vieläkin haluan takaisin

kyllästynyt

Mies jätti puoli vuotta sitten, liika kiire ja stressi sai epäilemään suhdettamme molemmin puolin. Lopulta mies päätyi eroon kun painostin antamaan nopeasti jonkin vastauksen. Siitä asti jatkoimme ystävinä ja panokavereina. Välillä tuli tunteita vuodatettua tälle exälle oiken olan takaa, mikään ei kuitenkaan muuttunut. Ahdisti kuulemman vieläkin liikaa ajatus suhteesta. Pari kertaa mies kuitenkin myönsi haluavansa mut takas mutta sitten ei kuitenkaan. Erosta on nyt puoli vuotta. Vieläkin olemme ystäviä ja harrastamme seksiä, tunteista puhuminen kuitenkin jäi. Olimme kuitenkin todella läheisiä. Eilen kuitenkin tunnustin että haluan uuden yrityksen. Mies ei halua, ei ole enään mitään tunteita minua kohtaan. Haluaa olla pelkkä ystävä. Seksiä ja läheisyyttä on ollut, koska se on kuulemman kivaa. Kivaa kenen tahansa kanssa, ei mitään tunteita siis. Olen niin rikki. Itkettää töissä, en jaksaisi elää. En voi vain unohtaa niitä yli 2,5 hyvää vuotta yhdessä kun kasvettiin kiinni toisiimme. Haluan kuolla tämän tunteen kanssa. Mihin ne miehen tunteet meni? En ymmärrä. Nyt emme luultavasti voi pitkään aikaan enää ystävinäkään nähdä. Harmittaa mutta pakko oli oikeat tunteet kertoa.

4

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieti mieti

      Ikävä sanoa, mutta vaikuttaisi siltä, että hän käyttää sinua vain hyväkseen. Hän ei halua sitoutua sinuun, mutta niin kauan kuin saa seksiä sinulta, ei myöskään täysin luovu sinusta. Ja niin pitkään kuin annat sen tapahtua, se myös tapahtuu. Mies ei muutu, sinun on itse vihellettävä peli poikki. Ajattele ennemmin kuinka monta vuotta heität vielä hukkaan, jos jatkat miehen panopuuna sen sijaan, että uskaltaisit heittäytyä tyhjän päälle, toipua ja löytää terveen suhteen!

    • Ei niin moraalinen

      Kuka tässä nyt ketäkin käyttää hyväksi. Sinä ilmeisesti nautit myös seksistä. Mihin käyttäisit ne "hukkaan heitetyt" vuodet? Perheen perustamiseen? Avioliitossa olemiseen? Yhdessä asumiseen? Jos perheen perustamiseen niin sitten pitää just viheltää tälle miehelle peli poikki.

      Mitä tässä vaiheessa puuttuu? Jos rakastat ja saat olla rakastettuasi lähellä, niin eikö se riitä?

      Hyvä kun kerroit hänelle tunteesi, olet avoin. Nyt pitää katsoa lähtikö mies lopullisesti ystävyydestäkin vai palaako. Jos ei palaa, niin sitten pitää erokipu kestää.

      Jos palaa niin jatkat samaan malliin ja alat pikkuhiljaa katsoa ympärillesi muita miehiä. Ei ainakaan tarvitse sekoilla yhden illan seksikumppaneihin.

    • Hei kyllästynyt ja rikki mennyt

      Myötätuntoa sinulle. Minusta kuulostaa siltä, että tämä suhde on viime vaiheessaan ollut monin tavoin epäselvä ja siksi sinä olet rikki ja hajalla etkä jaksa. Olet halunnut selvyyttä suhteeseen ja myös uuden yrityksen. Toiveesi ei ole saanut vastakaikua, olet itse ollut avoin. Nyt itket ikävää ja hajalla oloa.
      Sinä toivot mieheltä jotain sellaista, mitä hän ei pysty antamaan tai ei halua antaa. Tässä tilanteessa hänestä ei ole sinulle lohduttajaksi.

      Minusta tuntuu, että tarvitsisit jonkun toisen ihmisen, jonka kanssa voisit käsitellä sitä, mitä on tapahtunut, mitä sinä toivot ja mitä ikävöit ja kaipaat. Onko sinulla ketään luotettavaa ystävää? Toisen ihmisen toimintaan ja tunteisiin et kuitenkaan voi vaikuttaa. Jotta saisit elämänhalusi takaisin, sinun kannattaisi kuitenkin selvittää, mitä sinulle tapahtui ja mistä oikein on kyse ja mitä sinä toivot omalta elämältäsi. Usein tarvitsemme toista ihmistä keskustelukumppaniksi elämän solmuissa.

      Voimia sinulle, toivoo Päivi-pappi Hämeestä

    • Moi 4

      Missä päin tällaisia miehiä asustelee ? Heti luovuttaisin, jos tietäisin, että jos on
      käynyt vieraissa. Saisit pitää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe