Miksi huumeet eivät toimi?

Epäkoukku

Onko jollain jokin teoria siihen, miksi minulla huumeet eivät toimi. Olen kokeillut kokaiinia ja kannabista eikä kumpikaan vaikuttanut mitenkään, vaikka kaikkiin muihin näytti kyllä vaikuttavan. En myöskään saa erityisiä kiksejä alkoholista ja siksi juon ehkä kaksi annosta vuodessa ja nekin eri päivinä. En ole ikinä ollut sokerikoukussa, en himoitse suklaata, vaikka se hyvää onkin. Olen karpannut jo 3 vuotta ilman ahdistavia unia pizzasta ja leivästä. En ole edes koukussa liikkumiseen. Juokseminen on jopa melko vastenmielistä, mutta ihan periaatteesta juoksen puolimaratoneja.

En saa oikein mistään tällaisista normaaleista koukuttavista aineista/asioista mitään kiksejä. Onko aivoissani jotain vikaa? Onko tuo koukkuun jääminen geeneistä kiinni?

7

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+1+1

      Saatko sä ylipäätänsä mistään kiksejä? Kuulostat masentuneelta

      • Epäkoukku

        Saan kiksini tanssista, musiikista, kotitöistä , opiskelusta ja seksistä. En koe nyt olevani masentunut. Aiemmin kyllä olin.


    • 1+1+1

      No sullahan on sitte hyvä tilanne. Jos nyt väkisin haluut jostain kiksejä niin kokeile LSD, jos sekään ei toimi ni oot kyl aika sälli

      • Perrrppp

        Juu tai ei LSD:täkään, kun lappu voi olla huonolla tuurilla niin heikko ettei se toimi. Happo on myös vaikutukseltaan niin kirkas, realistinen ja selkeä ettei ihminen välttämättä pienen määrän vaikutusta huomaa kunnolla.

        Sen sijaan sienet voisi olla se juttu. Suomen luonnosta löytyy maailman vahvimmat sienet ja pari grammaa kuivana räjäyttää tajuntasi ja visuaalisen silmäsi aivan käsittämättömiin sfääreihin vieläpä hyvin luonnollisella tavalla. Huikeaa kauneutta, inhorealismia ja syvällistä tajuamista vielä hämmästyttävän selväjärkisellä ja syvästi rehellisellä tavalla. Empatiaa toisia maailman olentoja kohtaan.

        Toisaalta tämä viestihän voi olla ihan paskapuhetta..


    • takuuvarma

      Rotanmyrkky toimii!

    • juoppohullu

      Mieki oon ennen ollu kovapoika juhlimaan ja olen käyttäny alkoholia ihan vaan sen hiprakan takia ja mukamas hyvän meiningin. Sitten koitin parit sienet ja savut, jonka jälkeen juominen ei ole niinkään enään maittanut. Enkä edes pidä enään alkoholin päihdyttävästä vaikutuksesta, ehkä juuri siksi, koska se tekee hallinta/ harkintakyvystä niin onnettonta ja älystä köyhää..
      Tavallaan se avasi silmät Suomen juomis kultturille, luulin jopa nuorempana, että on ihan okei dokata joka kerta kun siihen on vain mahdollisuus, mutta nyt voin olla kiitollinen, että kasvoin ulos siitä ajattelumallista.

    • Sieluntoveri

      Shiet, hullua! Luulin että olen tämän vaivan kanssa yksinäni!

      Eli tosiaan, mikään ei tunnu vaikuttavan niinkuin kuuluisi eikä koukkua synny mihinkään millään tapaa. Nykyään kuitenkin vaikuttaa jotenkin, mutta kerron kuitenkin stoorini josko se hieman helpottaisi sinun oloasi.

      Kannabista olin poltellut usein neljän vuoden aikana. Ikinä ei vaikuttanut millään tapaa, oli se sitten keneltä tahansa. En koskaan tämän takia ostanutkaan kannabista, mutta aina kun jossain porukassa on, ja tarjotaan, vastaus "Ei mun kannata teijän pajui poltella ku ei vaikuta muhun" saa aina saman reaktion ihmisissä: "Sä oot vaan saanut p***** kamaa!"

      Sitten kun tuli ensimmäinen kerta kokeilla huumeita vastaan, otin ensin piriä shottina ja pommina, ei minkäänlaista vaikutusta. Sitten kun baariin päästiin niin siellä sitten alkoholia. Sitten otin kokonaisen ekstaasi pillerin, ei mitään vaikutusta. Sitten päästiin sieltä himaan niin lisää alkoholia ja pilveä, ja edelleen selvänä. (Paitsi että hieman humalassa).

      Jälkeenpäin on tullut napsittua ekstaasi pillereitä (jopa 2,5 namia kerrallaan eikä mitään muuta kuin mahakipu tullut) eikä vaikuttanut mitenkään. Kokeilin myös sieniä, ja kaverit olivat aivan täysin kuutamolla, ja minulle ei tullut taaskaan mitään, vaikka vedin puolet suuremman annoksen kuin he.

      MUTTA MUTTA MUTTA.
      En tiedä mikä minun päässäni sitten napsahti, mutta yhdellä kerralla sitten se pilvi potkaisikin, ja sitten se potkaisikin oikein kunnolla! Ei ollut siis mitään erikoista tavaraa, enkä poltellut yhtään sen enempää kuin normaalisti, mutta nyt sitten olinkin aivan kuutamolla. Sen jälkeen on pilvi vaikuttanut aina, pienillä määrilläkin menee jo aivan koomaan, ja kaikki ystävieni pilvet mitkä eivät ennen ole vaikuttaneet kolahtavat nyt.

      Samoin kävi ekstaasin kanssa. Mutta se ei kyllä kolahtanut noin kovin, antoi ensin hieman pieniä merkkejä ja sitten oltiin taas kuutamolla. Nyt toiminut joten-kuten, euforiaa en ole vieläkään onnistunut saamaan, mutta muuten toiminut OK:sti.

      Eipä ole ketään vielä keksinyt että mitäköhän siellä mun aivoissani oikein tapahtu. On kehitetty nyt teoria, että mun aivot on taistellut näitä aineita vastaan, mutta kun tarpeeksi monta kertaa on tykittänyt näillä aineilla niin on joku "suojamuuri" murtunut.

      En tosiaan siis tiedä, mutta minulla siis ainakin meni näin, aluksi ei mitään, mutta tarpeeksi monta kertaa kun otti niin alkoi vaikuttamaan.

      En välttämättä silti suosittele sinua ostelemaan jatkuvasti siinä toivossa että kohta alkaa vaikuttamaan, voi hieman nakertaa kun rahaa palanut satoja euroja eikä vieläkään vaikuta.

      Ihmisen mieli on ihmeellinen otus.

      PS. Koksu on melkeinpä aina kuraa jos suomesta ostaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe