Hakalaxin Amorin talli puretaan

Pulkkinen Kemistä

On tämä touhua.Upea rakennus puretaan.Keskittyisivät poliitikot vanhan TB ,Niementontin sekä Atomon kurjaan tilaan.Amorin talli tontteineen oli kaunis ja pieni tontti.Atomo kortteli on kuin Novosibirkistä.Hävettää.

4

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Se ei ole mitään uutta, että Kokkolassa tuhotaan kaikki historiallinen. Kaikessa nähdään vain raha. Tilalle tulee tietysti joku betonilukaali, josta kaupunki hetkellisesti saa ensiapua talousongelmiinsa. Täällä annetaan kaiken tarkoituksella rapistua, että sen voi sitten purkaa. Paljon kivempi siihen talliin olisi vaikka galleria, kesäkahvila tai pitopalvelupaikka. Mutta se on turha toivo. Tallin purkamisesta intetään ja jauhetaan niin kauan, että tahto saadaan läpi ja talli maan tasalle.

    • Perskeles

      Talli oli jo aikakin purkaa koska se on ollut jo kauan suorastaan vaarallinen paikka romahdusvaaroineen. Ei se hevonen nyt niin pyhä ollut etteikö sen joskus asuttamaa tallia voisi purkaa. Pikkuisen realismia kehiin.

      • illat Roma

        Mikä sitten on kulttuuria ja mikä on kulttuurin merkitys kaupungissa nimeltä Kokkola - mieti sitä! - Onko se joka puolelle levittäytyvät omakotialueet, joita ei erota toisistaan ja joiden takia kaavoitetaan jopa kaupunkilaisten virkistysalueet?

        Kuten vaikka entisen ns. Sotilaitten kympin (hiihtolatu Rödsöön) alkupäästä aloitettu omakotialueiden kaavoitus kohti Perhonjokea. Onko se asuntomessualue, jossa kahdeksalle perheelle varattiin paraatipaikka Lahdenperän puoliympyränmuotoisesta rannasta?

        Meidän kulttuuriympäristömmekö on steriili, kliinisen puhdas, mielellään 2000-luvulla rakennettu kaikkien voimassaolevien standardien mukaan rakennetut laatikot, jotka masentavat pelkästään niitä katsomalla? Parisen vuotta sitten eräs ruotsalainen arkkitehti oli "katsastamassa" Kokkolaa. Hän ei ilahtunut näkemistään uusista laatikkomaisista rakennuksista kaupungin keskustassa. Valopilkkuna hän kuitenkin mainitsi Suntin.

        Mitä meille jää, jos jopa ennen niin tärkeät paikat, kuten tuo jopa koko Suomen mittakaavassa merkittävä hevostalli pannaan matalaksi. Olisi ollut eri asia, jos tuolla tallilla ei olisi ollut tuollaista historiaa ja tarinoita takanaan ja jos rakennus olisi ruma ja tavanomainen. Rakennus oli edustavannäköinen, jonka malli kelpaisi vaikka näyttävälle omakotitalolle.


    • Raja ahneudellakin

      Kaupungin on vaikea olla kovin aktiivinen noissa Niemen, Atomon ja TB:n tontin asioissa, kun ne eivät ole kaupungin omistuksessa. Kyllä varmaankin kaupungin päättäjien intresseissä olisi, että omistajat rakennuttaisivat tonttinsa, mutta tähän asti ongelma on ollut, se että rakennuttajien ylisuuret suunnitelmat ovat kaatuneet lain vastaisina tuomioistuimissa valitusten seurauksena. Pitäisi tontinomistajien ottaa lusikkaa kauniiseen käteen ja tehdä sellaiset rakennussuunnitelmat, jotka ovat asemakaavan ja lain mukaisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe