häiriköinti

siivotaan palsta

Tällä palstalla kirjotetaan jatkuvasti häiriköistä , kuitenkin ne varsinaiset häiriköt löytyy turkinfanien kirjoituksista ,pitäs vaan oppia hyväksymään ,ettei kaikki rakastu turkkiin ,kuitenkin omasta matkakokomuksesta on jokaisella oikeus kirjoittaa, lisäksi nämä lapselliset mielenterveydestä sun muuta mielikuvitus henkilöistä kirjoittaminen on täysin tyhjän päivästä vouhutusta.

16

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jopas

      Onko mielestäsi asiallista vouhkata leggingseistä jatkuvasti?

      • alanyalover4ever

        Kannattaa vaihtaa merkkiä, josta nuoret kurdibaaripoikalapset tunnistavat suomalaislortot. Pelkästä fyysisestä habituksesta sen näkee, legginssit vielä siihen päälle on ihan tarpeeton lisä.


    • Jopas

      Viranomaistutkintaan menee tämä homma, kun on tyytymätön Alanyaan ja kirjoittaa siitä täällä. Sielläpähän vankilassa tekevät pakkotyötä, jotta voivat maksaa korvauksia kaikille jotka tykkäävät oikeasti Alanyasta.

      • ---

        Jopas:
        Kukaan ei joudu vankilaan näiden kirjoituksien takia.
        Kerroppa mitä hyötyä olisi kirjoitella tyyliin aurinko paistaa , merivesi on lämmintä.
        Tuollaisesta kirjoittelusta ei ole kenellekään mitään hyötyä.


      • Kyllä ja tamam

        Jees. Näin se homma menee. Olen mukana. Olen jo osuuteni tekemässä ja äsken kirjoitin asiasta myös Martti Ahtisaarelle. Eiköhän kohta ala tapahtumaan.


      • .,m,.
        Kyllä ja tamam kirjoitti:

        Jees. Näin se homma menee. Olen mukana. Olen jo osuuteni tekemässä ja äsken kirjoitin asiasta myös Martti Ahtisaarelle. Eiköhän kohta ala tapahtumaan.

        Paljon enemmähän on hyötyä uusille turkinmatkaajille kertoa myös niistä huonoista asioista ,eikä missään ole mainittu tämän palstan olevan vain kehumista varten.


    • Tarkoitatko sit'ä

      lypsäjäakkaa, joka kuuntelee Tom Jonesia ja on niin tyrkkiläisrakastajansa lumoissa, että rasittaa Poliisia typerillä ilmoituksillaan jatkuvasti?

      Onkohan se muuten jo "ottanut henkilökohtaisesti yhteyttä ylläpitoon,"?

      Eikös sen pitänyt tehdä jotain niin radikaalia kuin "ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä ylläpitoon,"?

      Minulla on mennyt melkein yöunet kun olen miettinyt, miten muuten otetaan yhteyttä kuin henkilökohtaisesti;)

    • Hyvää reissua!!!

      Monestakin asiasta voi päätellä, että moni Alynaan 'tyytymätön' ei ole koskaan siellä käynytkään. Kai epäkohdista saa puhua, eihän siitä ole kyse, mutta keksittyjen juttujen uudelleen ja uudelleen aloittaminen on sairasta kiusantekoa.

      Itse en ole havainnut Antalyaan lentäessäni lennolla seksimatkalaisia. Jos niitä on ollut, eivät he ole matkaani häirinneet, koska kuljemme eri reittejä. Suosittelen sitä muillekin. Myöskään liiallista alkoholin käyttöä ei ole silmiini osunut. Johtuu varmaan ravintolavalinnoistani tai sitten sitä ei esiinny. Onhan viina helkutin kallista Turkissa.

      • Et ole

        sitten käynyt rannoilla iltaisin/öisin tai hotellien kellareissa?

        Siellä niitä roskaväen "lomaromansseja" harrastetaan...


      • katsokaa peiliin

        Ihan samallalailla voi päätellä näistä turkkia kehuvista ,että onko se vain mielikuvitus matkailua maahan jossa kaikki on niin täydellistä.Mistä ihmeestä joku voi tietää ,että epäkohdista kirjoittaminen on keksitty juttu,siihen en usko ja miksi negatiivisistä asioista kirjottaminen on kiusantekoa ,ketä siinä kiusataan lapsellisia turkinfanejako.Kiusntekoa on mollata kaikki epäkohdista kirjottavat ,kuten mahatautua ,tyrkyttämisestä tai huijatuksi joutuneita ,niin johan alkaa turkinfanien lapsellinen mollaaminen ja sättiminen ,miten he ei koskaan sairastu mihinkään ja eikä heitä huijata. Miettikään kenellä olis peiliin katsomisen paikka.











        miettikääs


      • Vapaa valinta
        Et ole kirjoitti:

        sitten käynyt rannoilla iltaisin/öisin tai hotellien kellareissa?

        Siellä niitä roskaväen "lomaromansseja" harrastetaan...

        Eihän sinne kellareihin tuppaa muut kuin tirkistelijät. Taidat lukeutuva heihin. Fiksujen ei tarvitse tupata nenäänsä hämäriin paikkoihin taivastelemaan.


    • Nemeis

      Sinunlaisiasi varten tulisi perustaa oma palsta tyyliin "inhoan Turkkia vaikka en ole siellä käynytkään"! Ei kerta kaikkiaan mene tajuntaani, miksi täällä niin mollataan Alanyaa ja tulkitaan Alanyasta pitävät häiriköksi. Vaikuttaa vahasti huonompiosaisten ja maailmaa näkemättömien ja kokemattomien jollotukselta, kun loma menee pilalle, kun kaikki ei ole niin kuin kotimaassa. Tuntuu, kuin jotkut, jos siis ovat edes käyneet Alanyassa tai Turkissa menisivät sinne kyttäämään ja tirkistelemään toisten tekemisiä tunteakseen sitten itsensä jotenkin fiksuiksi ja filmaattisiksi. Ja jotkut raukat sitten vielä uskovat näitä itkijöitä. Ennakkoluuloista, nurkkakuntaisia ja rasistista porukkaa! Säälin teitä ja kiitän onneani, että en törmää teidänlaisiinne Alanyassa, koska tehän matkustatte sinne vain mielikuvituksessanne.

      • katsokaa peiliin

        Sinunlaisia varten ei ilmeisestikään voi kirjottaa mitään ,joska kaikki tajutaan väärin. Sun kirjotus on niin lapsellista ,ette voi kun nauraa ,täysin ajattelemattoman ihmisen vouhotusta. Ei todellakaan Alanyasta pitäviä haukuta häiriköksi ,mistä olet sellaista lukenut.Valitettavasti negatiivisiin viesteihin turkinfanit vastaa välillä tosi torkeesti. Mistä löytyy sellanen viesti ,jos turkin pitäs olla samanlainen ,kuin suomi,ei missään eihän. Kaikki kylläämiset ja tirkistemiset tyhjää vouhotusta.Mitä ihmeen itkiöitö?Jos tarkoita negatiivisia viestejä ,kyllä huonoista kokemuksista saa kirjoittaa.Rasistista porukkaa mitähän sekin tarkoittaa? Mielikuvituksessanne on tyhmyyksiä on helppa kirjoittaa.


    • Ollaan ihmisiksi

      Keskustelu ja siis nimenomaan keskustelu myös negatiivisista asioista on varmasti täysin ok jokaisen" Alanyafaninkin" mielestä, mutta kun kommentointi on tyyliin legginshorot ja karvagullit niin vastataan ihan samalla mitalla.

      Jos jollekin on uutinen, että basaarimyynti voi olla hieman päällekäyvää niin kyllä täytyy ihmetellä, sen saman hokeminen ei ole uutinen kellekkään eikä se tuo mitään uutta keskusteluun.

      Tuskin ketään "faniakaan" häiritsee jos joku ei ole siellä viihtynyt, mutta se säälittää, että siitä samasta pitää jauhaa vuosi toisensa jälkeen, on minullakin matkakohteita joista en niin paljoa ole pitänyt, mutta kun ne kohteet ei kiinnosta, niin en myöskään tuhlaa aikaani palstalla jossa puhutaan paikasta joka ei minua kiinnosta tai en siitä tykkää.

      Asiatonta keskustelu on usein molemmin puolin, mutta kyllä sen saa ihan aikaan nämä legginslortto jutut ja muutamien tyyppien saman hokeminen

      • kerta ensinpäinen

        Basaarimyynti ei ole uutinen kenellekän ,varmasti on outoa kaikille ensikertalaisille joka matkustaa turkkin.Kyllä heilläkin on oikeus kertoa tunteistaan.


      • ,------

        Eiköhän jokaiselta turkinlennolta palaja turistia , joilla on jotain negatiivistä kerrottavaa ja kertoovat palstalla kokemuksensa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe