Haluan ostaa israelilaisia tuotteita missä kaupassa löytyy?

hedelmien mussuttaja

vaihdan heti ostospaikkani sinne missä löydän israelilaisia tuotteita...hedelmiä olen omasta kaupastani saanut vain greippejä...missä on taatelit ja viikunat yms?

65

2505

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sama täällä

      Israel on ykkönen ja hamas pommitettava mereen.

      • Totuus framille

        Väärin, Israel perusetttiin suurella VALHEELLA. Juutalaisten pyhä sota kansallisvaltiota vastaan, se oli mitä toisessa maailmansodassa oli.

        Näin juutalaiset tiedottivat ennen toisen maailmansodan puhkeamista:

        "..Judea Declares War on Germany! Jews of all the World Unite! Boycott of German Goods! Mass Demonstrations!" - These were all headlines in the Daily Express on March 24, 1933.

        "The Israeli people around the world declare economic and financial war against Germany. Fourteen million Jews stand together as one man, to declare war against Germany.

        The Jewish wholesaler will forsake his firm, the banker his stock exchange, the merchant his commerce and the pauper his pitiful shed in order to join together in a holy war against Hitler's people." - Daily Express, March 24, 1933.

        "Each of you, Jew and Gentile alike, who has not already enlisted in this sacred war should do so now and here. It is not sufficient that you should buy no goods made in Germany.

        You must refuse to deal with any merchant or shopkeeper who sells any German-made goods or who patronises German ships or shipping.... we will undermine the Hitler regime and bring the German people to their senses by destroying their export trade on which their very existence depends."

        - Samuel Undermeyer, in a Radio Broadcast on WABC, New York, August 6, 1933. Reported in the New York Times, August 7, 1933.

        Joining with Samuel Untermeyer in calling for a war against Germany, Bernard Baruch, at the same time, was promoting preparations for war against Germany. "I emphasised that the defeat of Germany and Japan and their elimination from world trade would give Britain a tremendous opportunity to swell her foreign commerce in both volume and profit." - Baruch, The Public Years, by Bernard M. Baruch, p.347 (New York: Holt, Rinehart and Winston, 1960).

        http://guardian.150m.com/jews/jews-declare-war.htm


      • arnoldkermeset

        Voi voi voi kuinka älykäs,viisas,kaiken tietävä luulet olevasi,eihän sinulla ole mitään tietoa tästä asiasta. OLE ystavällinen ja koita ottaa selvää eikä vain olettaa joistain huhuista!


      • juuujuuuu

        Israelin pääministeri on murhaaja !!!!


      • Anonyymi
        juuujuuuu kirjoitti:

        Israelin pääministeri on murhaaja !!!!

        Ilmoita Israelin poliisille.


      • Anonyymi
        juuujuuuu kirjoitti:

        Israelin pääministeri on murhaaja !!!!

        Painu pieremään muualle! Ja ota selvää, mitä teki muslimipirut natsipirujen kanssa Juutalaisille !


    • "()"

      Neljä vuotta sitten Vihreiden pääideologi Osmo Soininvaara vaati yhdessä kommentoijiensa kanssa Israelia vapauttamaan mm. sementin viennin Gazaan. Nyt tiedetään, mihin sementtiä tarvittiin - tunneleiden rakentamiseen. Arvion mukaan vähintään puoli miljoonaa tonnia! Mitä tekee maailman vaikutusvaltaisin sosialisti? Lapioi rahaa jotta oman maansa parlamentin terroristijärjestöksi julistama Hamas voi maksaa 43.000 virkamiehen palkat! Se ainoa tekijä, joka voisi hajottaa Hamasin sisältä päin, on taloudellinen. Nyt kun Egypti on sulkenut Gazaan vievät tunnelit ja Israel yrittää samaa, ei Hamas saa enää verotuloa salakuljetuksestakaan.

      Soininvaaran ongelma ei ole puutteellinen tieto vaan jyrkän linjan moralisointi kaikkea ennakkoluulojaan vastaan. Sama tauti vaivaa muitakin dogmaattiseen totaaliseen yhteiskunnalliseen hallintoon uskovia ideologioita. Ja primitiivisesti nämä vielä uskovat, että vihollisesi vihollinen on ystäväsi. Hamasin johtaja Ismail Hanija totesi alkuvuonna, että Gazassa tuhannet "työskentelevät maan alla ja tuhannet maan päällä tehdäkseen miehittäjän olon tukalaksi". Onneksi muslimit turvautuvat vanhaan tekniikkaan kuten tunnelit, kun taas israelilaiset kehittävät teknologista etumatkaansa kuten Iron dome.

      Syyrian turvallisuusjoukoissa työskennellyt mies onnistui salakuljettamaan maasta 55.000 valokuvaa hallinnon kiduttamista 11.000 uhrista. Osa oli kuollut nälkään, osalta kaivettu silmät päästä tai pahoinpidelty hengiltä. Näitä hallinnon toimia suojeleva eurooppalainen vasemmisto paheksuu Israelin tappamia muslimeita, mutta muslimien muslimeille tekemät hirmuteot jäävät ilman rekatiota. Sosialistien kaksinaismoralismi on onneksi kaikkien nähtävillä, kiitos internetin.

      http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/

      • Anonyymi

        Suvakit kannattaa raakaa terrorismia sehän on Suomessakin saatu todeta rankasti.


    • Love for israel <3

      Ap hyvä valinta niin minäkin ystävieni kanssa kannatamme Israelia ja ostamme israelilaisia tuotteita hedelmiä yms..

      • mmmmmmh

        Medjoul taateli on tunnustettu parhaaksi !!!! Hygieenisesti kerättyjä (israel) järvenpään k-market tavaratalo myy tuoreina niitä


      • Anonyymi

        Ihanaa kuulla , mutta kun ei oikein löydy mistään tämän sokean maailman ja pahanvaikutuksesta?


    • 3Timo

      Asekaupoista löytyy!

      • Galil 7,62mm

        Saako Galileja ostaa jostain siviilikäyttöön?


      • U Z I

        does it.


    • työkalut pakkiin

      Keter-merkkiset muoviset työkalupakit valmistetaan Israelissa. Itse ostin omani Tarjoustalosta.

      • hyviä on

        Ahava merkki kuolleen meren ihonhoitotuotteet Israelista. Myös paljon muita kuolleen meren mineraalipitoisia tuotteita Israelista saatavana.


    • Joka kaupasta

      saa hyviä Jaffoja, greippejä ja avocadoja.

    • shalom

      Joistain Alkoista saa erinomaista Israelilaista Yarden- punaviiniä, itse ostan sitä aina kun vain kohdalle osuu, myöskin kannanotoksi viherpunikkien "Israel kauppasaartoon" politiikalle.

    • Shalom

      Meitä on nyt suuri porukka ympäri Suomea.Me käytämme Israelilaisia tuotteita(onnistuu ison porukan voimin hyvin).Otamme myös kaikissa vaaleissa tarkoin selvän ehdokkaan Israel hengestä,koska se pitää olla vahva.

      • Anonyymi

        Ihana lukea myönteisiä, ei valheellisen julman tappajakoneen eduksi. Israel on tarjonnut rauhaneleitä useaan kertaan, mutta muslimit opetetaan pikkuipanoina jo vihaamaan Juutalaisia ja tehokoulutusta ulkomailla, kuinka Juutalainen parhaiten tapetaan. Maailma on kommunistisen ja Kristillisyyttä vihaavien hallinnassa ja uutisointi on isolla rahalla ostettu valehtelemaan ja ihmisparat uskoo. Jo Trumpin tiputtaminen oli niin hyvin rakennettu etukäteen, että se koneisto ylittää tuhatkertaisesti kaikki Hollyvoodin huippuelokuvatkin. Nyt kun pressanvaalit taas lähestyy, Trumpin mustamaalaus on jo pitkällä. Herra meitä johdattakoon ja totuus kyllä tulee julki aikanaan kaikista asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihana lukea myönteisiä, ei valheellisen julman tappajakoneen eduksi. Israel on tarjonnut rauhaneleitä useaan kertaan, mutta muslimit opetetaan pikkuipanoina jo vihaamaan Juutalaisia ja tehokoulutusta ulkomailla, kuinka Juutalainen parhaiten tapetaan. Maailma on kommunistisen ja Kristillisyyttä vihaavien hallinnassa ja uutisointi on isolla rahalla ostettu valehtelemaan ja ihmisparat uskoo. Jo Trumpin tiputtaminen oli niin hyvin rakennettu etukäteen, että se koneisto ylittää tuhatkertaisesti kaikki Hollyvoodin huippuelokuvatkin. Nyt kun pressanvaalit taas lähestyy, Trumpin mustamaalaus on jo pitkällä. Herra meitä johdattakoon ja totuus kyllä tulee julki aikanaan kaikista asioista.

        Vihakasvatuksen lopettamisestakin on pykälät niissä Oslon sopimuksissa, joilla siirtotyöläisten jälkeläiset ("palestiinalaiset") pyyhkivät pyllyjään.


    • Mies 42

      Sodastream virvoitusjuomakone on ymmärtääkseni israelilainen tuote. Ei sitä ählyt olisi keksinytkään...

      • Anonyymi

        Sodastream kai joutui boikottiin kun Länsirannalla työllisti arabeja hyvillä palkoilla.


    • http://www.listamedi
      • Jaffariini

        Mikään ei ole mehukkaampaa kuin Israelilainen aito Jaffa-appelsiini.


      • kuoleman kauppiaita
        Jaffariini kirjoitti:

        Mikään ei ole mehukkaampaa kuin Israelilainen aito Jaffa-appelsiini.

        Jos palestiinalaiset saisivat hallita maat olisivat äkkiä autiomaita.


    • Anti Semitisti

      Voikos jostain ostaa pieniä israelilaisia kotiin vietäväksi ? Laittaisin yhden autotalliini ja kaasuttelisin sitä iltaisin että näkisivät että homma toimii molemmin puolin.

    • Merkillepanija

      Alla sitaatteja mitä Hitler sai lukea ja kuulla juutalaisilta, ennen toista maailmansotaa ja sen jälkeen.

      Miten olisit itse reagoinut moisen jengin edessä joka vannoi pyhää sotaa Saksan kansan hävittämiseksi?


      "..."The millions of Jews who live in America, England and France, North and South Africa, and, not to forget those in Palestine, are determined to bring the war of annihilation against Germany to its final end." - Central Blad Voor Israeliten in Nederland, September 13, 1939.

      "Stop talking about peace conditions! Break Germany in pieces!" - The Daily Herald, No.7426, 9 December, 1939.

      "The Jews, taken collectively, view this war as a holy war." - The Daily Herald, No.7450, 1939, quoted in "Reichstagsbrand, Aufklärung einer historischen Legende," by U. Backes, K.H. Janßen, E. Jesse, H. Köhler, H. Mommsen, E Tobias.

      "Even if we Jews are not physically at your side in the trenches, we are morally with you. This war is our war and you fight it with us." - Schalom Asch, Les Nouvelles Litterairres, February 10, 1940.

      "In losing Germany, Jewry lost a territory from which it exerted power. Therefore it was determined to re-conquer it." - Louis Marschalko, "The World Conquerors : The Real War Criminals."

      "The World Jewish Congress has been at war with Germany for seven years." - Rabbi M. Perlzweig (head of the British Section of the World Jewish Congress), Toronto Evening Telegram, February 26, 1940.

      "The Second World War is being fought for the defense of the fundamentals of Judaism." - Rabbi Felix Mendlesohn, Chicago Sentinel, October 8, 1942. ..."

      http://guardian.150m.com/jews/jews-declare-war.htm

    • xlcclyhhhchjvh

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut.

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illuminazionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen nazionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Wassingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

      Heidän pakettiautostaan löytyi rä jäh teitä, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen



      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

    • johnjohnjohn

      Tilasin maailmalta 180 pulloa Israelilaista viinia,tää on herkkua,hyvää.Suomesta ei nnäitä löytynyt.

    • This.is.the.truth

      Sama täälä Israel nousuun ja saatana islam laskuun

      • hi-tech-Israel

        Osta uusi tietokone. Sen mukana tulee paljon Israelissa kehitettyä tekniikkaa.


    • ArnuldH

      Mistä olette tilanneet viiniä? Onko kotimaisia kauppoja mistä saada muita tuotteita? Alkon valikoima puuttellinen tai täysi nolla

    • Zion-
    • Anonyymi

      Samoin minäkin ostaisin israelilaisia tuotteita paljon ennemmin, kuin esim. espanjalaisia tai muista maista tuotettuja hedelmiä. Israelislaiset hedelmät ovat monta kertaa paremman makuisia, ja mehukkaita.
      Nyt olen ostanut S-ryhmän kaupasta israelilaisia taateleita , jaffojakin on välillä saatavissa, mutta aika harvoin. Oliiviöljyä ei kertakaikkiaan ole saatavilla, ja ihana israelilainen viinikin on " kiven alla ". Israelin ystävä

      • Anonyymi

        Osta vaan (hehheh), minä kun näen israelilaisia hedelmiä kaupassa, niin kaivan nenästä kunnon kokkareen kynnen alle ja painan sen hedelmän kuoren sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osta vaan (hehheh), minä kun näen israelilaisia hedelmiä kaupassa, niin kaivan nenästä kunnon kokkareen kynnen alle ja painan sen hedelmän kuoren sisään.

        Sinä palveletkin saatanan neuvoja, ja palkkasi on ilmoitettu jo parituhatta vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Marokkolaiset mandariinit ovat hyviä, paljon parempia kuin Jaffat. Helluntailaisten mielestä tietenkin päinvastoin.

    • Anonyymi

      Samaa kysyn minäkin. Mistä niitä saa?

    • Anonyymi

      LUKEKAAS SE HISTORIA

      • Anonyymi

        Joo, suu suppuun jos Balfourin julistus, San Remon konferenssi ja Kansainliiton päätös 24.7.1922 ovat tuntemattomia.
        Hyvä tuntea Israelin valtiohistoria vuodesta 1020 eKr. sekä Ottomaanivalta ja Englannin mandaattiaika.


    • Anonyymi

      Israelin lähetystöstä voi kysyä palestiinalaisten lasten nahasta tehtyjä lampunvarjostimia. Niitä kuulemma aletaan tuoda Suomeen ihan lähiaikoina. Myös saippuateollisuus on kuulemma nousussa.

      • Anonyymi

        Koeran pertireen nokkati tyynä rienan pieru!


    • Anonyymi

      David's Sling -huippuaseeseen saa jokainen suomalainen maksaa muutaman kympin, mutta hitec-maan monet kuluttajatuotteet eivät ole ihan halpoja

    • Anonyymi

      jaffat tulee ja helmat paukkuu

    • Anonyymi

      Osta vanha testamentti.
      🤤

    • Anonyymi

      KYLLÄHÄN KAIKKIEN LUULISI TIETÄVÄN, ETTÄ ISRAEL ON JUMALAN VALITTU KANSA JA KAIKKI MUUT OVAT VAIN MUUKALAISIA.
      ISRAELILAISET KUN TAPPOIVAT JUMALAN POJAN, NIIN SIITÄ TULI ERIMIELISYYTTÄ. ISRAELIN VALTIO SYNTYI UUDELLEE V. -49, KUTEN SENKIN KAIKKIEN LUULISI TIETÄVÄN, .......ENNEN MAAILMAN SUURTA TUHOA.
      NIINHÄN NE KERTOVAT JA ETTÄ ENNUSTUKSET PITÄISIVÄT PAIKKANSA, NIINHÄN TÄYTYY MYÖSKIN TAPAHTUAKIN.
      VAI VÄITTÄÄKÖ JOKU TOISIN, ETTEIKÖ JO PAHALTA NÄYTÄ.

    • Anonyymi

      KUNNIAA KIITTÄÄ ISRAELIA JA SIUNATA.
      ei niiden tekoja vaan maata ja kansaa jotka uskoo Ylös nouseeseen Jeesukseen
      Kristukseen.

      tilatkaa appelsiiniä ja kaiken laisia hedelmiä.
      niiden maku on aivan erikoinen.

      • Anonyymi

        Juuri tulin Turun Länsikeskuksen Prismasta ja ostin sieltä ostosreisulla Israelilaisia Jaffa-appelsiineja. etsin varta vasten niitä koska ne ovat Israelista ja sitäpaitsi ovat mehukkaampia kuin muut, se on todettu moneen kertaan.
        Kannatan muutenkin Israelilaisia tuotteita. Ostan usein Israelilaisia King Salomon Medjoul taateleita, ne ovat huippuhyviä ja luomua. S-kauppojen valikoimassa. Löytyy vihannesosaston hyllyltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tulin Turun Länsikeskuksen Prismasta ja ostin sieltä ostosreisulla Israelilaisia Jaffa-appelsiineja. etsin varta vasten niitä koska ne ovat Israelista ja sitäpaitsi ovat mehukkaampia kuin muut, se on todettu moneen kertaan.
        Kannatan muutenkin Israelilaisia tuotteita. Ostan usein Israelilaisia King Salomon Medjoul taateleita, ne ovat huippuhyviä ja luomua. S-kauppojen valikoimassa. Löytyy vihannesosaston hyllyltä.

        Harmi, että en löydä Jaffoja täältä maaseudun pikkukaupasta, K-marketista. Ainoastaan mauttomia, kuivia egyptiläisiä
        appelsiineja.

        Jaffat ovat parhaita. Politiikka pois tällaisista hankinnoista.


    • Anonyymi

      Tee meille palvelus ja muuta sinne Israeliin.

      • Anonyymi

        Ei tartte muuttaa kun tuotteet tuodaan tänne. Ne ovat vaan laadukkaita nuo heidän tuotteet.


    • Anonyymi

      iisraeli ,ovat omalla maalla muut sinne ägkeytyy.

      • Anonyymi

        Turkkilaisten veroluettelot osoittivat juutalaisalueet hyvinvoiviksi ja siksi arabeja änkeytyi siirtotyöläisiksi ja työvoimalle olikin tarvetta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turkkilaisten veroluettelot osoittivat juutalaisalueet hyvinvoiviksi ja siksi arabeja änkeytyi siirtotyöläisiksi ja työvoimalle olikin tarvetta

        Palestiinalaiset käy Israelilaisilla firmoilla ja plantaaseilla töissä että saavat lapsilleen ruokaan. Tosi on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palestiinalaiset käy Israelilaisilla firmoilla ja plantaaseilla töissä että saavat lapsilleen ruokaan. Tosi on.

        Itse ne ei mitään muuta aikaan, kuin penikkatautista rähinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palestiinalaiset käy Israelilaisilla firmoilla ja plantaaseilla töissä että saavat lapsilleen ruokaan. Tosi on.

        Rakennustöihin israelilaisten työmaille lähtevät salaa aamupimeällä.
        Palkka nääs kaksin- tai kolminkertainen arabityönantajiin verrattuna.


    • Anonyymi

      Aito Israelin kannattaja on ympärileikattu.

      Muut vain leikkivät.

    • Anonyymi

      Appelsiini- ja vesi- ja hunajamelonieriä tulee Israelista.

      • Anonyymi

        Hienoa, Jaffat Israelista ovat nyt mehukkaimmillaan. Puhdas ilma takaa laadun. Nuo King Salomon taatelit ovat kans eritäin maukkaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa, Jaffat Israelista ovat nyt mehukkaimmillaan. Puhdas ilma takaa laadun. Nuo King Salomon taatelit ovat kans eritäin maukkaita.

        Avocado(a), joka maailman rasvaisin hedelmä, tuotetaan mm. myös Israelissa ja sitä tuodaan Suomeen. Hyvä puristetun sitruunamehun kera.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avocado(a), joka maailman rasvaisin hedelmä, tuotetaan mm. myös Israelissa ja sitä tuodaan Suomeen. Hyvä puristetun sitruunamehun kera.

        Siis höysteeksi tuorepuristetun.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe