uimarannat, uimapaikat, oma tila

just.

Huomaa kyllä, että joillakuilla ei ole mitään ongelmia mennä vaikka toisen, uimassa olevan, tavaroiden päälle istumaan. Ei niin kuin missään muualla ollut tilaa. Auttaisiko asiaa se, että se uimari levittäisi pyyhkeensä maahan, eikä vain laittaisi siististi pinoon tavaroitaan? Sitten ovat nämä lapsiensa kanssa uimaan tulevat. Tullaan rannoille, jotka eivät edes uimataidottomille sovellu, eli siis äkkisyvä. No, nämä sitten roikkuvat laiturin rappusilla, uittavat lapsiaan siinä. Ja jos joku haluaa vedestä ylös, niin sitten ollaan naama rutussa, että eikö tässä saa edes lapsiaan uittaa. Tai jos eivät ole juuri siinä rappusissa mutta tulossa, niin aivan samalla tavalla naama ruttuun, että tullaan siihen häiritsemään heidän uintiaan. Yleensä juttu käyttäytymisen kannalta olis se, että uimasta tulija lasketaan ensin ylös, eikä rappusiin jäädä keikkumaan. Onhan niitä uimapaikkoja.

8

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wanhus

      Hieman aihetta sivuten niin ärysttää itseäni kun käyn koiran kanssa Turun ainoalla virallisella koirauimarannalla Ruissalossa niin toiset tulee sinne lasten kanssa ja tykkäävät kyttyrää kun koirat juoksee vapaana 10m levyisellä rantakaistalella.

      He*vetti mikä meteli siitä syntyisi jos koiran kanssa painaisin pahimman helteen aikaan ihmisten rannalle.

    • Otan osaa...

      Murheensa on kullakin ja teillä ne näyttää olevan ihan järkyttäviä.
      Jospa joku lääkäri auttaisi teitä kamalassa tilanteessanne..?
      Minä jäin rattijuopon yliajamaksi ja halvaannuin mutta nyt tuntuu se murhe pieneltä kun sain lukea teidän TODELLISISTA ONGELMISTANNE!

      • joo...

        Halvaantuneeksi kirjoitat aika hyvin...

        Jos sinua ärsyttää meidän kirjoitukset, niin äläpä tule lukemaan. Mahdatko itse kirjoitella tänne kaikenlaisia huoritteluja yms.

        No, onhan se ongelma, kun laituri varataan ihan ikiomaan käyttöön ja ollaan sitten niin nyrpeitä, jos joudutaan väistymään toisten tieltä. Ja minusta on myös ongelma se, että tungetaan toisten tavaroiden päälle rannalla. Itsekin saatan olla menossa johonkin kohtaan, minkä tiedän olevan hyvä, mutta jos siinä on jo jonkun tavarat, niin etsin toisen paikan, enkä parkkeeraa itseäni siihen kaikkine rojuineni ja pikniktavaroineni ihan toisen tavaroiden päälle tai sentin päähän niistä. Paikka on jo varattu. Mutta niinhän se on, että toiset ovat niin röyhkeitä, että menevät etenkin jos katsovat, että siinä ei ole kuin yhden tavarat. Tietysti voisi olla niin paljon röyhkeä itsekin, että uimasta tultua oikein pärskyttelisi vettä ja vaikka vähän potkaisisi kun oikaisisi itsensä siihen jne. jne. Härskiä ja röyhkeää.
        P.s. Tässä yksi ilta annoin lasten ja aikuisten ihan vapaasti varailla niitä laiturin rappusia, että ooteltiin vaan, niinpä se oma uinti venyikin sitten yli puolen tunnin, ennen kuin sinne rapuille syntyi tyhjää.... Ja heti oli joku jo tulossa siihen, ja naama rutussa, ai jaa, joku tulee sieltä että minäpä en nyt päässytkään!
        Jos on uimaan lähtenyt, niin sitten uidaan, eikä vain rapuilla seistä. Mut se on niin, että nykyään ei ketään opeteta antamaan toisille tilaa, oo vaan siin, kyl se väistyy, ei sun tarttee väistyy....

        Ja sinulle sitten oli todellinen ongelma tämä asia, että me kirjoitetaan tänne. On sinulla ja TODELLISET ONGELMAT!


      • onhan näitä

      • uusavuton laiturilla

        Uusavuttomia, kun eivät pääse kuin laiturin rappuja käyttäen uimasta pois. No jaa: Todelliset uusavuttomat ovat ne, jotka kantavat juomapullonsa rannalle, lasiset särkevät siihen rantaan niin, että sekä hiekalla että rantaveden kivien joukossa on lasinsirpaleita. Tämä on yksi todellinen ongelma! Jos kerran jaksat kantaa pullosi rantaan, niin luulisi sen pullon olevan niin paljon kevyempi juotuasi sen sisällön, että jaksaisit kantaa sen ehjänä vaikkapa roskiksen viereen. Älä ihmeessä särje sitä, nautitko särkyvän lasin äänestä, vai miksi se pullo pitää särkeä!


    • Hyvä kymysys - eii!

      Miksi Turku upottaa tribytulitina-nimistä myrkkyä sisältävää ruoppausjätettä omistamansa kaupunkilaisille tarkotetun virkistyssaarensa Vepsän rannan tuntumaan - satakunta metriä saaren rannasta? Tänä kesänä tuhannet ja taas tuhannet turkulaislapsukaiset ovat käyneet vesibussiretkekllä uimassa Vepsän myrkkyvedessä: voi sitä iloista kirkunaa ja pienten käsien ja jalkojen plutikointia saaren rannalla! Onko kaupunginjohtajan selitys se, että myrkyllä saadaan saariston vallannut sinilevä pysymään kauempana?

      • Teidotustoimisto

        Ei kj Randell nyt vastaa - ei ehi - on vielä drinkkilippuja jäljellä ja Putinkin luvannut lisää hellesäitä....


    • Evp toimittaja

      No,ihmiset jotka täällä kirjoittelee,on kaikki seiskan lukijoita!
      Aller julkaisut pitää yllä näitä sivuja ja sama lafka julkaisee seiskaakin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe