Valtuutetu ja päättäjät mitä olette saaneet 2014 aikaan???

Jarmo Laitinen

muuta kuin kokouspalkkioita ja seminaarin tallinnaan ??.
Kohteliaasti kysyn teiltä valtuutetut ja kuntapäättäjät mitä olette saaneet päätöksiä aikaan kaupunkilaisten eduksi esim 2014 aikana?? , minulle kun ei tule mieleen YHTÄ AINOAAKAAN.

Heinolan talous on suistumassa ojaan ja on jo siellä katoavien yritysten myötä, joita oli kaupungissa 1,1-2014 yht 29kpl enemmän kuin nyt 31.7-2014.
Keskusta autioituu ja tyhjien liikeiden ikkunoihin ilmestyy myydään vuokrataan kyltit.

Työllisyys tilanne on todella paskaa luettavaa niin maakunnallisesti kuin valtakunnallisestikkin. Heinolan työttömyys on noussut 2,8% ollen maan kärkitasoa ja todella synkkää. Yrityksiä ei tueta ja siten ei työllisyyttäkään, joko firmat lopettaa tai muuten häippäsee täältä ja se on tilastollinen FAKTA.

Miten in kaupungin rakenne uudistunut, on palkattu useita johtajia johtamaan johtajia joilla omat johtajansa se on kaupungin työllistämis suunnitelma numero yksi !.

Kaupungin jotajaa ei ole saatu joka olisi ei valituksen alainen ja kesken, sitäkään ette osanneet hoitaa siten ettei siihen olisi tullut "porsaanmentävää reikää" josta loppupelissä kaupunki maksaa 150000e ja valittaja 15euroa niin kumpi on tässäkin ollut oikeassa ja kumpi on joutunut selittelemään tekosiaan ja toimintaansa ja perin juurin tarkkaan, vai mistä ihmeestä nuo summat koostuu jotka kaupuki maksaa asian käsittelystä. Kysyn vain???

Miten on onko heinolassa toiminut viimetalvena muuta kuin lumen auraus?? ainakaan ei hiekoitus ole jalkakäytävillä eikä liittymät joissa hitonmoisia pykäliä palvele niitä vanhuksia ja liikuntarajoitteisia joita 30.7,1014 kh pj raili hildeen sanoi edustavansa???? kuuluuko siihen muuta kuin hopeasilta ja sen kadonneet tai kadotettavat miljoonat??

Mylluojan koulu ja siihen sekä moneen muuhun kouluun myönnetyt miljoonien valtion avut joita ei tulla saamaan asioiden huonon hoidon takia ja siten jopttei niistä saada edes päätöstä aikaan ??? Heinolan koulupolitiikasta tietää päiväkoti lapsetkin enemmän kuin nykyiset valtuutetut ja sekin on fakta.

Rahastojen jaot ei tuu mitään, Surjälä rahaston jakaminen kavereille ei mene läpi kiiton asiasta tehdyn valituksen. Sama koskee muitakin rahastoja ja kaupungin varojen väärinkäyttöyrityksiä.

Tässä vaan ihan muutama pikku juttu!!.

Kertokaa ihmeessä tehkää valtuutetut meille tyhmille kuntalaisille selväksi mitä olette tehneet 2014 aikana muuta kun olleet kunnan rakenteellisena ja taloudellisena rasittena jota miusta olette matkustaen kaupungin laskuun ryypäten ja rälläten :D

Jos jotain tulee mieleen niin koodatkaa ihmeessä tänne odotan kovin innolla mitä on tehty :D :D :D

Ai olihan se Raili hildeenin nimitys juttu josta kukaan ei mitään viitsityt valittaa tuossa maaliskuussa :d niin tyhjänpäivänen juttu kaiketi se.

Eikä minusta pitäisi olla kohtuuttoman vaikea kysymys tämäkään joka kuntalaisten minusta olisi vähintäänkin oikeus tietää. Kun asiat ei kuitenkaan salaisuuksia pitäisi ainakaan olla.

19

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jarmo Laitinen

      Tarkennan vielä siten jotta mitkä asiat on saatettu loppuun ja päätökseen?. Minusta ei yhtään mitään.
      Vireillä olevia asioita esityksiä ja aloitteita on kyllä mappikaupalla jo jopa vuosia vanhoja ja jopa niin paljon ,että ei valtuutetuilla riitä salkussa tilat niiden kantamiseen vaan tarvitsee kaupungin varoin ostaa läppärit ja niihin liittymät jottei tarvi paperia kanniskella.

    • Jormas

      Jarmo Laitinen.

      Mitä olet tehnyt HEINOLAN hyväksi.

      Et tosiaan mitään..!

      Turhanpäiväiset narinasi ei ole kenenkään hyväksi.

      Olet jäänyt laastikauhasi kanssa menneisyyden vangiksi.

      Rapa kuivunut.

      Varavaltuutettu, isot aivot. Onko pieniä ollenkaan...

    • yksi salista

      Saimme ainakin vasureiden änkyrät pois valtuustosta. Siinä on iso uroteko koko vaalikaudelle kaupunkilaisten hyväksi!

      Nyt homma toimii!

      • Jarmo laitinen

        Ja sekään ei vastaa mitenkään kysymykseen 2014 mitä , kohteliaasti kysyn mitä olette saaneet aikaan muuta kuin minun ja muutaman haukkumista. Ihan kongreettisesti ??kysyn.
        Miksi minun tulisi luetella tekemisiäni kun en mitään ole ollut päättämässäkään mistään ja kun ei oikeastaan mitään ole päätetty siitä olen niiltä osin pitänyt huolen ja tehnyt jottei meitä päättämättömiä viedä enään yhtään enempää kuin on jo viety. Siinäkin on yhdelle varavaltuutetulle ihan täysi työ, niin paljon on selvitettävää ja olleita väärinkäytöksiä ja niiden epäilyjä.


    • kiinnostunut veronm.

      Saapa nähdä, saadaanko yhtään asiallista vastausta yhteenkään JL:n tekemiin kysymyksiin asioihin, jotka minuakin tavallisena veronmaksajana kiinnostavat.

      • Venevaras kuriin vielä

        Nykyinen valtuusto sai Tita Rinnevaaran pihalle, näin heinolalaiset voivat elää normaalia elämää.
        Talous tasapainossa ja palvelut pelaa. Muutama häirikkö ja elämän laitapuolen kulkija yrittää valituksillaan häiriköidä,
        Senkin Heinola kestää!


      • Jarmo Laitinen
        Venevaras kuriin vielä kirjoitti:

        Nykyinen valtuusto sai Tita Rinnevaaran pihalle, näin heinolalaiset voivat elää normaalia elämää.
        Talous tasapainossa ja palvelut pelaa. Muutama häirikkö ja elämän laitapuolen kulkija yrittää valituksillaan häiriköidä,
        Senkin Heinola kestää!

        Ei kestä ainakaan minua siitä tulen pitämään huolen mikäli asiat ei selviä eikä muutu.


      • Hyvä Heinola
        Jarmo Laitinen kirjoitti:

        Ei kestä ainakaan minua siitä tulen pitämään huolen mikäli asiat ei selviä eikä muutu.

        Heinolaan sopii politiikan lörppähuulia pilvin pimein!
        Mutta valtuustoon ääliöille ei ole asiaa nyt eikä tulevaisuudessa, siitä pitävät äänestäjä huolen, kiitos !
        Laitisen varaan ei paljon kannata laskea, se on nähty, vähän toistakymmentä ääntä, fudut puolueesta.


    • ei aikaansaannoksia

      Jarmo; hyvä kirjoitus ja se sisältää vastauksen :)
      Aikaansaannokset ovat olemattomat.
      Mikäli niitä olisi, ei kirjoitukseesi tarvitsisi vastata niin
      aivottomasti, kuten muutama edellinen :)

    • hävettääkö edes R&S

      Katsotaanpa jo etukäteen vuoteen 2030, jos sama menoo jatkuu ja, miksi ei jatkuisi olemme osa Lahtea tuolloin. Nyt on jo kiire kanonisoida viranhaltijoiden töppäilyt ja julistaa heidän päätöksensä lain kirjaimet täyttäviksi jotta tulevaisuudessa ei tarvitse tonkia ikäviä ja ehkä päivänvaloa kestämättömiä taloudellisia möhläilyjä!

    • jjhhhjjjkkkkjbvv

      Päätetyt asiat löytyvät pöytäkirjoista ja niitä on paljon. Turhaan siinä uhoilet ja itteäs yrität nostaa.

    • markku6

      Tuskin se on valtuutettujen vika että liikehuoneistoja tyhjenee tai muutkaan suhdanteista riippuvat asiat heinola on taantuva paikkakunta itsestään riippumattomista syistä.Syyttely ja pilkanteko on samanlaista kuin natseilla ja kommunisteillä kun he pyrkivät valtaan.Valtuutetut tekevät päätöksiä virkamiesten esitysten perusteella jos perusteet on väärät on myös päätökset vääriä,Älkää hyvät ihmiset uskoko natsipropagandaa,että vain heillä on avaimet hyvinvointiin.

      • :(..........

        Paljon ovat tehneet.
        Mutta paljon on tehtävää.
        Aikaa menee kaikilta turhan päiväisiin valtuksiin.

        Kaupungin virkamiehet ja osa työntekijöistä on n.s koiran virassa.


      • kiittämättömät@hla
        :(.......... kirjoitti:

        Paljon ovat tehneet.
        Mutta paljon on tehtävää.
        Aikaa menee kaikilta turhan päiväisiin valtuksiin.

        Kaupungin virkamiehet ja osa työntekijöistä on n.s koiran virassa.

        Jos se työnteko on vastenmielistä kerran, niin pääsee siitä pois ottaa ennen lomarahoja lopputilin, ilmoittautuu työkkäriin työttömäksi työnhakijaksi. 3 kk karenssi tietty tulee päätöksenä jos ei ole osoittaa asiallista syytä irtisanoutumiselle, mutta ei tarvi täällä valittaa olevansa ns. koiran virassa!

        Kaikilla, kun ei ole toi työnteko mikään etuoikeus enää täällä Suomessa jos, ette ole sattuneet huomaamaan!!


    • Jarmolle vastauksia
    • Pulinat pois kommari

      Valittaminen on juuri sitä, että ei hyväksy demokraattisia päätöksiä.

    • totuus sattuu sori

      Pelkään, että eniten asukkaita ja työpaikkoja Heinolasta vie valitukset ja valittajat

      Tuo on sinun näkemyksesi asiaan, ehkä olet jäävi kertomaan kaikkien poismuuttaneiden tilannetta, kun todennäköisesti et ole sitä heiltä jokaiselta edes kysynyt saati selvittänyt!

      Jos ihmisillä ei ole työtä tänä päivänä on normaalia vaihtaa paikkakuntaa sinne missä sitä työtä on saatavilla. Osa on opiskelemaan lähteneitä, koska Heinola ei ole Yliopisto paikkakunta. Osa on löytänyt muualta puolison tai on halunnut vain vaihtaa maisemaa kiitos pienyrittäjiä sorsivan kunnallispolitiikan! Syitä on varmasti monia ja tuo perin Heinolalainen olettamuksesi valituksista/valittajista on todennäköisesti listalla aivan häntäpäässä!

    • aaaaaimoiiikpiippu

      Työ se on joka meitä kaikka elättää ja tuottava sellainen ja Laitinen on ihan oikeassa kun kysyy mitä on Heinolassa saatu 2014 aikaan, yhdyn kysymykseen niin kertokaapa mitä on saavutettu ja missä on Laitisen pyytämät todistukset ja virkain pätevyydet. Ne jollain on niin miksi ei esitä niitä kuhan kysyn. Eipä olisi iso asia niitä esittää ja kumota Laitisen epäilyjä.Tuntuu vaan siltä ettei ole mitä esittää ja Laitista haukutaan kiusaajaksi kun asioita laittee kohdilleen, ainakin yrittää.

    • Fkjhkjhf

      Ei valtuutetuilla ole mitään velvollisuutta informoida Jarmo Laitista valtuuston päätöksistä erikseen, päätökset on luettavissa pöytäkirjoista.
      Ymmärrän, jos Laitinen ei osaa lukea, antakoon ryhmätoveri Matti Seppä tukiopetusta enemmän vielä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe