Ebola

Veriripulia, jeeee!!

On se taas hienoa olla suomalainen, kun Punainen Risti suunnittelee laittavansa henkilön Suomesta hoitamaan ebolapotilaita!!
Kyllä nyt tauti paranee ja Suomen maine maalimanparantajana!!
Ei varmaan kovin kauan vie muutenkaan, kun tätä tappavaa tautia löytyy meiltäkin. Kohta varmaan pyhitetään joku vähistä sairaaloistamme hoitamaan kotimaastaan karkuun lähteviä sairaita!! Me suomalaiset ollaan niiiiiiiiin kiltteja ja kovia auttamaan, muita kuin omia kansalaisiamme!!

25

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapolla kossua

      Kyllähän nyt maailmanhalaajien on pakko saada tuo mukava tauti myös Suomeen.

    • Miksmiksmiksmiks?

      Ei ole ihan halpa tuo taudinhakureissu! Sillä rahalla ois saatu vaikka Suomen vanhuksille viilentäjiä / lämmittimiä palvelutaloihin! Nyt hoitajat työskentelee ja vanhukset makoilee puolitajuttomina 30asteen kuumuudessa yöt ja päivät. Talvella taas on etsittävä paksut vaatteet päälle, ettei kykene kunnolla edes liikkumaan!
      En osaa ymmärtää, miten rahaa ei riitä korjaamaan MEIDÄN OMIEN vanhusten oloa, jotka ovat maamme eteen tehneet raskasta työtä ja ovat veronsa maksaneet!!!???

    • Ei uskos ellei tiedä

      Totta! Kyllä riittäs omissa hoitamista ja työolosuhteiden parantamista! Taudit lisääntyy tällä helteellä täälläkin, on hautumia, kuivumista, suolatasapainot heittää, hoitajat voi huonosti, mutta varsinkin SOSTERI säästää ja piut paut välittää, enempää hoidettavista kuin hoitajistakaan!!!

    • Ebolaa suoleen

      mutku. Laitetaanhan me Suomesta milljaardi euroa kehittelyapuunkin. Ei tarvita kun vain lainata maailmalta halpaa rahaa ja jatkolähetetään se eteenpäin afrikan sarveen. Varmasti ovat siellä tyytyväisiä ja ajattelevat meitä lämmöllä.
      Viis omista potilaista. Kyllä ne tarkenee ja pärjää. Pidetään talvella hieman enemmän tuuletusikkunoita auki, niin saavat raitista ilmaa. Kyllä tällä pärjää kuuman kesän yli.

    • + - 0 !

      Onhan tuonne nyt menossa oikein enkelparvi! Toivovat säilyvänsä hengissä, niin pois tullessa voi hymyillä joka lehden kannessa, ja kertoa, miten jännä reissu oli ja miten kauheelta siellä näytti, mutta kun minä parantelin jne.......
      Tai sit käy niin, että voivat jäädä historiaan, kun toivat taudin Pohjolaan!!!

    • Voi voi voi!

      Nyt on jo yksi maailmanpelastaja, lähetyssaarnaaja, tuotu Madridiin!
      Siitä se lähtee!! Eiku joukolla kaikki auttamaan!!!!!

      • Jet fuel A1

        ja tuo epsanjalainen maailmanpelastaja haettiin reteesti Airbus 310-matkustajakoneella. Tuli hiukkasen hiilijalanjälkeä / koneessa matkustanut.
        Tuskin oli kovin montaa kyytiläistä. Noh ! tarjoilu varmaan pelasi ja ei tarvinnut jonottaa vessaan matkan aikana. Sai jalat suoraksi penkilläkin.
        Muistakaa lähetysliikkeen jäsenet laitella kymmenyksiä kolehtihaaviin, että kestää privaattikoneet ilmassa, hakemassa tämän apina-ebolan tänne pohjan perukoilekin.


      • Lääkärit ilmanaivoja
        Jet fuel A1 kirjoitti:

        ja tuo epsanjalainen maailmanpelastaja haettiin reteesti Airbus 310-matkustajakoneella. Tuli hiukkasen hiilijalanjälkeä / koneessa matkustanut.
        Tuskin oli kovin montaa kyytiläistä. Noh ! tarjoilu varmaan pelasi ja ei tarvinnut jonottaa vessaan matkan aikana. Sai jalat suoraksi penkilläkin.
        Muistakaa lähetysliikkeen jäsenet laitella kymmenyksiä kolehtihaaviin, että kestää privaattikoneet ilmassa, hakemassa tämän apina-ebolan tänne pohjan perukoilekin.

        Seuraavak se sama Airbus hakee turisteja Helsingistä lomakohteeseen ja jonnekin on vähän lirahtanut sitä pissaa, ja sitä joku konttaava lapsukainen pudonneen suklaapalan kanssa suukkin laittaa. no siitä se sitten äidin vaipanvaihdossa äidille välittyy. Sitten tämä lapsukainen uimaaltaalla kakka vaipissaan polskuttelee, ja muut turistit mukana.
        Vajaassa viikossa on taudin kantajia kymmeniä ja Suomen terveyden huolto aivan sokissa. Ei löydy eristys paikkoja, eihän tälläiseen ole osattu varautua.
        Näin se homma etenee.


    • pahan ilman lintu

      Ebolasta tulee pandemia, kiertää joka maan läpi, kuolleisuus melko lailla riittävä. Väestönkasvu toppaa tykkänään ja väkiluku parilla miljardilla kapenee.

    • suisitiaalinen susi

      Mun lapsuudenkaveri sanoi aina ryypätessä: Mitä myö huoranpennut, kuppaan myö kuollaan kuitenkin!! :D

    • Yks+yks = hölmö

      Kun ebolasta täällä alettiin kirjoittaa, kaikki ei edes tienneet, mikä se on.
      Nyt se tappaa jo kymmeniä päivässä, yksi espanjalainen joukossa, ja kiltti Suomi laittaa sinne omaa porukkaa AUTTAMAAN! Ei paljon tarvitse arvailla, kun tietää. mitä tästä seuraa! Taas on niiiiin hienoa olla suomalainen!!

      • jhftre5ru

    • 00kk

      Tuliskin kunnon tauti, joka harventas yli puolet ihmiskunnasta. Maailman väkiluku kasvaa sitä luokkaa, että kohta hukutaan paaskaan. Se on luonnon laki että eri lajeja kuolee, kuten dinosaurukset, kohta norpat ja sitten pahin kaikesta, IHMINEN.

      • niskalaukaus....

        Lienee vain sattumaa, että mm. AIDS ja ebola, tulleet tuolta Afrikasta ??
        Voisiko mitenkään olla edes osasyy siinä, minkälaista väestöä asuu tuolla ??
        Ja leviävät sieltä nyt vastustamattomasti ympäri maapalloa. AIDS jo tehnytkin sen.


    • Ei kysellä meiltä!

      Ja kuten arvata saattoi, tauti on jo britannialaisella! Tuotiin taas "auttaja" kotiin hoitoon ja kohta seuraavaa ja seuraava ja sitten ollaankin jo meillä!
      Harvennus ei tietysti olisi pahitteksi, näinhän ne viisaatkin on varmaan tuumanneet.

      • Ebolan pitäisi

        hoitaa väestötasapaino kuntoon siellä missä se on kieroontunut. On maita joissa väestön määrä on räjähtänyt. Siellä Ebolakin toimii parhaiten, samoin AIDS rajoittaisi tehokkaasti väestönkasvua jollei ihmispaskat menisi sörkkimään luonnon tasapainoa tässäkin asiassa.


    • Voivoivoivoivoivoi!

      Tuo on ihan totta! Nyt sinne lykätään apua, lääkkeitä ja ruokaa, just sen verran, että jaksavat lisääntyä!! Ei sieltä itsensä elättäjiä tule kuin murto-osa, jos sitäkään.
      Mitenhän meidän maahanmuuttajat, onko heillä lupa nytkin reissata katsomaan oikean kotimaansa laajaa sukua ja kuljettamaan tauteja tänne tuliaisiksi?
      Pitäähän se tietysti sallia, että kotoutuminen onnistuu täällä!

    • Mitä mie sanoin!

      Ho-hooooo Tukholmassa jo tulossa.......

    • Pitihän tuo arvata!

      6.8. Kirjoitettiin, että ei kauan mene, kun tauti on täällä! Nyt 30.10. Meilahdessa odotetaan ensimmäistä Ebola potilasta!!
      Että näin! Ja nyt kaikki vapaaehtoiset paikalle auttamaan ja mamukit tervehtimään omaisiaan kotimaahan!!

    • Hyöty/haitta?

      Kyllä nyt taas uutisissa vähätellään ja selitellään tätä tappavaa tautia! Äsken uutisissa: "potilas voi hyvin, on hyvässä kunnossa, ei helposti tarttuva, itämisajan loppupuolella tuli oireita, hyvin epätoden näköistä jne. jne..."
      Kyllä me suomalaiset ollaan sitten kilttiä, vai pitäskö sanoa TYHMIÄ!!
      Missä vain jotain kamalaa tapahtuu, niin asiat ei selviä ilman pienen Suomen apua!
      Tämä "potilas" ei kuulemma ollut tauti alueella, mutta antaa varmaan sysäyksen lähettää heti auttajia itse paikan päälle!

    • Mitenhän tuo on?

      Miksi yhdysvaltalainen ei mennyt kotiinsa sairastamaan, vaan köyhän Suomen pitää antaa kallista hoitoa! Onko oikein kutsuttu tänne koekaniiniksi?

    • Ebola pöpö

      Voi vittu teitä ebola hysteerisiä höperöitä, se että tuo tauti tänne tulis on niiiiin olemattoman pieni, että siitä on aivan turhaa vouhkata.

    • Älähän nuolase!

      Kohta saat vouhkata, ku setä Samuli kunnolla aivastaa bussissa takanas, ni tuleeko mieleen - EBOLA!!!!!!

    • harrikirves

      mulla on ebola kasseissa kutajaa ou jeee

      • terveyskeskuslääkäri vaa

        Ebolasta ei kerrota kaikkea julkisuuteen,se on fakta..itsestään selvä asia,että paniikkia ei haluta lietsoa,vaikka kysesssä on todella vakava virus joka voi aiheuttaa valtavaa tuhoa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe