Olivatko ammutut naiset kukkahattutätejä?

Vlad Tepes

Jos ei, niin syvin osanottoni. Muutoin sanon että meni oikeaan osoitteeseen.

Veikkaanpa että eivät olleet, vaan oikeita avustustyöntekijöitä, jotka auttavat mieluummin paikan päällä kun raahaavat tekopyhästi oman tuntonsa pönkittämiseksi niitä Suomeen. Suomalainen mamuttaja ei juuri poistu rajojen ulkopuolelle city-lähiöstään. Nämä nykyajan tietämättömät juntit ovat yhteiskunnan turmioksi.

Naiset ammuttiin islamin vuoksi. Muslimimaissa miehet eivät salli naisten kulkea ilman kaapuja tai jätesäkkejä itsekseen. Muuten he raivostuvat ja saattavat tappaa niin kuin nyt kävi.

Suomessakin ihme kyllä feministit ja kukkahatut sallivat nämä naista alistavat kaavut. Muslimit vihaavat länsimaita ja kristittyjä. Heidän pitkän aikavälin tavoite on muuttaa länsimaat muslimimaiksi. Samanlaisiksi, kuin Afganistan esimerkiksi.

Kannattaa miettiä tarkkaan mitä puolustaa ja kannattaa.

31

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei vaan ja haista v

      Oikaistaanpas pari sinun väärää käsitystäsi:

      "Naiset ammuttiin islamin vuoksi"

      Ei, vaan kristinuskonsa vuoksi, he olivat siellä saarnaamassa Jeesuksessa ja kuuluivat hihhuleiden uskonlähetykseen.

      "Muslimit vihaavat länsimaita ja kristittyjä."

      Ja kristityt vihaavat itämaita ja muslimeita, erittäin paljon viime vuosina kristityt hyökkäillet sinnepäin murhaten naisia ja lapsia "demokratian" vuoksi.

      "Heidän pitkän aikavälin tavoite on muuttaa länsimaat muslimimaiksi. Samanlaisiksi, kuin Afganistan esimerkiksi"

      Tai enemmänkin kristittyjen orjuttaa muslimimaat että saavat öljyn itsellensä.

      "Kannattaa miettiä tarkkaan mitä puolustaa ja kannattaa. "

      Juu, niin kannattaa, ei tarvitse kun historiaa lukea niin selviää miten verinen historia kristinuskolla on.

      • Barrrrbaari

        Sinusta on siis oikein, että muslimit saavat murhata kristittyjä? Naiset kuolivat nimenomaan islamin vuoksi. Islam sai nuo ampujat vihaamaan kristittyjä. Kristityt eivät ammu ketään islamin vuoksi, vaan yrittävät auttaa niin kuin nuo naiset.

        Kristityt tekevät arvokasta työtä kaikkialla maailmassa. Muslimit eivät tee mitään lähetystyötä, kuin korkeintaan pommeilla ja miekoilla.

        USA ei ole sama kuin kristityt. Sitäpaitsi, muslimit saivat itse tuon aikaan WTC iskuilla. Itse aloittivat koko paskan. Tämän päälle lukemattomia pommi-iskuja siviileitä vastaan. Ei kristityt räjäyttele tarkoituksellisesti siviileitä pommeilla.

        Sinä et tiedä historiasta mitään. Jos viittaar ristiretkiin, niin saanen huomauttaa että kuolleita on ollut ehkä maksimissaan tuhansia satojen vuosien aikana.

        Ei mitään siihen verrattuna mitä muslimit tekevät joka päivä nykyisin. Vainoavat ja tappavat kristittyjä joka muslimimaassa.

        Sitäpaitsi vain mielisairas oikeuttaa hirmutekoja sillä tavalla nykyisin, koska "historiassakin niin tapahtui". Olet kaunainen ja sokea, sen päälle vielä tyhmä.

        Katso keskimääräistä muslimimaata mikä paskaläpi se on ihmisoikeuksineen. Naisten asema karmea. Väehmmistöt tapetaan. Montako suuryritystä on tullut muslimimaista? Vähissä ovat, kuten kaikki muutkin innovaatiot.

        Kuka on noin tyhmä kuin sinä, että puolustelee moista barbaarisakkia? Korkentaan muslimi itse. Tai ateisti, niillä on tapa olla joskus todella yksinkertaisia ja epäloogisia.

        Hahhah, ei sinulle voi muuta kuin nauraa. Ihmisreppana. Varmaan puolustelet muslimeja siksi koska A) Olet itse muslimi ja haluat naida lapsia tai raiskata naisia B) sinulla on muslimimies etkä uskalla olla oma itsesi C) olet hyvin nuori ja naivi tai lapsellinen D) olet tyhmä.


    • Tosimies.

      Kyllä oli, murhahan on väärin mutta haitaa tuosta ei ollut.
      Päinvastoin, eiköhän nämä olleet juuri niitä SDP jäseniä,kukkahattuja.

      Mitäs menivät apinamaahan

      • drgdgdg

        Nyt se Tosimies. jo ilahtuu suomalaisten murhaamisesta, no eipä voi tosimieheltä enempääkään odotella.


      • ONNEKSI OLIVAT!!!!!!

        TOSISSAAN KRISTITTYJÄ, sillä muuten he eivät olisi sinne menneet auttamaan muslimien sortamia, ja apua pyytäviä naisia, ja koululaisia.

        Näiden murhattujen naisten kohdalla tapahtui se, mistä Jeesus kertoikin, että "teitä tapetaan, ja paiskotaan vankiloihin ja rääkätään-minun nimeni vuoksi " !
        Joten HEILLÄ EI ENÄÄ ole hätää, sillä HE tekivät kaiken tehtävissä olevan, ja kohtasivat vastustajan,- joka tekee kaikkensa estääkseen Kristuksen evankeliumin, mutta sellaiset tulevat häviämään,-sillä SE ON JO VOITETTU !

        Ne naiset ovat taivaassa,-se on aivan varmaa, joten he pääsivät sinne, minne me vasta haaveillaan !

        Mutta missä ovatkaan ne murhaaja muslimit- oikein sääliksi käy ?


    • ASIA ON PÄIVÄNSELVÄ

      MUSLIMIT TAPPOIVAT KRISTTITTYJÄ AUTTAJIA, JA SE TAKSIKUSKI ??????????????????

      LUULTAVASTI OLI JUONESSA MUKANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      MUSLIMIT EIVÄT SIEDÄ SITÄ, ETTÄ KRISTITYT KOETTAVAT AUTTAA POHJAMUTIIN POLJETTUJA NAISIA JA TYTTÖJÄ,-KOSKA SE HÄPÄISEE MUSLIMIEN OMAATUNTOA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      JA MUSLIMIT LUULEVAT SEN OLEVAN ALLAHIN TAHTO, VAIKKA SE ON JUST HEIDÄN ITSENSÄ KEHITTÄMÄN PAKANUUTENSA TAHTO !!!

      jEESUSHAN SANOI : "ETTÄ MURHAAJAT TULEVAT VAIN TAPPAMAAN, JA LUULEVAT SILLÄ PALVELEVANSA JUMALAA" !

      MILLON TÄMÄ MAAILMA AVAA SILMÄNSÄ, KOSKA OLISI JO AIKA LOPETTAA PAKANOIDEN AIKAKAUSI JOKA IKISESSÄ MAAN KOLKASSA JA LOPULLISESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      VAI ONKO VIELÄ TÄYSIN HULLUJA SUVAITSEVAISIA ?

      • tööt tööt madafaka

        "MUSLIMIT EIVÄT SIEDÄ SITÄ, ETTÄ KRISTITYT KOETTAVAT AUTTAA POHJAMUTIIN POLJETTUJA NAISIA JA TYTTÖJÄ,-KOSKA SE HÄPÄISEE MUSLIMIEN OMAATUNTOA "

        Kristityt ovat murhanneet miljoonia muslimeita viimeisen tuhannen vuoden aikana, turha luulla että maailmalla kristittyjä pidetään jotenkin arvossa.

        "MILLON TÄMÄ MAAILMA AVAA SILMÄNSÄ, KOSKA OLISI JO AIKA LOPETTAA PAKANOIDEN AIKAKAUSI JOKA IKISESSÄ MAAN KOLKASSA JA LOPULLISESTI"

        Eli rauhaa rakastavana kristittynä haluat murhaa koko maailman, oletpa sinä juuttunut perinteisiin kristittyyn ajattelutapaan.


      • YKSINKERTAISESTI!!!!
        tööt tööt madafaka kirjoitti:

        "MUSLIMIT EIVÄT SIEDÄ SITÄ, ETTÄ KRISTITYT KOETTAVAT AUTTAA POHJAMUTIIN POLJETTUJA NAISIA JA TYTTÖJÄ,-KOSKA SE HÄPÄISEE MUSLIMIEN OMAATUNTOA "

        Kristityt ovat murhanneet miljoonia muslimeita viimeisen tuhannen vuoden aikana, turha luulla että maailmalla kristittyjä pidetään jotenkin arvossa.

        "MILLON TÄMÄ MAAILMA AVAA SILMÄNSÄ, KOSKA OLISI JO AIKA LOPETTAA PAKANOIDEN AIKAKAUSI JOKA IKISESSÄ MAAN KOLKASSA JA LOPULLISESTI"

        Eli rauhaa rakastavana kristittynä haluat murhaa koko maailman, oletpa sinä juuttunut perinteisiin kristittyyn ajattelutapaan.

        HAISTA PASKA !!! SINÄOOT JUST NIITÄ, JOITTEN KANSSA EI TULE MISTÄÄ MITÄÄ TOLKKUA, VARSINKAAN JÄRKIPUHEESTA, KUN SINÄ PELEKÄÄT OMAN NAHKASI PUOLESTA, JA LUULET SILLÄ PÄÄSEVÄSI TAIVAASEEN !!!

        MISTÄ SINUNLAISIA HUMPUUKIHÖMPPIÄ SIKIÄÄKIN !


    • Kukkahattuja oli

      Sitä saa mitä tilaa. Kun tarpeeksi kauan kerjää verta nenästä, niin tuleehan sitä viimein.
      Turha pöyristellä, kun väistämätön nyt tapahtui.
      Luulen, että talebaania ei paljon kukkahattujen pöyristely pelota.

      2 kuoli, lähetetäänkö nyt 4 tilalle?!

      Äänestäkää oikein, niin vältytään turhilta uhreilta.

    • pidetään ne siellä

      Ne oli psykiatreja.

      "IAM järjestön palveluksessa työskentelee noin viisikymmentä ulkomaalaista avustustyöntekijää. Se kehittää terveydenhuoltoa ja koulutusta sekä tekee työtä muun muassa mielenterveysongelmaisten kanssa."

      http://www.hs.fi/ulkomaat/Kaksi suomalaista avustustyöntekijää ammuttu Afganistanissa/a1406167742088

      Ei niitä kaikkia voi ottaa tänne, apu pitää viedä sinne.

    • !"#¤%

      Jos ne oli sellainen naispari jotka eivät miesten maailmaan sopeutuneet tai hyväksyneet. Miehiä kun ei voi joka paikassa käsitellä kuin Suomessa.

    • päähyysäreitä

      Olivat oikein hyysäreiden hyysäreitä, eli oikeaan osoitteeseen meni.

    • kristitty mies

      Muslimeja ei saisi tuoda ikinä suomeen.eikä mun mielestä muslimia sais päästää lentokoneeseen ainakaan kristittyjen kanssa...ja rämän perustan edesmenneisiin musukkejen tekemiin lentokoneiskuihin.

    • Ei viattomia???

      Nasima Razmyar, jonka sappi kiehuu aina kun joku persu arvostelee islamia - ei ole irtisanoutunut afgaanien väkivallasta tai pahoitellut sitä...

      Twiittasi tänään - pitkän tauan jälkeen - haukkuu Israelia palestiinalaisten murhaajaksi - ei sanaakaan kuolleista suomalaisnaisista....
      - eivätkö kristyt suomalaisnaiset olleet Nasiman mielestä viattomia uhreja????

      Vaikka Nasima mainostaa itseään nimenomaan AFGAANINA vaaleissakin!!!!

      https://twitter.com/NasimaRazmyar

      • Nyt lähti...

        Seuraako Nassukka keskusteluja, kun nyt kommentoi - tosin ensin piti hakkua juutalaisia murhaajiksi...


    • surussa mukana

      Käsittämätöntä keskustelua, loukkaavaa. Tunnen toisen naisen hlökoht ja tiedän heidän avustustyöstään. Opettelivat vaikean kielen, että voivat auttaa suoraan naisia. Sodan runtelema maa on jättänyt syvät jäljet maan heikompiosaisiin. Maan elinolosuhteet ovat vaativat länsimaisille. He kunnioittivat maan tapoja mm. Pukeutumisellaan. Tuntemani nainen oli ystäbällinen ja iloinen, hän sanoi rakastavansa afgaaneja ja sitä masta.

      • Vlad Tepes

        Kunnioittivat siis islamin barbaarisuutta pukeutumalla burkaan? Kunnioittivat naisten alistamista?

        En voi käsittää? Islamiin perustuvat kulttuurit ovat väkivaltaisia ja barbaarisia. Jos sellaisia ihannoi, niin sitten pitää kantaa riskit ja muuttaa kohdemaahan. Niinhän nuo naiset tekivätkin.

        Vielä kun täältä Suomesta lähtisivät muut islamia ylistävät niihin maihin jossa sitä on, eikä muuttaa Suomea samanlaiseksi barbaarighetoksi, sillä täällä on paljon porukkaa joka sitä ei halua eikä valtio ole rakennettu islamille.

        Kannattaisi tajuta jokaisen millainen islam on. Ei hyvä. Enpä voi sanoa muuta kuin tässä se taas nähtiin.


    • iujnhbgvfcd
    • saffik

      Mitäs nyt sanoo Nasima Razmyar?

      • vaiko

        nuzzutellut Junkkeria


      • aaaahhhh!!!!!!
        vaiko kirjoitti:

        nuzzutellut Junkkeria

        vääräuskoistako?


      • mar2

        Ei Nasima ehdi nyt kun pitää ottaa naimisesta kaikki ihku julkisuus irti ja sen jälkeen säätämään lakeja tyhmille Suomalaisille.


    • yksityisyrittäjä

      Kyseiset naiset olivat olleet siellä jo yli 15 vuotta töissä . Kyllä he ovat tienneet riskit , varsinkin kun kyseisen maan käytöstavat ovat hivenen kivikauden jäljestä . Naiset puhuivat mm, paikallista kieltä . Oma arvioni on se että heidät surmattiin sen takia että heillä oli liian hyvät suhteet ja vaikutusvalta paikallisiin ja tästähän ei "teletapit" tykkää .

      • sefs

        "Kyseiset naiset olivat olleet siellä jo yli 15 vuotta töissä"

        Mitä he siellä tekivät Afganistnin sodan aikana? jo tuonlaisella käytöksellä ei pitäisi kauhistella jos henki lähtee.


    • iso kuluerä

      ähläm sähläm ei hyvä soomi.

    • abdullah burjo

      Samaa äärihihhuliporukkaa kuin Päivi Räsänenkin.Tehneet pakanalähetystyötä jo vuosia suomen kehitysapuvaroilla.Järjetöntä ylipäätään antaa senttiäkään näille Afganistanin eläimille.Tappakoot toisiaan sielunsa pohjasta.Kunnon napalmi pommi on paras jumalan sanan saattaja,eikä maksa paljon.

      • sfsefsf

        "Järjetöntä ylipäätään antaa senttiäkään näille Afganistanin eläimille"

        Juurihan teikäläiset ne pommitti takaisin kiviajalle, turha nyt on valittaa jos jotkut ovat kränttyjä kristityille.


    • sefsf

      Ne naiset olivat kristittyjä käännyttäjiä maassa johonka kristityt hyökkäsivtä voimalla vuonna 2001, sota ei ole edes oikeastaan ohi joten he olisivat saaneet käyttää vähän enemmän järkeä toiminnassansa.

    • mamusuomi

      Mä en ylipäätään ymmärrä tätä muslimien haalimista kristittyyn maahan kuten suomeen. Siis mitä ihmetttä tekee muslimit kristityssä maassa, kun eivät edes osaa kunnioittaa meidän maan tapojakaan, vaan niiden jälkijätökset, eli kakarat haistattelevat ja huorittelevat ns. valkoiselle naiselle ilman mitään syytä. Pysykööt omassa maassaan! Ne päättäjät jotka antavat ns. turvapaikan näille, sanonko mille, tekevät suomelle ja suomalaisille ja tälle yhteiskunnalle suuren karhunpalveluksen! Kusessa ollaan kohta, ja pahimmassa tapauksessa suomikin nössöytyy niiden vaatimuksiin ja kappas vaan, kohta suomineitokin joutuu pukemaan päälleen jätesäkin!! Ja suomi on muslimi maa. Nehän lisääntyvätkin kuin torakat. ja käyttäytyvät sen mukaan. Ei helv###i! Turussa olen huomannut, että lähes jo joka toinen on rättipää jolla musta siima perässä kipittää. On tää suomi niin ihana maa joillekin. Vaan suomalainen veronmaksaja alkuperäiskansalainen on täysin omillaan ilman yhteiskunnan apua. Kohta alan kallistua sille kannalle, että meilläkin pitäis olla samanlainen aselaki kuin USAssa. Ei kohta pysty muulla itseänsä enää puolustamaan näitä somaleita ja muslimeja vastaan. Ehdotukseni onkin: kun somaliasta muuttaa perhe suomeen, niin ensimmainen velvollisuus näillä mamuilla on, että ukot kuohitaan ja naiset sterilisoidaan.

    • pysykööt poissa!

      Mä kyllä antaisis enemmän kuin mielelläni suomesta kuvan, että on barbaarinen ja vihamielinen maa muslimeja ja somaleita sekä muunuskoisia kuin kristittyjä kohtaan, sekä että elintaso olis meillä huonompi kuin heitin maassaan, jos se olis se avainsana etteivät kaikenmaailman rättipäät hakeutuis tänne muka turvapaikan tarpeessa.

    • femakkoja.

      kaks feministiämmää jotka todennäköisesti neuvoivat naisia eroamaan miehistään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe