Amiksen alku jännittää

vainkiusattu

olen aloittamassa merkonomin koulutusta Helsingissä ja jännittää ihan mielettömästi. Joka päivä bussilla kouluun, en tunne koulusta ketään.. Olin koko yläasteen kiusattuna, joten nyt saa sitten jännittää tuleeko täys kusipää luokka joka kiusaa koko ajan... Olen menossa kaksoistutkintoa siis!

10

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+1=4

      homo

    • shuu

      Ajattele sitä uutena alkuna. Mahikset että törmäisit siellä joihinkin edellisistä luokkatovereista ovat melko minimaaliset.

      • vainkiusattu

        Kouluun ei päässyt kukaan entisistä luokkakavereistani ja tässä pelottaa se että en tunne ketään sieltä!


    • shuu

      Kyllä se siitä. Itseänikin jännitti aikoinaan kun amiksessa aloittelin.

      Eikä sitä nyt mikään pakko ole heti ensimmäisenä päivänä kavereita hakea, vaikka ei pienestä sosiaalistumisesta haittaakaan ole.

    • sekaan vaan!

      Jokainen kasvaa omaa tahtii, mutta suurin osa peruskoulun jälkeen sen verran että lapsellinen käytös(mm. kiusaaminen) alkaa jäämään vähemmälle. Jotkut ei kasva ikinä aikuisiksi ja kiusaa vielä työelämässä, mutta kyllä se oma porukka löytyy. En tosin sulje pois sitä tosiasiaa, että tunnit ei ole vielä yhtä rauhallisia ja porukka motivoituneita, kuin aikuis koulutuksessa. Muista, että esim. 3. vuoden opiskelijat on jo täysi-ikäisiä ja amiksessa ei erotella kaveriporukoita luokka-asteiden mukaan. Kaikki samalla aaltopituudella iästä riippumatta on kavereita. Parhaiten tutustut muihin opiskelijoihin olemalla oma itsesi, mielistelemättä ja muut huomioon ottaen. Hauskoja lukuhetkiä tuleville lukuvuosille!

      • EiPaniikkia

        Omasta kokemusestani voin sanoa että ihmisiin tutustuu nopeasti! Ei paniikkia


    • ujotyttö97

      Minuakin jännittää paljon, menen uudelle paikkakunnalle, enkä tunne ketään. Jännittää myös se että kaikki luokkatoverini ovat poikia, itse olen tyttö. Olen netissä tutustunut moniin poikiin ja ihan mukava kuulemma olen. Haluaisin mukaan kaveriporukoihin, jolloin ei oikein voi vaan jutella netissä kahdestaan eri ihmisten kanssa. En ole tutustunut ihmisiin oikeassa elämässä lähes ollenkaan yläasteen aikana, pariin ihmiseen tutustuin seiskan alussa ja sillain, ne eivät kuitenkaan ollut kovin mukavia joten olin koko 9lk yksin. Riparilla olin tuntematta ketään, mutta siellä oli pari muutakin vastaavaa, joten kyllä se siitä meni. Mutta miten ihmeessä lähestytään 4-6 henkilön poikajengiä? Ne tuskin haluavat jotain "typerää naista" niitten mukaan.

      Ainakin eräs kaverini luokkalainen(jotka opiskelevat samaa alaa kuin minä pian) niin se oli hirveän kusipäinen ja käski vaan lähteä vittuun/turpa kiinni.(tämä siis skype-chatissä)

      • Onnevavaan

        Mulla oli merkonomina sama, mutta olin vain ainoana poikana.. Nohh meni se ihan hyvin vaikka olihan se vähän outoa.. Onnea sulle vaan!


    • antakaakommentejaa

      okei antaa vaan tulla lisää kommentteja

    • 2vuodenopiskelija

      Viime vuonna itellä alko opinnot amiskassa. Aamulla jännitti ihan hemmetisti, että ihan oksetti. Sitten kun pääsi istumaan saliin, helpotti olo ja opettajat huuteli oppilaita luokseen. Ensimmäiset viikot oli aikalailla hiljaista luokassa, oikeastaan kukaan ei puhunut kenellekkään. Sitten jollain tunnilla luokkalainen puheli jotain ja siitä se sitten lähti etenemään, ensin heiteltiin läppää ja tutustuttiin siinä samalla. Nopeasti tulee sellainen fiilis, ihankun olis tuntenu aina. Tsemppiä vaan ja et ole kyllä ainoa, jota jännittää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2763
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1480
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      42
      1446
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1161
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1161
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe