39-v mies ei kelpaa kenellekään

32 vuotias nuorimies

Peli on pelattu. Haluan 25-30-v naisen, mutta nykyajan naiset eivät halua niin paljon vanhempaa miestä. Mistä löydän 25-v naisen, kenelle kelpaa 39-v mies? 39-v mies. joka näyttää ikäistään nuoremmalta, ehkä n. 32-v

19

340

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äly hoi

      25 mielestä olet ikäloppu siitä huolimatta että (omasta mielest'äsi) näytät nuoremmalta. Hyvin yksinkertaista.

    • Koita saman ikäisiä kuin itse olet.

    • mad about the girl

      Miksi sinun pitäisi saada alle 30-vuotias nainen? Haluatko sitä siksi, että voit osoittaa muille, että sinulla on "palkintotyttöystävä", jota voi esitellä?

      Jos selkeästi vanhempi mies päätyy suhteeseen nuoremman naisen kanssa, niin yleensä sillä vanhemmalla miehellä on jo saavutettuna elämässään jotakin, joka vetoaa nuoreen naiseen esim. on jo koulutus, hyvä työ, omistusasunto, vakaa talous ja mies on aiemmista suhteistaan ehtinyt oppia hyvät parisuhdetaidot, naisen huomioonottamisen, hyvät seksitaidot jne.

      Aika moni nainen haluaa kuitenkin yhdessä samanikäisen miehen kanssa kokea samat elämänvaiheet yhtäaikaa. Usein vanhemmalla miehellä on jo kiire päästä naimisiin ja saada lapsia, kun nainen ehkä vasta opiskelee ja on muut mielenkiinnon aiheet.

      Usein ikä kuitenkin näkyy tavalla tai toisella. Se voi olla pikkuisen vanhahtava pukeutumistyyli, hieman kaljuuntumista tai harmaata hiuksissa, kiloja on kertynyt vatsan seudulle tai silmäkulmissa on ryppyjä ja kaula jo vähän veltostunut.

      Vaikka suurin osa haluaa samanikäistä miestä, niin varmasti jossakin on vielä niitäkin, jotka haluavat vanhempaa miestä. Tosin osa heistä haluaa vanhempaa rahan takia. Jotta nainen rakastuisi sinuun sinun itsesi takia, niin tuskinpa löydät netistä ainakaan sellaista. Ehkä työpaikalta tm. tuttujen keskuudesta tai muusta live-tilanteesta.

      • colt45

        Aika vähän mitä mainitset tässä esteenä tai edellytyksenä taitavat päteä.

        Nimittäin minulla on joo koulutus ja olen varmaan kiinnostava tyyppi, mutta talous on kaikkea muuta kuin vakaa, asun vuokralla, parisuhdetaitoni ovat huonot, huomioin naista joo, mutta lähinnä silloin kun sille tuulelle satun, seksitaitonikin ovat vähän niin ja näin jne.

        Lisäksi ikä näkyy, olen enemmän kuin hieman kaljuuntunut, mahaa löytyy, on varmaan ryppyjä silmäkulmissa. Kaula on toisaalta aika timmi.

        En edes teeskentele olevani mikään vauras, vaan valittelen rahanpuutetta. Periaatteessa olen ihan hanurista, en tosiaan mikään edustava mies.

        En ole edes etsinyt palkintotyttöystävää. Enkä ainakaan nuorta tyttöystävää. En oikeastaan ole edes etsinyt tyttöystävää ollenkaan. Toinen puoli minussa vaatii, että saisin olla rauhassa naisilta kokonaan.

        Silti edellinen tyttöystäväni ja nykyinen tyttöystäväni ovat noin 20 vuotta nuorempia.


    • utij

      No hoh hoijaa, ihanko itse keksit näyttäväsi 32-vuotiaalta..???

      Sorry, kyllä pelisi on tosiaan pelattu nuorempiin naisiin nähden - ja vanhempiinkin ilman, että sillä olisi mitään tekemistä ulkomuotosi kanssa!

      Luojan kiitos exäni, siis saman ikäinen kuin sinä, näkee iän muutenkin kuin numeroina papereilla ja sen sijaan, että olisi havitellut itselleen 15 v nuorempaa naista, alkoi seurustella erittäin fiksun ja AIKUISEN 41 v naisen kanssa, ei tarvitse teini-ikäisen tyttäremmekään hävetä iskän "uutta nuoruutta".

    • vanhassavaraparempi

      Minä olen 29 vuotias ja haluaisin 30-40v miehen. Että kyll'ä meitä löytyy! :)

      • 3-kymppinen

        on sinua vain vuoden vanhempi...

        Aloittajan toivoma 15v ikäero on aika huikea. Tietysti jos olet ikäistäsi lapsellisempi, ja tyttöystävä ikäistään fiksumpi, niin voi toimia. Muuten tuskin, jollet ole kroisos, mutta siinä tilanteessa rakkauden kohde on muu kuin sinä.
        Etkö voisi yrittää etsiä nuorekasta naista, joka on ikäisesi?


    • kiltti mies.

      Täytän 39 v 3 päivän päästä ja 39 v mies ei kelpaa edes 39 v naiselle.

    • Miksi juuri 25-30v..?

      Ikää olennaisempaa on mielestäni se ajatusmaailmojen kohtaaminen.

    • adolsduus

      No kyllä kelpaa. Olen itse 35-vuotias naimisissa oleva mies. Sormus on aina sormessa ja silti naisia tuppaa iholle baareissa. Muutenkin tunnun vetävän naisia puoleeni kuin magneetti. Sekään ei tunnu aina auttavat kun kerron että olen naimisissa, silti haluttaisiin minut. Eli rupea liikkumaan, osta siistit ei pappamaiset vaatteet ja opettele kommunikoimaan.

      • ututujty

        No homman "hienous" on tietysti JAHTI...
        Kuka nyt helpon nakin, kuten aloittaja haluaisi? Haastetta pitää olla, vaikkakaan en itse ukkomiehiä jahtaa. Toistaalta en halua nelikymppisen ukon egon pönkittäjäksi, vaan 26 v naisena hakeudun VAIN muutamaa vuotta vanhempien seuraan.


      • EVM1

        Juuri näin. Monet samat 25 v. naiset, jotka netissä rankkaavat sinut lähtökohtaisesti pois potentiaalisten ehdokkaiden joukosta, ovat sinusta baarissa livenä kiinnostuneita. Eli liveä vaan.

        Näin ainakin omalla kohdallani.

        Jotenkin mua säälittää nuo "olen nuorekas" ja "näytän ikäistäni nuoremmalta" kommentit. Itse en ole, muttta kyllä tuota nuorempaa naista on riittänyt.

        Tärkein, nuorekkaan ulkonäön takaaja on solakka urheilullinen vartalo. Sitten tietysti vaatetus , mutta mikään wannabe 20 again ei tarvitse olla, kunhan seuraa aikaansa. Sitten on vielä ne hiukset. Kaljuuntuminen vanhentaa. Jos olet kaljuuntuva, niin aja kaljuksi-


    • NAINEN ISOLLA N:LLÄ

      MIESYSTÄVÄNI ON 17V. NUOREMPI, ETTÄ ETSI VANHEMPAA KYLLÄ KELPAAT :))

    • Väärästä päästä

      Oletko rakastunut? Jos et, sinulla ei ole ongelmaa, ja voit jatkaa samalla huolehtimalla tiellä.

      Jos olet rakastunut, kerro hänelle tunteistasi. Jos tulee pakit, poistu takavasemmalle nuolemaan haavojasi. Jos hän vastaa tunteisiisi, nauttikaa ensimmäisten kuukausien ilotulituksesta, ja tervetuloa takaisin palstalle, kun parisuhde alkaa ahdistaa.

      • Väärästä päästä

        Po "huolettomalla"


    • pieni varoitus

      Älä halua.Olen itse 9vuotta nuorempi kuin mieheni,tiedän 40vuoden kokemuksella vaikka ollaankin vielä yhdessä.Siis älä halua!

    • ……...

      Kyllä mäkin haluaisin kuun taivaalta, mutta kun se saamarin mötikkä ei suostu sieltä tipahtamaan mun syliini. Kamalaks on mennyt. Syytän feminismiä ja vapaamuurareita.

    • 35v

      Nuoremmat miehet on viriilimipä siks kaikki naiset haluaa aina nuoremman miehen. ei sinun kannata nuoremmasta haaveilla, et pysty samallalailla toimimaan seksissä kun nuoremmat.

    • onne va

      Nainen ei välitä iästä jos karisma uppoaa.
      Olen seurustellut 25 vuotiaana 40-vuotiaan miehen kanssa yhteensä 5 vuode ajan, nyt hän on varmaan viiskymppinen jo mutta olemme eronneet. Syynä oli koska 30-vuotiaana aloin olla jo vähän liian vanha hänelle ilmeisesti, ja alkoi jahdata hametta parisuhteen ulkopuolella:)
      mutta pääasiassa, iällä ei ole merkitystä, mutta kolahtaako kemiat.
      Jos ei ne kolahda niin mitään ei ole tehtävissä, olitpa sitten nuori tai vanha.
      Ja kun tapaat vaika töiden tai muun todellisen järkevän yhteyden sisällä naisia, mahdollisuudet on paremmat kui jossain paarissa vongata nuoria naisia, jotka ovat kavereidensa ympäröimät eivätkä kehtaisi myöntää kavereiden nähden vaikka kuinka kiinnostaisia vanhempikin mies.
      Eli jos laitat treffikutsut ja naamankuvan, niin tuskin onnistuu, nainen vaan katsoo että nuorempiaki saisi nii ei viitsi vaivautua.
      Niinhän sinäkin teet, että kun luet naisen olevan 40 niin lakkaa kiinnostamasta.
      joten tarkistahan asennettasi ja lakkaa ruikuttamasta, keran olet valitsemallesi tielle lähtenyt jahtaamaan nuorempia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe