Hehkuta paikallista yritystä!

traveller111

Joku kehui kovasti Puotilan Meri-Pizzaa. Jatkoin Pikku Jerusalemista kertomalla.

Jos olet saanut joskain paikasta hyvää palvelua, ruokaa tai kohde on jostain muusta syystä juuri siinä paikassa on asiat kohdallaan, niin kerro siitä muillekin.

Jos saan pyytää, niin älkää ainakaan aloittako haukkumisella, kiitos :)

25

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mä voisin vaikkapa mainita tähän Töölöntorin Robert's Coffeen ja Topeliuksenkadun Sis Delin, joissa kummassakin on palvelu kohdallaan. En mä nyt noista juuri muuta osta kuin peruskahvin yleensä mukaan, joten en nyt esim. Sis Delin syötävistä osaa oikein sanoa. Lisäksi voisin mainita Stadin herkut, joka toimii ainakin vanhassa kauppahallissa ja Hietalahden kauppahallissa. Hyvää välimerellistä sapuskaa, ja esim. kreikkalainen ruokahan on mitä mainiointa kesäruokaa.

      • Äh, pitääpä vielä mainita Salmiakkikioski, joka siis toimii Elite-ravintolan lähellä Runeberginkadun varrella olevassa lippakioskissa näin kesäisin. Palvelu todella kohdallaan, etenkin jos paikalla sattuu olemaan "aikuisempi" tummahiuksinen naishenkilö. Tai siis hän vaikuttaa tietävän eri salmiakeista todella paljon, mutta kyllä kioskissa töissä olevat nuoretkin ovat todella mukavia.


      • Jaaaaa
        uusstadilainen kirjoitti:

        Äh, pitääpä vielä mainita Salmiakkikioski, joka siis toimii Elite-ravintolan lähellä Runeberginkadun varrella olevassa lippakioskissa näin kesäisin. Palvelu todella kohdallaan, etenkin jos paikalla sattuu olemaan "aikuisempi" tummahiuksinen naishenkilö. Tai siis hän vaikuttaa tietävän eri salmiakeista todella paljon, mutta kyllä kioskissa töissä olevat nuoretkin ovat todella mukavia.

        Todella huonot aukioloajat. Liekö valikoimassa tuotteita, joita ei löydy muista kaupoista Suomessa, varsinkin tanskalaisia salmiakkeja (erityisesti Pingvin) hyvää valikoimaa? Epäilen... Jos tietäisi että olisi, voisin joskus käydä päivällä, mutten viitsi käyntiä joka jäisi turhaksi.

        Onko siis Pingvinejä, muitakin kuin niitä pieniä kartioita? Tai muita tanskalaisia joita ei meillä muualta löydy?

        Saisikohan noita jostain netistä hyvää valikoimaa (ostamatta mitään megasatseja) kohtuullisin postikuluin?


    • Taidepläjäys :)

      Rokhardinkadun kirjaston alakerrassa (sisäänkäynti kadulta tai kirjastosta) on Taidelainaamo. Toimii sillä periaatteella, että parilla-kolmellakin kympillä kuussa voi vuokrata taulun tms taideteoksen kotiinsa. Kun on maksanut vuokrassa koko hinnan niin sitten se siirtyy vuokraajan omistukseen. Jos haluaa pitää teosta vain vähän aikaa niin sekin käy. Aika hauska idea :) Tuossa lisäinfoa:

      http://www.taidelainaamo.fi/public/go.php?action=info

    • Thaimaalainen ravint

      Erittäin hyvä Thaimaalainan ravintola Phad Thai. Viihtyisästi sisustettu, oikein hyvä ruoka ja palvelu. Urheilukadun ja Nordenskiöldinkadun kulmassa, kulmittain Jäähallia vastapäätä.
      Monessakin thairaflassa käyneenä tämä vetää hyvinkin vertija esim Kallion Kolmannen Linjan Lemon Grassille ja saman kadun loppupäässä olevalle Korphaille.

    • Sirus Kampissa

      Miestenvaateputiikki, jossa omaleimaisia, nuorekkaita vaatteita. Taannoin käydessäni keski-ikäinen pariskunta meni ohi ja rouva huikkasi ovesta omistajalle kiitokset kun oli saanut tässä liikkeessä miehensä ensimmäistä kertaa pariin vuoteen ostamaan uusia vaatteita :)

    • Stenbäckinkadulla lähellä naistenklinikkaa oleva pieni korttelikahvila. Tarjolla ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta fiilis on kohdallaan. Aito, pieni korttelikahvila, ei mikään hipsteriviritys eikä myöskään vesitetty ketjupaikka.

      Ja samaan syssyyn pitää mainita kahvila Regatta Merikannontien varrella. Jos jossain osataan aito asiakaspalvelu, niin tuolla. Regattan punainen mökki löytyy siis suht. läheltä Sibeliusmonumenttia. Huom! Käteistä mukaan, jos satut käymään.

    • savoine 90

      Minkä ihmeen vuoksi mainostaisin täällä kenenkään yritystä?

      • Pieni kulkija

        Vaikka samasta kuin muutkin: ovat olleet mukavia, mieleenpainuvia ja kokemisen arvoisia.


    • kurvin kundi

      Masan ponu Oy. Tuotetta myydään piritorilla ja muuallakin Kalliossa, Harju, Alppila, Sörkka. Masa on harkinnut levittää reviiriä Vallilaan. Juoma on terveellistä, raikasta ja rapsakkaa. Suosittelen. Tuote on noin 89%.

    • 20+11

      Vaikka törkeydet vähentyneet kurvin sepustuksissa, niin asiapitoisuus ei ole lisääntynyt.
      Lieneekö sitten helpottanut elämän ahdistukseen tuo ylläoleva tyhjä jorina.

      • kurvin kundi

        Voi sinua reppanaa. Voi asioita ottaa myös huumorilla. Ja mitähän törkeyksiä olen tänne kirjoitellut. Olisiko esimerkkiä ? Edes yksi.


    • saaristoon veneilä
      • arkimättöä

        Sähkötalon Puro-ravintolan lounas pelasti kuumuudelta.
        Ihanan ilmastoitu paikka!a


      • kadulta keitaseen
        arkimättöä kirjoitti:

        Sähkötalon Puro-ravintolan lounas pelasti kuumuudelta.
        Ihanan ilmastoitu paikka!a

        Bussi 65 meni ohi Kampissa ja lösähdin puodin edessä olevalle tuolille voihkaisten. Puodin myyjätär tuli kuin tilaksesta ja toi lisää esitteittä
        Pür ah ja sisään puotiin jossa teki nopsasti viher-smootin ja jaksoin jatkaa mat
        kaa ! Just sopivasti seuraavaan bussiin !


    • punainen tupa

      ei petä koskaan !
      Taivallahden Regatta ; tuoreet korvapuustit ja santsi-kahvi !
      Upeassa maisemasssa , ripeä, reipas palvelu!

      • Merikannontien

        piskuinen elintarvike ; Helsingin halvin espresso. Käsityömuseo Virkkiin mennessä


    • Mäpäs hehkutan tänne nyt yhtä tiettyä henkilöä. Tuossa lähi-Alepassa on nuori Reima niminen kundi töissä, ja kaveri on aivan mahtava tyyppi: ystävällinen, palvelualtis, rento ja lisäksi vielä nopea. On siellä kyllä pääosin muutkin vakkariporukasta ihan mukavanoloisia.

      • Minä taas hehkutan tässä mennyttä aikaa ;)
        Joskus aikaa sitten Nuijamiestentiellä oli Esson huoltoasema. Mulla oli silloin työsuhdeauto ja sehän piti tankata välillä.
        Ajoin aina tuolle Essolle kun se oli mahdollista.

        Syy oli vain ja ainoastaan ne kaksi kassalla ollutta henkilöä, jotka olivat niin luonnollisen ystävällisiä ja hymyileviä aina. Nuori tyttö ja poika vuorottelivat ja kumpikin aivan uskomattoman luontevia, synnynnäisiä asiakaspalvelijoita. Niin pienestä oli kiinni mikä bensa-asema minun rahani sai. Niin se menee vieläkin.

        Kannattaa antaa näille "reimoille" ja ennen kaikkea heidän työnantajilleen netin kautta hyvää palautetta.


    • "Kannattaa antaa näille "reimoille" ja ennen kaikkea heidän työnantajilleen netin kautta hyvää palautetta. "

      Näin tein.

      Tämä ei nyt liity Helsinkiin, mutta on tullut joskus kirjoitettua nettiin arvostelu eräästä lontoolaishotellista, jossa yleensä yövyn, kun kaupungissa käyn. Samaan syssyyn tuli annettua sinne plussaa yhdelle mukavalle työntekijälle. Hotellinjohtaja vastaili sitten myöhemmin, että kaveri on nimetty "kuukauden työntekijäksi" : )

    • peukkua heille

      Tuossa aiemmin oli nyt-liitteessä arvio Helsingin parhaasta pizzeriasta, ja Puttes vei siinä pisteet kotiin.
      Tuli käytyä siellä, ja minusta kyseinen paikka on vallan aiheesta saanut parhaan pizzeria statuksen.
      Nyt tuli käytyä jo toinen kerta, ja ainakin minä pidän heidän konseptista. Kun on pizzan tilannut, niin kerkiää juuri syödä heidän upean salaatin, niin johan lättyä tuodaan eteen. Heidän pizzan on minusta hyviä, koska sopivasti täytettä, pysyvät rapeina ja maukkaina juuri sen takia kun ei ole liioteltu täytteiden määrästä pohjan päällä.

    • Näkyy Puttes olevan Kalevankatu 6:ssa eli Yrjönkadun lähellä. Pitääpä kokeilla.

    • Mäkin olen kerran Putte'sissa joskus käynyt. Ihan jees. Rento paikka. Ehkä vähän kalseahko.

      Kaivarin edustallahan on Liuskesaaressa saatavilla kuuluisia liuskeita (pizzoja) Skifferissä. Laadusta en tiedä - ei ole tullut käytyä. Näkiöään Erottajalla on myös Skiffer: http://www.skiffer.fi/fi/

      Ja Taka-Töölössä Linnankoskenkadulla on gourmet-pizzoja tarjoava Linko:
      https://fi-fi.facebook.com/linkobar

    • ... ja vastaan nyt sitten itselleni (tiedoksi muillekin ;) )

      Pikku-Jerusalemia ei enää Maunulan ostarilla ola. Pitkästä aikaa kävin nurkilla ja koko ostari on suljettu. Puretaanko vai korjataanko - en tiedä. Pikku-Jerusalemin ovessa ei ollut uutta osoitettakaan.

    • kannatti kokeilla

      B-smokeryssä saa nykyisin lounasta arkipäivisin. Baby ribsit oli erinomaiset, eikä cowboy hampparikaan huonolta näyttänyt. Kympillä löytyy listoilta aina muutamia annoksia päivittäin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe