Goup:n P-Kyprokselle Kyreniaan 24.9-1.10.14

reilu kuukausi

Onko muitakin matkaan lähtiöijä kyseisenä aikana?
Entä onko matkadokumentteja ym. lisätietoja vielä ilmaantunut?

29

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkustaja2

      Hei! Me saimme dokumentit jo pari kuukautta sitten.. Ei kuitenkaan ilman ongelmia. Ensin ne olivat väärille viikoille, ja kun sen saimme selvitettyä, saimme oikeille päiville moneen otteeseen, ja sitten vielä taas väärälle viikolle.. Noh, asia piti olla ok, ja nyt tuli sitten taas uusi dokumentti joka on oikeille päiville mutta lentoajat täysin erit. Eikä viestissä mitään mainintaa miksi näin on, vaan dokumentti vaan liitteenä josta itse tämän bongasin. Aika sekoilua on. Toivottavasti kaikki menisi hyivn.

    • reilu kuukausi

      Meille lento ym. tiedot tuli pari päivää sitten, jopa sama hotelli oli vielä mitä diiliä ostaessakin oli mainittu. Lentoajat myös suht inhimilliset: lähtö aamulla kuudelta ja paluu 1.10 yhden aikaan yöllä, perillä suomessa seittemältä aamulla.
      Toivotaan että kaikki muutkin asiat menisivät tästä eteenpäin luotettavasti ja onnistuneesti :)

    • matkustaja2

      Meille on aivan sama meneekö perillä kaikki niin justiinsa. Hotellissa riittää, että pääsee nukkumaan, ja auton jos vuokraa niin ei ole niin justiinsa vaikka hotelli olikin vähän syrjässä :) Riverside Holiday Village oli siis meillä. Olitteko "reilu kuukausi" nimimerkillä menossa samaiseen hotelliin? Meille pääasia kunhan matka toteutuu, ja voisi olla varma, että nuo lentoajat ovat nyt oikeat.. Naurattaa vain tuon Go Sydenin slogani "just go, la oss tenke på resten", kun en oo koskaan joutunut näin paljon murehtimaan että kaikki on ok :D

    • reilu kuukausi

      Kieltämättä, hieman stressiä aiheuttava ulkomaanmatka siltä osin, mutta... eiköhän tämä tästä! :)
      Meillä on Ada beach hotel (kuten matkaa varatessakin oli mainittu ja tarkisin vielä).
      Toivotaan että kyseiset hotellit olisivat käymisen arvoiset ;)

      En tiedä vielä, vuokrataanko auto ollenkaan mutta jos asiat menee vaikeaksi niin nautitaan sitten hotellin lähiseudusta vaan ja lepäillään. Onhan tuota ennenkin käyty ulkomailla, joten ei ole niin justiinsa kunhan turhilta ongelmilta vältytään :)

    • Toivotaanparasta

      Juuri tilasin meille kahdelle matkan kyseiseen kohteeseen. Saas nähdä milloin matkadokumentit tosiaan tulevat ja meneekö kaikki niin kuin strömsössä. Toivotaan, että menee hyvin sillä paljoa ei ole kummankaan tullut matkusteltua...

    • reilu kuukausi

      Must tuntuu että tuonne "seudulle" on Grouponilla jatkuvasti jotain matkoja, mutta eihän se mitään ;) Ootteko "toivotaanparasta" tulossa myös Ada Beach hotelliin?
      Katsotaan mikä vastine on rahoille :)

    • matkustaja2

      Musta tuntuu, että ne myyvät noita samoja matkoja tasaisin väliajoin täyttääkseen paikkoja tietyille lähdöille, että ei tule tyhjiä paikkoja koneeseen ym. niin on riittävän kannattavaa. Ihan järkeenkäypää kyllä jos sillä saadaan tuo hinta pidettyä noin alhaisena! Me ollaan mietitty myös skootterin vuokrausta, siellä Kyrenian keskustassa oli nettisivujen mukaan ainakin edullinen paikka!

    • Toivotaanparasta

      Me kun ei olla vielä saatu mitään dokumentteja mistään niin ei edes tiedä mikä hotelli meillä on. Joku niistä neljästä vai viidestä, jotka siinä diilissä oli. Olisi kyllä kiva saada mahdollisimman pian myös se tieto että minne hotelliin ollaan menossa :o

      En oo saanut mitään vahvistuksia muuta kuin ne grouponin lahjakortit. Vahvistuksen tein jo sinne nettisivulle.. Odotellaan...?

    • Reilu kuukausi

      Aika ihme juttu, että ollaan samalla ajankohdalla menossa samaan kohteeseen ettekä te ole saanut mitään matkadokumentteja? Kivaa yrittää hakee lomaa ym. juttuja suunnitella, jos aikataulut on vielä auki... Me saatiin ne tosissaan jo joku viikko sitten.
      Nehän ilmoitti, että varausvahvistuksen jälkeen matkadokumentit lähtetetään n. 2 vkon kuluessa, mutta kyllä meillä meni ainakin joku kuukausi melkeen.
      Onneks on vielä matkan alkuun yli kuukausi :)

    • toivotaanparasta

      No, tässä on vasta kolme päivää mennyt että odottelen vielä rauhassa 8) jos ei ala kuulua syyskuun alussa niin kitisen jo sinne päin.. Toivottavasti meillä ei mene yli kuukautta? Muuten alkaa stressata ja pahasti :D

    • Reilu kuukausi

      Heheh, okei no nähtävästi näitä lahjakortteja samoilla päivämäärillä voi ostaa eriaikoihin :o :D
      Joo, jos ei kaksi viikkoa ennen reissua ala takataskussa olemaan matkadokumentteja niin mä alkaisin jo ite ainakin huolestua... Onhan se nyt oikeus ja kohtuus saada kuukauden sisällä reissusta aikataulut tietoon!

      Vielä kun jaksais kuukauden.... :-)

      • toivotaanparasta

        Juu näköjään! Tänään tuli matkadokumentit ja sempati hotel näytti olevan meidän kohde :) täytyy alkaa suunnittelemaan aktiviteetteja määränpäähän sekä toki liikkumiset täältä suomen päästä kentälle asti..


      • Matkailija2
        toivotaanparasta kirjoitti:

        Juu näköjään! Tänään tuli matkadokumentit ja sempati hotel näytti olevan meidän kohde :) täytyy alkaa suunnittelemaan aktiviteetteja määränpäähän sekä toki liikkumiset täältä suomen päästä kentälle asti..

        Mitä dokumentteja teille on tullut? Meillä on paperi, jossa lukee Travel Corfirmation ja siinä lentojen tiedot ja hotellin nimi Sempati Hotel. Tarvitaankohan muuta? Meidän matka on 15.10.-22.10.14. Kommentoikaahan reissustanne, joka näyttää olevan aiemmin...


    • Reilu kuukausi

      No hyvä että tulivat vihdoinkin!
      Toivotaan että on hyvä hotelli... En tiedä mikä idea tuossa on "heitellä" sit ihmisiä eri hotelleihin jos joku kenttäkuljetuskin on luvattuna..? No tiedä heitä :)

      Pitäs pikkuhiljaa alkaa reissua suunnittelemaan ja tutustumaan paremmin. Aina sitä jättää vaan niin viime tinkaan...

      Me tullaan onneks täältä Helsinki päästä muutenkin niin lentokentälle meno onnistuu mutkitta. Tsemppiä vaan itse kullekkin matkaan!

      • toivotaanparasta

        Juu meki vaan Tampereelta mutta on siinä oma miettimisensä kentälle kuljetuksen kannalta.. Näköjää lähtee lentoki aamusta että saa täällä päässä lähteä yöllä liikkeelle :)

        Jos törmää kivoihi aktiviteetteihi niin vinkkiätänne vaa!


    • Matkalle1

      Moi! Ollaan myös lähdössä tuollon :) mutta varattiin reissu top 10 matkatarjouksista.

    • Reilu Kuukausi

      OKei, niilläkin näyttää sitten olevan myynnissä samoja matkoja :)
      Ihanaa lähtee lomalle.. Vielä pitäis fiilistellä eka se 2 vkoa mutta eiköhän sekin tuolta tule... :)

    • Vilunkia vilunkia

      Ei kannata vielä liiroja vaihtaa. Eilen 8.9. tuli Go Sydeniltä postia, että meidän lähtö 17.9. on ylibuukattu "tietokonevirheen" takia. Just joo.
      Lycka till teille muille :D

      • 17.9. peruuntui :(

        Go Syden perui meidän reissun 17.-24.9. eilen. Että silleen. Hotellin vaihtoja 2 jo ennen reissua. Että ei niillä vahvistuksilla näytä paljoa arvoa olevan.


    • toivotaanparasta

      Ompa tosi kurjaa tommoset peruuntumiset! :( Mitenköhän paljon noita on yhteensä edes peruttukaan...

      • Jännitystä elämään!

        Rohkea rokan syö,
        Ostaisin 2 matkaa 24.09 lähdölle a 149 € ja maksan ne nimenvaihtokulut.
        Olisiko joku myymässä?
        Eki 0400 735788


      • Overbooking myös
        Jännitystä elämään! kirjoitti:

        Rohkea rokan syö,
        Ostaisin 2 matkaa 24.09 lähdölle a 149 € ja maksan ne nimenvaihtokulut.
        Olisiko joku myymässä?
        Eki 0400 735788

        Täälläkin peruttu 17.9, että kivax.... Lupasivat selvittää vielä, mutta ei oo kuulunu mitään.


    • Reilu Kuukausi

      No ompa TOSI ihnohttavaa toimintaa!! Suorastaan ilonpilaajia... :( Mä toivon, että meidän reissu 24.9 on ja pysyy tai muuten saa kuulla kunniansa..
      Johan se nyt on markkinat että maksavana asiakkaana joutuu lomat ja muut hommatkin siirtelemään ja peruuttamaan ns. "ylibuukkauksen takia". Huoh!

      • Jännitystä elämään

        Top 10 matkatoimistolla myynnissä 17.9 lähtöjä hintaan 99 €.
        Itse sain ne tarvitsemani matkat 24.9 lähdölle hintaan 149 €.
        Terv. Eki


    • Matkalainen2

      Onhan teillä muut 24.9 lähtijät tullut nämä samat lentoajat:

      Fly 1 - OHY5156 24.09.2014 HELSINKI (HEL) 06:50 – N. CYPRUS ERCAN (ECN) 12:00
      Fly 2 - OHY5155 01.10.2014 N. CYPRUS ERCAN (ECN) 01:05 – HELSINKI (HEL) 06:55

      Vähän hankala aika kun bussilla Tampereelta on siellä joko 1,5h etukäteen tai reilu 3h...onko muita Tamperelaisia? Millä menette lentokentälle?:)

      • Aikataulut tietoon

        Helsinki-Vantaan lähtevien lentojen listalta ei löydy huomenna 24.9 klo 6:50 lähtöä Ercaniin, sen sijaan tuolla lentonumerolla OHY5156 löytyy lähtö Antalyaan klo 7:50
        ( sinnehän on matkalla pikainen välilasku)
        Laitoin äsken go sydenille viestiä, että vahvistavat asap mikä aikataulu pitää paikkansa, helpottaisi huomattavasti jos olisi varmasti oikea aikataulu tiedossa !


    • Reilu Kuukausi

      Meillä on ainakin ko. aikataulut eli samat näyttäisivät olevan ainakin toistaiseksi. Tietty toivotaan ettei muutosta tulisikaan!

      Itse tulisin ainakin mieluummin 3h enemmin kuin 1,5h aiemmin kun koskaan ei tiedä... Tietty tuo aikataulu on niin aikainen että saa varmasti puolen yön jälkeen jo lähtee liikkelle mutta eipähän tuu ainakaan kiire jos "jotain yllättävää" tapahtuis...
      Kyllä täällä Hgissäkin saa alkaa tekemään lähtöä jo kolmen paikkeilla yöllä kun julkiset liikkuu harvemmin.

    • toivotaanparasta

      Tamperelaisia täälläkin. Mennään omalla autolla ja jätetään tuttujen pihaan auto, siitä sitten taksilla kentälle. Helpointa niin niin ei ole mistään aikatauluissa roikkumista. :)

      • kuuelo

        Hei,
        äsken tuli uusi dokumentti, että lento lähtee huomenna 24.9. klo 7.50 on siis Antalayan kautta Ercaniin
        Toivottavasti kaikki ovat saaneet tiedon virallista kautta. : )


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe