Mies ei anna katsoa televisiota

kesäheinä

Mies osti uuden hienon television ja kotiteatterin olohuoneeseen. Nyt hän ei enää anna minun katsoa televisiota, koska hän pelkää, että kaukosäätimiin tulee sormenjälkiä ja ne likaantuvat. Hän myös pelkää, että tiputan kaukosäätimen. Olen myös siisti ihminen ja käteni ovat puhtaat, mutta silti hän aina huomaa kaukosäätimiin tulleen sormenjälkiä. Minusta tuo menee neuroottisuuden puolelle, ja tästä on riidelty monta kertaa. Lisäksi tuollainen kontrollointi tuntuu ahdistavalta. Jos olisin tiennyt tämän etukäteen, en olisi antanut miehen ostaa uutta televisiota, vaan olisimme pitäneet olohuoneessa minun televisioni, jota molemmat olisivat saaneet rajoituksetta käyttää. Onko miehen käytös normaalia?

Lisäksi hän ei mielellään aja autolla "turhia" reissuja, koska pelkää auton kuluvan. Tämän vuoksi emme voi lähteä esim. lomamatkoille, koska auto kuluu. Mielestäni auto on ostettu käyttöä varten ja tuollainen hankaloittaa elämää. Kokemuksia?

15

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näytätämämiehellesi

      Pistä se tv paskaksi.

    • JussiJussiJussiJussi

      En usko, että pohjimmiltaan kyse on kaukosäätimesta tai auton kulumisesta. Erilainen ajattelu ja elämän tärkeysjärjestys tulee esiin noiden kautta.

      Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä ja mitkä miehellesi? Kannattaisi varmaan vakavasti keskustella teistä, elämästä, parisuhteesta ja yhteisestä tulevaisuudesta. Mitä siihen kuuluu sinulla, ja mitä kuuluu miehelläsi.

      Ihmisten elämänkatsomuksissa on eroja. Joskus ne erot ovat niin suuria, että yhteiselämä on pelkkää ristiriitaa, kun ei ymmärretä toisia. Joskus erilaisuudet pystytään sovittamaan yhteen, kun kumpikin arvostaa toista ja oustaa omista vaatimuksistaan.

    • HALOO!!!

      Voihan kakka mikä mies sulla onkaan!!!Kaikkea sitä naisenpuolen pitää sietääkin!Ei todellakaan ole normaalia käytöstä!Tiiäkkö mitä?Osta itelles 10kg kahvakuula,ja jumppaa sen hienon uuden tvn edessä,ja hupsis,irrota heiluriliikkeessä ote,siten että kahvakuula sinkoaa sinne uuteen televisioon,ihan sisälle asti...sanot vaan,että hupsis,johan sattui!Sama temppu autoa kohti...näin minä tekisin!

      • tiinatööt§

        ei muuta kun että HAHAHAHAAAAA!!!!! voi hyvä tavaton tätä paskaa,no hommaa itelles oma telkkari.


      • Sanan säilällä

        Jooo, periaatteessa silmä silmästä jne. Mutta kyllä meikä taistelisi itselleen oikeuden sekä töllöttämiseen että autoon. Määräilijätyypeiltä täytyy ottaa luulot pois. - Ai niiin; kyllähän taistelinkin aikoinaan, onneksi nyt molempia on kaksin kappalein.


    • pesäheinä

      Kuullostaa todellakin siltä että miehesi kärsii mielenterveysongelmista. Puhua näistä asioista ihan rakentavasti hänen kanssaan ja kuuntele kuinka kahelilta hänen perustelunsa sitten kuullostavat. Tarvittaessa ehdota hänelle ajan varaamista paikallisesta mielenterveystoimistosta. Tuollaisen ihmisen kanssa elämisestä tulee yhtä tuskaa.

    • 14 + 3

      Miehesi vaikuttaa vain melkoisen nuukalta ja vähän neuroottiselta. Mutta ainahan uutta, kallista laitetta tai huonekalua tekee mieli suojella aluksi. Kyllä se siitä helpottaa, jossain vaiheessa aivot hyväksyvät sen tosiasian, että tämäkään televisio ei tule pysymään koskemattomana ja naarmuttomana.

    • Potkukelkka ja patii

      Ettäkö vuoroin vieraissa. Kävikö niin että sinä ohjailit entisen tv n käyttöä? Näinhän se elämässä usein menee. Kun toinen on vahvemmilla, toinen jää hieman jälkeen. Ja hetken kuluttua osat vaihtuvat tässä elämässä. Olisi varmaan hyödyllistä katsoa yhdessä kotiteatterista Veikko Huovisen kirjoittama lyhyt erikoinen Potkukelkka ja patiini. Siinä jos missä kuvataan kokemukseesi perustuvaa elämänkulkua

    • mek

      Ostappa oma tv niin ei tule riitoja mitä katellaa ja koska.

    • 95210

      Itse olet valinnut miehesi, en siis ymmärrä miksi valitat. Saahan sen lempattua maailmalle jos se on niin kauhee. Musta on kamalaa se että haukutaan elämänkumppania, kukaan ei pakota olemaan sellasessa suhteessa.

      Eli jos et ole tyytyväinen laita vaihotton tai lakkaa valittamasta.

    • 2+16

      Ei miehesi varmasti tee tuota ilkeyttään. Seurustelin kerran samanlaisen miehen kanssa. Hän säilytti kaikessa elektroniikassa suojamuovit, jos se vain oli mahdollista. Pilkun tarkkaa siivoamista ja minimalismia. Yritin puhua näistä neurooseista, mutta ei siitä mitään tullut. Oli sen verran arka aihe ja mies ei vain voinut ymmärtää, että yhteisessä kodissa pitäisi kaikkien saada käyttää esim. kaukosäädintä. Hulluksihan siinä tuli ja ukko meni vaihtoon.

      • Kaukosäädin

        Sinä vaihdoit miehesi television takia koska x miehesi ei antanut katsoa tv:ä.


      • 16 + 6
        Kaukosäädin kirjoitti:

        Sinä vaihdoit miehesi television takia koska x miehesi ei antanut katsoa tv:ä.

        Kyllä minäkin dumppaisin akan, joka olisi noin sairas jonkun laitteensa kanssa. Normaalejakin on tarjolla.


    • Kaukusäädin

      Irtisano televisiolupa ja anna tarkastajan viedä se nurkkajumala pois.
      Etkä ota toista televisioo vastuksis. Kun mies kerran on vienyt sulta television katsomis oikeuden. Kuten sanoit televisio on sinuneikä hänen. Irtisano sen tv:n lupa niin eipähän katsele sitte koomin.

      • Jenniina

        TV-lupa? Ja vuosihan on 2014. Seuraava ehdotus...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe