Onko tämä älykkyyttä?

onko tää vai eikö tä

Olenko viisas jos kerron teille Israelin ja Palestiinalaisten tulevien neuvottelujen tulokset jo ennakkoon. Kokoushan on päätetty pitää Egyptissä?

(Sovitaan Egyptissä mitä sovitaan mutta Hamas ei luovu suur Palestiina utopiastaan. Ei niin millään. )

( Sota Lähi-Idässä tulee jatkumaan aina maailman tappiin asti )

(Hamas kaivaa jo nyt uusia tunneleita Israeliin joista se ampuu taas raketteja Israelin kaupunkiin . Miksi? Koska Hamas ei hyväksi Israelin valtiota)

Ja niin taas sota jatkuu. Olenko viisas ? Vai mitä tää on?

17

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otä.

      ...minähän juuri sanoin!

    • Hmm.

      Mitäs sinä sanot miten päättyy Venäjä-Ukraina tilanne?

    • glhio74

      Arabit ja muslimit ovat käyttäneet satoja miljardeja euroja, vai meneekö biljoona rikki, Israelin ja juutalaisten vastaiseen taisteluun. Aina nämä tahot ovat olleet hyökkääjiä 1948 asti ja vastavuoroisesti aina Israel on hyökännut rajusti takaisin. Arabien ja muslimien suurimmat viholliset eivät ole juutalaisia, vaan heidän omia johtajia. Hehän ovat erittäin fanaattisia, vallanhimoisia, rahanahneita ja yltäkylläisyydessä kylpeviä. Nytkin Hamas nauttii rakettien turhasta ampumisesta; saavat siitä perverssiä ihailua palestiinalaisilta, joista 60 % kannattaa itsemurhaiskuja. Juutalaiset johtajathan ovat itäeuroopasta kotoisin olevia askenaasijuutalaisia, ja he ovat erittäin länsieurooppalaisia, mihin kuuluu erittäin suuri demokraattisuus ja rauhanomaisuus. Heillä on Länsi-Euroopassa erittäin alhainen rikosrekisteri. Askenaasijuutalaiset arvostavat suuresti oppineisuutta. Sitä paitsi Israelin Knessetissä eli parlamentissa on myös tasa-arvoisesti arabinationalisteja ja muslimeja, ja äärijuutalaisetkin eli ortodoksijuutalaiset veljeilevät palestiinalaisten kanssa. Nämä kieltävät Israelin valtion, ennen kun Messias tulee Taivaasta perustamaan uuden Jerusalemin.

      Siis arabien ja muslimien perussanoma on, että juutalaiset pitää ajaa mereen. Ei ole ihmekään, miksi Israel haluaa puolustaa olemassaoloaan tehokkaalla sotakoneistollaan. Juutalaisia syytetään jopa kansanmurhastakin, mutta entä Suomi vs. Neuvostoliitto? Suomalaisia kuoli sodassa n. 97,000. NL häpeää omaa lukuaan, mutta se lähentelee joidenkin arvioiden mukaan miljoonaa. Suomi Perkele!

      Muuten: mikäköhän olisi kansainvälinen uutinen, jos Venäjä ampuisi yhden ainoan pöhkön raketin Suomen metsään?

    • otÄ

      Hmm. Venäjä -Ukraina tilanne päättyy siten että Ukraina liittyy Natoon. Suomi tulee liittymään Natoon. Mahdollisesti ensi vuonna.

      Ettäkö tässä olisi kaikki? Ei ollenkaan. Kerronko lisää? Siis joo.

      Noin 5-10 vuotta sitten kun maamme poliittinen johto kehoitti kotimaisia yrityksiä sijoittamaan venäjälle ,julkitoin nimimerkillä eriävän kantani. Kirjoitin että olen eri mieltä.
      Ja että kotimaiset yritykset tulevat venäjältä pois ettei tie tahdo piisata. Ja näin on käynyt. Kirjoitin että on vakava riski sijoittaa venäjälle koska venäjä ei hyväksy kansainvälisiä sopimuksia. Silti yritykset uskoivat sinisilmäisesti että venäjästä voisi tulla osa eurooppalaista kulttuuria. Ei ole eikä tule.

      • Hmm.

        Ja mitä tulee Venäjä tekemään, kun Ukraina ja Suomi liittyy Natoon?


    • oTä

      Vastaus. Ensin venäjä vie kipin, kapin joukkonsa Ukrainan rajalle. Sitten venäjä vie kapin,kipin joukkonsa kotiin.

    • samma36

      ..seuraava kysymys. Kiitos.

    • Totuus_lähellä

      Elämme länsimaissa jossa vaikuttaa länsipropaganda. Kukaan meistä sen uhreista ei usko meidän menehtyvän koska meillähän on nato ja USA.

      Olettekos koskaan ymmärtäneet sitä että kehenkään ei voi luottaa?

      Ei meillä ole turvaa sen enempää USAsta kuin Natostakaan. Uskovien palstalla pitäisi lukea että ainoa turva on herrassa, mutta täällä... uskokaa tai älkää mutta ainoa turva on oma turva.

      Siksi Suomen tulisi pysyä kaukana Natosta. Venäjää emme voi siirtää, eikä Ruotsikaan suostu vaihtamaan maantieteellistä sijaintiaan kanssamme. Suomi ei saa mitään turvaa Natosta, mutta sen ei olekaan tarkoitus antaa sellaista. Nato on vain länsiglobalistien rahakirstunvartija. Suomi käytännössä liittymällä Natoon hyväksyy sen että venäjä voi valloittaa Suomen.

      Mitä tästä sitten seuraa? Sekö että nato tulee avuksi? Ei. Nato on vain rahakirstun vartija, ja globalistit haluavat kaiken - myös Suomen. Ei sillä ole väliä onko tangossa venäjän lippu vai NATOn. Kumpikaan ei ole suomalainen. Jäsenyyden puolesta äänestävä kansa on kansaa joka kaipaa huostaanottoa.

      • Hmm.

        Olen kanssanne samaa mieltä, että Suomen ei pidä missään nimessä liittyä Natoon. Todellakin Natosta ei ole mitään hyötyä Suomelle. Seurauksena voi olla se, että Venäjän raja menee kiinni tai olemme hetken päästä osa Venäjän federaatiota.

        Ei se oma turva riitä kuin tiettyyn pisteeseen asti. Uskovaisena voin sanoa, että Suomen kansan pitää rukoilla kansansa puolesta ja katua omia syntejään. Uskon, että Jumala on armollinen meitä kohtaan, jos kadumme syntejämme ja käännymme Hänen puoleen. Täten säästymme sodalta/Venäjän miehitykseltä.

        Raamatussa kerrotaan Israelin kansan vaiheista, kun he kääntyivät pois Jumalasta, niin Jumala järjesti heille sodan/pakkosirtolaisuuden, että he kääntyisivät Jumalan puoleen. Pakkosiirtolaisuudessa oltuaan he palasivat Jumalan luo ja Jumala johdatti heidät takaisin kotimaahansa. Sama asia on ollut myös Suomen kansan kohdalla. Jumala on hoitanut naapurin puolelta ojentajan, joka on auttanut Suomen kansaa palaamaan Jumalan tykö.


      • 14+9

        Jos olisi käyty kuuma sota, olisi lännen propaganda voitu heittää roskakoriin, kun rauha tuli. Sotapropaganda kun ei toimi kuin sotaa käydessä.

        Ollaan käyty Kylmä sota, ja rauhan tultua ollaan noudatettu omaa propagandaa, omaa länsipropagandaa on toteutettu käytäntöön.

        Meidän Lännessä pitää lopettaa oman Kylmän sodan aikaisen propagandamme mukaan toiminen, pitää lopettaa Kylmän sodan aikaisen oman propagandamme käytäntöön toteuttaminen.


    • ei uskalla!

      Kaksi viimeistä kirjoitusta aivan pihalla. Venäjä ei ole koskaan hyökännyt yhteenkään Natomaahan eikä uskalla hyökätä. Natossa on turvamme. Nato puolustaa solidaarisesti jäsenmaitaan. Venäjä ei koskaa tunkeudu eikä ahista eikä kiristä eikä pakota eikä tee muutakaan ilkeyttä Naton jäsenmaille. uskokaa minua ja turvatkaa Naton turvaan. Sinne ei ryssä tule!

    • unto-lskkjsdf

      Ehdotan, että Suomi keksii tehokkaan fuusiovoiman. Sen jälkeen tehdään tehokas laserase, jolla voidaan tosta vaan tuhota ilman energian kulutusta kaikki ryssän tankit ja pommit ilman ihmeempää tähtäintä, koska lasersäde menee suoraan niin kuin kikkeli pimppiin (tosin en usko tätä koska en ole ikänä nähnyt isin ja äittään nussimassa, uskon vaan sellaiseen seksiin että saan upottautua syvään tissiaukkoon!). Sitten lisätään deep learninki tekoälylaite, jolla lisätäänpi ällyä ja tuhovoimaakin. jop on rAUha maassa niinko tiernulit sannoopi ja kymppi on laulussa!!

    • ajo

      Olenko älykäs jos kerron että venäjän humanitaarinen "saattue" on sotilasoperaatio!

    • Hmm.

      Monet unohtavat, että Venäjä on ydinasevaltio. Venäjällä on riittävästi ydinaseita, että voisi pommittaa vaikka kaikki Nato-maat toimintakyvyttömäksi.

      En usko, että Nato maat uskaltavat tehdä mitään, jos Venäjä päättäisi miehittää Ukrainan, Puolan ja Suomen. Paras turva on siis Jumalassamme Jeesuksessa Kristuksessa, eikä Natossa.

    • kaik, sileeksi.

      Mikäli osaatte olla .."hiljakseen " ..niin kerron lisää. Psst, Nyt kun venäjä antaa toimittajien tarkistella ..puolityhjiä rekkoja joissa on jokunen epämääräinen säkki kyydissä!

      Mutta sen jälkeen alkaa tapahtumaan. Yön turvin noihin venäläisiin rekkoihin piiloutuu täyteen venäläisiä erikois koulutuksen saaneita sotilaita Kalascnikovit tanassa. Soitilailla painavat kantamukset täynnä ammuksia. Kun kaikki rekat on ahdettu piripintaan venäläisiä sotilaita nii ajoneuvosaattue lähtee Ukrainaan.

      Näin venäjä tuo varkain ja salaa tuhansia erikois sotilaitaan sotimaan ukrainaan!
      Ukrainalaisten pitää tuhota kaikki rekat jos ne ylittävät rajan.

    • kunpas.

      Enpä tiedä?

    • tsaduupa!

      Että viisaus yhäti lisääntyisi. Iran on ilmoittanut että se myy palestiinalaisille isompia rakettia ja ohjuksia jotka saattavat läpäistä Israelin ilmapuolustuksen. Että maailiman tappiin asti siellä tapellaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe