Koen itseni riittämättömäksi...

perusharmaa

Taas meni metsään. Tunnen oloni riittämättömäksi. Tuntuu etten ole ollenkaan mielenkiintoinen partneri kenellekään naiselle.

Lapsuuteni elin vähävaraisessa perheessä. Harrastuksiin ei ollut varaa. Vanhemmat eivät oikein jaksaneet kannustaa muuhun kuin koulunkäyntiin, joten mitään erityistä taitoakaan en koskaan oikein oppinut. Sain kuitenkin hyvän kasvatuksen ja uskallan sanoa, että olen fiksu ja hyvin käyttäytyvä nuori mies.

Kuitenkin tuntuu, että naiset ei jaksa kiinnostua musta pidemmäksi aikaa. En voi kutsua heitä mihinkään mökkeilemään, koska sellaista meillä ei ole. En pysty häikäisemään heitä millään erityistaidoilla, kuten kitaran tai muun soittimen soitolla. En lapsena ja nuorena pystynyt kovin aktiivisesti ottamaan osaa mihinkään erikoisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin ja nykyisin tuntuu, etten oikein edes tiedä mitä kaikkea täällä maailmassa voi tehdä. Lisäksi tuntuu, etten osaa tai minulla ei ole tarpeeksi kunnianhimoa panostaa johonkin tällaiseen elämän kannalta ei välttämättömään asiaan täysillä, koska olen lapsesta asti oppinut ja kasvanut tulemaan melko vähällä toimeen. Enkä koskaan oikein oppinut myöskään pyytämään kavereita meille kotia, koska en keksinyt että mitä meillä voisi tehdä, kun viimisimpiä huvituksia ei ollut. Tämä on jatkunut myöhemmin siten, että en aina oikein tiedä, että miten päin pitäisi olla, jos pyydän jonkun luokseni, erityisesti jos tämä on nainen johon olen ihastunut.

Olen yrittänyt kehittää myöhemmällä iällä itseäni valtavasti, mutta tuntuu silti etten riitä oikein mihinkään. Olen yrittänyt kehittää itselle muitakin taitoja kuin hyvä pää ja fiksu käytös. Silti tuntuu, että enemmin tai myöhemmin saan kuulla naisilta, että olet mukava ja huippu tyyppi, muttei halua musta enempää kuin "kaverin". Sitten niistä ei koskaan kuulu mitään.

Meinaa masentua. Tuntuu, etten pysty tarjoamaan naisille mitään mielenkiintoista. Ainoastaan turvallisen miehen, joka ottaa naisen huomioon. Se ei tunnu riittävän kenellekään. Lisäksi, ehkä näistä taustoista johtuen onnistun aina kiinnostumaan itse juuri jostain sellaisesta naisesta, joka osaa jotain mitä itse en osaa ja mihin ei ole oikein edes ollut nuorempana mahdollisuutta panostaa.

4

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitetykl

      Ei millään pahalla, mutta mikään ei ole niin luontaantyöntävää kun itseään vähättelevä ihminen, joka vielä päälle säälii itseään.

      Eipä sitä kellään perusjampparilla hirveesti kummepia taitoja ole, ei meillä naisilla, eikä teillä miehillä... Kunhan on tyytyväinen itseensä ja sinut elämänsä kanssa.

      Lopeta noi haaveet olla prinssi uljas, ja ole oma itsesi. Lakkaa säälimästä itseäsi ja unohda toi "jos saisin lottovoiton niin...". -asenne.

    • Mielenkiintoista.

      Ryhdy vanhemman, kokeneen naisen rakastajaksi, ja pyydä häntä koulimaan itsesi täydelliseksi rakastajaksi ;)

    • 4+15

      Asenteesi on varsin raskas... Jos vaikka tutustuisit naisiin ja kokeilisitte yhdessä jotain uutta? Tai lähdet vain mukaan, jos joku nainen sulle jotain ehdottaa? Jos vain vänkäät vastaan, etkä halua tehdä mitään tai mennä minnekkään, niin ei ole ihme jos ei naisia kiinnosta. Monet ihmiset elävät eläväistä ja mielenkiintoista elämää vaikka rahaa ei liiemmin ole. Jos olet oikeasti enemmän kirjojen parissa viihtyvä rauhallinen kotimies, niin ehkä sinun pitäisi tutustua kaltaisiisi naisiin?

    • Positiiivari

      Keskityt viestissäsi enimmäkseen vain ikäviin asioihin, vaikka kuitenkin mainitset, että sinusta tuli fiksu ja hyväkäytöksinen nuori mies.

      Onko sulla sitten mitään, mistä nautit tässä elämässä? Mikä sua kiinnostaa/innostaa?

      Miksi sinun pitäisi osata jotain, mitä nainen osaa? Mitä se sitten onkaan... Ja ei kaikki naiset halua olla itikoiden syötävänä mökillä. Itseni mukaan lukien meitä naisia on helppo viihdyttää. Käytä vain hieman mielikuvitusta. Keksi jotain kivaa siihen liittyen, mistä nainen tykkää. Vie se piknikille tai tee maukas illallinen. Vie nainen pyöräretkelle/uimaan/jäätelölle...

      Minusta miehessä tärkeintä juuri hyvä käytös (kohteliaisuus ja huomaavaisuus), huumorintaju ja sopivasti rento asenne. En kestäisi mitään tiukkista, joka koko ajan kritisoi elämääni, enkä miestä, jolle kaikki vitsit pitäisi selittää... Tutustuminen voi olla hauskaa puuhaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      57
      2996
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2838
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      36
      1999
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1932
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1735
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1452
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      94
      1214
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe