Joensuu oikeustieteellinen valitut 2014

???

Ketähän sinne on valittu? Yliopisto ei julkaise nimiä.

13

590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedänhänmä

      Pisteistä päätellen valitut ovat sen verran kyvytöntä sakkia, ettei edes yliopisto kehdannut nimiä julkaista. Kovat ajat tiedossa sinne läntisen sivistyksen hylkäämään perämetsään.

    • Pihlajanmarjat

      Taisipa "Tiedänhämä" jäädä ilman opiskelupaikkaa Itä-Suomen oikeustieteelliseen... Vai muutenko oot kateellinen. Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoille. :) Opiskelemaan päässeet voivat olla ylpeitä itsestään!

      • Kerge

        No huhhuh mitä settiä. Mikäli tällä sivulla ilmoitetut Joensuun pisteet pitävät paikkansa niin ei voi kuin ihmetellä, että minkälaisia vatipäitä sinne sinne Joensuuhun puskee.

        Olen aika varma, että seniili isoäitinikin olisi kyennyt siihen 20 ja rapiat pisteen suoritukseen.


      • oikologi
        Kerge kirjoitti:

        No huhhuh mitä settiä. Mikäli tällä sivulla ilmoitetut Joensuun pisteet pitävät paikkansa niin ei voi kuin ihmetellä, että minkälaisia vatipäitä sinne sinne Joensuuhun puskee.

        Olen aika varma, että seniili isoäitinikin olisi kyennyt siihen 20 ja rapiat pisteen suoritukseen.

        Kyllä niillä Joensuun yläpään pisteillä olisi päässyt Turkuunkin ja onneks pistemäärät ei kerro mitään opetuksen tasosta.


    • miksijoensuu

      Kuka haluaa valmistua Joensuusta kun etelän oikkarit hakkaavat työnhaussa 6-0?

    • VT OTK Oik.yo

      Ei voi vielä työtä hakea vuosikausiin. Lappaisikaan ei ollut ongelmia turkulaisten ja helsinkiläisten kanssa vaikka Turun tiedekunnan opetustaso oli korkein.

    • Jonnettrollaa

      40 lisäpaikkaa hakuajan jälkeen heilautti sisäänpääsyprosentin korkeaksi. Työllistyminen tulevaisuudessa tulee kilpailun vuoksi entistä enemmän riippumaan ihmisestä itsestään, oli opiskelupaikka missä tahansa. Jos on huonot arvosanat ja muutenkin urpo, työpaikkaa saa tosissaan etsiä. Työmarkkinat karsii huonot lakimiehet ja ne löytyy kortistosta tai muista tehtävistä.

    • ampukaamuapäähän

      Hankkikaa elämä, vittu oikeesti.

      • Kaikkosen Kyösti2

        Joskus se totuus vaan ottaa takapuolesta kaksin käsin kiinni, rykäisee oikein kunnolla ja kirpaisee sen pahemman kerran. Samalla se on kuitenkin periksiantamaton. Elämä periferiassa on ollut kovaa ja kivistä läpi historian, aina Rooman valtakunnan ajoista nykyiseen itsenäiseen Suomeen ja aina tulevaan liittovaltio-aikakauteen asti. Joensuulla on kuitenkin edessään aivan ennennäkemättömät haasteet tämän vajakkilauman kaitsemisessa. Ei todellakaan käy kateeksi. Varsinkaan jos siellä edes muutama normaaliälyinen vaeltaa epätoivon keskellä.

        Ei mulla muuta. Koettakaa jaksaa, sen täytyy olla vaikeaa.


    • Katkeraa, kitkerää.

      Joensuuhun hakeneilla kävi ihan loistava mäihä tänä vuonna yliopistovalintansa suhteen, kun lisäpaikkoja tuli vasta hakuajan mentyä umpeen. Hakijoita ei ollut edes kovin paljoa, koska ensimmäisen vuoden sisäänpäässeille oli melko korkea rima, kun vertaa muihin oikeustieteellisiin eikä alkuolettaman mukaan opiskelemaan otettu kuin 40. Kyllähän siinä lisäpaikkojen myötä ovesta livahtaa sitä porukkaa, joka ei olisi normaalioloissa niin hyvin pärjännyt pääsykokeessa.

      Täytyy sanoa, että hyvä mäihä. Se kai muuta porukkaa ärsyttääkin jopa niin paljon, että pitää ihan Suomi24:ään laittaa keskustelu pystyyn. :D Kuten me kaikki oikiksessa opiskelevat tiedämme, oikeustiede ei ole mitään rakettitiedettä ja kuka tahansa, joka jaksaa lukea ja omaksua pystyy pärjäämäämään opinnoissaan. Ainut mikä on todella vaikeaa, on oikeustieteelliseen sisäänpääsy ja tänä vuonna sekin myytti epäreilusti murrettiin, niin kai se nyt porukkaa v***ttaa. Onnittelut hyvästä säkästä niille Joensuuhun päässeille, jotka veti pääsykokeesta normaalitasoa huonommat pisteet. Varautukaa kuitenkin lukemaan paljon enemmän jatkossa.

    • Hah-ha-haa

      MInä kuulun todennäköisesti siihen porukkaan, joka pääsi "tuurilla" sisään. Vaikka luin hirveästi, niin oli siinä ja siinä olisinko päässyt sisään 40 joukosta (tuskin). Liekkö sitten säkää tahi "jotain muuta", kun olen suorittanut avoimen yliopiston kautta yli 60 opintopistettä eli koko ensimmäisen vuoden ja vähän toistakin. Arvosanat ovat keskivertoa, ei yhtään nelosta parempaa mutta ei myöskään yhtä kakkosta huonompaa. Ja tässä vaiheessa tiedän jo, että tulen työllistymään ammattiin suoraan valmistuttuani - ellei maailma ennen sitä romahda.

      Oikeustiede ei todellakaan ole mitään ydinfysiikkaa! Toki se vaatii vähän lukupäätäkin mutta sitäkin enemmän hyviä pers'lihaksia, että jakaa päivästä toiseen tarttua kirjaan ja päntätä sitä. Jos olet omalla alallasi, niin lukeminen ei ole vastenmielistä.

      Niinpä te muutkin, jotka ette olisi päässeet ilman lisäpaikkoja voitte myös nostaa leukanne pystyyn ja olla ylpeitä hyvästä suorituksestanne! Pääsykokeen tulos ei ennakoi läheskään jokaisen kohdalla tulevaa opintomenestystä. KUKAAN EI KOSKAAN työhaastattelussa tule kysymään millä pisteillä pääsit sisään. Pääasia on, että olet päässyt sisään.

      Lopuksi täytyy vielä todeta, että luojalle kiitos Itä-Suomen yliopistossa on meininki aika paljon inhimillisempää kuin tuolla kaaaaaaaukana kaaaaaukana Suomen p...sssä. Jos johtopäätöksiä vetää tämän palstan perusteella (mikä tietysti on ylen fiksua;-), niin en ole koskaan kuullut/nähnyt toisten "kampittamista" tai kateellisuutta tai esim. vastaavia "urpo" -kommentteja vaan ihan hyvässä hengessä opiskelua. Jos Itä-Suomen yliopisto ei vielä maineeltaan ihan Turun veroinen olekaan, niin Turun opiskelijat näköjään ihan itse pitävät huolen siitä, että heidän yliopistonsa imago laskee kuin lehmän häntä ;-)

      • Ei-kannata

        Ei kannata ottaa niin itseensä suomi24 keskustelujen kommentteja, mites työelämä sitten... käry käy :D Jos luulet että suomi24nettikommentoijat = turun oikislaiset, noh, grin


      • Sama1

        Viikon päästä nähdään! Itsekin kuulun noihin "luusereihin, jotka pääsivät Joensuuhun", oletettavasti olisin päässyt niiden 40 joukossa. Musta tulee joka tapauksessa OTM, mahtaa joitakin harmittaa :) Myös mulla on suoritettuja opintoja about vuoden ajalta, lyhentää kivasti opiskeluaikaa. Kyllä me siellä pärjätään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe