Lihava tuleva exä

Kesäkisu

Onko kohtalon tovereita? Nainen on ihan kiva ja kaunis, mutta lihoaa niin helkkaristi että hävettää! Uskokaa tai älkää, en ole pinnallinen, mutta naiseni on kerrostalon kokoinen!!!! Takapuoli on niin iso, ettei tee mieli edes tuikkasta, vaikka yleensä b-miehen leikeistä käyn todella kuumana. Ennen oli ihan ok. Ollaan puhuttu asiasta kiltisti ja todella isot riidat käyty. Saan lupauksia ja vaikka mitä vakuutteluja, mutta pakkasesta löytyy jäätelöä ja tiedän, että tuota massaa EI voi saada sillä ruoalla, mitä kotona syödään/ naiseni sanoo syövän. Ollaan eroamassa ja saan vakuutteluiksi laihdutusohjelman, mutta 2kk päästä hanuri on vieläkin isompi ja naisen itsetunto-ongelmat heijastuvat tietenkin minuun! Aina kun naiseni mässäilee salaa, niin purkaa pahaa oloa minuun (ei todisteita, huom tuntenut naisen yli 25v!). Nyt alkaa minulle helvetti riittämään, haluaisin viedä hänet rannalle ja julkisille paikoille, mutta se vaan pursuaa!!!

Ymmärrän naisia, jotka plösöytyy, jos on lapsia/sairaus jne. mutta jumalauta laiskuuslihavuutta en voi todellakaan ymmärtää!! Varsinkin, kun hänen suvussa on diabetestä ja vielä lapsia pitäisi tehdä. Hänhän lihoaa vieläkin ja oma terveys ei kiinnosta pätkääkään. Te nettilösöt, jotka ette osaa laihduttaa, niin ei tarvitse vastata. Etsin kohtalontovereita, jotka on seissyt vierellä vuosia ja saanut vain valehtelua ja syytöksiä niskaan. Kauan te kestitte?

Ps.Olisimpa vaan ollut player, enkä uskonut "tasa-arvoiseen" suhteeseen. Ilmeisesti naisen pitää olla nyrkin ja hellan välissä tai sitten olla itse.

16

710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huoh..

      On ne joillakin ongelmat...

    • 112233

      Naisellasi on henkisesti paha olo kanssasi? Syö murheeseen? Ei mieleltään hyvin voiva ihminen syö itseään lihavaksi. Riitelyt ja syyttelysi vain pahentavat tilannetta.
      Mieti, miten voit kohentaa naisen itsetuntoa ja oloa. Laihtuminen alkaa, kun nainen alkaa arvostaa itseänsä ja saa itsetuntonsa kuntoon.

    • Porsas pellossa

      Jos hän on tuleva exä niin eikö silloin asia ole käsitelty? Minun mielestä on ihan kohtuullista toivoa parisuhteessa asioita , joiden eteen itsekin panostaa. Jos itselläsi on terveelliset ruokailutavat ja kuntoilet, on mielestäni ok toivoa toiseltakin sitä. Mutta sitten sellainen toisen kyttääminen , haukkuminen, halveksiminen, lyttääminen yms. on toinen juttu. Minusta parisuhteeseen kannattaa mennä mennä sillä asenteella että hyväksyy toisen ominaisuudet ja kannustaa positiivisilla tavoilla. Jos siihen ei pysty ja kumppani tuottaa itsellesi enemmän negatiivisia kuin positiivisia ja kaikki keinot on kokeiltu, niin varmaan oikea ratkaisu on ero.

      Tuskin naisesikaan on tyytyväinen tilanteeseen, mutta ei vaan saa irrotettua itseään mässäilystä. En tiedä tarkemmin tilannettanne , mutta luulen ettei naisesi tee asialle mitään, ennen kuin tulee joku muutos tilanteeseen. Josta saa kipinän laihdutukseen. Joka voisi olla juuri tuo ero. Jos oikeasti sinusta tuntuu että olet tehnyt osaltasi voitavasi ja ansaitset parempaa, niin lähde suhteesta. Varmasti kuulet haukkuja ja syytöksiä, mutta on sinullakin oikeus olla onnellinen.

    • 31222222222222

      niinhän se on, että ihmiset jotka lihoavat usein syövät murheeseen ja suruun, ja kerta kun sinä tuolla tavalla hänestä ajattelet ja käyttäydyt, ei ihmekkään. Käyttäytymisesi varmasti vielä heijastuu naiseen.

      En sano, että sinun pitäisi hänen kanssaan jatkaa, kerta tuolla tavalla hänestä ajattelet ja varmasti hänelle ero myös olisi parempi, mutta uskon sinun olevan osasyy naisesi lihomiseen.

      Ei onnellinen nainen liho suhteessa.

      • sportler

        Kyllä lihoo. Jos syö enemmän kuin kuluttaa, niin lihoo, se on niin yksinkertaista.


      • kg -3
        sportler kirjoitti:

        Kyllä lihoo. Jos syö enemmän kuin kuluttaa, niin lihoo, se on niin yksinkertaista.

        ??? Laihdun itse kun kesällä alkoi ihmissuhde. On ihan eri tavoin kiirus kuin sinkkuihmisenä ollessa. Kotihommat on tuplaantuneet, ja ammatti pitää osin huolen siitä että kalorii palaa.
        Vapaalla yhdessä milloin missäkin riekkumassa...punttisalista aina tulilla marjastuksen ohessa istumiseen.
        Jos mikä on muuttunut, niin painotus- ennen kun olin vapaa, kuljin pyöräillen enemmän. Sitä kaipaan kyllä...
        Ja uintia.

        Syöminen tuppaa jäämään aamupalaan, ja illalla "johkin aikaan"... itse asiassa usein sekin silpaisee se iltasyönti aikaa, sillävälin kullankin pyykit on viikkaamatta, ja jokin töihin liittyvä jutska vielä ikäänkuin roikkumassa... elämä on täyttä.
        Tänään ajattelin välistä vilkaista ihan muita juttuja välillä, saan stressiä puretuksi, ja löysin tämän keskustelun...
        että lihavuudesta... parisuhteesta ja laiskuudesta. Siitä vaan aloittaja, kysyppäs milloinka teette yhdessä jotain.
        Olettaisin kovin kullan sitä kaivanneen- ehkä hiukan ymmärrystä ihmisenäkin, eikä tavallaan julkista mollausta.
        Vai mitä aloittaja pitäisi naisestaan, jos tilanne olisikin toisin päin? että naista harmittaisi jatkuva piereskely? Tai purkanjauhanta? Näkisin itse ongelman ratkaisun jo lähempänä jos puhuisitte parisuhteen asiat kerrankin halki. Miksi olette yhdessä? Alunperin siis- Ja mitä kukin kaipasi tapahtuvaksi eteenpäin silloin kun aloitte.

        Miksi olette siinä, missä nyt-

        Pariterapiaan tai leirille...
        Itse nauran että nyt mahtuu housuihin. Mutta jos paino laskee hälyttävästi edelleen, en laske ohi sen mitä oli kun 20 v olin- silloin menisi ammatin kannalta väärälle puolelle- jokin pieni pelivara kehossa on oltava.


    • voi jumalauta

      Et kyllä tuu ikinä löytään kumppania, joka on juuri oikeen kokonen.

      Sä olet kyllä pinnallinen, itsekäs ja oman edun tavottelija.

      Haukut naistasi täällä kuin että kunnioittasit ja kannustaisit.

      Todellakin naisen on paha olla kanssasi. Siksi syö.

      Mitä jos kannustaisit häntä ja pyytäisit lenkille ja yrittäsit suhteenne eteen.

      Mikä on mies kun haukkuu ja halventaa tulevaa exsäänsä
      Julkisesti.

    • Rölli olet tai ihan v.tun sairas.

    • Kun nyt kerran kysyi

      Mulla ystäviä joilla, on tullut painoa parisuhteen aikana jostain syystä ne joiden puolisot on hoikassa kunnossa, ei voi sietää toisen lihoamista, mutta jos molemmat on saaneet mahan, niin sittenaiheesta ei riidellä. Mulle on tärkeää, että puoliso on kunnossa, siis sillätavalla, että ajattelee terveyttään, Ei minua hieman mahakaskaan mies haittaa, mutta liikalihavuus alkaisi jo, ahdistaa. minä tavallaan ymmärrän keskustelun aloittajaa, koska olen nähnyt parin joka oli samanlisessa tilanteessa, tässä suhteessa mies muuttui lihottuuan ei vain ulkonäöllisesti vaan myös ennen hyvin aktiivista liikkujaa, ei saanut edes koiran kanssa ulos. Jos painon nousu tosiaan muuttaa puoliso ja hänen käytöstään paljon, niin minusta ainakin tuntuisi, ettei kyseessä ole enää se ihminen jonka kanssa aloitin seurustelun. Tämä on niin veteen piirretty viiva ja vihakommentit ihan ymmärrettäviä, mutta pitää yrittää nähdä tämä tilanne aloituskirjoittajan silmin, ihan oikeasti miettikää, jos olisitte hänen tilallaan.

      En silti pidä aloituskirjoittajan tavasta kommentoidan tyttöystävänsä runsautta, mutta uskon, että kaikki ovat loppupeleissä tyytyväisiä, jos olisi ero edessä.

    • eroa siis

      Taidat olla melko kypsä saamattomaan naiseen.Onneksi et kuitenkaaan ole player,heillehän tyttöystävä on äitiä vastaavassa asemassa.

    • eroa siis

      Taidat olla melko kypsä saamattomaan naiseen.Onneksi et kuitenkaaan ole player,heillehän tyttöystävä on äitiä vastaavassa asemassa.

    • Tuota tuota..

      Hellou, nyt voin sanoa että puhun naisena joka lihosi parisuhteessa.
      Se lihominen on useinmiten tahatonta, ja osa ahdistusta mikä tulee kun suhde menee huonosti. Yritin itse muuttaa ruokatottumuksia ja laihduttaa useita kertoja kun itseäkin ahdisti se oma elopaino, joskus onnistu ja joskus ei, no can do.
      Usein miten se onnistuminen feilas siihen kun se oma puoliso alko kettuilee liikkumisesta/syömisestä ja torpedoi sillain ne laihdutus-yritykset.

      Sitten laihduinkin yks kaks 20kg, mutta ero silti tuli.

      Jos oikeasti rakastat naistasi, tuet häntä laihduttamisessa. Teette yhdessä ruokapäiväkirjaa ja katsotte sitä syömistä, se on oikeasti isoin haaste koko hommassa! Sitten voit antaa neuvoja ja vinkkejä liikkumiseen ja harrastaa hänen kanssaan yhdessä ja tsempata.

      Itsehän vaihdoin karkit proteiinipatukkaan, ja nyt en syö edes niitäkään, ainoastaa palkkaria vedän treenin jälkeen.

      Pitää myös muistaa et pitää antaa itselleen ja toiselleen "huijauspäiviä", jos dieettiä noudattaa liian orjallisesti, siitä lipsuu helpommin. Mutta jos yhtenä päivänä kuussa saa syödä mitä haluaa, se toimii paremmin, on vähän ku palkkio.

    • Sovinisti vapaaksi

      Taitaa olla rakkauskäsite aika hukassa aloittajalla.Jos on mennyt suhteeseen niin pinnallisin ja itsekkäin perustein kuin toisen ulkonäkö,niin ei ihme jos suhde loppuukin siihen kun kumppanin ulkonäkö muuttuu.Uskon että tuo nainen ymmärtää olevansa halveksittu,jopa inhottu,eikä tunne olevansa seksuaalisestikaan haluttu enää ja on tajunnut mitä laatua kumppaninsa tunteet on olleet.Saattaa olla niinkin että tämä mies ei oikein tunnista syvempiä syitä jotka vaikuttavat erohalukkuuteen,vaan laittaa kaikki parisuhteen selvittämättömät asiat vaimon lihomisen syyksi.Toivottavasti löytää vastaavanlaisen tyhjäpään uudeksi kumppanikseen mitä itse on,sellaiset todella ansaitsisivat toisensa.

    • Natsipena

      Läski ei ole normaalia. Pane ämmä kuriin niin kuin mies saatana.

    • kellariin piiloon

      1. Pistä kellariin lukkojen taakse ja päästä pois kunnes on laihtunut.

      2. Vie se mahalaukun pienennysleikkaukseen

      3. Leiki plastiikkakirurgia ja leikkaa läskit veks.

    • 20+8

      Yleensä "olet ihan hiton ruma" ei saa kovin myönteistä vastakaikua, "olen huomannut että olemme ihan liikaa sisällä, kultaseni, lähtekäämme vaellusretkelle, ostin jo tarvikkeet, tänä iltana olemme romanttisesti laavussa" natsaa hiukkasen paremmin.

      Itse en tosin liho mutta joskus olen saamaton koska saan välttelykohtauksia, ie tekemätön työ ahdistaa joten vältän sen ajattelemista ja työn tekemistä vielä enemmän. Se ei suinkaan ole laiskuutta -yleensä välttelen tekemällä jotain muuta aivan tarpeettoman tarmokkaasti -vaan tunnetta asioiden kaatumisesta päälle. Mieheni sen huomatessaan avaa keskustelun jossa asia puretaan pienempiin osiin, auttaa sitten tekemään yhden osan (tässä yleensä menee noin 20-30 min), ja kun näen asian osissa pystyn taas tekemään sen, vaikka kyseessä olisi monen viikon tai kuukauden projekti.

      Jos naisesi on jo eksä niin se siitä sitten, mutta yleensä elämäntapamuutos syntyy niin että läheinen rohkaisee "olet hyvä ja hieno. Nyt syömme raakasalaatin ja käymme lenkillä" eikä "olet huono ja sinun pitäisi olla ihan toisenlainen, tee täysremontti, mieluiten heti".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe