Eikä myöskään tule mitään

Työeläkeläinen

Kommunistit eivät ole halukkaita lisäämään niiden asioiden kannatusta joita he ajavat ja jättävät ne muiden hoidettavaksi. Ei näköjään löydy uskonpuhdistajaa joka saisi liikkeen joka kuulemma haluaa puolustaa pieniosaisia uudelleen nousuun.

Vaikka pieniosaisten määrän on kerrottu kasvaneen niin persuihinkin he luottavat enemmän kuin kommunisteihin. Mitä voimme siitä oppia? Kommunismi on menettänyt loputkin luottamuksestaan ihmiskunnan keskuudessa vaikka he kokoontuessaan keskenään hymistelevätkin ja laativat uusia ohjelmia joita juhlallisesti julistetaan.

Kuka muu heitä kuuntelee kuin he itse?

Tuossa naapurissa on taas helluntailaisten joka kesäinen kokoontuminen telttakokouksiin ja kokoustelttojen ympärillä niitty/jalkapallokenttä täynnään matkailuajoneuvoja. Kansaa on tuhat määrin mutta kun olen muutaman kerran käynyt katsomassa SKP:n julistamia tapahtumia Turussa niin osallistujien määrät ovat korkeintaan kymmenissä.

Mistä te kommuniustit luulkette eron johtuvan? Onko vika kansassa vai sanomassa? En tosin itsekään ole mikään helluntaisanoman kuluttaja mutta niitä löytyy varmasti (10 - 100)/komu.

Miksi kommunistit haluavat ajaa yhteisönsä väkisin alas jyrkänteeltä?

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äoäoäoäoäoäooo

      Määrä ei korvaa laatua. Se että uskonnollinen hokkuspokkus myy lienee enemmän ongelma ajassa kuin meissä.
      Tämänpäivän voittajat ovat huomispäivän voitetut.

      • Uskonnolliset piirit eivät ole vastaavasti menettäneet kannatustaan kuin kommunistit joten väitän sinun kommunismisi olevan suurempaa hokkuspokkusta kuin noiden helluntailaisten. Kuten aiemmin jo sanoin en kuulu itse mihinkään kirkkokuntaan vaan olen jäsen valokuvauskerhossa ja pursiseuran ainaisjäsen maksettuani jäsen maksua 30 vuoden ajan.

        Jos asia olisi kuten esität niin miksi entisessä Neuvostojen liitossa ja nyky Venäjällä alettiin uudelleen touhuamaan kirkon kanssa, siellähän on tuo ortodoksikirkko aika lailla voimissaan. 1917 - 1991 välisen ajanhan sitä uskontoa morkattiin koko ajan ja yritettiin painaa alas, kirkoista tehtiin viljavarasoja ja navettoja mutta kansa ei silti alkanut uskomaan kommunismiin. Miten sen selität!

        Mahdatko olla ihan looginen tuossa ajattelussasi?


      • eläkekinvaatityötä
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Uskonnolliset piirit eivät ole vastaavasti menettäneet kannatustaan kuin kommunistit joten väitän sinun kommunismisi olevan suurempaa hokkuspokkusta kuin noiden helluntailaisten. Kuten aiemmin jo sanoin en kuulu itse mihinkään kirkkokuntaan vaan olen jäsen valokuvauskerhossa ja pursiseuran ainaisjäsen maksettuani jäsen maksua 30 vuoden ajan.

        Jos asia olisi kuten esität niin miksi entisessä Neuvostojen liitossa ja nyky Venäjällä alettiin uudelleen touhuamaan kirkon kanssa, siellähän on tuo ortodoksikirkko aika lailla voimissaan. 1917 - 1991 välisen ajanhan sitä uskontoa morkattiin koko ajan ja yritettiin painaa alas, kirkoista tehtiin viljavarasoja ja navettoja mutta kansa ei silti alkanut uskomaan kommunismiin. Miten sen selität!

        Mahdatko olla ihan looginen tuossa ajattelussasi?

        No nyt ei taas eläkeläinen ole päivittänyt tietojaan. Eroaminen kirkoista ympäri länsimaiden on lisääntynyt.
        Ainoa missä kannatus kasvaa on afrikka ja kaukoitä.Islam myös menestyy.
        Uskonnot ovat euroopassa jatkuvasti kärsimässä tappioita,hyvä niin.
        Venäjä on käpertynyt itseensä ja haikailee kadonnutta menestymistään.
        Kun mitään kongreettista ei ole käy sitten uskonnollinen hokkuspokkus ja nationalismi.
        Suomessa oli vahva uskonnollinen tausta. Nyt kirkot huutaa tyhjyyttään ja väki eroaa vauhdilla.
        Sama mm.ruotsissa. Kun koulutus on hyvää niin ei ole saduilla sijaa.
        Kenellä se logiikka olikaan hukassa?


    • Kirkkoon en ole koskaan kuulunut joten ei ole eroamisen tarvetta. Silti pidän uskonnollista vakaamusta paljon ihmisläheisempänä kuin vaikka kommunismia. Olen nimittäin tuntenut molempia ja nuo uskontoon kuuluvat ovat ehdottomasti fiksumpia kuin ne jotka ovat kommunismin harhauttamina.

      Jos 1000 eroaa kirkosta niin moniko niistä liittyy kommunistisiin puolueisiin? Lienet tutkinut asiaa kun kerran moisen esimerkin otit.

      Sinä et ymmärrä uskoa vaan pidät sitä hokkuspokkuksena mutta sitä se ei ole vaikka sen nimissä monenlaista tehdäänkin. Se on ihmisen varsin syvä kokemus jos hän on oikea uskovainen. Se ei edes liity kirkkoihin jotka kaikki ovat vain maallisia organisatioita jotka pyörittävät näkyviä ja traditionaalisia menoja. Kirkot ovat tavallaan katto-organisaatioita joiden avulla sanomaa levitetään mutta usko on henkilökohtainen kokemus eikä riipu kirkosta.

      Suomessa on varsin monta kirkkokuntaa, rekisteröityjä yhteisöjä oli 60 kpl vuonna 2007 ilman luterilaista ja ortodoksista kirkkoa. Jäsenmäärät vaihtelivat noin 20 tuhannesta alle 20:n. Ilman noita isoja kirkkojakin kaikki komupuolueet jäävät toiseksi kun jäsenmaksunsa maksaneita lasketaan.

      Nationalismi oli tarpeen meillekin kun uutta Suomea perustettiin, piti olla kansallistunnetta eikä siitä vieläkään ole haittaa. Minäkin ostan vain suomalaisia kurkkuja ja tomaatteja vaikka ne ovat paljon kalliimpia kuin ulkolaiset varsinkin tralvisin, sekin lienee kansallistunnetta.

      Jos vertaat uskontojen tappioita kommunistien kärsimiin viimeisen 50 vuoden aikana niin kyllä komut sen kilpailun voittavat. Kirkosta eroaminen ei aina tarkoita uskonnon hylkäämistä vaan voi merkitä oman ajattelun lisääntymistä tai siirtymistä toisen uskonnon pariin.

      Mainitsemasi koulutuskaan ei selitä mitään sillä et kai väitä kakkien uskovaisten olevan vailla koulutusta? Tiedän ainakin muutaman lääketieteen tohtorin jotka ovat varsin uskonnollisia, niitä löytyy myös biologian alalta joten tuokaan argumenttisi ei ole pätevä.

      Itse otin nuo helluntailaiset esimerkiksi koska olen nyt päivittäin ajanut heidän kokouspaikkansa ohi. Tämä kokous on vielä pieni verratenvaikka vanhoillislestadiolaisten vuotuiseen kokoontumiseen jossa on lähes 100 tuhatta kuulijaa. Arvelen näihin eri herätysliikkeiden kesäjuhliin osallistuvan yhteensä satojen tuhansien joukon. Paljonko oikeaa komuväkeä on kommunistien kesäjuhlilla tai muissa karkeloissa?

    • LUOLAKERHOMESTARI!

      HEI! Nyt kysyn Teiltä Hyvät Suomalaisjohtajat sitä asiaa, että Jos Te kuten Pomo-Eki ja vastaavat vaaditte yhteistyöhalua ja kykyä Venäjältä, niin miksi Te Pomo-Eki esimerkiksi ette vaadi samaa OikeistoSektori, SVOBODA ja vastaavilta UKRAINA-valtiossa kuten myös USA-valtiolta sekä vielä erityisesti EU-NATO-USA rp:ltä? Miksi Te Hyvä Pomo-Eki ette halua hyväksyä sitä asiaa, että järjestetään Ukraina-Valtion hallinto ja turvallisuuspalvelutoiminta sellaiseksi, että Ukrainan venäjänkielinen väestö tuntee olonsa turvalliseksi?

      Jos Te haluatte vielä välttää Ukrainan Sisällissotatilanteen pahenemisen, niin Teidän Arvoisa Pomo-Eki. ja Kumppanit pitää hyväksyä se, että venäjänkielisellä väestöllä pitää olla käytössään myös oma Turvallisuuspalvelu, sillä minun tietojeni mukaan Oikeistosektori, Svoboda ja vastaavat ovat Ukrainassa hakanneet ja jopa tappaneet venäjänkielistä väestöä, Vasemmistolaisia ja Kommunisteja kuten myös tuhonneet ja polttaneet Kommunistien, Vasemmistolaisten ja venäjänkielisten toimipisteitä kuten piiritoimistoja ja vastaavia. Nyt kysyn sitten vielä Pomo-Eki ja vastaavat sekä Sauli Suuri ja Saima Suuri rp:ltä sitä, ette miten Te Hyvät SINIMUSTAT-yhteisön jäsenet uskotte ja luulette pystyvänne Amerikkalaisen Taistelu- ja Turvajärjestö ACADEMY rp:n avulla ratkaisevanne Ukraina-ongelman.

      Onko Teidän Pomo-Eki ja vastaavat mielestänne ainoa keino se, että tappaa Ukrainan kommunisteja, vasemmistolaisia ja venäjänkielisiä sekä tuhoaa Heidän kiinteistöomaisuuttaan? Oletteko Te Pomo-Eki sitä mieltä vielä, että KU KLUX KLAN AP:n menetelmät kuten Luokka- ja Rotusorto on pääasiallisesti oikea linja Ukraina-asiassa? Olette Te Pomo-Eki ja Kumppanit myös sitä mieltä, että isovenäläinen väestö on ali-ihmisiä? Oletteko Te Pomo-Eki unohtanut sen, että isovenäläiset ovat pääsääntöisesti ns. Balttilaista Rotuyhteisöä kuten myös enemmistö Suomalaisesta ja myös Suomen Ruotsinkielisestä väestöstä?

      • Mitä siis aikuisten oikeasti haluat sanoa mestari? Tuota solkkausta ei kukaan lue tai ainakaan edes yritä ymmärtää!


      • eögglcn
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mitä siis aikuisten oikeasti haluat sanoa mestari? Tuota solkkausta ei kukaan lue tai ainakaan edes yritä ymmärtää!

        Samaa voi kysyä sinulta! Onko kommunismi vastapaino kaikelle ja sillä mitataan asian hyvyys? Jos kommunismi suosio on pientä oli orjuuden vastustus keskiajalla myös. Oliko se hyvä?
        Jos usko ihmisen polveutuneen apinasta oli pientä 100v.sitten,kuinka on nyt?
        Koko historia on täynnä vastaavia. Määrä ei korvaa ikinä faktaa. Pitää uskoa hyvään. Edistää yhteis hyvää. Sellainen on suomalainen vasemmisto.


      • eögglcn kirjoitti:

        Samaa voi kysyä sinulta! Onko kommunismi vastapaino kaikelle ja sillä mitataan asian hyvyys? Jos kommunismi suosio on pientä oli orjuuden vastustus keskiajalla myös. Oliko se hyvä?
        Jos usko ihmisen polveutuneen apinasta oli pientä 100v.sitten,kuinka on nyt?
        Koko historia on täynnä vastaavia. Määrä ei korvaa ikinä faktaa. Pitää uskoa hyvään. Edistää yhteis hyvää. Sellainen on suomalainen vasemmisto.

        Saat sinä uskoa polveutuneesi apinasta, minä en asiaa tunne niin hyvin jotta lähtisin siitä kinaamaan. Siitäkin kun ollaan eri mieltä.

        Me elämme demokratiassa ja silloin enemmistö on ohjissa ja se on joka tapauksessa paras tähän mennessä kehittyneistä hallintomalleista koska emme ole kenenkään armoilla.

        Kommunismilla ja orjuuden vastustamisella keskiajalla ei ole mitään yhtymäkohtaa mutta kommunismi naapurissa sai aikaan orjatyötä eli kommunismi ainakin osin on orjatyön synnyttäjä. Näin on käynyt ainakin Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Pohjois-Koreassa joissa kaikissa on ja on ollut orjatyöleirejä.

        En tiedä mitä tässä kohden tarkoitat faktalla mutta faktisesti kommunismi on ollut ajamassa alas hyvinvointia niissä maissa joissa se on päässyt niskan päälle. Mikään niistä maista ei ole menestynyt taloudellisesti ja siten voinut luoda kansalaisilleen säällisiä olosuhteita elämiseen. Jopa pieni köyhä Suomi on menestynyt porvarillisella näkemyksellään paremmin.

        Varsinkin äärivasemmiston hyvän edistäminen on ollut ainoastaan sen jakamista mitä muut ovat saaneet aikaan. En muista nähneeni mitään suuria komu innovaatioita teollisuuden alalla saatuikka kaupan. Yrittivät OTK:lla, edistyksellisellä osuuskaupalla mutta missä se on tänään? Ei niin vasemmistolainen SOK taas pärjää aina vaan paremmin.

        Vasemmisto ei siis ole edistänyt yhteistä hyvää vaan yrittänyt riistää sitä hyvää muilta ja ehkä juuri siitä syystä äärivasemmiston kannatus on viime vuosikymmenet kasvanut lehmän hännän suuntaan.


      • LUOLAKERHOMESTARI!
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Saat sinä uskoa polveutuneesi apinasta, minä en asiaa tunne niin hyvin jotta lähtisin siitä kinaamaan. Siitäkin kun ollaan eri mieltä.

        Me elämme demokratiassa ja silloin enemmistö on ohjissa ja se on joka tapauksessa paras tähän mennessä kehittyneistä hallintomalleista koska emme ole kenenkään armoilla.

        Kommunismilla ja orjuuden vastustamisella keskiajalla ei ole mitään yhtymäkohtaa mutta kommunismi naapurissa sai aikaan orjatyötä eli kommunismi ainakin osin on orjatyön synnyttäjä. Näin on käynyt ainakin Neuvostoliitossa, Kiinassa ja Pohjois-Koreassa joissa kaikissa on ja on ollut orjatyöleirejä.

        En tiedä mitä tässä kohden tarkoitat faktalla mutta faktisesti kommunismi on ollut ajamassa alas hyvinvointia niissä maissa joissa se on päässyt niskan päälle. Mikään niistä maista ei ole menestynyt taloudellisesti ja siten voinut luoda kansalaisilleen säällisiä olosuhteita elämiseen. Jopa pieni köyhä Suomi on menestynyt porvarillisella näkemyksellään paremmin.

        Varsinkin äärivasemmiston hyvän edistäminen on ollut ainoastaan sen jakamista mitä muut ovat saaneet aikaan. En muista nähneeni mitään suuria komu innovaatioita teollisuuden alalla saatuikka kaupan. Yrittivät OTK:lla, edistyksellisellä osuuskaupalla mutta missä se on tänään? Ei niin vasemmistolainen SOK taas pärjää aina vaan paremmin.

        Vasemmisto ei siis ole edistänyt yhteistä hyvää vaan yrittänyt riistää sitä hyvää muilta ja ehkä juuri siitä syystä äärivasemmiston kannatus on viime vuosikymmenet kasvanut lehmän hännän suuntaan.

        HEI!

        Mitä tarkoittaa Hyvinvointi, Hyvinvointivaltio ja Hyvinvointiyhteiskunta? Niin ja mitä nyt tarkoittaa Oikeistolaisuus ja Vasemmistolaisuus Hyvät Toverit Porvarit kuten Sotaherra T. Siren ja Kumppanit? Oletteko Te Toveri Työeläkeläinen tietoinen siitä asiasta, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja sen alaosastot Kansalliskommunismi, Kansallissosialismi ja Kansallisdemokratismi? Tiedättekö Te Hyvät Toverit Porvarit sitä, että on olemassa myös Marxilainen Revisionismi, ei siis vain EB:n Revisionismi? Niin ja on myös olemassa Vapaa Kommunismi siis Kotikunta, Kotimaa ja NEUVOSTOLIITTO ja Vapaa Sosialismi siis Sosiaalipolitiikka, Lakikirjat ja KOULUFILOSOFIA. Nyt pitää todeta vielä se asia, että SOVIET UNION eli Neuvostoliitto on toiselta nimeltään myös GHOST WORKERS UNION eli Haamutyöväenliitto.


      • LUOLAKERHOMESTARI! kirjoitti:

        HEI!

        Mitä tarkoittaa Hyvinvointi, Hyvinvointivaltio ja Hyvinvointiyhteiskunta? Niin ja mitä nyt tarkoittaa Oikeistolaisuus ja Vasemmistolaisuus Hyvät Toverit Porvarit kuten Sotaherra T. Siren ja Kumppanit? Oletteko Te Toveri Työeläkeläinen tietoinen siitä asiasta, että on olemassa VALTIOSOSIALISMI ja sen alaosastot Kansalliskommunismi, Kansallissosialismi ja Kansallisdemokratismi? Tiedättekö Te Hyvät Toverit Porvarit sitä, että on olemassa myös Marxilainen Revisionismi, ei siis vain EB:n Revisionismi? Niin ja on myös olemassa Vapaa Kommunismi siis Kotikunta, Kotimaa ja NEUVOSTOLIITTO ja Vapaa Sosialismi siis Sosiaalipolitiikka, Lakikirjat ja KOULUFILOSOFIA. Nyt pitää todeta vielä se asia, että SOVIET UNION eli Neuvostoliitto on toiselta nimeltään myös GHOST WORKERS UNION eli Haamutyöväenliitto.

        Pakkoruotsi on tietysti yksi asia mutta se ei tee mitenkään sen hyväksyttävämmäksi sinun rinnastuksiasi kotikunnan (kommun) ja kommunismin välillä missään muodossaan.

        Ei ole sosialismikaan mitään vapaata sosiaalipolitiikkaa vaan juuri päinvastoin, sosialismi on aina ollut vapauden vastakohta.

        Pikkuisen arvoisa mestari tarkentaisin noita aivotuhnuja joita päässäsi näyttää syntyvän ja joihin ajan mittaan näytät itsekin alkavan uskomaan. Se ei ole tervettä!


    • LUOLAKERHOMESTARI!

      HEI!

      Onko Teille Toveri Työeläkeläinen se asia ongelma, jos jostain kummasta syystä joku tai jokin puolustaa ainakin hippusen verran isovenäläistä väestöyhteisöä ei siis vain Vasemmistoliitto ja Vihreä Liitto rp:n tapaan ja keinon halua hyväksyä kaikki se tiedotustulva, joka tulee ns. Oikeistolehdistössä? Olen Kyllä Vasemmistoliitto rp:n kohdalla alkanut miettiä sitä, että olisiko Vasemmistoliitto rp:n nimi syytä muuttaa Äärioikeistolainen Vapautusrintama. Mikä nimi todella voisi sopia Vihreä Liitto rp:n nimeksi? Olisiko ainoa oikea nimi Äärioikeistolainen HakaristiPuolue? Mitä mieltä asiastamme ovat Arvoisat Toverit Vasemmalla vai oliko todellakin kyseessä Äärioikeistolainen aateyhtymä?
      PS Miksi Kirjoitukseni on niin tavattoman vaikeatajuinen? Onhan se ymmärtääkseni selvää Härmän Murretta? Mitä Sotaherra Torsti Siren ja Kumppanit mielestänne tarkoittaa Oikeisto ja Oikeistolaisuus sekä Vasemmisto ja Vasemmistolaisuus? Niin mitä todella Toveri ja Sotaherra Torsti Siren ja Kaverit?

      • Kun vertaat omia tekstejäsi muiden teksteihin niin etkö todella huomaa eroa?

        Ei täällä tarvita mitään rp.:itä vaan sanotaan asia asiana yleiskielen ilmaisuina.

        Ei täällä tarvita myöskään mitään "Äärioikeistolainen Hakaristipuolueen" tyyppistä ilmaisua, enkä tiedä mitä tuo sotaherrakaan tässä kohden saa aikaan muuta kuin epäjärjestystä.

        Ota selväkielinen kanta käsiteltävään aiheeseen tai jätä kirjoittaminen muille, jos on muuta sanottavaa niin voithan alkaa uuden keskustelun.

        Minähän aloitin kirjoittamaan kommunismin häviämisestä kartalta jos ei oppia korjata niin, että kansa sen hyväksyy ja alkaa siihen uskomaan. Siinä ei ole mitään iso eikä pieni venäläistä. Sanoin siellä myös vertailun vuoksi miten helluntailaisten kesäkokous tuossa varsin naapurissa kerää kansaa rutkasti jos vertaa niihin tilaisuuksiin joihin olen uteliaisuuttani mennyt katsomaan ja jotka SKP on järjestänyt.

        Noihinhan tässä kirjoitusketjussa otetaan kantaa ja pysytään aiheessa jos sitten ei jotain haluta perustella jollain ulkopuolisella.

        En paljoa lue esim. Hesaria mutta joskus kuitenkin, enemmän luen Turun Sanomia mutta en osaa niitä pitää minään erityisen oikeistolaisina joskaan en vasemmistolaisinakaan. Lukiessani joskus paperiltakin mutta enemmän netistä Tiedonantajaa ja Kansan Uutisia niin niistä kyllä huomaa, ettei se tulkinta jonka ne esittävät aina vastaa sitä minkä käsityksen olen saanut muualta vaan nuo lehdet värittävät muualta saamaansa tietoa.

        Elämme ja toimimme porvarillisessa maailmassa joten maassa maan tavalla tai maasta pois, noinhan vanha kansan viisaus sanoo!


    • Tällöä palstalla näyttää olevan tapana muuttaa aihetta eli vastata muuhun kuin mitä alunperin keskustelun alkaja on tarkoittanut.

      Onko kyse luetun ymmärtämisessä vai halutaanko siirtyä uskon kannalta helpompiin asioihin? Tuota kannattaa miettiä!

      Kommunisti lienee henkilö joka on sokea kuten jesuiitat aiemmin oman uskontonsa epäkohdille ja täysin haluttomia alkaa niiden parsintaa hyväksyttävämpään, siis noin kansan kannalta, muotoon.

      • fjfjfjfjffj

        Vai onko avaukset niin lapsellisia tai typeriä ettei niihin normi ihminen viitsi vastata?


      • fjfjfjfjffj kirjoitti:

        Vai onko avaukset niin lapsellisia tai typeriä ettei niihin normi ihminen viitsi vastata?

        Mahdoitko edes ymmärtää mitä aloituksessa sanottiin? Hieman epäilen!

        Mestari ei ainakaan ymmärtänyt demokratian merkitystä, se on enemmistön valtaa mutta parhaissa maissa on myös vähemmistösuojaa jolloin yksi eduskunta ei pääse tekemään liian järeitä päätöksiä.

        Vapaita porvarillisia (ei porvareita vaan siis porvarillisia) on lukemattomia vaan ei ensimmäistäkään vapaata kommunistista.


      • jäöjääjöj
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Mahdoitko edes ymmärtää mitä aloituksessa sanottiin? Hieman epäilen!

        Mestari ei ainakaan ymmärtänyt demokratian merkitystä, se on enemmistön valtaa mutta parhaissa maissa on myös vähemmistösuojaa jolloin yksi eduskunta ei pääse tekemään liian järeitä päätöksiä.

        Vapaita porvarillisia (ei porvareita vaan siis porvarillisia) on lukemattomia vaan ei ensimmäistäkään vapaata kommunistista.

        Ymmärsin että se on typerä ja lapsellinen aloitus. Joka vain sinusta lienee onnistunut.


      • jäöjääjöj kirjoitti:

        Ymmärsin että se on typerä ja lapsellinen aloitus. Joka vain sinusta lienee onnistunut.

        Lienee tosiaan typerää ja lapsellistakin kuvitella komujen haluavan aatteensa jatkumoa. Täytynee uskoa jotta hautaan sitä ollaan saattamassa.

        Puheet ja kirjoitukset eivät kuitenkaan tue tuota näkemystäsi joten et liene vieläkään jyvällä asiasta!


      • eläkekinvaatityötä
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        Lienee tosiaan typerää ja lapsellistakin kuvitella komujen haluavan aatteensa jatkumoa. Täytynee uskoa jotta hautaan sitä ollaan saattamassa.

        Puheet ja kirjoitukset eivät kuitenkaan tue tuota näkemystäsi joten et liene vieläkään jyvällä asiasta!

        Hohhoijaaa......


      • eläkekinvaatityötä kirjoitti:

        Hohhoijaaa......

        Eläkkeen saaminen arvoisa "eläkekinvaatiityötä", jopa sen vaatimattoman joka minulla on, vaati todella työtä. Tein sitä yli 40 vuoden ajan joskaan alkuvuosilta ei siihen aikaan kertynyt työeläkettä vaan muistaakseni vasta alkaen 24 ikävuodesta tai sen jälkeen. Tienasin sitä silti noin 40 vuoden ajan ja jos kertymä olisi aloitettu siitä kun työt aloitin olisi karttuma ollut suurempikin.

        Sen lisäksi, että olen itse työskennellyt olen vielä kartuttanut kassaa järjestämällä töitä kymmenille muille joten olen kyllä eläkkeeni ansainnut.


    • LUOLAKERHOMESTARI!

      HEI!

      Nyt sitten Hyvät Herrat Porvarit Ukraina-valtion parlamentti on erottanut keskuudestaan Kommunistit ja vielä Edistyksen Todelliset Ritarit OikeistoSektori ja SVOBODA haluaa sitä, että Kommunistien toiminta kieleltään koko maassa ihan samaan tapaan kuin Suomessa 1920 ja 1930 sekä 1940 luvuilla. Onko oikein se, että Ukraina-valtiossa työnnetään sivuun 13-14 prosentin kannattajakunta? Nyt sitten ilmeisesti Teidän Herrat Toverit Porvarit Teidän mielestänne pitäisi Suomessakin kieltää kaikenlainen Vasemmistotoiminta kuten Vapaa Kommunismi ja Vapaa Sosialismi. Niin ja nyt ehkä ei kuitenkaan tämän Nyky-VasemmistoL:n toimintaa, koska sitähän johtavat ns Yhteistoimintamiehet, joten Te Porvarit saatte tahtonne läpi ainakin VasemmistoL:n osalta, joten se siitä asiasta.

      • Aggitpropp

        Ei kommunismia tarvitse kieltää - miksi pitäisikään. Ei 0,5 prosentin kannatusta nauttivassa liikkeessä ole mitään kieltämistä kaipaavaa.


    • ei ongelmaa

      "Uskonnolliset piirit eivät ole vastaavasti menettäneet kannatustaan kuin kommunistit ..."

      Aloitus ei näe asioita oikein. Uskonnolliset aatteet ovat oma lukunsa eivätkä ole suorassa suhteessa poliittiseen elämään.
      Ylipäänsä uskomusten syntyminen tuhansia vuosia sitten oli vastaus ilmiöiden selityksiin, mm. mitä ukkonen, sähkö tms. on. Ihminen halusi tietää asioita mutta alhaisen tietotason vuoksi persoonallisti elävän luonnon ilmiöitä.
      Uskonnoissa ilmeni tiedonhalu, syntyi vääriä vastauksia, ne institutinalioituivat ja kirkkojärjestöt syntyivät. Samalla alkuperäisten "pakanauskontojen" parissa alkoi tieteellinen tutkimus mm. tähtitieteessä, viljelyssä ym.
      Nykypäivän kirjalliset uskonnot ovat jämähtäneet menneen, vääräksi koetun tiedon tasolle ja jäljellä on enää puhtaasti moraaliin liittyvät asiat. Nekin ovat monelta osin joko rasistiset (kristinuskon pelastusteoria ym) tai yleishumaaneja ts kokonaan irti alkuperäisistä uskomuksista.

      Ihmiskunnan tietotaso ja tieteellinen kehitys ovat niin korkealla että yleinen uskomusten valta-asema murenee itsestään. Mitään teollisuutta, taloutta, yhteiskuntajärjestystä tai muutakaan ei voi enää perustella pappisvallalla. Darwvinin luonnonvalintaoppi kertoo elottoman muuttumisen elolliseksi.
      Yhteiskuntakehitys ei ole suora viiva. Jossain jokin uskonto voi tilapäisesti saada kannatusta toisen kustannuksella tai muutenkin. Trendi on kuitenkin laskeva.
      Vielä 1918 kirkko siunasi silmittömän valkoisten väkivallan Suomessa, tänään siitä lähtee vuosittain yli 40.000 jäsentä. Eronneet harvoin menevät uusiin uskonjärjestöihin. Kirkot eivät ole enää suoraviibaisesti
      Jäljellä olevat uskovat eivät ole ihmiskunnan vihollisia. Heidän vainoamisensa olisi väärin. Monet uskovista ovat rauhan ym liikkeissä jopa vallankumousliikkeissä.
      Ihmiskuntaa uhkaa uskovia monta vertaa enemmän kuolevan kapitalismin kapitalistit, joilla on käytössään mittavat tuhovoimat; Nato, ydinpommit, teollisuusmyrkyt yms.

      Vielä 1918 evl.kirkko siunasi Suomen valkoisten julmuudet. Tänään siitä lähtee yli 40.000 jäsentä vuosittain eikä monikaan mene toiseen uskonjärjestöön.
      Kirkot eivät enää ole suoraviivaisesti kapitalistien järjestöjä. Monissa maissa (katolisissa!) kirkot kuuluttavat yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta.
      Ristiriita ei ole uskovan ja yhteiskunnan vällillä.
      Ristiriita on työläisen ja kapitalistiluokan välillä.

      • Timo Espoosta

        - - - Ristiriita on työläisen ja kapitalistiluokan välillä. - - -
        Väärin!
        Risteiriita on työläisen ja kommunistien välillä. Kommunistit ovat karkoittaneet työläiset luotaan ja toiminnastaan omien valheidensa ja tekojensa kautta.
        Kommunismin todellisuuden paljastuttua valheen ja petoksen takaa karkoitti kaikki muutkinn kannattajat. Tuo petos tuli ilmi ja esiin Neukkulan romahdettua ja kaiken sen "reaalikommunismin" tultua paljastetuksi ja totuuden tultua julki.

        Kommunismien kannatus on Suomessakin käytännössä olematon; Jäseniä ei juurikaan ole ja äänestäjätkin ovat sen hylänneet. Työläiset äänestävät Kokoomusta ja Perussuomalaisia. Tätä asia ei muuksi muuta mikään kommunistien tyhjä jauhanta riistosta tai luokkasodasta tai suurrikkaista tms.
        Suomalaiset eivät enää usko kommunistien p***an jauhantaan ja valehteluun, semminkin kun täälläkään ei yksikään komuli pysty vastaamaan asialliseen kysymykseen.

        No...kunhan touhuatte... ei siitä ole juuri haittaa kenellekään, jos ei hyötyäkään... Kohta alkaa marjastusaika, ja sen hyöty perheille on paljon suurempi kuin mikään komulien teko. Aikaansaannokset marjastuksessa ovat suuremmat...

        Joten kehottaisin kumuleitakin menemään metsään, mutta kun te olette jo valmiiksi "ihan metsässä"...


    • Minä arvoisa ”ei ongelmaa” en ole mikään lähetyssaarnaaja enkä ole ketään uskontoihin tai eri kirkkokuntiin kehottamassa jonka olet ymmärtänyt täysin väärin.

      Kommunismi on uskonto uskontojen joukossa sillä se vaatii todella syvää uskoa asiaan jos ei näe mihin se on ihmisiä johtanut. Ihmiset ovat sen kuitenkin nähneet suurelta osin ja alkaneet karttaa sitä kuin ruttotautista jottei tartuntaa pääsisi tapahtumaan.

      Kyllähän näin sivustaseuraajakin on nähnyt miten uskonnollinen ajattelu muuttuu sen mukaan kuin tieto lisääntyy. On kuitenkin aikamoista liioittelua se mitä komut väittävät heidän ”tieteelliseksi” ajattelukseen koska se perustuu ainoastaan uskoon opin autuaaksitekevyydestä. Kuitenkaan yksikään kokeilu, joita on tehty useita, ei ole johtanut menestykseen vaan on aina kaatunut ennen kalkkiviivoja.

      Kiinakin joka on aika pitkään sinnitellyt on joutunut taloudessaan antamaan periksi ja myynyt suurille kapitalisteilla työvoimaansa alihintaan. Miten se sopii oikeaan kommunismiin sitä en tiedä.

      Asian yhteyteen ei kuulu kirkkoon liittyminen eikä eroaminen joka nyt näyttelee ”ei ongelmaa” tyypin kirjoituksessa lähes pääosaa vaan kyse on siitä millaisia kansanjoukkoja oikeat uskonnot ja vastaavasti kommunismi pystyvät vetämään yhteen tänä päivänä.

      Kannattaa ottaa huomioon väitä 40 tuhannesta kirkosta eroajasta kun yhteensäkään kaikkiin kommunistipuolueisiin ei kuulu vastaavaa määrää kansalaisia.

      Olen ollut työläinen yli 40 vuotta ilman ristiriitaa työnantajieni kanssa, olen aina onnistunut kohtuullisesti sopimaan työni ehdoista ilman minkään yhdistyksen apua. On vain huolehdittava työstään siten, että työnantajan kannattaa pitää huolta. Sen osoittaa jo sekin, että koko aikana minulla on 6 viikkoa työttömyyttä vuosien 1964 – 1965 vuosien vaihteessa joista kaksi viikkoa oli tuon edellisen vuoden puolella. Sen jälkeen ei päivääkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe