väsynyt ja seksitön isä

paksuvaijeri

Olen 27v mies ja seurustellut 6 vuotta. Ensimmäinen vuosi vietettiin sängyn päällä ja milloin missäkin, kokeillen kaikkea hullua. Sitten opiskelemaan ulkopaikkakunnalle.
ensimmäisen (vahinko)lapsen jälkeen seksielämä tuhoutui ylläri ylläri. Vielä kun en ymmärtänyt naisen kipuja, minua tietysti panetti koko ajan.
Puolitoista vuotta myöhemmin sänkyhommat alkoivat elpyä kunnes vuoden jälkeen hän rupesi odottamaan toista lasta.

Valmistuimme miltei kortistoon, juuri ennen toisen lapsen syntymää. Viisi vuotta ilman kunnollista turvaverkostoa tai toimeentuloa kahden lapsen kanssa on jättänyt jälkensä. Mua vaan edelleen panettaa niin paljon. Puolison kanssa on nyt kasvettu erilleen, olen ollut yhdenvertainen kasvattaja, käynyt töissä ja yrittänyt perustaa yritystä. Itseni olen hukannut, mutta nyt isyyslomalla huomaan etten nauti lasten kanssa olemisesta pätkääkään. Haluaisin vaan harrastaa villiä seksiä mutta puoliso ei riitä eikä häntä kiinnosta kinkyt jutut enää kuten peppuseksi.

Koskaan en ole pettänyt tätä naista. Nyt on kuuma kesä mutta kylmä nainen, silmäni vaeltavat jatkuvasti. Naisen kanssa jopa kahden kuukauden seksittömiä taukoja.

Uskallanko vaatia seksiä? Toinen on vielä vesimies ja traumoja seksuaalisuudeen puolella että kokee painostaminen uhkana. Onko nainen tottunut liian hyvään ku meidän "perusseksi" on tunnin kokovsrtalo
hieronta ja tuoksukynttilöitä?

29

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13 + 18

      Sinun virheesi on se, että kuvittelet omien tavoitteittesi ja onnellisuutesi olevan jotenkin merkittäviä. Olet nyt isä, eikä sinun "hukassa olemisillasi" tai "nauttimisillasi" ole mitään virkaa.

      Isänä oleminen on työ, sitä tärkeämpää ei olekaan. Yrityksen perustaminen saattaa olla ristiriidassa isyyden velvoitteiden kanssa, joten ole tarkkana.

      Väsymykseen saattaa löytyä apua vaikka mielenterveystoimistosta. Naisellesi sinulla ei ole esittää mitään vaatimuksia, kunhan hän hoitaa sen tärkeimmän: äitiyden.

    • typykkä26

      tekstin pätkäsi on kuin omasta elämästäni ainoa ero et olen 26v vaimo ja 3 vuorotyötä käyvä 2 lapsen äiti. kyllä nuo lapset antaa paljon mutta imee samalla kaikki mehut omasta elämästä. en tiedä onko teillä näin mutta itseäni jurppii oma mies joka tuntuu vaatimuksineen yhdeltä ylimääräiseltä lapselta... Lapset kun saa hiljaiseks niin alkaa seuraava Vikinä. Luojan kiitos töihin pääsee lepäämään 5pvänä viikossa ja duunin äijätkin kohtelee kuin naista eikä kotiorjaa ja pinperoa mihin voi tökkiä kun itselleen sopii. Itse kaipaan omaa spontaania ja hauskaa miestäni jonka kanssa mentiin ja tehtiin kaikkea mukavaa yhdessä ja seksiäkin oli jatkuvasti. Nykyisin kun lapset saa hoitoon niin äijälle rupee kuppi maistumaan ja ite mietin onko tää enää todellista :) elämää vissiin, en oo heittämässä vielä pyyhettä kehään. Ite pyrin keksimään arkeen pientä luksusta ja hemmottelua vaikka ei jyystetä yötäpäivää mut ettei unohdu heti miten ;)

    • Perheenäiti 45

      On vaimosi varmaan tottunut liian hyväänkin... Olisin tosi onnellinen moisesta kohtelusta. Ei kuulosta oikein hyvältä, jos vaimollasi on traumoja seksuaalisuuden saralla. Voisitteko ajatella pari- ja tai seksuaaliterapiaa ? Onko vaimosi kenties masentunut ? Synnytysten jälkeen hormonitasot saattavat vaihdella normaalitianteeseen nähden. Muutoin minulla on sama tilanne kuin sinulla´, eli olen nainen 45 ja aviomies on passiivinen. Eli kestämistä tässä on, kun itsellä on pöksyt lähes koko ajan märkänä...

    • 1+16

      Lapset ON parisuhteen surma. Meillä hankittiin 3 lasta kuuden vuoden sisällä. 3. lapsi tehtiin tekemällä koska seksihalut lähti toisen lapsen odotuksen aikana. Miehenkin ilo oli lyhyt koska tulin välittömästi raskaaksi kun hormonikierukasta luovuttiin. Ei ollut siis enään mitään syytä harrastaa seksiä. Olin haluton 8 vuotta ja haluttoman kauden katkaisin pettämällä miestäni. Sitten erottiin. Tuli uusi mies minun elämääni ja seksi on maistunut sen jälkeen. Olen itseasiassa ihan nymfo nykyään. Se vaan nyt on aika useasti niin että kun nainen menettää kiinnostuksensa seksiin niin se on oikeasti kiinnostuksen loppumista mieheen. Eikä siitä pääse yli. Olet tehtäväsi tehnyt. Hedelmöitit naisen ja siinä se. Tästä lähtien olet pelkkä kotitaloushyödyke joka vie tilaa ja tienaa liian vähän.

      • 5 + 17

        Tästä syystä ihmisten tuskaa ei pitäisi lisätä kehoituksilla "avoimeen keskusteluun" tai parisuhdeneuvontaan. Parisuhde on elämänkaaren ohimenevä vaihe, joka vaihtuu perhevaiheeseen ja edelleen vanhuuteen.


      • paksuvaijeri

        Hei,

        Tässähän kävi juuri näin. Toinen tietää että olen hänen sielunkumppaninsa. Mutta nyt löytyi se seksiori tilalle minkälainen itse olin joskus. Lähden nyt kauas. En välttämättä haluaisi jäädä paikalleen.


    • laskuri

      Seksiä, seksiä ja seksiä, elämääsi ei mieluusti siis kuuluisi mitään muuta kuin sitä. Olisit pitännyt huolta, ettei niitä vahinkoja synny, niin ehkä vaimosikin jaksasi ja olisi aikaa seksille, joka päivä pari tuntia vähintään. Mieti paljonko aikaa seksiin tarvitaan? Laske sitten paljonko aikaa vaimollasi jää kun hän hoitaa pakolliset työt ja lastenhoidon. Omaa aikaakin pitäisi vaimolla olla joskus, jotta mielenkiiinto seksiin säilyy Nukkumaan piräisi ehtiä nukahtimisaikoineen se pakollinen 8h vuorokaudessa ja jos yöllä joutuu heräilemään se pitää lisätä nukkumisaikaan.Olisi kiva kun vaimokin haluaa seksi, mutta jos on liian väsynnyt ei sitä kukaan jaksa olla halukas.

    • vanahaäiree

      Aloittajalle ehdotan alkajaisiksi vasektomiaa eli pikku nipsaisu jolla taataan ettet ajaudu isäksi vastoin tahtoa enää koskaan. Kaksi lasta riittäköön sinulle, kunhan oppisit näitäkään edes arvostamaan!

      Seurauksena eka toimenpiteestä voit hetimiten vapauttaa rouvan hormonaalisesta ehkäisystä. Sitten pari kuukautta näyttää miten kotona toiveesi alkavat toteutua. Muuten en mene sanomaan mitä on tehtävä, aika näyttää..
      Yrittäjyyden tuoksinassa suosittelen lämpimästi myös aloittamaan jonkin fyysisesti vaativan liikuntaharrastuksen, vaikuttaa että olet henkisesti ja fyysisesti tylsistynyt/turhautunut tavoilla jotka aiheuttavat painetta alapäähän.

      • näin on näreet

        Veit sanat suustani. Ehdottomasti aloittajan pitäisi käydä sterilisaatiossa. Jo kaksi kertaa vahinko käynyt ja on itse todennut, ettei nauti lastensa hoidosta.

        Samoin voisi vaimonkin halut jälleen palata, kun ei tarvitse enää pelätä vahinkoa ja vapautuisi mahdollisesta hormonaalisesta ehkäisystä.

        Ja miehellehän toimenpide on huomattavasti helpompi ja turvallisempi tehdä. Ja helpompi myös tarvittaessa purkaa.


      • pettynyt luovuttaja
        näin on näreet kirjoitti:

        Veit sanat suustani. Ehdottomasti aloittajan pitäisi käydä sterilisaatiossa. Jo kaksi kertaa vahinko käynyt ja on itse todennut, ettei nauti lastensa hoidosta.

        Samoin voisi vaimonkin halut jälleen palata, kun ei tarvitse enää pelätä vahinkoa ja vapautuisi mahdollisesta hormonaalisesta ehkäisystä.

        Ja miehellehän toimenpide on huomattavasti helpompi ja turvallisempi tehdä. Ja helpompi myös tarvittaessa purkaa.

        Niinpä! Steriloipa itsesi. Lapsia et halua niin miksi kylvää siementä? Ehkäisy ei ole vain naisen asia. Naiselle toimenpide on vaarallisempi, ei ole 100% ehkäisy ja voi johtaa kohdun ulkopuolisiin raskauksiin. Minut painosti mies sterilisaatioon ja kyllä pelotti. Sen jälkeen kivuliaat loppututkimukset kun toinen implantti oli kadoksissa ja kohtu painettiin täyteen suolaliuosta ja huusin kivusta. Tekisi vieläkin mieli kuristaa ukko siitä hyvästä että jouduin kärsimään. Ole edes sä mies ja tee oikein!


    • pikkuhuomioita

      Saako vaimosi levätä tarpeeksi? Liian tiukka tahti ansiotyön, lastenhoidon ja kotitöiden saralla saa väsyneeksi ja seksi ei maistu. Annatko vaimolle omaa aikaa? Monilla näkyy auttavan esim isä vie sunnuntaina lapset puistoon ja äiti nukkuu univelat pois. Kehutko vaimoasi? Onko päivissänne pikkuflirttiä? Kaikki sellainen pienikin suhteen alkuajan hössötys voi auttaa..

      • 5 + 3

        Uupumus ei vie intoa kivoihin asioihin. Kukaan ei ole liian uupunut syömään suklaata tai juomaan kahvia.

        Nyr vain on niin, että seksi ei ole sellainen kiva asia läheskään kaikille naisille.


      • 17+20
        5 + 3 kirjoitti:

        Uupumus ei vie intoa kivoihin asioihin. Kukaan ei ole liian uupunut syömään suklaata tai juomaan kahvia.

        Nyr vain on niin, että seksi ei ole sellainen kiva asia läheskään kaikille naisille.

        Totta. En muista kertaakaan että elämässä ei olisi aikaa kahville ja suklaalle. Kyllä ne lapset huutaa siinä kahvin ja suklaankin jälkeen ja olen huomannut töissä että ei se potilaskellonkaan soiminen niin vaativaa ole että eikö kuppia kahvia ehdi juoda ja ottaa hieman suklaata :D aloittaja hyvä. On ihme jos 10 minuutissa ei ole valmista. Mitä ihmettä puuhaatte loput 50 minuuttia?? Meillä on uuden miehen kanssa rajattomasti aikaa harrastaa seksiä, mutta aikamoista hässimistä se jo on jos puolikin tuntia menee. Siinä ehtii kyllä hyvin kaiken ja liikaakin. Kun lapset on käymässä niin se on kyllä se 5-10min ja sillä selvä. Pakkoko sun on kiduttaa vaimoasi tunnin vain sen takia että haluat kassit tyhjäksi?! Tee itse jotain vastenmielistä tunti ja koita innostua siitä!


    • christelle_1

      Meillä ei ole edes pieniä lapsia viemässä voimavaroja, mutta miehen jatkuva vihjailu seksistä on vienyt haluni aika tehokkaasti. Nykyään hoidan sen pois päiväjärjestyksestä ihan vaan sen takia, että vonkaaminen loppuu. Mutta lienee sanomattakin selvää, etten unelmoi näistä hetkistä hänen kanssaan koskaan, ne ovat vain yksi hoidettava asia "to do" listallani. Uskoisin, että monen vaimon osalta syy seksin vähäisyyteen on nimenomaa miehissä. Makaavat sohvalla ja oottavat, että nainen tekee kaiken. Kun nainen on hoitanut kotihommat ja lapset, alkaa mies vonkaamaan seksiä. En tunne yhtäkään naista, joka tällaisesta erityisesti lämpiäisi noin luontaisesti.

    • paksuvaijeri

      Olen miettinyt paljon asioita ja olemme keskustelleet asiasta vakavasti. Me päädyimme ulkoistamaan touhusta osan, ja opettelemaan uudestaan kunnioittamaan toistemme tarpeita. Tässä keskustelussa on paljon viiaauden siemeniä, kiitos monelle ymmärryksestä vaikka tekstini onkin provosoiva. Toinen lapsista oli harkittu, mutta syntyi keskelle myllerrystä. Vasektomia odottaa joskus lähitulevaisuudessa, pulison halut heräsivät pian uudrstaan kun lopetti pillerien käytön.

      • ei ensimmäinen

        jonka seksuaalisuuden haluihin ehkäisy vaikuttaa.

        Vaimollani oli käsivarteen asennetut ehkäisykapselit.Ehkäisykeinona se toimi loistavasti, koska vaimostani tuli aggressiivinen. Seksiä hän ei halunnut lainkaan, ja raivosi aina, jos häntä yritti lähestyä.


      • paksuvaijeri
        ei ensimmäinen kirjoitti:

        jonka seksuaalisuuden haluihin ehkäisy vaikuttaa.

        Vaimollani oli käsivarteen asennetut ehkäisykapselit.Ehkäisykeinona se toimi loistavasti, koska vaimostani tuli aggressiivinen. Seksiä hän ei halunnut lainkaan, ja raivosi aina, jos häntä yritti lähestyä.

        Samanlaista. Sain paljon nyrkkiäkin ja astiat lenteli.


    • 14+

      Kiva että kerrankin asioille tehdään jotakin konkreettista! Teille kahdelle (neljälle) onnea jatkoon.

    • kasva aikuiseksi

      Hillitse himosi, vedä tumppuun, olet nyt isä ja vaimosi on äiti eikä mikään rakastaja sinulle. Kanna vastuusi ja ole mies ja isä.Sää oot nuori ja sun tars tietty saada mulle kaikki heti, odota. Vaimosi tarvitsee nyt turvaa ja hoivaa kahden pienen lapsen kanssa. Tue ja ole hellä ja rakastava puoliso ja isä. Vaimosi tarvitsee sinua mutta eri tavalla kuin sinä häntä. Se on nyt sinun roolisi ja tehtäväsi seuraavat:en uskalla sanoa monta vuotta.

      • KokemusK

        Enpä ole omassa liitossani koskaan huomannut että olisi mahdotonta olla samaan aikaan hyvä vanhempi ja hyvä puoliso myös romanttisessa mielessä. Ne eivät ole toisiaan poissulkevia, esimmiten nimenomaan päinvastoin.
        Jos unohdat oman parisuhteesi telakalle määrättömiksi vuosiksi ollaksesi vain isä tai äiti, on enemmän kuin todennäköistä että ei sitä sieltä telakalta enää löydy kun ne lapset ovat kasvaneet.


      • mek

        Kun avioliitossa ollaan niin ei siinä tumppuun vedetä tai se on puolosn tehtävä ja se siitä. itse miehnä en olisi parisuhteessa vain isä vaan se parisuhdekkin pitää toimia ja aikoinaan sen naiselleni tein selväksi että seksiä tärvitsen ja semmoinen 2-5 kertaa viikossa on hyvä määrä ja ei ole puutteessa tarvinnut olla ja kun vielä naisenikin tarvitsee seksiä niin parisuhde on hyvällä mallilla ja nyt lapsemme jo aikuinen ja ei tartte nuorempaan vaihtaa kun on hyvän löytänyt.


      • 8 + 8
        KokemusK kirjoitti:

        Enpä ole omassa liitossani koskaan huomannut että olisi mahdotonta olla samaan aikaan hyvä vanhempi ja hyvä puoliso myös romanttisessa mielessä. Ne eivät ole toisiaan poissulkevia, esimmiten nimenomaan päinvastoin.
        Jos unohdat oman parisuhteesi telakalle määrättömiksi vuosiksi ollaksesi vain isä tai äiti, on enemmän kuin todennäköistä että ei sitä sieltä telakalta enää löydy kun ne lapset ovat kasvaneet.

        "Jos unohdat oman parisuhteesi telakalle määrättömiksi vuosiksi ollaksesi vain isä tai äiti, on enemmän kuin todennäköistä että ei sitä sieltä telakalta enää löydy kun ne lapset ovat kasvaneet."

        Sitten sillä ei ole enää väliä, koska elämän velvollisuudet on jo hoidettu.


      • Voivitunapinasentään
        8 + 8 kirjoitti:

        "Jos unohdat oman parisuhteesi telakalle määrättömiksi vuosiksi ollaksesi vain isä tai äiti, on enemmän kuin todennäköistä että ei sitä sieltä telakalta enää löydy kun ne lapset ovat kasvaneet."

        Sitten sillä ei ole enää väliä, koska elämän velvollisuudet on jo hoidettu.

        Voi jumalauta. Kaikenlaista paskaa tässä ketjussa onkin jo tullut vastaan, mutta tämä viesti on kyllä jo kaikista vitun typerin.

        Mitkä elämän velvollisuudet? Kaltaisesi white trash -luuserit pitävät elämän -velvollisuutena- lisääntymistä. Teet ihmiskunnalle karhunpalveluksen pistämällä tuollaiset geenit eteenpäin.


      • 8 + 8
        Voivitunapinasentään kirjoitti:

        Voi jumalauta. Kaikenlaista paskaa tässä ketjussa onkin jo tullut vastaan, mutta tämä viesti on kyllä jo kaikista vitun typerin.

        Mitkä elämän velvollisuudet? Kaltaisesi white trash -luuserit pitävät elämän -velvollisuutena- lisääntymistä. Teet ihmiskunnalle karhunpalveluksen pistämällä tuollaiset geenit eteenpäin.

        Velvollisuutta ei ole lisääntyä, mutta jälkikasvusta on pidettävä huoli.


      • Voivitunapinasentään
        8 + 8 kirjoitti:

        Velvollisuutta ei ole lisääntyä, mutta jälkikasvusta on pidettävä huoli.

        Totta. Ymmärsin kai väärin sitten. Jatkakaa.


    • Sultan

      Öhömm
      Vaimoni lopetti hormonaalisen ehkäisyn jo 15v sitten ja himot on kunnossa,
      Ja seksiä on se normaali 2-5 kertaa viikossa. En anna itseäni sterliisoida koska pelkään että se laskee testo tasojani.

      Ja nyt sitten ihmettelette kuinka vältymme ei toivotuilta raskauksilta??

      Kuulkaas on keksitty sellainen ohut kumista valmistettu suojahuppu joka asennetaan jäykän peeniksen päälle. Ja ihme ja kumma SE toimii.
      Varmoina päivinä voi sitten vedellä paljaalla ;)

      • 5+10

        Tekosyitä olla suostumatta vasektomiaan joku pelko testojen laskusta. Mä en tajua kuinka omakin ukko on niin nysvä että ei ollut munaa itsellä laittaa piuhoja poikki. Mun sitten piti teettää itelleni sterilisaatio ja nyt sitten riskinä kohdun ulkopuolinen raskaus ja siihen kuoleminen. Miehet on käsittämättömiä nynnyjä. Meillä tuota kumiakaan ei voi käyttää kun heti kun sen vetää päälle niin lakkaa äijällä seisomasta. Toisaaltaan olen sen verran hedelmällistä sorttia että yhtään rikkoutunutta kumia ei tarvita. Yks sellaisen tapahtuman hedelmä aloitti juuri yläasteen. Aina olen raskaaksi tullut välittömästi kun ehkäisy on lopetettu. Sellaisia kuin varmat päivät ei ole olemassakaan.


      • näri nari
        5+10 kirjoitti:

        Tekosyitä olla suostumatta vasektomiaan joku pelko testojen laskusta. Mä en tajua kuinka omakin ukko on niin nysvä että ei ollut munaa itsellä laittaa piuhoja poikki. Mun sitten piti teettää itelleni sterilisaatio ja nyt sitten riskinä kohdun ulkopuolinen raskaus ja siihen kuoleminen. Miehet on käsittämättömiä nynnyjä. Meillä tuota kumiakaan ei voi käyttää kun heti kun sen vetää päälle niin lakkaa äijällä seisomasta. Toisaaltaan olen sen verran hedelmällistä sorttia että yhtään rikkoutunutta kumia ei tarvita. Yks sellaisen tapahtuman hedelmä aloitti juuri yläasteen. Aina olen raskaaksi tullut välittömästi kun ehkäisy on lopetettu. Sellaisia kuin varmat päivät ei ole olemassakaan.

        No en kyllä suostuisi pätkimään piuhojani kun muitakin vaihtoehtoja on vaikka kuinka. Olisit sinäkin pässi käyttänyt vaan vaikka kierukkaa kun selkeästi kumia ette osaa käyttää oikein.


    • itse olet kylmä!!!

      "Haluaisin vaan harrastaa villiä seksiä mutta puoliso ei riitä eikä häntä kiinnosta kinkyt jutut enää kuten peppuseksi."

      Hanki homomies itsellesi, pervo! Et selvästikään rakasta lastesi äitiä etkä lapsia, joten päästä heidät pahasta, eli sinusta! Toinen toisensa rakastaminen tarkoittaa rakastelua, sinulle seksi on irstastelua ja omien halujesi tyydytystä toista hyväksikäyttäen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe