FAHLANDERILLA PASMAT SEKAISIN !

Late Lapista.

http://hbwebben.se/fria-ord-skandaljournalistik-av-hb/

Haaparannan tornitalon (Barents Centerin) tulo alkaa näyttää yhä epävarmemmalta, tiistain Haparandabladet kertoi centerin keksijän kommervenkeistä, Fahlander oli perustanut firmoja läjittäin jotka takasivat toistensa lainoja ristiin, jos yhden tornitalon rakentaminen vaatii jo suunnittelu vaiheessa noinkin monta firmaa, alkaa koko touhu vaikuttamaan vähintäänkin utopistiselta suhmuroinnilta!
Nuo Fahlanderin bisnikset eivät aikaisemminkaan ole kestäneet oikein hellepäivän valoa !


Late Lapista.

6

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 50/50%

      ei se kuule sillä parane että sie tänne valitat. se joko tulee tai ei tule. mulle ainaki ihan sama heidän pytinki se on ei meidän

      ja jos et edellenkään tiä niin siihen tulee muutaki kuin tornitalo ja se vaatii usean kymmenen firman yhteistyön kuten myös esim tornion ostari vaati

      • Late Lapista.

        Jep jep! Vaatii useamman firman yhteistyön! mutta kun yhdellä Fahlanderilla on firmoja päällekkäin jotka takaavaat lainoja ristiin ja rastiin, alkaa homma HAISEMAAN!
        yhdessäkin jepen firmassa oli osakepääoma 50 000 kruunua, ja silti vaati miljoona lainoja itselleen, ei homma oikein mene ruotsalaisen sanassa kokoon!
        Ja minä en valita, toteanpahan vain miten asiat ovat !


        Late Lapista.


    • hjummarrus hoi

      Joo soon täyttä kusetusta koko tuo touhu ja ei mitään järkeä missään enää mine ei ummara.

    • 699999

      no sen takia me urpot ollaankin köyhiä kun ei jymmärretä bisneksiä...rahateko vaatii ymmärrystä mutta pärsaukisena olo ei.

    • fatlannerinpoika

      Nyt kun venäkin suuruuttaan sekoaa niin on parempi katsoa parempaa aikaa sille rakennuksille

      • Kivirannan Kaaleppii

        Vapaa sana: Allekirjoittanut on työskennellyt monta vuotta ymmärtää Barentsin Center, projekti, joka luo yli 350 työpaikkaa Haaparanta.
        Olen tehnyt sen ylpeydellä ja vieläkään, sitten 350 työpaikkaa pienemmän kunnan Haaparanta on noin 35000 työpaikkaa Tukholmassa.
        Tämä yksin luo erittäin hyvät tulot Haaparanta, niin se meiltä ja meidän vuokralaisten selkeästi ilmoitti pitävänsä on työntekijöille asua ja työskennellä Haaparanta.
        Tämän lisäksi näyttää joka tutkimuksessa, että yksi työ antaa muita myönteisiä vaikutuksia yhteiskuntaan ja luo lisää työpaikkoja myös palvelualalla paikkakunnalla. Kaikki tutkimukset osoittavat myös, että suuri laitoksessa kuin Barents-keskus, jossa iso ostoskeskus, monitoimiareena enemmän luo lisääntynyt matkailu, majoitus, enemmän rahaa kuluu yhteisön ulkopuolella perustamista, ja niin edelleen.
        Tämä hyödyttää monia! Jotain, joka usein unohdetaan.
        Hanke etenee aikataulun mukaisesti, sopimukset kunnan tulee lopullinen, kaikilla pelaajilla on sitova sopimus mukaan lukien tulokas, joka tarjoaa lisäksi 50 uutta työpaikkaa. Odotan hankkeen toteuttamisessa.
        Kana kevään
        Riittää jo. Annan sanomalehti vastauksena viime skandaali artikkelit Haparandabladet julkaisee (sivut 8-9 tiistain Haparandabladet).
        Kirjoitan pöyristyttävä artikkeleita sitten olen hyvin yllättynyt, miten sanomalehden, joka haluaa edistää vakavia keskittyä niin paljon suorittamiseen kanat höyhenet ilman selville tarpeeksi tosiseikkojen artikkeleita tuotetaan.
        Kohta kohdalta on liian huono hyvin lukea kulmassa negatiivinen, mikä näyttää olevan tavoite.
        Jopa otsikot sävyn, ongelma on, että he ovat väärässä: projektipäälliköt ja ulosottomies ei huoli minua, kuten on esitetty vastaukseni.
        Olisi ollut hyvin helppoa sanomalehden esittää kysymyksiä ennen artikkelit oli kirjoitettu sijaan haluavat vastauksia, kun ne on jo kirjoitettu.
        Nähdä ja kuulla journalismi
        Sitten paperi oli saanut riittävästi tietoa, mutta silloin ei olisi ollut mitään skandaalia artikkeleita ja sitten oli artikkeleita luultavasti ei julkaista ollenkaan ...
        Olen puhunut useita toimittajia, jotka minulla on kosketuksissa ja ne kuvaavat tätä tekniikkaa valitettavasti on yhteinen, jotta tällaisia ​​artikkeleita.
        Valitettavasti tämä ei ole ongelma vain Haparandabladet monet sanomalehdet menossa yhä enemmän nähdä ja kuulla-journalismi nähdä ja kuulla.
        Surullinen kehitys ja ainahan voi toivoa, että se kääntyy jossain vaiheessa, mutta sitten on lehtiä, jotka haluavat näyttää vakavia apua, mutta lankea samaan ansaan.
        Haparandabladet ja opposition voi kirjoittaa ja sanoa mitä he haluavat minusta tai Barents-keskus, joita he eivät niin usein he saavat mahdollisuuden.
        Projekti on ollut käynnissä jo monta vuotta ja tarjoaa Haaparannan yli 350 työpaikkaa, matkailun lisääntymisen ja lukuisia muita etuja.
        Mikä tahansa päätös on tullut lainvoimaiseksi, meillä on yli 75-sitova sopimus allekirjoitettiin vuokralaisten kanssa emmekä vetäytyä hankkeesta riippumatta siitä, mitä on kirjoitettu ja sanottu median tai opposition.
        Mikael Fahlander
        Ylpeä ja sekaantuneet Haaparannan kehittämiseen
        Tämä viesti on myös julkaistu Haparandabladet 11 maaliskuu 2014.
        HB-päällikkö vastata täällä.

        No mitä tuon hörhön puheista saamme loppulauseeksi? Suomalaisittain sanottuna PELI ON MENETETTY.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe