Kelan sponsoroima matka

Seppo Kalevi

Hei venkulat,

Antakaapa aloittelijalle vinkkiä miten oikeaoppinen Pattaya KELA reissu tehdään ? En ole ulkomailla koskaan käynyt, mutta kun tuota ikääkin alkaa tulla niin ajattelin käydä emännän hakemassa. Rahaa ei juurikaan ole, eli KELAn sponsoroimana yritetään homma hoitaa. Paljonko siellä menee rahaa? Mistä se sopiva morsian löytyy ? Jne eli vinkkejä kaivataan

146

999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tri Tuhero

      Kaksi sanaa: -Forget it. Provohan tuo on mutta keskustellaan kuitenkin hieman aiheesta.

      Kelan rahoilla pääset Pasilaan. Pasila on kauneimmillaan tähän aikaan vuodesta. Pasilan putkassa tutustut muihin Seppo Kaleveihin.

      Jos jollakin kumman keinolla saat Kelan rahoista lentolipun aikaiseksi niin Pattayalla et silti tee rahattomana yhtikäs mitään. Se on kuin menisit hienoon ravintolaan nälissäsi nurkkapöytään istumaan ja katselemaan kun muut syö. Se viisikymppinen baariruusu kolmosroadin takaa (johon rahkeesi riittää) dumppaa sinut viikon päästä kun huomaa lompakkosi sisällön.

      Pattaya on rahamiehille tai sitten alkaa kotimatka.

    • nordisk samarbete

      Norskeille Kassan maksaa Pattiksen matkat. Kela pitäisi taivuttaa samaan.

      • Kelaton mies

        Norjalla on öljyn vuoksi puoli miljoonaa euroa jokaista kansalaistaan kohti ylimääräistä rahaa. Suomella varmaan saman verran velkaa. Siksi se Kela ei maksa.


      • veroilla paratiisiin
        Kelaton mies kirjoitti:

        Norjalla on öljyn vuoksi puoli miljoonaa euroa jokaista kansalaistaan kohti ylimääräistä rahaa. Suomella varmaan saman verran velkaa. Siksi se Kela ei maksa.

        Kyllä Kansaneläkelaitoksen saa maksamaan Pattiksen matkan. Pitää vain osata tietää, miten sen tekee (ja olla tuttavia julkispuolen hallinnollisen terveydenhuollon paperimaakareissa).


    • pattiksella-asuva

      Vittu et on tyhmää sakkia liikkeellä. Kelan rahoilla meinaat mennä thaimaahan? Luuletko että elät siellä 200 eurolla kuukaudessa ? Jää suomeen ja hommaa ainakin VÄHINTÄÄN 10x 200e käyttörahaa vähintään jos lomailemaan menet edes pariksiviikoksi.

      Että kyllä siellä varsinkin lomalaisilla rahaa palaa, joten unohda suunitelmasi. Miten voikin olla näin sinisilmäistä sakkia.

    • Seppo Kalevi

      Seppo Kalevi tässä uudestaan. Kovimpa on negatiivista porukkaa nämä Pattayalla asuvat. Ei mitään laitetaan vähän tarkempaa tilannetta. Säästössä on 1200 Euroa ja rahaa jää vuokran ja netti/puhelin yms jälkeen 650 E per kk. Tuo 1200 riittänee omaan lentolipun ja tulevan emännän lentoon Suomeen. Pärjääkö tuolla 650 E per kk Pattayalla ? Kannattaako emännän haku aloittaa jo Suomesta käsin ? Paljonko majoitus esim. 2 kk

      • keihästäjä.

        650€/kk pärjäämutta tosi tiukoillemenee. Riittää ruokaan ja juomaan ei paljoa muuhun. Pippuripihvi maksaa 250 thb eli alta 6 € Nuudelia saat 30 thb eli 0,70€ olut kaupassa samoin 0.70 € Tyttö ottaakin päivä palkkaa 1000 thb eli 24€ jos osaat tinkiä tytön syömiset. Teltassa nukkuminen ei maksa mitään, mutta ei onnistu ihan keskustassa. Halvat majatalot maksaa 300 thb eli 7 € /vrk. Mutta 25€/vrk saat jo kolmen tähden hotellihuoneen ja noin 250€ kerrostaloyksiön vuokralle kuukaudeksi. Emännät kannattaa hoitaa vasta paikanpäällä nuo netissä toimivat deittipalstat huijareita täynnä. Ja ne tytöt ovat sitten kierrätystä varten ei niitä vaimoksi kannata baarista ottaa. Hyvät thai vaimot löytyy muualta kuin baareista ja isaanin pelloilta.


      • kurppa1
        keihästäjä. kirjoitti:

        650€/kk pärjäämutta tosi tiukoillemenee. Riittää ruokaan ja juomaan ei paljoa muuhun. Pippuripihvi maksaa 250 thb eli alta 6 € Nuudelia saat 30 thb eli 0,70€ olut kaupassa samoin 0.70 € Tyttö ottaakin päivä palkkaa 1000 thb eli 24€ jos osaat tinkiä tytön syömiset. Teltassa nukkuminen ei maksa mitään, mutta ei onnistu ihan keskustassa. Halvat majatalot maksaa 300 thb eli 7 € /vrk. Mutta 25€/vrk saat jo kolmen tähden hotellihuoneen ja noin 250€ kerrostaloyksiön vuokralle kuukaudeksi. Emännät kannattaa hoitaa vasta paikanpäällä nuo netissä toimivat deittipalstat huijareita täynnä. Ja ne tytöt ovat sitten kierrätystä varten ei niitä vaimoksi kannata baarista ottaa. Hyvät thai vaimot löytyy muualta kuin baareista ja isaanin pelloilta.

        Näin on !!


    • jatka vemputtamista

      tuo 650 € menee viikossa helposti. Hauskaa pattayalle mennään pitämään, ei istumaan suomikylään muiden suomalaisten kanssa niitä samoja tarinoita kuuntelemaan, sellaista elämää hua hinissä on, ei Pattayalla.

      • kurppa1

        jep


    • Ketjut kertoo kaiken

      Mielenkiinnosta palstaa kohtaan lueskelin ketjuja. Silmiini pisti tässä ketjussa lause "Hauskaa pattayalle mennään pitämään...ja 650 € viikko..?
      Eli lause kertoo että ryyppäämään sinne mennään ja juottamaan baarihuorii ?

      Eikö hauskaa voi pitää halvemmalla ja selvinpäin - samoissa baareissa. Esimerkiksi itse en käytä alkoholia ollenkaan ja minulla on hauskaa aina, käynpä euroopassa tai muualla. Yhtä hauskaa olisi varmaan Pattayallakin mutta kustantaako se 650 euroa viikko? Kallista naurua selvinpäin.

      Siihen ei matkailevat suomipultsarit kykene - olemaan hauska selvinpäin.

      • Aivan varmasti joo..

        Jos olisit kerran käynyt Pattayalla niin tietäisit että jos et käytä rahaa baarissa niin yksikään daami ei istu seurassasi viittä minuuttia pidempään vaikka olisit hauska kuin Spede Pasanen mitä en usko laisinkaan.

        Limppariako ajattelit juoda yhden pullon ja kertoilla vitsejä tytöille ja saavuttaa suuren suosion? Olisipa hauska nähdä tuo tilanne.

        Yksi asia vielä niin mitäpäs helevettiä sinä olet niissä euroopankaan baareissa mukamas nuhjannut jos et juo etkä tarjoa? Jos sinulla on hauskaa niin olen melkoisen varma että kenelläkään mulla ympärilläsi ei ole ainakaan sinun ansiostasi.

        Mitään fucking Jehovan todistaja kukaan halua baariin. Ei baarin omistaja, ei baarin työntekijät eivätkä baarin asiakkaat.

        Suosittelen sinulle matkakohteeksi joitakin telttajuhlia Suomessa jossa veisataan pitkään, hartaasti ja selvinpäin.


      • panen kun panettaa

        650€/viikko Mielummin matkabudjetti laskettu yläkanttiin kuin alakanttin. Pattayalta voi vaikka hetken mielijohteesta lentää Samuille tai Phukettiin. Mennä taksilla Bangkokiin huvin vuoksi pariksi päiväksi, Vuokrata pikavene ja piipahtaa vaikka Hua Hinissä katsomassa sauvakävelijöitä. kyllä tuollaiseen rahaa kuluu. Toiset vain viettää illat hotellihuoneessa halpaa Archa olutta juoden, toiset kiertelevät thaimaassa katselemassa muitakin kohteita. Silloin tuo 650€ viikko on ihan hyvä heitto. Onhan näitä baarissa kelloja soittavia veijareitakin jotka tarjoavat koko baarille juomat silloinhan rahaa palaa. Jokainen lomailee omalla tavallaan. Itse en ainakaan lomillani lähde rahojani laskemaan vaan rentoutumaan ja pitämään hauskaa eikä se tarkoita joka päivästä kännien hakemista.


      • ....................

        Onpa omituinen ajatusmaailma joillakin hauskanpidosta. Hauskaa voi pitää ilman alkoholiakin mutta hyvä se on siinä helteessä on jotain juodakin ja olut on siihen hyvä kunhan ei juo liikaa. Thaimaassa ei ole baarissa yhtään huoria, ne tytöt ovat tarjoilijoita jotka toki lähtevät farangin mukaan JOS haluavat, kukaan ei heitä pakota. Suomessa on paljon huoria jotka lähtevät mukaasi rahaa vastaan. Nämä suomalaiset sitten vain nus.ivat, Thaimaan tytöt tekevät muutakin, käyvät kaupassa, silittävät paitasi, leikkaavat kyntesi, ajavat partasi, tulkkavat, tinkivät hinnoista ja olevat seuranasi. Kannattaa Thaimaassakin valita sellainen tyttö joka ei alkoholia paljoa juo tai ei lainkaan. Ne tytöt jotka alkoholia eivät thaimaassa juo eivät kuitenkaan nalkuta jos itselleen joskus maistuukin, toisin kuin suomalaiset.
        Kehottaisin ketjut kertoo kaiken itsekin ottavan viski paukun ja panevan joskus ja huomaavan että elämä on hauskaa .


      • saidi

        Hauskintahan tässä on miten suomalaiset vievät rahansa mokomaan paskalandiaan. Suoraan sanottuna suomalaiset muiden turistien tavoin elättävät koko Thaimaan ihmiset. Jotkut vielä viitsivät täällä kehuskella kuinka leveästi kulkevat rahapussit auki ja levittelevät rahojaan henkseleitä paukutellen köyhille kuin armopaloja.

        Ei ihme että monet thaimaalaiset eivät voi sietää suomalaisturisteja. Eikä siellä kukaan fiksu thaimaalainen viitsi edes vaivautua tutustumaan suomalaisiin, varsinkin kännisuomalaismiehiin, jotka luulevat itsestään liikoja. Nämäkin palstan reppapöksyt kuvittelevat olevansa jotain maailmanomistajia, kun menevät rikkainmiesten elkein Thaimaahan.

        Vähän samaan henkeen kuin aikoinaan suomalaiset käyttäytyivät aikoinaan Venäjällä ja Virossa. Ei ole ihme kuinka Thaimaassakin näytetään monille suomituristeille keskisormea.


      • keljukokojotti

        Mutta kun nämä palstan äijät on just niitä juoppoja ja tyhymiä, joita Pattayalla ja Bangokissa näkee, joilla ei ole muuta päämäärää kuin kännin vetäminen ja halvat (ilmaiset) huorat. Sääli vaan heitä sinänsä miten köyhää tollainen lomailu on. Nuppi turvoksissa jatkuvasti ja paskaa puhutaan baareissa samankaltaisten kanssa.

        Itsekkin arvostan enemmän sellaisia miehiä, jotka eivät juo ja istu jatkuvasti baareissa. Takuulla Thaimaa on täynnä muutakin kuin baarikiertuetta ja tyhmiä kikattavia naisia ympärillä hieroskelemassa.

        Kun käy esim. Alpeilla talvella laskettelemassa, haluaa sitä viettää mukavaa iltaa laskettelun jälkeen hyvin syöden ja ja iltaa istuen kavereiden kanssa. Sitten seuraavana päivänä onkin taas valmis laskettelemaan. Aivan takuulla rentouttavampaa, haastavampaa ja hausempaa lomanviettoa kuin jossain kälyisessä tyttöbaarissa ympärikännissä.,


      • Laske rauhassa
        keljukokojotti kirjoitti:

        Mutta kun nämä palstan äijät on just niitä juoppoja ja tyhymiä, joita Pattayalla ja Bangokissa näkee, joilla ei ole muuta päämäärää kuin kännin vetäminen ja halvat (ilmaiset) huorat. Sääli vaan heitä sinänsä miten köyhää tollainen lomailu on. Nuppi turvoksissa jatkuvasti ja paskaa puhutaan baareissa samankaltaisten kanssa.

        Itsekkin arvostan enemmän sellaisia miehiä, jotka eivät juo ja istu jatkuvasti baareissa. Takuulla Thaimaa on täynnä muutakin kuin baarikiertuetta ja tyhmiä kikattavia naisia ympärillä hieroskelemassa.

        Kun käy esim. Alpeilla talvella laskettelemassa, haluaa sitä viettää mukavaa iltaa laskettelun jälkeen hyvin syöden ja ja iltaa istuen kavereiden kanssa. Sitten seuraavana päivänä onkin taas valmis laskettelemaan. Aivan takuulla rentouttavampaa, haastavampaa ja hausempaa lomanviettoa kuin jossain kälyisessä tyttöbaarissa ympärikännissä.,

        Taidat olla noita pakoputkimiehiä kun poikaseura on iltaisin se kohokohta. Eikös se ole inhottava sitten lasketella kun peräventtiilli huutaa hoosiannaa?

        Ympärikänni on eri asia kuin drinkkien nautiskelu parhaassa seurassa. Tytöt on kauniita ja hauskoja sekä kivaa yöseuraa.

        Te voitte keskustella siellä laskettelun jälkeen niistä liukuvoiteista ja siteistä poikaporukalla kaikessa rauhassa sillä siihen homppeliporukkaan ei yksikään hetero mies tule "ilonpitoon".


      • totuus asiasta
        saidi kirjoitti:

        Hauskintahan tässä on miten suomalaiset vievät rahansa mokomaan paskalandiaan. Suoraan sanottuna suomalaiset muiden turistien tavoin elättävät koko Thaimaan ihmiset. Jotkut vielä viitsivät täällä kehuskella kuinka leveästi kulkevat rahapussit auki ja levittelevät rahojaan henkseleitä paukutellen köyhille kuin armopaloja.

        Ei ihme että monet thaimaalaiset eivät voi sietää suomalaisturisteja. Eikä siellä kukaan fiksu thaimaalainen viitsi edes vaivautua tutustumaan suomalaisiin, varsinkin kännisuomalaismiehiin, jotka luulevat itsestään liikoja. Nämäkin palstan reppapöksyt kuvittelevat olevansa jotain maailmanomistajia, kun menevät rikkainmiesten elkein Thaimaahan.

        Vähän samaan henkeen kuin aikoinaan suomalaiset käyttäytyivät aikoinaan Venäjällä ja Virossa. Ei ole ihme kuinka Thaimaassakin näytetään monille suomituristeille keskisormea.

        Suomessa asuu noin 5000 thaivaimoa joka on pienelle maallemme paljon. Se tarkoittaa että noin joka kahdessadas vaimo suomessa on thai.

        Suomalaiset ovat kuumaa valuuttaa Thaimaassa ja tytöt tulee heti syliin kun suomalainen astuu baariin. Kukaan ei ole koskaan näyttänyt keskisormea Thaimaassa ei minulle enkä ole sitä nähnyt tai kuullut näytettävän kellekään muullekaan.

        Häivyhän reppana palstalta puhumasta ihan täyttä potaskaa. Suomalaiset on hyvin nöyriä ja anteliaita turisteja joista tytöt tykkää.
        Thaikut ei tykkää pröystäilystä ja siksi suomimiehet ovat niin suosittuja.


      • panen kun panettaa

        Amalian sairaassa mielessään ymmärtää hauskanpidon taas omalla sairaalla tavallaan. Kaikille ei hauskanpito tarkoita ainaista ryyppäämistä ja tyttöjen juottamista. hauskaa voi Pattayalla pitää muutenkin. Voi pelata golfia, liitovarjoilla, ajaa microautoilla, lentää kuumailmapallolla ym ym. Kaikkeen tuollaiseen menee rahaa. Tuo 650 € viikko on hyvä arvionti, ei lomille mennä penniä venyttämään.
        Onhan se myös mukava istua myös baareissa ja ottaa muutama rentouttava viski paukku ja kuunnella bändejä ja katsella urheilua telkkarista.


      • kurppa1

        jees


    • konkari-patila

      Patilan konkarit kehottaa !!
      Älä ilmoita KELAlle, että olet yli puolet vuodesta Patilassa. Jos ilmoitat putoat suomen veronmaksajien maksamasta ilmiasesta terveydenhuollosta pois.

      Pitää kuitenkin huomioida, jos joku källi polttaa sinut, jättämättä tekemä ilmoitus on petos ja ei vanhene koskaan.

      • Oikea konkari

        Voisiko vähempää kiinnostaa Kela. Kela korttiakaan ole ollut kuin joskus 90- luvun lopulla viimeksi. Raha se on millä pelataan ja rahalla ostetuilla vakuutuksilla. Minun vakuutukseni kattaa ihan kaiken kaikkialla maailmassa. Siihen ei tarvita Kela- kortteja. Työnnä hanuriin se kelasi.


    • hv.!

      aika paljon on haavematkailijoita.

    • Seppo Kalevi

      Se on Seppo Kalevi terve ! Majoitus on nyt löytynyt 250 E per kk - muuhun jää 400 E kk. Pitäisi riittää kun ei ihan joka päivä löträtä

      • vai sillä tavalla

        Meinasitkos kävellen mennä Venäjän poikki vai uimalla? Se näjes se lentäminenkin maksaa.

        Tässä taitaa amalia rakentaa nyt uudenlaista trollia jossa hänen luomansa antisankari "Seppo Kalevi" lähtee pattayan reissuun ja sitten amalian mielikuvituksen kautta todistaa amalian omat käsitykset pattayan suomimiehistä.. 8)


    • Seppo Kalevi

      Hei perusnegatiivinen juntti ! Lueppa ensiksi nuo aiemmat viestit

      • vai sillä tavalla2

        Pahoittelen jos et olekaan trolli tai amalian kavala salajuoni. En huomannut että matkalippu oli jo budjetoitu.

        En ole juntti vaan hyvinkin kokenut aasianmatkaaja ja nykyään hyvin toimeentuleva yrittäjä. Pattayalla olen ollut yhteensäyli vuoden.

        Olen takavuosina muutamaan otteeseen viettänyt joitakin kuukausia Thaimaassa vielä puolta halvemmalla budjetilla kuin suunnitelmasi eli 300e / kk, sis majoituksen ja kaiken muunkin mutta ne eivät ole tapahtuneet Pattayalla ja kyseessä oli kuntokuuri.

        Pattayalla jotkut reppureissaajat on vuokranneet kämppiä (esim Big C:n nurkalta) hintaan n 60e / kk. Huone ja suihku ihan ok mutta ei ilmastointia vaan pelkkä fan.

        Kyllä sillä pärjää tuolla rahalla Pattayallakin jos dokaa vain vähän. 1000bahtia on tyttöjen normaali vuorokausitaksa plus sapuskat pitkässä suhteessa (yli viikko)

        Minä lähtisin pienellä budjetilla muualle kuin Pattayalle. Toki kaupunki on niin suuri ja monipuolinen että sieltä varmasti löytyy jokaiselle budetille oma mestansa.

        Parempaa tulevaisuutta ne tytöt kaikkialla haluaa. Niin myös Thaimaassa. Rajoitteinen budjetti kun rajoittaa myös sitä "kuherruskuukauden" sisältöä. Toki jos on hurmaava herrasmies niin saattaahan se munkki käydä että löytyy kumppani joka ei välitä rahoistasi tai niiden puutteesta.

        Minä olen "varannut" muutamankin matkaseuralaisen netistä etukäteen ennen lomaa mutta pelin hengen kanssa pitää olla rehellinen heti alkumetreillä että mitä hakee ja millainen on oma elämäntilanne. Se on noloa sitten perillä jäädä kiinni valheista jos on tullut luvattua liikaa.

        Jos tyydyt nelikymppisiin hieman elämää enemmän nähneisiin naisiin niin niitä löytyy vaikka thaicupidista satoja matkaasi.

        Itselläni siellä paraikaa taas haku päällä seuraavaa reissua varten ja runsauden pulasta kärsin nyt kolmen viikon nettideittailuen jälkeen. 90% farangeista puhuvat siellä potaskaa naisille joten he vaativat ja arvostavat rehellisyyttä.

        Kuukausihinta thaicupid.comissa oli tällä hetkellä jotakin 36 euroa. Sinne vaan tutustumaan tyttöjen sielunmaisemaan. Valinta on vaikea... Ottaakko tyttömäinen kaksvitonen pienen lapsen äiti vai kolmevitonen elämää nähnyt ammattilainen vai jotakin siltä väliltä tai niiden ulkopuolelta.
        Parhaimman näköisillä on valtaisa vienti joten niihin ei kannata välttämättä haaskata aikaansa.


    • sosiaalitäti

      Jos eukkoa meinaat suomeen tuoda, pitäisi tulotasosi olla ainakin 2500 euroa/kk, jotta emme saisi taas yhtä sosiaalipummia muiden thaimaan ihmeiden lisäksi sinä tietenkin.

    • Kelasta

      Kela ei sponsoroi. Kela maksaa työmarkkinatukea tai peruspäivärahaa vain rajallisen ajanjakson. Miten hoidat vuokrat poissaollessasi vai meinaatko luopua asunnostasi? Asumistukea ei saa pitkään reissussa oloon. Alivuokralaisen hankkiminen tukikämppään ei ole laillista mutta se on mahdollista.

      Jos kuuluit ammattiliittoon niin ammattiliittojen ansiopäivärahaa ei maksa Kela vaan ammattiliitot.

      Eläkkeitä ei maksa myöskään Kela vaan eläkeyhtiö jossa viimeiseksi olit vakuutettuna.

      Eli trollilta Seppo Kalevi nyt haiskahdat... Et tunne Kelan toimintaa.

      Jos käyt siellä Pattayalla tuhlaamassa säästösi ja Kela- korvauksesi ja putoat korvausten piiristä koska et käy ilmoittautumassa työkkärissä niin minne meinasit mennä nukkumaan sitten kun sieltä Pattayalta palajat Suomehen?

      Ja se 1200 euroa ei riitä sinun menopaluuhun plus thainaisen lennättämiseen Suomeen. SIihen tarvitaan joku satanen lisää sillä yksisuuntainen lento Bangkokista Helsinkiin ei irtoa alle seitsemän-kahdeksansadan ellet lennätä häntä kahden pompun kautta.

      Naisen viisumikin ja siihen liittyvät paperityöt maksaa ja sitä varten sinun pitää todistaa varallisuutesi (tililläsi pitää olla joitakin tuhansia euroja rahaa) että sinulla on varaa elättää kyseinen nainen vieraanasi Suomessa, veneen alla?

      Huima jätkä olet jos olet tosissasi.

    • Seppo Kalevi

      Muutaman kuukauden ajattelin syksyllä Thaimaasa oleskella. En ole pysyvästi muuttamassa eikä tarkoitus ole Suomen vuokra-asunnosta tai tuista luopua. Osa asioista on uutta, sen takia niitä kyselenkin. Nyt lennot ja majoitus on varattu. Kiitos asiallisille vastaajille.

      • Pattajalla asuva

        Seppo Kalevi.. Nyt ihan oikeasti herätys. Ymmärrän kyllä että palosi on kova Pattayalle.

        Mieti nyt kuitenkin paria seikkaa. Jos meinaat 400e kuukaudessa syödä, juoda ja naida niin unohda koko homma. Tai, voithan sinne mennä mutta aika tiukoille vetää joudut päivästä 1 lähtien jo miettimään mitä ostat ja paljon maksat. SITÄ RAHAA IHAN OIKEASTI MENEE ENEMMÄN KUIN SINÄ TÄLLÄHETKELLÄ SIINÄ NÄPPIKSESI ÄÄRESSÄ KUVITTELET. Mieti myös äkkinäisiä tilanteita jos joudut maksumieheksi, sanotko vain "ei mulla ole kun tuo 18.000 bahtia tuossa" . Jää kotiin Seppo Kalevi, kerää rahaa vähän lisää ennenkuin lähdet. Se on ystävällinen neuvo vaikka ottaakin päähän lukea tällaisia 400e kuukaudessa mukaelää juttuja.


      • kurppa1

        Jos meinaa pitempään viipyä niin ei kannata hoitaa hotellia eikä mutakaan kämppää Suomesta käsin vaan paikanpäältä koska tarjontaa on.


    • kaikki saa Kelalta

      Kannattanee kysyä tuolta 65 palstalta. Sieltä saa aikuisen vastauksen.

    • Seppo Kalevi

      Aika näyttää. Lennot ja majoitus on jo varattu eli näillä mennään.

      • Pattajalla asuva

        Niinkuin seppo kalevi sanoin. Toivotan kunnenkin onnea matkallesi. Älä tule tänne kuitenkaan jälkikäteen itkemään kuinka rahat ei riittänytkään, enkä tarkoita tätä negatiivisuudella voihan se olla että riittää mutta lomaksi en tuollaista kutsuisi. Enkä myös halua törmätä baareissa ollessani kaltaisiisi pihistelijöihin jotka alkavat baarinaikkosten kanssa kinastelemaan korvausten suuruudesta. Mutta jokatapauksessa niin tai näin onnea matkallesi. Maksoin itse 2 kymppisenä oppirahani thaimaassa ollessani joten voisi ikäsi kaltaiselta herralta mikäli keski ikä on ylitetty, vähän enempi kuitenkin olettaa näkemystä helposta ja halvasta elämisestä kuin mitä tänne kirjoittelet.


      • kurppa1
        Pattajalla asuva kirjoitti:

        Niinkuin seppo kalevi sanoin. Toivotan kunnenkin onnea matkallesi. Älä tule tänne kuitenkaan jälkikäteen itkemään kuinka rahat ei riittänytkään, enkä tarkoita tätä negatiivisuudella voihan se olla että riittää mutta lomaksi en tuollaista kutsuisi. Enkä myös halua törmätä baareissa ollessani kaltaisiisi pihistelijöihin jotka alkavat baarinaikkosten kanssa kinastelemaan korvausten suuruudesta. Mutta jokatapauksessa niin tai näin onnea matkallesi. Maksoin itse 2 kymppisenä oppirahani thaimaassa ollessani joten voisi ikäsi kaltaiselta herralta mikäli keski ikä on ylitetty, vähän enempi kuitenkin olettaa näkemystä helposta ja halvasta elämisestä kuin mitä tänne kirjoittelet.

        Joo siitä ei ole kauan kun istuskelin soi 4 sukhumivitillä bangkokissa baarissa. Viereen tuli Suomalainen kundi ja rupes tinkaamaan huorilta shor timea.. kundi jankutti ett 500 batilla mut muija ei tietenkään lähtenyt..vittu et häpesin silmät päästäni jos on niin perseauki niin silloin olis parempi vaan pysyä suomessa.


    • eli elon Pattiksella

      Eläkeläisille Kela "sponsoroi" jokatalvisen Paratiisimme.

      • Unen näit

        KELA ei edelleenkään maksa muuta kuin kansaneläkettä jota saavat vain kaikkein köyhimmät. Kansaneläkkeellä ei takuulla kukaan viettele talviaan Thaimaassa.

        Oikeat eläkkeet maksaa eläkevakuutusyhtiöt jotka ovat pidättäneet sen eläkkeen työurasi aikana palkastasi sekä työnantajaltasi eläkevakuutusmaksuina.


    • Seppo Kalevi

      Noh noh...olen tätä palstaa ahkerasti lukenut ja kun naiset ovat kuulema ilmaisia ja viinan kanssa en kauhiasti läträä niin eiköhän nuo rahat riitä ja jos loppuvat kesken lainaan Makelta tai Tompalta lisää.

      • Kallista halpaa

        Naiset eivät ole missään päin maailmaa ilmaisia ellei satu joku ihmeellinen vahinko.
        Kerrankin löysin lavataksista blondin euroneidon joka ehdotti treffejä illaksi koska oli yksin reissussa. No minä poika vaihdoin äkkiä hotellini viiteen tähteen tehdäkseni tuohon "ilmaiseen" neitoon vaikutuksen ja se vei pelkästään lompakostani toistasataa euroa ylimääräistä verrattuna aiempaan murjuuni. Siihen safkat, drinkit, taksit ja kortsut päälle.

        Kerran minulle tarjottiin "ilmaista" suihinottoa motellini kujalla viskihörppyä vastaan. Oli vaan sen näköiset hampaat sillä tarjoajalla että se olisi ollut sama tunkea jortikka blenderiin.

        Romanssia jos lupailee nelikymppiselle neidolle ja osaa käyttäytyä kuin herrasmies niin sitten voi lohketa ilmaiseksikin. En ole kokeillut koska koetan pitää jotakin tasoa yllä.


      • Halpaa tavaraa

        Vai " naiset ilmaisia " Älä unta nää. Sen kalliimpaa tavaraa kun
        Pattiksella ei monessa paikassa ole tarjolla. Huonoa sitäpaisti.


      • kaikkea löytyy
        Halpaa tavaraa kirjoitti:

        Vai " naiset ilmaisia " Älä unta nää. Sen kalliimpaa tavaraa kun
        Pattiksella ei monessa paikassa ole tarjolla. Huonoa sitäpaisti.

        No jos pyörit siellä itäpattayan laidoilla taskussasi 500 bahtia iltabudjettina niin siinä tapauksessa väitteesi pitää paikkansa. Parhaimman näköiset daamit goukkareissa eivät vielä edes hymyile 500:lla bahtilla.

        Kun jaksaa suht selvinpäin kierrellä beer-bareja sopivaan aikaan eli tuossa kasin jälkeen ja bongaa sieltä tuoreen tytön niin hinta-laatu on paras. 300bahtia baariin ja 1500bahtia tytölle ja tonni drinksuihin niin kaikki on tyytyväisiä ja rahaa ei mennyt kuin kuusikymppiä.


    • maunitsio

      ilmainen on yleensä kaikkein kalleinta. yhden kaverin firma joutui saneeraukseen ilmaisen piparin takia. nyt mies on saanut asiansa järjestykseen ,mutta 10 v oli vaikeaa.

      • kallis ilmanen pipar

        Noin kävi minullekin kun sekoilin sihteerin kanssa niin työt unohtui... Ai niin mutta sihteeri sai palkkaa. Ei tosin sekoilusta kanssani mutta muusta.


    • Seppo Kalevi

      Seppo Kalevi on paikalla ja tavattavissa 22.8 alkaen

      • pattajalla asuva

        Tarkoittaako tämä nyt tosiaan sitä että tulet tänne Thaimaahan 400 eurolla? Voi jumalauta, haluan nähdä tämän tapauksen ..


    • P,si

      haista vittu.

    • Seppo Kalevi

      Nou hätä...rahaa on eli säästössä oli muikeat 1200 josta jää pelikassaan 400 ja sen jälkeen maksan kämpästä 250 per kk ja jää 400 ruokaan jne. Jos haluat nähdä, se sopii. Tarjoat rinnerin ja normaalit ruokajuomat, niin Seppo Kalevi viettää 2 h laatuaikaa kanssasi. Samaan hintaan jaan elämänkokemustani, voit kutsua minua Sepiksi illallisella

    • pöllönvahti

      Seppo Kalevi on ilmiselvästi avohoitopotilas mielenterveysongelmiensa takia.
      Ei kukaan täysijärkinen tuolla pdjetilla thaikuiissa elä.

    • Seppo Kalevi

      Juu hei vaan nimimerkki Pöllönvahti. Ei ole kovinkaan kohteliasta kutsua tuntematonta henkilöä "avohoitopotilaaksi". Se kyllä kertoo valitettavasti sinun sivistystasostasi paljon. Menetit ainutlaatuisen mahdollisuuden illallistaa Seppo Kalevin kanssa. Too bad...äläkä minusta huolehdi - pummaan kaltaisiltasi lisää rahaa, jos omat loppuvat

    • pöllönvhti

      Justiinsa. Pöllö pyytää illalliselle ja pummaa siihen rahat kutsutuilta. Too bad.

    • Vain elämää

      Tänne vaan Seppo Kalevi. Tuut klubille niin tarjoan kierroksen !

      • Kukkko4

        Kukko,, tietääääää ,,, Maailmassa on aina seikkailijoita ,toiset mennä ketkuttelevat erittäinhalvalla kyllä pärjäät ,ole erittäin tarkka , jätä se vaimo tuomatta , käytä niitä palveluja paikanpäällä ,, Vietnam pohjoisosa lomalaisen paratiisi , ei pordelli ,,,,,,,.


    • thaivaimo

      Budjetti on ihan ok jos elää niukasti. Minulla menee yleensä n. 30 e/viikko ruokaan. Lisäksi kuluu rahaa vaatteisiin, kenkiin ym. jonkin verran.

      Juopotteluun ja pimuihin saa menemään rahaa pohjattomasti ... mutta baareista ei saa hyviä vaimoja. Kunnon thaitytöt ei käy Pattayan baareissa.

      • hyvä trolli

        Yksikään thaivaimo ei kirjoita noin hyvää suomenkieltä. Kokeilepas uudelleen jollakin toisella nimimerkillä.


      • thaivaimo
        hyvä trolli kirjoitti:

        Yksikään thaivaimo ei kirjoita noin hyvää suomenkieltä. Kokeilepas uudelleen jollakin toisella nimimerkillä.

        Kiitos. Minä otan tämän nyt kohteliaisuutena.

        Me kaikki thaivaimot emme ole Pattayan baareista tai Isaanin pelloilta. Ei kaikki Suomi-miehetkään ole baareissa viihtyviä. Sitä halusin vihjata.


      • tottuus

        Mutta onkos niitä kunnollisia thaityttöjä ollenkaan? En tiedä ainakaan yhtään ainutta. Kaikki myyneet itsensä rahalla tavalla jos toisella.


    • kommentti.

      Kunnon Thai tytöt nimenomaan käyvät Pattayan baareissa mutta eivät työskentele niissä.

    • tytöt sponssanneet1

      Kela tuntuu sposoroivan Marmariksen basaarikauppiaita kaikki näyttää Suomalaista Kela korttia.

    • chonburi-asukki

      Ennustan Seppo Kaleville vaikeuksia matkassa 400euron "peliputjetilla".

      Seppo, muista nyt vielä kerran nämä kohteliaisuudet mitä tässä yritämme sinulle kirjoitella. Kannattaa aina varautua pahimpaan, sinä et ilmiselvästi ole varautunut. Tulet kokemaan kaikenlaisia yllätys kulueriä matkallasi.

      Tiedän erään suomalaisen joka tuli ensimmäistä kertaa Pattayalle, oli sellainen 40 vuotias duunari. Hän oli kysellyt kovasti että paljonko sitä rahaa pitää olla ynnä muuta, hän oli vielä tyhmempi kuin SK koska hän asui hotellissa. Noh, häntä sitten ystävänsä neuvoivat että ota nyt vähintään 1000e koska tulet ryyppäämään ja pitämään hauskaa 24/7 ja muuta. Hän sitten päätti tulla 400 eurolla, koska enempää ei ollut tilillä niin päätti lähteä sillä matkaan. Sekosi aivan täysin reissussa ja tajusi että 400 euroa oli vähän liian pieni raha, hän oli sentään vain 2 viikkoa matkassa ja rahat loppui ja lainaaminen alkoi.

      SK, tämän ei ole tarkoitus provosoida, mutta jos ihmiset eivät pärjää pattayalla hauskanpidossa edes 2 hikistä viikkoa ensimmäisellä reissullaan 400 eurolla, niin miten sinä ensikertalainen kuvittelet pärjääväsi siellä kiusausten keskellä 400 eurolla kokonaisen kuukauden? Eli 100e viikko? Aika järjetön kaveri olet SK.

      Toivottavasti ketjun aloitus oli vain provo, mutta jos on totta, niin kauhistelen jo valmiiksi sepon kohtaloa joutua pennittömäksi kaduille.

    • Seppo Kalevi

      Noh nooh, 2 viikon sukka-sandaali turistilla toki raha polttaa taskussa. Seppo Kalevi on eri kalibeerin mies. Sepi tulee Bangkokin kautta ja ottaa tuntumaa Soi Cowboylla menoon ja meininkiin

    • 28x...

      Tonnin kun varaa käyttörahaa / vko niin sillä pärjää kun siististi elelee. Itse olen kolmen viikon matkalle varannut 5 tonnia. Joskus on mennyt kaikki, toisinaan on tonni jäänyt. Enkä nyt kauhian isoja kelloja sillä ole vielä soittanut, pieniä tosin.

      Bangkokissa jos aikoo hieman hurvitella muutaman päivän ja vetää isoa kivaa niin budjettia on nostettava tonnilla. Suosittelen Nana- hotellia 4 Sukhumvit Roadilla.
      Pelipaikkoja on vieressä hätäisille ja isot mestat tuk- tuk- matkan päässä.

      Toivotan Seppo Kaleville tietysti hauskaa matkaa; sinulla ei kyllä tule hauskaa olemaan mutta meillä matkasi seuraajilla tulee taatusti olemaan jos matkaraporttia tänne laitat.

      Reppumatkaajan tunnistaa kovettuneesta repusta koska joutuu rahanpuutteen takia heittämään rojut sinne reppuun yömajan hämärässä ypöyksin...

      • Kortit pelasti

        Minulta loppui rahat eräällä Pattiksen reissulla ja lento takaisin oli vasta kahden viikon päästä.
        Olin noihin aikoihin työtön nettipokerin semiammattilainen ja pelasin pääasiassa pikku turnauksia netissä sellaiset 12 tuntia vuorokaudessa kotomaassa. Pärjäsin erinomaisesti tuossa lajissa mutta homma on järjettömän raskasta ja stressaavaa.

        Nooh, painelin siitä sitten naama nurinpäin hedelmättömältä pankkiautomaatti-reissulta persauki takaisin500bahtin motelliini second roadin varteen (jonka olin maksanut etukäteen) ja menin katsomaan pelitilejäni olisiko sinne jonnekin jäänyt rahaa.

        Lempisaitillani oli rahaa 13 senttiä. Päätin siinä ajankuluksi pelata yhden kymmenen sentin sittarin (sit&go). Voitin sen ja seuraavaksi osallistuin 50 sentin sittariin. Voitin sen ja seuraavaksi osallistuin taalan sittariin jossa oli 30 hlöä. Voitin sen ja pidin pienen breikin.
        Tililläni oli nyt jotakin 16 taalaa.

        Illalla osallistuin kahteen isompaan turnaukseen noin vitosen sisäänostoilla. Voitin toisen ja toisessa tulin jotakin neljänneksi. Aamulla tililläni oli yli 450 taalaa. Olin aamulla niin ylikierroksilla valvomisen vuoksi etten osannut nukkua. Päätin pelata vielä yhden turnauksen joka oli sopivasti alkamassa. En muista monesko olin mutta sain siitäkin melkein 500 taalaa.

        Sitten kotiutin äkkiä rahat pankkitililleni, ja vei kaksi päivää niin rillumarei taas soi Pattayan kujilla. Pelailemalla sain pidettyä loppuun saakka hauskaa vaikka toki se pelaaminen rajoitti vapaa- aikaani jonkun verran.

        Epäilijöille tiedoksi että jokainen sana on totta. Joskus munkki käy juuri oikeaan saumaan ja eipähän tarvinnut lainailla keltään vaikka lin hölmöillyt matkakassani jo turhan varhain.


      • 28x...
        Kortit pelasti kirjoitti:

        Minulta loppui rahat eräällä Pattiksen reissulla ja lento takaisin oli vasta kahden viikon päästä.
        Olin noihin aikoihin työtön nettipokerin semiammattilainen ja pelasin pääasiassa pikku turnauksia netissä sellaiset 12 tuntia vuorokaudessa kotomaassa. Pärjäsin erinomaisesti tuossa lajissa mutta homma on järjettömän raskasta ja stressaavaa.

        Nooh, painelin siitä sitten naama nurinpäin hedelmättömältä pankkiautomaatti-reissulta persauki takaisin500bahtin motelliini second roadin varteen (jonka olin maksanut etukäteen) ja menin katsomaan pelitilejäni olisiko sinne jonnekin jäänyt rahaa.

        Lempisaitillani oli rahaa 13 senttiä. Päätin siinä ajankuluksi pelata yhden kymmenen sentin sittarin (sit&go). Voitin sen ja seuraavaksi osallistuin 50 sentin sittariin. Voitin sen ja seuraavaksi osallistuin taalan sittariin jossa oli 30 hlöä. Voitin sen ja pidin pienen breikin.
        Tililläni oli nyt jotakin 16 taalaa.

        Illalla osallistuin kahteen isompaan turnaukseen noin vitosen sisäänostoilla. Voitin toisen ja toisessa tulin jotakin neljänneksi. Aamulla tililläni oli yli 450 taalaa. Olin aamulla niin ylikierroksilla valvomisen vuoksi etten osannut nukkua. Päätin pelata vielä yhden turnauksen joka oli sopivasti alkamassa. En muista monesko olin mutta sain siitäkin melkein 500 taalaa.

        Sitten kotiutin äkkiä rahat pankkitililleni, ja vei kaksi päivää niin rillumarei taas soi Pattayan kujilla. Pelailemalla sain pidettyä loppuun saakka hauskaa vaikka toki se pelaaminen rajoitti vapaa- aikaani jonkun verran.

        Epäilijöille tiedoksi että jokainen sana on totta. Joskus munkki käy juuri oikeaan saumaan ja eipähän tarvinnut lainailla keltään vaikka lin hölmöillyt matkakassani jo turhan varhain.

        Kiitän hauskasta ja todenmakuisesta tarinasta jotka alkavat olla palstalla harvinaisia.
        Tiedän kyllä ahdistuksesi sillä Pattis on kauhein mahdollinen paikka olla pa. Mistään ei apua saa jos tili on tyhjä eikä tunne ketään paikan päällä. Pummaajiin suhtaudutaan siellä lievästi sanoen karsaasti. Tyyppiin joka on käyttövaransa hukannut ei kyllä luoteta. Onkin hienoa että sait asiasi järjestykseen.

        Itse olen kaukomatkoilla pitänyt hätävarana hieman kultaa joka on selvää rahaa.
        Ammattimatkaajat ovat ompeluttaneet nahkansa alle pari pientä timanttia jotka hädäntullen voi linkkarilla kaivaa esiin ja myydä.


      • Totuuden haju
        28x... kirjoitti:

        Kiitän hauskasta ja todenmakuisesta tarinasta jotka alkavat olla palstalla harvinaisia.
        Tiedän kyllä ahdistuksesi sillä Pattis on kauhein mahdollinen paikka olla pa. Mistään ei apua saa jos tili on tyhjä eikä tunne ketään paikan päällä. Pummaajiin suhtaudutaan siellä lievästi sanoen karsaasti. Tyyppiin joka on käyttövaransa hukannut ei kyllä luoteta. Onkin hienoa että sait asiasi järjestykseen.

        Itse olen kaukomatkoilla pitänyt hätävarana hieman kultaa joka on selvää rahaa.
        Ammattimatkaajat ovat ompeluttaneet nahkansa alle pari pientä timanttia jotka hädäntullen voi linkkarilla kaivaa esiin ja myydä.

        28 katellut madventuresia, heh.


    • soihaasiphaa

      Seppo kalevin on oltava provo. Jos tulee multa kysymään tuollainen 40-60 vuotias kelan raha luuseri vinkumaan rahaa pattayalla annan selkään niin että paska lentää.

    • Seppo Kalevi

      Seppo Kalevi on entisiä painimiehiä eli kannattaa olla varovainen tuon selkään antamisen kanssa. Olen konsultoinut Pattaya konkari Tomppaa eli perusteet on kunnossa. Tomppa tuntee Maken eli kyyllä apua löytyä jos tiukka paikka tulee. Ja jos jää ylimääräistä säästöön, lähden syyskuussa Pattayalta F1 matkalle Singaporeen

      • Pattayankovinjätkä

        Kylläpä nyt lurahti kakka housuun kun luin tämän jutun. Seppo, olen vastedes takiasi piilossa etten vahingossakaan törmää. Alkoi niin pelottamaan.


    • Tomppa B

      Seppo Kalevin swägä on niin mehu...tuttu mies ja legenda täällä päin

    • bouttinjuusto

      Joko se Kelan matkaaja on rahattomana Thaimaassa ongelmissa? Ei varmaan rassukka edes nettiin pääse kun ei ole pariakymmentä bahtia maksaa internetin käytöstä nettikahvilassa.

    • ei kyllä ole hauskaa

      pärjää sitä 500 b päivä. kojusta ruoka 2x yht 60 b. ja torilta lihis 20b. laukka pullo kaupasta 80b 2xsodaa 20b. 5 kaljaa 100b. jää vielä lavataksi rahaa voi käydä ilmapalloja etsimässä. jos löytää ilmapallopaikan on rahaa ostaa se 1 kalja ,että voi pumailla lopun iltaa. eli hyvällä tuurilla jurrit ja 500 b päivä budjetti alittuu. ps piparia ei tarvitse tolla budjetilla kokeilla. mini 500b menee akkaan.

    • Seppo Kalevi

      No worries...Seppo kalevi on ensiviikolla Thaimaassa. Ensin. Bangkosiisa ja sitten Pattayalla. Bangkoskista varasin huoneen soi 11

    • Seppo Kalevi

      Juu ja hei vaan. Sen verran täytyy sanoa että ns pellen näköiset (eli kaikki) poninhäntäpäät ja kaljut hormooni bodarit pysykää kaukana Seppo Kalevista. Sepi on rauhallinen mies, mutta ei jaksa kuunnella "poninhäntälänkytystä" kovin kauaa. Tosi on !

      • pattayalla-asuva

        Oletpas oikein varsinainen matkailija. Näen jo nyt kristallipallostani miten reissussasi tulee menemään, toivotan silti onnea matkallesi.

        Lyhyt tiivistelmä mitä tulemasi pitää reissussa näiden juttujesi perusteella:

        -Rahasi loppuvat ennenkuin uskoitkaan.
        -Pillua voit saada mutta kun maksun aika tulee, olet isoissa ongelmissa
        -Todennäköisesti joku kaljupää ja hormonihirviö vielä kaiken lisäksi vetää sinua kaakeliin noiden uhojesi perusteella
        -Pummaat muilta baareissa, joku harva ehkä tarjoaakin koska on niin höveliäällä tuulella lomansa johdosta.

        Tsemppiä Sepi!


      • Pattaya-asukki
        pattayalla-asuva kirjoitti:

        Oletpas oikein varsinainen matkailija. Näen jo nyt kristallipallostani miten reissussasi tulee menemään, toivotan silti onnea matkallesi.

        Lyhyt tiivistelmä mitä tulemasi pitää reissussa näiden juttujesi perusteella:

        -Rahasi loppuvat ennenkuin uskoitkaan.
        -Pillua voit saada mutta kun maksun aika tulee, olet isoissa ongelmissa
        -Todennäköisesti joku kaljupää ja hormonihirviö vielä kaiken lisäksi vetää sinua kaakeliin noiden uhojesi perusteella
        -Pummaat muilta baareissa, joku harva ehkä tarjoaakin koska on niin höveliäällä tuulella lomansa johdosta.

        Tsemppiä Sepi!

        Ja lisättäköön vielä se, että Sepin on oltava Trolli. Laitahan seppo kalevi matkaraporttia kun olet perillä. Mielenkiinnolla seuraamme edesottamuksiasi Thaimaassa!


      • Go Sepi Go!
        pattayalla-asuva kirjoitti:

        Oletpas oikein varsinainen matkailija. Näen jo nyt kristallipallostani miten reissussasi tulee menemään, toivotan silti onnea matkallesi.

        Lyhyt tiivistelmä mitä tulemasi pitää reissussa näiden juttujesi perusteella:

        -Rahasi loppuvat ennenkuin uskoitkaan.
        -Pillua voit saada mutta kun maksun aika tulee, olet isoissa ongelmissa
        -Todennäköisesti joku kaljupää ja hormonihirviö vielä kaiken lisäksi vetää sinua kaakeliin noiden uhojesi perusteella
        -Pummaat muilta baareissa, joku harva ehkä tarjoaakin koska on niin höveliäällä tuulella lomansa johdosta.

        Tsemppiä Sepi!

        Noinhan siinä Sepille valitettavasti käy mutta oppirahat on maksettava Sepinkin jos ei sitten trolli olekaan.

        Pattayan bodareista tulee mieleen eräs kaveri josta minulla on yhteiskuva. Olen itsekin aika isomuskelinen kaveri (110kg) josta thaikku skidit napsii rannalla kuvia kun heidän silmissään olen jättiläinen.

        Tony´s punttisalilta marssi tänä keväänä kuitenkin ulos sen kokoinen kaveri että näytin sylivauvalta hänen rinnallaan. Jenkkikundi ja ammattibodari. Äijä oli kaksimetriä ja noin 160 kiloa ja ihan silkkaa lihaa ja verisuonta. Hartiat kaksi kertaa leveämmät kuin minulla ja naama kuin King Kongilla. Oli ihan pakko saada yhteiskuva. Leppoisa sälli mutta en suosittele Seppo Kaleville mennä testaamaan painijan lahjojaan hänen kanssaan ihan ekana päivänä. 8)

        Ensi viikolla ilmeisesti saamme kuulla Sepin seikkailuista Pattiksella! Jäämme mielenkiinnolla odottamaan!


    • Tomi Juhana

      Just noin Sepi - pidä toi ! Ponnaripelleille luu kurkkuun

    • Seppo Kalevi

      Bodarit on toki isoja kavereita, mutta yleensä varsin hitaita ja kankeita. Seppo Kalevi on iso mutta nopea tolkun mies: ei rähise eikä kauheasti löträä viinaksilla. Toki typerät länkyttäjät laitetaan kuriin. Olen Nalle Ahokasta vastaan paininut aikoinaan, tuskin sieltä päivittäin paljon kovempia kaverita tulee vastan

    • muang thai dee

      Putosi T Halmekin Pattayalla kaksi pientä thaita hoiti homman. Toni itse valehteli 7 päivää lehdessä kompastuneensa hotellihuneensa kynnykseen.

    • Seppo Kalevi

      Tony kuuluikin tuohon joukkoon hitaat ja kankeat kaljupäät (HKK). Seppo Kalevilla ei ole yleensä noita tappeluongelmia kun Sepi ei rähise eikä läträä viinaksien kanssa. Vetävä ulkonäkö ja sujuva supliikki ovat myös Seppo Kalevin ominaisuuksia ja yleensä tuolla supliikilla pärjää pienempien länkyttäjien kanssa, joita ei viitsi laittaa pakettiin. Toki Komeaksikin on joskus haukuttu, mutta se on jo toinen tarina

      • Seppo. Kalevi

        Niin ainoa bodari joka herättää pelonsekaista kunnioitusta on Mouhijärven oma poika Mika Sireen. Pieni mies, mutta voimaa ja lukkopaini ja karate taustaa


      • Mielenkiinnolla-seur
        Seppo. Kalevi kirjoitti:

        Niin ainoa bodari joka herättää pelonsekaista kunnioitusta on Mouhijärven oma poika Mika Sireen. Pieni mies, mutta voimaa ja lukkopaini ja karate taustaa

        Millonkas se pelle Kalevi oikeen matkustaa sinne pattajalle?


    • Seppo Kalevi

      Nimeni on Kalevi, Seppo Kalevi. Tällä viikolla matkustan Thaimaahan, ensin Bangkokiin. Hotelli Soi 11 varrella, siitä sitten loppuviikosta Pattayalle. Laitetaan tähän nyt vielä tuntomerkkejä: 188 cm / 94 kg. Hiukset ruskeat, hieman harmaata ja hiukset vielä päässä. Just kävin parturissa eli nyt on siisti mies, tukka olikin päässyt kasvamaan. Parturi kehui George Clooneyen näköiseksi. Kun Sepi ei viinalla läträä, niin naamakaan ei ole tyyppillinen suomalaisen juopon punertava naama jossa pintaverisuonet näkyvissä, vaan nyt vielä vaalea terveen miehen komea naamataulu.

      • 18+

        Hyvä Seppoooooo. Olet hauska tyyppi näin luettuani juttujasi. Hauskaa matkaa ja näytä noille suomijuopoille hieman mallia.


      • amalkaaddi-raimo
        18+ kirjoitti:

        Hyvä Seppoooooo. Olet hauska tyyppi näin luettuani juttujasi. Hauskaa matkaa ja näytä noille suomijuopoille hieman mallia.

        Joo Seppo on teräsmies. Se vetää vaikka miinuspuoleisella kassalla koko Thaimaan sekaisin.

        En ole muuten sellaiseen henkilöön vielä törmännyt täällä. Seppo, muista edes ne neuvot mitä tällä on osa asiallinen kirjoittajakin seassa sinua neuvonut. Tulet kokemaan että se 400euroa ei riitä. Ei vain millään, en jaksa uskoa että luet raamattua iltaisin huoneessasi, koska sitä se vaatii jos meinaat tuolla hinnalla selvitä reissussa.


      • hhxh35546

        Bangkokissa on monia Soi11 nimisiä kujia


    • Seppo Kalevi

      Juu, hei vaan ! Seppo Kalevi tässä terve. Ja kiitos kysymästä, hyväähän tänne kuuluu. Kaksi ensimmäistä päivää Bangkokissa Hotelli Presidentissä Soi11 lla. En käy tarkemmin raportoimaan Bangkokin tapahtumia, mutta koska Seppo Kalevi on tolkun mies eikä pahemmin viinalla löträä, rauhallisestihan tuolla oltiin ja pääosin nähtävyyksiä ja kaupunkia katseltiin. Toki kävin lähes naapurissa olevat Nanan ja Soi Cowboyn katsastamassa. Sosiaalisena henkilönä tapasin Soi11 Old German Beer Gardenissa kaksi norjalaista kaveria ja siirryimme Pattayalle yhteisellä kuljetuksella.

      Kun tuo putjettini tuntuu osaa lukijoista häiritsevän, niin selvyyden vuoksi kerrataan hieman. Majoitus osimoilleen 11000 Baht per kk, siisti ja pieni yksiö suht uudessa Condossa. Condossa mukava uima-allas, kuntosali yms. Peliputjetti 20000 Baht per kk. Ja siis kaksi kk ollaan reisussa eli paluulento on lokakuun loppupuolella.

      Toistaiseksi ollaan pysytty hyvin putjetin raameissa. Rahaa menee normipäivänä 300-500 Baht. Aamulla teen yleensä pitkän kävelylenkin, kaupunkiin tutustumista ja siinä ohella käyn aamukahvilla, syön lounaan joka on omaan makuuni herkullista ruokaa matkanvarrelta kärryistä/kojuista. Sitten takaisin Condolle, iltäpäiväunet, uintia, kuntosalia tai mikä nyt milloinkin sattuu huvittamaan. Sitten illalla taas takaisin tutustumaan kaupunkiin. Olutta ei kauheasti tule juotua ehkä 0 – 3 isoa pulloa päivässä, ei itse asiassa vaan tee mielikään enempää, aamulla on miellyttävää herätä ilman krapulaa ja lähteä hyvin levänneenä aamukävelylle. Muutamaan suomalaiseen olen törmännyt, ihan normaali-ihmisiltä vaikuttivat…yksi toisin epäili minua Seppo Kaleviksi, en tunnustanut.

      Loppuviikosta ehkä vuorossa pelipäivä, tuossa lähistöllä on mukavan tuntuinen Beer Garden ja nättejä tyttöjä, ehkä sinne. Mitään hirveää kiirettä ei ole, pimpsaa on saatu Suomessakin säännöllisesti

    • Pattayan parooni

      Hep ! Minä tunnistin heti Sepon maanataina.

    • bissekuski

      Paljonko maksoi Hotelli President kahdelta yöltä?

      Vai että beerbareihin, sinne saatkin upotettua yhdessä illassa kuukauden peliputjettisi. Kukaan ei sinulle Pattiksella anna yhtään mitään ilmaiseksi. Joka kerran kun suusi avaat niin kukkaroasi kaivat. Pummeja ei hyvällä katsota. On eri asia jos sinulla on kavereita jotka tukevat rahallisesti, muista sitten mainita nämäkin.

      Kivaa on seurata selviytymistaisteluasi. Eikös se alkuperäinen putjettisi ollut 400 euroa sis. asumiskulut. Ootko nyt saanut rahaa lisää jostakin?

    • hannu121

      mikä siinä muka on ettei 20000 pärjäis. asunto maksettu. eri asia miten kivaa on,mutta helposti pärjää.

    • Seppo. Kalevi

      Kiitos kannustuksesta nimimerkki "bissekuski".
      Tarkkaavaiset ja muut suht selvinpäin olevat ovat aiemmista viesteistä huomanneet, että Sepillä oli 1200 E säästössä ennen matkalippujen ostoa. Siitä kun maksoin Finnairin meno-paluu lipun ja Resitentti hotellin jäi tuon 650 E per kk (asunto 250 muut 400) budjetin päälle sen verran, että 2 kk yhteisputjetti nousi hieman yli 60000 Bahtiin. Resitentti hotelli taisi maksaa luokkaa 65 E per yö.
      Älä bissekuski murehdi, Sepi on tolkun mies jolta mopo harvemmin karkaa käsistä.

    • Hukko-pukkeli

      Seppo selvennäppä nyt pari asiaa.

      Seppo kalevi kertoo itse tuossa viestissään kuinka maksoi siis siitä 1200 euron säästöstään lentoliput FINNAIRILLE ja siihen päälle vielä hotellin Bangkokista ja jäi 650 euroa. Ensinnäkin, miten helvetissä seppokalevin spede olet saanut 650euroa jäämään noiden kahden maksun jälkeen. Lennot kun ovat siellä 800-1200euron välissä (ilman tarjouksia) ja tarjouksillakin finnairin halvimmat ovat 500-700 euron välissä.

      Tai nyt itseasiassa näin voi ollakkin mikäli Seppo Kalevi tarkoitti sitä, kuinka valtaosa rahoista meni suoraan noihin kahteen asiaan ja nyt hänen pitää odotella kela rahoja se 400e /kuukaudessa jotta hän voi elää siellä ja käyttää vähiä rahojaan.

    • Seppo Kalevi

      Seppo tässä terve. Nyt kävi kuin kävikin niin että rahat pääsivät loppumaan. Onneksi Simo suomesta antoi auttavan käden ja lainasi minulle rahaa. Sovittiin maksut näet niin että kelan rahoista 5 kuukautta putkeen 80% Simolle kun pääsen täältä pois.

      Muuten Sepolla menee hyvin, syön joka päivä n. 50-100 bahtilla ja muuta en nykyisin sitten täällä teekkään, sain matkakassani römpsyteltyä jo hyvissä ajoin. Muutama kirjoittaja taisi olla oikeassa mutta minä olen Seppo ja selviän mistä vain.

    • rhanu

      hyvä sepi rehellistä puhetta. ei sun pitänytkään selvitä ilman rahaa.

    • Seppo Kalevi

      Hukko-pukkeli, pitäisikö pitää muutama palautuspäivä (viinaton). Jos lukisit ja ymmärtäisit kaikki olisi kristallinkirkasta. Rautalangasta väännattynä:Lähtötilanteessa on rahaa 1200 E ja sen lisäksi 2 x 650 E eli yhteensä koko reissun putjetti 2500 E. Siitä maksetaan Finskin lennot ja hotelli Bangokissa jää paikanpäälle Pattayalle 62000 Bahtia kahdeksi kk

    • rhanu

      eli ilman rahaa.

    • Seppo Kalevi

      Ihan vaan selvyyden vuoksi: Seppo Kalevilla kaikki hyvin ja rahat riittää ihan suunnitelmien mukaisesti. Se mitä Seppo Kalevi ei arvosta on toisen nimellä esiintyminen ja tällä viittaan 30.8.2014 10:39 lähetettyyn viestiin joka ei ole aidon ja originaalin Seppo Kalevin lähettämä. Jos nyt kysytään ja pakko arvata, niin joku juntti ja kateellinen jolta on lypsetty 2000 E lyhyellä lomalla siellä kirjoittelee. Sääliksi käy

      • iloisesti lypsetty

        Rahalla saa ja hevosella pääsee. Minäkin olen tuhlannut villeimmällä pattiksen lomalla 13 tonnia kuukaudessa mutta se ei harmittanut minua ei sitten pätkääkään koska se oli todennäköisesti elämäni paras ja hauskin kuukausi ikinä. Se ei harmittanut siitäkään syystä että 13 tonnia ei ole minulle iso raha.


      • aitothaimaanasukas

        Mitä Seppo yrität täällä jatkuvasti puolustella ja ilmoitella että rahat riittää hyvin? Ja toinen asia että mitä ihmettä sinä sieltä muka-Thaimaasta kirjottelet tälle ala-arvoiselle palstalle joka päivä? Eikö muuta tekemistä ole? No ei taatusti.

        Minä kirjoittelen tänne Pattaya palstalle kun satun asumaan täällä ja edelleenkin sääliksi käy tuota budjettiasi kun vielä kehut kuinka sillä niin ratkiriemukkaasti pärjäilee. Jos 2500 euroon maksat Finnairin lennot ja hotelit niin miten sulle muka jää 62000 bahtia pattayalle rempsutusrahaa? Eli yli 1400 euroa siitä käyttörahaa pattayalle. Puhuit juuri itsesi pussiin. Etkö syö mitään bangkokissa tai tee sielä bangkokissa mitään muuta kuin istuskelet huoneessasi?

        Toivotan mukavaa matkan jatkoa Sepolle mikäli Thaimaassa olet parasta aikaa mutta ihmettelen vain tuota budjettiasi ja laskukaavaasi.


    • 28x...

      Ok yli 400 Euroa päivässä, kertoo enemmän tyhmyydestäsi kuin mistään muusta

      • 28x...

        Kuka vit'un nilkki ilkiää käyttää nickiäni ja vielä tuollaiseen typerään yhden järjettömän ja ajatuksettoman lauseen allekirjoitukseksi. Tietysti jos toisen lauseen olisi kirjoittanut olisi paljastanut typeryytensä.

        Seppo Kalevi on nähtävästi kokenut samaa. Sillehän ei mitään voi avoimilla nimimerkeillä kirjoitettaessa. Palomuurinani on onneksi jäljittelemätön tekstinkäsittelyni jonka jäljittelijä paljastuu yli kahden lauseen.

        Minä olen sanottavani sanonut jo tähän ketjuun tuossa ylämpänä.


    • Tomi Juhana

      LOL 13000 euroa kuukaudessa ja sitten roikut vielä täällä kehuskelemassa peräkylän pojille. Oikeasti varakkaan tunnistaa siitä ettei sillä ole tarvetta kehuskella rahoillaan

      • iloisesti lypsetty

        Kehuskeluksi sitä ei ole tarkoitettu vaan ärsyttämään teitä perseaukisia kanarian ja tallinnan turisteja jotka täällä pottuilette pattayan miehille. Totuuden kertominen ei ole kehuskelua ja jos mielestäsi 13 tonnia on paljon rahaa niin olet todellakin persaukinen hemmo.
        Parhaimmillaan tienaan tuon rahan yhdessä tai kahdessa päivässä jos sattuu hyvät kaupat kohdalle. Parhaassa diilissä tienasin neljässä tunnissa 52000 euroa. Totuuskin voi satuttaa. Olen nähnyt köyhiäkin aikoja joskus, jos jotakin lohdutusta kaipaat sinne perunakellariin runkatessasi.

        Tuo 13 tonnin kuukausi sisälsi luksuskämpän, noin kymmenet isohkot bileet ja joka päivälle 1 - 3 naista.


    • Juha T Etumatka

      Vain sivistymätön moukka kehuu rahoillaan. Eli iloisesti lypsetty sopii täydellisesti Pattaya palstalle

    • Seppo Kalevi

      Mistä näitä aivonsa pilalle juoneita valittajia tulee ? Täällä niitä näkyy vähemmän, ehkä muutamaa Suomi baaria lukuunottamatta. Seppo Kalevin naisasioista on kovasti kysytty ja ymmärtäähän sen Sepi kun on ns komistus ja poikkeaa siinämielessä lähes täysin Suomi baarin tursakkeista. No, joka tapauksessa "seurustelen" tällähetkellä 36 v saksalaisen naisen kanssa. Hän on 10 päivän työmatkalla täällä, sopii minulle hyvin, olen viettänyt muutaman yön Shangrila hotelissa tämän neidin kanssa ja todenäköisesti olen myös tänään/huomenna siellä. Jos joku suomalainen sattuu olemaan samassa hotellissa, tulkaa tervehtimään olemme aamupalalla todenäköisesti 7.30-8 aikoihin. Seppo Kalevin tuntomerkit löytyy tästä samasta ketjusta. Eli aamiaishuoneen komein mies seuranaan 36 v 170 cm suht kaunis ja sporttinen blondi = BINGO olet löytänyt Seppo Kalevin

    • HÄ HÄÄ !!!

      hä hää, Kelan päätös tuli, talvi vietetään Pattiksella. Se käy kun osaa (ja on oikiat kaverit).

      Pihistämään ei mennä

    • Seppo Kalevi

      Nimimerkki "aitothaimaan asukas" kirjoittaa tänne klo 22.23 Suomen aikaa eli 02.23 Thaimaan aikaa. Toki mahdollista, mutta yllättävän vähän kirjoituksia tulee Thaimaan aamuaikaan ja yllättävän paljon Thaimaan yöaikaan ? Joku viksumpi kellonaikoja katsomalla voisi luulla, että nuo negatiiviset kommentit tulevat Suomesta, mutta Seppo Kalevi on positiivinen henkilö ja toivottaa myös aikamiespojat Korsosta ja Porvoosta mukaan keskusteluun. Lisää palautetta, mutta mielellään lukekaa aiemmat viestit ensin. Hauskanpidosta voi monia eri näkemyksiä, jonkun mielestä ainoastaan kaksi viikkoa pelti kiinni koko ajan ja vähintään 2000 Euroa käytettynä on oikeaa hauskanpitoa...Seppo Kalevilla on eri näkemys. Raha ja rahan käyttö pelkästään ei tuo onnellisuutta. Peace

      • asiantravel

        seppo kalevi puhuu asiaa, hauskaa voi pitää myös pienemmäällä budjetilla.


      • aitothaimaanasukas

        Seppo. Asustelen thaimaassa ja vietän säännöllisen epäsäännöllistä vuorokausirytmiä. Jos yhtään Thaimaan yössä olet ollut, tiedät että bileet jatkuvat aamun pikkutunneille asti, ja myönnettäköön että muutama sangsom sekä chang oli tullut nautittua. Ihmettelin vain laskukaavaasi kun puhuit itsesi pussiin, tai sitten olet saanut lennot jollain ihmeellisillä kela-alennuksillasi.


      • aitothaimaanasukas
        aitothaimaanasukas kirjoitti:

        Seppo. Asustelen thaimaassa ja vietän säännöllisen epäsäännöllistä vuorokausirytmiä. Jos yhtään Thaimaan yössä olet ollut, tiedät että bileet jatkuvat aamun pikkutunneille asti, ja myönnettäköön että muutama sangsom sekä chang oli tullut nautittua. Ihmettelin vain laskukaavaasi kun puhuit itsesi pussiin, tai sitten olet saanut lennot jollain ihmeellisillä kela-alennuksillasi.

        Tarkoitus ei silti ole SK sinua lynkata. Toiset viettävät lomansa erilailla kuin toiset. Ja toiset vain asuvat täällä.

        Haluan vain varmistaa vielä että olet todella SK ja Thaimaassa. Millä kulkuneuvolla lähdit suvarnabhumin lentokentältä, ja paljonko maksoit.

        Ja yksi kysymys vielä. Sen ymmärrän että meistä jotkut Thaimaassa asuvat kirjoittelevat tänne kun sitä aikaa on yllinkyllin. Mutta ihmettelen miksi Erikalibeeri Seppo kirjoittelee tälle palstalle Thaimaan lomaltaan? Selvennäppä asiaa hieman.

        Hauskaa lomanjatkoa S-kaleville.


    • Seppo. Kalevi

      Uskokoon ken tahtoo, mutta vastaataan nyt kuitenkin. Tulin lentokentältä Bangkokkiin junalla taisi olla 90 Bahtia kaupunkialueelle, siitä vaihdolla noin 5-6 pysäkin väliä Nanan BTS. asemalle, loput 300 m kävellen. Kuten aiemmin taisin mainita Bangkokista Pattayalle kimppataksilla 1200 Baht - oma osuuteni 400 Baht. Pattyalla niukalla putjetilla ja suht pienellä läträyksellä jää yllättävän paljon aikaa kaikenlaiseen jopa netissä surffailuun. Mutta, nyt illanviettoon "asiakkaana" ilmaiselle saksalaisen yrityksen tarjoamalle buffa-illaliselle ja siitä resorttiin n. 5-6 km keskustasta. Epäileväiset, uskokaa, niin teihin uskotaan. Peace and love

    • Matkailija5000

      Seppo Kalevi. Ihan vain tällaisena esimerkkinä haluaisin sanoa että lähden tästä finnairin koneeseen tasan 2 päivän kuluttua ja lennän Bangkokiin. Rahaa on taskussa useampi tonni euroja seteleinä ja tililtä löytyy tarvittaessa lisää.

      Veikkaan että tulen viettämään laadukkaampaa 4 kuukautta kuin SK 2 kuukauttaan. Mutta rahahan ei ole mittari, vai onko?

    • Hanski Porvoo

      Seppo Kalevin budetilla pärjää kohtuu hyvin Pattayalla!
      Ei ole mitään järkeä joka päivä olutta tai kirkasta viinaa läträtä!
      Joka päivälle suunnittelee jonkin kohteen jossa käy ja vuora mopolla
      liikkuminen on helppoa ja edullista 3000 bathilla saa mopon kuukaudeksi.
      Lavataksilla 10 bathia reitti ja Sukhumvithillä pääsee noin 10 baht / 10km !
      Tsemppiä SK

      • kurppa1

        JOs haluaa halvalla pärjätä Thaimaassa niin silloin kannatta jättää Bangkokin ja Pattayan väliin. Muualla Thaimaassa maksat vaan noin 1/5 oasan mitä Pattayalla maksat ja jossain vielä vähemmän. Sanoisin jopa et on suorastaan vaikeeta saade 400€ enempää menemään ruokaan ja juomaan kk kohti.


    • Seppo Kalevi

      Kiitos kannutustuksesta ja ehdottomasti lisää palautetta toivotaan, mutta… voi, voi kun se lukemisen ymmärtäminen olisi niin tärkeää.
      En osaa kadehtia ketään joka käyttää Pattayan lomallaan 3000 tai 13000 Euroa tms . Jos se tuntuu hyvältä, hienoa ja nauttikaa lomastanne.

      Seppo Kalevin tilanne on erilainen. Olen suht hyvin koulutettu 44 vuotias mies, mutta jouduin sairauden ja siitä johtuneen domino-efektin takia ns. downshiftaamaan elämäni täydellisesti noin neljä vuotta sitten. Aluksi vaikeaa, mutta nyt lähinnä vapauttavaa. Yritän nauttia jokaisesta päivästä ja olen onnellinen siitä että ylipäätänsä olen hengissä. Teen pitkiä kävelylenkkejä, luen paljon ja elän hyvin yksinkertaista elämää vakiorutiineilla sekä Suomessa että Pattayalla. Ehkä jonain päivänä palaan työelämään, saa nähdä. Maksutonta naisseuraa Seppo Kalevilla ei ole koskaan ollut vaikeaa saada, ei Suomessa eikä näköjään Pattayallakaan. Toki lyhyt lomaromanssi saksalaisen rouvan kanssa hieman muuttaa arkirutiineja. Ja samalla vastaus kysymykseen siitä miten Seppo Kalevilla on varaa asua Shangrilassa: Ei olekkaan varaa asua – hotellihuoneen maksava rouva on työmatkalla ja asuu hotellissa ja työnantajansa maksaa huoneen. En tiedä joutuuko maksamaan extraa 2 henkilön aamupalasta. Vakitusemmin Seppo Kalevi asuu edelleen samassa 11000 Bahtin pienessä Condo yksiössä ja käy vain kylässä Shangrilassa. Olen toki kertonut downshiftaukseni tälle rouvalle ja ilmeisesti ei haittaa, ehkä valinta aiheuttaa enemmänkin kiinnostusta.

      Ja jos nyt putjetteja verrataan, niin toki vaikkapa keskimäärinen Maken Hotellin asukas saa varmaan menemään päivässä 5000-10000 Bahtia enemmän lähinnä esim. viinaan, lauluun ja oppaisiin. Ja kuukaudessa tuo tekee varmaan 100000-200000 Bahtia enemmän. Nyt tulee se vaikeasti ymmärrettävä osa: Vaikka Seppo Kalevilla olisi ns. piikki auki Suomi Baarissa tai 28x… maksamassa baarissa tms, tuo raha jäisi suurelta osin käyttämättä. Mieluummin herään virkeänä aamulla ja lähden auringonnousun aikoihin aamulenkille / aamukahville. Love and Peace !

      Downshiftauksesta voi lukea esim.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Downshifting

    • Säälijäristo

      Okei Okei Seppo Kalevi.

      Nythän tässä on kysymyksenä sitten se, että miten sinä nyt ihan tosta noin asutkin sekä thaimaassa että suomessa, onko ensimmäinen thaimaa matkasi asumista thaimaassa? Tämähän oli ensimmäinen Thaimaan matkasi ja olet pohjolassa jo sopivasti ilmojen viilentyessä. taitaa paska tulla punttiin kun suomeen palailet, meinaa kelarahoista saat taas vuoden odotella että pääset rehupuntti sinne.

      Sulla on mennyt seppo vähän nyt termit sekaisin, olet 2 kuukauden turisti, et expatti. Tiedätkö mikä on expat?

    • Seppo Kalevi

      Kyllä, 2 kk turisti ja vieläpä ensimmäistä kertaa Thaimaassa

      • säälijäristo

        Niin juuri, kun ylempänä kehuskelet nyt kovasti asuvasi sekä thaimaassa että suomessa. 2 kuukauden turistimatkaasi ei asumiseksi Thaimaassa lueta.

        Joten termistö oikeaan käyttöön, kuten jo korjasitkin viimeisimmässä viestissäsi. Ei muuta, vietä hauska loppuloma penniä venyttäen.


    • Seppo Kalevi

      Huomenta. En tiedä onko Seppo Kalevi taas kuvitellut vai oliko se unta, mutta varasin eilen lennot Singaporeen F1 kisoja edeltävälle viikolle. Ihan kiva, pääsen kisoja katsomaan työmatkalla olevan tyttöystävän avecina. Ohjelmassa näyttää olevan mm. dinner sunnuntaina Grandstand katsomon Paddock Clubilla klo 19 alkaen. Lupaan 2000 Bahtia ensimmäiselle, joka tulee Clubille Seppo Kalevia sinne tervehtimään. Ja, kyllä rahoitus Singaporen matkalle järjestyi ns. firaabelihommilla joita tein-teen Pattayalla eli ei sisälly tuohon alkuperäiseen kk putjettiin.

      • Turistipoliisipattis

        Kannattaa seppo muistaa että sillä Turistiviisumileimallasi et saa töitä tehdä Thaimaassa. Ja vielä vähemmän mistään sivutöistä pattayalla turistina kannattaa tällä foorumilla kehuskella.


    • Ferrari Torsti

      Hyvä Sepi. Yritän päästä klubille, mulla nimittäin myös 3 päivän grandstand liput

    • 28x...

      Ainapa menee hullummaksi Seppo Kalevin aitajuoksu. Pari aitaa alussa selvitti, sitten tuli hipaisu ja nyt on jo pari aitaa kaatunut. Ennen maaliin tuloa tulee tapahtumaan totaaliromahdus; aitaan törmääminen ja kisan keskeytys loukkaantumisen takia. Siis henkisen.

      Nyt on siis SK:lla töitä järjestynyt Pattiksella tuosta vain naks; millä ajalla olet niitä ehtinyt tekemään? Firabelihommia; hih, sanon minä.
      Jälleen ilmestyi uusi varakas tyttöystävä nurkan takaa joka maksaa aivan mitä tahansa että saa Sepon avecikseen.

      Nyt Seppo ei enää tarvitse rahaa eikä ujostele esiintymistään. Maken baariin ei uskaltanut tulla tunnistamisen pelossa mutta nyt paljastaa ja näyttää itsensä ja jopa maksaa siitä. Minne rahapula katosi? Jännää kuin 7- lehdessä.

      • taimaassa-asuva

        Eiköhän tämä ole jo moneen kertaa todistettu että Sepon tarina ei ole ihan aukoton. En epäile etteikö SK olisi Thaimaassa mutta jos tarinat ovat lähellekkään tosia niin aikamoinen stoppi tulee reissun kanssa vielä eteen. SIllä kun ne Sepon rahat tulevat loppumaan.


    • sepesusia

      Mä en kyllä enää jaksa tota sepon pas'kaa.
      Sitä vois olla mukava seurata jos olis ripeeksikään totta mutku ei oo.
      Haistakoon huilu koko jätkä. Oli tietusti kiva seurata kun kundi lähtee olemattomalla butjetilla mutta olis ollu tosi kivaa jos se olis ollut totta.

    • Seppo Kalevi

      Hallo zusammen! Ja kiitos taas runsaasta palautteesta. Voi, voi, kun se lukemisen ymmärtäminen olisi hyödyllistä. Herra 28x… lle voin todeta, että tyttöystäväni on edelleen sama. Tiedän että sinusta 28x… tuntuu uskomattomalta, että saksalainen nainen voi matkustaa Aasiassa työnsä puolesta. Taitaa olla turha selittää , mutta hän (eli edelleen sama tyttöystävä) on suht ison saksalaisen yrityksen palveluksessa, työnkuvana APAC alueen myynti- ja markkinointitehtävät. Tällä viikolla User Group tyyppinen asiakasseminaari South East Asia asiakkaille Pattayalla. Singaporessa sama yritys ja henkilöt tapaavat asiakkaitaan ja vievät tietysti katsomaan F1 kisaa. Marraskuussa ovat käymässä Jakartassa jne

      Maken Hotellin 2000 Bahtia…luuletko 28x… tosiaan, että menen hotellille huhuilemaan ”kenellä on Seppo Kaleville 2000 ? oletko se sinä ? vai sinä ? jne” ihan vaan koska joku täysin satunnainen, kerran samalla nimimerkillä kirjoittava Kake tai Veksi tms. niin ehdottaa. Kaikkein vaikein asia tajuta lienee se, että Seppo Kalevilta ei puutu 2000 Bahtia. Budjetti on niukka, mutta riittävä. Kuten jo aiemmin sanoin rahaa ei juuri enempää menisi vaikka sitä olisi käytössä. Askeettinen elämä on puhdistava kokemus, kokeilkaa joskus.

      ns. firaabeli hommistakin taisin kertoa aiemmin. Sama norjalaistuttavuus, josta olen aikaisemminkin maininnut, tarjosi pientä konsultaatiotehtävää kuultuaan Seppo Kalevin entisestä elämästä. Ja tokihan Seppo Kalevi uutta ystäväänsä auttaa. Eli kaksi tai kolme kärpästä yhdellä iskulla: passin 30 vrk leima, Singapore jne.

      Pass auf dich auf !

      • teppo kaaleppi

        Hyvä Seppo Kalevi. Noi alkoholisoituneet kundit on sulle vaan kateellisia, kun luulevat että Pattaya on vain heidänlaisia varten. Taskussa paljon rahaa ja toisessa taskussa pullo viunaa ja hepinnostattajaainetta. Tosi säälittävää, että pitää niistä vielä julkisesti toitottaa. Hra 28x säälittävä vanha pukki.


      • maunitsio
        teppo kaaleppi kirjoitti:

        Hyvä Seppo Kalevi. Noi alkoholisoituneet kundit on sulle vaan kateellisia, kun luulevat että Pattaya on vain heidänlaisia varten. Taskussa paljon rahaa ja toisessa taskussa pullo viunaa ja hepinnostattajaainetta. Tosi säälittävää, että pitää niistä vielä julkisesti toitottaa. Hra 28x säälittävä vanha pukki.

        Uskotko sä näihin tarinoihin.


    • Toiminta tonni

      En usko 28x tarinoihin

      • maunitsio

        28x jututhan on ihan normaalia pattaya meininkiä. Vaikea uskoa jonkun löytävän pattayalta saksalaisen rikkaan akan. Bangkokista vois periaatteessa löytää , mutta pattikselta.kaikkihan on mahdollista ei uskottavaa. 28x jutuissa ei taas ole mitään erikoista. Tai on erikoisen hauskaa kaverilla reissuillansa, mutta ei muuten.


      • teppo kaaleppi
        maunitsio kirjoitti:

        28x jututhan on ihan normaalia pattaya meininkiä. Vaikea uskoa jonkun löytävän pattayalta saksalaisen rikkaan akan. Bangkokista vois periaatteessa löytää , mutta pattikselta.kaikkihan on mahdollista ei uskottavaa. 28x jutuissa ei taas ole mitään erikoista. Tai on erikoisen hauskaa kaverilla reissuillansa, mutta ei muuten.

        Onhan Pattaylla muitakin lomalaisia ja ihmisiä kuin höyrypäissään sekoilevia suomijannuja huorineen, eikö? Sulle varmaan 28x:n jutut on normaalia Pattaya meininkiä, koska elät ehkä samalla tavalla ja komppaat hänen tyyliään viettää lomaansa. Onhan se sellaisille vaikea ymmärtää, että joku voi löytää saksalaisen rikkaan akan.

        Mutta eihän toi Seppo K. puhunut yhtään mitään mistään rikkaasta saksalaiseukosta, vaan saksalaisnaisesta, joka on siellä työmatkalla. Ja mitä sitten jos olisikin rikas, niin mitäpä se sinulle kuuluu ja kenellekkään muulle palstan runkkarille. Olette vaan niin pirun kateellisia, jos joku on tavannut edes yhtään fiksumman naisen kuin teidän ruskeapeppuisia huoranalkuja jossain kälyisessä hotellihuoneessa.

        Onhan ne hauskoja noi 28x :n jutut, ainoastaan siinä mielessä, että äijä on vanha paska jolla kulli ei seiso kuin apuvälineillä ja mies vielä viitsii niistä kehuskella. Onhan siinä jonninlaista hupia itse kullekkin lukijalle.


    • 28x...

      Heil heil vaan Seppo Kalevi!

      Persaukinen ukkeli se siellä luettelee Apac- alueen myynti- ja markkinointitehtävistä, User Group tyyppisestä asiakasseminaarista South East Asia- tyypeille; Singaporea sekä F 1 kisaa tulee aivan lonkalta puolihuolimattomasti.
      Tietysti vievät Sinut sinne Jakartaan myös ilmaiseksi vastuttamattomaan charmiisi ihastuneina. Onkos Sinulla nyt varmasti riittävän edustavia asukokonaisuuksia vaativiin tilaisuuksiin joihin sinua viedään. Singha- paita ei käyne?
      Uskoisin että olet varustautunut matkalle rennoin helleasuin vai odotitko että puvuille, kauluspaidoille, mustille sukille ja nauhakengille löytyisi käyttöä?
      Vai odotteletko kulman takana ystäviäsi kun ovat kokouksissa. Sieltä sitten ryntäävät resupekan halittavaksi ja kysyvät että oliks' sulla tylsää? Voi raukkaa, mennään syömään; minä tarjoan!

      Pientä konsultaatiotyötä järjestyi tuosta vain satunnaiselta norjalaiselta johon törmäsi Bangkokissa. Eikös tuo työ nyt kärsi matkusteluista?

      Matkasi alkaakin olla jo liituraitapukuherran bisnesmatkatarinaa, ainakin hyvin kaukana suunnittelemastasi vaatimattomuudesta.
      Tuota vauhtia päädyt vielä Australiaan kansanedustajaksi koska kaikki sinut tapaavat ovat välittömästi tarjoamaan sinulle mitä tahansa ulkomaanmatkoineen.
      Todellakin ennenkuulumatonta mutta anna vain tulla päivitystä kyllä ne kaikki luetaan. Onkin päivän piristys aina odottaa raporttiasi. Jätä nyt se minun torumiseni vähemmälle tuskin siitä nyt hyötyä on. Itsehän tämän aloitit, kai osasit nyt keskusteluun varautua?

      Hei, juttele sinä vaan,
      kyllä sua uskotaan.
      Kaikki mitä valeheksi vannotkin
      niin kaikki ne me uskotaan...

    • Ilmari 72

      Seppo Kaleville stemppiä, olen itse lähes aina säästö budjetilla Pattayalla.
      Parhaat matkat olen tehnyt selvin päin ilman krapulaa ja ympärillä olevaa
      kännisten örinää! MuutamiaSuomi baari yrittäjiä vituttaa suunnatomasti kun tilaan vain soodavettä illan mittaan! Pattayan soi7 baarin pitäjä huusi vielä perääri ettei
      tarvitse toista kertaa vettä hänen baariinsa juomaan.
      Sääliksi käy näitä suomalaisia pulivevareita, joita suomi baarien pitäjät törkeästi
      vedättävät känni örvelössä. Toki fiksujakin Suomi baarien pitäjiä Pattajalta löytyy!

      • jannu444

        Eiku kaikkien pitää elää samaan malliin kuin örveltävä 28x. Kaikki mitä tienataan niin tuhlataan thaimaan hatariin huorien persuksiin, sit on hienoo ja kiva kertoo kavereille mihin rahat menivät....ja taas persaukisena melkein vuoden töissä ja taas törsäämämään rahansa sinne....Todella kadehdittavaa.


    • Seppo Kalevi

      Kiitos 28x...lle rakentavasta palautteesta. Singha paidan korvaaminen kauluspaidalla on toki kova haaste. Yritän selvitä siitä. Kuten tiedätkin liituraitapukua tai edes puvun takkia näköjään harvemmin käytetään täälläpäin businesstapaamisissa (joihin en toki edes ole osallistunut). Olen ollut muutamassa dinnerbuffetissa, pukukoodina "smart casual"

      • Reino Olavi

        Juu ja Nissen pubissa Lahdessa vieraili Merkel ja Obama tuossa toissa päivänä ja kun Obaman vaimo näki minut siinä kulmalla kusella niin halusi minut välttämättä mukaansa erilaisiin seminaareihin ja buffet- paikkoihin.

        Nyt olemme katsomassa yksityistilaisuudessa Cirque de Soleilin esitystä London hallissa ja sen jälkeen mennään syömään paikalliseen tavernaan ja pukukoodina on rennosti sarkahousut ja T-paita koska täällä on nyt 39 lämmintä. Rouva Obama osaa kohtalaisen hyvää englantia joten tulemme hyvin toimeen sillä minä luin kuusi vuotta Norjaa silloin kun olin hävittäjälentäjänä Papua - Uusi Guineassa.

        Kohta minua heitellään ilmaan ja kukitetaan.


    • Seppo Kalevi

      Kiitos Reino Olavi hauskasta tarinastasi. Nauratti.
      28x...käyhän ensi kerran räätälillä tai osta paita , tarjontaa näyttää olevan siinä 200-300 m liikkuma-alueellasi yllin kyllin.

      • Kotijoki

        Minä teetän puvun n. 3-4 tuhatta paateroo jos tulee äkkinäinen tarve. Ei herrasmies voi joka paikkaan mennä shortseissa.


    • 28x...

      Reino Olavin todenmakuinen kertomus on päivän paras! Kiitos!

      Kiitoksia myös Seppo Kaleville raportoinnista joka nyt jäi kuitenkin sisällöltään vaatimattomaksi.

      Minun kulkusäteeni onkin usein päivittäin max tuo 300 m. Se on kuitenkin kauhian iso alue. Kiinnostunut voisi laskea montako anniskelu- hieronta tai ms. paikkaa alueelle on tungettu. Myöskin oppaiden määrä on tuolla pläntillä maailman suurimpia.

      Minulla kun ei niitä business- tapaamisia siellä oikeastaan ole ollut niin pukukoodini on yleensä reisitaskushortsit, Singha- paita ja läpyskät. Parissa kuvassa örvellän vielä musta villapipo päässä, joka on tyylikäs ja kerää neitosten ihastuneet huomiot. Olen huomannut että näin pukeutuneena minulla käy valtavan hyvä viuhka naismaailmassa. Paha vain etteivät ne mulle mitään koskaan tarjoa.

      • maunitsio

        mulla olis noita tarinoita missä opas on maksanut mitä erinlaisimpia juttuja. en vaan ole viitsinyt laittaa. kateellisten armeijan hyökkäyksen pelossa olen pitänyt suuni kiinni.


      • 28x...
        maunitsio kirjoitti:

        mulla olis noita tarinoita missä opas on maksanut mitä erinlaisimpia juttuja. en vaan ole viitsinyt laittaa. kateellisten armeijan hyökkäyksen pelossa olen pitänyt suuni kiinni.

        Älä sinä maunitsio turhaan ujostele! Minuakin on palstalla lyöty ja lyödään kuin vierasta sikaa mutta ne aiheuttavat vain sen että naamani on aivan korvissa niitä lukiessani.
        Olisihan onnetonta että suurella vaivalla kirjoittamani hienot ja upeat matkailutarinat jäisivät täysin huomioitta.

        Syy miksi likkaset eivät mitään mulle tarjoa on siinä että harrastan Pattayalla laupeudentyötä ja valikoin seurakseni useinkin sellaisen köyhän tyttöraasun jonka äiti ja isä ovat joutuneet juurikin sairaalaan ja sisko on ajanut moottoripyöräkolarin sekä talo maalla on palanut. Kyllähän nämä surkeat tarinat herättävät jalossa luonteessani palavan auttamishalun.

        Tyttöraukalla ei sitten ole oikein vaihtovaatteitakaan että halpamarketista sitten käymme ostamassa vähän kalsareita ja t- paitaa. Jos aamulla on rantapäivä joudun vielä ostamaan bikinit sekä ruokkimaan laihaa raukkaa...


    • Isaanin avustaja

      Kyllä nyt aloin epäillä 28X...:n juttuja, voiko olla totta, että ei ole menehtyneitä ja sairastuneita vesipuhveleita joutunut aveceilleen, hieman avustamaan. Vai onko minulle sitten sattunut kaikki nämä Isaanin maanviljelijöiden kauniit neitoset?
      Aina on apua pyydetty puhvelien hyväksi ja toki sitä on joutunut antamaankin, kaikin tavoin. Kerrankin tälläisen sairaan puhvelin omistavan perheen siskokin tuli apua anomaan ja aamuun asti pohdimme syvällisesti kaikki kolme erilaisia avustusmahdollisuuksia, mutta se onkin jo toinen juttu, se.

    • nyt rokkaa

      Viikolla tuli eläkepaperit, nyt vaan halpaa condoa etsimään ja Pattayalle.
      Ei kelarahoilla Pattayalla eletä, liikaa houkutuksia.

    • Patilan Ossi

      Samaa mieltä olen minä myös, tunnettuna sairaiden puhvelien avustajana. Niitä sairaita puhveleita riittää kyllä autettavaksi, omistajien tyttäriä Pattiksen baarit pullollaan. Lisäksi liitereiden korjauksia ovat tarjonneet, kuulemma puhveleiden toiveesta.

      Puhvelithan ovat olleet olennainen osa Pattiksen baarikulttuuria jo kymmenet vuodet.
      Tosin täytynee myöntää, että nykyelintaso on olennaisesti vähentänyt tätä sairastuneille eläimille avun anomista. Valitttaen on todettava, että vanha kulttuuri onkin katoamassa ja enenevässä määrin halutaankin pikku avustusta juuri hajonneeseen traktoriin.

    • 28x...

      Huomenta vaan kaikille! Onkin hienoa että me avustustyöntekijät olemme näin päässeet kokoontumaan sanoisinko saman katon alle.

      Asiaa tuntematon ei ymmärrä kuinka hyvän mielen ja pakahduttavan onnentunteen saavuttaa kun avustuskohteeseen hieman ropojaan laittaa.

      Kohde voi olla aivan mikä hyvänsä, parhaan kohteen löytääkin yleensä Pattiksen baaritytön kertomana. Tällöin myös sijoitettu summa menee suoraan avustuskohteeseen ilman välikäsiä.

      Ossi tuossa mainitsikin traktorin, tuon perinteisen avustuskohteen, siitä tarina.

      Ystäväni meni thaitytön kanssa virallisesti avioon 90- luvulla. Tyttö oli maalta kotoisin. Soitteli tietenkin kotiinsa päivittäin ja hieman rahaa lähettivät viikoittain.
      Sitten tuli puhe että tarvitsevat trktorin pikku maatilkulleen. Kaverihan sitten sellaisen rahoitti. Kun sitten talvella menivät likan kotitalolle niin traktoria ei ollut missään. Rahat olivat menneet kaikenlaisiin sairaalakuluihin kun oli yllättäviä tauteja perheeseen iskenyt. Yhtä kaikki; hyvään tarkoitukseen menivät.

      • Polliisikissa

        Eräällä Pattayan suomalaisella oli poliisinainen tyttöystävänä. Tyttö valitteli ettei hänellä ole varaa ostaa itselleen asetta. Thaimaassa poliisit ostaa itse aseensa ja saavat sitten palkankorotuksen kun se on hommattu.

        Kaveri antoi hänelle muistaakseni 50000 bahtia aseen käsirahaan. Noh, outo sairaus iski tähän tytteliin ja rahat meni lääkärikuluihin. Vonkasi kaverilta vielä 25000 bahtia lisää ja hukkasi nekin. Kaveri pisti suhteen poikki ja vaati rahoja takaisin niin polliisimisukka lähetti hänelle kännykkään kuvan puolikkaasta miehestä kadulla ja kirjoitti saatteeksi: "Thaimaassa voi sattua kaikenlaista"


      • höpö höpö
        Polliisikissa kirjoitti:

        Eräällä Pattayan suomalaisella oli poliisinainen tyttöystävänä. Tyttö valitteli ettei hänellä ole varaa ostaa itselleen asetta. Thaimaassa poliisit ostaa itse aseensa ja saavat sitten palkankorotuksen kun se on hommattu.

        Kaveri antoi hänelle muistaakseni 50000 bahtia aseen käsirahaan. Noh, outo sairaus iski tähän tytteliin ja rahat meni lääkärikuluihin. Vonkasi kaverilta vielä 25000 bahtia lisää ja hukkasi nekin. Kaveri pisti suhteen poikki ja vaati rahoja takaisin niin polliisimisukka lähetti hänelle kännykkään kuvan puolikkaasta miehestä kadulla ja kirjoitti saatteeksi: "Thaimaassa voi sattua kaikenlaista"

        höpö höö


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe