Yyterin itsekkäät..

Äityli12345

Olimme koko perhe sunnuntaina Yyterissä nauttimassa kesäpäivästä ja rannalla oli myös pariskunta, joilla oli koira mukana. Ensin hiukan säälin koiraparkaa ja toivoin, että olisi ollut vettä mukana tai käytetty meressä virkistäytymässä. No sitten lähes innostuin, kun läkähtynyeen oloinen koira vietiin vesirajalle, mutta ei suinkaan uimaan vaan p*skalle!! Hallooota! Siinä ne pökäleet sitten olivat aivan rannalla ja varmasti jossain vaiheessa jonkun jaloissa. Vieressämme äiteeimmeinen huudahti, että ''ei voi olla totta..näenkö oikein''. Tällaisia itsekkäitä ihmisiä nämä eräät.
Sitten ihmettelen sitä, että kun siellä takana jossakin on se nakuranta niin miksi ihmisten pitää hääräillä alasti tällä puolella missä on lapsiperheitä. Ainakin 30 henkeä palloili siinä alasti ja kaksi 50 miestä oli oikein saanut stondiksen, kun oli niin kiihottavaa mennä muijansa kanssa uimaan muijan läpsiessä nakkia ja kaikki näkivät ja varsinkin lapset. Voisitte seisottajat perverssit hiukan ajatella. Kyllä siinä meidänkin 5, 7 ja 10-v likat tirskuivat hämmentyneinä. Verhotkaa ne kuvottavat riippunahkanne ja villiintyneet heppinne asianmukaisilla asuilla. Mikä ihme näitä 50 ihmisiä oikein vaivaa, kun ei osata käyttäytyä. Sinne dyynien taakse olisi voinut mennä venuttelemaan aviomiehen vehkeitä eikä siinä rannalla varsinkaan, kun siinä oli satapäin lapsia ja nuoria paikalla. Kun näitä pervoilijoita mulkoiltiin halveksien ja kommentoitiin siinä kovaan ääneen niin tämä tyhmänoloinen raakkuvaääninen baariruusu käski käydä viruttelemassa hiekat v*tuistamme. Kiitos oikein paljon. Älähän polta litteitä majavanhäntiäsi ja sama koskee miehesi kärventynyttä grillinakkia. Oikein mukavaa päivää taas ''piitsille''.

16

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pervot pois

      Niinsanottu naturismi on vain perverssien itsensäpaljastajien käyttämä termi.

      Jos joku haluaa nauttia alasti luonnosta, miksi se pitää tulla tekemään toisten eteen?

      Syy : perversio ja sairaus.

      Kyseiset siat pitää saada omalle rannalleen esittelemään.Yleinen ranta ei ole sitä varten.

    • rakit perseeseen

      Koirat helvettiin uimarannoilta.

      • Hullut hoitoon

        Ja haukkuvat koirat pois taajamasta.


    • näepä

      Toisella puolen maailmaa monet lapset uiskentelee ties missä paskassa päivästä toiseen jonka länsimaat on saastuneet eivätkä valita mutta auta armias kun täällä kotosuomessa koira päästä yhdet tortut niin johan joku nauta itkeä pillittää. Eiköhän siinnä yyterin lähistöllä ne mökit ja veneet ole se saaste ongelma..

      Ps:Koiraa varmasti houkutti juoda yli 20 asteista suolavettä

      • Ihi-ihi

        Nii-i, voi. Taas joku lapsellinen pelle on sitä mieltä että, kun Belgian Leopold riisti Kongolaisia nii kyllä mun koira saa paskantaa uimarannalle.

        Ajattelit sitten kostaa kanssaihmisillesi kun jopa länsimaatkin on saastuttanu luontoa, kyllä huomaa millaisilla tolloilla on elukkansa kanssa mielestään erivapaudet aina ja kaikkialla, vitun tonttu.


    • Kasvatusmallia

      Miksi ette soittaneet poliisia paikalle?

      Se on sakon paikka - yleisellä rannalla alasti heiluminen. Laki se on Yyterissäkin.

      • turistit

        Sattuiko muuten eilen illalla rannalla jotain kun iso väkijoukko oli vesirajassa töllistelemässä ja jonkin ajan päästä tuli mönkkäri paikalle. Tämä sattui ennen kahdeksaa.


      • teinislangia?
        turistit kirjoitti:

        Sattuiko muuten eilen illalla rannalla jotain kun iso väkijoukko oli vesirajassa töllistelemässä ja jonkin ajan päästä tuli mönkkäri paikalle. Tämä sattui ennen kahdeksaa.

        mikä on mönkkäri?


      • tutistit
        teinislangia? kirjoitti:

        mikä on mönkkäri?

        Mönkijä.


    • exodudssss

      Mua voi kans vittutta kun noita rakkeja raahataan uimarannoille, kun niita vois uittaa josain muuallakin, ei ne tiemmä tarvi 2 kilometrin hiekkarantaa että pääsee uimaan ja paskoon...

    • Luuumikko

      Kyllä kun lukee taas tätäkin ketjua niin kyllä te ihmiset olemattomista asioista osaatte sitten valittaa... muuttakaa sinne hiton perämetsään jos ette maailmaa edes tuon vertaa kestä. Eikun niinkun karhukin saattaa siellä hei paskantaa tai olla peräti alasti..

    • mikalah

      Apina hei, yyteriin Ei saa tuoda koiria!! Ihme ääliöitä riittää täälläkin.

    • eikoiriarannalle

      Yyteri beachin henkilökunnan koirat ulkoilutetaan rannalla ja ilman talutusremmejä, tämä on tosi, säännöt ei koske näköjään kaikkia, yksikin ruskea/valkoinen koira oli usein rannalla juoksentelemassa vapaana.

      • eikoiriarannalle

        .... se oli kyllä vuosia sitten, mutta kuitenkin. Harmitti, kun vähän sitä pelkäsin vaikka isäntä oli mukana iltalenkeillä. Nyt en enää ole siellä käynyt, onhan sitä maastoa muuallakin.


      • koiranpaskaa

        tottakai koirienki kuuluu paskantaa uimaranta oiva paikka


    • sombredo

      Paskan marjat.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe