TV7:lta rahat loppu.

Jumala on kuollut?

TV7 alkaa lähestyä konkurssia pikku hiljaa. Tämä on havaittavissa rahankerjuu ohjelmien ja viestien (siinä ohjelmien välillä) määrästä. Nykyään kun avaa kyseisen kanavan, niin jatkuvasti on tilinumerot ruudussa ja vedotaan katsojiin, että he lähettäisivät rahaa.

Samoin myös Herzogin kaltaiset höyrypäät alkavat kelvata TV7:aan nyt, jotta saisivat edes vähän lisää katsojia. David Herzog opettaa kuitenkin TÄYSIN VASTOIN SITÄ, MITÄ USEIMMAT TV7:n puhujat ja saarnaajat opettavat. Hän opettaa ihmisiä taikuuteen, että me olisimme itsessämme jumalallisia eikä Jumala olisi erillinen Olemus. Tämähän on aivan väärin, ei Raamattu tällaista opeta! Mutta kyllä kelpaa nykyajan uskonnolliset muoti-puhujatkin nyt Taivas-Teeveeseen, kun ei Polvijäreven Pastorit sun muut enää oikein vedä katsojia eikä tahkoa rahaa. Miettikääpä tätä! - Epätoivoista.

Miksi Jumala ei pidä huolta TV7:sta, jos hän olisi sen porukan puolella?

56

1775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tukensa lopettanut

      Olen lopettanut tukeni TV7:lle jo jonkin aikaa sitten. Voisin vielä tukea joitakin ohjelmia, mutta niin paljon on Raamatun vastaista opetusta ja tuotantoa, jota en mitenkään voi tukea. Olen siis päättynyt, että jatkossa tuen sellaisia järjestöjä ainoastaan joiden
      toiminnan ohjenuorana on Raamatun sana. Nykyään on kaikki julistus koeteltava
      kuten sanassa kehoitetaan eikä siihen kelpaa omat tuntemukset tai edes ihmeet, jotka muuten raamatussa mainitaankin yhtenä väärien profeetojen tuntomerkkeinä.
      Sitä paitsi ihmeitä tapahtuu pakanallisten uskontojenkin piirissä.
      "Katsokaa, ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella pitäytyen ihmisten perinnäissääntöihin ja maailman alkeisvoimiin eikä Kristukseen" Kol 2:8.
      Maailman alkeisvoimia Herzog käyttää hyväkseen.

    • 777

      Siunausta TV7 työlle!

      Monet kerran olen saanut rohkaisua ja lohdutusta, sekä tullut siunatuksi katsellessani TV7:aa.

      Hienoa, että on tällainen kristillinen kanava. TV:stä tulee niin monenlaista tarjontaa, että tällaista hengellistä vaihtoehtoa tarvitaan ehdottomasti. Evankeliumi tulee myös hyvin esiin siellä ja tunnenkin henkilön, joka on tullut uskoon katseltuaan TV7:aa.

      • Herstooki

        Vaan tuliko TV7:aa katsoessa taskut täyteen höheniä? Jos ei tullut kannattaako rahalahjoituksia syytää? Kultapöly kelpaa näytöksi myös kanavan kristillisyydestä.


      • 777

        Jeesus rakastaa sinuakin!


      • Haloo.....

        Hienoa, että levittää myös lustetta(B.Hinn, J. Meyer, D.Herzog, ym. tevangelistat)niinkö?
        Pienikin hapatus hapattaa koko taikinan. Eikö olisi aihetta TV7:n kannattajien rukoilla kanavan puolesta, että karsisi lusteen ohjelmistoistaan ja keskittyisi puhtaaseen raamatulliseen opetukseen.


    • lukekaas tää

      Laitanpa tähän alle Ojarekselle lähettämäni kirjeen. Olen varoittanut häntä jo vuodesta 2004 alkaen. Silloinhan Ojares kanavansa Suomeen perusti.

      Liitän tähän oheen TV7:n Ojarekselle 8.12.13 lähettämäni kirjeen.

      KIRJE:

      Olette siis tuoneet tai tuottaneet Suomeen kyseisen villitsijän ja eksyttäjän, nimeltä Herzog.

      Ette kaiken perusteella ole ilmeisesti mitään oppineet vuosien myötä, kun teitä on varoitettu eksytyksistä ja harhaopeista ohjelmistossanne. Näihinhän tämä Herzog myös kuuluu. Hänen kohdallaan ei edes tarvitsi paljonkaan Jumalan antamaa silmävoidettä ja korvavoidetta nähdäkseen ja kuullakseen, mistä todella on kysymys.

      Eksytyksen kavalat tuulet kun ovat usein miten enemmän savuverhon takana, kuin tässä aivan ilmeisessä tapauksessa, Herzog. Kirjoitin teidän toiminnastanne ja tv-7 kanavan silloisesta, harhaopetusta täynnä olevasta ohjelmatarjonnastanne, mm. Kirkko- ja kaupunki -lehteen jo vuonna 2004.

      Silloin laitoitte onnettoman päätoimittajan selittelemään toimintaanne.

      Teillä ei ole kaiken perusteelle minkäänlaista käsitystä terveestä ja raittiista opista, sekä uskosta.

      Tv7 -kanavalla on tervettäkin ohjelmaa, enemmän kuin ennen, se on totta.
      Kuitenkin, siellä on yhtälailla eksyttävää ja harhaanjohtajaa ohjelmaa ja opetusta.

      Ihmettelen, monien muiden tavoin, kuinka näin voi olla.
      Jeesus varoitti, että vähäinenkin hapatus hapattaa koko taikinan.

      Ettekö tätä ole ymmärtäneet?

      Ei yksikään terveellä hengellisellä pohjalla oleva kristitty tee kompromisseja tällaisen asian kanssa.

      Jos kyseessä on hengellinen tv-kanava, tai joku muu hengellinen toimintamuoto, on sen pohjan oltava täysin vedenpitävä. Kuinka yksikään terve uskova voisi edes kuvitella aloittavansa jotakin Jumalan nimessä, ja ottaa mukaan edes pienessä määrin Jumalan sanalle vierasta ja valheellista.

      Näin te olette kuitenkin surutta tehneet jo vuosien ajan. Tv-7 on eksyttänyt monia ja monia vuosien aikana.

      Näitä vahinkoja olemme monet saaneet olla Jumalan avulla korjaamassa. Kuinka paljon onkaan sellaisia, jotka ovat joutuneet hengelliseen hämmennykseen toimintanne johdosta.

      Kuten jo vuonna 2004 K&K -lehteen kirjoitin, en antaisi uskossaan heiveröisen tai uskosta osattoman yksin valita ja katsella tv-7 ohjelmia. Ei ilman, että hänellä olisi valvova ja valveutunut kristitty mukanaan.

      Tämä pätee edelleen.

      Varoitin teitä tiestänne viimeksi siis pari vuotta sitten. Tuolloin annoin muutamia esimerkkejä ohjelmistostanne, jotka ovat hengellisesti vahingollisia. Nimenomaan teidänhän nämä asiat olisi jo lähtökohtaisesti pitänyt käsittää ja tietää. Ei ole katsojan tai kuulijan velvollisuus ohjata ja opettaa.

      Nähtävänä on ollut, että ette edelleenkään ole kurssianne oikaisseet. Se on järkyttävä asia, ja olette siitä suoraan Jumalalle vastuussa. Näinhän sanoin jo aikaisemminkin.

      Tämä ei tule kohdallanne hengellisessä mielessä hyvin päättymään.

      Ottakaa nyt viimein onkeenne, ennen kuin se on myöhäistä.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12389623#comment-69036259

      • id id

        KUKA OLET?


      • 20+12

        Aika tulikiven katkuinen ja tuomitseva kirje. Siitä puuttuu uskovaisen armollisuus ja rakkaus :(


      • kii5
        20+12 kirjoitti:

        Aika tulikiven katkuinen ja tuomitseva kirje. Siitä puuttuu uskovaisen armollisuus ja rakkaus :(

        TV7 välittää useaakin niin harhaista ohjelmaa että niiden uskominen johtaa ihmisen sielun helvettiin.

        Ja paapomaanko ihan oikeasti pitäisi vielä alkaa ettei vaa tuu kelleen paha mieli? Et ehkä tosiaan ymmärrä miten vakava asia on kyseessä?


      • 20+12
        kii5 kirjoitti:

        TV7 välittää useaakin niin harhaista ohjelmaa että niiden uskominen johtaa ihmisen sielun helvettiin.

        Ja paapomaanko ihan oikeasti pitäisi vielä alkaa ettei vaa tuu kelleen paha mieli? Et ehkä tosiaan ymmärrä miten vakava asia on kyseessä?

        TV7 työn kautta on tullut paljon ihmisiä uskoon. Siinä näkyy todella tämän TV -kanavan hedelmä!


      • kii5
        20+12 kirjoitti:

        TV7 työn kautta on tullut paljon ihmisiä uskoon. Siinä näkyy todella tämän TV -kanavan hedelmä!

        Mitähän henkeä alkoivat seuraamaan?

        Minä seurasin aikani sen nimistä eksyttäjähenkeä kuin kundalini, joka on hyvin vaarallinen. Ja, olin parissakin ryhmässä jolla on jopaihan oma sarja tv7:lla ja jotka harjoittavat tätä henkeä harhaoppeineen.

        Tehdäänkö pikainen urkinta ihmisten yksityiselämään, kellä avioero, kellä homous, kellä haureus, kuka sotkeentuu alaikäisiin, kellä varkaus, kellä elämänhallinta muuten keturallaan, kellä petos? Paimenina ja pastoreina ollessaan. SE on se hedelmä.

        Tv7 on suurimmilta osin harhassa. On siellä oikeaakin joukossa, vähän. Mutta sanoisin uskossaan nuoren on vaarallista katsoa sitä yksin (tosin Jumala voi johdattaa ne oikeatkin ohjelmat katsottavaksi).


      • Sisar Kristuksessa
        20+12 kirjoitti:

        TV7 työn kautta on tullut paljon ihmisiä uskoon. Siinä näkyy todella tämän TV -kanavan hedelmä!

        Minä olen yksi heistä, jotka ovat tulleet uskoon TV7:n kautta. Tää on nykyaikaa, seurakunta ja Jumala toimivat median kautta.


      • kii5

      • ÄläKirjeilläsVaivaa?

        Böhhh, onpas huono texti. Pitkäveteinen jutustelu, joka ei sano mittään. Olet kovin uskonnollinen. Kylmä olet, etkä syvemmin jaksa ajatella. Ylhäältä päin ajattelet tietäväsi, enemmän kuin 'muut'.
        Meitä ollee monta, jotka tosi monista tv7:n ohjelmista todella, todella, kiitollisia. Ja yleensäkin siitä, että kanava on olemassa.

        Vai että oikein Kirkko ja Kaupunki -lehdessäkin sanoit ! Voi kamala. Nyt tekee mieleni huumorilla heittää, että jasså, sinä itse kuulutkin siis K&K-lahkoon :) . - Kuinkahan moneen vetoaa, mitä olet keskustellut K&K-lehden kanssa ja kautta, sorry :( .


      • Ettänäin

        LAITANIMESI REILUSTI ESILLE,USKALLALAITTAA ITSESI ALTTIIKSI,KOSKA ONOTSAA ARVOSTELLA


    • santeri3

      Laita siihen kirjeeseen kysymys miksi Polvijärven pastori ohjelma jatkuu tuolla nimellä, vaikka Veijo Piipponen ei ole ollut moneen vuoteen pastori ( koska vapaasrkunta otti pappeuden pois koska erosi vaimostaan Tarjasta) Lisäksi hän ei ole missään seurakunnassa jäsenenä , ei sii Polvijärvelläkään.
      Vähän ärsyttänyt, kun Aulikki Hartikainen puhunut Veijo papista jatkuvasti.

      • Marianne-Eliisa

        Santeri3:lle: Kun luin mielipiteesi Polvijärven pastorista ja siitä, ettet pidä Veijo Piipposta pappina sain välittömästi raamatunlauseen mieleeni, joka kuuluu seuraavasti:
        Psalmi 110:4: "Herra on vannonut, eikä sitä kadu: "Sinä olet pappi iankaikkisesti,
        Melkisedekin järjestyksen mukaan."
        Jokainen tosiuskovainen on siis pappi. Kuninkaallista papistoa. Tästä teemasta on Raamatussa muitakin samantapaisia jakeita.


      • Kuusamonjuusto
        Marianne-Eliisa kirjoitti:

        Santeri3:lle: Kun luin mielipiteesi Polvijärven pastorista ja siitä, ettet pidä Veijo Piipposta pappina sain välittömästi raamatunlauseen mieleeni, joka kuuluu seuraavasti:
        Psalmi 110:4: "Herra on vannonut, eikä sitä kadu: "Sinä olet pappi iankaikkisesti,
        Melkisedekin järjestyksen mukaan."
        Jokainen tosiuskovainen on siis pappi. Kuninkaallista papistoa. Tästä teemasta on Raamatussa muitakin samantapaisia jakeita.

        Väitätkö Herra Jeesus Kristus todellakin tarkoittaa tuolla Melkisedekin pappeudella jotain vaimonsa hylännyttä ja uuden naisen ottanutta aviorikoksen tehnyttä huikentelijaa?
        No ei todellakaan tarkoita.

        Älä vääristele Jumalan Pyhää Sanaa ja väitä varasta hyvätapaiseksi.


        Lue tämä ja ota opiksi, niin et eksy luulemaan enää ketään sutta lampaaksi.

        Wednesday, 23 July 2014
        VISION OF DIFFERENT TYPES OF SERVANTS OF GOD (SHEPHERDS OF THE FLOCK): WITH SOME BEING GENUINE SERVANTS OF THE LORD WHILE OTHERS BEING FALSE SHEPHERDS (WOLVES IN A SHEEP CLOTHING)
        http://injesuschrististand.blogspot.fi/2014/07/vision-of-different-types-of-servants.html


    • Tilno 123333-jesse

      Kun euro TV7n tilille vilahtaa, niin sielupoloinen taivaaseen vilahtaa...

      Eipä tuossa ole mitään eroa kaiken maailman lähetysseurakuntien sun muiden jeesustulee-nettisivustoihin verrattuna.

      Etusivulla komeilee aina tilinumero....

      • kui22

        ..tilille kilahtaa niin sitte se sielu vilahtaa.. :)


    • yksinkertaista

      Vähän vaikea se on mitään telkkariohjelmia ilman rahaa tehdä. Niin se vain on tässä maailmassa, valitettavasti. Ja kun ei mitään tukia mistään heru, on se katsojien kukkaroista raha otettava, tai oltava ilman näitä ohjelmia.

      • >>Vähän vaikea se on mitään telkkariohjelmia ilman rahaa tehdä. Niin se vain on tässä maailmassa, valitettavasti. Ja kun ei mitään tukia mistään heru, on se katsojien kukkaroista raha otettava, tai oltava ilman näitä ohjelmia.>>

        Eikös Jumalan pitäisi tukea tätä toimintaa? Pieni ihme tai pari ei olisi varmasti lainkaan pahitteeksi TV7:lle tällä hetkellä. Tai muuten toiminta nyykähtää... voimattoman jumalan nenän edessä.


      • jesusZombie

        Fiksumpi tajuaa lopettaa kannattamattoman LIIKETOIMINNAN.
        Jos LIIKETOIMINNASTA ei jää plussaa (keskimäärin noin kolmen vuoden päästä
        Hetkestä jolloin LIIKETOIMINNAN on aloittanut) kannattaa LIIKETOIMINTA lopettaa
        tai etsiä uusia rahoitusmuotoja jotta LIIKETOIMINTA saadaan jatkumaan.
        Valitettavasti satuolentoja eikä nähtävästi mainostajia kiinosta sponsoroida
        Ko. LIIKETOIMINTAA jää jäljelle seuraavat vaihtoehdot
        -uhkailu
        -kiristys
        -ihmeeseen uskominen
        -liiketoimen lopettaminen
        -konkurssi
        No eihän siinä mitään olettehan jo monta kertaa nauraneet matkalla pankkiin.


      • yksinkertaista
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Vähän vaikea se on mitään telkkariohjelmia ilman rahaa tehdä. Niin se vain on tässä maailmassa, valitettavasti. Ja kun ei mitään tukia mistään heru, on se katsojien kukkaroista raha otettava, tai oltava ilman näitä ohjelmia.>>

        Eikös Jumalan pitäisi tukea tätä toimintaa? Pieni ihme tai pari ei olisi varmasti lainkaan pahitteeksi TV7:lle tällä hetkellä. Tai muuten toiminta nyykähtää... voimattoman jumalan nenän edessä.

        Kyllä tämä kanavan toiminta on ollutkin Jumalan ihmettä, onhan se silti toiminut jo 10 vuotta pelkillä lahjoituksilla! Varmasti on ollut tiukkaa välillä, mutta silti se raha on aina jostain tullut.

        Ihmisten antamana, mutta Jumalan lahjana heidän kauttaan. Tähän täytyy nytkin uskoa että asiat ratkeavat hyvin. Tai tähän ei voi kuin todeta että "Tapahtukoon Sinun tahtosi". Miten käykin, siinä on Jumalan tarkoitus mukana.


      • kui22
        yksinkertaista kirjoitti:

        Kyllä tämä kanavan toiminta on ollutkin Jumalan ihmettä, onhan se silti toiminut jo 10 vuotta pelkillä lahjoituksilla! Varmasti on ollut tiukkaa välillä, mutta silti se raha on aina jostain tullut.

        Ihmisten antamana, mutta Jumalan lahjana heidän kauttaan. Tähän täytyy nytkin uskoa että asiat ratkeavat hyvin. Tai tähän ei voi kuin todeta että "Tapahtukoon Sinun tahtosi". Miten käykin, siinä on Jumalan tarkoitus mukana.

        "Miten käykin, siinä on Jumalan tarkoitus mukana."

        Ai, jos konkurssi niin Jumala ei enää tarvitse kanavaa? Noinko ehkä ajattelet..

        Juu niinhän se sitten on takuu varmaa, meinaan jos ajattelee aina että meni sitten syteen tai saveen, kanttama(si) toiminnan takana on Jumala?

        Noinhan kyllä kaikki voisivat ajatella että kyllä tässä minun uskomassani jutussa Jumala takana on, kävi niin&näin, kannattivat kukin sitten ihan mitä tahansa.


      • rahapula
        yksinkertaista kirjoitti:

        Kyllä tämä kanavan toiminta on ollutkin Jumalan ihmettä, onhan se silti toiminut jo 10 vuotta pelkillä lahjoituksilla! Varmasti on ollut tiukkaa välillä, mutta silti se raha on aina jostain tullut.

        Ihmisten antamana, mutta Jumalan lahjana heidän kauttaan. Tähän täytyy nytkin uskoa että asiat ratkeavat hyvin. Tai tähän ei voi kuin todeta että "Tapahtukoon Sinun tahtosi". Miten käykin, siinä on Jumalan tarkoitus mukana.

        "Varmasti on ollut tiukkaa välillä, mutta silti se raha on aina jostain tullut."

        Jep, ja nyt rahaa kerätään lanseeraamalla valhe-saarnaajia kanavalle, jotka opettavat erilailla kuin TV7:n perinteinen väki. Miten rehellistä tai aitoa meininkiä tällainen on?


      • + - 0
        jesusZombie kirjoitti:

        Fiksumpi tajuaa lopettaa kannattamattoman LIIKETOIMINNAN.
        Jos LIIKETOIMINNASTA ei jää plussaa (keskimäärin noin kolmen vuoden päästä
        Hetkestä jolloin LIIKETOIMINNAN on aloittanut) kannattaa LIIKETOIMINTA lopettaa
        tai etsiä uusia rahoitusmuotoja jotta LIIKETOIMINTA saadaan jatkumaan.
        Valitettavasti satuolentoja eikä nähtävästi mainostajia kiinosta sponsoroida
        Ko. LIIKETOIMINTAA jää jäljelle seuraavat vaihtoehdot
        -uhkailu
        -kiristys
        -ihmeeseen uskominen
        -liiketoimen lopettaminen
        -konkurssi
        No eihän siinä mitään olettehan jo monta kertaa nauraneet matkalla pankkiin.

        TV7 ei ole liiketoimintaa tekevä yritys, se on voittoa tavoittelematon yhdistys.
        Kaikki mikä tulee myös menee-palkkoihin ja vuokriin.


    • V A R O I T U S

      TV7 ei ole edes kristillinen kanava. Vääräoppisten terrori kanava, jonka tarkoitus on tuhota kristinusko Suomessa

      • judenraus666

        Herrumalei miten ihmeessä tuota en lle tajunut.
        Aina naurattanut korupuheet kristittyjen yhteisöllisyydestä.


    • lohjfghngp

      Ojares kertoi stadionilla, että Jumala on luvannut tehdä TV7:sta Suomen katsotuimman kanavan.

      Tämähän on yhtä realistista, kuin että kannattaa vuokrata stadion, kyllä se täyttyy ihmisistä.

      Miksi nämä Jumalan miehet ovat aina niin suuruudenhulluja?

      • suuntanta konkurssi

        "Miksi nämä Jumalan miehet ovat aina niin suuruudenhulluja?"

        Hyvä kysymys. Mutta nyt tämän suuruudenhullun miehen unelma alkaa olla tapulteltua kauraa, KONKKAAN VAAN tuollainen huuhaakanava!


    • Hellevi

      Olen vuosia ollut TV7 ohjelmien lukia ja kuuntelija. Te, jotka moititte tätä kanavaa,
      kuinka monta kertaa he ovat käyneet rahapussillasi.Minulta ei kertaakaan ole vaadittu penniäkään.Sen mitä avustan,teen sydämestäni.Ei Jumala sen paremmin kuin TV7 tarvitse rahojasi,jotka eivät ole sydämestä annettuja.Muista,kerran olet
      vastuussa joka ikisestä sanasta,jonka puhut Jumalaa ja hänen omiaan vastaan.
      Ojarekset,Polvijärven Pastori,Leo Meller ja ystävät sekä Joy ja Jan Cedergreuz ym.
      opettavat puhtaasti Jumalan väärentämätöntä sanaa.lue itse rukouksella ja pyydä Jumalalta ymmärrystä Raamatun tuntemiseen.Onneksi on sellaine kanava kuin TV7
      on.Siunausta heille ja kaikille,jotka ohjelmin tai vapaaehtoisin raha-avustuksin heitä
      tukevat.Olen onnellinen,että kuulun heidän joukkoonsa.
      Arvostella saa toki,mutta mene ensin hiljaa itseesi ja vastaen jälkeen lähetät loukkaavat sanasi,jos enään pystyt lähettämään..Olen surullinen puolestasi - et ole
      löytänyt tasapainoa ja onnea elämääsi.Sinulta puuttuu Jumalan siunaus.

      • kii5

        Harhaoppi on harhaoppi

        vaikka sen paistaisi voissa,

        sitä ei saa levittää,

        eikä sitä vastaan puhuminen ole ihmisen tuomitsemista,

        koeteltaa kaikki,

        piste.

        Aina alkaa toi epämääräinen uhkailu ja vaimentaminen ((Muista,kerran olet
        vastuussa joka ikisestä sanasta,jonka puhut Jumalaa ja hänen omiaan vastaan)) jos joku esimerkiksi vaikka koettelee henget ja Raamatullisuuden vaikkapa tämän tv7:n osalta. Tää on joku pyhä lehmä?

        Todellakin on Raamatun vastaista opetusta mm. mainitussa PP:ssa. Yli hilseen meni viimeistään siinä vaiheessa kun alettiin puhua geeni-dna-ääniaalto-kirkkausoppia.

        Älkää tuoko vierasta tulta alttarille.


    • TV7 vakikatsoja

      TV7 ei voi tehdä konkurssia, kun se ei edes omista mitään. Toiminta on pyörinyt 10 vuotta pelkillä lahjoituksilla. Työllistää 70 ihmistä. Kaikki lahjoitukset ovat vapaaehtoisia. Herzog ei ota palkkaa Suomen konferenssista. Martti Ojares ei ole ottanut penniäkään palkkaa siltä 10 vuoden ajalta, jonka on ollut tv-seiskan johdossa. Tämä kristillinen tv-kanava elää armon varassa.

      • pillit pussiin

        "TV7 ei voi tehdä konkurssia, kun se ei edes omista mitään."

        No, tarkoitus oli varmaankin sanoa että TV7 joutuu laittamaan pillit pussiin ja lapun luukulle. Eli lopettamaan toimintansa, koska rahaa ei enää tule sitä tahtia kuin aikaisemmin.

        "Tämä kristillinen tv-kanava elää armon varassa."

        Kysymys on aivan vain rahasta. Ei mistään sen mystisemmästä asiasta. Kun rahantulo vähenee ja/tai loppuu, niin silloin loppuu "armokin". Eli TeeVee Seiska joutuu lopettamaan toimintansa. Ei ole kovin vaikea yhtälö.


      • TV7 vakikatsoja
        pillit pussiin kirjoitti:

        "TV7 ei voi tehdä konkurssia, kun se ei edes omista mitään."

        No, tarkoitus oli varmaankin sanoa että TV7 joutuu laittamaan pillit pussiin ja lapun luukulle. Eli lopettamaan toimintansa, koska rahaa ei enää tule sitä tahtia kuin aikaisemmin.

        "Tämä kristillinen tv-kanava elää armon varassa."

        Kysymys on aivan vain rahasta. Ei mistään sen mystisemmästä asiasta. Kun rahantulo vähenee ja/tai loppuu, niin silloin loppuu "armokin". Eli TeeVee Seiska joutuu lopettamaan toimintansa. Ei ole kovin vaikea yhtälö.

        TV7 on kasvanut koko 10 vuoden ajan tasaisesti. En ole noin pessimistinen, ei se vielä joudu lopettamaan pitkiin aikoihin. Kaikella on tietysti aikansa. Kuten Patmos-säätiön ohjelmilla: 10 vuoden jälkeen joutuvat lopettamaan kaikki tv-ohjelmat seiskalla.
        Kyllä se on niin päin, että jos Jumalan armo loppuu, silloin lopuu seiskalta kannattajatkin.


      • pillit pussiin
        TV7 vakikatsoja kirjoitti:

        TV7 on kasvanut koko 10 vuoden ajan tasaisesti. En ole noin pessimistinen, ei se vielä joudu lopettamaan pitkiin aikoihin. Kaikella on tietysti aikansa. Kuten Patmos-säätiön ohjelmilla: 10 vuoden jälkeen joutuvat lopettamaan kaikki tv-ohjelmat seiskalla.
        Kyllä se on niin päin, että jos Jumalan armo loppuu, silloin lopuu seiskalta kannattajatkin.

        "En ole noin pessimistinen, ei se vielä joudu lopettamaan pitkiin aikoihin."

        Ehkä ei, mutta siihen suuntaan näyttäisi kuitenkin kulku käyvän. Syyt löytyvät tästä aloitusviestistä.


      • Huhupuheet huhuuuu

        Tismalleen noin ovat asiat.

        Ne jotka vääriin "tietoihin" nojaten pistävät huhua liikkeelle, ovat todella pahoja juoru-akkoja ja -ukkoja! Hävetkää.


      • Elämä on kovaa

        Oletko aivan varma tuosta ettei Herzog ota rahaa kiertueestaan, no kuinkas sitten se rahalaskuri dollareissa hänen nettisivuillaan?

        Huijari kultapölyineen myy paskoja "pölynimureita' jotka vain sirottelevat Tiimarin kultahilettä lattialle ja mummot uskoo ihan kympillä.

        Tyhmien ja hyväuskoisten huijaaminen on näemmä aina ollut helppoa ja varsinkin jos sen verhoaa johonkin "new age hömppään" niin myy kaiken maailman aromipesät ja energia kivet ihmisille .
        Ja ne jotka uskaltaa arvioida puoskarin toimintaa eikä halua ostaa niin se haukutaan ja pelotellaan ties miksikä.
        Herzog on oman alansa huijari , Melleri on toinen huijari ja huijareiden Benny Hinn kaveri.

        Ufo huijari eksyttäjä on nämä Para päivät joita järjestää joku Huuhaa kalevi.
        Ja sitten on nämä kaiken maailman mormonit ja vapaamuurarit ja vapaa-ajattelevat ry:t ja Kansalliset sekoomukset ja ay-liikkeet, vaikka mitkä Konstantinus Suuren ritarikunnat jonka joku SS-mies perusti 1940 luvulla ja johon kuuluu suomen piispoja ja muita korkeasti eksytettyjä. mm. suomen virassa oleva presidentti.

        Pyramidi jonka huipulla on pimeintä porukkaa ja sen ala-rasteilla myös.

        Kukaan täysi järkinen ei liity yhteenkään new age kerhoon tai esoteeriseen salakerhoon joka lupaa menestystä elämään ja kuun taivaalta ja kultahampaita suuhun.


      • pillit pussiin kirjoitti:

        "En ole noin pessimistinen, ei se vielä joudu lopettamaan pitkiin aikoihin."

        Ehkä ei, mutta siihen suuntaan näyttäisi kuitenkin kulku käyvän. Syyt löytyvät tästä aloitusviestistä.

        >>Ehkä ei, mutta siihen suuntaan näyttäisi kuitenkin kulku käyvän.>>

        Aivan. Tosiasia on se, että TV7 näyttää pyytelevän nykyään huomattavasti useammin rahaa kuin vielä jokunen vuosi sitten. Käsi ylös, joka tietää: Mistä muusta tämä voisi kertoa kuin rahanpuutteesta?


    • Jaeger .22

      Jumala tuskin on kuollut, koska uskostahan tässä on kyse. Joka uskoo jne. Yksi avoin kysymys Tv7:n porukoille, oletteko te suomalaisia, vai israelilisia? Äsken katsoin ohimennen tv7:n uutisia ja koin häpeän hetkiä- Israelin uutisten taustalla oli Suomen Lippu. Korjatkaa tuo lipun häpäisy, kiitos.

      T:Riviuskova

      • ÖÖÖÖÖÖ

        Ihan höpsö kysymys, mitä sitä täällä kyselet, katso TV7 ohjelmatiedot, hallituksen kokoonpano, toimittajat, kuvaajat, henkilökunta. Asioista voi ottaa selvää ittekin.


      • Jaeger .22
        ÖÖÖÖÖÖ kirjoitti:

        Ihan höpsö kysymys, mitä sitä täällä kyselet, katso TV7 ohjelmatiedot, hallituksen kokoonpano, toimittajat, kuvaajat, henkilökunta. Asioista voi ottaa selvää ittekin.

        Tiedän kyllä tv7:n taustavoimat, mutta miksi Suomen Lippu on Israelin uutisten taustalla? Se oli kysymykseni pointti. Ymmärän kyllä sympatiseeraamisen, mutta rajansa kaikella. Korjatkaa tuo räikeä epäkohta, kiitos.


      • Metsään kuollut
        Jaeger .22 kirjoitti:

        Tiedän kyllä tv7:n taustavoimat, mutta miksi Suomen Lippu on Israelin uutisten taustalla? Se oli kysymykseni pointti. Ymmärän kyllä sympatiseeraamisen, mutta rajansa kaikella. Korjatkaa tuo räikeä epäkohta, kiitos.

        Minä en ole Suomen kansalainen muuten kuin olosuhteiden pakosta.

        Jumalan valtakunnan lippu on minun kotimani lippu. Suomessa olen muukalainen muille kuin Jumalan kansalle.



        "Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä,apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus,. jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa;
        ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä."

        Ef. 2: 19 - 22


      • Jaeger .22
        Metsään kuollut kirjoitti:

        Minä en ole Suomen kansalainen muuten kuin olosuhteiden pakosta.

        Jumalan valtakunnan lippu on minun kotimani lippu. Suomessa olen muukalainen muille kuin Jumalan kansalle.



        "Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä,apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus,. jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa;
        ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä."

        Ef. 2: 19 - 22

        Niin, pentuna tuli käytyä sekä pyhäkoulut, että partiotkin. Ihan hyvää yleissivistävää oppia niistäkin sai, näin jälkeenpäin ajatellen. Sotilasvalani vannoin Suomelle, siksi en ymmärrä, miksi Suomen Lippu häpäistään edellä mainitsemallani tavalla. Ei Suomi ole tuon konfliktin/sodan osapuoli, se ei muuksi muutu Raamattuakaan siteeraamalla. Eli, miksi Suomen Lippu on Israelin uutisten taustalla? Tietääkseni jokaisella maalla on oma lippunsa.


      • Herran silmäterä
        Jaeger .22 kirjoitti:

        Niin, pentuna tuli käytyä sekä pyhäkoulut, että partiotkin. Ihan hyvää yleissivistävää oppia niistäkin sai, näin jälkeenpäin ajatellen. Sotilasvalani vannoin Suomelle, siksi en ymmärrä, miksi Suomen Lippu häpäistään edellä mainitsemallani tavalla. Ei Suomi ole tuon konfliktin/sodan osapuoli, se ei muuksi muutu Raamattuakaan siteeraamalla. Eli, miksi Suomen Lippu on Israelin uutisten taustalla? Tietääkseni jokaisella maalla on oma lippunsa.

        Kyllä nyt pitää soittaa vaikka TV7 johdolle ja kysyä asiaa. Kyllä heillä on perustelut. Ei täällä kukaan tiedä, ovat vain tietävinään.


      • Miks katselet ? .
        ÖÖÖÖÖÖ kirjoitti:

        Ihan höpsö kysymys, mitä sitä täällä kyselet, katso TV7 ohjelmatiedot, hallituksen kokoonpano, toimittajat, kuvaajat, henkilökunta. Asioista voi ottaa selvää ittekin.

        Miksi katselet TV7:ää. ???


    • menestynyt siunattu

      höpön löpön laiton just tilille 2.000.000

      ja myöhemmin lisää, Jumalalta ei rahat lopu

      • --------

        minä myös 20 e.


      • Metsään kuollut
        -------- kirjoitti:

        minä myös 20 e.

        Laita lisää.


    • $$$$$

      Tuolla edellä joku väitti Herzogin nettisivuilla olevan jonkunlaisen rahalaskurin dollareissa. En löytänyt sellaista DH:n nettisivuilta. Voisitko vähän avata tätä asiaa enemmän, minkälainen laskuri on kyseessä?

    • Totta on

      Minäkin näin tuon helsinki tapahtuman laskurin, nyt en vaan löydä linkkiä.
      Joku muu löytänee.

      • ettäs näinte

        Ennen Helsingin tapahtumaa oli rahalaskuri, jossa oli mainittu tavoite ja reaaliaikainen tilanne, paljonko on rahaa tullut. Erikseen oli luettelo "uhraajista", nimet näkyvillä ja kuinka paljon kukin oli rahaa laittanut(500$, 150$,1000$,jne).


      • ettäs näin
        ettäs näinte kirjoitti:

        Ennen Helsingin tapahtumaa oli rahalaskuri, jossa oli mainittu tavoite ja reaaliaikainen tilanne, paljonko on rahaa tullut. Erikseen oli luettelo "uhraajista", nimet näkyvillä ja kuinka paljon kukin oli rahaa laittanut(500$, 150$,1000$,jne).

        On näköjään poistettu sivustolta se laskuri(ei tarvetta). Ei ole enää mitään mainintaa Helsingin tapahtumasta. Milloin sitten tulee selostusta stadionin tapahtumasta, jää nähtäväksi.


      • Selostuslainaus
        ettäs näin kirjoitti:

        On näköjään poistettu sivustolta se laskuri(ei tarvetta). Ei ole enää mitään mainintaa Helsingin tapahtumasta. Milloin sitten tulee selostusta stadionin tapahtumasta, jää nähtäväksi.

        Uusimmasta uutiskirjeestä oli laitettu nämä nostot toiselle palstalle, kopioin tähän. Sopinee myös vastaukseksi tähän yhteyteen. Eli asianomaisten omaa selostusta tapahtumista:

        Uusin uutiskirje 31.7:

        http://injesus.com/message-archives/christian-living/DavidHerzogMinistries/personal-from-david-herzog-breaking-news-finland-souls-souls-souls-1

        Muutamia poimintoja kirjeestä:

        "Not only were thousands in attendance, every single night tons of souls were flooding the altars."

        "We are reaching most of the entire nation of 5 million people via the secular media! They have been broadcasting the interviews preaching Jesus! Several famous celebrities here have come to the Lord including one that we prayed with at our hotel for salvation! We were on the national nightly news as well as the biggest entertainment shows, plus magazines, radio, and internet. They told us that we are the most known preachers in Finland and that as a result of these meetings Jesus is the main topic again in both Christian and Secular circles!"


    • Anonyymi

      Niin. Omistaan luulisi huolen myös pitävän. 2

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe