Raumalaiset veneilijät

saatana.

Ovat idiootteja. Eivät yhtään kunnioita muita vaan kaahaavat täysillä jopa soutuveneen vierestä jotta isot aallot menee jopa soutuveneen yli. Seuraavaksi otan haulikon mukaan.

17

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuskin osaat tähdätä

      Mikäs mikkihiiri siellä huutelee, älä laita kaikkia rahoja viinaan niin ehkä saat joskus moottorin paattiisi ja rahaa jää jopa bensaankin!

    • 7knottia

      Missähän tämä on tapahtunut?

      Itse en kyllä odota että iso liukuvene pudottaisi plaanista jollan takia.Kannattaa miettiä missä kohtaa isomman veneen.Uppoumarunkoisella kyllä hidastan jos tilanne vaatii mutta näitä isoja liukumenijöitä vaan pitää osata ottaaa vastaan.

    • Kaislapoliisi

      Aloittajalta kysyisin, että oliko sellainen tumman vihreä paatti, jonka kyljissä on sellaiset vinot oranssit raidat? Jotenkin vaan sopisi tyyliin.

    • venemies.

      Vaikka on moottori niin siltin mennään metrin päästä täysillä.

    • Se o loppu ny

      Itse olin pienellä paatilla liikeellä kun iso alus alkoi lähestymään. Lisäsin vauhtia rantaan päin turvaan-niin eipäkö ollut merivartioston iso alus joka tuli kovaa vauhtia viereen.Että tämmöstä turvallisuustarkastus. Paattini on 4 m ja koneteho 9hv. Pelastusliivit oranssit aina päällä. Yöllä yksin kuutamossa tyvenessä ajelin Petäjäksen edustalla.

      Isoilla veneillä tulee isot peräaallot, ei välitetä vaikka lapsiakin pienveneessä. Oma veneily loppui kun Rauman merellä on koko ajan pelättävä hyvällä säälläkin juuri näitä tehoveneiden peräaaltoja. Mikähän mahtoi olla tekstaripalstan juttu, että vesibussikin oli hörpännyt vettä jonkun peräaalloista?
      Yli 50 vuotta veneillyt Rauman saaristossa- nyt ei koskaan enää. Ja aika moni on tehnyt saman päätöksen kun katselee laitureissa kiinni olevia paatteja.

      • Kaislapoliisi

        Arveluni tuosta kaahaajasta osuivat sitten kohdalleen.

        Ei se tekstareissa kerrotun tapauksen hörpännyt "alus" ollut mikään vesibussi, vaan jonkinlainen pieni katettu lautta. Suunnilleen samantasoinen "alus" seilasi joskus 1960- ja 1970-luvuilla kesäisin sataman silloisesta ulkokärjestä silloiselle Pursikasinolle. Mukaan mahtui muistaakseni jotain 10 henkeä kerrallaan. Varmaan kastuu sukat sellaisella lautalla, jos merivatijat kaahivat lähistöllä.


    • saatana.

      Kyllä mullakin on 5hv moottori.

    • Mies kulkee kovaa

      Onko aloittaja niitä saatanoita jotka istuvat päivän se vitun rinnakkaispiippuinen Bayard sylissä toljottaen tyhjyyteen välillä keskiketterää siemaillen.
      Siinä suhteessa olet oikeassa etteivät humala ja moottoriveneily kuulu yhteen mutta eivät myöskään ladattu haulikko ja kännissä soutelu.
      Ilmoitan saatana poliisille tuollaisesta helvetin hömpästä joka keikkuu siinä kuttaperkkapaatissaan ajoväylän vieressä kaislikon lähellä.

      Mene nyt jumalauta välillä käymään kotonasi katsomassa kuka sitä vaimoa siellä lämmittää sinä aikana kun sinä hypistelet syöpynyttä torveasi.

      Torvi on muuten se haulikko,ei vehkeesi joka on nysä eikä älysi joka ei torven asteelle taida yltää.

      • Vallu Kaarolt

        No niin, nyt tuli oikein malliesimerkki helteen aiheuttamasta terveysriskistä. Mitäs jos menisit välillä varjoon...


      • BaBBa on vanha papppa kalapalta


    • aloittaja.

      En juo keskiketterää enkä ikinä ole humalassa ollut edes soutupaatissa.

    • mies veneilijä.

      Joo täs vähän aikaa sitten joku merivartiston paatti ajeli tuhatta ja sataa ohi ja mulla oli sellanen pikkuvene. Sen toisen veneen peräaallot oli kaks metrisii ja oli ihme ettei minun vene kaatunut vaikka veneen nokka oli kohti aaltoja.

    • koi

      Merivartiostolle kannattaa heiluttaa nyrkkiä siten, että näkevät jos oot pikkupaatilla ja ne posottaa aivan vierestä. Niiden pitäis kuitenkin ymmärtää vesiliikenteestä ja siellä käyttäytymisestä.

    • Kastunut.

      Yks päivä joku ajeli tuhatta ja sataa vierestä ja mun veneeseen tuli varmaan 100 litraa vettä sen toisen veneen aalloista. Oli vielä lapsi mukana minulla.

      • laitoin vielä paremmaksi

        10 sentin päästä ohi kuuttakymmentä solmua, aallot kolmimetrisiä, minun paattiin vettä 4 kuutiota, desibelejä n. 150.


    • Veneilijä.

      Ei nuorilla ole ainakaan mitään sääntöjä vesillä. Ajelevat täysillä vieresta ohi veneväylällä jonka leveys on 10 metrii. Aamulla jopa 4 venettä kaasu pohjassa tulivat vastaan ja menivät ohi molemmilta puolilta samaan aikaan muutaman metrin päästä. Ihme ettei veneeni hörpännt vettä ja uponnut ja lapsiakin minulla oli kyydissä. Tuollaisilta kaahareilta pitäis ottaa veneet pois.

    • Muo vituttaa kaikki veneilijät ku tulee tielle kerran näytin anaalia uhelle ukolle ku olin humalassa ajelemassa merc 9.9 koneella sisään ajoa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe