuus ja oma halu tässä salasuhteessa. Jos olisin ollut sitä mieltä että hän olisi huorahtava, käyttäisin juuri sitä termiäkin. En ole voinut pysyä tunteettomana häntäkään kohtaan ja kyllä sitäkin tunnetta kuvaisin olevan lähempänä rakkautta kuin pelkkää seksinhimoa. Mitä pidempään tämä on jatkunut, sen syvemmäksi tunteet on puolin ja toisin menneet, toki pidetään molemmat mielessä että kotona on se ykkössuhde molemmilla.

        Siihen suohon moni on kapsahtanut, että lopulta tunteet sivusuhdetta kohtaan ovat voimakkaammat kuin puolisoa kohtaan. Niin moni sanoo, että ennen niin rakas puoliso on alkanut lopulta tuntua vastenmieliseltä. Ethän vaan ole kulkemassa liittosi tuhon suuntaan?Lopulta liitossa on tottumuksesta kaksi hyvinvointia itselleen uskottelevaa onnetonta ihmistä. Silloin, kun toista kohtaan on kunnioituskin menossa ja rakkaus sykkii sivusuhdetta kohtaan, alkaa liitossa omat menot pettäjällä lisääntyä ja valheet käyvät menoista yhä monimutkaisemmiksi..Niin moni uskollinen puoliso katkeroituu, kun lopulta saa tietää toisen valehtelusta ja sivusuhteesta. On ehkä jo pitkään vaistonnut toisesta, että toinen on hieman etäinen, muttei saa kiinni asiasta mikä mättää..


      • nainen täällä
        pettäjäukko vastaa kirjoitti:

        Kyllä vain on lähes samanikäistä seuraa ja tykkää kun kovuutta piisaa koko yöksi, kuten hänelläkin liukkautta.

        Päästä kaikki noi kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tää palsta on täynnä kivittäjiä ja tuntemattomia ihmisiä, jotka tuntuvat tarkkaan tietävän kiinnijäämisen olevan nurkan takana. Ja tietävät senkin, että sitten on helv**** irti ja KUKAAN ei enää koskaan kunnioita sinua ja kuolet katkerana vanhana miehenä katuen loppuikäsi, kun menit pettämääm.

        HOHHOIJAA, sanon minä tuolle ihmiskastille. Jokainen elää omaa elämäänsä. Arvostelu ja mauton pään aukominen ventovieraille tällä palstalla ei teistä parempia ihmisiä tee. Jos oma puoliso petti niin tarviiko sen takia täällä muita haukkua? Huonosta itsetunnosta se ainakin kertoo...

        Ja voin sanoa olevani nainen ja minuakin on petetty. Mut hei, en kuollut, en masentunut, täällä edelleen porskutan ihan hyvää elämää. En edes katkeroitunut puolisolleni kuin ei tehnyt lapsetkaan. Että se niistä teidän ainaisista tietämisistänne.


    • Liisihiisi100

      Petetty vastaa, että ei näytä olevan niin sitten minkäänlaisia tunnontuskia. Ukko ilkeää tulla yöllä panoreissulta viereen, kuin ei mitään. Mutta jäipäs omaa tyhmyyttään kiinni. Ja selitys, että tekeehän muutkin niin Vaan minulta ei saa ikuna anteeksi. Menköön vaan akkansa syliin lopullisesti. Minua suorastaan yököttää tuommoinen. lähes tulee oksennus.

      • Pieni muistutus

        Olet sitten puheittesi perusteella ex- vaimo .Miten sinulle enää kuluu miehesi
        tekemiset .Aikoinaan kuului ,muttei enää .


      • Liisihiisi100
        Pieni muistutus kirjoitti:

        Olet sitten puheittesi perusteella ex- vaimo .Miten sinulle enää kuluu miehesi
        tekemiset .Aikoinaan kuului ,muttei enää .

        Kyllä ne kuuluu vielä, tänään sain tietää, että pettää minua.


      • naida ja palaa, salaa...
        Liisihiisi100 kirjoitti:

        Kyllä ne kuuluu vielä, tänään sain tietää, että pettää minua.

        Ei se ole pettämistä, vaan n a i n t i a;)


      • lkajhaa
        Liisihiisi100 kirjoitti:

        Kyllä ne kuuluu vielä, tänään sain tietää, että pettää minua.

        Menköön vaan akkansa syliin lopullisesti .Edellinen lause on ihan sinun itsesi
        lupaus luopua miehestäsi .Olet luopunut vaimon osastasi .Enää jäljellä avioero
        prosessi.


      • petturi kiertoon
        lkajhaa kirjoitti:

        Menköön vaan akkansa syliin lopullisesti .Edellinen lause on ihan sinun itsesi
        lupaus luopua miehestäsi .Olet luopunut vaimon osastasi .Enää jäljellä avioero
        prosessi.

        Sinnenhän joutaakin. Jos lapset eivät ole enää pieniä, älä päästä helpolla. Pidä huoli, että saat jokaisen sinulle kuuluvan euron ja enemmänkin, koska puoliso oli se, joka lähti hörmyämään. Jos omaisuutta on, ero ja ositus nopeasti tulille. Ja mies vaatekasseineen ulos mahdollisimman nopeasti. Jos alle teini-ikäisiä lapsia, asia kokonaan toinen.


    • pskiainen

      On kyllä omantunnon tuskat, välilläon todella paha mieli, ei hävetä. Välitän vielä kumppanistani, ollaanhan me tunnettu kauan,enkä tiedä miten voisin pudottaa kauhean pommin hänen niskaansa. Ja olen tietenkin pahoillani kaikesta. Tuntuu kuitenkin että meillä ei ole lopulta tarpeeksi yhteistä. Tunteet 'petoskumppania' kohtaan on kasvaneet hiljalleen, ja alkavat olla siinä pisteessä että minun on pakko tehdä suuria ratkaisuja. Aluksi kaiken sen olisi halunnut kieltää, en halunnut erota ihastumisen huumassa. Mitä enemmän olen miettinyt (vuosia), sitä varmempi olen tunteistani.

      • ilmainen neuvo

        Kuules, samoissa vesissä olen keitetty. Viisaimmin teet, kun jätät molemmat. Kumppanisi kanssa et ole onnellinen ja "petoskumppaniisi" et kuitenkaan voi luottaa, pettihän hän sinunkin kanssa. Joskus tulee se päivä, että alat epäillä onko hän pettänyt.

        Opettele olemaan onnellinen itsesi kanssa ja ennen kaikkea rehellinen itsellesi. Itse olin erottuani molemmista vuoden täysin ilman kumppania, edes ensimmäisiäkään treffejä tai muitakaan netin senssipalstoja. Sitten aloin etsiä minulle oikeasti sopivaa ihmistä. Muutaman tapasin ja huomasin, että eeeeei o hyvä. Sitten tuli joku, joka tuntu aika hyvältä. Häntä aloin tapailla häntä aluksi seksin merkeissä. Molemmat sinkkuja. Tai nyt vuoden tutustumisen jälkeen olemme alkaneet puhua "meistä" ja yhteisestä tulevaisuudesta.


    • nyt kaikki on hyvin

      Jos ihminen päätyy pettämään kumppaniaan, niin hän on ensi sijaisesti pettänyt itseään uskottelemalla olevansa onnellinen parisuhteessaan "seksiä tai läheisyytä tai hellyyttä ei vaan ole riittävästi, muuten olen onnellinen, mulla on kaunis/komea kumppani ja ihanat kiharapäiset lapset, kaunis talo ja nopea auto, kun vaan sais tarpeeks..." Mutta eihän hän oikeasti ole onnellinen, vaan pettää ensin itseään uskottelemalla, että muka se kaikki muu riittää ja unohtaa täysin itsensä. Kyllä minä kestän tämän parisuhteen vaikka joudun olemaan jonkin asian puutteessan.

      Kun aikansa unohtaa ja uhraa itsensä, niin ihminen helposti muuttuu itsekkääksi, minä kyllä otan takaisin sen mitä en ole saanut, mistä olen joutunut luopumaan. Toisille voi aina valehdella, mutta ei itselleen. Tai voi itselleenkin valehdella, mutta siitä kyllä jää itselleen aina kiinni tavalla tai toisella ja alkaa ahdistaa. Sitten kun ahdistusta alkaa poistaa vieraiden lakanoiden välissä, niin eihän se alkuperäistä ongelmaa poista. Se on kuin krapularyyppy pitkän viikonlopun ryyppyputken jälkeen, pahaa oloa voi siirtää taas vähän eteen päin. Ja kun on riittävän monta krapularyyppyä ottanut, niin taas tuntuu hetken mukavalta vieraissa lakanoissa kuin nousuhumalassa konsanaan...vaan sieltä se krapula hiipii...

      Eli, en silloin ollut mitään tuskia, eikä pahaa mieltä, häpeääkään ei ajatellut, oli vaan onnellinen, kun "elämä oli hyvin, jopa täydellistä". Sieltä se krapula alkoi hiipiä ja monen vuoden jälkeen se oli riittävä. Tajusin, etten ole onnellinen ja jätin molemmat. Kakkosen kesäkuussa ja syyskuussa 2011.

      Toivottavasti joku, joka miettii petänkö vai en on minua viisaampi ja yrittää korjata oman parisuhteensa tai eroaa ihan kerralla, kun kuitenkin pääsee helpommalla siten.

      • Totta tuo

        "Jos ihminen päätyy pettämään kumppaniaan, niin hän on ensi sijaisesti pettänyt itseään"
        Tämä on oikein. Kaikki muu on omaa kokemaasi. Muiden puolesta ei voi tietää, kuinka onnellisia tai onnettomia parisuhteet ovat, vaikka uskottomuutta olisi. Pettämisen syyt ovat moninaiset, voi kertoa yleisenä totuutena vain omista syistäsi, miksi sinä itse petit.


      • nyt kaikki on hyvin
        Totta tuo kirjoitti:

        "Jos ihminen päätyy pettämään kumppaniaan, niin hän on ensi sijaisesti pettänyt itseään"
        Tämä on oikein. Kaikki muu on omaa kokemaasi. Muiden puolesta ei voi tietää, kuinka onnellisia tai onnettomia parisuhteet ovat, vaikka uskottomuutta olisi. Pettämisen syyt ovat moninaiset, voi kertoa yleisenä totuutena vain omista syistäsi, miksi sinä itse petit.

        No, ei aivan varmasti oikeasti onnellinen ihminen petä. Jos hän aidosti rakastaa ja arvostaa kumppaniaan, hän ei takuulla loukkaa tätä, eikä kertakaikkiaan kukaan toinen edes kiinnosta. Eli ei oikeasti ole onnellinen, väittää vain itselleen olevansa onnellinen...Pettäjä valehtelee itselleen olevansa onnellinen. Jos on onnellinen niin on varmasti myös tyytyväinen seksiin, läheisyyteen, hellyyteen sun muuhun kumppaninsa kanssa. En ikinä koskaan usko, että onnellinen rakastunut kumppaniaan arvostava ihminen pettää! Ja on mahdotonta olla onnellinen, jos ei rakasta ja arvosta kumppaniaan.


      • tfgyhuji0ko
        nyt kaikki on hyvin kirjoitti:

        No, ei aivan varmasti oikeasti onnellinen ihminen petä. Jos hän aidosti rakastaa ja arvostaa kumppaniaan, hän ei takuulla loukkaa tätä, eikä kertakaikkiaan kukaan toinen edes kiinnosta. Eli ei oikeasti ole onnellinen, väittää vain itselleen olevansa onnellinen...Pettäjä valehtelee itselleen olevansa onnellinen. Jos on onnellinen niin on varmasti myös tyytyväinen seksiin, läheisyyteen, hellyyteen sun muuhun kumppaninsa kanssa. En ikinä koskaan usko, että onnellinen rakastunut kumppaniaan arvostava ihminen pettää! Ja on mahdotonta olla onnellinen, jos ei rakasta ja arvosta kumppaniaan.

        Pettäjä ei valehtele olevansa onnellinen. Pettäjä pettää koska kokee sen oikeutetuksi. Oikeutuksen pettäjä saa siitä, ettei ole onnellinen. Pettäjä ei kykene sitoutumaan toiseen ihmiseen. Pettäjä jättää tiedostamattaan parinsa kylmäksi ja aiheuttaa omalla toiminnallaan etäisyyden. Sitoutunut ihminen kärsii sitoutumattoman ihmisen viileästä seksistä. Sitoutumiskyvytön ajatuu aina parisuhteen kestäessä viileään seksiin.


      • sammaa mieltä
        tfgyhuji0ko kirjoitti:

        Pettäjä ei valehtele olevansa onnellinen. Pettäjä pettää koska kokee sen oikeutetuksi. Oikeutuksen pettäjä saa siitä, ettei ole onnellinen. Pettäjä ei kykene sitoutumaan toiseen ihmiseen. Pettäjä jättää tiedostamattaan parinsa kylmäksi ja aiheuttaa omalla toiminnallaan etäisyyden. Sitoutunut ihminen kärsii sitoutumattoman ihmisen viileästä seksistä. Sitoutumiskyvytön ajatuu aina parisuhteen kestäessä viileään seksiin.

        tfgyhujiOko kirjoitat kuin kynästäni olisi teksi lähtenyt, niin samoin ajattelen. Pettäjä kokee tekonsa oikeutetuksi, ei osaa eikä halua asettua petetyn asemaan. Ei näe osuuttaan liittonsa ongelmiin, hekee ratkaisua tarpeisiinsa uusista suhteista..


    • Näin se menee

      16 vuotiaasta asti aina ollut muita joten ei mitään omantunnontuskia. Jos ei kelpaa voi aina lähteä, yllättävän monet naiset ovat jääneet, pitänyt itse suhde lopettaa kun on löytänyt uuden ja paremman. Kun uutuudenviehätys on kadonnut vaihdetaan taas.

      • joko kohta

        täytät 17v


      • Näin se menee
        joko kohta kirjoitti:

        täytät 17v

        Kohta 40v, mieluusti olisin kymmenen vuotta nuorempi...


      • Röpöeetu
        Näin se menee kirjoitti:

        Kohta 40v, mieluusti olisin kymmenen vuotta nuorempi...

        Niin varmasti, ehtisit enemmän panna.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe