Naisten turha valitus ettei miehiä löydy

nyt avaudun

Tavallaan ymmärrän sen, että naisilla on varaa olla idiootteja ja pahoja ihmisiä eli jättää vastaamatta asiallisiin yhteydenottoihin, mutta kysynkin, miksi naiset itkevät profiileissaan, että miehiä on vaikea löytää ja että miehet eivät vastaa eivätkä tule treffeille? Eli miksi naiset valittavat käytöksestä, johon itse syyllistyvät, ja miten niin muka miehiä ei löydy, kun niille miehille ei vaivauduta edes yhtä viestiä vastaamaan kun mies ottaa yhteyttä? Ja veikkaanpa, että vastaamatta jättäminen kertoo naisen arvomaailmasta ja käytöksestä jo sen verran, ettei ole mikään ihme, jos miehet katoavat ympäriltä lyhyen tutustumisen jälkeen. Vaikka joku mies olisikin sellainen, että jo profiilin perusteella on hyvä syy olettaa, ettei kannata pidemmälle tutustua, niin luulisi käytöstapoja olevan sen verran, että älyäisi vastata vaikka sen 'ei kiitos'. Jos asiallisia viestejä tulee niin paljon, ettei ehdi oikeasti vastata, niin ensinnäkään miehistä ei silloin ole pulaa ja toisekseen profiilissa kannattaisi kertoa tarkemmin, millaista miestä etsii.

30

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei naisten vika

      Taas sama laulu, mutta vastataan nyt jälleen kerran, että s24:n viestirajoitus viiteen estää ei kiitos -viestittelyn mahdollisuuden.

      • kyllä se on

        Jos saa yli 5 asiallista viestiä päivässä, niin se on oma vika ja asialle kannattaisi tehdä jotain. Kun kertoo profiilissaan, mitkä ovat omat ehdottomat vaatimukset, niin vain ko. kriteerit täyttävät miehet voivat sen jälkeen odottaa vastausta. Ja toisekseen, jos ongelma on, että saa liikaa asiallisia viestejä, niin ei silloin pidä profiilissa valittaa, ettei miehiä löydy millään.


      • Ulkonäöstä kiinni

        Aina sama selitys oli rajoituksia tai ei ja olet millä tahansa deitti palstalla syy on vain se jos naamasi ei miellytä sinulle ei vastata. Se on nettideittailun naisten sääntö numero yksi. Sisimmällä ei ole ...tunkaa virkaa vaan ulkonäöllä.
        Rajoituksista puhuu vain ne jotka selittelevät huonoa käytöstään sillä eivät he vastaa silloinkaan kun rajoituksia ei ole.


      • 3+9
        kyllä se on kirjoitti:

        Jos saa yli 5 asiallista viestiä päivässä, niin se on oma vika ja asialle kannattaisi tehdä jotain. Kun kertoo profiilissaan, mitkä ovat omat ehdottomat vaatimukset, niin vain ko. kriteerit täyttävät miehet voivat sen jälkeen odottaa vastausta. Ja toisekseen, jos ongelma on, että saa liikaa asiallisia viestejä, niin ei silloin pidä profiilissa valittaa, ettei miehiä löydy millään.

        itsellä tuosta viidestä mene yleensä pari-kolme sellaisille, joiden kanssa keskustelut käynnissä ja parille ehkä voi sen ei kiitos -viestin laittaa, jos sattuu samana päivänä tulemaan. vaihtoehtohan olisi tietysti heti pyytää siirtymistä sähköpostiin, mutta tulkitaanko sekin sitten miesten puolelta niin, että haluan pitää paljon "linjoja" auki, että jos vaikka se vielä parempi mies tulisi vastaan ;)


    • 17+5

      Taas tätä yleistämistä. Vastatkaa vaan kaikki miehet niille samoille naisille niin asiaan ei taatusti tule muutosta. Sillä aikaa me, joille ei todellakaan tule viittä vastausta päivässä, vastaisimme kyllä kaikille asiallisesti ja lähetämme itsekin viestejä - mutta emme saa niihin vastauksia. Harvoin näette kuitenkaan meidän täällä valittavan kun vastausta ei tule, se on jo niin selvää että jos miestä ei kiinnosta niin hän ei vastaa mitään ja asia ok, se on nettideitissä ihan normaalia käytöstä.

      • 20+11

        Ei naisten tarvikkaan valittaa koska viestejä satelee vaikka avauksiin ei vastaisikaan kukaan.


      • ...

        "Sillä aikaa me, joille ei todellakaan tule viittä vastausta päivässä, vastaisimme kyllä kaikille asiallisesti ja lähetämme itsekin viestejä"

        Jooh, menin näin miehenä vastikään hankkimaan Suomi24 Treffeissä sen Plus-palvelun, jonka ansiosta pääsen nyt näkemään tietoja kunkin viestittelyistä viimeisen kuukauden ajalta ja samalla sen, milloin kukin on viimeksi käynyt paikalla ja luonut profiilinsa. Suurin osa niistä naisista, joilta en ole saanut minkäänlaista vastausta täysin asiallisiin viesteihini ja joiden tilastoja tarkastelin, on saanut sen viimeisen kuukauden aikana 5-15 eri mieheltä viestin, eikä ole lähettänyt yhtään ainuttakaan viestiä kenellekään. Näin näkyi olevan asian laita joidenkin muidenkin naisten kohdalla. Kuitenkin heistä jokainen oli kirjautunut viimeksi ihan muutaman päivän sisällä, osa samana päivänä, eli viestit oli kyllä huomattu.

        Yksi, jolle lähetin viestin joskus pari kuukautta sitten (vastausta saamatta), ei ollut kuukauden sisällä saanut keneltäkään yhtään viestiä sen lisäksi, ettei ollut itse kirjoittanut kenellekään. Kuitenkin hänelläkin oli viimeinen kirjautuminen tapahtunut viikon sisällä, joten kyseessä ei siis ole mikään hylätty ja unohdettu profiili.

        Joillekin (niistä joiden profiileja katselin, kaikkiin en ole ottanut yhteyttä) viestejä näkyi tulleen useammalta kymmeneltä eri mieheltä (yksi tällainen nainen oli luonut profiilinsa vasta kolme päivää aiemmin, ja hankkiutunut Plus-käyttäjäksi), ja heistä oli jokainen vastannut osalle, ja alkanut myös tehdä lähempää tuttavuutta ainakin jonkun kanssa. Viestien ja niiden vastaanottajien määristä päätellen kaikkien niiden kanssa, joille olivat vastanneet.

        Lisätietona itsestäni voin mainita, etten hae seksiseuraa vaan elämänkumppania ja siinä ohessa myös uusia ystäviä. Olen kirjoittanut vain sellaisille naisille, joihin olen oikeasti ollut kiinnostunut tutustumaan ja joiden asettamiin kriteereihin olen sopinut. Yleensä he ovat profiiliensa perusteella hakeneet juuri minunlaistani miestä. Viestini ovat olleet yksilöllisiä.


    • sekavat säännöt

      Eikös tuo 5 viestiä päivässä rajoitus koske vain uusien keskustelujen aloittamista, eli jos toinen lähettää viestin niin siihen voi vastata rajattomasti?

      • -----

        Treffien Opastus -sivustolta lainattua:

        "Peruskäyttäjä voi keskustella viiden eri käyttäjän kanssa päivässä."

        Eli vain viiden kanssa voi keskustella saman päivän aikana - niiden jokaisen kanssa käsittääkseni rajattomasti. Mutta ei enää kuuudennen. Eikä sillä ole väliä onko uusi vai vanha kontakti eikä myöskään sillä, kuka on keskustelun aloittaja.


    • stop deittailu.

      Ei kannata suomi naiselle mitään viestiä lähettää. Ei ne vastaa koskaan. Etsivät sitä kiiltokuvamiestä joka pettää ja joka on jännä juoppo. kunnolliset ei kelpaa naisille.

    • R_U_Game?

      Hei! Mä olen itse just vähän tuollainen nainen, ettei miehiä (tai oikeastaan siis itselle sopivia) miehiä löydy... Kyllähän aina mies hommaan löytyy, mutta parisuhde ei ole mikään "homma"!

      Musta olisi mielenkiintoista lähteä tekemään nettitreffiprofiilia aloittajan kaltaisen miehen kanssa. Siis, että mitä vikaa meissä oikein on, kun ei treffejä löydy?!

      Vois avartaa meidän, ja ehkä muidenkin, maailmankuvaa... kun joutus oikeesti pohtimaan asioita...

      Kun tääkin sanoo, että naiset löytää aina seuraa, mutta entä jos on sen femisistirekkalesbon (olematta lesbo, mutta lesbot voi ehkä tähän kertoa, tykkääkö hekään siitä lookista?!) näköinen ja oloinen? Jolle ei tod. tulla kadulla viheltelemään tai edes humalassa ehdottelemaan?

      Mä oikeasti haluaisin pariksi illaksi istua aloittajan kanssa tietokoneen ääreen, tehdään molemmille uudet ilmot, otetaan hyvät kuvat, etsitään ihmisiä joille lähettää vastauksia, jos onni suo käydä treffeillä, pohtia mihin ne tyssää jos tyssää jne. Ja katsoa, onko se elämä niin ruusuista aidan toisen puolen.

      • lisää tietoja?

        Oikeastaan aloituksessa kritisoitiin naisia, jotka valittavat miesten puutetta ja jättävät kuitenkin vastaamatta - eli saavat itse asiassa liikaa yhteydenottoja tai ovat niin nirsoja/laiskoja/huonotapaisia etteivät vaivaudu vastaamaan edes ei kiitos.

        Onko ongelmasi, ettet löydä kriteerisi täyttäviä miehiä, vai että löytyy mutta saat aina pakit? Jos et löydä itsellesi mieluisia miehiä, kerro mistä kiikastaa. Jos laitat tänne nimimerkkisi, palstalaiset voivat kommentoida, mikä profiilissasi on kenties vikana.


      • R-U Game
        lisää tietoja? kirjoitti:

        Oikeastaan aloituksessa kritisoitiin naisia, jotka valittavat miesten puutetta ja jättävät kuitenkin vastaamatta - eli saavat itse asiassa liikaa yhteydenottoja tai ovat niin nirsoja/laiskoja/huonotapaisia etteivät vaivaudu vastaamaan edes ei kiitos.

        Onko ongelmasi, ettet löydä kriteerisi täyttäviä miehiä, vai että löytyy mutta saat aina pakit? Jos et löydä itsellesi mieluisia miehiä, kerro mistä kiikastaa. Jos laitat tänne nimimerkkisi, palstalaiset voivat kommentoida, mikä profiilissasi on kenties vikana.

        tällä hetkellä ei ole profiilia, viimeksi talvella oli pari viikkoa eikä yhtään vastausta :) Pari aloitusta lähetin kyllä itse, ehkä liian vähän?
        Oon miettinyt laittaa uutta, mutta en oo uskaltanut.

        Mutta juuri sen takia mua kiinnostaisi istua alas vastapuolen kanssa, ja miettiä näitä asioita... onko itsessä vika? Onko profiilissa vika? Painotanko profiilissa vääriä asioita? Vai onko vastapuoli oikeasti niin vaativa?

        Mä olen siinä mielessä jännässä asemassa, että kaveripiirissä on sekä miehiä että naisia... mutta ikävä kyllä ei ole niin hyviä ystäviä, että kehtais ihan suoraan kysyä asioita, ainoostaan vaan näkee tän dilemman, miten molemmat hakee periaatteessa samoja asioita, mutta jotenkin se ilmaisu on niin eri, että ei löydy... vaikkapa nainen on oikeasti aivan mahtava kokki ja kodinhengetär, mutta painottaa profiilissa ammattiaan... kun taas mies ei uskalla vastaa sille "hienolle" naiselle... ja sitten taas mies täyttää profiilinsa kuvilla jostain mootoripyörästä, millä ajaa ehkä kuukauden vuodessa mutta nainen sivuuttaa sellaset profiilit samoin tein...


    • dragonfly1

      R-U_Game? menee asian ytimeen. Netissä on turha esittää mitään roolia, totuus paljastuu kuitenkin nopeasti. Mutta miten löytää ne oman itsen hyvät puolet, ja tuoda niitä taiten esiin. Sanoilla on yllättävä voima. Pitäisi siis olla rehellinen ja tuoda esiin omia luonteenpiirteitään ja hyviä puoliaan miellyttävällä tavalla. Tärkeää ei ole kuitenkaan saada montaa viestiä, vaan saada se yksi viesti. Se tärkeä :)
      Itse olen kuitenkin luopunut leikistä, koska tavalliset 45 naiset eivät ole suosittuja. Pitäisi olla poikkeuksellisen kaunis saadakseen huomiota.

    • Huu0230ååååå

      Muutaman viime viikon saldo: olen laittanut asialliset ja yksilöidyt viestit kymmenelle lupaavalle naiselle.

      Kuusi kävi katsomassa profiilia, muttei vastannut ollenkaan.

      Näistä neljästä vastanneesta yksi ilmoitti että hän kirjoittaa pidemmän vastauksen lähipäivinä kun on aikaa. Sen jälkeen hänestä ei kuulunut mitään.

      Kaksi muuta ilmoittivat kuvan lähettämisen jälkeen (heidän omat profiilinsa olivat siis kuvallisia) etten ole heidän tyyppiään ja toivottivat asiallisella viestillä hyvää jatkoa. Kiitin molempia kauniisti rehellisyydestä ja toivotin omasta puolestani onnea nettideiteille.

      Viimeisen kanssa juttua riitti, mutta sitten hän ilmotti suorasukaisesti tavanneensa jo yhden miehen, mutta jätti vastauksen ikään kuin ilmaan roikkumaan jatkaako juttua vaiko ei. Säästin hänet vaivalta lisäämällä hänet estolistalle.

      Kaiken kaikkiaan noin yksi viidestä naisesta (suppean otantani mukaan) omaa sen verran käytöstapoja, että vastaa asialliseen viestiin asiallisesti ja vieläpä ilmoittaa kohteliaasti "ei jatkoon" pelkän katoamisen sijasta. Naisten on siis aivan turha valittaa miesten huonosta käytöksestä, kun valtaosa heistä ei itsekään osaa käyttäytyä nettideiteillä hyvin.

    • kassiopeija

      En vastaa koska viestejä tulee joissain saiteissa liikaa. Ennätys yli 30 päivässä. Osa ihan profiilin ulkopuolelta (jos etsii esin 30-40 vuotiasta niin ihan oma vika jos on 22 tai 66 ja laittaa viestin). Osa törkeitä. Osa melkein ok, mutta ei minulla ole päivässä montaa tuntia aikaa kirjoitella vastauksia että ei kiitos. Tuleehan mulle työpostiinkin paljon viestejä, jotka on ihan asiallisia ehdotuksia yhteistyöstä tms. mutta en ehdi vastata niihin (n. 100-200 meiliä päivä). Työhakemukset on eri juttu, niihin vastaan aina, samoin asialliset profiilin mukaiset treffikysymykset.

      • outoa touhua

        Kerro vielä mikä firma, niin en turhaan hae töihin. Ei vie monta sekuntia vastata ettei kiinnosta.


    • treffailijatyttö

      En kans vastaan mitään jos kirjoittaja on kriteerien ulkopuolella, yleensä se ikä. En vasta mauttomiin viesteihin tai typeriin. "Hei, taisin nähdä sua viime yönä unissani", tuohon pitäis vastata? :) Asiallisille olen vastanut , vaikka sanomalla että kiva kun kirjoitit , mutta et ole minun miestyyppiä.. Yhden kanssa jopa vartissa sovittiin kahvitja nähtiin puolen ttunnin päästä. Toki olen poistanut profiilin kun en usko nettideittailuun, liian pinnallinen touhu.

      • älä yleistä

        Se pinnallisuus riippuu siitä, mitä kirjotitaa profiiliin ja millä kriteereillä etsii.


    • höpsöläinen2

      Pinnallinen silti, valinta lärvin ja kropan perusteella vaik mitä kirjoitat profiiliin. Ja turha väittää ettei miehet tee niin, juuri niin se menee molemmilla sukupuolella. Väliäkö mitä siel lukee, jos ei edes lueta. Itseäni torjuu yksi kommentti jonka jälkeen halua vain kääntyä ja häipyä samantien "noin kaunis nainen yksin, mikä vika sussa on". Jaaaaa, varmasti juuri tuo miesten aivojen vähäinen käyttö mussa on vikana :)

      Jos on kaunis ja yksin niin on viallinen? Ei koskaan varmasti tullut mietittyä että kauniskin halua sen kunnollisen eikä "saat ketä vaan". Ketä vaan ei ole se mitä sydänja sielu kaipaa. Ja kun monet ihastuu ulkokuoreen eivät jaksa edes vaivautua tuntea naisen sisintä. No...turha selitellä kuitenkin kuitataan jotain vittuilua perään.

      • aktiivisuutta naiset

        Osa käyttäjistä on tietenkin pinnallisia ja valitsevat kuvan perusteella. Osa lähettelee viestejä kokeeksi kaikille, kun asiasisältö ei jaksa kiinnostaa. Se ei tee koko palvelusta pinnallista. Nainen voi myös itse etsiä fiksuja miehiä. Kyllä niitäkin on.


      • e,-

        aivan, näin... ja mitkähän olis ollut pahimmat... se, kun on vihdoin löytänyt ihanan tyypin, mutta suhde kariutuu siihen että sen huono itsetunto ei kestä ympäristön vttuilua asiasta... no pidä hauskaa mut kyllä se kohta löytää paremman... eikä auta todistelut, että mulle olet ihan paras! Miks joillain ulkopuolisilla on noin suuri valta!!!

        Vai sitten se, että jos haluat olla itsekses, niin aina on joku parittamassa, koska eihän nätti tyttö voi olla yksin? Siis miksei voi!!! Varsinkin jos ootte just pelotellut tavalliset ihmiset pois


      • 13+5
        e,- kirjoitti:

        aivan, näin... ja mitkähän olis ollut pahimmat... se, kun on vihdoin löytänyt ihanan tyypin, mutta suhde kariutuu siihen että sen huono itsetunto ei kestä ympäristön vttuilua asiasta... no pidä hauskaa mut kyllä se kohta löytää paremman... eikä auta todistelut, että mulle olet ihan paras! Miks joillain ulkopuolisilla on noin suuri valta!!!

        Vai sitten se, että jos haluat olla itsekses, niin aina on joku parittamassa, koska eihän nätti tyttö voi olla yksin? Siis miksei voi!!! Varsinkin jos ootte just pelotellut tavalliset ihmiset pois

        Jep, jos on vain itsekseen niin silloin sussa on joku vika, olet ruma ihminen sisältä, olet muka nirso ja veemäinen. Blaaa, kuultu jo niin tarpeeksi. Kaunis nainen ja miehen huono itsetunto on vaarallisin yhdistelmä, kärsii molemmat.


    • houhou4

      En minä ainakaan valita, miehiä tulee ovista ja akkunoista
      ja savupiipustakin jouluna, yks pukki tunki.

    • älä hae naista

      Kyllä jää yksin mies josta paistaa omahyväisyys.Jos profiilissa lukee vaikka, en ymmärrä naisia, ja ettei kestä mitään loukkauksia, on selvä peli.

      Naiset hakee miestä, eikä pikkupoikaa.

      • öö häh?

        Mitä ihmettä selität?


    • mies.

      Se on naamaraja. Naiset etsii tosi komeita ja niitä ei ole kuin muutama 10 tuhansien tavisten joukossa. Siks ei niitä vastauksia saa kun naiset kilpailee niistä muutamista jotka ovat parhaita, yleensä pettäjiä ja narsisteja mutta ei se haittaa naista koska mies on komea. Me tavikset olemme tosi huonoja ihmisiä emmekä sovi suhteeseen, meistä ei ole mihinkään

    • ei löydy tavista

      taviksiakin haetaan, mutta usein niissä profiileissa lukee et mies harrastaa golffia, purjehdusta,vuorikiipeilyä,sukellusta,lentämistä,ehkäpä matka marsiin vielä suunnitteilla :)

    • turhaa touhua

      Ei naiset vastaa miehille vaikka profiilin tiedot sopis itselle ja toisinpäin.

    • totuuskoskee

      Seo ihan sama minkä kyrvän teijänkin suoli24losujen vittuun tunkee.naamalla ei väliä kunhan saatte kyrpää ja rahaa pentujenne elättämiseen.kun omat luuseriexänne ei siihen juonniltaan pysty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe