Ex-miesten väkivalta

Pyssyt pois!!!

Suomessa ex-miehet ampuvat perheensä. Miksi eivät tyydy ampumaan vain itsensä?
Oma ex-ukkoni hankki aseen eromme jälkeen. Täysi alkoholisti, haukkuu minut kaikille mutta silti sairaalloisen kiinnostunut tekemisistäni! Ystäväni ovat katkaiseet välinsä minuun, koska tietävät ex-miehen sairaalloisen mustasukkaisuuden ja aseen. Kiertelee silti ystävieni kotien lähistöllä ja työpaikoilla. Minulla kännykkä täynnä uhkausviestejä.

Onko mitään järkevää (eli ei ole) tapaa selviytyä. Hän kostaa läheisilleni ja minullekin jos teen hänestä rikosilmoituksen-asetta tuskin Suomessa pois otetaan-vaikka kaupunkilaisena hän ei tarvitse sitä mihinkään-miksi on hankkinut sen? Joku syy täytyy olla ( pelottelu,tappaminen)

Enää ei haittaa vaikka minut ampuisikin, mutta jos tekee läheisilleni jotain en ikinä selvityisi. Tämä on jo liian pahaa että ystäväni joutuvat pelkäämään.

5

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeaa vaikeaa

      Tekis mieli sanoa että näytä ne viestit jollekin sellaisella, joka osaa sanoa paremmin minkätasoisesta uhkailusta on kyse. Ulkopuolisena on vaikeaa sanoa enempää.

      Eräältä tutulta poliisit aikoinaan haki haulikon kotoa pois, katkeroituneen, petollisen puolison perättömän ilmiannon perusteella. Eihän sekään kivaa ollut. ko.henkilön kun ikäni tunteneena, tiesin hänen olevan täysin kunniallisen ihmisen. Yhdessä ihmettelimme millaiseen kaikkeen kiusantekoon, sitä voikaan katkeroitunut puoliso ryhtyä.

      Mutta jonkun katkeroituneen, alkoholisoituneen kohdalla asiat voivat jopa pahentua, jos poliisit tuppaavat kotiin, ja valitettavasti se voi juuri olla se viimeinen laukaiseva tekijä. Ja senverran realisti kuitenkin olen, että tietää monilla "asehulluilla" olevan sen luvattomankin pyssyn jossain piilotettuna, kaiken varalta.

    • Pyssyt pois

      Kiitos että vastasit, vaikka totesit myös että tutkintapyyntö vain pahentaa tilannetta.Olen myös huomannut ettei poliisia kiinnosta-eivät saa bonuspalkkaa. Kaiissa perheamupumisissa on ollut aiempaa uhkailua, mutta mitäpä auttaa lähestymiskiellot-ei mitään käytännössä. Luulisi että yksikin tappouhkausviesti riittää asenn poishakemisieen,mutta ei. On käräjäoikeudet ja kalliit tuomarit ym. Pahinta on se että läheiset joutuvat myös elämään pelossa, ymmärrän oikein hyvin etteivät halua olla tekmisissä kanssani (en minäkään olisi). Lapsiperheillä on pahinta. Muistan esim. Sellon ampumiset kun Schipolli kävi ampumassa ensin naisystävän kivat työkaverit....
      Ennen kun aselupa annetaan pitäisi haastatella perheenjäsenet,sukulaiset, ex-vaimot ym.

    • kiltti mies.

      Ase otetaan pois jos sillä uhkaillaan. Naiset nyt vaan sekantuu kaikkiin hulluihin.

    • Sannnnnnni

      Mies on saanut tasan sen minkä halusikin:
      1/ Pelkäät
      2/ Syytät itseäsi
      Onhan se kurjaa jos ystäville tapahtuu jotain (todella kurjaa), mutta huomaa ajattelutapasi: "Jos ystävilleni tapahtuu MINUN TAKIANI jotakin". Eihän se sinun syysi ole että eksäsi on hullu, ja voit hänen mielentiloilleen tasan yhtä paljon kuin maanjäristyksille ja tulivuorenpurkauksille. Ne EIVÄT OLE SINUN SYYSI etkä voi niille mitään. Sairaalloisen mustasukkainen voi päättää että petät vaikka ruokakaupan kassan kanssa, mutta et kai sen takia voi nälkään nääntyä?

      Ota yhteyttä: http://www.ensijaturvakotienliitto.fi/liitto/haetko-apua/ ja ennenkaikkea yritä pelätä vähemmän. Vaikeaahan se on, tietysti, kun mies nimenomaan manipuloi sinua pelkäämään -jos se auttaa niin muista että kyseessä ei ole oikeasti pelottava asia, kuten auto-onnettomuus tai myrkkykäärme, vaan älykäs ihminen joka tekee kaikkensa että pelkäisit enemmänkin kuin on syytä ja lamaantuisit (ole toki hiton varovainen, mutta älä lamaannu).

      Jos viet sen kännykän täynnä uhkausviestejä poliisille niin ase saatetaan hyvinkin ottaa pois. Ellei, niin raportoi silti kaikki. Muista; mieskin voisi pelätä sinua ja mitä voit raportoida.

    • wife beater Beater

      Paska juttu! Toivottavasti joku ottaa jossain kohtaa tämän sinun ex-miehesi pihteihinsä ja tekee asiat tavalla tai toisella selväksi hänelle, niin loppuu kertaheitolla tuollainen naurettava pelleily! Usko pois, niin jokaiselle hevoselle löytyy se kengittäjänsä ja se on fakta!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe