Ay-liikkeen saavutukset

tässä ne on

Ay-liikkeen saavutukset:
- Orjatyölaki
- Massatyöttömyys
- Minimipalkka 0 eur/h kuntouttavassa pakkotyössä
- Vuokratyöläisten heikompi asema
- Työttömien kurjat olot
- Yritysten konkurssit

jne

29

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neljäs-nainen

      EK: saavutuksista kirjoitat, et ay-liikkeen saavutuksista!

      Puurot ja vellit sekaisin!

      Rikas haluaa rikastua muiden työllä, muiden rahoilla!

      • Ay-liike kriisissä

        Ay-liike on hyväksynyt aloittajan listassa mainitut toimenpiteet. Ihalainen vääntelee naamaa aina kun irtisanotaan ja muikistelee kahvin kera aina kun osa irtisanotuista otetaan takaisin. Akava ei ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. IL on siunannut reaaliansioiden 50 % tason aleneman 30 vuodessa. AKT ei edes yritä torpata vierastyövoimaa ja kalustoa vaatimalla suomessa toimivilta kuljetusliikkeiltä suomalaisten määräysten noudattamista. Rakennusliitto ei saa kuriin edes yksittäistä työmaata, esim Olkiluoto. YTY on auringonlaskun ja palakanalennusten liitto, miten on lentäjien ansiokehityksen laita? PAM ei puutu mihinkään ja siksi siivoamista tehdään jopa ilmaiseksi.

        Sadat tuhannet palkansaajat ovat liittyneet loimaan kassan ja vastaavien jäseniksi. Palkansaajat eivät katso saavansa vastinetta Ay-liikkeille maksamilleen rahoille.


    • Aaayyy loinen syö

      - Suojatyöpaikat pummikavereille valtion ja kuntien hallintoon, jotka maksettu lahjuksina puolueille
      - korkea verotus kaikille, koska ay ei itse osallistu verojen maksuun, vaan on vastuuton siipiveikkojen yhdistys
      - pahoinvointia ja itsemurhia talousvaikeuksien kautta tuhansille perheille
      - vanhuksien hoitopaikkojen menetykset joustamattomuudellaan ja sillä, että myös eläkeläinen maksaa verotuksen kautta ay verosubventiot.

    • enpä valittaisi

      ...'työttömien huono asema....miten niin, itse olen jo työtön ollut piankin 5 vuotta ja ansiosidonnainen se vaan juoksee, ei valittamaista. Ja olen paremmassa 'asemassa' kuin moni töissä kävijä.

    • onneavaantulevaisuus

      noooo....kun ytklaisten määrä kasvaa sitä huonommin on sekä tulevien työttömien sekä työssä kävijöitten asiat. AY liike poistuu muutamassa vuodessa. Vain ne alat jotka on vahvoja muutenkin säilyttävät hyvän edunvalvonnan edelleenkin. Tavisduunarit itse tuhoaa omat etunsa, muttei haittaa meikää enää, nyt nautitaan putkesta ja ensivuonna tähän aikaan eläkkeestä.

    • neljäs-nainen

      Kylä valtion ja kuntien hallinnossa tarvitaan virkamiehiä/naisia, toimihenkilöitä ja työntekijöitäkin, ihan hallinnon ja yhteiskunnan toiminnon takia.

      Korkea verotus johtuu ihan EU:N jäsenmaksuista, omista ja EU-jäsenmaiden pankkien "toimeentulotuista" joita maksellaan kun yhteiskunnan KERMA pisti EU-tuet taskuihinsa ja sillä asialla ei ole eikä tule olemaan mitään tekemistä ay-liikkeen kanssa.

      Korkea verotus johtuu myös työnantajamaksujen poistoista, yritystuista ja takuista ja sokerina pohjalla: VERONKIERROSTA jota pääomapiirit harrastavat, puhumattakaan harmaasta taloudesta, jossa kaikki maksut on unohdettu asiakkaan laskua lukuunottamatta.

      Ay-liike on JOUSTANUT, joustanut, joustanut, joustanut ja joustanut...., mutta kun mikään ei riitä, ei mikään! YT-neuvotteluja käydään jatkuvasti!

      Nämä "säästäjät" suuressa VIISAUDESSAN eivät huomaa, että kun firmat säästävät niitä miestyövuosia niin se KULUTUS ja KYSYNTÄ laskee, laskee, laskee ja laskee, putoaa kuin kivi ja sitten ei ole jäljellä mitään muuta kuin savuavat raunoit!

      Eläkeläisistä suurin osa ON entisiä ay-liikkeenjäseniä ja varmasti maksaneet maksunsa ja veronsa toisin kuin Suomen pankit saamaansa pankkitukea!! Eläkkeitä LEIKATTIIN, että pankkituki saatiin maksettua!!! Pankkitukea saaneet pankit EIVÄT OLE maksaneet sitä takaisin!!!

      • Ay ei maksa osuuttaa

        Korkea verotus johtuu loispummivirkailijoista ja pummipoliitikoista, sekä yhteiskuntavastuuttomista loisista, jotka eivät osallistu verojen maksuun ollenkaan, kuten ammattiliitot.


      • tau to fonia
        Ay ei maksa osuuttaa kirjoitti:

        Korkea verotus johtuu loispummivirkailijoista ja pummipoliitikoista, sekä yhteiskuntavastuuttomista loisista, jotka eivät osallistu verojen maksuun ollenkaan, kuten ammattiliitot.

        Oletko huomannut, sinä jankutat.


      • Aaaayyyyyyyyyyyy
        tau to fonia kirjoitti:

        Oletko huomannut, sinä jankutat.

        Mukavaa tehdä taas tänäänkin työtä, kun aayy loiset eivät osallistu verojen maksuun. Siksi palkansaajaa verotetaan yhä enemmän, kun osa on siivestäjiä.


      • .evp
        Aaaayyyyyyyyyyyy kirjoitti:

        Mukavaa tehdä taas tänäänkin työtä, kun aayy loiset eivät osallistu verojen maksuun. Siksi palkansaajaa verotetaan yhä enemmän, kun osa on siivestäjiä.

        Niiden jotka käyvät työssä, niillä on kai mukavaa, ainakin jos duunissa on ilmastointi.
        Ne maksavat veroina myös sinun elättämisen.


    • neljäs-nainen

      Ay-liike on luonut sitä KAKKUA josta kaikki maksetaan!

      Palkansaajien ostovoima on se, joka kotimarkkinoita pyöritää niin julkista kuin ykstyistäkin! Se ole mitään 0 ja 1€ väliltä vaan ihan jotain muuta.

      Korkea verotus johtuu yhteiskunnan KERMAN EU-tukien separoinnista ja yritystuista ja ihan koko EU:n alueella!

      Suomessa on yhdistyksiä ja säätiöitä joilla on Suomen VEROLAKIEN mukainen verotus ja sitä ne noudattavat.

      • Loiset syö

        Aayy on pelkkä kakun ahmija, joka ei osallistu itse edes verojen maksuun.


    • odottavan aika....

      Ay-liikkeen suurin viime aikainen ponnistelu oli eu-propagandan levitys demareiden ja kokoomuksen kanssa.
      Suurin pointti oli tietenkin se työvoiman vapaa liikkuvuus EU:n alueella !
      Ja hyvin on työvoima liikkunut, tänne Suomeenkin kait 60 000 tullut työn perässä!

      Ja lisää on ay-liikkeen saavutuksia tulossa kun seuraavaksi odotamme kuin EU:n Venäjän vastaiset pakotteet purevat Suomen kaupankäyntiin ja työpaikkoihin !!

    • neljäs-nainen

      EU:hun meno on ja oli välttämätöntä, vaikka EU:hun liittyminen toi mukanaan niitä vähemmän mukavia asioita, tyttömiä työnhakijoita ja muutakin porukkaa .

      Suomi on EU:hun liitymisen myötä kiistatta osa LÄNTISTÄ Eurooppaa ja sen myötä kansainvälistynyt nopaesti mikä on EDELLYTYKSENÄ kansainvälisillä markkonoilla pärjäävien yritysten syntymiselle ja kasvamiselle!!

      Vain kansainvälisillä markkinoilla pärjäävien yritysten/yrrittäjien avulla Suomi voi kehittyä ja lisätä kansalaistensa ja EU:n alueen ihmisten hyvinvointia!

      AY-liikkeelä ei ole sitten niin mitään tekemistä presidentti Putinin edesottamusten kanssa ja vielä vähemmän KAIKKIEN länsimaiden Venäjälle asettamien pakotteiden kanssa.

      Ne puurot ja vellit.... Länsimaiden päättäjät ovat asettaneet pakotteet painostaakseen Venäjää lopettamaan Krimin levottomuudet Ukrainassa eikä sillä pyritä vaikeuttamaan Suomen kauppaa mitenkään.

      • Pummit haisee

        Ay on lauma vastuuttomia loisivia pummeja.


    • näin tää menee
    • neljäs-nainen

      Miten ay-liike liittyy Suomalaisten yritysten vientiin EU:n alueelle tai Venäjälle?

      Ay-liike ei ole pakotteita asettanut tai niitä toivonut!


      Pakotteet ovat nimensä mukaisesti pakotteita, eikä tarvitse olla mikään ruudin keksijä kun olettaa, että pakotetteet on asetettu niin, että suurimpien EU:n jäsenmaiden kauppa Venäjälle kärsisi mahdollisimman vähän.

      Toinen asia on se miten ay-liike voi näihin pakotteisiin vaikuttaa tai kuuluuko se edes niihin asioihin joihin voi ja pitää vaikuttaa? Eduskunnan ja valtioneuvoston, Euroopan parlamentin sekä eurokparlamentaarikkojen asioita kansainvälinen kauppa- ja ulkopolitiikka on ollut tähän päivään asti.

      Kirjoittajat ovat hyvin ay-liikkeen VASTAISIA, mutta samoissa kirjoituksissa vaaditaan ja odotetaan, että ay-liike KORJAA ja FIKSAA kaiken!!

      Ihmeellistä on!

    • näin se menee

      Kukas on väittänyt että ay-liike on pakotteita asettanut tai toivonut ??

      Mut demarit ja ay-liike oli kovasti lobbaamassa meitä EU:n kovaan ytimeen ilman mitään kriteereitä ja nyt me olemmekin boikotomassa EU:n komennossa Venäjän kauppaa!

    • neljäs-nainen

      Mitä ihmettä??!!

      Onko Venäjässä jotain hyvääkin???Ja pakotteissa joita LÄNSI asettaa Venäjälle jotain helkatin huonoa????

      Yhä edelleen olen sitä mieltä, että Suomen PITÄÄ olla EU:njäsen! Jäsenyyttä hakevat monet muutkin Euroopan maat ihan vain valuutan vakauden ja inflaation kurissa pidon takia, joka takaa talouden vakaan kehityksen koko EU:n alueella.

      Ruotsin kansantalous on paljon Suomen kansantaloutta suurempi ja Ruotsi on valovuosia edellä niin siirtotyöläisten kuin maahanmuuttajien ja pakolaistenkin kotouttamisessa ja työllistämisessä. Ruotsissa on kauan ennen kuin Suomessa on ollut minkäänlaista teollisuutta suuria vientiteollisuusaloja niin, että Ruotsi ei ole oikein vertailukelpoinen Suomen kanssa.

      Mitä tämä kitinä ja vikinä täällä auttaa??? Tai ay-liikkeen syyttely kun kauppa ei käy?

      • tollo lue

        Ruotsi ei ole rahaliitossa tollo, siksi sillä menee hyvin


      • helpotus
        tollo lue kirjoitti:

        Ruotsi ei ole rahaliitossa tollo, siksi sillä menee hyvin

        Wau, olipa yksinkertainen ratkaisu:)))


    • Harasoo !!

      Pari juttua muistutukseksi:
      Kun aikoinaan Ruotsi ei liittynyt eu:n jäseneksi sen meidän suuret asiantuntijat ennustivat Ruotsin katoavan euroopan kartalta. Niin tärkeä Euroopan Unioni katsotttiin olevan!! Mut eipä Ruotsi minnekään ole kadonnut!!

      Koomisuus onkin siinä että ay-liike demareineen oli kovasti lobbaamassa meitä eu:n jäsenyyteen ja nyt se jäsenyys viekin meitä konfliktiin Venäjän, siis entisen Neuvostoliiton kanssa joka oli aikoinaan ay-liikkeen suurin tuki ja turva !!

      • ne jyrää meitin

        Sammuta vaöot ja sulje poteron ovi.


    • näin tää menee

      Se ja sama mitä Ruotsi tekee maahanmuuttaja politiikassaan ja muutenkin mut nimenomaan Ruotsia olemme aina pitäneet vertailukohteena ja miksei nytkin kerta olemme mahtavassa EU:ssa ja "surkea" Ruotsi ei ole!!

      Mut ihme ja kumma, eihän tätä aikoinaan odotettu :

      http://www.hs.fi/talous/VM Talouskasvu hiipuu tänä vuonna kasvua vain 02 prosenttia/a1403056267401

      Ruotsilla ainakin vielä menee 10x paremmin talouskasvunsa kanssa....

      Sehän parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa....

    • näin tää menne

      Taitaapa tulla muutosta ylläolevaan viestiin tämänpäiväisen Stubbin sanomisen myötä eli kohta Ruotsin talouskasvu on 100x Suomeen nähden !!

    • duunari55+2

      Ay-liikkeen saavutukset :
      - ovat ajaneet Suomen lamaan, ikuiseen lamaan, jollei näitä pelleliikkeitä lailla kielletä..

    • Pahoinvointia

      Tämän ay on aiheuttanut
      www.velkakello.fi

      • 20 20 40

        ET ole järin viisas, Se on julkista velkaa. Sen julkisen velan on 170 cm siilinjärven suuri toivo tehnyt, rakentaessaan paremminvoivien yhteiskuntaa, uudella poliittisella kulttuurills.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe