Mopotytöille kävi Ikävästi?

Armoton Tierumpu!

Voi kauhistus miten kamalan kohtalon pari mopotyttöä oli kokenut ajelullaan Linnusperäntiellä. Mopo oli luiskahtanut ojan pohjalle törmäten tierumpuun ja kahden tytön matka oli jatkunut kaaressa lentäen tien toiselle puolelle suoraan päin sähkötölppaa ja molemmat oli toimitettu paikalta sairaalaan.

Mikä lie tyttöjen vointi on tällä hetkellä en tiedä mutta mielestäni tapaus on sikäli vakava, että mopolla kaverin kyyditseminen tulisi pikaisesti kieltää laissa, koska kahden nuoren kuolemaa yhden mopon selässä olisi vaikeaa kenen tahansa kestää ja niin moni nuori mopoilija on jo siirtynyt turhaan täältä ikuisuuteen elikkä jotain tälle asialle voisi tehdä esim nostaa ikäraja 18-vuoteen eikö totta?

8

1221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuolema saa odottaa

      Sä kosketit mua kirjotuksellas nimittäin mä oon nähäny monasti kö friidu kuskaa moposkootterilla toista friidua niin näillon minihame päällä ja molemmat koivet roikkuu kyytiläisellä samalla puolen. Miten sitä voi pysyä sillon mutkassa liukkaalla penkillä se on vähä toista kö fillarin jopparilla. Muutenki vasiten moposkootterin renkaat on sikäli pienet, et piennarsora vie taatusti männikköön. Jotain tarttis tosiaan tehä vasiten nuille ritsoille mopotytöille.

      Ps. Toivottavasti tyttelit toipuvat ilman vakavia jälkivammoja.

      Jk. Milllos tämmönen kämmi muuten on sattunnu???

    • Ventus Miekkonen

      Kuski oli ainakin sinä kunnossa, että oli kyennyt sepittämään auringon häikäisseen. No se Linnusperäntie on esim, Kahvitieltä lähtiessä pääosin pitkää suoraa kunnes tulee jyrkkä mutka tien päättyessä Jyväskyläntienristeykseen eikä sillä suoralla aurinko ole koskaan häikäissyt ainakaan minua olimpa sitten juosten tai kaksipyöräisellä liikkeellä eritoten ilta kymmenen aikoihin.

      Olikohan kuskilla ollut kenties kahva pohjassa mittarinneula tapissa ja jutteli pää kenossa takapenkkiläiselle kuten tytönhupakot tuppaavat tekemään silloin salakavala tierumpu kutsuu helposti kylään puhumattakaan sähkötolpasta.
      http://www.kp24.fi/uutiset/369529/Kaksi-mopoilijaa-loukkaantui-törmäyksessä

    • Jyvä_Jemmari

      Just sillä tiellä ne mopoteinit keulii ja ajaa kilpaa keskenään. Nyppä saivat varottavan esimerkin miten käy, ku pelleilee eikä kato eteensä. Vai muka aurinko lyysäs,, kasku ei kaurahattu hätistelly housut nilkoissa mokomakki kaaharit.

    • Kohtalon Kuriiri

      Eikö Toholammin trageda opettanut teineille mitään? Pysykää lapsoset poissa teinikuskien kyydistä teillä ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa heidän törppöilyihinsä ettekä voi huijata kuolemaa, kun kuski vie mukanaan, nyt oli tuuria sitä vain ei riitä kaikille. Ja vanhemmat kumpi riski on parempi yhdet vai kahdet hautajaiset,,, siinä hieman miettimistä yhdelle sun toisellekin?

    • Suoraan jorpakkoon

      Minä taasen olen nähnyt mopoilijoiden mutkittelevan tien laidasta laitaan kaveri kyydissä useammankin kerran tuolla sivuteillä se on todella pöyristyttävää.

    • SähköShokki-uutuus

      Mielestäni koko mopokortin saisi jo poistaa historiaan ja korvata se pienajoneuvokortilla. Sen voisivat suorittaa 16 vuotta täyttäneet siten, että ajokoulutukseen sisältyisi yksilöllinen psykologin arvio jokaisesta ajokokelaasta. Näille 15-vuotiaille lapsille riittäisi aivan mainiosti ajolupa pelkän säkömoottorilla avustetun polkupyörän kuljettamiseen. Hyvä idea eikös vain :-)

      • Mc manki lostbois

        Kertakaikkiaan loistava idis mut estäiskö se osaa näitä lapsineroja virittämästä sähköfillaria niinet silläki pääsee pyörätiellä seittemääkymppiä häh?


    • En kommentoi.

      Enpä osaa sanoa ikärajoista mitään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe