Sanoin heti että lentokoneen alasampuja on kohta Putin

Adolf...

Ei ne länsimaat muuta keksi.

Suomen pitää erota EU:sta kun se sotkee Venäjän kaupan.

21

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aletuote

      Jokainen EU-maa tekee kauppaa Venäjän kanssa. Myös Kiina dumppaa usein ala-arvoista krääsäänsä jokaiseen maahan maailmassa.

    • Kustaa adolf

      Nato vaan Ukrainaan takaamaan itsenäisen valtion suverniteettiä. Loikkikoon rajan yli separatistit häntä koipien välissä emomaahansa.

      • ihan ehoton ei

        Ei hyvä. Ei ollenkaan hyvä. On paree, ettei nato tunge ollenkaan itä-euroopan uuteen kriisipesäkkeeseen. Siellä saisi mesota samaan malliin kuin "palkut" vs. israel.


    • PKM.

      Taas yks ylikuumentunu esittää....

    • mikäPuuttinin aivoja

      vaivaa, ku ei ymmärrä kunnioittaa naapurimaitten itsemääräämisoikeuksia ?

      olisko tyhmyys ?



      Nato kaikkiin venäjän naapurimaihin, muuten se ei ymmärrä kunnioittaa napuri maitten rajoja, venäjä on tyhmä,
      se ei ymmärrä että jokainen maa haluaa itsemäärämisoikeudet,
      samoin venäjä olkoon itsenäinen,
      toinen vaihtoehto on
      ehkä pitää venäjä valloittaa jonkun alusmaaksi kun muuten ei ala ymmärtämään ja kunioittamaan naapurimaitten itsnäisyyttä,

      • ZWO Oba Mama

        Niin etää mitä yritit kertoa?
        Oletko provokaattori vai siionistien propagandan uhri?
        Siionistithan siellä armeijansa USA:n ja sen tappokoneen CIA:n sekä brittien vastaavan kanssa panivat tarkka-ampujineen hyrskyn myrskyn ja nostivat valtaan rikollisliigan mahtipomon. Ja jälki on sen mukaista!
        Nämä terroristit sitten muka Putinia kaikesta syyttävät, vaikka kaikki saatavilla olevat todisteet kertovat aivan toista.
        Seuraa hyvä ihminen muutakin tiedotusta kuin näitten valejuutalaisten omistamista lähteistä tulevaa!


    • Marinskooli

      Höpsistä, tuo nyt on turhaa puhetta, antaa nyt politikoinnin siltä osin olla sentään.
      Venäläinen mentaliteetti ei ole aina ymmärrettävää, menneisyydestään johtuen. Katsellaan ja ihmetellään rauhassa.

      • katsellaan vaan

        Se on suuruudenhulluus, joka on iskenyt kyntensä Putiniin. Hän haluaa olla maailman valtias ja siihen on kaikki keinot sallittuja.

        Tällainen hulluus sokaisee ihmisen ja todellisuuden tietoisuus katoaa.

        Mihin se johtaa, sen näyttää tulevaisuus.


      • törkyturpa

        Obaman rahoilla tapetaan palestiinalaisia eikä koira perään hauku.


      • noinikkään
        törkyturpa kirjoitti:

        Obaman rahoilla tapetaan palestiinalaisia eikä koira perään hauku.

        juurikin


      • Ameba Obama
        noinikkään kirjoitti:

        juurikin

        Ja Ukrainankin.
        Tai oikeastaan valejuutalaisen rikollisen maailmaneliitin rahoilla.


    • ulkoministeri ****

      Kai se Putin on kanssa euroopan politiikastakin selvillä . Merken auttaa USA :n kanssa iSRAELIA -- kUKA TYKKÄÄ TUOLLAISESTA -- SAKSALLA ON SUURVALLAN MEININKI -- POLITIIKKA PUREE jA LIITTO TASAVALTAA HALUTAAN --uSA ON JO AIKOJEN ALUSSA TEHNYT KAUPAT SAKSANKANSSA -- nIILLÄ ON PITKÄKESTOINEN PÄÄMÄÄRÄ JA SE ON SAAVUTETTAVA -- JA HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ -


      nYT pUTIINI PISTI TOPIN eI eU:TA uKRAINAAN -- NIIN SE MENEE sANOKA MINUN SANONEEN -- JOS ELÄÄ SAATTE SIIHEN SAAKKAA KUN SODAT ON SODITTU -
      tuli isolla --mutta kun oli niin kuuma asiakin . Ja hellettä pukkaa,

    • muuan akka

      Putin suojelee yhtä roistoa Venäjällä. Entinen Ukrainan presidentti Janukovytsiä piilottelee yhdessä sijoitusneuvojansa Kurtsenkon kanssa Venäjällä. Molemmilla ruhtinaalliset varat, jotka rohmuttu Ukrainan valtiolta.
      32 miljardia käteistä rahaa Janukovytsvei mukanaan, kun lähti pakosalle.

      Ottakoon Putin kaasulaskut suoraan tältä Janukovyts

      Aikoinaan tämän herran luona vieraili Putin hänen miljoonia maksaneessa pytingissä Ukrainassa. Siellä oli myös rakennettu erillistalo Putinille. Pitihän ystävälle olla oma talo. Yhdessä taisivat punoa juonia Ukrainan tuhoksi.

      Tuollaisille roistoille kuin Putin ja tämä Janukovyts ovat, en juuri arvoa anna. Näitä nämä separatistit rakastavat.

      Ärsyttää nämä puolustelevat kirjoitukset täällä. Ovatko ihmiset niin tyhmiä, että kaikki nuo tapahtumat kertovat kieroudesta ja kaikkinaisesta vääryydestä, mitä nämä herrat ovat tehneet omien kansalaistensa pään menoksi.

      Lukekaahan SK:n nro 29 artikkeli Janukovytsistä ja hänen suureellisesta linnastaan Ukrainassa. Kansa oli tiennyt, että hänellä on virka-asunto, mutta, sen ylellisyys on hämmästyttänyt kaikki kävijät. Nyt siellä on saanut Ukrainan kansa vierailla ja ihmetellä, mihin valtion rahat ovat .kadonneet. Kultaa ja marmoria loistaa kaikkialla. On tekojärvet ja rannalla oma purjevene ym.

    • j..

      Torstai 31 heinäkuu, 18:40 GMT 0800 MH17 SELVITYS pääministeri Najib Razak yhteisissä lehdistötilaisuudessa Alankomaiden pääministeri Mark Rutte
      Hyvät naiset ja herrat,
      Kuten Alankomaissa, Malesiassa on suru. Suremme menetystä kaikki 298 elämänsä aluksella MH17.
      Ja kuten olemme seuranneet ensimmäinen elinten saapuu Eindhoven, sydämissämme tavoitti ihmisiä Alankomaiden, jotka ovat menettäneet niin paljon.

      Lippua puolitankoon kertoi oman tarinansa: kansojen, jotka menettivät poikiaan ja tyttäriään. Ja meidän määrätietoisuutta työskennellä yhdessä, jotta ne kotiin.

      Malesia seisoo Alankomaiden, Australian kanssa; kanssa kaikissa maissa, joiden ihmiset ovat kadonneet. Olemme yhdessä, yhdistyneet suru, ja valmis auttamaan kuitenkin voimme.

      Aiemmin pääministeri Rutte ja puhuin jatkuvasta sotilaallisesta toiminnasta onnettomuuspaikalla; kyvyttömyys kansainvälisten tutkijoiden käyttöön poikki; ja ihmisen jäänteitä, jotka saattavat vielä olla siellä.

      Vuoksi sureville perheille, on välttämätöntä, että kaikki jäännökset onnettomuuspaikalla palasi kotiin mahdollisimman pian. Jokainen uhri on annettava ihmisarvo ja kunnon hautajaiset.
      Meidän muiden Tärkeintä on varmistaa kansainvälisten tutkijoiden annetaan täysi ja esteetön pääsy sivuston, jotta he voivat kerätä todisteita ja suorittavat tärkeää työtä. Vasta sitten voimme saada selville, mitä tapahtui MH17; Vain siten voimme saada oikeutta uhreille ja heidän perheilleen.
      Konflikti Itä Ukraina ei saa ratkaista helposti. Mutta ihmiset aluksella että kone ei ollut osaa siinä.
      Pyydämme, että siellä olisi vihollisuuksien välittömästä lopettamisesta ja sen ympäristössä onnettomuuspaikalle - sekä Ukrainan ja separatistisia voimia.
      Pyydämme, että kaikki osapuolet kunnioittavat ihmishenkiä, ja koskemattomuuteen, jotta tutkimus voi edetä. Pitkä matka kohti oikeudenmukaisuutta alkaa tässä vaiheessa.
      Tiimi 68 Malesian poliisi on saapunut Kiovassa tänään. He työskentelevät yhdessä Hollannin ja Australian joukkueet auttaa turvallisen pääsyn sivustolle.

      Malesia tukee täysin kansainvälisen tutkimuksen, ja olemme kiitollisia Alankomaissa niiden päärooli kansainvälinen joukkue.
      Kotiuttamiseen jäännökset uhrien mahdollisimman nopeasti on yhteinen prioriteetti. Malesian asiantuntijat ovat jo tukemassa täällä Hollannissa on vaivalloinen työ tunnistamista - ja olemme valmiit antamaan enemmän apua tarvittaessa.
      Malesian puolesta haluan kiittää pääministeri Rutte ja hollantilaiset kaikki he ovat tehneet, ja edelleen tehdä, uhreille tämän järjettömän ja traaginen teko.
      ------------------

      • j..

        Sunnuntai 27 heinäkuu, 17:33 GMT 0800 MALAYSIA VARMISTAA SOPIMUKSEN kansainvälistä poliisiyhteistyötä operaatioalueelle MH17 onnettomuuspaikalle
        Malesia on varmistanut sopimuksen Ukrainan separatistit, jotka hallitsevat alueen ympärillä MH17 onnettomuuspaikalle, jotta ryhmä kansainvälisiä poliisia tulla alueelle, jotta suojata kansainvälisiä kaatua tutkijat. mukaisesti aikaisemman sopimuksen pääministeri Najib Razak ja Alexander Borodai, johtaja separatistisia voimia, arvoisa Borodai tänään päättivät sallia käyttöön kansainvälisen poliisin henkilöstön päästä onnettomuuspaikalle. pääministeri Najib on tänään puhunut pääministerit Hollannissa ja Australiassa, ja kolme suree maat ovat sopineet tiivistä yhteistyötä hyödyntämällä poliisin henkilöstöä. 68 Malesian poliisin henkilöstö jättää Kuala Lumpur onnettomuuspaikalle keskiviikkona osana kansainvälistä käyttöönottoa. Alkuperäisen kolmen pisteen välillä neuvotellun sopimusluonnoksen pääministeri Najib ja herra Borodai viime viikolla, Ukrainan separatistit sopivat: siirtää mustat laatikot Malesiaan, luovutuksen ihmisen jäänteitä kansainvälisille virkamiehille, ja antaa täyden pääsyn onnettomuuspaikalle kansainvälisille tutkijoille. Toistaiseksi kansainvälinen lento-onnettomuuden tutkijat eivät ole pystyneet kunnolla käyttöön valtavalla onnettomuuspaikalle Itä-Ukrainassa ja keräämään todisteita käynnissä olevien turvallisuusnäkökohdat, mukaan lukien jatkuva sotilaallinen toiminta. Malesia vaatii välitöntä lopettamista kaikki sotilaalliset toimet ja sen ympäristössä onnettomuuspaikalle. Malesiassa on huolissaan siitä, että nämä turvallisuusnäkökohdat estävät täysimittaisen ja esteettömän pääsyn sivustolle, ja siis oikea, riippumaton tutkimus suorittamisen. Lisäksi Malesiassa on erityisen huolissaan siitä, että jotkut ihmisen jäännökset saattavat olla edelleen onnettomuuspaikalle. Malesian virkamiehet keskustelevat yksityiskohdista poliisien kanssa Australiassa ja Hollannissa. Malesian ulkoministerin Anifah Aman, on puhunut hänen ulkomaisiin kollegoihin ja virkamiehiä Ukrainan hallituksen oikeudellisia ja diplomaattisia kehyksen käyttöönottoa. Malesian liikenneministeri, Liow Tiong Lai, on johtoasema MH17 tutkimuksen tiiviissä johtaja tutkimuksen Alankomaissa. PUHUMINEN aiemmin tänään pääministeri Najib Razak sanoi: "Olen syvästi huolestunut siitä, että kansainväliset tutkijat eivät ole pystyneet kunnolla käyttöön onnettomuuspaikalle, koska epävakaa turvallisuustilanne. On välttämätöntä, että käyttöön täynnä tutkijajoukko varmistaa, että kaikki ihmisen jäännökset poistetaan sivuston, jonka tunnuksena ja kotiuttamisen. Jokainen, joka oli laivalla MH17 on taattava asianmukainen arvostusta ja kunnioitusta. "Tarvitsemme myös täysimittainen käyttöönotto tutkijat olla esteetön pääsy onnettomuuspaikalle, jotta voimme ymmärtää täsmälleen mitä tapahtui MH17. Toivon, että tämä sopimus jäsen Borodai varmistetaan turvallisuus paikan päällä, joten kansainväliset tutkijat voivat tehdä työnsä. "Kolme suree kansat ovat muodostaneet liittouman turvata sivuston. Kautta yhteiseen käyttöön poliisin henkilöstön, Alankomaissa, Australiassa ja Malesiassa toimivat yhdessä saada oikeutta uhreille. "


      • ei jaksa lukea
        j.. kirjoitti:

        Sunnuntai 27 heinäkuu, 17:33 GMT 0800 MALAYSIA VARMISTAA SOPIMUKSEN kansainvälistä poliisiyhteistyötä operaatioalueelle MH17 onnettomuuspaikalle
        Malesia on varmistanut sopimuksen Ukrainan separatistit, jotka hallitsevat alueen ympärillä MH17 onnettomuuspaikalle, jotta ryhmä kansainvälisiä poliisia tulla alueelle, jotta suojata kansainvälisiä kaatua tutkijat. mukaisesti aikaisemman sopimuksen pääministeri Najib Razak ja Alexander Borodai, johtaja separatistisia voimia, arvoisa Borodai tänään päättivät sallia käyttöön kansainvälisen poliisin henkilöstön päästä onnettomuuspaikalle. pääministeri Najib on tänään puhunut pääministerit Hollannissa ja Australiassa, ja kolme suree maat ovat sopineet tiivistä yhteistyötä hyödyntämällä poliisin henkilöstöä. 68 Malesian poliisin henkilöstö jättää Kuala Lumpur onnettomuuspaikalle keskiviikkona osana kansainvälistä käyttöönottoa. Alkuperäisen kolmen pisteen välillä neuvotellun sopimusluonnoksen pääministeri Najib ja herra Borodai viime viikolla, Ukrainan separatistit sopivat: siirtää mustat laatikot Malesiaan, luovutuksen ihmisen jäänteitä kansainvälisille virkamiehille, ja antaa täyden pääsyn onnettomuuspaikalle kansainvälisille tutkijoille. Toistaiseksi kansainvälinen lento-onnettomuuden tutkijat eivät ole pystyneet kunnolla käyttöön valtavalla onnettomuuspaikalle Itä-Ukrainassa ja keräämään todisteita käynnissä olevien turvallisuusnäkökohdat, mukaan lukien jatkuva sotilaallinen toiminta. Malesia vaatii välitöntä lopettamista kaikki sotilaalliset toimet ja sen ympäristössä onnettomuuspaikalle. Malesiassa on huolissaan siitä, että nämä turvallisuusnäkökohdat estävät täysimittaisen ja esteettömän pääsyn sivustolle, ja siis oikea, riippumaton tutkimus suorittamisen. Lisäksi Malesiassa on erityisen huolissaan siitä, että jotkut ihmisen jäännökset saattavat olla edelleen onnettomuuspaikalle. Malesian virkamiehet keskustelevat yksityiskohdista poliisien kanssa Australiassa ja Hollannissa. Malesian ulkoministerin Anifah Aman, on puhunut hänen ulkomaisiin kollegoihin ja virkamiehiä Ukrainan hallituksen oikeudellisia ja diplomaattisia kehyksen käyttöönottoa. Malesian liikenneministeri, Liow Tiong Lai, on johtoasema MH17 tutkimuksen tiiviissä johtaja tutkimuksen Alankomaissa. PUHUMINEN aiemmin tänään pääministeri Najib Razak sanoi: "Olen syvästi huolestunut siitä, että kansainväliset tutkijat eivät ole pystyneet kunnolla käyttöön onnettomuuspaikalle, koska epävakaa turvallisuustilanne. On välttämätöntä, että käyttöön täynnä tutkijajoukko varmistaa, että kaikki ihmisen jäännökset poistetaan sivuston, jonka tunnuksena ja kotiuttamisen. Jokainen, joka oli laivalla MH17 on taattava asianmukainen arvostusta ja kunnioitusta. "Tarvitsemme myös täysimittainen käyttöönotto tutkijat olla esteetön pääsy onnettomuuspaikalle, jotta voimme ymmärtää täsmälleen mitä tapahtui MH17. Toivon, että tämä sopimus jäsen Borodai varmistetaan turvallisuus paikan päällä, joten kansainväliset tutkijat voivat tehdä työnsä. "Kolme suree kansat ovat muodostaneet liittouman turvata sivuston. Kautta yhteiseen käyttöön poliisin henkilöstön, Alankomaissa, Australiassa ja Malesiassa toimivat yhdessä saada oikeutta uhreille. "

        Selvästi Google-kääntjätekstiä, senverran huonoa suomea on. Adolfin omaa juttua nuo ei ole, siksi lähde esiin.


    • totta sekä oikeaa

      horjumatta puolla.

      Jatkahan "Adolf" juttuasi. Se kun on niin totta, että itsekin uskot siihen.

      Kukaan muu asioita seuraava ja ajatteleva ihminen ei usko sepitettyjä valheita.

    • alexandrowitsch

      Erilaiset kansainväliset tutkimukset ovat tuoneet päivänvaloon sen seikan, että kyseinen lentokone on ammuttu alas Ukrainan valtion alueella ja alueelle

      Niinpä Ukraina on vastuussa tapauksen selvittämisestä ja syyllisten saatamisesta vastuuseen.

      Jos tässä tilanteessa ruvetaan syyttämään Venäjää, tunnustetaan epäsuorasti Venäjän määräysvalta Ukrainan alueella -ja siotäkin suuremmlla syyllä tapauksessa, jossa syyttävänä osapuolena on Ukraina itse ja sen johto..

    • j..

      Kenen pudottama ?


      R.I.P Malaysia Airline MH17 - 295 people

    • j..
    • totuus esiin

      Odotetaan nyt lopullista tutkimustulosta, jos on enää mitään tutkittavaa.
      Separatistit ovat huolehtineet jälkien hävittämisestä, joten saattaa olla mahdotonta.

      Miksi nämä terroristit hävittää jälkiä tuhosta, ellei niin, että yrittävät peittää lopputuloksen selviämistä.

      "Totta sekä oikeaa" on oikealla asialla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe