Raumalaiset sairastavat

POIS JA ÄKKIÄ

HUH HUH. Kauheimpia kokemuksia eläissäni oli joutua vanhempieni duunipaikkojen takia asustetelemaan LUANIKKAAS RAUMAS parhaat vuoteni. Helpotuksen huokaisu pääsi suuvärkistä kun lopulta sain jättää mokoman nurkkakuntaisen paskaläävän lopullisesti taakseni. Kaiken maailman koirankusettajia ja telakan ruikuttajia pystökaffella , Opetelkaa puhumaan edes puhdasta suomea, KOKOOMUSLAISTEN PARATIISI, missä ihmisarvo määräytyy ulkokohtaisin seikoin ja ivallinen virne naamalla arvioidaan muita ihmisiä tajuamatta elämästä yhtään mitään. Varsinkin SYVÄRAUMAN seudulla inhimillisyys on katoava luonnonvara.

11

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Papihaam Boik

      Voi Sinua raukkaa! Kukaan ei leikkinyt Sun kanssa...
      Nyt täytyy sitten viedä oma ämpäri ja lapio pois hiekkalaatikolta.

      Olisi pitänyt saada itku-potku -raivari ennen Raumalle muutoa ja vaatia, että pysytte siellä Ahlaisissa. Siellä sentään on nykyaikaa...Tosin, aikamerkki tulee postissa ja sudet kulkee reppu selässä, mutta kyläkaupalla myydään lamppuöljyä omiin astioihin. Se on oikeaa elämää, eikös?
      Mites siellä pärjäilet?

    • Luanikas piaru

      Rauma ja Pori ovat oikeita nurkkakuntapesäkkeitä :)

    • Huhuja

      Koko Satakunta on yks säälittävien juorukellojen ja kateellisten mekka! Ei se muiden vika ole, jos teidän elämä on samaa paskaa aamusta toiseen.

      • 3423

        Toi pitää täysin paikkansa. Sitäpaitsi raumalaiset ja porilaiset ihan samanlaisia, vaikka raumalaiset morkkaavat porilaisia mikä mistäkin.

        Asuin joskus molemmissa paikoissa. Pahemman luokan junttiloita molemmat.


    • Yks akka

      Murretta on joka paikassa Hesalaisillakin omansa.Mahdoitko oikein sinne Hesaan muuttaa kannattaa olla hiljaa siellä. voi olla että jotain murretta on suhunki tarttunut.Tiedoksi vaan että kyllä siellä Hesassa on kans niitä koiran kusettajia.Terve menoa ja kyllä täällä on muitakin kun porvareita.Onneksi sun vanhemmilla on vielä duunia että pystyy sua elättään.. .

    • Tosi on

      Tuohon alkukommenttiin ei voi muuta juuri, kuin yhtyä.

      Ihanaa oli asua kymmenen vuotta ihmisten joukossa muualla. Raumalainen on tosiaankin ikävä ihminen. Kaupunkipahanen, joka lämpenee sisäänpäin aina vaan pahemmin.

    • Pohdiskelija vain

      Minulle Raumalla asuminen oli ristiriitainen kokemus. Hirveän nätti kaupunki ja saaristoluonto.

      Tulin siellä ollessani kuitenkin mietiskelleeksi muun muassa sellaista, että mitenköhän entisaikaan on Raumalla estetty sukurutsaudet kun kuitenkin pieni ja eristynyt kaupunki kyseessä. 500 vuotta elelty keskenään jne. Pakko siellä on ollut kirkon pitää tarkkaa kirjaa suvuista ja naimisiin menoista. Sitten, jossain vaiheessa, ehkä joskus 1800-luvulla, tämä kirkonkirja olisi hävinnyt ?.

    • hjuuman

      Koti on siellä, missä on oma perhe ja onnellista asua. Olen asunut töitten vuoksi, Helsingissä, Seinäjoella, Lappeenrannassa ja nyt Raumalla. Ihmiset on joka puolella erilaisia, ehkä kulttuurista johtuen. Joka paikassa olen saanut tuttuja itselleni, joissain paikoissa jopa ystäviä. Raumalla olen asunut nyt jo yli 20 vuotta. Hyvin olen kaikkien kanssa toimeen tullut. Kohtele muita, niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan, tällä pääsee pitkälle ja itsellä on hyvä olla. Ihmisellä itsellään täytyy olla hyvä itsetunto ja riittävästi huumorintajua, niin silloin ei tarvitse ketään haukkua ja halveerata. Ja jos siltä tuntuu, nosta itsesi näitten ihmisten yläpuolelle, niin ei tarvitse avautua, kuten ketjun aloittaja. Ei ole varmaan kivaa, jos on jo muuttanut pois raumalta ja vielä pitää tulla palstoille mesoamaan. Ei ole varmaan kyseisellä ihmisellä elämä niin sanotusti mallillaan. Sääli.

    • exraumalainen

      Raumalaiset on oikeasti nurkkakuntaisia juoruilijoita. Ulkopuolisia ei hyväksytä ja jopa porilaiset on liian erilaisia raumalaiseen suvaitsemattomaan makuun. Muutamat ylpeät kokoomusperheet hallitsee Raumalla ja kaikki mielistelee niitä. Kurja pikkukaupunki, missä ei voi edes shoppailla tai syödä kunnon ravintolassa. Onneksi pääsin sieltä 15v. sitten pois. Nyt olen seuraillut sen ahdasmielistä elämää vähän kauempaa.

    • city/lande

      Kuntaliitokset eivät voi onnistua, kun raumalainen joutuu maksamaan maalaisserkun asumiskuluja. Esimerkki. Maaseudulla asutaan pitkien etäisyyksien päässä, mutta kaikki samat palvelut täytyy saada kun kerrostalossa asuva. Yksityistien päässä asuvat haluavat että tie aurataan, posti tuodaan portille, vesijohdot vedetään, katuvalaistus palaa, koulukyydit hoidetaan ym ym. Ei ole vaikea laskutehtävä, miksi maaseudulla verorahat ei riitä vaan tarvitaan kaupunkien asukkaita maksumiehiksi. Vierastaminen on onneksi molemminpuolista: Eurajokiliaset ei halua olla raumalaisia ja laitilalalaiset ja pyhärantalaisetkin on ihan oma rotunsa. Rauman koulut ja uimahalli kyllä kelpaa heillekin.

    • K Mikko.

      Mikä on raumalainen viagra?
      Kun lukko tekee maalin, kaikki mulkut hallissa nousee pystyyn ja taputtaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe