Kajaanin kaupunkifestivaalit.

vimonen kerta

Ei ikinä ennää mokomille festareille.....hinnottelu aivan sairasta......

34

819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylänpoikii

      Tiedottaminen koko tapahtumasta aivan ala-arvoista. Akatauluista ei mitään tietoa vaikka porukat facessakin kyseli. Ketä saatana kiinnostaa jonkun anttosen kasaritukkatyyli siellä facebookissa, kun keskittyisi välittämään maksavan yleisön kaipaamaa tietoa! Perjantainakaan ei tienvarsilla ollut minkäänlaisia opasteita paikalle. Oikeesti hei, ottakaa opiksenne ja lopettakaa selittelyt.
      Veikkaan tosin, ettei ensi vuonna enää järjestetä. Perjantaina yleisökato ja kunhan kassa lasketaan, niin taitaa olla goodbye.

      • joutsenlaulua kehiin

        Väärät artistit ottivat siitä se yleisökato johtui, jospa ensi vuonna älyäisivät panostaa laatuun esim yö yhtye.


      • Homma lapasesta!
        joutsenlaulua kehiin kirjoitti:

        Väärät artistit ottivat siitä se yleisökato johtui, jospa ensi vuonna älyäisivät panostaa laatuun esim yö yhtye.

        Artistit olivat huippuluokkaa. Minä ja seurue luovutimme jo viime vuoden perusteella. Ei enää viitsitty satsata kymppejä tuohon festariin kun jo tiedottaminen oli niin surkeaa, että ajateltiin muunkin järjestelyn olevan samaa tasoa.

        Markkinointi ja tiedottaminen pitäisi antaa ammattilaisille, ei riitä että kuvittelee osaavansa. Facebook sivut ovat hyvä esimerkki tästä surkeasti tiedottamisesta, kuin armosta sinne tuli iltojen aikataulut - huvittavaa.

        Ihan sama onko noita festareita vai ei, en minä eikä company osallistuta joka tapauksessa. Tai sitten jos saadaan ihan oikeat järjestäjät.


      • pil-lu-kul-li.p
        joutsenlaulua kehiin kirjoitti:

        Väärät artistit ottivat siitä se yleisökato johtui, jospa ensi vuonna älyäisivät panostaa laatuun esim yö yhtye.

        mitä tekemistä yöllä on laadun kanssa =D


    • kalustemarkkinontia

      Arppa järjesti vittuillessaan Jormualle Sillanpään ja Souvarit. Lisäksi kakkukahvit. Näin se politiikka ja toisen kampittaminen vaikuttaa edelleen Kainuulaisessa elämässä.

    • Onkelmat
      • Onkelmat

        Minä olen se kuuluissa junkkaaja.


    • zarppana

      Heh, syy löytyy heti jostain toisesta, kuten nyt Arpasta. Jormuan lavalla on tanssittu iät, ajat ja ehkä kaupunkifestivaali olisi voinut etukäteen selvittää missä ja milloin mitäkin on. Turha etsiä syyllisiä muualta, katsokoon järjestäjä peiliin.

    • zarppana

      Odoteltiin järjestäjän mainostamaa ilmaista bussikuljetusta seitsemän aikaan. Tuliko? Ei tullut. Otettiin taksi. Vituttiko? Kyllä. Mutta naurettiin kyllä, että ihan normaalia näiden järjestäjien toimintaa. Isot puheet ja käytännön tasolla just tätä.
      Tämäkin varmaan Arpan syy.

    • pappa 60

      Lauantaina oli kyllä teltassa hyvä tunnelma, erityisesti J Karjalainen oli erittäin hyvä livenä,yleisö sai laulaa mukana .Epuilla myös hyvä keikka.

    • Fasepookki on paskaa

      Oikein fasepookissa kyselty, lieneekö ollut oikea paikka??
      Kait järjestäjillä oli viralliset sivut ja yhteystiedot infoon?

      • oiadj

        Kaikilla tapahtumilla on nykyään myös Facebookissa viralliset sivut. Ja siellä on helppo kysellä ja vastauksen näkee myös muut, joten jokaisen ihmisen ei tarvitse kysyä samaa asiaa uudestaan.


      • Nyt on 2014

        Järjestäjän facebook sivut ovat viralliset. Suurin osa osallistujista elää tätä päivää joten ihan oikea paikka oli informeerata.

        Olipa kanava mikä tahansa, se on hoidettava oikein ja tiedotettava tarkasti.


    • Itellan työläinen

      Festarialueen ulkopuolella oli varhain su-aamuna verta maassa ja poliisitkin ajeli vilkut päällä sinnepäin.

    • pascal lemuel

      Teltalla tuoksui kúsi,hiki,piéru ja paská.

      • Roope82

        Kyllähän tuolta narttu taas kaatui kuten viime vuonnakin. Ihanan kiihkeä hieman pullukka isorintainen blondi joka antoi ensimmäiset kyydit jo kaupunkiin kävelymatkalla


      • fgvvgfdgretw
        Roope82 kirjoitti:

        Kyllähän tuolta narttu taas kaatui kuten viime vuonnakin. Ihanan kiihkeä hieman pullukka isorintainen blondi joka antoi ensimmäiset kyydit jo kaupunkiin kävelymatkalla

        näin teidät....yritit könytä selkään kun se akka konttasi kännissä siinä onnelan tiellä. oksettavan näköistä kun isomahainen ukko ja läski akka yrittää yhtyä. en varmaan ikinä selviä tästä, olen saanut jo kriisiapuakin....


    • Sinne menen

      Napiksella maaseutuvestivaalit eri aikaan. Perjantaina ja ensi lauantaina- Tiedottaminen,kuljetukset ja kaikki pelaa, opasteetkin ovat tapahtumapaikalle. lipunhinta vain 15 ekua. Vaan eiköhän jotain moittimista tästäkin löydy.

      • Mene pois!

        Varmaan löytyy jos on aihetta. Kyllä valittaa saa aiheesa ja pitääkin. Ei perskutarallaa mitään lippuja mistään pelleilystä makseta.


    • nimimerkki erkki!

      oluen hinta ihan perseestä ja ilkesivät myydä vielä isona oluena 0,44 Fostersia sikahinnalla.

      Muuten hyvin järjestetty oli lauantaina.

      Kiitokset Setille että jaksaa järjestää.

      • Kaszarionpop

        Minkä hintasia lie juomat olleet? Ainakin lauantaina Vip-alueella homma toimi loistavasti ja ruokakin oli teltatapahtumaksi mainiota. Mukavassa seurassa mukava ilta. Esiintyjät sopivia tällaiseen entisten nuorten bileisiin-toki pari viimeistä drinkkilippua olis voinu jättää käyttämättä!!


    • Hyi helvetti

      Kaljan paskalla saakin olla hintaa, ketä se haittaa?

    • tiedänkaiken

      Kaupan euron kaljalla nyhtivät 6 euroo,onko muka halpaa,mutta onneksi ulkopuolella sai juua omia juomia ja musiikkikin ihan hyvin sinne kuului,tuttuja piisejä kaikki ja niin nähtyjä esiintyjiä

    • Ja Noinen

      Eesti: viiden voltin olutlaatikko 24 tlk = 9,95e

    • Joopa joo

      Aika erikoista, että saivat soittaa vielä yhden jälkeen yöllä... Monet festivaalit lopettaa puolen yön aikaan tai jopa klo: 22

    • Next year again

      Onhan se ihan hirveetä, jos festareilla myydään olutta yli kaupan hinnan. Ja se, että metelöidään pitkin yötä. Tämmöset tapahtumat joutaisi vaikka jonnekin Petäisenniskaan.

      • ledjfkgkt

        Että näitä vinkujia riittää! On ihan sama, että järjestetäänkö tapahtumia tai sitten ei-kitinää riittää. Toivottavasti festari saa jatkoa ja entisille nuorille on meinikejä ensikin vuonna...


    • YönTango

      No, ei ole persaukisten juhlia nämä festarit. Eikä kuulu ollakkaan. Jos kerran vuodessa tämmöisiä järjestetään, niin kannattaahan sinne osallistua jos artistikattaus kiinnostaa. Bändejä voi mennä katsomaan selvinpäin, tai ottaa samalla muutaman janojuoman. Jos kerran vuodessa menee viikonloppuun satanen sileeksi niin so what? Taitaa olla kaljan hinnasta kitisijöillä kaikista suurin kohokohta Viron reissu ja nakit silimillä 24/7

    • YönTango

      Kävin myös kansalaisopiston kurssilla ja mülkku jäi ompelukoneen väliin, ja voe perkele että sattu uuuuaaaahhh

    • Vassarit suohon

      Mitä ne köyhät täällä ulisee? Muutama euro enemmän jostain kaljasta ja kyydeistä, niin heti on maailma sekaisin. Turhinmäki voisi vähän tiukemmin kokoomusta kurittaa... ai niin, eihän se voi, kun raukka karkasi oppositioon.

    • Mummeli54

      Kiitos järjestäjille. Oltiin perjantaina ja oli todella mukavaa. Hinnat ok, täytyyhän järjestäjän saada palkkansa. Järjestävälle henkilökunnalle kiitos, toivotitte tulijat sydämellisesti tervetulleiksi.

    • aivan ite

      Järjestysmiehet oli aivan perseestä ei saaneet kuria humalaisia oli kuseksimassa missä sattuu.

      • Koskenkorva&vodka

        Paremmat bileet tulisi kun alkoholi tarjottaisiin väkevänä. Matalaoktaaniset kaljat ei muuta ku kusettaa ja niistä tulee pöhöttynyt olo.


    • viiden egen vesi

      Hah, haha... Viikko tapahtuman jälkeenkään ei tiedetä vielä tarkkaa yleisömäärää ja tapahtuman tuottoa... Ettei olisi taas pidetty perinteistä urheiluseuran kirjanpitoa eli sinnepäin on debet ja loput jos jää tai jotenkin on kredit. Tämä on juuri sitä päin persettä hoidettua tiedottamista. Venkoillaan kun ei kehata sanoa että turpaan tulee ja huolella. Uuuuhakahaka, hyvä keltaseeeeeet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe