Lapset ja urapolut

Elämänkokemusta

Tällä palstalla yrittää aborttiväki väittää, että lapsen saaminen nuoremmalla iällä on "kohtuuton rasite", joka pitää torjua lapset abortoimalla ja äiti kyykyttämällä. Telaketjufemakot väittävät lapsen "tuhoavan" äidin elämäån ja työurat.

Tuore kansanedustaja on saanut ensimmäisen lapsensa 14 vuotiaana ja kaikkiaan lapsia on siunaantunut 5 kappaletta. Äiti on vaativissa luottamustehtävissä ja nousi nyt eduskuntaan.

http://www.hs.fi/kotimaa/Esikoinen 14-vuotiaana - nyt viiden lapsen äiti ja tuore kansanedustaja/a1406178440472?ref=hs-art-top-4

Näemme että lapsen kasvattaminen on paitsi henkilökohtainen onni, myös etu työelämässä ja urapoluilla.

25

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moraalinvartijat esi

      Minkähän takia aborttiin pitää olla joku viranomaiselle
      kelpaava syy?
      Kai se nyt on operaation kannalta ihan sama onko syy
      raiskaus vai se ettei halau lapsia.
      Kuka sitä syytä oikeasti kaipaa?
      Lääkäreitä ei kiinnosta eikä abortti ole lääkärin etiikan
      vastaista Suomessa.

    • mietippä sitä

      "Minkähän takia aborttiin pitää olla joku viranomaiselle
      kelpaava syy?"

      Koska tässä maassa ei ole eelleenkään vapaata aborttia, onneks.

      "Lääkäreitä ei kiinnosta eikä abortti ole lääkärin etiikan
      vastaista Suomessa. "

      Höpön löpöt!! Ihan mieluustihan ne varmaan ryhtyykin likasen työn tekeviks pyöveleiks kieroutuneen lain valvottamina :D vaikka pitäs tehdä kaikkensa pienimpienkin potilaiden hengen ja terveyden edistämiseks....

    • ?.....

      " Koska tässä maassa ei ole eelleenkään vapaata aborttia, onneks. "

      Sitähän minä kysyinkin, että miksei?
      Ei kai tässä maassa enää tarvitse kaltaisiasi punaniskoja
      enää miellyttää samalla tavalla kuin 40 vuotta sitten.

      "Höpön löpöt!! Ihan mieluustihan ne varmaan ryhtyykin likasen työn tekeviks "

      Se on ammatinvalintajuttu taas se. Työt pitää hoitaa, ja jos ei kykene
      niin ei rupea hommin, jotka pystyy hoitamaan.
      Lääkärien eettiset ohjeet eivät sitä tässä maassa estä.

    • Sinä et päätä

      Ja kyseinen kansanedustaja hankki lapsensa 20 vuotta vanhemman miehen kanssa. Tästä en mielipidettäni sanokaan... Sitäpaitsi, mitä väliä, mitä joku toinen tekee, eiköhän jokainen tiedä omat jaksamisensa ja siihen ei ulkopuolisilla ole sananvaltaa. Nykyään abortin saa (onneksi) jopa koiraharrastuksiin vetoamalla.

      • ......

        14-vuotias 20v vanhemman miehen kanssa.
        aloittajahan yllyttää pedofiliaan. Ihan kuin olisi luonnollista että paljon vanhempi äijä panee lapsen paksuksi.


    • jjjjjjjjuuuuuuuhuuuu

      Äitiyslomilla ja hoitovapailla on jäänyt ilmeisesti aikaa luottamustoimiin? Mutta Prisman heviosastolla työskentely tuskin mikään "ura" on, ei millään pahalla. Ilmeisesti se ura houkuttelee nyt, kun lapset on tehty.

    • Yksittäistapaus.

      Yksittäistapaus, ei kerro yleisesti mitään .... ja tukiverkosto kunnossa, taloudellinen tilanne mahdollistanut kaiken tällä henkilöllä missä hän kertoo että nettikeskustelut on erittäin raadolisia paikkoja. Tästä Kimmo K. voisi ottaa ihan opikseen.

      Monellakaan ei ole isoja rahoja ja perheen ja kumppanin tukea mahdollistamassa moista loistokasta elämää.

    • Höpö_höpö

      Kaikkien ihmisten (kuten minun) ei ole soveliasta tehdä lapsia missään iässä. Silti aika moni tehtailee lapsia, vaikkei oikeasti ole minkäänlaista ymmärrystä ja kiinnostusta lasten hyvinvointia kohtaan. Siinä vaiheessa kun lapsi huostaanotetaan, on jo ehkä korjaamaton vahinko lapselle tapahtunut.

      Kuka ne lapset hoitaa, kun nainen haluaa itselleen poliittista valtaa? Lastenhoitaja valtion kustannuksella?

    • kiihkojen vitutus

      "Sen takia ilmeisesti ihannoit häntä niin paljon, että oikein nostit agendasi mallikappaleeksi?"

      Vo ivoi raasua, etkö muutakaan enää keksiny, kun taas sen iänikuisen hyökkäyksen alottajan henkilöön? :D säälittävä nälväturpa.
      Niinpä taas kerran osotettiin lapsivihaajien femakkouskisten tekopyhät viekottelujorinat "uramenetyksistä" ja "elämän pilaantumisista" haisevan surkeiks valhepieruiks jopa näin äärimmäisellä esimerkillä. Mahtaa tosiaan vitutttaa :))

      "Aloitus on ylistyslaulu pedofilialle."
      "vielä kiitellään"

      Ai, missäs harhasekopalloissas sellasia taas olikaan näkyny?

      • ......

        Sinä olisit riemuissasi jos joku vanhempi mies panisi 14 vuotiaan tyttäresi paksuksi? Siltä irvailusi kuulostaa.
        Että ihan uusi ura urkeaa kun lapsi saa lapsen :)


    • kiihkon sekoharhat

      "Sinä olisit riemuissasi jos joku vanhempi mies panisi 14 vuotiaan tyttäresi paksuksi? "

      Ja missähän tässä sellastaKAAN oli irvailtu??? Tossa tilanteessa jos vahinko ois jo käyny vois olla enää riemuissaan jos lapsenlapsi sais sentään jatkaa elämäänsä.

      "Todennäköisesti pakottaisikin lapsen synnyttämään,"

      Ja sinä vaikka raahaisit tyttöparkas väkisin tappamaan lapsensa, jos aivopesus "limaisen sedän iljettävästä loisesta" ei tehois, ja sen pienemmän (lapsen)lapsen pakottaisit kuolemaan.

      "Vai onko aivopessyt lapsensa siihen uskoon, että aborttia ei missään nimessä tehdä,"

      Kato jotkut muut opettaa lapsilleen sitä korkeaa moraalia jolla kunnioitetaan toistenkin elämää ja oikeuksia, mihin sinä et kykene etkä niiltä omilta traumoiltas haluakaan tehdä. Hoidattaisit niitä vielä tyttäreskin mielenterveyden ja lapsenlapses hengen kustannuksella.

      "Onneksi tuonikäinen saa abortin ilman selittelyjä, sanoi kapeakatseinen äiti mitä tahansa. "

      Kyllä huoltajankin kanta voi olla merkittävä jos on katsottu ettei lapsi ole vielä kykenevä päättämään asioistaan.

      • ........

        Sikiö on siis tärkeämpi kuin tyttäresi loppuelämä olisi. Tuon ikäinen on hyvin harvoin henkisesti ja ruumillisesti valmis synnyttämään.
        Sata kertaa suuremmaman trauman aiheuttaa raskaus ja synnytys tuossa iässä.
        Abortti unohtuu ja tyttö voi jatkaa elämäänsä.
        Minä puhun kokemuksesta.


      • juu juu :)

        "Sata kertaa suuremmaman trauman aiheuttaa raskaus ja synnytys tuossa iässä.
        Abortti unohtuu ja tyttö voi jatkaa elämäänsä."

        Niin aina, tollasen tappamista ylistävän kiihkon unelmissa :)))) joo, ja lapsen tappaminen ei taatusti tunnu missään ja unohtuu niinkun luomen poisto!!!! XDDDDD


      • äläkä höpise harhoja

        "Sikiö on siis tärkeämpi kuin tyttäresi loppuelämä olisi."

        Tätä naurettavaa liiotteluas.... mun vaihtoehdossa kun molemmat sais jatkaa elämäänsä, toisin kun sun kalmaviemäröinnissäs ;)))


    • sosiologi

      "Näemme että lapsen kasvattaminen on paitsi henkilökohtainen onni, myös etu työelämässä ja urapoluilla"

      Tämä on aika paradoksaalinen väite kaiken kolmen asian suhteen.

      1. Lapsen kasvattaminen voi olla onni vain, jos lapsen saaminen on vapaaehtoista ja lapsi toivottu. Miten joku vastentahtoinen asia tai onnettomuus voi muka olla onni?

      2. Lapsen saaminen on naiselle aina haitta työelämässä. Naisten työllistyminen on vaikeampaa sen vuoksi, että juuri äitiyskulut tulevat naisen työnantajan maksettavaksi.

      3. Lapsi ei edistä naisen uraa millään lailla vaan on jarru, koska lapsi aiheuttaa poissaoloja yleensä vain äidille ja äitiysloman ja hoitovapaan aikana firmassa asiat etenevät kun naisen ura pysähtyy kotiin tai kuten tässä Hännisen tapauksessa, Prisman kassalle. Lapsi ja nimen omaan perhe edistävät kyllä miehen uraa koska eivät haittaa mitenkään miehen töitä, vaan mahdollistavat sitä, onhan taustat kunnossa. Perhe on tavallaan status ja merkki varsinkin korkeammalla tasolla siitä, että mies on ns. luotettava ja normaali. Vaikkei siis mies panostaisi perheeseen yhtään mitenkään, olisi kelvoton isänä ja miehenä vain paperilla ja vaimo olisi käytännössä yksinhuoltaja.

      Tiedä sitten hyvä aloittaja sitäkään, voiko myyjän tai kassan työtä pitää varsinaisena "urana" en tiedä.., onko Prisman kassa kenenkään nuoren toiveura? Ennemminkin nämä on tyypillisiä naisten vuokratyö- ja matalapalkka-aloja, mihin naiset jämähtää aina. Kansanedustajuushan on luottamustoimi, eikä ura.

      Pikemminkin kaupan työt ovat opiskelijoiden ja nuorten töitä, ennen kuin saadaan itselle se mielekäs ura alkuun. Pikemminkin tämä on esimerkki siitä, miten sinne kassalle nämä naiset tuppaavat jäämäänkin loppuiäkseen. Harvinaisempaa on sekään, että pelkkä merkonomi pärjäisi eduskunnassa tai poliittisella saralla, kun korkeakoulutetut kollegat puhuvat täysin toisenlaista kieltä laajemmalla pohjalla. Yleensä tämänkaltaiset edustajat ovat olleet persujen ja vasemmistoliiton yhden kauden vierailuja.

      • Luulo ja tieto

        No niin, aborttiväen sosiologin tulisi nyt itsekin päättää - tai jopa tietää - mitä naisten työ ja urat ovat. Katteettomasti elitistiset aborttiasiamiehet painostavat naisia mukavuusabortteihin, jotta halpatyömarkkinoille saataisiin työvoimaa. Lapset kun ovat työurien "jarru".

        Läpiä päähänsä puhuva, etiikasta tietämätön ja vailla elämänkokemusta oleva "sosiolookii" halveksii naisia, joilla ei ole korkeakoulutusta ja pitää heitä "persujen ja vasemmistoliiton yhden kauden vierailuna". Tällainen on nulikkamaisten aborttiasiamiesten asenne naisia ja ihmisyyttä kohtaan.

        Kun sivistymättömyys, ylimielisyys sekä humpuuki-ideologiat kohtaavat, härmistyy naisia kyykyttävä aborttiasiamies.


      • Luulo ja tieto kirjoitti:

        No niin, aborttiväen sosiologin tulisi nyt itsekin päättää - tai jopa tietää - mitä naisten työ ja urat ovat. Katteettomasti elitistiset aborttiasiamiehet painostavat naisia mukavuusabortteihin, jotta halpatyömarkkinoille saataisiin työvoimaa. Lapset kun ovat työurien "jarru".

        Läpiä päähänsä puhuva, etiikasta tietämätön ja vailla elämänkokemusta oleva "sosiolookii" halveksii naisia, joilla ei ole korkeakoulutusta ja pitää heitä "persujen ja vasemmistoliiton yhden kauden vierailuna". Tällainen on nulikkamaisten aborttiasiamiesten asenne naisia ja ihmisyyttä kohtaan.

        Kun sivistymättömyys, ylimielisyys sekä humpuuki-ideologiat kohtaavat, härmistyy naisia kyykyttävä aborttiasiamies.

        "(..) jotta halpatyömarkkinoille saataisiin työvoimaa."

        Tämä ihailemasi ja jalustalle nostamasi viiden lapsen äitihän on sitä nimenomaista markettien vuokra- ja halpatyövoimaa, on jämähtänyt lasten nuorena saamisen ja/tai matalan koulutuksen takia kassalle. Eli tämä sotii täysin omaa argumenttiasi vastaan, kuten tavallista.

        Fanaattisuus tekee sokeaksi.


      • Ideolgit ja maailma
        sosiologi kirjoitti:

        "(..) jotta halpatyömarkkinoille saataisiin työvoimaa."

        Tämä ihailemasi ja jalustalle nostamasi viiden lapsen äitihän on sitä nimenomaista markettien vuokra- ja halpatyövoimaa, on jämähtänyt lasten nuorena saamisen ja/tai matalan koulutuksen takia kassalle. Eli tämä sotii täysin omaa argumenttiasi vastaan, kuten tavallista.

        Fanaattisuus tekee sokeaksi.

        Lehtitietojen mukaan hän on kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja sekä monien luottamustoimien haltija ja nyt kansanedustaja. 5 lasta ei ole estänyt työtä eikä luottamustehtiviä. Luultavasti hän ei ole urakehityksensä huipulla.

        Elitistinen aborttiväki ei ole selvillä naisten(kaan) töiden keskimääräisestä laadustat, urakehityksestä ja palkkauksesta. Siksi mukavuusaborttien edistäminen on mm. naisten pettämistä.

        Telaketju-ideolgian silmälasit estävät maaliman näkemisen oikeissa väreissä.


    • Lehtitietojen mukaan hän on myös Prisman myyjä. Jokaisesta Prisman myyjästä eikkä viiden lapsen äidistä tule kansanedustajaa, varsinkaan kun ei tuota koulutusta ole merkonomin tutkintoa enempää. Nykyään vaaditaan jo korkeakoulutututkintoa, että puhuu samaa kieltä kollegojen kanssa siellä eduskunnassa. Huomaa esim. pubeista nousseista persuedustajista, että nämä ovat kuin eri planeetalta kuin muut edustajat mitä tulee sivistystasoon. Samoin oli Tanja Karpelat sun muut pihalla kuin lumiukot, kunhan kävi hakemassa korkean eläkkeen koiraharrastusta varten. :)

      Tutustu nyt vaikka näihin ensin. Tällaisia lukemalla se selviää, mikä on naisten työelämätodellisuus.

      http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-elama/2013/05/12/naisen-osa-parempi-koulutus-ja-pienempi-palkka/20136612/139

      https://www.stat.fi/tup/hyvinvointikatsaus/hyv_034_kartovaara.pdf

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/06/27/aitiys-ja-ura

      Uran käsite rakentuu perinteisesti ajatukseen hierarkkisesti ylöspäin kohoavasta katkeamattomasta polusta, jota edustaa tyypillisesti mies, jolla on vakituinen työsuhde. Nuorten naisten ura harvoin muistuttaa tätä käsitettä. Naisten urille on edelleen tyypillisempiä lasten syntymään ja hoivaan liittyvät katkokset kuin miesten urille. Nämä eivät kuitenkaan vähennä naisten johtajapotentiaalia, mutta tekevät uran rakentamisen vaikeammaksi.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/naisjohtajan ura on erilainen/a2182788

      Korkeasti koulutettujen perhevapaat jakautuvat edelleen epätasaisesti eli päävastuu pienistä lapsista on uransa alkutaipaleella olevilla naisilla. Korkeasti koulutetut miehet eroavat muista työntekijäryhmistä edukseen siinä, että he käyttävät enemmän isyysvapaita. Joka neljäs oli hoitanut lasta kotona vajaat puoli vuotta. Korkeasti koulutetut naiset ovat puolestaan perhevapaiden takia pois työelämästä lyhyemmän ajan kuin muut työntekijäryhmät.

      Ongelmia esiintyy myös, kun perhevapailta palataan takaisin töihin. Laki turvaa paluun aikaisempaan, sitä vastaavaan tai muuhun työsopimuksen mukaiseen työhön. Silti moni joutuu toiseen, jopa aiempaa vaatimattomampaan tehtävään.

      • åili*

        Muuten olen sosiologin kanssa täysin samaa mieltä. ainoa asia joka jäi ihmetytyttämään on rehellistä työtä tekevien aliarviointi. Kaupan kassoja tarvitaan ainakin toistaiseksi. Jos robotit alkavat hoitaa senkin jää moni työttömäksi.
        Samoin ihmettelen siivoojan työn aliarvioimista, heidän työnsä on tärkeämpää kuin jonkun paperinpyörittäjän.
        Tämä on aborttipalsta, sosiologin mielipiteet ovat muuten yhteneväiset kanssani.


      • Lapset tukevat uraa

        Kartovaaran artikkelissa todetaan, että enemmin koututetuilla ja uralla edenneillä naisilla on enemmän lapsia. Lapset eivät estä työuria vaan ilmeisesti edistävät niitä.

        Tätähän tuoreen kansanedustajan tapauskin osoittaa.


      • Hyväksikäyttöä
        åili* kirjoitti:

        Muuten olen sosiologin kanssa täysin samaa mieltä. ainoa asia joka jäi ihmetytyttämään on rehellistä työtä tekevien aliarviointi. Kaupan kassoja tarvitaan ainakin toistaiseksi. Jos robotit alkavat hoitaa senkin jää moni työttömäksi.
        Samoin ihmettelen siivoojan työn aliarvioimista, heidän työnsä on tärkeämpää kuin jonkun paperinpyörittäjän.
        Tämä on aborttipalsta, sosiologin mielipiteet ovat muuten yhteneväiset kanssani.

        Aborttien edistäjät halveksivat avoimesti tavallista työtä tekeviä ihmisiä. Nämä ovat ylimielisille telaketjufemakoille vain astinlauta uralla ja harrastuksissa. Mukavuusabortin tausta on eugenistinen ts. tarkoitus on rajoittaa "heikompien" lisääntymistä kontrollilla, sterilaatioilla ja aborteilla.


      • åili* kirjoitti:

        Muuten olen sosiologin kanssa täysin samaa mieltä. ainoa asia joka jäi ihmetytyttämään on rehellistä työtä tekevien aliarviointi. Kaupan kassoja tarvitaan ainakin toistaiseksi. Jos robotit alkavat hoitaa senkin jää moni työttömäksi.
        Samoin ihmettelen siivoojan työn aliarvioimista, heidän työnsä on tärkeämpää kuin jonkun paperinpyörittäjän.
        Tämä on aborttipalsta, sosiologin mielipiteet ovat muuten yhteneväiset kanssani.

        "ainoa asia joka jäi ihmetytyttämään on rehellistä työtä tekevien aliarviointi."

        Anteeksi, jos sait tällaisen käsityksen, en itse aliarvioi markettien työntekijöitä millään tapaa.

        Oma mielipiteeni on eri asia kuin sen faktan toteaminen, että kaupan alan työt ovat naisten matalapalkka- ja vuokratyöpaikkoja, jotka lankeaa naisille. Niitä tehdään opiskeluaikana ja olosuhteiden pakosta.

        Siivoamisesta en tainnut mainita mitään. Mehän hukkuisimme kakkaan, jos ei kukaan niitä töitä tekisi. :)

        Mikäli minusta olisi jotenkin kiinni, minä haluaisin näille aloille arvostusta palkkauksen parantamisen ja työsuhteiden vakinaistamisen muodossa. Tosin työ ei ole vaativaa vaan suorittavaa, eikä näihin tarvita useiden vuosien puurtamista yliopistossa joten en tiedä onko se oikeudenmukaista, että näistä töistä maksettaisiin samalla lailla kuin korkeasti koulutetuille. Mutta ei varmaan kuulu enää tämän asian pohtiminen palstan aiheeseen....


      • Ylimielisyyden huipp
        sosiologi kirjoitti:

        "ainoa asia joka jäi ihmetytyttämään on rehellistä työtä tekevien aliarviointi."

        Anteeksi, jos sait tällaisen käsityksen, en itse aliarvioi markettien työntekijöitä millään tapaa.

        Oma mielipiteeni on eri asia kuin sen faktan toteaminen, että kaupan alan työt ovat naisten matalapalkka- ja vuokratyöpaikkoja, jotka lankeaa naisille. Niitä tehdään opiskeluaikana ja olosuhteiden pakosta.

        Siivoamisesta en tainnut mainita mitään. Mehän hukkuisimme kakkaan, jos ei kukaan niitä töitä tekisi. :)

        Mikäli minusta olisi jotenkin kiinni, minä haluaisin näille aloille arvostusta palkkauksen parantamisen ja työsuhteiden vakinaistamisen muodossa. Tosin työ ei ole vaativaa vaan suorittavaa, eikä näihin tarvita useiden vuosien puurtamista yliopistossa joten en tiedä onko se oikeudenmukaista, että näistä töistä maksettaisiin samalla lailla kuin korkeasti koulutetuille. Mutta ei varmaan kuulu enää tämän asian pohtiminen palstan aiheeseen....

        Nulikkamainen aborttiasiamies ei pidä naisten tekemä työtä "vaativana". Samalla aborttiasiamies toteaa, ettei heille kannata kunnon palkkaakaan maksaa. Köyhempien naisten lasten tappaminen mukavuusaborteissa on tämän asenteen looginen seuraus. Näin aborttiasiamiehet tuottavat halveksimaansa halpatyövoimaa palvelemaan itseään.


    • Lähteet...

      Näkökulmasi on elitistinen. Kuten sanoin aborttiväki ei ole kiinnostunut eikä tietoinen naisten työelämän todellisuudesta. Aborttiväkeä kiinnostaa vain johtajien ja akateemisten asema.

      Läheistäsi vakava oli vain Kartovaaran artikkeli, josta käy ilmi, että väemmin koulutetuilla naisilla on vähemmän lapsia. Juuri näin mukavuusabortti toimii. Se kohdistetaan sosiaalidarwinistisen sosiaalipolitiikan mukaan köyhimpiin naisiin. Näin heistä saadaan helpommin halpatyövoimaa "eliitin" käyttöön.

      Luvattomat johtopäätökset kukkivat tekstissäsi. Etkö huomaa sitä itse?
      Miten voit arvostella esim. Karpelaa? Tunnetko ministereiden ja kansanedustajien toimintaa? - Et lainkaan....

      Jätä siis naisten ja lasten ahdistelu. Anna äitien pitää lapsensa ja lasten henkensä. Lopeta veristen mukavuusaborttien pönkittäminen. Vanhempana huomaat, mitä olet ollut tekemässä. Morkkis iskee kuten muillekin nulikkamaisille taistolaisille.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe